آمپول زدن به بینی بعد از عمل
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح پلاستیک و زیبایی بینی




آمپول زدن به بینی بعد از عمل

برای کاهش ورم بینی، ممکن است لازم شود یک هفته بعد از عمل جراحی، روی بینی، آمپول کورتون تزریق شود تا قوس خفیفی که باید در ناحیۀ پشت بینی برای خانم ها ایجاد شود، از بین نرود. در صورتی که این ناحیه ورم کند...
آمپول بینی
آمپول زدن به بینی بعد از عمل
برای کاهش ورم بینی، یک هفته بعد از عمل جراحی (پلاستیک) زیبایی بینی ممکن است لازم شود در برخی نواحی، مانند ناحیه پشت نوک بینی ( supra-tip ) آمپول کورتون تزریق شود تا از ایجاد ورم ناخواسته جلوگیری شود. اگر این ناحیه ورم کند، روی شکل بینی تاثیر منفی دارد و زیبایی بینی را کاهش می دهد. زیرا بر اساس استانداردهای زیبایی، روی قسمت dorsum یا «پشت بینی» بخصوص در خانمها باید قوس خفیفی وجود داشته باشد. در صورتی که این ناحیه ورم کند، قوس بینی از بین می رود و شکست پشت بینی که به زیبایی بینی می افزاید از بین می رود.
ampule

تزریق کورتون به بینی بعد از عمل جراحی

معمولا یک هفته بعد از عمل جراحی، تزریق این آمپول در بینی های گوشتی لازم می شود. ورم بینی های استخوانی سریع بهبود پیدا می کنند و معمولا نیازی به تزریق آمپول ندارند. برای بینی های گوشتی دو تا سه بار به فاصله یک ماه می توان این کار را انجام داد. تزریق این آمپول کاری بسیار دقیق است و باید توسط پزشک انجام شود. تزریق باید به صورت عمقی انجام شود زیرا اگر زیر پوست تزریق شود به آتروفی یا نازک شدن پوست می انجامد. نازکی پوست سبب می شود که ساختارهای زیر پوست دیده می شود و این نه تنها ظاهر خوشایندی ندارد، بلکه پوست را نازک مستعد زخم شدن نیز می کند. تزریق سطحی و غیر اصولی، ممکن است حتی پوست بینی را کم رنگ نموده و شرایطی را ایجاد کند که رنگ پوست بینی با رنگ پوست اطراف آن متفاوت باشد. تزریق این آمپول مهارت بالایی می طلبد و کاری بسیار دقیق است. این کار در صورتی که به درستی انجام شود، به حفظ ظاهر و زیبایی بینی کمک می کند.





 

مشاوره های دکتر حسنانی در مورد ورم بینی

پرسش 2310
باسلام خدمت اقای دکتر اقای دکتر من پارسال بینی و پیش یه دکتر دیگه به صورت طبیعی عمل کردم و الان واقعا ناراضیم می خواستم ببینم شما بینی فانتزی عمل می کنید و هزینه عمل در کل چقدر خواهد بود من واقعا دارم غذاب می کشم و می خوام هرچه زودتر از دست این بینی خلاص بشم منتظر جواب شما هستم با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی
سلام . این که فردی از بینی طبیعی خود عذاب بکشد نرمال نیست و بهتر است با همکاران روانشناس مشاوره داشته باشید . من از انجام جراحی برای شما معذورم .

پرسش 2334
سلام اقای دکتر من یه دخترم 3 ساله که بینیمو عمل کردم بینیم خیلی کوچیک شده ولی از نیم رخ استاندارد نیست خیلی قوص داره انگار دکتر تمام استخون بینیمو تراشیده یعنی از نیم رخ بینیم صاف نیست خیلی ناراحتم من شهرستانم اینجا دکتر خوب که بهش اعتماد کنم نیست میخواستم بدونم میشه اون قسمت بینیم که خیلی قوص داره قضروف گذاشت؟بعضی ها میگن قضروف گذاشتن سخته نمیشه تحملش کرد؟ یا با امپول ضد ورم سر بینیمو کوچیک کرد که از نیم رخ صاف بشه؟دکتر میدونم باید معاینه بشم که به این سوالام جواب بدین ولی لطفا تا جایی که میتونین نظرتونو بدین میخوام بدونم میتونم دوباره عمل کنم یا نه:-( مرسی
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. با استفاده از غضروف های پیوندی که معمولا از گوش برداشته می شود اصلاح قوس شدید نیمرخ بینی قابل اصلاح است .

پرسش 2340
سلام دکتر خسته نیاشید من ی بار برای مشاوره اومده بودم کاراتونو خیلی قبول دارم شمارو ب دوستانم معرفی کردم ولی خودم ب دلایلی مجبورم پیش دکتر دیگه ای عمل کنم... خواستم نظرتونو راجبه نتیجه عمل بینیم بدونم انحراف داخلی هم دارم... ی فوق تخصص زیبایی بهم گفته بود بهتره عمل نکنم ارزش نداره... اما این دکترم میگه ارزش داره شماهم منو دیده بودید... جواب رو داخل همین ایمیل میدید دیگه؟ عکسم در سایت نمیخوام باشه.. ببخشید آخه اطلاعی ندارم از نحوه ی پاسخ..
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما گوشتی است . مشکل عمده آن بزرگ و پهن بودن آن است . نوک بینی نیز مختصر افتادگی دارد . نتیجه جراحی در حد 40% ایده آل است .

پرسش 2345
سلام. می خواستم ببینم بینی من چه نوعیه و مشکلاتش چیه؟ نتیجه ی جراحی چطوره؟ چرا توی یکی از نیم رخ هام بینیم صافه و در یکی از تیم رخ هام قوز داره؟ آیا من به پروتز چانه نیاز دارم؟ منظورم اینه که پروتز چانه برام ضروریه یا نه؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما گوشتی ولی با غضروف های قوی است . در نمای روبرو پهن است و مختصر انحراف دارد . پره های بینی نیز بزرگ است . نتیجه جراحی متوسط به بالا تا قابل قبول است . پروتز چانه برای شما مفید است ولی ضروری نیست . صورت شما نیز غیر قرینگی شدید دارد و سمت راست صورت از سمت چپ آن بزرگتر است .

پرسش 2349
سلام اقا دکتر میخواستم اسم بهترین جراح بینی شهر تبریز که شما صلاح میدونین رو بهم بگین.با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. برای احترام به حقوق تمامی همکاران از معرفی جراح خاص در شهرستانها معذورم .

پرسش 2358
باسلام،من 2ساله که بینیمو با جراحی بسته عمل کردم،بعد از عمل در حفره سمت راست بینیم احساس تنگی نفس میکردم به دکترم گفتم گفت که طبیعیه تا الان که دوسال گذشت و رفتم پیش یه دکتره دیگه گفت که آلرژیه و شاخک بینیت متورم شده که باید سوخته بشه و علاوه بر این مشکل از فرم بینیم زیاد راضی نیستم نوک بینیم هنوز گرده و حفرهای بینیم یه کم نامتقارنه که شاید بخاطر همون تورمه اس،میخواستم نظرتونو نسبت به مشکل بینیم و یه عمل ترمیمی بدونم،با تشکر‎
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. لطفا عکس های خود را برای من ارسال نمایید .

پرسش 2382
سلام من 21 سالمه و در سن 9 و 10 سالگی یه بار بینی ام به شدت آسیب دید ولی چون خون نیامد و فقط کج شد به دکتر مراجعه نکردیم.حالا بینی ام انحراف دارد یعنی کج است..اول اینکه ممکنه با از بین بردن انحراف بینی ام قوزی که بوجود آمده از بین برود منظورم اینه ممکنه قوز ناشی از انحراف باشه چون من قبل از شکستگی بینیه سر بالایی داشتم.دوم هزینه تقریبی اش چقدره و انحراف بینیه من از کدام نوع انحراف ها میباشد؟سوم اینکه ممکنه با فقط از بین بردن انحراف بینی نه چیزه دیگه ای, معلوم شود که بینی عمل شده؟؟؟منظورم همان اتفاق و شکل خاصی که لب ها پیدا میکند و خطی که از بالا تا نوک بینی میفتد؟؟؟در ضمن شما مشاوره حضوری ندارید؟؟ممنون دکتر.
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. از بین بردن انحراف ( کجی بینی ) و قوز بینی با جراحی زیبایی بینی امکان پذیر است . مشاوره حضوری در مطب انجام می گیرد .

پرسش 2387
سلام. می خواستم ببینم بینی من چه نوعیه و مشکلاتش چیه؟ نتیجه ی جراحی چطوره؟ چرا توی یکی از نیم رخ هام بینیم صافه و در یکی از تیم رخ هام قوز داره؟ آیا من به پروتز چانه نیاز دارم؟ منظورم اینه که پروتز چانه برام ضروریه یا نه؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما گوشتی ولی با غضروف های قوی است . در نمای روبرو پهن است و مختصر انحراف دارد . پره های بینی نیز بزرگ است . نتیجه جراحی متوسط به بالا تا قابل قبول است . پروتز چانه برای شما مفید است ولی ضروری نیست . صورت شما نیز غیر قرینگی شدید دارد و سمت راست صورت از سمت چپ آن بزرگتر است .

پرسش 2421
سلام آقای دکتر متاسفانه من واسه تحصیل خارج از کشورم و تصور می کردم به راحتی از طریق ایمیل می شه با شما در تماس بود و مشاوره شد و در صورت لزوم خدمت رسید واسه عمل من کارهای شمارو دیدم و چون تعریفتون رو خیلی شنیده بودم تصمیم گرفتم از شما کمک بگیرم ممنون میشم جواب بدید
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما گوشتی ولی با غضروف های قوی است . پهن است . پره های بینی بزرگ است . مختصری انحراف دارد . نتیجه جراحی در حد 70% ایده آل است .

پرسش 2433
سلام من مدت شش ماه است که جراحی زیبایی بینی انجام داده ام بینی اولیه من از تمام رخ بسیار صاف بوده وفقط از نیم رخ دارای برآمدگی. در حال حاضر بینی من از تمام رخ قرینه نیست و ی طرف بینی من گود تر وسمت دیگر بالا تر با پزشک خود در میان گذاشته ام اما ایشان علت را در ورم میدانند در صورتی که تقریبا ورم بینی از بین رفته از آنجا که بینی من غضروفی هست میتونم به راحتی زیر بینی حس کنم که به وضوح استخوان بینی تیز شده و بیرون زده است؟؟؟ آیا عدم تقارن بینی به علت تورم بینی است؟؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. در مراحل اولیه بعد از جراحی بینی ورم می تواند باعث عدم تقارن خفیف بشود .






 

مشاوره های دکتر حسنانی در مورد ورم بینی

پرسش 1713
جناب آقای استاد حسنانی با سلام احتراما اینجانب طی مشاوره تنی چند از اطباء متخصص گوش ,حلق,بینی متوجه شدم برخلاف تصورم دارای سینوزیت نبوده و سردردهایم به جهت داشتن میگرن بوده است پس از انجام سی تی اسکن بینی مشخص شد سرشاخه های اصلی در سی تی اسکن به وضوع مشهود است لذا تصمیم به جراحی به جهت بهبود و تغییر فرم بینی گشتم لذا استدعا دارم پس از مشاهده ی عکس بینی بنده نظر خود را در ارتباط با عمل جراحی ضمن اعلام حدود هزینه مرقوم فرمایید با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) است . قوز دار و بزرگ است . نوک بینی افتادگی دارد . نتیجه جراحی در حد مطلوب است .

پرسش 1716
با سلام و عرض خسته نباشید عکسهای صورتم را به پیوست فرستاده ام. می خواستم بدونم بینی بنده از چه نوعیست؟ مشکل اصلی بنده پهنای زیاد تیغه بینی (تورم بالای بینی) و بزرگی بینی به خصوص از نمای نیم رخ است. آیا امکان جراحی بینی بنده به طوریکه از نیم رخ و جلو کوچکتر به نظر برسد وجود دارد؟ همچنین به نظر شما آیا نوک این بینی نیاز به تغییر دارد و هزینه عمل چقدر است؟ با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما گوشتی است . امکان تغییرات و کوچک سازی در حد متوسط در آن وجود دارد . از وضع فعلی بهتر می شود ولی به احتمال زیاد انتظار شما را بر آورده نمی کند .

پرسش 1723
سلام آقای دکتر من 1 ماه و نیم که عمل کردم .نمای روبرو بینی خوبه و طبیعی، نمای نیم رخ احساس میکنم مقداری سر بالا شده. کمی هم فرورفتگی جزئی قسمت بالای بینی هست که به سربالا به نظر رسیدن کمک میکنه میخواستم نظرتون رو بدونم که بینی طبیعی هست یا نه؟ آیا با کاهش تورم نوک بینی درست میشود؟ در صورت عدم تغییر میتوان جهت هم سطح شدن بالا بینی ژل تزریق کرد؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. با گذشت زمان وضعیت بینی شما بهتر می شود . زودتر از شش ماه بهتر است هیچ اقدام ترمیمی روی بینی انجام ندهید .

پرسش 1730
سلام, سال نوتون مبارك, من يك ماهه بينيمو عمل كردم, دكترم گفته نياز به چسب زدن نداري, فرم بينيم هم كج شده هم بالای پره های بينيم چيزی گذاشتن كه گفتن قابل جذب اما هنوز جذب نشده بنظر شما درست ميشه???من اصلا روم نميشه چسبو باز كنم خواهشن جواب بدين ممنون‎
پاسخ دکتر حسنانی
سلام . بهتر است تا یک الی دو ماه آینده از چسب زدن استفاده نمایید تا ورم بینی بر طرف شود .در آن موقع قضاوت در مورد نتیجه جراحی صحیح تر است .

پرسش 1756
با سلام و خسته نباشید.29سالمه.حدود یازده ساله که عمل بینی انجام دادم.یک سال اول همش امیدوار بودم که ورمش بخوابه ولی از نتیجه زیاد راضی نیستم قوض داشتم رفع شده ولی انحراف پیدا کرده که تو عکس ها من را رنج میدهد.پایین بینی من انقدر نرم شده که انگار توش چیزی نیست قبلا سفت بودمشکل تنفسی هم اگر به چپ بخوابم دارم.آیا عمل ترمیمی برای من موثر هست؟ایا این انحراف بدون عمل مجدد برطرف میشه؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. جراحی ترمیمی برای شما مفید است .

پرسش 1759
با سلام وعرض احترام. من مدت 40 روزه که عمل کردم و هنوز استخوان بینی من خیلی کم به سمت راست تمایل دارد میخواستم بدونم آیا با فشار آوردن به استخوان بینی با کمک انگشت شست از دو طرف و بیشتر از سمت راست به چپ آیا تغییری در مکان استخوان ایجاد میشود ؟ این گونه فشارها در کل چه تاثیراتی روی استخوان بینی میگذارد ؟آیا استخوان بینی با فشار بیشتر ورم میکند یا بی اثیر است ؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. وارد آوردن فشار به استخوان بینی در جهات مختلف می تواند در شکل دهی استخوان بینی به مدت یک الی دو ماه بعد از عمل موثر باشد ولی بهتر است این کار توسط پزشک شما انجام شود .

پرسش 1763
salam man yekmahe pish amal kardam vali hanoz varame shadid daram va abrizesh bini albate doctoram mige alerjim oot karde man kheili negaranam binim goshti ba enherafe ziad bode baraye varamesh chi kar mishe kard? alan dg doctoram iran nist
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. ورم خود بخود بهبود می یابد . برای آبریزش بینی باید دارو های ضد آلرژی استفاده نمایید .

پرسش 1775
سلام،چند سوال دارم چون میخام بینیم رو برای بار دوم عمل کنم. چون انحراف وکجی تقریبا شدید دارم.و برام دکترم و نتیجه خیلی خیلی مهمه.من نوشته هاتون رو پسندیدم و بنظم درسته.و همین توقعاتو دارم. سوالها 1.با توجه به اینکه بار دوممه عمل میکنم.شما تضمین میدین که بینیم کاملا صاف و کاملا صاف و کاملا صاف و تنفسم خوب باشه.?? 2 .من میخام اسکلت بینیم تقویت شه تا بعد از عمل چند ما بعد یا چندسال بعد یا موقع خواب که سمت راست یا کج میخابم یا ضربه ارام یا کمی محکم خورد تغییر حالت نده .متمایل نشه.انحراف پیدا نکنه.من میخام در اطاق عمل بعد از تغییر زیبایی که میدین حتما تیغه وغصروف ها تقویت بشن. به همون دلایل که گفتم،و اینکه من زیاد بینیم رو دسکاری میکنم.و دایم فین میکنم .و زیاد سرما میخورم و سینوسام حساسه و زیاد زینوزیت میگیرم.?? 3.هزینه?? 4.شما فوق تخصص جراحیه پلاستیکه بینی رو دارین.??اخه خیلیا میگن ما متخصص جراحی زیبایی پلاستیک همه جاهای بدنیم سر گردن پلک بینی گوش ابرو گونه و.... من میخام دکترم یه کار بکنه نه 10تا.متخصص یه جا باشه نه 10 جا.فوق تخصص زیبایی بینی ببخشید ا،گر امکان داره زودتر جوابمو بدین که اگه جواباتون مثبت باشه من زودتر میخواستم عمل کنم تا این 30روزی که مرخصی گرفتم. من به دنبال یه دکتر ماهر بودم که شمارو در صدا سیما دیدم.ممنون
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. من متخصص گوش و حلق و بینی هستم . امکان تقویت غضروف بینی با استفاده از غضروف های پیوندی از گوش یا دنده وجود دارد . تضمینی در نتیجه جراحی زیبایی بینی وجود ندارد .

پرسش 1781
من دراسفند 90 بینی ام راعمل کردم متاسفانه به علت عدم تقارن و تو رفتگی در نوک بینی سمت چپ درخرداد 92اقدام به ترمیم توسط همان جراح کردم اینک که مدت دو سال و اندی از عمل من میگذرد باز یک طرف بینی ام متورم است ول قسمت نوک بینی ام همچنان گلوله ماننداست (باید تقریبا مثلثی می بود) وبا لمس آن متوجه یک توده سفت می شوم که هیچ امیدی به کوچک شدن آن ندارم واز همه بدتر اینکه هنگام خندیدن یا حتی یک لبخند وسط بینی من (بین نوک و فوقانی ترین قسمت بینی) به طرز زشتی پهن می شود که عکس آنراضمیمه کرده ام و همین باعث شده در نیم رخ هم به جای یک خط صاف یک خط شکسته نشان داده شودسوال من این است پس از این همه انتظار و ترمیم دوم که در آن به بینی من دوباره غضروف تزریق شد باید منتظر رفع ورم بمانم یاباید برای ترمیم ناهمواری ها و تو رفتگی هایی که در تمام قسمتهای بینی من قابل لمس ومشاهده است عمل جراحی مجدد انجام دهم؟ با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. اگر نمی توانید با ظاهر فعلی بینی خود کنار بیایید باید جراحی ترمیمی برای شما انجام شود .

پرسش 1782
سلام خسته نباشید دکتر عزیز من 7 روزه که عمل کردم و امروز برای برداشتن گچ به مطب رفتم و وقتی خودم را در آینه دیدم انگار خودم نبودم ! یعنی قیافه ام تغییر خیلی بدی کرده بود در حالی که قبل عمل چهره خوبی داشتم و فقط دماغم یک قوس داشت و خواستم برطرفش کنم . اما الان که نگاه میکنم انگار قیافه ام از قبل عمل بد تر شده و کلا اگه چسب دماغم رو بردارم و از رو به رو به خودم نگاه کنم دماغم و صورتم شبیه به موش شده و اصلا جالب نیست دماغم کوچیک نشده اما نمیدونم چرا نمیتونم با این قیافه کنار بیام میخوام بدونم طبیعیه و حل میشه و قیافه ام برمیگرده و همه اینا به خاطر ورمه ؟؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. قضاوت در مورد ظاهر بینی بعد از جراحی زیر دو ماه صحیح نیست .
