امکان نازک کردن پوست بینی های گوشتی
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح پلاستیک و زیبایی بینی




امکان نازک کردن پوست بینی های گوشتی

فرض کنید مجسمه سازی با دقتی در حد میلی متر صورت یک مجسمه زیبا را بسازد . بعد روی مجسمه یک پتوی ضخیم بکشد . در این صورت هنر نمایی مجسمه ساز نمای چندانی نخواهد داشت . این مورد دقیقا در بینی های گوشتی اتفاق می افتد .
نازک کردن پوست بینی
امکان نازک کردن پوست بینی های گوشتی
تفاوت بینی های گوشتی با بینی های استخوانی ( غضروفی ) در این است که بینی های گوشتی پوست ضخیم تری دارند .
جراحی زیبایی بینی فرآیندی است که به وسیله آن جراح فقط فرم اسکلت بینی را تغییر می دهد و تمام عمل زیر پوست انجام می شود . پس از اتمام عمل ، جراح دوباره پوست را روی اسکلت جدید بینی فیکس می کند و آن را ترمیم می نماید . بنابراین اگر پوست بینی ضخیم باشد هنر نمایی جراح را پنهان می کند و آن همه تغییراتی که روی اسکلت بینی ایجاد شده است نمای بیرونی واضحی نخواهد داشت .
برای روشن شدن بهتر مطلب مثالی می زنم . فرض کنید مجسمه سازی با دقتی در حد میلی متر صورت یک مجسمه زیبا را بسازد . بعد روی مجسمه یک پتوی ضخیم بکشد . در این صورت هنر نمایی مجسمه ساز نمای چندانی نخواهد داشت . این مورد دقیقا در بینی های گوشتی اتفاق می افتد . بر عکس در بینی های استخوانی به دلیل نازک بودن پوست تغییراتی که جراح ایجاد می نماید به وضوح از زیر پوست نمایان است و تغییرات بعد از عمل چشمگیر خواهد بود .
برای رفع این مشکل در بینی گوشتی اولین نکته ای که به ذهن می رسد این است که چگونه می توان پوست بینی های گوشتی را نازک نمود . پوست از چندین لایه متفاوت تشکیل شده است که تقریبا به هیچ کدام از این لایه ها نمی توان دست زد زیرا باعث آسیب پوست خواهد شد و آسیب پوست فاجعه آور است زیرا تقریبا غیر قابل اصلاح است . تنها لایه ای از پوست که می توان به آن دست زد و از ضخامت آن کاست چربی زیر پوستی است . جراح می تواند بسیار با احتیاط و طوری که به لایه های دیگر پوست آسیبی وارد نشود این چربی را از پوست جدا کند و تا حدودی پوست بینی را نازک نماید . ولی باید توجه داشت که این اندازه نازک کردن آن قدر نیست که پوست بینی به وضوح نازک شود فقط مختصری بهتر می شود .
بنابراین چربی برداری از زیر پوست بینی گوشتی تا حد مختصری می تواند نتیجه جراحی بینی گوشتی را بهبود ببخشد ولی نمی تواند نتیجه ای مانند بینی استخوانی به بار بیاورد .
در نهایت باید گفت تقویت استحکام اسکلت بینی بهترین راه برای زیبا سازی بینی های گوشتی می باشد .





 

مشاوره های دکتر حسنانی در مورد جراحی همزمان بینی و صورت

پرسش 1204
با سلام و خسته نباشيد مهرانا هستم 22 ساله.خواستم ازتون بپرسم درصورتانجام عمل جراحي ميتونم به زيبايي بيشتر صورتم دست پيدا كنم و ممكنه كه عمل، نتيجه خيلي مطلوبي رو داشته باشه؟ آيا ممكنه كه بد از عمل، بيني به شكل اون 2عكس آخر كه براتون ارسال كردم مبدل بشه؟؟منتظر جوابتون هستم با تشكر
پاسخ دکتر حسنانی
سلام . بینی شما غضروفی (استخوانی) است . نوک بینی پهن است . بینی انحراف دارد . نتیجه جراحی نسبتا مطلوب مطلوب خواهد بود .

پرسش 1207
با عرض سلام . آقای دکتر من 2 بار عکس هایم را در سایتتان قرار دادم تا در مورد بینی ام نظر دهید . من اعتماد به نفس خیلی پایینی دارم . هزینش مهم نیست. از قزوین تصمیم دارم بیایم و عمل کنم . فقط لطف کنید عکس هایم را نگاه کنید و بفرمائید 1: بینی من گوشتی است یا غضروفی؟ 2: مشکلات بینی من را ؟ 3: چند درصد امکان موفقیت وجود دارد با توجه به اینکه صورتم لاغر است ؟ مرسی از لطفتون
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) است . مشکل عمده بینی بزرگ بودن آن است . قوز دارد . انحراف دارد . نوک بینی افتادگی دارد . نتیجه جراحی در حد قابل قبول تا مطلوب است .

پرسش 1208
سلام آقای دکتر من دارای بینی هستم که قسمت بالای اون به صورت استخوانی محکم و بزرگ و پایین اون بصورت گوشتی با پره های بزرگ...با اینکه بینی گوشتی دارم فک میکنم بافت استخوانی محکمی هم داره...حالا میخواستم ببینم جراحی رینو پلاستی میتونه واسه ی من مفید باشه؟؟ و من بینی لاغر کوچیک و طبیعی را داشته باشم؟؟ باتشکر
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. با توجه به ضخامت پوست شما , امکان ایجاد بینی باریک و کوچک وجود ندارد ولی به هر حال از وضعیت فعلی بسیار بهتر خواهد شد .

پرسش 1212
سلام آقای دکتر خسته نباشید.من نمیدونم بینی من گوشیته یا نه.بینهایت از دردبعد از عمل میترسم.به نظرتون نتیجه عمل خوب میشه یانه؟کلا افسردگی گرفتم.
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. بینی قوز دارد. نوک بینی افتادگی دارد. ارتفاع بینی (فاصله نوک بینی تا صورت در نمای نیم رخ) بلند است. با عمل جراحی، بینی شما ۶۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.برای ارائه مشاوره دقیق تر، ضمن هماهنگی با یکی از شماره های زیر، برای معاینه و مشاوره حضوری مراجعه فرمائید. درد بعد از عمل ناچیز است .

پرسش 1213
سلام اقاي دكتر من بيني مو ٢ماه كه عمل كردم اما احساس ميكنم بيني من از غضروفي به گوشتي تبديل شده قبل از عمل نوك بيني خيلي نرم بود الان وقتي دست ميزنم سفت شده قبل عمل بيني من انقد ضخامت نداشت اما الان ضخامتش زياد شده و اين منو نگران كرده وقتي دست ميزنم متوجه اين موضوع ميشم كه ضخامت استخون زياد شده به غير ورم ايا دارم زود قضاوت ميكنم ؟اگر حدس من درسته ميشه روتوش انجام داد ضخامت كم بشه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. حد اقل باید هشت ماه صبر کنید و مجددا قضاوت نمایید . در صورت نیاز امکان رتوش وجود دارد .

پرسش 1215
سلام اقای دکتر...من حدود 4 ماهه بینیمو عمل کردم....متاسفانه بعد عمل به شدت صورتم جوش میزنه مخصوصا روبینیم جوش های خیلی بزرگی درمیاد و جای زخمش هم میمونه وظاهر بدی پیدا کرده بخاطر همین نتونستم اون مقداری ک لازم بوده از چسب استفاده کنم چون بعد از استفاده ازچسب جوش ها تشدید میشد و فکر میکنم بخاطر همون استفاده کم از چسب الان ورم بینی شدیدی دارم ....میخاستم بدونم ربطی ب عمل بینی یا دارو هایی ک بعد عمل استفاده کردم داره؟؟؟ دکترجراح ب من قرص های celexib رو برای کاهش ورم بینی تجویز کردن...ممکنه استفاده ازاین داروباعث افزایش جوش صورت وبینی بشه....اگر ممکنه روش یا راهکار مفیدی بدون استفاده از دارو وجود داره و برای کاهش ورم بینی موثره معرفی کنید....بینی جدید از بینی قبلیم خیلی بزرگتر و پهن تر شده.....جسارتا ب هردو سوال جواب بدین ...خیلی ممنون
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. تزریق آمپول کورتون داخل بینی می تواند برای کاهش ورم بینی شما مفید باشد . استفاده از آنتی بیوتیک هایی مثل داکسی سیکلین می تواند برای از بین رفتن جوش بینی و صورت مفید باشد .

پرسش 1217
سلام آقای دکتر.خسته نباشید واقعآ خوشحالم که کسی مثل شما به سوالات پاسخ میده.آقای دکتر من قبلآ ایمیل فرستادم اگه یادتون باشه مشکلم کج شدن بینی با حرکت صورتم به چپ و راست بود مخصوصآ حین خواب.با عمل دوم که برام غضروف گذاشتن و بینیم از قبل هم بزرگتر و زشتتر شده مشکلم بیشتر شده. نه تنها شل بودن بینیم خوب نشده بلکه صورتم احساس کشش داره.یعنی بینیم باعث میشه صورتم درد بگیره.اصلآ نمیتونم بخوابم.وقتی میخوام جهت خوابمو عوض کنم بینیم درد میگیره و بعد از چند دقیقه باز به سمت دیگه میفته.خیلی عصبانیم.دکترم میگه این احساس منه و باید برم پیش روانشناس!!!!درحالیکه بارها آیینه گذاشتم و بینیمو دیدم که 1سانت متمایل میشه و نفسم سخت میشه.عکس یا سی تی اسکن یا آزمایشی هست که بتونم به غیر از حالت مستقیم باشم؟یعنی عکس از رخم همه چیزش سالمه.فقط کمی انحراف داره.ولی چطور میتونم حرفمو ثابت کنم؟نمیدونم حالتی از عکس سی تی اسکن وجود داره که بتونم به چپ و راست بخوابم و توی عکس نشون بده که حالت غضروفم چطوری میشه؟بینهایت ممنونم از وقتی که بهم دادین
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. کج شدن بینی با خوابیدن به چپ و راست از نظر تئوری امکان پذیر نیست و به نظر می رسد یک احساس ذهنی است . لطفا مدتی به آن توجه نکنید انشاالله مشکل حل خواهد شد . اگر مشکل بر طرف نشد می توانید از کسی بخواهید در حین خوابیدن به چپ و راست از صورت شما عکس بگیرد و با حالت قائم مقایسه نمایید .

پرسش 1221
با عرض سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم بینی من از چه نوعی هست و شما عمل رو به من پیشنهاد می کنید یا خیر؟ هم برای بهتر شدن بینی هم چهره. (در صورت امکان عکسم منتشر نشه) ممنونم
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است . نوک بینی پهن است و افتادگی دارد . قسمت استخوانی قوز دارد و مختصری پهن است .نتیجه جراحی در حد قابل قبول است .

پرسش 1228
سلام اقاي دکتر خسته نباشيد ميخواستم بپرسم صورت من کمي جوش داره ايا صورت جوش دار نميشه عمل کرد؟امکان ورم بيشتر هست الان اين صورته منه به نظر شما مشکلي داره عمل براش...ممنون ميشم اکه جواب بدين‎
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. جوش صورت منعی برای جراحی محسوب نمی شود . فقط بهتر است از داروی آکوتان استفاده ننمایید .

پرسش 1229
سلام آقای دکتر,خوبین?خسته نباشین.من الان حدود سه ماهه که از عمل بینیم میگذره,با اینکه سه ماه گذشته اما تازگیا احساس میکنم ورم بینیم نسبت به قبل بیشتر شده و چیزی که نگرانم کرده ظاهر شدن یه برجستگی به اندازه یه عدس کوچیک روی یکی از پره های بینیمه,که قبلا وجود نداشت,به نظر شما این برجستگی چی میتونه باشه ?خیلی نگرانم با تشکر از زحمات شما دکتر عزیز
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. ورم گاهگاهی بعد از جراحی بینی طبیعی است . بعد از گذشت یک سال ورم به صورت کامل از بین می رود و دیگر باز نمی گردد . اکنون می توانید از قرص پردنیزولون فورت 50 استفاده نمایید . به مدت 4 روز هر روز صبح نصف قرص میل نمایید . برجستگی روی پره هم به صورت خودبخود بهبود می یابد .
