پرسش و پاسخ 1923
پرسش
باعرض سلام وتشكر از پاسخ شما.آقای دكتر با وجود گذشت سه ماه ونيم اصلا از شكل ظاهری بينيم راضی نيستم. يك طرفش كه غضروف جابجا شده فررفتس. نوك بينی كج. نميتونم تا يك سال صبركنم. ميتونم تير ماه عمل مجدد انجام بدم؟؟؟آقای دكتر وقتی غضروف فوقانی سمت راست جابجا شده نميشه همون غضروفو به جای اولش قرارداد؟؟؟ يا اينكه جراح اونو خارج ميكنه؟؟؟؟جراحم ميگه به صورت مورب شده.
دکتر حمیدرضا حسنانی
پاسخ
سلام. هر قدر که جراحی ترمیمی دیرتر انجام شود نتیجه گیری از جراحی بیشتر است . اگر زود اقدام به انجام جراحی ترمیمی نمایید ممکن است عمل سوم و چهارم هم برای شما پیش بیاید .غضروفی که جابجا شده باید با استفاده از غضروف های تازه در جای خود محکم شود .