عکس 382 جراحی بینی ترمیمی طبیعی دخترانه نمای روبرو 
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی




  عکس 382 جراحی بینی ترمیمی طبیعی دخترانه نمای روبرو 



13

اصلاح کجی بینی(کجی ظاهری بینی)مشکل ترین نوع جراحی زیبایی است، مخصوصا اگر غیرقرینگی صورت و انحراف صورت هم وجود داشته باشد در این موارد احتمال نیاز به جراحی بینی دوم، مختصری بیشتر می شود و احتمالا فرد باید عمل جراحی بینی ترمیمی(ثانویه)انجام دهد زیرا حتی اگر هنگام عمل، انحراف به طور کامل اصلاح شود حین فرآیند ترمیم،که حدود یکسال طول می کشد،احتمال ایجاد غیرقرینگی های مختصر توسط بافت های کشنده ی درون بینی وجود دارد.


16

جراحی بینی ترمیمی،رینوپلاستیه ثانویه،خانم آرزو دو سال بعد از عمل ترمیمی بینی،عمل اول توسط جراح دیگری انجام شده است.


17

سربالا کردن نوک بینی:در روش های مدرن به جای کوتاه کردن غضروف های بینی به غضروف های نوک بینی،غضروف هایی به صورت کمکی پیوند زده می شود که نقش ستون را ایفا می کنند و نوک بینی را بالا نگاه میدارند و در برابر جاذبه و فرآیندهای ترمیمی بینی مقاومت می کنند.در این روش ها نه تنها بینی مستعد آسیب نیست بلکه محکم تر و قوی تر می شود و لازم نیست سر بینی حین جراحی بیشتر از حد مورد نیاز بالا برده شود ونتایج جراحی بیشتر تحت کنترل جراح خواهد بود.غضروف های پیوندی،بینی سربالا


18

در گذشته جراحان برای اصلاح افتادگی نوک بینی غضروف های بینی را کوتاه می کردند اشکال روش فوق این بود که بعد از مدتی در اثر نیروی جاذبه و فرآیندهای ترمیمی داخل بینی در برخی افراد دوباره نوک بینی پایین می آمد به همین دلیل،جراحان برای غلبه بر این مشکل،نوک بینی را خیلی بالا می بردند و تا بعد از مدتی نوک بینی پایین بیاید و به حالت دلخواه آنها نزدیک شود بالا بردن بیش تر ازمطلوب نوک بینی دو عیب مهم داشت:اولا در بعضی از افراد نوک بینی به حد دلخواه پایین نمی آمد و بینی به حالت خوکی باقی می ماند ثانیا برای این کار مقدار زیادی از غضروف های نوک بینی برداشته میشد و بینی مستعد مشکلات تنفسی و آسیب بود.افتادگی بینی،کوتاه کردن غضروف های بینی،برگشت بینی،برگشت نتیجه جراحی،بینی خوکی،بینی سربالا،آسیب دیدن بینی




 

پرسش و پاسخ با دکتر حسنانی در مورد ترمیم

 
پرسش ۴۹۷۴
سلام من دو ماهه ک بینیم رو عمل کردم همون طور ک میبینین وسطش فرو رفتگی داره انگار ک بینی از وسط نصف شده سر بینیم هم خیلی بزرگه خود دکترم میکه فرورفتگی بخاطر بزرگی سر بینیه ک ورمه ورمش ک بخابه فرورفتگی هم درست میشه ولی بنظر خودم درست نمیشه و بینیم نیاز به ترمیم داره نظر شما چیه اقای دکتر چون دیگه نمیخوام پیش دکترم ترمیم کنم اگه نظرتون مثبته خدمتتون بیام اخه من بنظرتون سر بینیم ورمه ؟؟!
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۹۷۲
وقتتون بخیر عذرمیخوام من سوالی داشتم ایا امکان بزرگ کردن پره های بینی و گشادکردن سوراخهای بینی بااستفاده از جراحی ممکنه؟؟؟؟ البته من قبلا عمل اتجام دادم متظورم ترمیمی هست
nose 4972  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۹۶۸
سلام استاد عزیز جناب دکتر حسنانی بنده عبدالرحمان حاتمی چهل و پنج ساله از ایلام مزاحم میشم ده سال پیش جراحی انحراف انجام دادم متاسفانه یا به علت عدم مهارت جراح و یا به علت عوارض جانبی بعد از عمل تیغه میانی بینی ام دچار پرفوره یک در سه سانتی متر شده حالا میخواهم در صورت امکان و صلاحدید حضرت عالی هم عمل ترمیم تیغه وهم زیبایی انجام دهم بالای بینی ام قوز داره و در طرفین استخوان اضافه که باعث خط صورت شده است خواستم از مشاوره حضرت عالی جویا شوم ممنونم
nose 4968  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
nose 4968
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۹۴۹
سلام خسته نباشید اقای دکتر من شمارتونو از اینترنت برداشتم من چهار هفته هست دماغمو عمل کردم ولی قرینگی دماغم انقد زیاد هست که خانواده ،همکارا دانشجوهام و دانش اموزام فهمیدن وهمش ازم میپرسن خودم هم خیلی افسرده شدم من دماغمو عمل کردم بهتر بشه ظاهرش راضیم ولی پره ها یکی افقی یکی عمودی کم بود میدونم با کم شدن ورم درست میشد این حد فکر نمیکنم به دکتر هم میگم اینور اونور میزنه تو رو خدا منو راهنمایی کنید من چیکار کنم درست میشه یا باید عمل کنم خیلی افتضاح شده اصلا انقد درگیر شدم تدریسم نمیتونم بکنم عکس هم میفرستم لطفاً جواب بدین خودش به صورتم میخوره ولی پره ها واقعاً ازار دهنده است لطفاً راهنمایی کنید اگه ترمیمی باشه بیام خدمت شما یعنی اینجوری بمونه من از استرس چیزیم نمیمونه
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۹۳۰
اینکه اینقدر نوک بینیم گرد شده و بینیم حالت استخونیشو از دست داده انگار له شده رو صورتم نمیتونم باهاش کنار بیام با ترمیم میشه درست بشه؟ باید غضروف اضافه بشه؟ توروخدا جواب بدین چند روزه منتظره جوابم
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۹۱۹
یک سال و نیم پیش عمل زیبایی انجام دادم بینیم اصلا قوز نداشت فقط بزرگ بود ،الان بعد از این همه مدت یه قوز کوچیک رو بینیم هست ولی نرمه مثلا ماساژ یا چسب که میزنم خیلی بهتر میشه، و این باعث شده سر بینیم افتاده مشخص بشه ، بنظر شما این ممکنه خودبه خود رفع بشه یا عمل ترمیمی لازم داره؟
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۹۱۴
من دقیقا ۴ ماهه بینیمو عمل کردم .بینیم استخونی بود قوز داشت و یکم نوکش افتاده بود قبل جراحی به دکترم گفتم نمیخوام سر بالا باشه .گفت که اینطور نمیشه اما شد . خواستم بدونم بینی سر بالا با ترمیم خوب میشه؟ بعد قسمت ساق بینی که از دو طرف به گونه وصل میشه انگار با صورتم یکسان شده از نیمرخ اینجور نشون نمیده اما از روبه رو انگار فقط بینیم نوک داره بقیش هم سطح صورتمه. خواستم بدونم این عادیه خوب میشه؟ توروخدا جوابمو بدین از بعد عمل افسرده شدم همش بخاطر این چهره گریه میکنم پشیمونم از عمل
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۹۱۰
من اولین بار بینی ام را که عمل کرم بعد از یک سال بینی شروع به کج شدن کرد و دوباره پیش دکتر قبلی ام عمل ترمیمی انجام دادم بعد از عمل دوم پره ی بینی ام (سمت راست) شروع کرد به تحلیل رفتن به طوری که وقتی دست میزدم انگار پره ی بینی ندارم و اگر به بینی ام نگاه کنید یک خط صاف دیده میشه در سمت راست که خیلی متفاوته با پره بینی سمت چپ سوالی که داشتم اینه که میشه با تزریق ژل یا چربی این نقص ظاهری را برطرف کرد اخه واقعا دوست ندارم برای بار سوم عمل بشم یا هیچ راه حلی نیست جز عمل سوم؟
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۸۸۶

سه ماهه عمل كردم، استخوان تيزي از نوك بينيم بيرون زده

سلام اقای دکتر خسته نباشین من سه ماهه عمل زیبایی بینی انجام دادم نوک بینیم یک طرفش استخوان تیزی زده بیرون وطرف دیگرم اصلا استخوانی وجود نداره ممکنه به مرور این از بین بره طوری هست که وقتی از نیم رخ بینیمو نگاه میکنم حالت نوک تیز شده ممنون جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

اظهارنظر در خصوص این موارد نیاز به معاینه حضوری دارد ولی من معمولاً در پاسخ به سوال های این مدلی شایع ترین علت ها را می گویم. ممکن است علت های دیگری هم وجود داشته باشد. شایعترین علت در این مورد خاص شما آن است که در نوک بینی گرافت استفاده شده باشد. یعنی اینکه برای فرم دهی به بینی از غضروف های پیوندی استفاده کرده باشند. ممکن است غضروف های پیوندی جابجا شده باشد و یک طرف بینی، خودش را به صورت نوک تیز نشان دهد. این شایع ترین حالت است ولی علت های دیگری هم می تواند وجود داشته باشد.در برخی موارد مشکل خود به خود برطرف می شود و باید با پزشکتان مشورت کنید. ولی اگر حالتی باشد که به غضروف پیوندی ارتباط داشته باشد، این معمولاً برطرف نمی شود. باید یکسال صبر کنید بعد از یکسال به پزشک خودتان مراجعه کنید و آن مشکل را با یک جراحی ترمیمی برطرف می کند.


 
پرسش ۴۸۷۸

22 روزه عمل كردم ولي سمت راست بيني يك دست نيست

بنده ۲۲ روز از عملم میگذره میدونم که مدت مناسبی برای قضاوت نتیجه عمل نیست ولی در قسمت پره سمت راست بینیم وقتی که لمس میکنم مانند سمت چپ بینیم یک دست نیست ویه فرو رفتگی خیلی خیلی کمی داره انگاره دو تیکه شده که وسطش یکم نرم تر از قسمتای دیگه است ایا با گذشت زمان که ورم بینیم کم شه این فرو رفتگی بیشتر و قابل رویت میشه یا خیر؟ خیلی نگرانم کرده ممنون میشم جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

در خصوص نتیجه جراحی بینی نباید این قدر حساس و جزئی برخورد کنید به صورت کلی اگر بعد از عمل، صورت شما زیباتر شده به طوری که بقیه افراد وقتی شما را نگاه می کنند می گویند زیباتر شده ای این یعنی جراح رسالت خود را انجام داده اینکه یک پره با پره دیگر کمی فرق می کند یا یک تکه از آن نرمتر یا سفت تر است ارزش این را ندارد که بخواهید فکر خود را مشغول کنید و نگران باشید. با گذشت زمان بهتر می توان قضاوت نمود. اگر اشکالی وجود داشته باشد که جلب توجه بکند، باید یک سال از عمل بگذرد و بعد عمل ترمیمی انجام دهید. فعلا به این مسائل توجه نکنید و خودتان را اذیت نکنید چون نه اهمیت دارد و نه فعلا اقدامی می توان برای آن انجام داد.


 
پرسش ۴۸۶۹

در انتخاب پزشك اشتباه كردم!

با سلام و احترام دکتر بنده ده سال پیش بینیم جراحی کردم وسه سال پیش وسوسه شدم برای ترمیم اقدام کنم بینی من از وسط کمی فرو رفته بود و از کنار هم کمی فرورفتگی داشت متاسفانه در انتخاب پزشک اشتباه کردم و با وجودی که پره های بینی من مشکل نداشت اما پزشک متاسفانه دست زد و بسیار کوچک کرد بخصوص یکی از پره هارو و کلی جای بخیه به جا گذاشتن و گفتن بیا درستش کنم یکسال بعد و من باز اشتباه کردم رفتم اونها که درست نشد هیچ کلوملا هم به داخل کشید اینبار حدود دو سال بعد منو نزد استادشون به قول خودشون بردن ولی ایشان هم کاری نکردن فقط تنفس منو خراب کردن و روی یکی از پره های من پوست اسیب دید به خاطر سلیکونی که گذاشتن میدونم احتمالش زیاده که شما هم جواب کنید منو اما عاجزانه از شما میخوام نظرتونو بگین بینی من شبیه ترمیمی خانم ارزوست تو گالری شما از نظر تنفسی خیلی مشکل دارم منت میذارید جواب بدین از نظر هزینه مشکلی ندارم و حتی چند برابر حاضرم پرداخت کنم تا مشکلم حل بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اینطور که می فرمایید بینی شما خیلی آسیب دیده و احتمال اینکه جراحی شما را قبول نکنم زیاد است البته برای اظهارنظر دقیق باید به صورت حضوری معاینه شوید تا ببینیم آیا می توان کاری برایش کرد یا خیر. اما با توجه به شرح حالی که دادید اگر بخواهیم کاری بکنیم باید از دنده شما غضروف برداریم مقداری هم غضروف از پشت گوشتان برداریم با کمک بافت های پیوندی غضروفی و پوست تا حدودی بتوانیم بینی را ترمیم کنیم ولی اینکه آیا من اینکار را بپذیرم یا خیر در معاینه حضوری مشخص می شود. بنابراین فعلاً اظهارنظر نمی کنم تا شما را از نزدیک ملاقات کنم


 
پرسش ۴۸۶۴

منشي دكتر محكم فشار داد بينيم كيپ شد!

سلام خسته نباشید من 7 ماه بینیم و عمل کردم بینیم غضروفی بود و استخون روی بینیم هیچ مشکلی نداشت و مدل عروسکی میخواستمتا 3دهفته اول نه درد داشتم و نه مشکلی تا اینکه هفته 3 منشی دکتر بینیم و داشت تمیز میکرد و محکم به سمت پایین فشار داد و بینیم کیپ شد و احساس میکردم یه چیز سنگینی روی بینی من هستش هر چی بهش گفتم گفت طبیعی بینی من شروع کرد دوباره به کبود شدن و درد شدیدی داشتم و این موضوع رو به دکتر گفتم گفت چسب و یواش بزن وقتی بعد از 3 ماه چسب و برداشتم و تا الان هنوز اون مشکل سنگینی روی بینیم و دارم و تنفسم بد شده و اینکه سوار ماشین نمیتونم بشم وقتی تو دست انداز بیوفته ماشین حس کیپ شدن دارم و باید با دستم بینیم و رو به بالا ماساژ بدم و از روزای اول خیلی افتادگی پیدا کرده و پیش یک دکتر دیگه رفتم 2 تا اسپری داد و قرص گفت درست میشه ولی فایده ای نداره به دکتر خودم گفت میگه باز تا بکسال صبر کن درست میشه به نظر شما چکار کنم همچنان درد بینی دارم و حس سنگینی روی بینی و ظارهشم همش ورم هستش خطای بغل بینیم از بین رفته و کل بینیم یک سطح شده باز میگن مشکلی نیس الان باید چکار کرد صبر کنم درست میشه یا نه کلا بینیم خراب شده ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

برای تشخیص دقیق مشکل شما، به معاینه نیاز است اما با توجه به شرح حالی که مطرح کردید بیشتر به تنگی دریچه های بینی مشکوک هستم. اگر بخاطر تنگی دریچه های بینی باشد باید یک سال صبر کنید اگر بعد از یکسال، همچنان مشکل وجود داشت نیاز به جراحی ترمیمی دارد البته این شایع ترین علت است ولی علت های دیگری هم ممکن است وجود داشته باشد. مثلاً بزرگی شاخک های بینی، باقی ماندن انحراف تیغه بینی، تشخیص آن هم بسیار ساده است و نیاز به معاینه حضوری دارد. به هرحال زیر یکسال نمی توان کاری انجام داد. تا یکسال باید این وضعیت را تحمل کنید بعد از یکسال، اگر مشکل باقی مانده باشد می توان جراحی ترمیمی انجام داد.


 
پرسش ۴۸۶۳

از لحاظ گلويي، خيلي اهل آلرژي هستم!

من یه جوان ۳۱ ساله هستم در بچگی از پله ها افتادم و کمی بینی بنده از لحاظ ظاهری کج شد که در سنین جوانی خودش رو نشون داد لازم به ذکره که هیچ گونه مشکل تنفسی از لحاظ بینی برام پیش نیومده میخواستم ببینم با اینکه بینی من کمی انحراف نامحسوس داره و انتهای اون گوشتی و بزرگ هست امکان عمل جراحی زیبایی وجود داره؟؟؟ همچنین از نیم رخ کمی شیب داره یعنی در واقع ترمیم انحراف و ترمیم حالت گوشتی بینی من وجود داره؟؟ بعد یه نکته ای که وجود داره من از لحاظ‌ گلویی خیلی اهل آلرژی هستم در ادامه به مشکل نمیخورم؟ میخواستم اگه ممکنه به بنده مشاوره بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

امکان جراحی زیبایی بینی برای شما وجود دارد. کجی بینی قابل اصلاح است قسمت نوک هم که می فرمایید گوشتی و بزرگ است تا حدی قابلیت کوچک کردن دارد. البته نتیجه گیری بینی های گوشتی، همیشه کمتر از بینی های استخوانی است. هرچه بینی پوستش ضخیم تر باشد و به اصطلاح گوشتی تر باشد سایزش را کمتر می توان کوچک نمود. آلرژی تاثیری روی نتیجه جراحی بینی ندارد. جراحی هم باعث خوبتر شدن یا بدتر شدن آلرژی نمی شود. می توانید جراحی را انجام دهید بعد از جراحی می توانید درمان آلرژی را پیگیری نمایید.


 
پرسش ۴۸۵۶

سيزده ماهه عمل كردم دكترم هنوز مي گه ورمه!

اقای دکتر من 13 ماه پیش بینیم رو عمل کردم از کنار که بینیم رو نگاه میکنی یه برامدگی هست دکترم میگه ورم استخوان و خوب میشه.به نظر شما صحت داره اگه اره چند ماه طول میکشه خوب بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر این برآمدگی کوچک است و زیاد جلب توجه نمی کند بهتر است به آن توجه نکنید. اگر جلب توجه می کند به طوری که بقیه افراد به شما می گویند، در آن صورت بعد از 13 ماه بعید است تغییر واضحی داشته باشد. اگر بعد از 18 ماه نتوانستید با آن کنار بیایید، می توانید جراحی ترمیمی انجام دهید. هرچه بیشتر بگذرد ممکن است وضعیت آن بهتر شود.


 
پرسش ۴۸۵۵

پره هاي دماغم، اونو پهن نشون مي داد اما هنوز بعد از عمل پهنه

سلام دکتر وقت به خیر . من سه خرداد 97 عمل زیبایی بینی انجام دادم نوع دماغم گوشتی نبود ولی غضروفای بسیار بزرگی داشته و همچنین نوکش افتادگی داشته و مقداری انحراف جزئی . بعد از عمل فاصله بین بینی و و لب بالایی به مقدار ناچیزی کاهش پیدا کرده بعد از عمل زیبایی دماغم هنوز حالت پهن بودن خودشو داره که من هدفم از عمل پره های دماغم بود که دماغمو پهن نشون میداد که دوسشون نداشتم. و اینکه این مدتی که چسب میزنم هیچ وقت نوع چسب زدن جوری نبوده که روی پره های دماغم باشه آیا ممکنه به خاطر اینکه چسب روشون هنوز ورم داشته باشه ؟ چطوری باید بفهمم که دماغم ورم داره یا اینکه این فرم نهاییشه اگه بخام بعد از یک سال فقط پره های دماغمو ترمیم کنم آیا مشکلی پیش میاد؟؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در مورد پره های بینی زودتر از شش ماه نمی توان قضاوت کرد. شش ماه بعد از جراحی صبر کنید و اگر پس از سپری شدن این مدت، همچنان سایز پره های بینی شما بزرگتر از حدی بود که رضایت شما حاصل شود، می توان اقدام به کوچک کردن آنها نمود. این شش ماه حداقل زمان است و هرچه دیرتر برای ترمیم اقدام کنید بهتر است. بهتر است یک سال تا یک سال و نیم صبر کنید. هرچه بگذرد ورم بینی بیشتر می خوابد و سایز پره های بینی کوچکتر می شود. اگر عجله دارید حداقل شش ماه و اگر عجله ندارید بیش از یکسال صبر کنید. بعد از آن اگر احساس کردید پره های بینی همچنان پهن است می توان اقدام به جراحی نمود و این جراحی ساده است.


 
پرسش ۴۸۵۴

بعد از عمل الان دو سه روزه قوز بينيم شديداً قرمزه

سلام آقای دکتر خسته نباشین. من 20سالمه و 9ماه پیش بینیمو عمل کردم. بینی من گوشتی و قوز دار بود ولی چون هنوزم بعد عملم بزرگ بود و زیر بینیم انگار افتاده بود دوباره عمل کردم. الان دو هفته ای هست که ترمیم زدم ولی الان دو سه روزه قسمت قوز بینیم قرمز شدیده قوز بینیم کااملا اومده بالا. قشنگ از نیم رخ مشخصه زده بالا دوباره و کلا از بعد عملم هنوزم اون افتادگی زیر بینیم هستش. من دکترم گفتن از داخل بخیه زدن که بره بالا،چرا هنوز نرفته؟ چقدر زمان میبره؟ باید برای قوز بینیم و افتادگیم نگران باشم یا نرماله؟ ممنونم ازتون.
پاسخ دکتر حسنانی:

اول اینکه باید عکس شما را ببینم تا اظهارنظر دقیق بکنم. دوم اینکه هنوز برای قضاوت زود است چون بینی شما هنوز ورم دارد باید حداقل سه ماه بگذرد تا بتوان در مورد آن نظر داد. عمل های ترمیمی گاهی به طور صد در صد رضایت بیمار را تأمین نمی کند و ممکن است اشکالاتی باقی بماند اگر ایرادات جزئی و قابل چشم پوشی است، توصیه می شود خیلی سخت نگیرید و با ایرادهای جزئی کنار بیایید.


 
پرسش ۴۸۵۳

بعد از يكماه هنوز هم يك طرف دماغم ورم داره

آقای دکتر خواستم با شما مشاوره کنم الان یک سال و یک ماه هست که از عمل دماغم میگذرد اما متاسفانه هنوز که هنوز هست بعد هفت ماه یک طرف دماغم درست روی دماغم باد میکنه این ورم به صورت یک طرفه هست و فقط در سمت راست دماغم هست البته بعد از عملم سمت راست صورتم خیلی ورم داشت حتی چشمم بسته شده بود. دکترم میگه گردش صورت هست و چیز خاصی نیست اما من واقعا دارم افسردگی میگیرم. یک بار ی پزشک بهم گفتش حساسیت دارم و یک پاف بینی برام نوشت که واقعا هر موقع مصرف می کردم تاثیر گذار بود. لطفا منو راهنمایی کنین که این ورم چی هست چرا یک طرفه هست مشکل کجاست و آیا قابل رفع هست؟
پاسخ دکتر حسنانی:

توصیه اول من به شما آن است که این قدر روی بینی تان حساس نباشید و دنبال ایرادهای یک میلی متری نباشید. همین که بینی، زیبا شده و چهره شما را تغییر داده و خوشگل تر شده اید پزشک رسالتش را انجام داده است. اگر بخواهید دنبال این ایرادهای جزئی باشید پزشک شما مجبور می شود برایتان عمل ترمیمی انجام دهد اینها معمولاً به علت اختلاف سایز غضروف های بینی است و به دلیل ورم نیست یعنی ممکن است دو سه سال بگذرد و همچنان باقی باشد در این صورت باید عمل ترمیمی انجام شود تا سایز غضروف سمت چپ و راست بینی شما برابر شود و قرینگی حاصل شود. ولی اگر قابل تحمل است و خیلی زیاد نیست بهتر است با آن کنار بیایید و حساسیت بیش از اندازه بعد از عمل جراحی بینی به خرج ندهید.


 
پرسش ۴۸۴۷

نوك بيني من خوبه ولي تيغه بينيم پايينه!

سلام آقای دکتر خسته نباشید.من هفت ماه پیش سپتورینوپلاستی انجام دادم و بینیم گوشتی بود. نوک بینی من خوبه یعنی نه سربالا هست و نه سرپایین ولی تیغه ی بینیم پایینه و دکترم میگه که باید سرپایی تو مطب برش بده. میخواستم بدونم که همچین چیزی امکان داره که سرپایی برش داد؟ تو برش دقیقا چیکار میکنن و چقد قراره مشکل بینیم برطرف بشه؟ الان نوک بینی من نسبت به قسمتای دیگه بینیم خیلی جلوتر هست که نمیدونم از ورمه یا اینکه کلا فرمش اینجوریه. به نظرم اگه برش بدم نوک بینی از نیمرخ جلوتر معلوم میشه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که من باید چیکار کنم برای حل مشکلم؟ آیا باید ترمیم کنم؟ مرررررررسی
پاسخ دکتر حسنانی:

در درجه اول باید به حرف دکترتان اعتماد کنید و بر اساس نظرشان عمل کنید ولی بهرحال جراحی ترمیمی را در مطب داریم. برخی از همکاران با بی حسی موضعی، در مطب جراحی ترمیمی انجام می دهند. منظور ایشان از برش، انجام جراحی ترمیمی است که به منظور اصلاح مشکل بینی شما انجام می دهند.


 
پرسش ۴۸۴۴

ممكنه برآمدگي استخوان بيني بعد از عمل عود كنه؟

من حدود ٦ماه پیش دماغم رو عمل کردم ولی الان یه برامدگی به وجود اومده که فقط موقع لمس حس میشه امکان داره این برامدگی بیشتر بشه به مرور زمان؟ یا کلا رفع بشه؟ خیلی نگرانم که عود کنه چون گاهی اوقات تو نواحی برامدگی درد هم دارم و اینکه علتش چی میتونه باشه؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر این برآمدگی ها فقط لمس می شوند و دیده نمی شوند اهمیتی ندارند. به آن توجه نکنید و دست نزنید ولی اگر دیده هم می شوند و در حدی است که قابل توجه بوده و آزارتان می دهد، در آن صورت اگر شش ماه گذشته، بعید است که خود بخود از بین برود. معمولاً نیاز به ترمیم جزئی دارند برای ترمیم بهتر است یکسال صبر کنید.


 
پرسش ۴۸۳۷

دو ماه گذشته هنوز ورم دارم

ن ۲ماه هست که عمل بینی انجام دادم.بینیم مشکل چندانی نداشت.یه قوز خیلی کم بود که برطرف شد و خیلی کم سر بالا.از همون روز اول که گچ رو باز کردم ورم و کبودی زیادی روی قسمت قوز بینیم بود که حس کردم اصلا برطرف نشده.اما چون روز اول بود فکر کردم فقط ورمه.الان ۲ماه گذشته و قوز بینیم هنوز وجود داره اما به مقدار کمتر.میخوام بدونم ۱:الان ماساژ رو شروع کنم فایده داره؟؟اگر بله چجوری ماساژ بدم.۲:اصلا امکان برطرف کردن این قوز با توجه به اینکه حس میکنم ورم نیست و‌بدون ترمیم وجود داره؟؟ ممنون میشم حتما جواب بدین.خیلی فکرم درگیرشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر قوز حالت نرم دارد و با فشار، پایین می رود بله، ماساژ دادن فایده دارد. شما می توانید روزی دو سه نوبت و هر بار ده دقیقه روی قوز را فشار دهید به سمت پایین به طوری که قوز از بین برود ولی اگر روی قوز را فشار می دهید و بسیار محکم است و تغییر نمی کند آن ماساژ دادن هیچ فایده ای ندارد و کمکی نمی کند. بهتر است آن را رها کنید و بعد از یک سال اگر همچنان باقی مانده بود می توانید از پزشکتان درخواست کنید برایتان عمل ترمیمی انجام دهد یا اینکه با آن برجستگی کوچک کنار بیایید.


 
پرسش ۴۸۳۵

بيني من شش روز بعد از عمل آبسه كرد

سلام و وقت بخیر من حدود یک ماه پیش عمل جراحی ترمیمی بینی انجام دادم ولی متاسفانه 6 روز بعد عمل بینی من آبسه کرد و بستری شدم و تیغ زدند و تخلیه کردند ولی متاسفانه با وجود مصرف داروهای قوی آنتی بیوتیک وریدی و خوراکی من مرتب بینی م التهاب و متورم و قرمز میشه ولی این نکته را هم عرض کنم من قبل از عمل حساسیت هم داشتم آیا این التهاب و قرمزی ممکنه ناشی از حساسیت باشه یا از عوارض عمل و آبسه است میشه لطفا به من پاسخ بدید من خیلی میترسم که همون آبسه باشه و درست تخلیه نشده باشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اینکه علت آبسه شما چیست من به طور دقیق بدون معاینه نمی توانم اظهارنظر کنم اما شایع ترین علت آن یکی هماتوم سپتوم است که معمولاً بعد از جراحی های بینی خصوصاً جراحی های ترمیمی اتفاق می افتد و شایع است. هماتوم سپتوم یعنی تیغه وسط بینی داخلش خونریزی می کند. در اثر این خونریزی، خون هایی که وسط تیغه جمع شده تبدیل به آبسه می شود که آبسه را برش می دهیم و تخلیه می کنیم. این شایع ترین علت آبسه و عفونت بعد از جراحی بینی است. علت های دیگری هم وجود دارد که نادرتر هستند و شیوع کمتری دارند که آنها را باید با معاینه تشخیص دهیم اما من شایع ترین دلیل آن را به صورت کلی برای شما گفتم.


 
پرسش ۴۸۰۴
nose 4804  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

هر دو حالت ممکن است. ممکن است استخوان خوب تراش نخورده باشد یا ممکن است هنوز ورم باقی مانده باشد. در ماه های اول اگر استخوان خوب تراش نخورده باشد یا تراش خورده باشد و به جای اول خود برگشته باشد، می توان در یکی دو ماه اول با انجام اعمالی در مطب آن را به محل خود برگرداند. ولی اگر برنگشت باید حداقل شش ماه صبر کنید برای آنکه استئوتومی یا برش استخوان دوباره انجام شود و آن را به محل اول خود برگرداند. کلاً برای انجام اقدامات ترمیمی توصیه کلی آن است که عجله نداشته باشید حداقل شش ماه و ترجیحاً یکسال باید بگذرد و بعد از آن عمل های ترمیمی را انجام دهید.


 
پرسش ۴۸۰۲
nose 4802  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

فرورفتگی های قسمت استخوانی بینی معمولاً به علت تراش استخوان در آن ناحیه به وجود می آید. در ماه های اول در مطب قابل اصلاح است اگر بیشتر از شش ماه بگذرد و فرورفتگی همچنان باقی مانده باشد نیاز به اقدام ترمیمی دارد ولی اقدام ترمیمی بهتر است زیر یکسال انجام نشود. اقدامات ترمیمی بهتر است بعد از یکسال انجام شود. به صورت موقت برای ایجاد پوشش، می توان در قسمت فرورفته ژل تزریق نمود. این ژل ها ظرف شش ماه از بین می رود. به این ترتیب می توان یکسال زمان مورد نیاز برای ترمیم بینی شما بدون اشکال زیبایی بگذرد و سپری شود. بعد از یکسال اگر فرورفتگی قابل توجه بود می توان عمل ترمیمی انجام داده و آن را اصلاح نمود.


 
پرسش ۴۷۸۴
nose 4784  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سه ماه بعد از عمل می توان ورزش های سنگین را انجام داد ولی تا شش ماه مواظب باشید ضربه مستقیم به بینی تان نخورد مثلاً اگر ورزش رزمی انجام می دهید مواظب باشید تا شش ماه ضربه مستقیم به بینی نخورد. بعد از آن هم بهتر است ضربه نخورد ولی در شش ماه اول بینی نیاز به فرصت دارد تا ترمیم شود و استحکام اولیه را پیدا کند تا شش ماه در آب شیرجه نزنید ولی سه ماه بعد از عمل فعالیت های ورزشی سنگین قابل انجام است و مشکلی ندارد.


 
پرسش ۴۷۸۳
nose 4783  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

برخی از این مشکلات می تواند مربوط به ورم باشد مثلاً بالا پایین بودن سوراخ های بینی بعضی وقت ها به دلیل ورم است و به صورت خودبخود برطرف می شود ولی اینکه آیا به علت ورم است یا اینکه در اثر جراحی، این اتفاق افتاده است باید حداقل شش ماه بگذرد تا بتوان در مورد آن تصمیم گرفت اگر بعد از شش ماه این مشکلات باقی مانده بود و هیچ تغییری نکره بود احتمالاً به دلیل جراحی است و مربوط به ورم نمی باشد ولی اگر شدت این مسائل خیلی کمتر شده بود اینها به دلیل ورم است و باید باز هم صبر کنید نهایتاً اگر قرار باشد اقدام جراحی برای آن انجام شود باید حتماً یکسال بگذرد اگر بعد از گذشت یکسال همچنان مشکل باقی مانده بود و هیچ تغییری نکرده بود و روبه بهبود نبود، معمولاً نیاز به جراحی ترمیمی دارد بهرحال الان بعد از گذشت یکماه نمی توان در مورد آن قضاوت نمود.


 
پرسش ۴۷۷۹
nose 4779  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
nose 4779
پاسخ دکتر حسنانی:

در مورد افرادی که بعد از جراحی زیبایی بینی اشکالات زیبایی برایشان باقی می ماند اینکه ترمیم بکنند یا نکنند بستگی به این دارد که آیا می توانید با مشکلاتی که وجود دارد کنار بیایید یا خیر اگر قابل تحمل است و می توان با آن کنار آمد کلاً از جراحی ترمیمی صرف نظر بکنید بهتر است زیرا جراحی های ترمیمی همیشه عوارض خودشان را دارند و ممکن است چیزی که شما می خواهید به دست نیاید و دوباره کار به عمل های سوم و چهارم بکشد ولی اگر احساس می کنید اشکالات زیبایی پیش آمده را نمی توان با آن کنار آمد و قابل تحمل نیست بینی شما الان حالتی دارد که قابل ترمیم هست یعنی می توان آن را ترمیم کرد به نظر می رسد با ترمیم بتوان رضایت خاطر شما را جلب کرد.


 
پرسش ۴۷۶۷
سلام وقت بخیر.ببخشید من 7سال پیش عمل زیبایی بینی انجام داده بودم روی نوک بینیم یه توده گوشتی اومد بالا که دکترم گفتن بافت چربی هستش.الان یک ماهه ترمیمی دوباره عمل کردم ولی بازم یه نقطه کوچیک دقیقا رو همون قسمت اومده بالا و بازم بهم گفتن که چربی هستش.میخاستم بپرسم آیا راهی وجود داره که چربی سوزی واسم جواب بده ؟ یا آمپولی وجود داره که مانع رشد این بافت چربی بشه؟خیلی ممنون.
nose 4767  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
اگر بافتی که به آن اشاره می کنید سفت باشد، چربی نیست و معمولاً غضروف است و کار خاصی بجز عمل ترمیمی نمی توان برای آن انجام داد ولی اگر نرم باشد با آمپول کورتن می توان آنها را از بین برد ولی تشخیص این موضوع با پزشکتان است باید معاینه شوید اگر علت آن بافت فیبروز باشد که نرم است آن را با آمپول کورتن می توان از بین برد. اینکه می فرمایید چربی، معمولاً در بینی چربی وجود ندارد شاید اینگونه به زبان عامیانه گفته شده تا بتوانند منظورشان را برساند ولی چربی به صورتی که چرب باشد نیست.


 
پرسش ۴۷۵۰
سلام آقای دکتر چند وقت قبل عمل بینی نمیشه کارترمیم دندان و دندانپزشکی انجام داد ی سوال دیگه که خدمتتون داشتم من از طریق طب سنتی برای درمان مشکلات وبیماری ک دارم چند وقتیه دارم درمان میشم الان اون دکتر طب سنتی میگه تشخیصم اینه از طریق عنبه چشمتون فهمیدم شما التهاب مغز دارید و بیهوشی و عمل بینی براتون ضرر داره لطفا شما راهنماییم کنید واقعا کسی ک ی قسمت از مغزش التهاب داشته باشه میتونه عمل کنه یا کلا این موضوع رو رد میکنید
پاسخ دکتر حسنانی:
اقدامات دندانپزشکی قبل از عمل بینی مشکلی ندارد ولی بعد از عمل بینی بهتر است تا یکماه کارهای دندانپزشکی انجام نشود. در مورد طب سنتی، چیزی که ایشان گفتند از روی عنبیه فهمیدند که مغزتان التهاب دارد حرف کاملاً بی پایه و اساسی است، ارزش علمی ندارد و هیچ اهمیتی ندارد. بیهوشی برای شما هیچ مشکلی ندارد.


 
پرسش ۴۷۴۹
سلام اقای دکتر خسته نباشید امیدوارم به سوالم پاسخ بدید چون خیلی مهم و حیاتی هست.من بینیمو عمل کرده بودم ۵سسال پیش و بعد بدلیل بلند بودن بینیم ترمیم کردم..دو سال میگذره از ترمیم بینیم ولی هنوز رخم بزرگ هست.دو بار امپول کورتون هم مصرف کردم ولی بی نتیجه بود.باز امروز رفتم پیش دکترم و ایشون گفتن باید یک دوره ی دیگه کورتون مصرف کنی یعنی ۳ بار...اولیشو امروز زدم و اینکه گفتن باید ۳۰ تا قرص راکوتان یک روز در میان استفاده کنی میخواستم ببینم ایا موثره؟ ضمن اینکه ایشون میگن تو پوست بینیت ضخیمه ایا مصرف قرص کورتون اولا اینکه باعث چربی سوزیه بینیم میشه و دوما اینکه مضرات خاصی نداره باتوجه به دوره ی درمانه کوتاهش؟
پاسخ دکتر حسنانی:
قرص آکوتان برای بینی هایی که پوستشان چرب باشد و منافذ زیادی داشته باشد و ترشحات چربی آن زیاد باشد مؤثر است و باعث می شود پوست آنها نازک تر شود و کوچکتر به نظر برسد ولی برای بینی هایی که پوستشان منافذ زیادی ندارد و چرب نیست خیلی تأثیر ندارد. آمپول کورتن هم برای مواردی که بینی های گوشتی اسکلتشان به اندازه کافی کوچک شده است و پوست ضخیم است و بافت فیبروز تشکیل شده است مؤثر می باشد و می تواند کمک کند. فیبروز بافتی است که بدن موقعی می سازد که اسکلت بینی بیشتر از پوست کوچک شده باشد و پوست نتواند خودش را تطبیق دهد. در اینجور مواقع بدن بافتی به نام فیبروز می سازد که پوست را به اسکلت بچسباند. بعضی وقتها فیبروز، زیاد تشکیل می شود و بینی دوباره بزرگ می شود. در اینجور مواقع می گویند طرف بینی اش گوشتی بوده عمل کرده و برگشته است. در این موارد، تزریق کورتن اثر دارد و مؤثر است.


 
پرسش ۴۷۴۸
nose 4748  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
اولاً که جراحی زیبایی بینی هیچگاه حیاتی نیست ثانیاً اگر عمل ترمیمتان چیزی که می خواستید نشده شاید به دلیل گوشتی بودن بینی تان باشد که این نوع بینی را کار خاصی نمی توان برایش انجام داد ولی اگر بینی تان استخوانی با پوست نازک باشد و احساس می کنید هنوز بزرگ است امکان جراحی یا ترمیم مجدد وجود دارد ولی همه اینها منوط به این هستند که من عکس رخ و نیمرخ شما را ببینم تا متوجه شویم آیا می توان کاری کرد یا خیر قانون کلی آن است که اگر بینی گوشتی باشد از حد بیشتری نمی توان آن را کوچک نمود


 
پرسش ۴۷۴۱
سلام وقت بخیر...ببخشید آقای دکتر علت بخیه ی زیر بینی تا روی لب در عمل زیبایی بینی چی میتونه باشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:
بینی از آن قسمتی که باز می شود ناحیه کولوملا نام دارد وقتی زیر بینی را نگاه می کنیم بینی دو پره دارد و یک تیغه وسط آن قسمتی که وسط بینی قرار می گیرد را کولوملا می نامند یک برش کوچک روی آن ناحیه می خورد و پوست از آنجا از روی اسکلت بینی بلند می شود بعد دوباره آنجا بخیه می شود و دوباره جای آن ترمیم می شود خلاصه اینکه آن برش روی لب نمی آید فقط روی آن قسمت تیغه وسط که از زیر بینی نگاه می کنیم برش می خورد


 
پرسش ۴۷۳۴
سلام خسته نباشید من بینی مو شش ماه پیش عمل کردم و الان کمی از قوزش باقی مونده میخواستم ببینم هزینه ی سوهان زدن بینی چقدر هست و اینکه چه زمانی باید از عمل بینیم بگذره تا بتونم سوهان بزنم؟؟؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید؟؟؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:
عمل های ترمیمی معمولاً توافقی است دکتر معمولاً دستمزد نمی گیرد فقط هزینه کلینیک از شما گرفته می شود البته بستگی دارد مثلاً برای شما که قوز بینی باقی مانده به این شکل قابل توافق است. اما اگر بخواهید مدل بینی را تغییر دهید، دکتر دوباره دستمزد می گیرد.


 
پرسش ۴۷۲۹
nose 4729  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
داروهایی مثل متاتروکسات که ترمیم بافت ها را دچار اختلال می کنند بهتر است دو هفته قبل و حداقل دو هفته بعد از جراحی استفاده نشوند. البته بعد از جراحی، هرچه مدت استفاده از آنها بیشتر باشد بهتر است. مثلاً یک الی دو ماه استفاده نشوند ولی گاهی استفاده نکردن از اینها می تواند باعث عود کردن بیماری زمینه ای که در مورد شما بیماری آرتریت روماتوئید است شود. به همین خاطر باید رابطه ای بین پزشک جراح و پزشکی که مسئول درمان بیماری اصلی شما است برقرار باشد. حداکثر زمانی که آن دارو می تواند قطع شود را در حقیقت باید پزشک اصلی شما که برای درمان بیماری تان تحت نظرشان هستید مشخص کند که چه مدت می توانید این دارو را استفاده نکنید. ولی از نظر ما، هرچه مدت استفاده نکردن آن بعد از عمل بیشتر باشد بهتر است.


 
پرسش ۴۷۲۵
nose 4725  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
پروجکشن یا ارتفاع بینی استاندارد خاصی دارد و آن استاندارد آن است که 65 درصد طول بینی باشد. طول بینی هم استانداردی دارد: طول بینی باید 65 درصد یک سوم میانی صورت باشد هر کدام از اینها را بر اساس این استانداردها طراحی می کنیم. شما قسمت پشت بینی تان زیاد تراشیده شده است اما به همین علت به نظر می رسد نوک بینی بلند است حال یا خواسته خودتان بوده که می خواستید قوس زیاد داشته باشد یا هرچه . بهرحال به اشتباه به نظر می رسد که پروجکشن یا ارتفاع بینی تان زیاد است اما در حقیقت این یک پروجکشن کاذب است بخاطر اینکه پشت بینی زیاد پایین آورده شده است. در هر صورت اگر بخواهم به صورت کلی به سوالتان جواب دهم پروجکشن را می توان با عمل ترمیمی کم کرد در صورتی که صلاح باشد. من معمولاً عمل های ترمیمی را با بیهوشی عمومی انجام می دهم. با بی حسی موضعی انجام نمی دهم.


 
پرسش ۴۷۱۱
سلام ببخشید یه سوال داشتم من یه ماه بینی ام عمل کردم و مدل فانتزی شده و الان خیلی پشیمونم چرا طبیعی نشده چون احساس میکنم خیلی کوچیک شده ایا میشه با ترمیم به شکل طبیعی تر برگشت ؟
پاسخ دکتر حسنانی:
بهرحال ترمیم همیشه امکان پذیر است. ولی قبل از اینکه هرگونه اقدام برای ترمیم بکنید باید حداقل یکسال صبر کنید تا بینی شکل خود را پیدا کند بعد از یکسال فرم بینی طبیعی تر می شود. اگر بعد از یکسال همچنان فانتزی بود و بینی خود را دوست نداشتید، ترمیم امکان پذیر است.


 
پرسش ۴۷۰۱
nose 4701  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
همانطور که مرتب تکرار شده، قضاوت کردن در مورد ظاهر بینی قبل از دو ماه درست نمی باشد چون در طی دو ماه، بینی ورم اساسی و اصلی دارد. بعد از دو ماه تقریباً 60 درصد ورم می خوابد و شما می توانید تا حدودی روی نتیجه قضاوت کنید ولی افرادی که بعد از دو ماه هم همچنان فکر می کنند بینی شان را دوست ندارند باز باید صبر کنند بین شش ماه تا یکسال بینی تغییرات بیشتری می کند. نهایتاً اگر کسی قصد ترمیم دارد حداقل باید یکسال صبر کند تا بینی تغییرات خودش را بکند اکثر افراد بعد از یکسال از نتیجه بینی راضی می شوند و یا با نتیجه ای که هست کنار می آیند. بعد از یکسال اگر کسی بود که همچنان از بینی ناراضی بود در آن صورت تصمیم گیری امکان پذیر است بینی ورمش خوابیده، شکل بینی مشخص شده و تقریباً می توان گفت که آیا مشکلات پیش آمده ماندگار است یا ماندگار نیست و بینی هم التهابش از بین می رود ترمیم می شود پوست دوباره حالت طبیعی و نرمال پیدا می کند اسکلت بینی حالت نرمال پیدا کرده و ترمیم امکان پذیر می شود. بنابراین زودتر از یکسال اصلاً فکر ترمیم نکنید و باید صبر داشته باشید.


 
پرسش ۴۷۰۰
nose 4700  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
الان، بعد از 25 روز نمی توانید روی ظاهر بینی خود قضاوت کنید زیرا مشخص نیست. حداقل شش ماه باید بگذرد و بهتر است اصلاً یکسال بگذرد بعد از یکسال فرم بینی تان خیلی تغییر خواهد کرد. کوچکتر می شود، فاصله بینی و لب کمتر می شود اگر بعد از یکسال هنوز هم چنین نظری داشتید آن موقع می توان برای ترمیم اقدام نمود.


 
پرسش ۴۶۹۲
nose 4692  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
اصلاح غیرقرینگی ها معمولاً با بیهوشی عمومی انجام می شود و نیاز به یک جراحی ترمیمی کامل دارد. معمولاً غیرقرینگی ها را با جراحی های سرپایی ساده نمی توان اصلاح کرد مگر آنکه خیلی جزئی باشند مثلاً فقط سوراخ های بینی غیر قرینه باشد یا فقط عیر قرینگی در ناحیه پشت بینی باشد. اما اگر کل بینی از بالا تا پایین غیرقرینه است نیاز به درمان ترمیمی کامل دارد. با تزریق ژل به صورت موقت می توان غیرقرینگی ها را تا حدودی اصلاح کرد. ولی این کار، فقط یک راح حل موقت است و بعد از اینکه ژل جذب شد غیرقرینگی ها دوباره برمی گردد (جذب ژل حدود یکسال به طول می انجامد یعنی بعد از یکسال غیرقرینگی ها برمی گردد). من به طور کلی با تزریق ژل موافق نیستم بخاطر اینکه اگر بینی واقعاً اشکالی داشته باشد، باید جراحی کند. این ژل هایی که تزریق می شود، فقط جراحی را دچار دردسر و مشکل می کند. اگر هم بینی به آن صورت مشکلی ندارد چرا اصلاً باید ژل تزریق شود؟ ژل ممکن است باعث عفونت شود. ژل ممکن است به بافت بینی آسیب برساند. کلاً ژل چیزی است که به صورت موقت تغییرات ایجاد می کند برای نواحی دیگر صورت چون قرار نیست جراحی رویشان انجام شود مثلاً برای لب ها، تزریق تزریق ژل قابل قبول است چون برای لب معمولاً هیچ جراحی توصیه نمی شود به همین علت تزریق ژل در ناحیه لب می تواند مفید باشد یا مثلاً برای چین و چروک های صورت تزریق ژل می تواند مفید باشد ولی برای بینی که اسکلت آن استخوان و غضروف است و نهایتاً مشکلاتش باید با جراحی برطرف شود تزریق ژل توصیه نمی شود.


 
پرسش ۴۶۸۷
سلام اقای دکتر حسنانی من بینیمو بهمن ماه سال گذشته عمل کردم ولی یه سوراخ بینیم سمت چپ بااون یکی سوراخ فرق میکنه ماه پیش دکتر فیلر تزریق کرده یه کم بهترشده ولی باززم سوراخ سمت چپ کشیده به سمت بالا وفرق میکنن وقتی میخندم سوراخا بینیم گشادمعلوم میشه چیکارکنم من کرمان هستم خواهشا جواب بدین ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:
فیلر تزریق کردن راه اصلاح مشکلات جراحی بینی نیست. به صورت موقت می توان از فیلرها استفاده نمود توصیه کلی ما آنست که عمل های ترمیمی بعد از یکسال انجام شود. برای مریض هایی که بعد از سه ماه مراجعه نموده اند و ابراز می دارند که بینی شان مشکل دارد می توان به عنوان یک راه حل موقتی فیلر تزریق نمود چون اثر فیلرها شش ماه بیشتر نمی ماند تا مشکل مریض به صورت موقتی برطرف شود و قادر باشد یکسال صبر کند. بعد از یکسال اگر باز هم همچنان مشکل باقی بود بتوانیم ببریم و اصلاح کنیم. بنابراین تزریق فیلر برای حل دائمی مشکلات اصلاً توصیه نمی شود. تزریق فیلر یا ژل برای اصلاح مشکلات بینی راه حل دائمی درستی نیست. البته همان موقت هم توصیه می کنیم انجام نشود. چون کلاً کسی که ژل یا فیلر در بینی تزریق می کند، انجام عمل ترمیمی برای او مشکل خواهد بود. یعنی برای جراح، ترمیم کردن آن بینی سخت است و دردسر دارد. بنابراین برای اصلاح غیرقرینگی و متفاوت بودن سوراخ های بینی تزریق ژل یا فیلر توصیه نمی شود. ژل و فیلر را فقط برای پشت بینی توصیه می کنم آن هم به صورت موقتی.


 
پرسش ۴۶۸۶
nose 4686  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
برای انجام ترمیمی عجله نکنید. این موضوع بارها تذکر داده شده است. خیلی ها هستند که عمل بینی انجام داده اند احساس می کنند اشکالاتی وجود دارد و آنقدر فشار می آورند تا پزشکشان مجبور به انجام عمل مجدد بینی شان می شود. اینکار فقط به ضرر بیمار است. چون بینی که عمل شده حداقل باید یکسال به آن اجازه داده شود که جا بیفتد و اشکالاتش به طور کامل مشخص شود. هر چه بیشتر زمان داده شود اشکالات بینی بهتر نشان داده می شود. مثلاً دو سال یا سه سال، هرچه از عمل می گذرد اشکالات جراحی اول بهتر مشخص می شود. بنابراین اگر کسی بخواهد عمل ترمیمی انجام دهد نباید عجله کند چون مثلاً بعد از شش ماه یک سری از مشکلات مشخص شده و پس از عمل مجدد اشکالات جدید مشخص می شود و دوباره مجبور خواهید شد که عمل جراحی انجام دهید. به این ترتیب مجبور به انجام عمل های ترمیمی سوم، چهارم و حتی بیشتر خواهید شد. هرکسی که عمل کرد حداکثر باید یکسال صبر کند و هر چقدر هم بیشتر صبر کند بهتر است. اگر بعد از گذشت یکسال اشکالاتی وجود داشت آن وقت می توانید از پزشکتان درخواست عمل جراحی مجدد نمایید. اما باز هم من توصیه می کنم این کار را دیرتر انجام دهید چون مشکلات واضح می شود و در عمل ترمیمی پزشک شما قادر خواهد بود همه آنها را برطرف کند که خدای ناکرده کار به عمل های سوم و چهارم نکشد.


 
پرسش ۴۶۸۲
nose 4682  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
اینکه برخی از افراد دو هفته بعد از عمل می گویند نگران هستم و چه کار باید بکنم باید بدانند دو هفته یا 14 روز برای قضاوت زود است. چون ممکن است واقعاً ورمی وجود داشته باشد در آن ناحیه و ما نتوانیم تشخیص دهیم که آیا قوز باقی مانده یا اصلاح می شود. بهرحال هرکدام از این حالتها که باشد زیر شش ماه قابل اصلاح نیست و بهتر است که اصلاً یک سال صبر کنید. اگر بین شش ماه تا یکسال صبر کردیم و دیدیم که قوز باقی مانده، به معنی آن است که قوز درست تراشیده نشده است چون در بسیاری از موارد اینها خودبخود از بین می روند. بهرحال دو هفته، چهارهفته و حتی شش هفته زمان های زودی برای قضاوت هستند و نمی توان نتیجه گیری کرد که الان باید چه کار بکنیم و هیچگونه اقدام ترمیمی نیز زودتر از شش ماه توصیه نمی شود. حداقل باید شش ماه صبر کنید اگر صاف نشده بود و هنوز احساس کردید که مقداری قوز وجود دارد بعد از شش ماه می توان آن را دوباره تراشید ولی کلاً اقدامات ترمیمی را می گوییم همه را بعد از یکسال انجام دهید ولی اگر کسی عجله داشته باشد بعد از شش ماه قابل انجام است.


 
پرسش ۴۶۷۹
سلام اقای دکتر حسنانی از اراک مزاحمتون میشم خانم هستم دی ماه ۹۵ جراحی بینی داشتم از نوع گوشتی یه انحراف کوچیک سمت راست داشتم یه خار یا استخون هم سمت چپ بینی الان متوجه شدم دکترم فقط زیبایی عمل کرده و سلامت بینیمو چندان اهمیت نداده و الان همون سمت راستی که انحراف هم دارم دچار چسبندگی شده و مهم تر اینکه گویا باید غضروف میذاشته که اونم نذاشته چون وقتی گوش پاک رو میذارم داخل بینی و به سمت بالا میدم تنفسم خیلی بهتر میشه مجاری بینی رو هم گویا کوچک تر از حد معمول کردن و همچنین سوراخ های بینی رو مشکل تنفسی خیلی زیاد دارم تحملش خیلی سخته داخل بینیم هیچ چیزی نیست اما احساس میکنم که راه نفسم خیلی تنگ و محدوده و گاهی هم که بسته اس تووو اردیبهشت که با آلرژی کلا بسته بسته بود خواهش میکنم راهنماییم کنید زودترین وقتی که میشه بیام برای جراحی چه زمان هست و بفرمایید راه درمانش چیه اگر شما لطف کنید قبول کنید کجاها رو میشه اصلاح کرد ایا میشه مجاری رو باز کرد و کمی بزرگترش کرد و یا سوراخ بینی رو کمی باز تر کرد من قبل عمل با وجود انحراف کوچک ترین مشکلی با تنفس نداشتم عکس سی تی اسکن جدید هم براتون میفرستم راهی وجود داره تنفسم مثل قبل بشه خیلی ممنون از لطفتون
پاسخ دکتر حسنانی:
اگر قبل از جراحی هیچ مشکل تنفسی نداشته اید و بعد از جراحی این مشکل ایجاد شده علت های متعددی می تواند داشته باشد. اگر بینی کوچک شده باشد علت اصلی آن می تواند کوچک شدن دریچه های داخل بینی باشد. راه اصلاح دریچه های بینی استفاده از غضروف های پیوندی است که به ناحیه دریچه پیوند زده می شود و غضروف ها را باز می کند. گاهی انحراف بینی باقی مانده است گاهی داخل بینی چسبندگی ایجاد شده است. بعبارت دیگر اجزای داخل بینی به یکدیگر چسبیده اند و اجازه عبور هوا را نمی دهند. گاهی نیز می تواند علت آن آلرژی باشد. این نوع آلرژی قبل از عمل خودش را خیلی نشان نمی داده حالا چون بینی کمی کوچکتر شده اثر آن مشخص تر شده و خودش را نشان می دهد. بهرحال تفکیک اینها از هم با استفاده از معاینه حضوری قابل انجام است. اگر آلرژی باشد درمان آن اسپری های داخل بینی است که به آنها اسپری های ضدحساسیت نیز می گویند اگر یک اشکال ساختمانی باشد انحراف بینی، چسبندگی یا تنگ شدن دریچه های داخل بینی مسبب آن باشد درمان آن جراحی است. درمان جراحی هم زودتر از یکسال توصیه نمی شود. یعنی حتماً باید حداقل یکسال از جراحی اول یا جراحی قبلی گذشته باشد بعد از یکسال می توانیم اقدام به جراحی ترمیمی نماییم.


 
پرسش ۴۶۷۷
سلام. وقت بخیر . با آرزوی قبولی طاعات و عبادات. من ی دختر 22 ساله هستم.بینی من به علت ضربه ای در خرسالی شکستگی شدید داشت در ابتدا متوجه نشده بودند ب تدریج ک ظاهر بینی کج شده ب پزشک مراجعه کردند در ابتدا گفتند ک پولیپ هست . در سال 88 ک ب پزشک مراجعه کردم گفتند ک شکستگی داره و باید تا حداقل 18 سالگی صبر کنم تا رشد استخوانیم تموم شه بعد اقدام ب جراحی کنم .تابستان 94 بینیمو عمل کردم اما الان با گذشت حدود 3 سال بااینکه خیلی نسبت ب ظاهر اولیش بهتر شده ولی چندان راضی نیستم چون هنوزم مقداری بینیم کج هس بااینکه 1 ماه هم آتل داخلی داشتم و کمی هم افتادگی داره نوک بینیم . خیلیی مهم تر ک فرم لب بالای من تغییر کرده و این خیلی عذاب آوره برام چون حتی نمیتونم لبخند بزنم لبم تقارنشو از دست داده حس میکنم بخاطر بافت غضروفیه ک زیر بینیم کار گذاشته شده این بافت دقیقا در وسط نیست و روی صورتم بینیم بالا پایینی داره ک در ابتدا پزشک گفتند ک محل اتصال بینی روی پوست شکل گرفته و نمیشه ک عوضش کرد ک زیر جوشگاه پایینتر قسمت سفتی حس میشه ولی جوشگاه بالاتر هیچی حس نمیشه فک میکنم علت عدم تقارن لبم همینه من خیلی ناراحتم بنظرتون راهی هست برای درست کردنش؟! مرسی از اینکه وقت میذارید.
پاسخ دکتر حسنانی:
اگر انحرافی که می فرمایید بعد از عمل خیلی شدید نیست و قابل تحمل است بهتر است با آن کنار بیایید. بهرحال همیشه عمل های ترمیمی و عمل های مجدد ریسک های خاص خودشان را د ارد و ممکن است نتیجه دقیق و کاملی که مطلوب و مدنظر شما است نگیرید ولی بهرحال اگر نمی توانید با آن کنار بیایید می توانید اقدام به جراحی ترمیمی نمایید. جراحی ترمیمی معمولاً نیاز به غضروف دارد. اگر این غضروف داخل خود بینی باشد که مشکلی نیست ولی گاهی در اثر عمل های قبلی غضروف های داخل بینی از بین رفته و نیاز است از قسمت دیگری از بدن غضروف برداریم که بهترین منابع آن غضروف گوش و غضروف دنده می باشد. اگر که بینی خیلی مشکل نداشته باشد معمولاً با همان غضروف های پشت گوش مشکل حل می شود. چون غضروف پشت گوش برداشتن بسیار آسان است و روی شکل ظاهری گوش هم اثری ندارد ولی اگر بینی مشکلات متعددی داشته باشد و کجی خیلی شدید داشته باشد در اینصورت مجبوریم از دنده غضروف برداریم که بتوانیم آن انحراف را اصلاح کنیم به طوری که دوباره برنگردد. بهرحال انحراف بینی می تواند باعث غیرقرینه شدن و غیرقرینه به نظر رسیدن اجزای دیگر صورت شود ولی گاهی نیز اجزای دیگر صورت واقعاً غیرقرینه هست و انحراف بینی هم به آن اضافه شده است. این چیزی است که با معاینه حضوری و یا دیدن عکس مشخص می شود. بهرحال غیرقرینگی صورت با اصلاح انحراف بینی اصلاح نمی شود ولی خوب چون بینی روی صورت برجسته است انحراف و غیرقرینگی های بینی بیشتر جلب توجه می کند. وقتی اصلاح شود ظاهر صورت بهبود زیادی پیدا می کند.


 
پرسش ۴۶۷۶
سلام اقای دکتر من ریشه بینی یعنی قسمت بین دو چشم خیلی ضعیف هست دوست دارم اون قسمت بلند تر باشه از نمای روبرو و نیمرخ چون حالت فرو رفتگی داره عکسم رو میفرستم براتون لطفن بگین چقدر نتیجه میگیرم البته هر چقدر باشه بازم بهتر از الان میشه ، فقط نمیدونم نیاز به غضروف دارم یا نه از گوش یا دنده؟ و نوک بینی و پل بینی هم اگر چند میلی متری ارتفاعش بیشتر بشه خیلی خوبه، و نکته دیگه این که چانه من هم کمی مشکل داره و کوچیک هستش فکر کنم چانه هم به جراحی نیاز داره به نظر شما پروتز چانه خوبه؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
پاسخ دکتر حسنانی:
ترمیم ریشه بینی معمولاً به وسیله غضروف انجام می شود گاهی نیز به وسیله فاشیا انجام می شود اگر خیلی گود نباشد فاشیا برای آن بهتر است. فاشیا، لایه نازکی است که روی عضلات قرار دارد و اگر بخواهیم مشابه آن را تصور کنیم همان لایه سفیدی است که روی گوشت در داخل قصابی ها دیده می شود این لایه سفید را فاشیا می گویند. فاشیا را می توان از پشت گوش برداشت غضروف را نیز می توان از پشت گوش برداشت. اگر خیلی گود باشد غضروف لای فاشیا پیچیده شده و کار گذاشته می شود. گاهی اوقات نیز می توان از خود غضروف بینی استفاده کرد بشرط آنکه خیلی گود نباشد. بهرحال تصمیم گیری در مورد اینکه کدام گزینه انتخاب شود بعد از معاینه حضوری قابل تشخیص و اظهارنظر می باشد. در مورد چانه، اگر یک خط از لب بالا به لب پایین بکشیم چانه باید روی این خط قرار بگیرد. اگر پشت آن باشد به این نتیجه می رسیم که فرد چانه کوچکی دارد بسته به اینکه این فاصله چقدر بزرگ باشد روش های مختلفی استفاده می شود مثلاً اگر این فاصله خیلی زیاد باشد، استفاده از پروتز توصیه می شود. چون وقتی چانه خیلی عقب باشد وقتی در نمای نیمرخ کسی به شما نگاه می کند بینی به نظر برجسته تر و بزرگتر می رسد در حالیکه قسمتی از این، توهم است و بینی واقعاً تا این حد برجسته و بزرگ نیست. اینکه چانه عقب است این احساس را به بیننده می دهد. بنابراین اگر پروتز چانه برای شما گذاشته شود این مشکل برطرف می شود بدون اینکه نیاز به جراحی بینی باشد. در برخی مواقع چانه عقب است و بینی هم واقعاً برجسته و بزرگ است در این صورت عمل همزمان پیشنهاد می شود. یعنی همزمان هم برجستگی بینی با عمل جراحی پلاستیک بینی برطرف شود و هم یک پروتز چانه گذاشته شود تا اینکه ظاهر صورت در نمای نیمرخ مطلوب تر و زیباتر شود. نکته مهم آن است که اگر چانه عقب باشد، سر بینی نباید بالا آورده شود در غیر اینصورت نمای جالبی نخواهد داشت. وقتی بینی بالا است و چانه به سمت عقب تضادی ایجاد می کند که زیبایی فرد را به شدت تحت تأثیر قرار می دهد.


 
پرسش ۴۶۷۲
سلام دکتر عزیز،من حدود 3 هفته است که عمل ترمیمی بینی انجام دادم،در سمت راست بینی کمی بالاتر از نوک بینی و نزدیک به قسمت استخوانی به دلیل فرو رفتگی که در عمل اول ایجاد شده بود،کمی غضروف گذاشته شده اما سمت چپ بینی چون مشکل چندانی نداشته کمتر دستکاری شده،الان در قسمتی که غضروف گذاشته شده ورم بیشتری دارم که به گفته ی پزشکم به دلیل همین غضروف هست،آیا این درسته و آیا این عدم قرینگی طبیعی هست یا خیر؟
پاسخ دکتر حسنانی:
سه هفته زمان کافی و مناسب برای قضاوت نمی باشد. حداقل شش ماه باید بگذرد تا بتوانید قضاوت کنید.


 
پرسش ۴۶۶۷
سلام من ۴ماه پیش عمل زیبایی انجام دادم و مشکلم قوز بینیم بعلت شکستگی در دوران بچگی بود.ولی هنوز اون قوز وجود داره و وقتی ماساژ میدم پایین میره و تقریبا صاف میشه اما بعد از یک دقیقه به حالت قبل برمیگرده.بنظرتون هنوز ورم داره و صاف میشه یا کلا قراره همینجوری بمونه؟
پاسخ دکتر حسنانی:
اینها معمولاً برطرف می شود. ماساژ دادن کار خوبی است می توانید مرتب روزی دو تا سه بار ماساژ دهید ولی برای تصمیم گیری دقیق در مورد اینکه بینی شما نیاز به اقدامات جراحی برای ترمیم دارد یا خیر یا خودبه خود برطرف می شود باید یکسال صبر کنید اگر ورم باشد بعد از یکسال کامل برطرف می شود اما اگر نیاز به اقدام جراحی داشته باشد بعد از یکسال قابل انجام است.


 
پرسش ۴۶۶۶
سلام جناب دکتر حسنانی، خدا قوت. دکتر من بینیم رو دوماهه جراحی کردم اما سوراخ های بینیم خیلی کشیده هستش و برای نوک بینیم از غضروف استفاده نشده. میشه با گذاشتن غضروف سوراخ های بینی رو گرد کرد؟ این عمل ترمیمی هم باید بعد از ۶ماه صورت بگیره؟
پاسخ دکتر حسنانی:
کلاً عمل های ترمیمی، هرچه دیرتر انجام شود بهتر است. حداقل یکسال باید صبر کنید در طول یکسال اول تغییرات بینی زیاد خواهد بود بعد از گذشت مدت یکسال می توان جراحی دقیق تری برای شما انجام داد زیرا تغییرات بینی تقریباً مشخص شده است.


 
پرسش ۴۶۶۱
سلام .من حدود 6ماه جراحی کردم بینیم کمی قوز داشت وانحراف بینی نداشتم ولی بعد عمل سوراخ های بینی غیر قرینه شده واحساس می کنم قوز بینی کاملا برنداشته وکمی برجستگی داره درضمن یکی از پرههای بینم حالت فرو رفتگی پیدا کرده .عکسهام براتون فرستادم نظرتون برام خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید این مشکلات حل می شه ویا نیاز به عمل دوباره ست.‎
پاسخ دکتر حسنانی:
قضاوت در مورد نتیجه جراحی بینی زیر یکسال صحیح نمی باشد اگر مشکلاتی که اشاره کردید، بعد از یکسال هم وجود داشته باشد شاید عمل ترمیمی بخواهد اما زیر یکسال نمی توان قضاوت کرد زیرا ممکن است بعلت ورم باشد باید صبر کنید ورم به طور کامل از بین برود و بعد تصمیم گیری انجام شود.


 
پرسش ۴۶۵۲
اقای دکتر سلام من قبلا به شما پیام فرستادم همونکه جای بخیه هام خیلی معلومه بنظر شما میشه دوباره عمل کنم الان افتادگی داره از جلو دماغم و جای بخیه ها و اصلا راضی نیستم از دماغم بنظرتون عمل کنم جای بخیه هام میره بنظر شما جناب اقای دکتر با یک عمل دیگر جای بخیه ها میتونه رفع شه گذشته از اون فرم بینیمم بده در واقع باید دوباره هم استخوانش تراش شه هم پره هاش کوچیک شن
پاسخ دکتر حسنانی:
معمولاً درمان جای بخیه مشکل است. اما درم ابریژن یا لایه برداری از پوست اگر برای چهار الی پنج نوبت انجام شود به بهبود ظاهر آن کمک زیادی می کند اینکه دوباره آیا می توان جراحی ترمیمی انجام داد یا خیر، جراحی ترمیمی را می توان انجام داد ولی خیلی وقت ها در مورد بینی های گوشتی شاید نتوان بینی را دوباره کوچک نمود فقط می توان به آن فرم دادو زیباتر نمود. نیاز به معاینه حضوری وجود دارد. برخی از بینی ها را می توان با جراحی ترمیمی کوچک تر و خوش تراش تر نمود ولی برخی از بینی ها فقط می تواند فرمش اصلاح شود و نمی توان کوچک نمود. کوچک کردن بینی برای این افراد ممکن است ایجاد مشکل تنفسی نماید بهرحال همه اینها به ضخامت پوست بینی بستگی دارد اگر پوست بینی فرد خیلی ضخیم باشد کوچک کردن آن مشکل است اگر پوست بینی نازک تر باشد کوچک کردن بینی برایش قابل انجام است.


ترمیم در مقالات دکتر حسنانی



جراحی بینی گوشتی

وقتی که پوست بینی ضخیم، و غضروف های بینی نازک باشند، بینی را گوشتی می نامند. با تکنیک های قدیمی تر تقریباً کار خاصی برای بینی های گوشتی نمی شد انجام داد. زیرا آن تکنیک ها بیشتر کاهنده بودند. اما با تکنیک های جدید، دستیابی به زیبایی برای بینی های گوشتی نیز ممکن شده است.
 تقویت غضروفی کاری است که برای بینی گوشتی انجام می دهیم . به آن معنا که غضروف مورد نیاز را از تیغه وسط بینی (سپتوم) بر می داریم و بوسیله آن قسمت های tip یا نوک بینی را تقویت می کنیم تا بعد از اینکه فرایند ترمیم شروع شد تغییر شکل (برگشت بینی) اتفاق نیفتد.
مشاهده مطلب

جراحی بینی ترمیمی

اگر یک بار عمل جراحی انجام داده اید و از نتیجۀ جراحی راضی نیستید، برای هرگونه اقدام در خصوص جراحی بینی ترمیمی یا ثانویه حداقل یک سال صبر کنید. اگر می خواهید برای بار دوم عمل جراحی انجام دهید، نکات این بخش را به خوبی رعایت کنید
 سربالاشدن یا خوکی شدن نوک بینی چرا برای رینوپلاستی ترمیمی یک سال باید صبر کرد؟ جراحی زیبایی ( پلاستیک ) بینی عملی است که در طی آن جراح روی اسکلت بینی تغییراتی ایجاد می کند تا بینی ظاهر زیباتری پیدا کند و تناسب بهتری با اجزاء دیگر صورت بیابد و در کل زیبایی کل صورت افزایش یابد . برای این اقدام جراح ناچار است که پوست بینی را از روی اسکلت غضروفی – استخوانی آن جدا کند تا بتواند تغییرات مورد نظر را روی ساختار بینی اعمال نماید . بعد از انجام جراحی بینی، مدت یکسال طول می کشد تا پوست به طور کامل به اسکلت زیر خود اتصال یابد و فرآیند ترمیم کامل شود . در این مدت بینی ورم دارد و ظاهر نهایی آن مشخص نشده است . فرمی از بینی که بعد از یک سال ایجاد می شود تقریبا همان فرم و شکل نهایی بینی است . پزشک خود را برای اقدام فوری تحت فشار نگذارید! یکی از مشکلاتی که بسیاری از جراحان پلاستیک با آن برخورد می کنند افرادی هستند که بلافاصله بعد از جراحی از ظاهر بینی خود ابراز نارضایتی می کنند و از جراح خود درخواست می کنند که تا دیر نشده باید برای من ترمیم انجام دهید ! این مشکل ناشی از اطلاع رسانی نا کافی به بیمار است . افرادی که برای جراحی مراجعه می نمایند باید آگاه باشند که اولا تا دو ماه که بینی ورم عمده دارد و بزرگتر از سایز واقعی است و قضاوت در مورد سایز آن صحیح نیست . بعد از دو ماه نیز اگر فرد از ظاهر بینی خود رضایت کافی نداشته باشد باید به این نکته توجه نماید که عمل ترمیم تا یک سال از نظر علمی صحیح نیست زیرا پوستی که تازه از روی اسکلت جدا شده اگر زودتر از یک سال، مجددا از روی ساختار خود جدا شود احتما آسیب دیدگی دارد و آسیب دیدن پوست بینی از آن فجایعی است که غیر قابل جبران است . حتی برای افرادی که از نظر روحی روانی بسیار شکننده و آسیب پذیر هستند و هرگونه اشکال ظاهری بینی را برای خود مشکل مرگ وزندگی می پندارند هم توصیه می شود که جراح زودتر از شش ماه دست به هیچ اقدامی نزند و در این مدت فقط با صحبت کردن بیمار را دعوت به آرامش نماید تا مدت شش ماه سپری شود . هر گونه اقدام ترمیمی زیر یک سال باید بصورت محدود و کاملا با احتیاط انجام گیرد تا از ایجاد آسیب به پوست اجتناب شود.
 از کمال گرایی پرهیز کنید سخن دیگر با افرادی که برای عمل ترمیمی مراجعه می نمایند این است که از کمال گرایی بپرهیزند و در پی نتایج صد در صدی نباشند . تاریخ جراحی پلاستیک نشان می دهد که اغلب افرادی که دچار عوارض جبران ناپذیر جراحی شده اند افرادی بوده اند که جراحان را برای چندمین بار مجبور به اقدامات ترمیم نموده اند .
مشاهده مطلب

مدت جراحی بینی

مدت زمان جراحی بینی بستگی به نوع بینی، نوع جراحی و مهارت جراح دارد. یک عمل جراحی معمولا به طور میانگین دو ساعت به طول می انجامد اما از یک و نیم تا سه ساعت متغیر است.
مشاهده مطلب

جراحی بینی مدرن

در روش های مدرن جراحی بینی، جراحان هنر اصلی خود را امروزه در این می بینند که فرد زیباتر شود بدون آن که مشخص شود جراحی انجام شده است. یعنی هیچ گونه ردپایی از جراحی نباید باقی بماند.
 معمولا افرادی که به دنبال چنین تغییراتی هستند جراح خاص خود را پیدا می کنند. ولی باید به آن ها گوشزد شود که این روش ها خطرناک است و درصد بالایی از افرادی که از روش های قدیمی جراحی را استفاده نموده اند همچنان دچار عوارض و مشکلات شدید می شوند که بعضا مجبور می شوند برای ترمیم کردن به جراحانی که تکنیک های مدرن را استفاده می کنند مراجعه کنند.
مشاهده مطلب

برنامه های تلویزیونی

نکات آموزنده از برنامه های تلویزیونی دکتر حسنانی که در شبکه های مختلف در طول چند سال گذشته پخش شده، جمع آوری شده و در قالب کلیپ های کوتاه و نکته ای در این بخش ارائه شده است.
 تقویت غضروفی کاری است که برای بینی گوشتی انجام می دهیم . به آن معنا که غضروف مورد نیاز را از تیغه وسط بینی (سپتوم) بر می داریم و بوسیله آن قسمت های tip یا نوک بینی را تقویت می کنیم تا بعد از اینکه فرایند ترمیم شروع شد تغییر شکل (برگشت بینی) اتفاق نیفتد.
مشاهده مطلب

بینی هنرپیشه مورد علاقه

فردی که تصمیم به جراحی بینی می گیرد همراه بااین سوال در ذهنش روبرو است که بهترین بینی برای صورت من چیست و چگونه به جراح منظور خودم را برسانم . آیا می توانید بینی من را شبیه این عکس در بیاورید؟ آیا امکان جراحی بینی از روی عکس وجود دارد ؟ آیا بینی من بعد از عمل جراحی شبیه به این بازیگر می شود ؟
مشاهده مطلب

ترمیم جزئی بینی

گاهی پیش می آید که فردی بینی اش مورد جراحی قرار گرفته است و نتیجه جراحی هم نسبتا رضایت بخش بوده است ولی به نظر فرد می رسد که هنوز جای بهتر شدن وجود دارد . 
  گاهی پیش می آید که فردی بینی اش مورد جراحی قرار گرفته است و نتیجه جراحی هم نسبتا رضایت بخش بوده است ولی به نظر فرد می رسد که هنوز جای بهتر شدن وجود دارد .
 ممکن است از جراح خود در خواست ترمیم جزیی بنماید ولی جراح وی از پذیرش جراحی مجدد به دلیل ترس از ایجاد عوارض خودداری نماید . در این حالت ممکن است آن فرد به جراح دوم مراجعه نماید و این درخواست را از او مطرح کند . در این موارد معمولا جراح دوم نیز از پذیرش این افراد با همان استدلال جراح اول خودداری می کنند ولی اگر به هر دلیلی جراح دوم به عمل رضایت دهد این جراحی برای وی مانند یک جراحی اولیه محسوب می شود و هزینه کامل جراحی را دریافت خواهد کرد . زیرا اگر بعد از عمل ترمیمی هر گونه عارضه ای پیش بیاید دیگر هیچ مسئولیتی متوجه جراح اول نیست و جراح دوم مسئول ایجاد عوارض است .
مشاهده مطلب






new question og


ترمیم بینی، جراحی بینی، اتاق عمل، غضروف، غضروف گوش
 برای ترمیم بینی، غضروف های طبیعی که از گوش فرد گرفته می شود، بهتر از غضروف مصنوعی است.
gallery revision og
 جراحی بینی ترمیمی. معاینه قبل از عمل ضرورت دارد.
nose prosthesis og
 برخی پزشکان برای ترمیم بینی از پروتزهای مصنوعی استفاده می کنند. دکتر حسنانی بیشتر از غضروف های طبیعی که از خود فرد گرفته شده، استفاده می کند. غضروف های مصنوعی خوبی هم در بازار وجود دارد که عوارض چندانی از آنها گزارش نشده، اما در دراز مدت تکلیف مشخصی ندارند. زیرا مثلا اگر فردی 20 ساله از غضروف مصنوعی برای جراحی بینی استفاده کند، مشخص نیست که 50 سال آینده آیا برایش مشکلی به وجود می آید یا خیر.
old
 در سنین بالا، فرآیند ترمیم به کندی صورت می گیرد و احتمال عوارض جانبی بیشتر است. دکتر حسنانی از انجام جراحی برای افراد بالای 50 سال، معذور است.
reversing meaty nose og
 دفرمه شدن بینی یکی از عوارض جراحی بینی است که در این بیمار اتفاق افتاده بود. پس از ترمیم توسط دکتر حسنانی این عارضه برطرف شد و بینی به شکل زیبا در آمد.
revision rhinoplasty og
 افزایش بیش از اندازه طول بینی یکی از عوارض جراحی بینی توسط جراحان ناوارد است که در بینی این بیمار اتفاق افتاده بود. عمل جراحی قبلی، توسط جراح دیگری انجام شده بود. عکس های قبل و بعد از عمل ترمیمی این بیمار را که توسط دکتر حسنانی انجام شده است، مشاهده می کنید.
rib removal
 برداشتن غضروف از دنده برای ترمیم بینی بیمار
ear cartilage
 گاهی برای ترمیم بینی نیار به غضروف گوش می باشد.
dissolvable
 بخیه های داخل بینی معمولا جذبی است. درون بینی اغلب از نخ های بخیه جذبی استفاده می شود ولی برای ترمیم برش های خارجی بینی از نخ های غیر قابل جذب استفاده می گردد. بخیه های جذبی نیاز به کشیدن ندارند. نخ های قابل جذب معمولاً بین سه هفته تا سه ماه خود به خود جذب می شوند.
spreader graft2
 بینی هایی که پل باریک دارند یا دچار کجی و تاب خوردگی می باشند، با استفاده از اسپریدر گرافت غضروف های فوقانی کناری یا upper lateral ترمیم می شوند.تیغه بینی کج و تاب خورده در این بیمار با استفاده از اسپریدر گرافت spreader graft ترمیم شده است. گرافت ها موادی هستند که جهت استحکام بخشیدن به اسکلت بینی و یا برای اصلاح کجی بینی استفاده می شوند. دکتر حسنانی معمولاً از گرافت های گرفته شده از بدن خود فرد یا اتوگرافت استفاده می کند. در این بیمار، از گرافت تیغه بینی استفاده شده است.
pinched nose surgery by dr hosnani
 بینی منگنه ای ترمیم شده توسط دکتر حمیدرضا حسنانی بينى ترميمى . عمل اول توسط جراح ديگرى انجام شده است . نتيجه طبيعى . غضروف هاى آسيب ديده بينى با استفاده از غضروف پشت لاله گوش ترميم شده ، سايز بينى به صورت سه بعدى كم شده است .