مشاوره جراحی بینی | بهمن ۱۳۹۶
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی


عضو جامعه جراحان گوش و حلق و بینی ایران | عضو جامعه جراحان پلاستیک صورت اروپا


مشاوره جراحی بینی | بهمن ۱۳۹۶




مشاوره با دکتر حسنانی در خصوص جراحی زیبایی بینی

 
پرسش ۴۹۲۰
تکنیک های جراحی بینی به منظور بالابردن نوک بینی

آقای دکتر من حدود 20 روز عمل کردم دماغم استخوانی بوده به دکترم گفته بودم نمیخوام سربینیم بالا بره ولی الان بعد از عمل میبینم خیلی نوک دماغم رفته بالا بنظرتون میاد پایین یا باید مجدد عمل بشم؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بستگی به تکنیک عمل دارد اگر تکنیک عمل استفاده شده در جراحی بینی شما از نوعی باشد که نوک بینی را به فیله ی وسط بینی فیکس میکند نوک بینی خیلی پایین نمی آید ولی اگر از تکنیک هایی استفاده کرده باشند که نوک بینی آزاد است و خیلیتوسط غضروف های بینی تقویت نشده است در این صورت نوک بینی افت خواهد کرد و پائین می آید مثلا طوری است که تا یک سال خیلی پائین می آید حالا باید از پزشک خود سئوال کنید که از چه تکنیکی استفاده کرده است برای جراحی بینی شما . بنابر تکنیک استفاده شده حالت نوک بینی تغییر میکند بینی هایی که تقویت غضروفی نشده اند آفت خواهند داشت ونوک بینی پایین خواهد آمد و بینی هایی که تقویت غضروفی شده اند تغییر زیادی در افت و پایین آمدن نوک بینی نخواهد داشت .


 
پرسش ۴۹۱۹
ایجاد قوز کوچک روی بینی پس از جراحی

یک سال و نیم پیش عمل زیبایی انجام دادم بینیم اصلا قوز نداشت فقط بزرگ بود ،الان بعد از این همه مدت یه قوز کوچیک رو بینیم هست ولی نرمه مثلا ماساژ یا چسب که میزنم خیلی بهتر میشه، و این باعث شده سر بینیم افتاده مشخص بشه ، بنظر شما این ممکنه خودبه خود رفع بشه یا عمل ترمیمی لازم داره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بعداز یک سال و نیم تقریبا نتیجه نهایی عمل بینی شما مشخص شده است و این چیزی که شما مشاهده میکنید تقریبا نتیجه ی نهائی است حالا اگر همین فرم و فیزیک بینی را دوست دارید بهتر است با این موضوع کنار بیائید ولی اگر فکر میکنید نیاز به ترمیم دارد باید تصمیم بگیرید چون بعداز این شکل و فرم بینی شما تغییر خاصی نخواهد داشت .


 
پرسش ۴۹۱۸
مدت زمان فرم گیری بینی گوشتی پس از عمل

حدود ۴ ماه میشه که بینیمو عمل کردم.بینیم گوشتی بود با پوست ضخیم.مدل طبیعی دکتر عمل کردن..نوک بینیم و غضروف گذاشتن و جم کردن چون رو به پایین بود ولی الان خیلی گرد و پهن بنظر میرسع و هیچ شکلی نداره..خود دکتر میگن باید صبر کنم ورمه ولی خیبلیها بهم گفتن غضروف ورم نمیکنه و شکل نهایی بینی شما همینه..ایا واقعا همینطوره؟؟؟یعنی نوک بینی من همینطور گرد و پهن میمونه؟؟؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

نهایتا نوک بینی گوشتی هیچوقت مثل بینی استخوانی فرم نمیگیرد و شما نباید توقع داشته باشید مثل بینی استخوانی فرم داشته باشد ولیولی خب ۴ ماه برای قضاوت خیلی زود است چون بینی های گوشتی یک الی دوسال زمان میبرد تا نوک بینی فرم بگیرد شما باید به مدت یک الی دوسال صبر کنید بعداز این مدت شکل بینی شما همینی خواهد بود که مشاهده میکنید ولی شماهنوز تغییرات دارید ونگران نباشید خیلی بهتر میشود .


 
پرسش ۴۹۱۷
تعریف پولیپ بینی

من 22 سالم هست مدتی بود یکم سخت نفس میکشیدم تا اینکه متوجه شدم پولیپ بینی دارم بیشتراوقات بایدنفس عمیق بکشم چون انگار تنفس عادی برام مشکل سازشده. روی بینی ام خیلی خارش شدیدحس میکنم. به شدت هم خلط گلودارم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید. باتشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

اول باید تعریف کنیم که پولیپ به چه چیزی گفته میشود ؟پولیپ یک سری گوشت های اضافی هستند که داخل بینی رشد میکنند در پاسخ ،عوامل مختلف که شایعترین آن ها آلرژی و حساسیت است یعنی افرادی که آلرژی و حساسیت دارند داخل بینی این نوع افراد افراد مخصوصا اگر التهاب مداوم داخل بینی وجود داشته باشد یه سری گوشت اضافه رشد میکند که به این گوشت ها پولیپ میگویند. این پولیپ ها درمان های خاص خود را دارند ابتدا درمان دارویی تجویز میشود و اگر درمان داروئی جواب ندهد میتوان به وسیله آندوسکوپی سینوس این نوع پولیپ ها را خارج کرد ولی مشکل این است که وقتی داخل بینی التهاب وجود داشته باشد پولیپ ها دوباره رشد خواهند کرد بخاطر همین امر پولیپ یک نوع بیماری طولانی مدت است . آندوسکوپی سینوس فقط به شما کمک میکند تا درمان دارویی بهتر جواب بدهد و تاثیر بهتری بگذارد ولی به معنای ریشه کن کردن بیماری نیست زمانی که ما پولیپ ها را خارج می کنیم بینی تمیز شده و باز میشود و باعث تاثیر بهتر دارو ها میشود و در آخر باعث رشد نکردن پولیپ بینی میشود . ولی اگر شما دارو ها را استفاده نکنید بعداز عمل آندوسکوپی دوباره پولیپ رشد خواهد کرد و همان داستان تکرار خواهد شد


 
پرسش ۴۹۱۶
رفع جای اسکار پره های بینی

جناب دکتر حسنانی عزیز .خانم بنده چهار ماه پیش عمل بینی تنجام داده ،بینیش گوشتی بوده ولی راضی نیست خیلی هم جای اسکار پره های بینیش مونده بینیش قبل عمل قوز نداشت ک الان داره.اگه لطف کنید جواب بنده رو بدید ک میشه بینیش رو دوباره عمل کرد.
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۴۹۱۵
برآمدگی استخوان بینی در میان دو چشم

یه سوال داشتم خدمت شما جناب دکتر.من دوهفته میشه که عمل رینو انجام دادم و موضوعی که کل ذهن منو مشغول کرده اینه که انتهای بینیم دقیقا بین دو چشمام یه بیرون زدگی پیدا شده که قبل از عمل نبود و وقتی لمس میکنم مثل غضروف یا استخوان میباشد از دکترم هم که پرسیدم میگن که درست میشه ولی واقعا که ذهن منو مشغول کرده که ایا از بین میره یا نه.خواهش میکنم راهنماییم کنید.سپاسگزارم
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر این بیرون زدگی فقط در حالت لمس کردن مشخص میشود و با چشم مشخص نمیشود اینطور مشکلات معمولا بر اثر تراشیدن استخوان ایجاد شده است،مثلا باید مقدار بیشتری سوهان کشیده میشد ،ولی مسئله ی مهمی نیست چون دیده نمیشود بهتر است به این موضوع اهمیت داده نشود تا ذهن شما درگیر این مسائل نشود زیرا فقط در زیر پوست است و هیچ مشکلی برای شما ایجاد نمیکند . ولی اگرقابل مشاهده است یعنی دیده میشود و روی زیبائی تاثیر گذاشته است در این صورت داستان متفاوت است حالا باید حداقل ۶ ماه تا یک سال صبر کنید و اگر بعداز این مدت همچنان باقی ماند ،در آن زمان ممکن است نیاز به ترمیم داشته باشد مثلا یک سوهان بر روی استخوان کشیده شود تا مشکل برطرف شود .


 
پرسش ۴۹۱۴
ترمیم با غضروف های پیوندی

من دقیقا ۴ ماهه بینیمو عمل کردم .بینیم استخونی بود قوز داشت و یکم نوکش افتاده بود قبل جراحی به دکترم گفتم نمیخوام سر بالا باشه .گفت که اینطور نمیشه اما شد . خواستم بدونم بینی سر بالا با ترمیم خوب میشه؟ بعد قسمت ساق بینی که از دو طرف به گونه وصل میشه انگار با صورتم یکسان شده از نیمرخ اینجور نشون نمیده اما از روبه رو انگار فقط بینیم نوک داره بقیش هم سطح صورتمه. خواستم بدونم این عادیه خوب میشه؟ توروخدا جوابمو بدین از بعد عمل افسرده شدم همش بخاطر این چهره گریه میکنم پشیمونم از عمل
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر قوز بینی را خیلی پایین برده باشند یعنی زمانی که دکتر در جراحی استخوان را میتراشید خیلی پایین برده باشد این حالت اتفاق می افتد که از نمای روبرو اینطور بنظر میرسد انگار بینی قسمت پشت را ندارد در حالت نیم رخ واضح و آشکارا نیست ولی در حالت تمام رخ و رو برو این حالتی که شما میگوئید وجود دارد اگر اینطور باشد درمانش معمولا با استفاده از پیون ،غضروف های پیوندی را بر روی بینی پیوند میزنیم ، تا این مشکل برطرف شود . این قسمت سربالایی که در بینی شما ایجاد شده است را میتوانیم با غضروف های پیوندی ترمیم کنیم البته تمامی این مطالب ،پاسخ به سئوالات است یعنیممکن است من عکس شما و یا خود شما را به صورت حضوری مشاهده کنم و نظر بنده تغییر کند ولی حالا سئوالاتی که شما مطرح کردید پاسخ هایش همین مطالبی است که خدمت شما عرض کردم .


 
پرسش ۴۹۱۳
نتیجه عمل بینی با فیزیک استخوانی

واقعا ممنون بابت مشاوره ای که میدین...راستش من چندسالی میشه که قصد عمل دارم ولی خب همیشه استرس اینو داشتم که به چهرم نیاد...به طوری که شبا از استرس خوابم نمیبره...واقعا وضع بدیه..... از اونجایی که من یه بینی کاملااا طبیعی میخوام واقعا نمیدونم که یه دکتر با ۱۰ سال سابقه کار میتونه خوب و طبیعی در بیاره یانه؟به نظر شما بعد از عمل این بینی خیلی کوچیک میشه و به صورتم نمیاد؟؟؟؟
nose 4913
پاسخ دکتر حسنانی:

بینی شما یک فیزیک استخوانی دارد و این نوع بینی ها نتیجه جراحی خوبی دارد یعنی بینی بیمارانی که شبیه به فیزیک بینی شماست معمولاً از جراحی راضی هستند ، جراحی بینی سختی نیست و فکر می کنم به احتمال زیاد بعد از عمل راضی باشید


 
پرسش ۴۹۱۲
کیست داخل سینوس

سلام خدمت شما من ستی اسکن انجام دادم بعد دکتر متوجه شدن انحراف و کیست دارم آیا کیست سینوس خطرناکه؟ خیلی میترسم آیا عملش خطرناکه؟ یا اگه عمل نکنم خطری داره؟ هزینه این دو عمل بیمه تقبل میکنه میخواستم بدونم هزینه زیبایی حدوداً چقدر میشه؟ خیلی ممنون اگه جواب بدید
پاسخ دکتر حسنانی:

تا زمانی که شما را به صورت حضوری معاینه نکنم و سی تی اسکن شما را مشاهده نمی توان اظهار نظر دقیقی راجع به این موضوع داشته باشند ولی بنده معمولا شایعترین علت را توضیح میدهم ، این کیست هااحتباسی داخل سینوس است و اصلا هیچ اهمیتی ندارد ،یعنی حتی نیاز به جراحی هم ندارد ،این نوع کیست ها معمولا خود به خود خوب شده و برطرف می شوند حتی اگر برطرف هم نشد اهمیتی ندارد.خیلی به ندرت این کیست ها بزرگ هستند بطوری که دهانه ی سینوس را بسته اند و باعث سینوزیت های مکرر شوند در این صورت ممکن است ما بگوئیم که بهتر است جراحی صورت بگیرد . خیلی به ندرت ممکن است بر روی سینوس تاثیر منفی بگذارند، مثلا این کیست ها پشت سینوس قرار بگیرند . به صورت کلی میتوانیم بگوئیم کیست هایی که در داخل سینوس قرار دارند اهمیتی ندارد و نیازی به جراحی وجود ندارد . در رابطه با بیمه که سئوالی مطرح نمودید باید بگویم که اگر واقعا نیاز به عمل جراحی باشد معمولا بیمه های تکمیلی هزینه های این نوع جراحی را پرداخت می کنند .


 
پرسش ۴۹۱۱
عدم تقارن در پره های بینی

چهل روزه بینیمو عمل کردم از همون روز عمل عدم تقارن در پره های بینیم وجود داشته بطوری که یک طرف ضخیم و بزرگتر از طرف دیگره،میخواستم بدونم چنین چیزی طبیعیه ؟و اینکه چه مدت اصولا زمان برای برطرف شدنش لازمه؟
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۴۹۱۰
جراحی ترمیمی برای پره بینی

من اولین بار بینی ام را که عمل کرم بعد از یک سال بینی شروع به کج شدن کرد و دوباره پیش دکتر قبلی ام عمل ترمیمی انجام دادم بعد از عمل دوم پره ی بینی ام (سمت راست) شروع کرد به تحلیل رفتن به طوری که وقتی دست میزدم انگار پره ی بینی ندارم و اگر به بینی ام نگاه کنید یک خط صاف دیده میشه در سمت راست که خیلی متفاوته با پره بینی سمت چپ سوالی که داشتم اینه که میشه با تزریق ژل یا چربی این نقص ظاهری را برطرف کرد اخه واقعا دوست ندارم برای بار سوم عمل بشم یا هیچ راه حلی نیست جز عمل سوم؟
پاسخ دکتر حسنانی:

با تزریق ژل می شود بعضی از اشکالات را برای مدت کوتاه برطرف کرد مثلاً اثر ژل شش ماه باقی خواهد ماند ،البتهدر پره ی بینی معمولا تزریق ژل توصیه نمیشود چون ممکن است باعث از بین رفتن پره ی بینی شود برای این که بخواهیم با استفاده از ژل یک سری از مشکلات را بصورت موقت از بین ببریم . بر روی پشت بینی آن قسمت که قبلا تراشیده شده است در آن قسمت ها میشود تزریق داشت ولی در نوک بینی و پره های بینی توصیه نمیشود چون ممکن است عوارض جبران ناپذیری را به جا لگذارد . اگر اشکالی که در حال حاضر وجود دارد خیلی زیاد نیست و می توانید با آن کنار بیائید بهتر است با این امر کنار بیائید ولی اگر نمیتوانید حدود ۲ الی ۳ سال صبر کنید و بعد اگر مایل بودید یک جراحی ترمیمی انجام دهید .


 
پرسش ۴۹۰۹
عدم تقارن و کجی بینی پس از جراحی

من 9 ماه که عمل زیبایی بینی انجام دادم بعد از دو هفته که کچ و ... رو باز کردم متوجه شدم که سوراخ بینی سمت راستم کجه و هر چقدر به منشی دکتر گفتم زیر بار نرفت گفت ورمه و فعلا چیزی مشخص نیست (دکتر خارج از کشور بودن) بعد از دو ماه که ورم دماغم کم شد متوجه فرورفتگی در همون قسمت دماغم شدم و حالت یه غضروف یه چیز سفید رنگ که بی حرکت هست هم داخل دماغم مشخصه که طرف دیگه ام نداره دکترم گفت که ورم این قسمتت زودتر خوابیده و طرف دیگت هنوز مونده در صورتی که اصلا ربطی به ورم نداره البته در نگاه اول مشخص نیست ولی اگه یه ذره دقت کنی معلومه و خانواده ام میگن دماغت یه جورایی کجه خودم برام زیاد مهم نیست ولی خوب اطرافیانم میگن ناراحت میشم خواستم بدونم ایا ورم هست یا فرورفتگی و راه درمانش چیه؟ دکترم گفت باید یه سال منتظر باشی اگه ایرادی باشه برطرف میکنم ایشون یکی از بهترین جراحهای آمریکا هستند خیر سرشون لطفا راهنمایی کنید. ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۴۹۰۸
تورفتگی یا تحلیل غضروف بینی پس از عمل

سلام اقای دکتر من بینیمو ۲ ماه عمل کردم حدود ۱ ماه اول چشب زدم بعد متوجه شدم رو بینیم یه گودی افتاده و یک خط افتاد از سوراخ بینیم.به دکترم گفتم گفت غضروف بینیم تحلیل رفته کمی و بعد از چسب زدن خط افتاده و هر روز ۱ ساعت صبح پنبه بذارم و ۱ ساعت شب پنبه بذارم تا خوب شه و گفتند اگه باد بینیم تا ۹ ماه خوابید و این غضروف خیلی معلوم بود برام غضروف سرپایی میذارن وگاهی گفتند اینقدر خفیف شاید باشه نیاز به غضروف نباشه میخواستم عکسامو ببینید باتوجه به اون ببینید من نیازه این کارو بکنم بعد۹ ماه یانه،؟و مشکل خیلی اساسی داره،؟
nose 4908
nose 4908
پاسخ دکتر حسنانی:

بر اساس عکسی که شما ارسال کردید بینی شما مشکل اساسی ندارد و آن مختصر تورفتگی که وجود دارد توصیه بنده به شما این است که چون خیلی قابل مشاهده نیست و جلب توجه نمی کند به نظر من با این موضوع کنار بیاید ولی اگر شما مایل هستید که آن گودی را برطرف کنید بنده به گفته های پزشکی شما موافقم و شمال ۹ الی ۱۲ ماه صبر کنید. بعد از گذشت این زمان اگر شما باز هم مایل بودید می توانید دوباره با یک عمل ترمیمی جزئی که با پیوند غضروفی می‌توان این مورد را کاملا حل کرد.


 
پرسش ۴۹۰۷
علت ورم تنها روی قوز بینی

سلام آقای دکتر من الان 3هفتس عمل کردم اما هنوز قوز بینمو هست و دکترم میگ ورمه و بعداز ی مدت میخوابه و اینکه ی صفحه ای گذاشتن اونجا ک بعداز اینکه ورم خوابید بینی زیاد فرورفته نشه، اما مگ میشه ورم رو قوز بینیم بیشتر از بقیش باشه؟از طرفی تو عکس عملاشون حتی اونایی ک فقط چند روز از عملشون میگذشت قوز نداشتن‎
پاسخ دکتر حسنانی:

در درجه اول سه هفته برای قضاوت زود است باید حداقل دو ماه از عمل جراحی گذشته باشد تا بتوانیم قضاوت کنیم در مورد سوالاتی که پرسیده می شود من نمی توانم جواب قطعی و دقیقی بدهم تا معاینه حضوری صورت نگرفته باشد به هر حال زمانی که از بنده سوال می شود شایع‌ترین علتی که موجب بروز آن مشکل شده است را بیان می کنم شاید این گفته باعث کمک به شما شود. گاهی اوقات زمان تراشیدن استخوان مقدار بیشتری داشته می‌شود و بعد ممکن است که پزشک به این دلیل مقداری از بافت های پیوندی از غضروف های موجود در بینی را به آن قسمتی از استخوان بینی که زیاد تراشیده شده است، پیوند بزند. که این غضروف ها ممکن است بعد از عمل تا مدتی به صورت قوز خودشان را نشان دهند و بعد کم کم برطرف خواهند شد این شایع‌ترین علت است در این موارد هم باید روی آن نقطه از بینی را ماساژ دهید تا کم کم برطرف شود. اما چند دلیل دیگر هم ممکن است داشته باشند دومین علت شایع بروز این است که قوز را درست نتراشیده باشند به هر حال علت های متعددی است که شما باید دو ماه پس از عمل صبر کنید تا پزشک متخصص نتیجه را به شما اعلام می کند


 
پرسش ۴۹۰۶
استحکام بینی جراحی شده برای انجام ورزش بوکس

با سلام.من به صورت حرفه اي بوكس كار ميكنم.ميخواستم ببينم اگه جراحي زيبايي انجام بدم استحكام بيني كم ميشه يا نه.اگه نه،مشكلي براي ورزش پيش نمياد.البته بعد از شش ماه دوره نقاهت.
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۴۹۰۵
تفاوت پولیپ و برآمدگی شاخک بینی

سلام خوبیدخسته نباشید اقای دکتر من سمت راست بینی ی چیز مثل پولیپ یابزرگی شاخک بینی هست ک ازسمت استخوان خود بینی هست وازبیرون قابل دیدنه این چیه پولیپ یا بزرگی شاخک؟؟؟اگرپولیپ باشه باعمل جراحی زیبایق میشه همرمان عملش کرد؟؟سی تی اسکن هم فرستادم نظرتونو بگید وهزبنه عمل
nose 4905
nose 4905
پاسخ دکتر حسنانی:

در بینی شما پولیپ وجود ندارد. سمت راست عکس بینی شما شاخک بینی است که برجستگی های داخل بینی که در هر طرف سه عدد وجود دارد و وظیفه آن ها تهویه هوا مثل گرم یا مرطوب کردن و گرفتن گرد و غبار می باشد این شاخص ها در بینی همه افراد وجود دارد. لازم به ذکر است افرادی که انحراف بینی دارند در آن سمتی که انحراف وجود ندارد به فرمان مغز شاخک ها بزرگتر می شود زیرا سمتی که انحراف ندارد با اشغال فضا توسط شاخک ها فضا را تنگ تر و به اندازه سمت انحراف دار بینی می کند بخاطر همین علت است که کسانی که انحراف بینی دارند در دو سمت بینی احساس گرفتگی دارند و با اصلاح انحراف بینی شاخک ها باید کوچک شوند.


 
پرسش ۴۹۰۴
خشکی مخاط بینی عامل خونریزی

سلام خسته نباشید ببخشید اقای دکتر من سردرد شدید دارم و سخت نفس میکشم اکثرا هم خون دماغ میشم بادوافتابم باعث سوزش بینیم میشه ۶ماهه فهمیدم سنوزیت دارم و تازگیا متوجه انحراف بینی شدم اینم جواب سی تی اسکنمه میخام بدونم حتما باید عمل کنم؟ ممنون میشم جواب بدید
nose 4904
پاسخ دکتر حسنانی:

گزارش سی تی اسکن شمال نشان دهنده این مورد است که علائم وجود سینوزیت در شما وجود ندارد و وجود سردرد در شما احتمالاً بابت عوامل عصبی مثل میگیرن می باشد که تشخیص این مورد با متخصص مغز و اعصاب می‌باشد در مورد خون دماغ شما نظر بنده با توجه به علائم ذکر شده در سی تی اسکن هیچ عامل منفی به جز انحراف مختصر بینی شما که نیاز به جراحی هم ندارد؛ وجود ندارد بنابراین خونریزی احتمالا بابت خشکی مخاط شما میباشد و معاینه حضوری کمک به تشخیص درست بیماری و درمان ان میکند.


 
پرسش ۴۹۰۳
رعایت فاصله زمانی بین خدمات دندانپزشکی و جراحی بینی

یه سوال دیگه هم اینکه من میخوام دندونام هم درست کنم کارای ایمپلنت و .... میشه بعدش انجام داد یا قبلش بهتره چه مدت ؟ ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:


در صورت اتمام کامل درمان های دندانپزشکی شماکه معمولا کاری ادامه دار میباشد شما بعد از یک هفته می توانید بینی خود را عمل کنید و در صورتی که شما تمایل دارید ابتدا بینی خود را عمل کنید بعد از رعایت فاصله زمانی


 
پرسش ۴۹۰۲
استفاده از اسپری کورتن برای رفع آبریزش بینی

آقای دکترسلام وقت شمابخیر ،اگه امکان داره جواب منو بدین ،من توی اینترنت گشتم تا شماره شما رو پیداکردم تعریف شماروزیاد شنیدم چون دسترسی من ب مطب شما سخته من ازشهرستانم،من حدودا ۳ماهه ک آبریزش بینی وعطسه دارم ،شب ک میخابم بینیم بند میشه یا صبح ک ازخواب بیدارمیشم عطسم میگیره وآبریزش بینی شروع میشه پیش دکتر شهرستانم رفتم اول گفت سرماخوردگیه قرص وشربت داد بهتر نشدم دوباره رفتم گف آلرژیه قرص آنتی هیستامین ،سیتریزین ،لوراتادین،اسپری،آمپول دگزا،حتی بینی روبا آب سرم شستشو دادم ولی فایده نداشت خیلی عذرخواهم ببخشید وقتی فین میکنم گوش سمت راستم درد میگیره ،صبح فین میکنم خلط زرد رنگ بیرون میاد ک احساس میکنم داخل بینیم بوی بدمیده مث بوی قطره آهن ولی فین ک میکنم دوباره عطسه وآبریزش بینی ،توروخدا بگین من چکار کنم خسته شدم از عطسه کردن وآبریزش ،خیلی ممنونتون میشم که جواب منو بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

اظهار نظر قطعی در مورد مسئله شما باید با معاینه حضوری انجام شود و توسعه بنده مراجعه به پزشک باشد ولی با شرح حال شما نیاز به استفاده از اسپری های داخل بینی که حاوی کورتون هستند می باشد که کورتون این اسپری‌ها جذب پایین دارند و بروز علایم ذکر شده را به حداقل خود می‌رساند که تجویز این اسپری‌ها حتماً باید با تایید پزشک انجام شود.


 
پرسش ۴۹۰۱
سر درد و خونریزی بعد از عمل بینی

سلام آقای دکتر اگه امکانش هست جوابمو بدین. من میخوام بدونم امکانش هست عمل بینی بدون درد و خونریزی و سردرد داشته باشم؟ آخه بعد از عمل سزارینی سردردای شدید و خونریزی شدید داشتم. دومین سوالم اینه ک عکس میفرسم اگه امکانش هست بهم بگین عمل سختی دارم و نیاز به شکستن استخوون هست؟ فقط میخوام دماغم خیلی طبیعی باشه و کوچیک بشه
پاسخ دکتر حسنانی:


عمل بینی با بیهوشی عمومی انجام میشود و درد خاصی ندارد و مریض ها بعد از عمل شکایتی بابت درد ندارند در رابطه با خونریزی نیز لازم به ذکر است این امر قابل پیش بینی نیست و خونریزی بیمار بعد از عمل اتفاق خیلی با احتمال پایین می باشد شاید از هر ۱۰۰ بیمار یک بیمار دچار خونریزی شود. در مورد سردرد هم اگر دچار میگرن یا سردرد عصبی هستید بعد از جراحی چند دوره امکان بروز سردرد در شما وجود دارد که علت اصلی این امر مشکل زمینی است که شما دارید که باید درمان این مورد قبل از عمل با پزشک شما انجام شود و بعد از عمل امکان بروز سردرد به حداقل خود برسد


 
پرسش ۴۹۰۰
خم کردن و کج کردن سر بعد از عمل بینی

آیا گیتار زدن بعد از عمل برای بینی مشکل پیش میاره؟ اگه سر کج بشه یا حتی گاهی کامل رو به پایین باشه؟ باعث افتادگی یا چیزی میشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در یکی دو هفته اول بعد از عمل باید مراقبت ویژه انجام شود ولی بعد از آن گیتار زدن هیچ تاثیری بر بینی‌ شما نخواهد گذاشت


 
پرسش ۴۸۹۹
کنترل تیرویید قبل از جراحی بینی

بهم گفتن اگه مشکل تیرویید داشته باشی عمل نمیکنن.تیروییدم کم کاره یه مقدار.دکتر متخصص داخلی قرصشو دادنو یه ماه مصرف کردم ک به نرمال برسه.نصف قرصو ناشتا میخوردم.دوباره ازمایش ندادم ببینم به حد نرمال رسیده یا نه.از نظر شمام بااین حال نمیشه عمل کرد؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر کم کاری تیروئید با قرص کنترل شده باشد جراحی امکان پذیر است در صورت کم کار بودن تیروئید در اشخاص پیشنهاد می شود که با تایید و پیشنهاد پزشک متخصص دوره یک تا دو ماه تحت درمان باشد و با کنترل این بیماری جراحی انجام شود


 
پرسش ۴۸۹۸
لزوم گرفتن سی تی اسکن برای جراحی بینی

سلام ببخشید برای جراحی زیبایی بینی انجام دادن سیتی اسکن واجبه
پاسخ دکتر حسنانی:

سی تی اسکن برای اشخاصی که انحراف تیغه بینی و مشکل تنفسی دارند حتما باید انجام شود ولی در صورت عدم وجود این علایم انجام سی تی اسکن ضروری نیست


 
پرسش ۴۸۹۷
عوامل گرفتگی بینی

باسلام خدمت دکترعزیز یه سوال داشتم اینکه من یه مدت طولانی حس بویایی خیلی ضعیفی دارم الان یه ماه میشه که گلوم دردمیکنه بینی کیپ هستش بادهان بازنفس میکشم توی اینترنت که خوندم علایم پلیپ بینی دارم ولی هنوزدکترنرفتم چون تیروئید دارم فکرمیکردم ازاونه نفس کم میارم دیابتی هم هستم آیامیتونم عمل کنم البته اگه داشته باشم واینکه اگه عمل کنم خوب میشم خیلی دارم عذاب میکشم بااین تنگی نفس ممنون میشم راهنمایی کنین
پاسخ دکتر حسنانی:

عوامل متعددی برای گرفتگی بینی وجود دارد که بدون معاینه حضوری امکان تشخیص قطعی وجود ندارد ولی شایعترین علت در این نوع گرفتگی حساسیت ها یا الرژی ست و عوامل دیگر من جمله انحراف تیغه وسط بینی تومورها وجود دارد که لازم به ذکر است با توجه به علائم شما حتما در اسرع وقت به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه فرمایید


 
پرسش ۴۸۹۶
راههای درمان آلرژی و حساسیت فصلی

سلام اقای دکتر حسنانی، راستیش من حساسیت کلی در طول سال دارم همیشه بینی کیپ میشه و بیشتر اوقات سرما میخورم، متاسفانه شب ها از راه بینی نمیتونم نفس بکشم مجبورم از دهان نفس بکشم. دکتر هم زیاد رفتم تو این چند سال بیشتر ها میگن هیچ راهی نداره باید با دارو مدارا کنی. خودمم میدونم به چه چیزای حساسیت دارم مثلا به فلفل و ادویه جات یا برخی میوه مثل انگور خربزه، اما من این چیزا رو تو منزل میتونم رعایت کنم بیرون که همه جا نمیشه. ایا به نظر شما راهی وجود داره که خوب بشم.
پاسخ دکتر حسنانی:

این حساسیت با دارو کنترل می شود ولی درمان نیست یعنی با مصرف این دارو علائم از وجود حساسیت در شمال ایران نخواهد شد ولی بابت مصرف حساسیت مجددا بروز پیدا می‌کند بهترین درمان حساسیت پیشگیری از برخورد با ماده سگ شما به آن حساسیت دارید در صورت عدم امکان اجتناب از این ماده شما می توانید یکی از دو راه حل زیر را عملی کنید راه حل اول استفاده از داروهای ضد حساسیت است که رایج تر راحت تر می باشد که معروفترین آن استفاده از اسپری ضد حساسیت که داخل بینی اسپری میشود .راه حل دوم ایمیونوتراپی یا استفاده از واکسن ضد آلرژی است که باید برای دوره ۵ ساله به صورت مکرر از این واکسن استفاده کرد و روش استفاده نیز در کدام واکسن باید به صورت ماهیانه استفاده شود و بعد از آن هر چند ماه یکبار این واکسسن مورد استفاده قرار می گیرد روش به مرور زمان باعث از بین رفتن حساسیت در شما می شود روشی زمان‌بر و استفاده مکرر حتما باید رعایت شود


 
پرسش ۴۸۹۵
ورم نوک بینی و و عدم رضایت از فرم بینی

مدت ۶ ماه می باشد عمل کردم و مرد هستم با پوست نسبتا چرب بینی استخوانی که افتادگی و‌قوز داشت اصلاح شده ولی در این مدت جلوی بینی اصلا جمع نشده و ورمش نخوابید و‌ناحیه قوز بینی مداوم‌ورم میکند و بیرون‌زدگی دارد انگار قوز برنداشته شده و با فشار دست داخل میرود اما باز مجدد ورم میکند بخدا دیگه خسته شدم اینقدر ماساژ و فشار دادم دیگه از اینکار هم زده شدم اگر میخواستم فشار بدم که دیگه عمل نمیکردم دکترمم میگه طبیعی هستش خودش رفع میشه الان ۶ ماه کذشته ولی هیچ تغییر نکرده تو رو خدا یه راهنمایی بکنید چکار کنم از چه قرصی استفاده کنم بهتره ، چسب بزنم یا نه دیگه تاثیری نداره
پاسخ دکتر حسنانی:

توصيه اول آنست كه حساسيتتان را نسبت به بيني كمتر كنيد. اينهمه حساسيت واقعاً نرمال نيست آنهم براي يك مرد. بيني هاي گوشتي طول مي كشد تا ورمشان بخوابد. قوزي كه با ماساژ برطرف مي شود به مرور زمان مشكلش رفع مي شود با گذشت زمان بيني شما حالت نرمال و مطلوب پيدا مي كند بايد كمي صبور باشيد قرص و دواي خاصي توصيه نمي شود فقط تزريق آمپول به نوك بيني در صورت موافقت پزشك شما شايد كمك كننده باشد در كل توصيه مي كنم كه هيچ اقدام خاصي نكنيد و به آن زمان دهيد تا به مرور زمان ورمش برطرف شود


 
پرسش ۴۸۹۴
آزمایش خون برای انجام جراحی بینی

سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید من آزمایش خون قبل از عمل انجام دادم الان عکس آزمایش خونمو براتون میفرستم آیا آزمایش من مشکلی نداره و میتونم عمل کنم؟اینم بگم قبل آزمایش خون یکم گلو درد داشتم سرما خوردم ممنون از لطفتون
nose 4894
پاسخ دکتر حسنانی:

آزمايش خون شما براي جراحي مشكلي ندارد بالا بودن گلبول هاي سفيد خون مي تواند به علت سرماخوردگي باشد كه چند روز پيش داشته ايد البته آزمايش شما كمي به تالاسمي ماينور مشكوك است ولي اين چيزي نيست كه بتوان از روي ازمايش تشخيص داد. براي پيگيري مي توانيد به فوق تخصص خون مراجعه كنيد ولي اين آزمايش خون از نظر ما نرمال و سالم است و مي توان براي آن جراحي انجام داد و مشكلي ندارد.


 
پرسش ۴۸۹۳
نتیجه سی تی اسکن و نیاز به آندوسکوپی سینوس

این نتیجه سی تی اسکن من هست میخواستم بدونم حتما باید عمل اندوسکوپی سینوس انجام بدم؟ یا میتونم فقط عمل زیبایی انجام بدم با دارو رفع میشه؟
nose 4893
پاسخ دکتر حسنانی:

چيزي كه در گزارش سيتي اسكن شما ديده مي شود آنست كه شما سينوزيت مزمن داريد يعني بيشتر از سه ماه است كه علائم سينوزيت را داريد ولي اين دليل نمي شود كه بايد حتما آندوسكوپي سينوس داشته باشيد آندوسكوپي سينوس روي كيفيت زندگي تاثير مي گذارد. اگر اين مشكل كيفيت زندگي شما را مختل كرده و مثلاً خلط پشت حلق يا گرفتگي بيني احساس فشار و پري در صورت، صداي تودماغي، بوي بد دهان داريد و اين موارد كيفيت زندگي شما را مختل كرده و با كار روزمره تان تداخل پيدا كرده در اين صورت آندوسكوپي سينوس براي شما توصيه مي شود ولي اگر مشكلات آنقدر زياد نيست و مي توانيد با آن كنار بياييد و آنطور نيست كه شما حتماً بايد آندوسكوپي سينوس را انجام دهيد مي توانيد فقط جراحي زيبايي را انجام دهيد


 
پرسش ۴۸۹۲
ضربه و ورم بینی پس از جراحی بینی

سلام شب بخیر .اقای دکتر امروز حواسم نبود پتوی محکم افتاد رو بینیم الان یه قسمت بینیم ورم کرده ساقه بینیم خیلی درد میکنه .به نظرتون ضربه به بینیم وارد شده؟؟ایا بینیم از فرم میفته؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر فرم بيني عوض شده مثلاً كج شده قوز درآورده يا يك اشكال ظاهري واضح پيدا كرده نياز به ويزيت پزشك دارد پس از معاينه مشخص مي شود كه آيا اقدام جراحي مي خواهد يا خير اگر فرم بيني عوض نشده و همان شكل است و فقط كمي ورم دارد در آن صورت مشكلي نيست و خودبخود حل مي شود.


 
پرسش ۴۸۹۱
مشکل تنفسی بعد از عمل رینوپلاستی

سلام اقای دکتر لطفا راهنماییم کنید، من دو ماهه عمل رینوپلاستی انجام دادم و مشکل تنفسی دارم یعنی طوری که باید خلاف جهت بخوابم تا گرفتی بینیم حل شه، به نظرتون حل میشه یا باید باز جراحی شم؟😭
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر در حالت نشسته مشكل تنفسي داشته باشيد و معمولاً يك طرف باشد (فقط سمت چپ يا فقط سمت راست) و جابجا هم نشود در اين صورت به احتمال زياد بايد دوباره جراحي بشويد ولي اينكه جهت گرفتگي عوض مي شود و گاهي چپ است گاهي راست است و گاهي در خواب مشكل داريد و حين دراز كشيدن مشكل داريد احتمال اينكه جراحي بخواهد كمتر است و معمولاً درمان آن دارويي است.


 
پرسش ۴۸۹۰
بالاماندن یا افت نوک بینی بعد از عمل

سلام اقای دکتر. بعد از عمل نوک بینی خیلی بالا میره میخاستم بدونم که به هموت شکل میمونه یا تغییر میکنه و پایین میاد
پاسخ دکتر حسنانی:

بستگي به تكنيك هاي جراحي دارد. در تكنيك هاي قديم، نوك بيني افت مي كرد به همين علت مجبور بودند نوك بيني را كمي از حدي كه مي خواهند نگهداشته شود بالاتر نگه دارند كه به مرور زمان وقتي نوك بيني پايين مي آيد بعد از يكسال، شكل دلخواهش باشد ولي در تكنيك هاي جديد كه به وسيله آن مي توانيم نوك بيني را محكمتر فيكس كنيم نياز به چنين كاري وجود ندارد و ما مي توانيم در جراحي همان جايي كه مي خواهيم نوك بيني باقي بماند آنرا فيكس كنيم. اگر از تكنيك هاي جديدتر استفاده شده باشد نوك بيني پايين نمي آيد و همان جايي كه الان هست مي ماند ولي اگر از تكنيك هاي قديمي تر استفاده شده باشد به مرور زمان، نوك بيني پايين مي آيد به همين علت متفاوت است و نمي توان اظهارنظر قطعي نمود.


 
پرسش ۴۸۸۹
درمان پوسته شدن بینی عمل شده

سلام ببخشد من پوست خیلی چربی دارم و الان که تقریبا دوماه از عملم گذشته هنوز بعضی قسمت های پوست بینیم بخصوص اطراف نوک بینی بعضی جاهاش حالت پوست پوست و مرده ای داره که رنگش کمی تیره هستش اول خیلی بیشتر بود ولی به مرور با چسب زدن و حمام رفتن بعضی قسمت هاش کنده شد و بهتر شد. می خواستم بدونم راهی پیشنهاد می کنید.می تونم از برس پاکسازی با کرم شستشوی صورت یا اسکراب لایه بردار استفاده کنم ؟یا باید از ماسک خاصی استفاده کنم؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در مورد بيني هايي كه پوستشان خيلي ضخيم و چرب است مخصوصاً اگر پوستشان پرمنفذ باشد يعني سوراخ سوراخ و پرمنافذ باشد به مدت دو ماه بعد از عمل، استفاده از قرص روآكوتان يا همان آيزوترتينوئين توصيه مي شود كه باعث مي شود پوست بيني وضعيت بهتري پيدا كند و ورم آن زودتر بخوابد و نتيجه جراحي را بهتر نشان دهد. قرص روآكوتان بايد حتماً تحت نظر پزشك تجويز شود چرا كه در برخي از افراد، اختلالات كبدي ايجاد مي كند ولي در اغلب افراد مشكلي پيش نمي آيد و قرص روآكوتان به نتيجه جراحي كمك مي كند. اگر نمي خواهيد قرص و دارو استفاده كنيد شستشوي پوست بيني با آب و صابون يا آب و شامپو بهترين كار است. هر روز و روزي يك و دو بار پوست بيني را با آب و صابون بشوييد.


 
پرسش ۴۸۸۸
جراحی ترمیمی برای قوز بینی

سلام خسته نباشین.آیا امکان داره ورم بینی بمونه تا اخر عمر.اگه موند بدون جراحی مجدد میشه برطرفش کرد؟ سلام خسته نباشین یساله بینیمو عمل کردم ولی بعد یسال متوجه شدم قوز بینیم کامل برداشته نشده.شمارو معرفی کردن بدون بیهوشی رفع این اشکال وجود داره.آیا میشه بدون بیهوشی این مشکل رو رفع کرد؟ممنون میشم جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

ورم بيني بعد از جراحي بالاخره برطرف مي شود. بيني هاي استخواني نهايتاً تا يكسال ورمش برطرف می شود. خوابیدن ورم بيني هاي گوشتي (كه پوست ضخيمي دارند) بيشتر طول مي كشد (حداكثر 5 سال). اگر بعد از گذشت اين سالها همچنان بيني بزرگ بود، يعني سايز بيني همان است. اگر سايز بيني را دوست نداريد يا بايد جراحي مجدد شود . اگر امكان جراحي وجود نداشته باشد، بايد با آن كنار بياييد. برطرف نشدن قوز بيني نياز به جراحي ترميمي دارد. اين جراحي ساده تر است ولي به آن معنا نيست كه من مي پذيرم و قبول مي كنم بعضي از آنها كه اشكالات جزئي دارد بايد حتماً پيش پزشك خودتان برويد. اگر مشكلات بيشتر باشد، شايد قبول كنم و انجام دهم.


 
پرسش ۴۸۸۷
آمپول کورتن درمانی برای ورم بینی های عمل شده گوشتی

nose 4887
پاسخ دکتر حسنانی:

آمپول تریام هگزال یا کورتن برای بینی های گوشتی بسیار مفید است یعنی بینی هایی که پوست ضخیم دارند و بعد از یک الی دو ماه نوک بینی خیلی ورم داشته باشد استفاده از این آمپول ها بسیار مفید است و می تواند به کاهش ورم بینی کمک کند ولی برای بینی های استخوانی که پوست نازکی دارند این آمپول ها زیاد جالب نیست و حتی می تواند خطرناک باشد و به پوست آسیب برساند تشخیص نازک یا ضخیم بودن پوست معمولاً با پزشک است به عبارت دیگر پزشک باید تشخیص دهد که این بینی نیاز به آمپول دارد یا خیر ولی به صورت کلی بینی های گوشتی پوستشان ضخیم است و بینی های استخوانی پوستشان نازک است اگر بینی گوشتی باشد، آمپول تریام هگزال یا کورتن می تواند تا یک سال مفید باشد و ورم بینی را کم کند حتی گاهی بعد از یکسال هم اثر می کند.


 
پرسش ۴۸۸۶
استفاده از غضروف های پیوندی در جراحی بینی

سلام اقای دکتر خسته نباشین من سه ماهه عمل زیبایی بینی انجام دادم نوک بینیم یک طرفش استخوان تیزی زده بیرون وطرف دیگرم اصلا استخوانی وجود نداره ممکنه به مرور این از بین بره طوری هست که وقتی از نیم رخ بینیمو نگاه میکنم حالت نوک تیز شده ممنون جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

اظهارنظر در خصوص این موارد نیاز به معاینه حضوری دارد ولی من معمولاً در پاسخ به سوال های این مدلی شایع ترین علت ها را می گویم. ممکن است علت های دیگری هم وجود داشته باشد. شایعترین علت در این مورد خاص شما آن است که در نوک بینی گرافت استفاده شده باشد. یعنی اینکه برای فرم دهی به بینی از غضروف های پیوندی استفاده کرده باشند. ممکن است غضروف های پیوندی جابجا شده باشد و یک طرف بینی، خودش را به صورت نوک تیز نشان دهد. این شایع ترین حالت است ولی علت های دیگری هم می تواند وجود داشته باشد.در برخی موارد مشکل خود به خود برطرف می شود و باید با پزشکتان مشورت کنید. ولی اگر حالتی باشد که به غضروف پیوندی ارتباط داشته باشد، این معمولاً برطرف نمی شود. باید یکسال صبر کنید بعد از یکسال به پزشک خودتان مراجعه کنید و آن مشکل را با یک جراحی ترمیمی برطرف می کند.


 
پرسش ۴۸۸۵
نحوه شستشو بینی عمل شده و فین کردن بعد از عمل

nose 4885
پاسخ دکتر حسنانی:

سه هفته بعد از عمل می توانید با خیال راحت فین کنید و داخل بینی را شستشو دهید زیر سه هفته بهتر است محتاط باشید چون فین کردن ممکن است باعث پاره کردن مخاط و بخیه ها شود و ممکن است بینی تان خونریزی کند و آسیب ببیند. زیر سه هفته باید مدارا کنید و فقط از قطره ها و اسپری ها استفاده کنید اگر با سرم شستشو می دهید محتاطانه این کار را انجام دهید اینکه می فرمایید یک سمت بینی گرفته است علت های متعددی می تواند داشته باشد. هفت هشت علت می تواند داشته باشد که تفکیک آنها با معاینه امکان پذیر است. اما به هر حال در حال حاضر اقدام خاصی نیست. شما فعلا همان شستشوی بینی را انجام دهید، بعد از دو سه ماه دوباره از پزشکتان بخواهید که داخل بینی را معاینه کند و تشخیص دهد که چه مشکلی وجود دارد.


 
پرسش ۴۸۸۴
عمل همزمان پروتز سینه و جراحی بینی

nose 4884
پاسخ دکتر حسنانی:

خیر، متاسفانه من با دکتر دیگری همکاری نمی کنم یعنی اگر شما قصد دارید همزمان هم بینی را عمل کنید و هم سینه را عمل کنید بهتر است به همکارانی مراجعه کنید که همزمان همه این عمل ها را انجام می دهند من فقط بینی و صورت کار می کنم. یعنی اگر بخواهید جراحی بینی را همزان با جراحی پلک و لیفت صورت و لیفت ابرو و کارهایی که مربوط به صورت باشد انجام دهید می توانم اینکارها را همزمان انجام دهم. ولی پروتز سینه را همزمان با عمل بینی با همکاری همکار دیگری انجام نمی دهم.


 
پرسش ۴۸۸۳
عمل همزمان جراحی زیبایی بینی و آندوسکوپی سینوس

من باید جراحی اندوسکوپی سینوس بشم. و از طرفی میخوام عمل زیبایی انجام بدم. میتونم اندوسکوپی سینوس را کلا انجام ندم یا چند ماه بعد از زیبایی انجام بدم؟ از لحاظ هزینه نمیتونم همزمان جفتش رو انجام بدم میخوام اول زیبایی انجام بدم
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر کسی تصمیم دارد آندوسکوپی سینوس را هم انجام دهد، توصیه آن است که همزمان با جراحی زیبایی بینی انجام دهد. اما اگر پرداخت هزینه برای کسی مشکل است، اشکالی ندارد و می تواند در دو نوبت این جراحی ها را انجام دهد. مثلاً می تواند اول جراحی زیبایی را انجام دهد بعد هر وقت که توانست هزینه اش را پرداخت کند و اقدام به انجام عمل آندوسکوپی نماید. بالعکس می تواند اول آندوسکوپی انجام دهد و بعد هر وقت توان پرداختش را داشت جراحی زیبایی بینی را انجام دهد. ولی اگر بحث مشکل مالی وجود نداشته باشد، بهتر است این دو عمل به صورت همزمان انجام پذیرد. تا فرد یکبار بیهوشی بگیرد و یکبار هزینه بیمارستان پرداخت کند و نسبت به وقتی که بخواهد دو بار هزینه بیمارستان و بیهوشی بدهد، در کل هزینه کمتری پرداخت کند. از طرفی، دردسر و دوره ریکاوری کمتر خواهد بود چون در یک نوبت تمام خواهد شد. از همه نظر به نفع شما است.


 
پرسش ۴۸۸۲
عوارض تزریق ژل داخل بینی

دکتر من توی سایتتون درمورد تزریق ژل برای قوز بینی خوندم خواستم بدونم که به چه صورتیه و برای بینی من جواب میده یا نه و اینکه کلا یک مشاوره بهم بدین من عکس نیم رخمو خدمتتون میفرستم خودم بیشتر با توجه به اینکه تو سایت توضیح دادین عمل بینی به اون صورتی که بخواین که به پره های بینی دست نخوره امکان پذیر نیست عمل جراحی رو ترجیح نمیدم باز میخواستم صلاح شما رو بدونم و هزینه عمل و همینطور تزریق ژل برای بینی من چقدر میشه؟ ممنون میشم اگه پاسخگو باشین سپاس
پاسخ دکتر حسنانی:

اولاً خدمت شما باید عرض شود که من تزریق ژل داخل بینی انجام نمی دهم فقط به شما اطلاعات دادم. ماندگاری ژل ها شش ماه بیشتر نیست. بعد هم برای کسی که می خواهد بینی اش را عمل کند اصلاً توصیه نمی شود. چون جراحی را با مشکل مواجه می کند علاوه بر اینکه ژل ها، عوارض خاص خودشان را دارند ممکن است عفونت کنند. ممکن است پوست را تخریب کنند. اگر فرد اشکالات جزئی در بینی داشته باشد، مثلاً فرورفتگی در ناحیه اتصال بینی و پیشانی وجود داشته باشد. یا جاهای خاصی از بینی انحراف مختصری داشته باشد، می توان با تزریق ژل به صورت موقت اشکالات را از بین برد. مثلاً در حد 5-6 ماه. ولی بعد از 5-6 ماه آن اشکالات دوباره به جای خود باز می گردد. کار من نیست. من اینکارها را انجام نمی دهم. بعضی از همکاران انجام می دهند. به آنها مراجعه کنید ولی اگر قرار است نهایتاً بینی تان را جراحی کنید، لطفاً هیچگاه در بینی تان ژل تزریق نکنید که ممکن است عوارض جبران ناپذیری را برای شما ایجاد کند.


 
پرسش ۴۸۸۱
احتمال برگشت لیفت ابرو

ممکنه کسی که لیفت ابرو انجام دادوابروبالا کشیدپس ازگذشت زمان ابروبه حالت اول دربیادوافتاده بشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بله احتمال برگشت لیفت ابرو هم وجود دارد. هر چه تکنیک جراحی بهتر باشد احتمال برگشت کمتر است. ولی بهرحال، لیفت ابرو از عمل هایی است که همیشه احتمال برگشت آن وجود دارد. نمی توان گفت که با لیفت کردن و بالا کشیدن ابرو برگشت وجود ندارد. در بعضی افراد برمی گردد و کاری نمی توان کرد.


 
پرسش ۴۸۸۰
نحوه انجام لیفت صورت

سلام اقای دکترمن یه سوال دیگه ام ازتون داشتم واونم اینه که لیفت صورت چیست؟ ممنون میشم وتشکربابت اطلاعاتی که ذکرکردین
پاسخ دکتر حسنانی:

با افزایش سن، اجزای صورت همه افت می کنند یعنی پوست صورت در نواحی مختلف به سمت پایین دچار افتادگی می شود. بخشی از آن به این دلیل است که استخوان های اسکلت صورت تحلیل می روند. یک مقدار هم به خاطر این است که بافت پوست شل می شود. کلاً به صورت افراد مسن که نگاه می کنید می بینید که حالت سفت و محکم افراد جوان را ندارد. پوست شان شل شده و پایین آمده است. کاری که لیفت صورت می کند آن است که آن جزء پوستی را که شل شده و افت پیدا کرده را به سمت بالا می کشد. یعنی از یک قسمت هایی برش می دهیم، پوست صورت را از بافت های زیر آزاد می کنیم، بالا می کشیم و پوست اضافی ایجاد شده را می بریم و حذف می کنیم. لیفت صورت کمک می کند که صورت، حالت جوان تر و زیباتر پیدا کند البته مشخص است که علت های دیگر هم وجود دارد مثلاً استخوان زیر هم تحلیل رفته پوستی که شل شده مثلاً حجمش را هم از دست داده اینها را نمی توان جبران کرد ولی با لیفت کردن پوست به هرحال حالت بهتری به پوست می دهیم و باعث می شود از حالت افتادگی و آویزان پوست خارج شود کارهای دیگری هم می توان کرد: مثلاً زیر پوست لیفت شده، تزریق چربی هم می توان انجام داد تا مقداری از بافت از دست رفته نیز جبران شو.د به این صورت که چربی از شکم یا داخل ران برداشته شده و زیر پوستی که لیفت می کنیم تزریق می شود. تا هم حالت شلی پوست جبران شود و هم بافتی که از دست داده را دوباره جبران کنیم. با این کارها می توان صورت را جوانسازی کرد.


 
پرسش ۴۸۷۹
بلند کردن بچه پس از عمل بینی

nose 4879
پاسخ دکتر حسنانی:

بچه های تا 15 کیلو را از فردای بعد از عمل می توانید بلند کنید مشکلی پیش نمی آید.


 
پرسش ۴۸۷۸
عدم حساسیت و ریزبینی در نتیجه عمل بینی

بنده ۲۲ روز از عملم میگذره میدونم که مدت مناسبی برای قضاوت نتیجه عمل نیست ولی در قسمت پره سمت راست بینیم وقتی که لمس میکنم مانند سمت چپ بینیم یک دست نیست ویه فرو رفتگی خیلی خیلی کمی داره انگاره دو تیکه شده که وسطش یکم نرم تر از قسمتای دیگه است ایا با گذشت زمان که ورم بینیم کم شه این فرو رفتگی بیشتر و قابل رویت میشه یا خیر؟ خیلی نگرانم کرده ممنون میشم جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

در خصوص نتیجه جراحی بینی نباید این قدر حساس و جزئی برخورد کنید به صورت کلی اگر بعد از عمل، صورت شما زیباتر شده به طوری که بقیه افراد وقتی شما را نگاه می کنند می گویند زیباتر شده ای این یعنی جراح رسالت خود را انجام داده اینکه یک پره با پره دیگر کمی فرق می کند یا یک تکه از آن نرمتر یا سفت تر است ارزش این را ندارد که بخواهید فکر خود را مشغول کنید و نگران باشید. با گذشت زمان بهتر می توان قضاوت نمود. اگر اشکالی وجود داشته باشد که جلب توجه بکند، باید یک سال از عمل بگذرد و بعد عمل ترمیمی انجام دهید. فعلا به این مسائل توجه نکنید و خودتان را اذیت نکنید چون نه اهمیت دارد و نه فعلا اقدامی می توان برای آن انجام داد.


 
پرسش ۴۸۷۷
تاثیر آسم و آلرژی در عمل بینی

سلام دکتر من آسم دارم و میخوام عمل زیبایی بینی انجام بدم البته پیش استاد حسنانی عزیز حالا به نظر شما میتونم عمل زیبایی انجام بدم؟
پاسخ دکتر حسنانی:

خیر آسم و آلرژی هیچکدام منعی برای انجام جراحی بینی نیستند. فقط بهتر است تحت کنترل باشند یعنی داروهایتان را استفاده کرده باشید هم آسم که مربوط به ریه است و هم آلرژی که مربوط به بینی است تحت کنترل باشند. داروهایشان را قبل و بعد از عمل ادامه دهید. برای بیهوشی هم منعی ندارد و اشکالی ایجاد نمی کند.


 
پرسش ۴۸۷۶
سوزش بینی های عمل شده در هوای سرد

اقای دکتر من یکساله بینیمو عمل کردم البته با دکتر دیگه ای، تو فصل سرد که پیاده روی میکنم داخل بینیم میسوزه، هوا تیز وارد بینیم میشه، مشکل از چیه
پاسخ دکتر حسنانی:

احساس سوزش بینی در هوای سرد مشکل خاصی نیست در افراد عادی هم ممکن است اتفاق بیفتد ممکن است در اثر جراحی بینی، کمی خشکی مخاط پیدا کرده باشید و این مسئله تشدید بشود ولی بهرحال جای نگرانی وجود ندارد و چیز مهمی نیست.


 
پرسش ۴۸۷۵
مدت زمان ورم بینی های گوشتی

اگر پوست بینی شما ضخیم بوده، یعنی بینی گوشتی بوده، هنوز ورم است. ورم بینی های گوشتی تا دو سه سال طول می کشد تا بخوابد. ولی اگر بینی پوست نازک بوده باشد یعنی استخوانی بوده باشد فرم بینی تقریباً همین است، اینکه شما دوست داشتید نوک آن تیزتر باشد بحث جداگانه ای دارد. اگر بینی شما پوست نازک بوده فرمش همین است و باید آن را بپذیرید.
nose 4875
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۴۸۷۴
درمان تنگی یکطرفه بینی پس از جراحی

nose 4874
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر با یکطرف بینی نمی توانید نفس بکشید و آن یک طرف ثابت است مثلاً فقط سمت راست است در این صورت یا انحراف بینی باقی مانده یا به علت تنگی دریچه بینی است یا بزرگی شاخک های بینی سبب مشکل شده یا چسبندگی وجود دارد. علت های متعددی می تواند داشته باشد که با یک معاینه ساده مشخص می شود. اگر تنگی یکطرفه فیکس باشد و فقط در یک سمت باشد معمولاً نیاز به اصلاح دارد. ولی اگر جابجا می شود (مثلاً یکبار سمت چپ می گیرد و یکبار سمت راست)، معمولاً مسئله مهمی نیست و با درمان دارویی برطرف می شود.


 
پرسش ۴۸۷۳
شیوه انجام آندوسکوپی سینوس

nose 4873
پاسخ دکتر حسنانی:

انحراف بینی حین عمل جراحی زیبایی اصلاح می شود. به عبارت دیگر، در قالب همان جراحی پلاستیک، انحراف بینی هم اصلاح می شود ولی سینوزیت داستان متفاوتی دارد. اگر التهاب سینوس داشته باشید به طوری که افزایش ضخامت مخاطی در سیتی اسکن دیده شود و به آن معنی باشد که بیش از سه ماه علائم سینوزیت را دارید و نیاز به جراحی دیگری به نام آندوسکوپی سینوس دارد. آندوسکوپی سینوس به وسیله یک سری لنزها و دستگاه هایی بدون هیچگونه برشی وارد منافذ سینوس می شویم و سینوس ها را تمیز می کنیم. البته آندوسکوپی سینوس عملی کاملاً متفاوت است و از جراحی زیبایی جدا می باشد ولی می توان هر دو عمل را همزمان انجام داد. هزینه آن عمل با هزینه جراحی زیبایی فرق می کند و اگر بخواهید همزمان انجام دهید اضافه می شود و دو هزینه می خورد.


 
پرسش ۴۸۷۲
کوچک کردن سوراخ بینی با بخیه

nose 4872
پاسخ دکتر حسنانی:

برای کوچک کردن سوراخ های بینی نیاز به جراحی است. این نوع جراحی با بی حسی موضعی قابل انجام است ولی با بخیه کوچک نمی شود. نتیجه ماندگار نخواهیم داشت با استفاده از بخیه، به صورت موقت می توان پره ها را تا حدی جمع کرد. اما در درازمدت باقی نمی ماند و برمی گردد. اگر بخواهیم نتایج آن در درازمدت باقی بماند به جراحی سرپایی نیاز دارد که پره های بینی از بغل بینی برش داده می شود و پره ها کوچک می شود.


 
پرسش ۴۸۷۱
تشخیص عفونت سینوس از چسبندگی

nose 4871
پاسخ دکتر حسنانی:

علت ترشحات سبز رنگ و زرد رنگ متفاوت است و با بحث چسبندگی فرق می کند. ترشحات معمولاً ناشی از درگیری و التهابات سینوس ها است. یعنی اگر سینوس ها عفونی و ملتهب باشند، ترشحات تغییر رنگ داده و ممکن است بو بدهند، خلط پشت حلق ایجاد کنند به طوری که ترشحات از بینی به داخل حلق بریزد و سایر علائم سینوزیت را پیدا می کند. ولی چسبندگی داستان دیگری دارد در چسبندگی، تیغه وسط بینی به دیواره های کناره های بینی می چسبد در این حالت، فرد بیشتر احساس تنگی نفس دارد و مشکل اصلی که از آن شکایت دارد آن است که نمی تواند نفس بکشد یک معاینه ساده تکلیف را مشخص می کند که مشکل شما چسبندگی است یا عفونت سینوس ها


 
پرسش ۴۸۷۰
مشاهده جسم جامد در سوراخ های بینی بعد از عمل

سلام آقای دکتر من دختر ١٧ساله ای هستم که تقریبا دو هفته از عمل بینیم گذشته مشکل بینی من پایین اومدن نوک بینی هنگام خندیدن بود امشب که تو آیینه با نور خوب داخل بینیمو نگاه کردم متوجه شی زرد رنگی مثل مخاط بینی شدم که جامد بود داخل هر دوتا سوراخ بینیم هست اما یدونه بالا و به ی جا چسبیده اما داخل ی سوراخ بینیم این جسم زرد رنگ با هر بار دم و بازدم حرکت میکنه و منو خیلی نگران کرده
پاسخ دکتر حسنانی:

احتمال دارد این شئی زرد رنگی که مشاهده کردید باقیمانده پماد تتراسایکلین باشد که به پانسمان زده و داخل بینی شما گذاشته شده است. که هنوز داخل بینی باقی مانده فکر نمی کنم چیز مهمی باشد ولی برای تشخیص دقیق تر، پزشکتان باید معاینه کند بینی را با سرم شستشو، بشویید به احتمال زیاد مشکل برطرف می شود. اگر برطرف نشد به پزشکتان مراجعه کنید


 
پرسش ۴۸۶۹
راه حلی برای بینی آسیب دیده بعد از چندین بار عمل

با سلام و احترام دکتر بنده ده سال پیش بینیم جراحی کردم وسه سال پیش وسوسه شدم برای ترمیم اقدام کنم بینی من از وسط کمی فرو رفته بود و از کنار هم کمی فرورفتگی داشت متاسفانه در انتخاب پزشک اشتباه کردم و با وجودی که پره های بینی من مشکل نداشت اما پزشک متاسفانه دست زد و بسیار کوچک کرد بخصوص یکی از پره هارو و کلی جای بخیه به جا گذاشتن و گفتن بیا درستش کنم یکسال بعد و من باز اشتباه کردم رفتم اونها که درست نشد هیچ کلوملا هم به داخل کشید اینبار حدود دو سال بعد منو نزد استادشون به قول خودشون بردن ولی ایشان هم کاری نکردن فقط تنفس منو خراب کردن و روی یکی از پره های من پوست اسیب دید به خاطر سلیکونی که گذاشتن میدونم احتمالش زیاده که شما هم جواب کنید منو اما عاجزانه از شما میخوام نظرتونو بگین بینی من شبیه ترمیمی خانم ارزوست تو گالری شما از نظر تنفسی خیلی مشکل دارم منت میذارید جواب بدین از نظر هزینه مشکلی ندارم و حتی چند برابر حاضرم پرداخت کنم تا مشکلم حل بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اینطور که می فرمایید بینی شما خیلی آسیب دیده و احتمال اینکه جراحی شما را قبول نکنم زیاد است البته برای اظهارنظر دقیق باید به صورت حضوری معاینه شوید تا ببینیم آیا می توان کاری برایش کرد یا خیر. اما با توجه به شرح حالی که دادید اگر بخواهیم کاری بکنیم باید از دنده شما غضروف برداریم مقداری هم غضروف از پشت گوشتان برداریم با کمک بافت های پیوندی غضروفی و پوست تا حدودی بتوانیم بینی را ترمیم کنیم ولی اینکه آیا من اینکار را بپذیرم یا خیر در معاینه حضوری مشخص می شود. بنابراین فعلاً اظهارنظر نمی کنم تا شما را از نزدیک ملاقات کنم


 
پرسش ۴۸۶۸
انحراف تیغه بینی و گرفتگی یکطرفه

من 2 ماه پیش جراحی زیبایی انجام دادم البته همزمان انحراف بینی و کوچک کردن شاخک میانی هم داشتم.بینی بنده قوز شدیدی داشت. الان باگذشت 2ماه هنوز سوراخ سمت چپ بینی ام گرفتگی شدید داره. قبل از عمل گرفتگی خفیفی در سمت راست داشتم.در ضمن در سوراخ سمت راست که گرفتگی نداره مقداری گوشت اضافه اورده که دکترم گفت باید چند ماه بگذره که بتونه درش بیاره. الان از گرفتگی سمت چپ خیلی اذیت میشم ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسخ دکتر حسنانی:

پاسخ به این پرسشها نیاز به معاینه حضوری دارد ولی شایع ترین علت ها را من معمولاً می گویم: وقتی انحراف تیغه بینی وجود دارد مثلا انحراف به سمت راست وجود دارد شاخک سمت چپ بینی بزرگ می شود. چون وقتی تیغه به سمت راست منحرف می شود فضای داخلی سمت چپ بزرگتر است و بدن این حالت را قبول ندارد. به خاطر همین، شاخک های بینی که وظیفه شان گرم و مرطوب کردن و تهویه هوا است سمت چپ بینی بزرگ می شوند که بتوانند آن فضای اضافه را بپوشانند و فضای دو طرف را تقریباً هم اندازه کنند. وقتی انحراف تیغه بینی برطرف می شود و تیغه به سمت خط وسط بیاید اگر جراحی به شاخک بزرگ سمت چپ توجه نکند، بعد از عمل، مریض احساس می کند که سمت راست باز شده و سمت چپ بسته شده است درمانش آن است که باید شاخک سمت چپ کوچک شود این موضوعی که گفتم شایع ترین علت بود ولی اینکه دلیل واقعی چیست با معاینه حضوری مشخص می شود.


 
پرسش ۴۸۶۷
درد بدون کبودی و ضربه تیغه بینی

من یک خانم حدودا ۴۵ ساله هستم. حدود یک هفته هست بصورت ناگهانی و بدون دلیل خاصی مانند ضربه، بیماری و ... در ناحیه بالای تیغه بینی احساس درد می کنم. وضعیت ظاهری بینی ام طبیعی است و کبودی، التهاب و یا ورم دیده نمی شود. درد بصورت خفیف و بدون دست زدن هم احساس می شود ولی وقتی ناحیه را لمس می کنم درد شدیدتر می شود
پاسخ دکتر حسنانی:

برای تشخیص دقیق، باید معاینه حضوری انجام شود. اما با توجه به شرح حالی که می فرمایید فکر نمی کنم مسئله مهمی باشد. احتمالاً ظرف یکی دو هفته آینده این دردی که احساس می کنید به صورت خودبخود برطرف می شود.


 
پرسش ۴۸۶۶
نیاز به ماساژ بینی بعد از عمل

من یه عمل رینوپلاستی هفته پیش داشتم ، بعد الان چسب روی بینیم هست ، جراح من به من گفت که خودم چسبارو عوض کنم چون وقت ندارند و گفتند که ماساژ بدم بینیمو ، بعد من تو اینترنت خوندم که اگه یه وقت اشتباه ماساژ بدم ممکنه باعث شه فرم بینی عوض شه ، میخواستم بیینم واقعا میشه که اگه بینیمو ماساژ ندم ، فقط چسب بزنم ، باعث شه که بینیم بزرگ شه ؟ بینی من استخوانی بوده .
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر بینی مشکل خاصی ندارد مثلاً انحراف ظاهری ندارد یا مشکل خاصی ندارد نیازی به ماساژ نیست. ماساژ معمولاً موقعی توصیه می شود که بینی ایرادی داشته باشد و بخواهیم به کمک ماساژ، مشکل را برطرف کنیم. در حالت عادی چسب زدن به تنهایی کفایت می کند.


 
پرسش ۴۸۶۵
عدم درمان شکستگی بینی با پماد

ایا پمادی برای از بین بردن ورم بینی در اثر ضربه وجود دارد؟ با سلام خدمت شما دکتر حسنانی. من حدود ۶ روز پیش بر اثر برخورد توپ والیبال به بینیم، بخش انتهایی تیغه میانی تقریبا نزدیک به نوک بینی ( سپتوم) ورم کرده بود. ۷۲ ساعت اولیه روی اون قسمت کیسه یخ گذاشتم و تا حدودی حالت پف کردن بخش ذکر شده از بین رفته ولی یک قسمت سفت کوچک‌ روی انتهای تیغه میانی ،برامده مونده. ایا پماد یا کرمی هست که برای از بین رفتن ورم این قسمت غضروفی استخوانی موثر باشد؟ چون بینی من استخوانی هست این مورد به چشم میاد و به شخصه ازار دهنده شده. ایا خودش
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر ورم باشد ظرف یکی دو ماه آینده خودبخود برطرف می شود ولی اگر آن قسمت دچار شکستگی و در رفتگی غضروف یا استخوان شده باشد ماندگار است و درمان آن با پماد و کرم و اینها نیست. باید جااندازی شود و جااندازی زیر ده روز قابل انجام است. باید به یک پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید تا شما را معاینه کند. بعد از معاینه، مشخص می شود چه مشکلی بوجود آمده. اگر صرفاً ورم باشد، خودبخود برطرف می شود و نیاز به اقدام خاصی نیست.


 
پرسش ۴۸۶۴
تنگی دریچه ها و احساس سنگینی بینی

سلام خسته نباشید من 7 ماه بینیم و عمل کردم بینیم غضروفی بود و استخون روی بینیم هیچ مشکلی نداشت و مدل عروسکی میخواستمتا 3دهفته اول نه درد داشتم و نه مشکلی تا اینکه هفته 3 منشی دکتر بینیم و داشت تمیز میکرد و محکم به سمت پایین فشار داد و بینیم کیپ شد و احساس میکردم یه چیز سنگینی روی بینی من هستش هر چی بهش گفتم گفت طبیعی بینی من شروع کرد دوباره به کبود شدن و درد شدیدی داشتم و این موضوع رو به دکتر گفتم گفت چسب و یواش بزن وقتی بعد از 3 ماه چسب و برداشتم و تا الان هنوز اون مشکل سنگینی روی بینیم و دارم و تنفسم بد شده و اینکه سوار ماشین نمیتونم بشم وقتی تو دست انداز بیوفته ماشین حس کیپ شدن دارم و باید با دستم بینیم و رو به بالا ماساژ بدم و از روزای اول خیلی افتادگی پیدا کرده و پیش یک دکتر دیگه رفتم 2 تا اسپری داد و قرص گفت درست میشه ولی فایده ای نداره به دکتر خودم گفت میگه باز تا بکسال صبر کن درست میشه به نظر شما چکار کنم همچنان درد بینی دارم و حس سنگینی روی بینی و ظارهشم همش ورم هستش خطای بغل بینیم از بین رفته و کل بینیم یک سطح شده باز میگن مشکلی نیس الان باید چکار کرد صبر کنم درست میشه یا نه کلا بینیم خراب شده ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

برای تشخیص دقیق مشکل شما، به معاینه نیاز است اما با توجه به شرح حالی که مطرح کردید بیشتر به تنگی دریچه های بینی مشکوک هستم. اگر بخاطر تنگی دریچه های بینی باشد باید یک سال صبر کنید اگر بعد از یکسال، همچنان مشکل وجود داشت نیاز به جراحی ترمیمی دارد البته این شایع ترین علت است ولی علت های دیگری هم ممکن است وجود داشته باشد. مثلاً بزرگی شاخک های بینی، باقی ماندن انحراف تیغه بینی، تشخیص آن هم بسیار ساده است و نیاز به معاینه حضوری دارد. به هرحال زیر یکسال نمی توان کاری انجام داد. تا یکسال باید این وضعیت را تحمل کنید بعد از یکسال، اگر مشکل باقی مانده باشد می توان جراحی ترمیمی انجام داد.


 
پرسش ۴۸۶۳
میزان نتیجه بخش بودن عمل بینی گوشتی

من یه جوان ۳۱ ساله هستم در بچگی از پله ها افتادم و کمی بینی بنده از لحاظ ظاهری کج شد که در سنین جوانی خودش رو نشون داد لازم به ذکره که هیچ گونه مشکل تنفسی از لحاظ بینی برام پیش نیومده میخواستم ببینم با اینکه بینی من کمی انحراف نامحسوس داره و انتهای اون گوشتی و بزرگ هست امکان عمل جراحی زیبایی وجود داره؟؟؟ همچنین از نیم رخ کمی شیب داره یعنی در واقع ترمیم انحراف و ترمیم حالت گوشتی بینی من وجود داره؟؟ بعد یه نکته ای که وجود داره من از لحاظ‌ گلویی خیلی اهل آلرژی هستم در ادامه به مشکل نمیخورم؟ میخواستم اگه ممکنه به بنده مشاوره بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

امکان جراحی زیبایی بینی برای شما وجود دارد. کجی بینی قابل اصلاح است قسمت نوک هم که می فرمایید گوشتی و بزرگ است تا حدی قابلیت کوچک کردن دارد. البته نتیجه گیری بینی های گوشتی، همیشه کمتر از بینی های استخوانی است. هرچه بینی پوستش ضخیم تر باشد و به اصطلاح گوشتی تر باشد سایزش را کمتر می توان کوچک نمود. آلرژی تاثیری روی نتیجه جراحی بینی ندارد. جراحی هم باعث خوبتر شدن یا بدتر شدن آلرژی نمی شود. می توانید جراحی را انجام دهید بعد از جراحی می توانید درمان آلرژی را پیگیری نمایید.


 
پرسش ۴۸۶۲
علت تو دماغی حرف زدن، انحراف بینی یا لوزه سوم

خواستم ببینم علت تو دماغی حرف زدن از انحراف بینی هست یا از لوزه ها و آیا با جراحی میشه به این مشکل پایان داد یا خبر؟
پاسخ دکتر حسنانی:

هم انحراف بینی و هم بزرگی لوزه سوم می تواند باعث تودماغی شدن صدا بشود. با یک معاینه ساده می توان تشخیص داد کدام یک، عامل تودماغی شدن صدای شما شده است. لوزه سوم بیشتر در اطفال زیر ده سال مشکل ایجاد می کند. در بزرگسالان معمولاً لوزه سوم نقش چندانی ندارد. بیشتر اختلالات مربوط به خود بینی ممکن است باعث تودماغی شدن صدا شود.


 
پرسش ۴۸۶۱
مصرف داروهای رقیق کننده خون قبل از جراحی بینی

من ۲روز دیگه عمل دارم و چون ضعف داشتم از مکمل فارماتون استفاده کردم و تازه متوجه شدم ک چون رقیق کنندس نباید مصرف میکردم .و حدودا در ۴روز ۷عدد مصرف کردم روزی ۲ عدد (قبلا هم یک دوره مصرف داشتم ) .حالا این موضوع برام مشکلی بوجود میاره؟یا لازمه وقت عملمو ب تاخیر بندازم ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

فارماتون یک ترکیب مولتی ویتامین است. از بین ویتامین ها، ویتامین E می تواند اختلال انعقاد خون ایجاد کند. یک هفته قطع کنید کفایت می کند.


مشاوره با دکتر حسنانی در مورد جراحی بینی

09126115922
تلفن واتساپ و تلگرام برای درخواست مشاوره


به پرسش افرادی که کمتر از شش ماه از تاریخ جراحی شان گذشته باشد پاسخ داده نخواهد شد.


drhosnani@gmail.com
ایمیل برای مطرح کردن سوالات پزشکی و علمی

پاسخ سوالتان را پس از یک هفته از اینجا مشاهده کنید

پاسخ سوالات قبلی

آرشیو
۸۲
