مشاوره جراحی بینی | بهمن ۱۳۹۶
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی


عضو جامعه جراحان گوش و حلق و بینی ایران | عضو جامعه جراحان پلاستیک صورت اروپا


مشاوره جراحی بینی | بهمن ۱۳۹۶

 

مشاوره با دکتر حسنانی در خصوص جراحی زیبایی بینی

 
پرسش ۴۸۳۸

يك ساله سوراخ چپ بينيم گرفته!


با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر. من 1سالی هست که سوراخ چپ بینیم گرفتگی داره و نمی تونم تخلیه کنم ولی تو تنفس مشکلی ندارم لطفا با وجود جواب CT اسکن راهنمایی بفرمایید باید عمل کنم. ممنونم
nose 4838  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
nose 4838
پاسخ دکتر حسنانی:

سیتی اسکن شما بجز یک انحراف خفیف در تیغه وسط بینی یا انحراف سپتوم (که نیاز به عمل هم ندارد) چیزی دیده نمی شود. البته هیچ گاه تشخیص مریض را از روی سیتی اسکن مطرح نمی کنیم. باید معاینه هم بشود. باید با معاینه حضوری داخل بینی دیده شود همزمان سیتی اسکن هم دیده شود بر اساس معاینه حضوری و عکس های سیتی اسکن، مشکل مریض تشخیص داده می شود. اما با توجه به عکس های ارسالی، در سیتی اسکن شما مشکل خاصی به جز یک انحراف خفیف دیده نمی شود.


 
پرسش ۴۸۳۷

دو ماه گذشته هنوز ورم دارم


ن ۲ماه هست که عمل بینی انجام دادم.بینیم مشکل چندانی نداشت.یه قوز خیلی کم بود که برطرف شد و خیلی کم سر بالا.از همون روز اول که گچ رو باز کردم ورم و کبودی زیادی روی قسمت قوز بینیم بود که حس کردم اصلا برطرف نشده.اما چون روز اول بود فکر کردم فقط ورمه.الان ۲ماه گذشته و قوز بینیم هنوز وجود داره اما به مقدار کمتر.میخوام بدونم ۱:الان ماساژ رو شروع کنم فایده داره؟؟اگر بله چجوری ماساژ بدم.۲:اصلا امکان برطرف کردن این قوز با توجه به اینکه حس میکنم ورم نیست و‌بدون ترمیم وجود داره؟؟ ممنون میشم حتما جواب بدین.خیلی فکرم درگیرشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر قوز حالت نرم دارد و با فشار، پایین می رود بله، ماساژ دادن فایده دارد. شما می توانید روزی دو سه نوبت و هر بار ده دقیقه روی قوز را فشار دهید به سمت پایین به طوری که قوز از بین برود ولی اگر روی قوز را فشار می دهید و بسیار محکم است و تغییر نمی کند آن ماساژ دادن هیچ فایده ای ندارد و کمکی نمی کند. بهتر است آن را رها کنید و بعد از یک سال اگر همچنان باقی مانده بود می توانید از پزشکتان درخواست کنید برایتان عمل ترمیمی انجام دهد یا اینکه با آن برجستگی کوچک کنار بیایید.


 
پرسش ۴۸۳۶

به هر طرف كه مي خوابم اونور بينيم سنگين ميشه


من چهل روز از عمل بینیم پیش یه دکتر دیگه گذشته.تمام چهل روز روی کمر و دوتا بالشت زیر سر گذاشتم و مراقبت کامل انجام دادم. ولی هربار که سر رو کج کنم و یا مثلا الان بخوام روی پهلو چپ دراز بکشم احساس میکنم بینیم به سمت چپ خیلی سنگین میشه و اگه به سمت راست دراز بکشم بینیم به سمت راست خیلی سنگین میشه.اگه سرمو پایین بیارم بینیم به سمت پایین خیلی سنگین میشه.این مشکلیه؟متاسفانه دکتر تا سه ماه بعد از عمل هیچ نوبتی برای مشاوره و دیدن نمیده
پاسخ دکتر حسنانی:

خیر، این احساس، مشکلی برای بینی شما ایجاد نمی کند و نیازی به نگرانی نیست. خیلی از مریض ها بعد از جراحی ممکن است چنین احساسی داشته باشند ولی مشکلی برای شما پیش نمی آید. بیشتر یک احساس ذهنی است تا یک مشکل عینی و واقعی


 
پرسش ۴۸۳۵

بيني من شش روز بعد از عمل آبسه كرد


سلام و وقت بخیر من حدود یک ماه پیش عمل جراحی ترمیمی بینی انجام دادم ولی متاسفانه 6 روز بعد عمل بینی من آبسه کرد و بستری شدم و تیغ زدند و تخلیه کردند ولی متاسفانه با وجود مصرف داروهای قوی آنتی بیوتیک وریدی و خوراکی من مرتب بینی م التهاب و متورم و قرمز میشه ولی این نکته را هم عرض کنم من قبل از عمل حساسیت هم داشتم آیا این التهاب و قرمزی ممکنه ناشی از حساسیت باشه یا از عوارض عمل و آبسه است میشه لطفا به من پاسخ بدید من خیلی میترسم که همون آبسه باشه و درست تخلیه نشده باشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اینکه علت آبسه شما چیست من به طور دقیق بدون معاینه نمی توانم اظهارنظر کنم اما شایع ترین علت آن یکی هماتوم سپتوم است که معمولاً بعد از جراحی های بینی خصوصاً جراحی های ترمیمی اتفاق می افتد و شایع است. هماتوم سپتوم یعنی تیغه وسط بینی داخلش خونریزی می کند. در اثر این خونریزی، خون هایی که وسط تیغه جمع شده تبدیل به آبسه می شود که آبسه را برش می دهیم و تخلیه می کنیم. این شایع ترین علت آبسه و عفونت بعد از جراحی بینی است. علت های دیگری هم وجود دارد که نادرتر هستند و شیوع کمتری دارند که آنها را باید با معاینه تشخیص دهیم اما من شایع ترین دلیل آن را به صورت کلی برای شما گفتم.


 
پرسش ۴۸۳۴

بينيمو عمل كردم، مي خاره!


سلام من سه هفتست بینیمو حراحی کردم خیلی خارش داره بینیم و انگار یک پر توی بینیم تکان میدن و واقعا کلافم کرده ممنون میشم راهنماییم کنید درضمن قرص لوراتادین هم خوردم فایده ای نداشت و روزی ٥ بار با سرم شستشو میزم
پاسخ دکتر حسنانی:

در این موارد استفاده از اسپری های حاوی کورتن مفید است. مثل اسپری های فلوتیکازون، بتامتازون، بدوزاناید اما این اسپری ها باید حتماً تحت نظر پزشک تجویز شود یعنی به صورت خودسر آن را استفاده نکنید. اول باید داخل بینی معاینه شود ببینند چه مشکلی وجود دارد، اگر به جز حساسیت مشکلی وجود نداشت، استفاده از این اسپری ها توصیه می شود.


 
پرسش ۴۸۳۳

كليندامايسين به جاي بتالاكتام


اقای دکتر من به انتی بیوتیک از خانواده بتالاکتمها حساسیت دارم،می خواستم بدونم برای جراحی زیبایی بینی مشکلی ندارم، البته من دوبار سزارین داشتم که برام انتی بیوتیکهای دیگه استفاده کردن و مشکلی پیش نیومد. و دیگه اینکه امکانش هست به جای بیهوشی با بی حسی عمل بینیم انجام بشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

شما می توانید آنتی بیوتیک از خانواده های دیگر استفاده کنید. مثلاً کلیندامایسین به جای آنتی بیوتیک های خانواده بتالاکتام برای شما قابل تجویز است. استفاده از بی حسی به جای بیهوشی، ممکن است توسط برخی از همکاران انجام شود ولی من انجام نمی دهم. من با بیهوشی عمومی عمل می کنم.


 
پرسش ۴۸۳۲

با منافذ باز و پوست چرب بيني بعد از عمل چه كنم


بنده مرد هستم و 29 سال دارم و مدت 5 ماه عمل زیبابیی انجام دادم ساختار بینی من استخوانی با قوز بینی بوده و برطرف شده اما مشکلات ذیل همچان پابرجا است
1- قوز دوطرف بینی بعد از گذشت 5 ماه همچنان باقی است و با فشار دست همانطور که قبل خدمت شما مشاوره داشتم فرمودید ماساژ بدهید که با ماساژ برطرف میشود و بعد از چند ساعت یا یکروز مجدد بیرون زدگی قوز را خواهم داشت.
2- عدم بهبود ورم نوک بینی با گذشت 5 ماه همچنان حالت بادکنی دارد و حالت بدی به خودش گرفته انگار اصلا دماغ را عمل نکردی
3- منافذ باز و چرب شدن زیاد این ناحیه
خواهش از شما دارم موارد بالا را تفهیم نمائید و برای برطرف شدن آن راهنمایی کنید و همچنین عاجزانه خواهشمندم هر گونه قرص کمکی و یا کرم کمکی که میتونه ورم بینی را کم کنه به من معرفی کنید. پیشاپیش از حسن توجه جنابعالی و زحمات گرانقدر شما کمال تشکر و قدردانی را دارم.
پاسخ دکتر حسنانی:

در مورد ورم نوک بینی یا در مورد باز شدن و چرب شدن منافذ آن، اگر پوست بینی ضخیم باشد استفاده از قرص راکوتان برای یک دوره چهار ماهه توصیه می شود. این باعث می شود که پوست، کمی نازک تر شود و فرم بینی بهتر شود. همچنین استفاده از آمپول کورتن در قسمت پشت نوک بینی که ورم دارد توصیه می شود که باعث می شود ورم بینی زودتر برطرف شود. در خصوص قوز بینی(مورد شماره یک) ، به مدت یک سال ماساژ دادن را ادامه دهید بعد از یکسال اگر آن قوز باقی مانده بود دکتر خودتان می تواند روی آن سوهان بکشد بهرحال در مورد نتایج جراحی بینی عجله نکنید. بینی هایی که پوست ضخیم دارند و حالت گوشتی دارند ممکن است دو تا سه سال طول بکشد تا ورمشان کامل بخوابد.


  پین فلزی
پرسش ۴۸۳۱

پين فلزي كنار بيني


سلام وقت بخیر.ببخشید توی همه جراحی های بینی پین فلزی کنار بینی میذارن؟چرا؟
nose 4831  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در جراحی بینی هیچگونه جسم خارجی در داخل بینی استفاده نمی شود. تمام تغییراتی که روی فرم بینی می شود با استفاده از غضروف های خود بینی است هیچگونه جسم خارجی داخل بینی استفاده نمی شود. اگر منظور شما قالبی است که بعد از اتمام جراحی روی بینی قرار می گیرد آن قالب هم بعد از هفت روز برداشته می شود. هیچگونه جسم فلزی نه در داخل بینی و نه در کنار بینی در جراحی بینی قرار داده نمی شود.


 
پرسش ۴۸۳۰

با شرايط نابسامان امكانات پزشكي و داروهاي بيهوشي چه كنيم؟


با سلام آقای دکتر با توجه به شرایط نابسامان امکانات پزشکی از جمله داروی بیهوشی و سایر تجهیزات شما چه توصیه ای برای بیمارانی که از خارج ایران به شما مراجعه میکننددارین ؟ با تشکر فراوان
پاسخ دکتر حسنانی:

خیلی به صحبت هایی که در خارج از کشور در مورد ایران می شود توجه نکنید. اینطور نیست. امکانات بیهوشی ما کافی است و مشکلی در این زمینه نداریم.


 
پرسش ۴۸۲۹

آيا درست است كه عمل بيني بهتر است بعد از درمان ارتودنسي صورت گيرد


آیا درست است؟
nose 4829  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کلاً هرگونه عملی روی فک بالا، بهتر است قبل از جراحی بینی انجام شود اگر قرار است جراحی روی فک انجام شود و فرم فک جابجا شود و تغییر کند باید اول حتماً فک بالا عمل شود و بعد جراحی بینی انجام شود ولی از آنجا که ارتودنسی تأثیر ناچیزی روی شکل فک دارد و بیشتر روی فرم دندان ها اثر دارد مثل جراحی فک نیست. هرچند بهتر است آنهم اول انجام شود بعد جراحی بینی انجام شود. ولی بهرحال چون تأثیرات آن خیلی شدید نیست همزمان برای کسی که ارتودنسی دارد می تواند عمل جراحی بینی انجام داد.


 
پرسش ۴۸۲۸

بويايي و چشايي رو از دست دادم آيا امكان برگشتش هست؟


nose 4828  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

گاهی به دنبال عفونت، ویروسی اعصاب بویایی آسیب می بیند و متأسفانه برگشت آن خیلی کم است. به عبارت دیگر بویایی برای همیشه از بین می رود. درصد بسیار کمی از این افراد بویایی شان برمی گردد ولی اکثریت برنمی گردد. وقتی بویایی از بین می رود، فرد باید حواسش باشد که ممکن است آتش سوزی اتفاق بیفتد و شخص متوجه نشود. افراد خانه دار ممکن است موقع آشپزی غذا را بسوزانند به عبارت دیگر آلارم های هشداردهنده که به وسیله بویایی دریافت می کنند دریافت نخواهند کرد و باید حواسشان باشد که به زندگی خودشان آسیب نزند. متاسفانه افرادی که به علت عفونت ویروسی، بویایی شان را از دست می دهند اغلب حس بویایی برنمی گردد.


 
پرسش ۴۸۲۷

آيا راهي به جز عمل هست؟


اقای دکتر من نوک بینی م یه کم افتادس راهی جز عمل هست که به فرمدهی بینی م کمک کنه
پاسخ دکتر حسنانی:

راهی بجز جراحی وجود ندارد. صحبت هایی مثل تزریق ژل برای بالا آوردن نوک بینی می شود اما این راه حل به طور کامل مشکل را برطرف نمی کند و شاید 10 تا 20 درصد نتیجه داشته باشد و مشکل دیگرش آن است که موقتی است یعنی شش ماه بعد ممکن است ژل آب شود جذب بدن شود و این افتادگی دوباره برمی گردد یا مثلاً گفته می شود که بینی را با نخ لیفت می کنیم. افتادگی بینی را بلند می کنیم. نخ هم دائم نیست از زیر پوست بینی نخ را رد می کنند نوک بینی را به قسمت استخوان های بالای بینی فیکس می کنند بعد از مدتی یا نخ پاره می شود یا بافت هایی که نخ از درون آنها رد شده پاره می شود و بینی به حالت اولش برمی گردد و جراحی آن بینی نیز سخت می شود در حقیقت می توان گفت به جز جراحی راه حل ماندگار و تایید شده دیگری وجود ندارد.


 
پرسش ۴۸۲۶

صبح ها بوي گوشت پخته تو دماغم حس مي كنم


باسلام و ادب اقای دکتر من مشکل تنفسی دارم ازیکی سوراخهای دماغم خیلی بد نفس میکشم 16سالگی سردردهای خیلی شدید میگرفتم دکترگفت انحراف بینی داری باید عمل کنی الان 15سال گذشته و 2سالی هست ک صبحهاک ازخواب بیدارمیشم بوی گوشت پخته تودماغم حس میکنم وخیلی اذیت میشم خیلی وقتهاهم موقع حرف زدن توی دماغم صدای تق تق میشنوم ناگفته نمونه ک توی ورزش چندین بار دماغم ضربه خورده.علاوه برمشکلاتی ک دارم از قوز دماغمم خیلی رنج میبرم هم کجه هم قوزداره 😔.لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنونم ببخشید ک پرحرفی کردم🙏
پاسخ دکتر حسنانی:

اینکه از یکی از سوراخ های بینی بد نفس می کشید معمولاً نشان دهنده انحراف بینی است تاکید می کنم که معمولاً ! علت های دیگری هم می تواند داشته باشد. مثلاً وجود توده درون بینی یا پلیپ ها. علت های مختلفی می تواند داشته باشد ولی شایع ترین آنها این است که داخل بینی انحراف وجود داشته باشد و یک طرف بینی را بسته باشد. در این حالت فرد در سمتی که انحراف هست مشکل تنفسی دارد و ممکن است حتی سمت مقابل هم در اثر بزرگ شدن شاخک بینی به صورت جبرانی دچار مشکل شده باشد. درمان اینها جراحی انحراف بینی است.در این نوع جراحی بدون آنکه بخواهیم از بیرون برشی بزنیم تیغه وسط بینی را صاف می کنیم اما اگر قوز بینی هم برای شما مشکل ساز شده باشد...


 
پرسش ۴۸۲۵

قرص اعصاب و عمل بيني


من الان قرص اعصاب استفاده میکنم باوجوده این قرصامیتونم عمل زیبایی بینی انجام بدم؟ توبیهوشیم مشکلی پیش نمیاره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

قرص های اعصاب برای بیهوشی مشکلی پیش نمی آورد اما باید قبل از بیهوش شدن قرص هایی که استفاده می کنید را به متخصص بیهوشی اعلام کنید


 
پرسش ۴۸۲۴

فوبيا و ترس از آمپول


من فوبیا و ترس از تزریق و هر نوع از آمپول و سوزن را دارم آیا دکتر راهی به من پیشنهاد می کنند؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در جراحی بینی تنها سوزنی که استفاده می شود همان است که از شما رگ می گیرند تا مسیر رگ را باز کنند و به آن سرم وصل کنند. شما می توانید 45 دقیقه قبل از زدن سوزن روی محلی که قرار است از شما رگ گرفته شود پماد یا کرم اِملا استفاده کنید که بی حس کننده است تا آن محل بی حس شود و شما متوجه نشوید اما در کل نیازی به نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۸۲۳

آيا آندوسكوپي سينوس بستري دارد؟


ضمن تشکر از پاسخ شما، می خواستم بدونم این شستشو بصورت سرپایی در مطب شما انجام میشه یا باید در بیمارستان بستری بشم و مجدد عمل با بیهوشی بشم، هزینه توسط شما؟! تشکر
nose 4823  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

نیاز به عمل جراحی به نام آندوسکوپی سینوس دارد که در کلینیک یا بیمارستان انجام می شود بستری ندارد ولی یک نوع جراحی است ولی با بیهوشی عمومی انجام می شود. از یک صبح تا عصر در کلینیک خواهید بود.


 
پرسش ۴۸۲۲

جراحي بيني با بي حسي و روش بسته


یک سوال هم اینکه شما کلا با بی حسی و روش بسته عمل نمیکنید ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

من با بی حسی عمل نمی کنم. با بیهوشی عمومی عمل می کنم ولی اگر لازم باشد عمل بسته هم عمل می کنم و مشکلی نیست


 
پرسش ۴۸۲۱

توي بيني من زخم شده خوب نميشه


سلام اقای دکتر وقت بخیر خسته نباشید ببخشید من مدتی هست که در یکی ازسوراخهای بینیم یک زخم دارم که خشک شده و خوب نمی شود وبوی بدی هم میدهد به نظر شما مشکل ساز هست یا نه؟ ممنونم
پاسخ دکتر حسنانی:

باید علت زخم بینی مشخص شود با یک معاینه ساده علت آن مشخص می شود. اگر به دلیل خشکی مخاط باشد با پمادهای چرب کننده داخل بینی بهبود خواهد یافت اما گاهی علت های دیگر هم دارد. گاهی نیاز به نمونه برداری است و ممکن است نشان دهنده بیماری خاصی باشد.بهرحال برای دادن نظر دقیق نیاز به معاینه است.


 
پرسش ۴۸۲۰

تأثير قرص هاي لاغري بر ورم بيني


سلام من دوماه عمل بینی کردم میخواستم بدونم قرص لاغری slim me و ال کارنتین که در داروخانه ها هست اشکال نداره مصرف کنم و باعث ورم نمیشه ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

من توصیه ای برای مصرف این داروها ندارم. اینها را باید با کسی که برای شما تجویز کرده مشاوره کنید ولی باعث ورم بینی معمولاً نمی شود.


 
پرسش ۴۸۱۹

مشاوره در مورد تزريق ژل بيني


Man mikhastam baray tazrigh bini o zire chesh moshavere begiqm
پاسخ دکتر حسنانی:

تزریق بینی انجام نمی دهم. این کارها را بیشتر همکارهای پزشک عمومی انجام می دهند. ژل در داخل بینی تزریق می کنند. ژل تغییراتی در فرم بینی میدهد و برای مدت شش ماه این تغییرات وجود دارد و بعد تأثیر آن از بین می رود.این ژل ها هم همیشه بدون عارضه نیستند گاهی به پوست بینی آسیب می زنند، عفونت می کنند، باعث تغییر فرم بینی می شوند و در موارد نادر اصلاً توصیه نمی کنم.


 
پرسش ۴۸۱۸

ژل افتادگي بيني


سلام روز شما بخیر ببخشید خواستم بدونم قیمت ژل برای افتادگی بینی چه قیمتی؟ ۶ ماه یک بار باید تکرار بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

من (دکتر حسنانی) برای عمل بینی ژل استفاده نمی کنم. ژل ها اثرشان موقت است هر شش ماه یکبار باید تکرار شود و گاهی به بینی آسیب می زند. به همین علت برای بینی ژل استفاده نمی کنم.


 
پرسش ۴۸۱۷

بويايي بعد از عمل بيني


ببخشید بعد عمل چقد طول می کشد بویایی به حالت اول بر گردد
پاسخ دکتر حسنانی:

بویایی معمولاً در عمل جراحی بینی آسیبی نمی بیند اگر مشکلی برای بویایی بوجود بیاید معمولاً موقتی است و ظرف یکی دو ماه بعد از عمل برطرف می شود. دو تا سه ماه بعد از عمل، بویایی حالت نرمال خود را پیدا می کند.


 
پرسش ۴۸۱۶

علت خونريزي بيني در فصل سرد سال


من ازطریق اینترنت باهاتون آشنا شدم و کارتونو خیلی میپسندم ولی چون متاسفانه شهرستان هستم و امکان اومدنم به تهران نیس از دکتر های شهر خودم تحقیق میکردم ک شنیدم یه مشکلی بیشتر مواقع واس عمل کننده ها بوجود میاد و اون خونریزی بینی تو فصل های سرد سال هس . دلیل این مساله به خاطر چی هس ؟ و راه حلی داره ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اولا که این موضوع برای همه پیش نمی آید و فقط برای درصد کمی از افراد پیش می آید اگر هم پیش بیاید به علت خشکی مخاط است. بعد از دو سه سال این مسئله خود بخود حل می شود بهترین کار چرب کردن داخل بینی با پماد ویتامین A می باشد. چند وقت یکبار که احساس می کنید مخاط بینی خشک شده و لخته های خون می بینید شب ها داخل بینی را ویتامین A چرب کنید.


 
پرسش ۴۸۱۵

علت بخيه زير بيني تا روي لب در عمل بيني


nose 4815  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در بعضی از موارد که پایه بینی کوتاه است و به اصطلاح تخصصی تر کلوملا یا خط وسط بینی کوتاه باشد و بخواهیم نوک بینی را بلند کنیم ممکن است بخیه زیر بینی تا نوک لب گسترش پیدا کند. حالت بعدی آن است که گاهی همزمان با جراحی زیبایی بینی لیفت لب هم انجام شده است.دقیقاً نمی دانم چه کاری برای شما انجام شده است بر اساس کاری که انجام شده می توان نظر داد که این بخیه برای چیست


 
پرسش ۴۸۱۴

وسط بيني من سوراخ داره. ميتونم عمل كنم؟


nose 4814  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سوراخ هایی که روی خط وسط بینی قرار دارند گاهی توسط یک مجرا، به مغز وصل هستند به همین خاطر به این سادگی نیست. باید بررسی شود سیتی اسکن و ام آر آی انجام شود اگر بین آن سوراخ و مغز ارتباطی وجود نداشته باشد می توان آن را راحت برداشت. اگر آن ارتباط وجود داشته باشد، عمل های جراحی های سنگین تری نیاز دارد و باید ابتدا آن ارتباط قطع شود.


 
پرسش ۴۸۱۳

nose 4813  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر ضربه خیلی شدید بوده به طوری که تغییر شکل ظاهری در بینی ایجاد شده است مثلاً بینی دچار کجی شده فرم آن عوض شده است باید جااندازی شود ولی اگر ضربه طوری بوده که فرم ظاهری بینی تغییر نکرده و مشکلاتی مثل قوز بینی ایجاد نشده است و فقط مختصری خون آمده، مهم نیست. اشکالی پیش نمی آید و خودبخود خوب می شود و نیازی به انجام اقدام خاصی نیست.


 
پرسش ۴۸۱۲

به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟


nose 4812  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

برای بینی هایی که قبل از عمل گوشتی بوده اند، تزریق کورتن بعد از عمل مفید است. برای بینی هایی که غضروفی یا استخوانی بوده اند تزریق کورتن چندان مفید نیست و ممکن است حتی مضر هم باشد ولی معمولاً برای بینی های گوشتی مفید است.


 
پرسش ۴۸۱۱

بعد عمل مي تونم دگزامتازون بزنم؟


nose 4811  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بهتر است یک پزشک شما را معاینه کند ولی به طور کلی مصرف یک آمپول دگزامتازون مشکل چندانی ندارد و خطرناک نیست.


 
پرسش ۴۸۱۰

پف بيني چند وقت بعد مي خوابه؟


nose 4810  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بسته به اینکه بینی گوشتی باشد یا استخوانی، زمان خوابیدن ورم متفاوت است. در بینی های استخوانی که پوست نازکی دارند معمولاً بعد از شش ماه ورم بینی از بین می رود ولی بینی های گوشتی ممکن است تا 5 سال ورم داشته باشد پس زمان خوابیدن پف بینی به ضخامت پوست بینی بستگی دارد. میزان تغییر آن نیز به ضخامت پوست بستگی دارد. بینی های استخوانی تغییرات بیشتری دارند. بینی های گوشتی تغییرات کمتری دارند. نمی توان درصد کلی اعلام کرد. برای هر بینی فرق می کند مگر آنکه عکس بینی تان را بفرستید تا بعد از دیدن آن به شما اعلام کنم چه مقدار و به میزان چه درصد بینی شما تغییر خواهد کرد.


 
پرسش ۴۸۰۹

اگر عمل كردم و ضربه خورد افتادگي پيدا مي كنه؟


nose 4809  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بینی که ضربه می خورد بالای 90 درصد استحکام اولیه را دارد ولی این که فکر کنید بینی عمل شده بعد از ضربه خوردن نوکش می افتد چنین چیزی نیست اگر تکنیک جراحی مناسب نباشد در سه ماه اول بدون آنکه ضربه بخورد، بینی دچار افتادگی خواهد شد. اینکه نوک بینی دچار افتادگی شود به تکنیک جراحی بستگی دارد و در صورتی که از تکنیک های مناسب استفاده شده باشد نوک بینی افت نمی کند اگر قرار باشد بینی افت کند، در سه ماه اول بدون هیچ؟ افت می کند . بینی عمل شده تقریباً 90 درصد استحکام اولیه را دارد.


 
پرسش ۴۸۰۸

عمل بيني چند ساعته؟ ، قرص اعصاب


nose 4808  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بسته به اینکه عمل بینی تا چه حد مشکل باشد بین 45 دقیقه تا 4 ساعت طول می کشد به طور متوسط یک عمل بینی یک تا یک و نیم ساعت انجام می شود. اکثریت عمل های جراحی بینی بین یک ساعت تا یک و نیم ساعت به طول می انجامد ولی خب برخی بینی ها بعد از 45 دقیقه و بعضی از بینی ها هم ممکن است 4 ساعت جراحی شان طول بکشد ولی اکثریب قریب به اتفاق بینی ها یک ساعت تا یک و نیم ساعت به طول می انجامد. بیهوشی با قرص اعصاب تداخل چندانی ندارد ولی قبل از بیهوشی حتما قرص هایی که مصرف می کنید را به متخصص بیهوشی اطلاع دهید.


 
پرسش ۴۸۰۷

جراحي بيني بعد از مصرف 20 قرص راكوتان


nose 4807  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

مشکلی نیست. شما می توانید جراحی کنید. کسانی که دوره شش ماهه کامل راکوتان را مصرف کرده اند بهتر است حداقل دو ماه مصرف این دارو را قطع کنند بعد جراحی بینی انجام دهند. قبلاً گفته می شد که باید به مدت شش ماه قطع شود ولی امروزه تا دو ماه را هم قبول داریم یعنی اگر دو ماه از قطع کردن راکوتان گذشته باشد می توانیم عمل جراحی بینی را انجام دهیم.


 
پرسش ۴۸۰۶

nose 4806  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

مشکلی نیست. سه دهم بالاتر از رنج نرمال اصلاً اهمیتی ندارد و مشکلی ایجاد نمی کند. نگران نباشید.


 
پرسش ۴۸۰۵

nose 4805  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بیهوشی های امروزی خیلی بی خطر هستند برخلاف گذشته که گاهی در هنگام بیهوشی مشکلاتی پیش می ‌آمد امروزه از ترکیبات مخدر برای بیهوشی استفاده می شود که داخل رگ استفاده می شود و به ندرت ممکن است عوارضی ایجاد کند تا کنون 7 هزار نفر را با بیهوشی عمل کرده ام و خوشبختانه همه سالم هستند و هیچکدام مشکلی ندارند


 
پرسش ۴۸۰۴

nose 4804  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

هر دو حالت ممکن است. ممکن است استخوان خوب تراش نخورده باشد یا ممکن است هنوز ورم باقی مانده باشد. در ماه های اول اگر استخوان خوب تراش نخورده باشد یا تراش خورده باشد و به جای اول خود برگشته باشد، می توان در یکی دو ماه اول با انجام اعمالی در مطب آن را به محل خود برگرداند. ولی اگر برنگشت باید حداقل شش ماه صبر کنید برای آنکه استئوتومی یا برش استخوان دوباره انجام شود و آن را به محل اول خود برگرداند. کلاً برای انجام اقدامات ترمیمی توصیه کلی آن است که عجله نداشته باشید حداقل شش ماه و ترجیحاً یکسال باید بگذرد و بعد از آن عمل های ترمیمی را انجام دهید.


 
پرسش ۴۸۰۳

nose 4803  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کلا جراحی بینی بعد از عمل باید بگونه ای باشد که مشخص نباشد که بینی عمل شده است. اگر مشخص باشد که عمل شده، کیفیت کار کمی پایین می آید. بعد از عمل، بینی باید ایراداتش برطرف شود زیبا شده باشد، موجب افزایش زیبایی چهره شده باشد در عین حال مشخص نباشد که عمل شده است در این حالت بینی طبیعی خواهد بود برخی از افراد مایلند بینی شان سربالاتر باشد یا قوس بیشتری در قسمت پشت بینی وجود داشته باشد یا کوچکتر باشد. تا حدودی می توان این کارها را انجام داد در آن صورت بینی حالت نیمه فانتزی به خودش می گیرد اما افرادی هم هستند که می خواهند نوک بینی خیلی بالا بیاید و خیلی کوچک شود و پشت بینی قوس شدیدی داشته باشد آنها بینی های فانتزی و عروسکی هستند که از لحاظ علمی درست نمی باشد آن بینی ها حتماً اشکال تنفسی برایشان ایجاد می شود و در درازمدت هم مشکلات زیبایی برایشان ایجاد خواهد شد بنابراین من (دکتر حسنانی) بینی های تمام فانتزی و عروسکی را اصلا نمی پذیرم و انجام نمی دهم بینی های طبیعی و نیمه فانتزی را قبول می کنم و انجام می دهم


 
پرسش ۴۸۰۲

nose 4802  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

فرورفتگی های قسمت استخوانی بینی معمولاً به علت تراش استخوان در آن ناحیه به وجود می آید. در ماه های اول در مطب قابل اصلاح است اگر بیشتر از شش ماه بگذرد و فرورفتگی همچنان باقی مانده باشد نیاز به اقدام ترمیمی دارد ولی اقدام ترمیمی بهتر است زیر یکسال انجام نشود. اقدامات ترمیمی بهتر است بعد از یکسال انجام شود. به صورت موقت برای ایجاد پوشش، می توان در قسمت فرورفته ژل تزریق نمود. این ژل ها ظرف شش ماه از بین می رود. به این ترتیب می توان یکسال زمان مورد نیاز برای ترمیم بینی شما بدون اشکال زیبایی بگذرد و سپری شود. بعد از یکسال اگر فرورفتگی قابل توجه بود می توان عمل ترمیمی انجام داده و آن را اصلاح نمود.


 
پرسش ۴۸۰۱

nose 4801  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

جراحی برای خانم ها بعد از 16 سال تمام و برای آقایان بعد از 18 سال تمام امکان پذیر است. یعنی خانمی که 16 سالش تمام شده و وارد 17 سالگی شده، می تواند بینی اش را جراحی کرد و آقایی هم که 18 سالش تمام شده و وارد 19 سالگی شده می توان بینی اش را جراحی کرد. بعد از این سن، بینی رشد ندارد و تغییری در داخل آن ایجاد نمی شود.


 
پرسش ۴۸۰۰

nose 4800  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بینی گوشتی بینی ای است که پوست آن ضخیم می باشد. بعبارت دیگر اگر پوست بینی ضخیم باشد به آن گوشتی می گوییم. بستگی دارد به اینکه چقدر پوست بینی، ضخیم باشد. اگر خیلی ضخیم باشد جراحی نتیجه ای ندارد حتی ممکن است بدتر هم بشود. ولی اگر ضخامت پوست کمتر باشد، احتمال اینکه بینی گوشتی هم نتیجه بگیرد، هست. مریض باید معاینه شود و در معاینه تشخیص داده شود که آیا این عمل اصلاً ارزش دارد یا ندارد. بهرحال اگر ضخامت پوست بینی در حدی باشد که بتوان آن را جراحی کرد بینی های گوشتی هم از جراحی نتیجه می گیرند. برای تشخیص دقیق آنکه آیا جراحی به درد شما می خورد یا خیر نیاز به معاینه از نزدیک دارید.


 
پرسش ۴۷۹۹

nose 4799  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اینکه شما از یک خون دادن می ترسید و به قول خودتان حالت بیهوشی به شما دست می دهد و به قول ما شوک وازوواگال vasovagal syncope می کنید مسئله مهمی نیست. چون حین جراحی شما بیهوش هستید و ترسی ندارید و مشکلی پیش نمی آید. من بیش از 7 هزار نفر را تا کنون جراحی کردم و هیچکدام خداروشکر تا الان فوت نکرده اند و همگی زنده هستند.


 
پرسش ۴۷۹۸

nose 4798  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بعد از جراحی بینی، برای بینی های استخوانی دو ماه و برای بینی های گوشتی حدود چهار ماه طول می کشد تا فرم اصلی خود را نشان دهد ولی اگر سوالتان این است که بعد از جراحی چقدر طول می کشد تا نتیجه نهایی مشخص شود برای بینی های استخوانی بعد از یکسال و برای بینی های گوشتی دو تا پنج سال طول می کشد تا نتیجه نهایی جراحی مشخص شود.


 
پرسش ۴۷۹۷

nose 4797  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بعد از جراحی بینی به مدت یک تا دو هفته نباید در معرض حرارت باشید. اگر در معرض حرارت نباشید، پخت و پز اشکالی ندارد و آشپزی هم می توانید بکنید و نزدیک اجاق گاز هم می توانید بروید ولی بهرحال این حرف درست نیست که بعد از جراحی بینی نمی توان آشپزی کرد! یکی دو هفته فقط باید مراعات کنید تا حرارت به صورتتان نزدیک نشود. بعد از آن حالت عادی دارد و هیچ مشکلی ندارد که آشپزی کنید.


 
پرسش ۴۷۹۶

nose 4796  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در جراحی بینی، استخوان بینی تراشیده می شود و استخوان های باقیمانده دوباره به هم جوش می خورند بعد از عمل، معمولاً 90 تا 95 درصد استحکام قبلی بینی وجود دارد ولی بهرحال اگر قرار باشد فوتبال حرفه ای داشته باشید بهتر است تا زمانی که فوتبال انجام می دهید بینی تان را عمل نکنید بعد از آنکه دوره حرفه ای شما تمام شد برای جراحی اقدام کنید ولی بهرحال به این شکل هم نیست که کسی که بینی اش را عمل می کند بینی اش خیلی آسیب پذیر شود تقریباً بالای 90 درصد استحکام بینی قبلی را دارد


 
پرسش ۴۷۹۵

nose 4795  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

وقتی شما دو بار جراحی کردید و با جراحی سر بینی شما بالا نیامده، چطور توقع دارید که بدون جراحی سر بینی بالا آورده شود چنین چیزی صحت ندارد جدیداً شنیده ام که بعضی ها از نخ های جراحی استفاده می کنند و به قول خودشان لیفت با نخ می کنند. یعنی یک نخ جراحی را از زیر پوست رد می کنند نوک بینی را می کشند و به استخوان های بالای بینی وصل می کنند با اینکار، نوک بینی برای مدتی تحت فشار باقی می ماند بعد از مدتی، بافت بینی پاره می شود یا خود نخ پاره می شود و نوک بینی سر جای اول خودش برمی گردد و اینکار هیچ ارزشی ندارد. بالا بردن نوک بینی فقط به وسیله جراحی امکان پذیر است.


 
پرسش ۴۷۹۴

nose 4794  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بستگی به این دارد که وقتی گوشی به بینی تان خورد، آیا صدای ضربه شدیدی احساس کردید، خونریزی پیدا کرد، بعد از ضربه یا ظاهر بینی کج شد، ورم کرد خونریزی زیر پوست اتفاق افتاد هرکدام از این مسائل اگر اتفاق افتاده باشد احتمال اینکه استخوان یا غضروف بینی شکسته باشد وجود دارد ولی اگر ظاهر آن تغییر نکرد، خونریزی نکرد، مشکل تنفسی ایجاد نشد، کبودی و ورم ایجاد نشد و هیچ مشکلی نیست احتمال اینکه آسیب دیده باشد خیلی کم است.


 
پرسش ۴۷۹۳

nose 4793  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

هرگونه اصلاح ظاهر بینی مثلاً قوز بینی یا کجی بینی نیاز به جراحی دارد. اینکه گفته می شود بدون جراحی، قوز بینی را بردارید چنین مسائلی صحت ندارد و کار درستی نیست. برخی افراد از نخ های جراحی در داخل بینی استفاده می کنند. نوک بینی را می کشند و نوک بینی را از زیر پوست به استخوان های بالای بینی وصل می کنند اینکارها ارزشی ندارد و بعد از دو الی سه ماه این نخ ها ممکن است پاره شود یا نخ ها بافت بینی را پاره کند و به این ترتیب نوک بینی به حالت اول بر می گردد. بعضی ها کنار قوز بینی ژل تزریق می کنند تا کنار قوز بالا بیاید و هم سطح قوز شود تا بیمار فکر کند که قوز وجود ندارد ولی این ژل هم بعد از مدتی از بین می رود و به بافت زیر جلد بینی هم آسیب می رسد. اینها هیچکدام اصولی نیست به اصطلاح عامیانه این کارها، ماست مالی است و ارزشی ندارد و بعد از پنج الی شش ماه، نتیجه آن از بین می رود به علاوه اینکه ممکن است حتی آثار سوء نیز روی بافت بینی گذاشته شود و جراحی مجدد آن نیز سخت تر می شود.


 
پرسش ۴۷۹۲

nose 4792  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بینی هایی که پوستشان خیلی ضخیم است و حالت گوشتی دارد اگر اسکلت زیرشان بیش از اندازه کوچک شده باشد با گذشت زمان بهتر نمی شوند و حتی ممکن است بدتر هم بشود ولی بینی های گوشتی که اسکلت زیر آنها محکم باشد و خوب تقویت شده باشد با گذشت زمان بهتر خواهند شد و بعد از گذشت چند سال هر چه بیشتر می گذرد کوچکتر و قشنگتر می شوند برای آنکه تشخیص دهیم یک راه ساده آن است که شما انگشتتان را نوک بینی بگذارید و به سمت صورت فشار دهید. اگر بینی مقاومت کند و سفت باشد بینی به مرور زمان زیباتر می شود ولی اگر شل باشد و روی صورت پهن شود، نشان دهنده آن است که بینی به خوبی تقویت نشده با گذشت زمان ممکن است خیلی بهتر نشود بهرحال تشخیص دقیق و اصلی آن با معاینه حضور امکانپذیر است و پزشکتان باید تشخیص دهد.


 
پرسش ۴۷۹۱

nose 4791  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

تزریق کورتن معمولاً زیر یکسال تأثیر دارد. بعد از آنکه یکسال گذشت، معمولاً تأثیر آنچنانی ندارد البته در برخی از بینی هایی که پوست ضخیم دارند گاهی تا دو الی سه سال هم می تواند تأثیر داشته باشد به هر حال نیاز به معاینه حضوری دارد و بعد از معاینه حضوری می توان تصمیم گرفت که آیا کورتن تأثیر دارد یا خیر


 
پرسش ۴۷۹۰

nose 4790  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

درمان بیماری های حساسیت و سینوزیت، دارویی است. به عبارت دیگر با درمان های جراحی از بین نمی روند. بخاطر آنکه مخاط بینی دچار مشکل است و وقتی مخاط بینی مشکل داشته باشد ممکن است حساسیت ایجاد شود یا دچار التهاب و عفونت گردد. اگر دچار التهاب و عفونت گردد به آن سینوزیت می گوییم. سینوزیت و حساسیت درمانشان دارویی است. بعضی وقتها سینوزیت به دارو جواب نمی دهد و ما ممکن است مجبور شویم از جراحی کمک بگیریم ولی باز هم مشکل اصلی مریض که همان التهاب مخاط است درمان نهاییش، دارویی است بنابراین، اینکه فکر کنیم سینوزیت و حساسیت با عمل خوب می شود، چنین چیزی صحت ندارد. جراحی زیبایی بینی فقط می تواند اشکالات ظاهری بینی را برطرف نماید.


 
پرسش ۴۷۸۹

nose 4789  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

یکی از راه هایی که می توانیم به وسیله آن ورم بینی های گوشتی را بعد از عمل زودتر از بین ببریم تزریق آمپول کورتن می باشد. آمپول کورتن باعث می شود که بافت فیبروز ایجاد شده از بین برود. برای توضیح در مورد بافت فیبروز باید اشاره کرد که در جراحی بینی، پوست از اسکلت بینی جدا می شود. اسکلت بینی تراش داده می شود سپس پوست دوباره روی آن قرار داده شده و دوخته می شود. پوست به وسیله بافتی که بدن می سازد و بافت فیبروز نام دارد دوباره به اسکلت بینی می چسبد. در بینی های گوشتی، بافت فیبروز زیادی تولید می شود. برای همین بینی خیلی بزرگ به نظر می رسد و ورم می کند. آمپول کورتن باعث می شود که این بافت فیبروز کمتر شود. مخصوصاً در نقاط خاصی که مجاز هستیم که یکی از آنها نقطه سوپراتیپ است در واقع پشت نوک بینی که آمپول کورتن بسیار مؤثر است. مشکلی که آمپول کورتن ایجاد می کند این است که ممکن است بافت فیبروز را بیش از حد از بین ببرد و باعث شود که چربی های زیر پوست هم از بین بروند. بخاطر همین، اگر چنین اتفاقی بیفتد زیر آن چاله می شود و فرورفتگی پیدا می کند همین اتفاقی که برای شما افتاده است اینها معمولاً بعد از گذشت شش ماه یا یکسال دوباره خودبخود پر می شود اگر پر نشد می توان داخل آن پرکننده یا فیلر تزریق کرد. اشکال فیلرها این است که ممکن است بعد از شش ماه تا یک سال از بین بروند. اما در این شش ماه الی یک سال پوست دوباره این فرصت را خواهد داشت که خودش آن ناحیه را دوباره پر کند. بهرحال به صورت موقت می توان درداخل آن فیلر تزریق کرد. که ظاهر آن اصلاح شود. در آن مدت ممکن است پوست دوباره خودش را احیا کند چربی بسازد و بافت فیبروز بیاید و دوباره آن ناحیه را پر کند. بهرحال هم می توان سیاست صبر و انتظار را در پیش گرفت یا در داخل آن فیلر تزریق نمود.


 
پرسش ۴۷۸۸

پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۷۸۷

nose 4787  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

چسب زدن در صورتی می تواند اشکال روی نتیجه جراحی بوجود آورد که محکم فشار داده شود یعنی اگر موقع چسب زدن محکم بکشید یا فشار دهید ممکن است بینی را کج کند یا آسیب بزند ولی اگر چسب را به آرامی روی پوست بینی بخوابانید به طوری که هیچ فشاری روی آن نباشد چسب نمی تواند مشکلی ایجاد کند


 
پرسش ۴۷۸۶

nose 4786  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

صاف کردن بینی که کج است فقط از طریق جراحی زیبایی یا جراحی پلاستیک قابل انجام می باشد راه دیگری برای صاف کردن بینی کج وجود ندارد از همان تکنیک های جراحی پلاستیک استفاده می شود و از طریق همان تکنیک ها بینی را صاف می کنیم هزینه اش هم با دیگر تکنیک های جراحی زیبایی فرقی نمی کند و یک هزینه جراحی کامل را در بر دارد.


 
پرسش ۴۷۸۵

nose 4785  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

قرص آلپرازولام یا زاناکس از دست داروهای خواب آور آرامبخش می باشد این داروها را معمولاً اگر مریض قبل یا بعد از عمل استرس داشته باشد به مدت یک الی دو هفته ممکن است برایش تجویز کنیم ولی در کل اگر از این داروها استفاده نشود بهتر است.


 
پرسش ۴۷۸۴

nose 4784  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سه ماه بعد از عمل می توان ورزش های سنگین را انجام داد ولی تا شش ماه مواظب باشید ضربه مستقیم به بینی تان نخورد مثلاً اگر ورزش رزمی انجام می دهید مواظب باشید تا شش ماه ضربه مستقیم به بینی نخورد. بعد از آن هم بهتر است ضربه نخورد ولی در شش ماه اول بینی نیاز به فرصت دارد تا ترمیم شود و استحکام اولیه را پیدا کند تا شش ماه در آب شیرجه نزنید ولی سه ماه بعد از عمل فعالیت های ورزشی سنگین قابل انجام است و مشکلی ندارد.


 
پرسش ۴۷۸۳

nose 4783  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

برخی از این مشکلات می تواند مربوط به ورم باشد مثلاً بالا پایین بودن سوراخ های بینی بعضی وقت ها به دلیل ورم است و به صورت خودبخود برطرف می شود ولی اینکه آیا به علت ورم است یا اینکه در اثر جراحی، این اتفاق افتاده است باید حداقل شش ماه بگذرد تا بتوان در مورد آن تصمیم گرفت اگر بعد از شش ماه این مشکلات باقی مانده بود و هیچ تغییری نکره بود احتمالاً به دلیل جراحی است و مربوط به ورم نمی باشد ولی اگر شدت این مسائل خیلی کمتر شده بود اینها به دلیل ورم است و باید باز هم صبر کنید نهایتاً اگر قرار باشد اقدام جراحی برای آن انجام شود باید حتماً یکسال بگذرد اگر بعد از گذشت یکسال همچنان مشکل باقی مانده بود و هیچ تغییری نکرده بود و روبه بهبود نبود، معمولاً نیاز به جراحی ترمیمی دارد بهرحال الان بعد از گذشت یکماه نمی توان در مورد آن قضاوت نمود.


 
پرسش ۴۷۸۲

nose 4782  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر علت گلو درد عفونت حاد جدید باشد مثلاً گلو درد چرکی باشد که جدیداً ایجاد شده یا در اثر سرماخوردگی ایجاد شده باشد و یا عفونت دستگاه تنفسی فوقانی باشد که جدیداً ایجاد شده باید زمان دهیم تا بیماری خوب شود بعد بینی عمل کنید یعنی باید اول دارو مصرف شود عفونت دستگاه تنفسی فوقانی بهبود یابد و یکی دو هفته بعد از آن جراحی بینی انجام شود ولی اگر به دلیل عفونت حاد نباشد مثلاً گلو درد گاهی به علت مشکلات طولانی مدت لوزه می باشد یا اینکه مثلا به علت برگشت اسید معده باشد در افرادی که دریچه معده به علت شل بودن دریچه معده، اسید معده برمی گردد باعث گلو درد می شود اگر در این حالت ها باشد جراحی بینی منعی ندارد


 
پرسش ۴۷۸۱

nose 4781  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

احساس درد به صورت نقطه ای روی استخوان های بینی به طوری که وقتی دستتان را روی نقطه خاصی از بینی می گذارید بینی درد بگیرد تا دو سه ماه بعد از عمل بینی هم اگر باشد مسئله مهمی نیست ولی اگر ترشحات چرکی وجود داشته باشد بحث دیگری است. علت ترشحات چرکی باید بررسی شود و حتماً باید درمان شود و ترشحات چرکی نباید به حال خودش گذاشته شود زیرا ترشحات چرکی معمولاً پیشرفت می کند و مشکلات خاصی را برای فرد ایجاد می کند ممکن است جسم خارجی باقیمانده باشد یا پوست بینی به داخل مخاط بینی راه پیدا کرده باشد بهرحال علتی دارد که باید بررسی شده و برطرف شود


 
پرسش ۴۷۸۰

nose 4780  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر فردی واقعاً هر سه مشکل را با هم داشته باشد یعنی هم سینوزیت مزمن هم انحراف بینی و هم اشکال زیبایی بینی وجود داشته باشد و هر سه این مشکلات در حدی باشد که نیاز به جراحی باشد در آن صورت بهتر است که همه آنها به طور همزمان با هم انجام شود. ولی معمولاً یک فرد همزمان این سه مشکل را نخواهد داشت معمولاً یکی از این مشکلات به تنهایی یا دو تا از این مشکلات با هم وجود دارد. سینوزیت مزمن به آن معنا است که فرد بیشتر از سه ماه است که علائم سینوزیت را داشته باشد علائم سینوزیت عبارتند از: ترشحات چرکی در بینی، احتقان بینی، احساس پری و فشار در صورت، خلط پشت حلق، سرفه، تب خفیف. اگر این علائم در سیتی اسکن تأیید شود و با آندوسکوپی هم چرک و ترشح در داخل بینی دیده شود و این علائم بیشتر از سه ماه طول بکشد سینوزیت مزمن خواهد بود. فرض کنید فردی این سینوزیت مزمن را داشته باشد همزمان داخل بینی را نگاه کنیم و تیغه وسط بینی کج باشد به طوری که راه هواییش بسته شده باشد به آن معنا که انحراف بینی داشته باشد و در نمای ظاهری هم بینی ایراد داشته باشد یعنی بزرگ باشد و کج باشد و یا قوز داشته باشد یا ایراد مهم داشته باشد اگر هر سه این ایرادات با هم وجود داشت بهتر است فرد به طور همزمان هر سه را عمل کند درست نیست که یک عمل اول انجام شود و بعد عمل های دیگر


مشاوره با دکتر حسنانی در مورد جراحی بینی

09126115922
تلفن واتساپ و تلگرام برای درخواست مشاوره


drhosnani@gmail.com
ایمیل برای مطرح کردن سوالات پزشکی و علمی

پاسخ سوالتان را پس از یک هفته از اینجا مشاهده کنید

پاسخ سوالات قبلی

آرشیو
۸۲




 

پرسش و پاسخ با دکتر حسنانی در مورد بینی عروسکی

 
پرسش ۵۴۴۸

سلام خسته نباشید ببخشید اقای دکتر من دوماهه بینیمو عمل کردم همون هفته ی اول بلافاصله بعداز برداشتن اتل متوجه شدم نوک بینیم به سمت چپ کج شده پره هاشم با هم فرق داره به همون سمتی که متمایل شده پرش کوچیکتره از اونطرف دیگشه،قبل از عمل ازجراحم خواستم استخون دماغمو باریک‌کنه برام یعنی همون تیغشو الان سمت راستش یه غضروف اضافه حس میشه اندازه ی یه عدسه تقریبا خیلیم استخونش بیرونه درواقع اصلا نامتقارنن سمت چپ خوب داخل برده شده وکوچیکه اما سمت راس فرقی با قبل عمل نداره اولش به جراحم گفتم قبول نکرد گفتش هنوز زوده برای نظردادن راجب شکل بینی اما الان بعداز دوماه که تقریبا ورم خوابیده و بخیه ها خوب شده بااسرار زیادخودم دکتر معاینم کردو گفت یه عمل ترمیمی توماه پنجم نیازه و حق بامنه نوکش کجه توضیحی که بهم دادن اینه که لازم نیس دماغ دوباره به طور کامل باز بشه و میتونه ازقسمتی که نوک بینی از تیغه استخونیش جدا میشه یه بخیه فک کنم بزنه که نوکش درست بشه و کاملا راست بشه اون غضرون اضافم گفتش بامرور زمان درست میشه واستخون تیغه بینی از روی پوست فشار بدن تا بره داخل و درواقع قلمی بشه مثل سمت چپش حالا من خیلی نگرانم که بعداز مدتی این کج بودن دوباره برگرده سرحالت اولش تیغشم ممکنه خیلی داخل برده بشه بازم یه مشکل بیاد روی مشکلات عملم ازتون میخام راهنماییم کنید که ایا اجازه بدم به این شکل ترمیم بشه جواب میده یا صبر کنم تایک سال و عمل باز انجام بدن برام دماغم استخونی و قوز دار بود پوستشم به گفته ی دکترم زخیم بود مشکل تنفسی به هیچ عنوان نداشتم یه بینی سربالا و خیلی عروسکیم نخواستم اجازم ندادم از پره هاش چیزی بگیره میخواستم کاملا طبیعی باشه اما بااین حال بازم نامتقارنن توروخدا راهنماییم کنید به مطب وشما دسترسی ندارم اهل خوزستانم
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۱۱۵

من ی سال عمل کردم بینی عروسکی بینیم گوشتی بود ولی ن خیلی گوشتی خیلی ورم داره جوری ک همه فک میکنن طبیعی عمل کردم امپول کورتن نزدم اصلا منوترسوندن گفتن عوارض داره.خیلی پشیمونم ورم بینیم خیلی عصابمو خورد میکنه ب نظرتون من با گزشت ی سال امپول کورتن بزنم تاثیر داره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر بینی گوشتی باشد و پوست آن ضخیم باشد، معمولا حتی اگر کورتون هم بزنند خیلی ظریف در نمی آید و نوک بینی خیلی ظریف نمیشود. نتیجه ی نهایی جراحی شما چیزی است که الان برای شما حاصل شده و باید با آن کنار بیایید.


 
پرسش ۴۹۹۷

سلام جناب اقای دکتر حالتون خوبه صبحتون بخیر و شادی من حدودا چهار ده روز پیش بینیم رو که استخوانی بود عمل کردم الان از همه چی بینیم راضی هستم جز اینکه سرش خیلی بالاست و عروسکی شده من دوست ندارم اینجوری ایا بهتر میشه یا نه البته میدونم هنوز ورم داره و زمان میبره ولی اینکه سرش بالا رفته ناراحتم میکنه اصفهان عمل کردم.
nose 4997  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بستگی به تکنیک جراحی شما دارد. در برخی تکنیکها بعد از مدتی نوک بینی پایین می‌آید. در برخی تکنیکها فیکس میکنند به تیغه وسط بینی نوک بینی پایین نمی‌آید. برای اینکه تشخیص دهید کدام تکنیک انجام شده، نوک بینی را به سمت صورت فشار دهید، انگشت خود را روی نوک بینی بگذارید و هول دهید به سمت صورت. اگر شل باشد معمولا افت میکند. اما اگر سفت باشد احتمال پایین امدن کمتر است. اما بهرحال باید صبر کنید. اکنون هیچگونه اقدام اورژانسی را پیشنهاد نمیکنم. حداقل یک سال صبر کنید اگر انچه که انتظار داشتید نبود، با یک جراحی ترمیم میشود مشکل را برطرف کرد.


 
پرسش ۴۸۶۴

منشي دكتر محكم فشار داد بينيم كيپ شد!


سلام خسته نباشید من 7 ماه بینیم و عمل کردم بینیم غضروفی بود و استخون روی بینیم هیچ مشکلی نداشت و مدل عروسکی میخواستمتا 3دهفته اول نه درد داشتم و نه مشکلی تا اینکه هفته 3 منشی دکتر بینیم و داشت تمیز میکرد و محکم به سمت پایین فشار داد و بینیم کیپ شد و احساس میکردم یه چیز سنگینی روی بینی من هستش هر چی بهش گفتم گفت طبیعی بینی من شروع کرد دوباره به کبود شدن و درد شدیدی داشتم و این موضوع رو به دکتر گفتم گفت چسب و یواش بزن وقتی بعد از 3 ماه چسب و برداشتم و تا الان هنوز اون مشکل سنگینی روی بینیم و دارم و تنفسم بد شده و اینکه سوار ماشین نمیتونم بشم وقتی تو دست انداز بیوفته ماشین حس کیپ شدن دارم و باید با دستم بینیم و رو به بالا ماساژ بدم و از روزای اول خیلی افتادگی پیدا کرده و پیش یک دکتر دیگه رفتم 2 تا اسپری داد و قرص گفت درست میشه ولی فایده ای نداره به دکتر خودم گفت میگه باز تا بکسال صبر کن درست میشه به نظر شما چکار کنم همچنان درد بینی دارم و حس سنگینی روی بینی و ظارهشم همش ورم هستش خطای بغل بینیم از بین رفته و کل بینیم یک سطح شده باز میگن مشکلی نیس الان باید چکار کرد صبر کنم درست میشه یا نه کلا بینیم خراب شده ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

برای تشخیص دقیق مشکل شما، به معاینه نیاز است اما با توجه به شرح حالی که مطرح کردید بیشتر به تنگی دریچه های بینی مشکوک هستم. اگر بخاطر تنگی دریچه های بینی باشد باید یک سال صبر کنید اگر بعد از یکسال، همچنان مشکل وجود داشت نیاز به جراحی ترمیمی دارد البته این شایع ترین علت است ولی علت های دیگری هم ممکن است وجود داشته باشد. مثلاً بزرگی شاخک های بینی، باقی ماندن انحراف تیغه بینی، تشخیص آن هم بسیار ساده است و نیاز به معاینه حضوری دارد. به هرحال زیر یکسال نمی توان کاری انجام داد. تا یکسال باید این وضعیت را تحمل کنید بعد از یکسال، اگر مشکل باقی مانده باشد می توان جراحی ترمیمی انجام داد.


 
پرسش ۴۸۰۳

nose 4803  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کلا جراحی بینی بعد از عمل باید بگونه ای باشد که مشخص نباشد که بینی عمل شده است. اگر مشخص باشد که عمل شده، کیفیت کار کمی پایین می آید. بعد از عمل، بینی باید ایراداتش برطرف شود زیبا شده باشد، موجب افزایش زیبایی چهره شده باشد در عین حال مشخص نباشد که عمل شده است در این حالت بینی طبیعی خواهد بود برخی از افراد مایلند بینی شان سربالاتر باشد یا قوس بیشتری در قسمت پشت بینی وجود داشته باشد یا کوچکتر باشد. تا حدودی می توان این کارها را انجام داد در آن صورت بینی حالت نیمه فانتزی به خودش می گیرد اما افرادی هم هستند که می خواهند نوک بینی خیلی بالا بیاید و خیلی کوچک شود و پشت بینی قوس شدیدی داشته باشد آنها بینی های فانتزی و عروسکی هستند که از لحاظ علمی درست نمی باشد آن بینی ها حتماً اشکال تنفسی برایشان ایجاد می شود و در درازمدت هم مشکلات زیبایی برایشان ایجاد خواهد شد بنابراین من (دکتر حسنانی) بینی های تمام فانتزی و عروسکی را اصلا نمی پذیرم و انجام نمی دهم بینی های طبیعی و نیمه فانتزی را قبول می کنم و انجام می دهم


 
پرسش ۴۵۲۲

سلام اقای دکتر حسنانی، من دختری ۱٨ ساله هستم و در المان زندگی میکنم. من میخواستم تابستون برای یک ماه بیام ایران و وقت برای عمل بینی ام بگیرم. من خیلی علاقه مند بینی های عروسکی هستم و دوس دارم بینی ام عروسکی ولی در عین حال طبیعی باشه و نمیخوام هم که سوراخ هاش تنگ بشه که مشکل تنفسی پیدا کنم. اگر میتونین لطفا راهنماییم کنین که ایا من چه موقع میتونم وقت ملاقات بگیرم و اینکه شکل بینی ام همونجورکه میخوام عروسکی میشه؟؟؟ و اینکه عملم چقدر میشه تا من امادگیمو بگیرم. یک عکس از بینی ام هم میفرستم تا نظرتونو بمن بگین. خیلی خوشحال میشم ازتون اگه سوالامو جواب بدین. مرسی
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. جراحی بینی با مجسمه سازی تفاوت دارد . موضوع کار جراح بافت زنده است و چنین نیست که شما سفارش بدهید , جراح هم برای شما بسازد و اگر دوست نداشتید آن را پس بدهید . با این حال تا حد نسبتا رضایت بخشی امکان فراهم آوردن درخواست های شما وجود دارد .


 
پرسش ۴۴۰۶

با سلام وعرض ادب آقای دکتر میشه نظرتون رو در مورد جراحی بینی بنده بفرمایید البته باردومه مزاحم شدم بار قبلی پاسخی ندادید اینکه بینی ام گوشتی یا استخوانی است پوست نازک یا ضخیم دارم؟و بینی ام طبیعی شده و یا عروسکی بعد از عمل.و پیشنهاد شما کدام است؟ و اینکه بعد از جراحی چقدر بهبودی حاصل میشود؟و ایرادات بینی ام روبفرمایید واینکه تاچه حد برطرف میشه؟و.... هزینه جراحی ام چقدر میشود؟ البته خودم بینی طبیعی و خیلی کوچیک دوست دارم. با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. در نمای روبرو، بینی مختصری پهن است. انحراف و غیر قرینگی خفیفی دارد. در نمای نیمرخ، قوز کوچکی روی بینی دیده می شود. نوک بینی افتادگی دارد. پایه تیغ بینی افتادگی بیش از اندازه دارد که در جراحی بازسازی و اصلاح می شود. با عمل جراحی، بینی شما ۶۰ تا ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.


 
پرسش ۴۲۵۲

سلام من میخواستم بدونم دماغم نیاز به عمل داره ؟ در مورد هزینه اش چقدر میشه؟ به نظرتون عروسکی بهتر میشه یا معمولی؟ بعد از عمل دچار مشکل تنفسی یا خونریزی نمیشم با هر مدلی؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. به دلیل غیر قرینگی صورت و گوشتی بودن بینی شما , جراحی بینی اثر بخشی در حد 40 % دارد .


 
پرسش ۳۹۱۴

سلام آقای دکتر،وقتتون بخیر،امیدوارم حالتون خوب باشه بنده قصد دارم ک دماغمو عمل کنم،الانم در مرحله ی تحقیقات برای انتخاب جراحم هستم ک بطور اتفاقی سایت شمارودیدم وتوفیق آشنایی با شمارو پیداکردم.از عکسهای کاراتون و همینطور دسته بندیشون بر اساس نوع بینی و توضیحات مربوط ب هرعکس خیلی خوشم اومد و دلیلی شد ک مشتاق مشاوره با شما دراین زمینه باشم،متاسفانه من تهران نیستم ب این دلیل نشد ک حضوری ب خدمتتون بیام بااینحال اگر پس از تحقیقات،جراحم رو انتخاب کنم مسافت برام ب هیچ وجه اهمیتی نداره و مطرح نیست! باتوجه ب ترافیک بالای کاری ک برای یک جراح زیبایی وجود داره و بنده نیز از این مشغله آگاهم ولی امید دارم ک شما با بزرگواری و لطف ومهربانی ک دارید ب ایمیلم در اسرع وقت پاسخ بدین. بنده فک میکنم دماغم ازنوع گوشتی و کمی استخوانی باشه اما انچه ک مهم هست نظرشماست اولین سوالم اینه ک بنابه تشخیص شما بینی من از چ نوعیه؟کدام مدل بصورت من بیشتر میاد؟ترجیحم اینه ک بینی من 3بعدی از اینی ک هست خ کوجیکتر بشه و فرمش بین نیمه فانتزی و عروسکی بیشتر مایل ب عروسکی باشه،از نظرشما امکان پذیر هست؟هرچند ک میدونم حضوری میتونید نظردقیق تری داشته باشین تا با دیدن عکس بااین وجود نظرتقریبی شما برام حائز اهمیته.همچنین این سوال رو از حضورتون داشتم ک آیا بینی من بااین وضعیتی ک داره با یکبار عمل جراحی خوب درمیاد و از لحاظ ترکیب صورت زیباترمیشم؟لطفا هزینه کل جراحی(بهمراه بیمارستان و...)رو هم ذکر بفرمایید.بسیار خوشحال میشم ک ب 5تاسوالم پاسخ بدید.پیشاپیش ازاینکه وقت گذاشتید و ایمیل من رو مطالعه کردین و پاسخ دادید ممنون و سپاسگذارم.ازخداوند مهربون براتون آرزوی سلامتی وشادی دارم،موفق و مانا باشید.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. به علت قابلیت متوسط بینی شما برای کوچک و عروسکی شدن و با توجه به حساسیت بالای شما از پذیرش و جراحی شما معذورم .


 
پرسش ۳۸۰۵

با سلام خدمت شما دکتر بزرگوار بنده در سال 91 بینی خود را عمل کردم و چون از بینی خودم راضی نبودم و ایراد هم داشت دوباره سال 93 عمل ترمیمی را انجام دادم و این بار به پزشک خود گفتم که نظر من هم اعمال کنند بینی بنده استخوانی است. هر چند که دفعه اول این کار را نکردند من فانتزی میخواستم (عروسکی-همه ی بینی من کوچک شود) ولی نشد دفعه دوم هم گوش نکردند فقط یک سایز کوچک کردند نوک بینی من کنار پره ها طرف راست فرو رفتگی یا حالت دارد ولی سمت چپ ندارد دفعه دوم به ایشان گفتم درست نشد بهشون گفتم روی بینی ام میخواهم حالت داشته باشد صاف نباشد بیشتر تراش بدبد سوراخ بینی کوچک میخواستم اما دوباره اینکار را نکردند. بنده وضع مالی خوبی هم ندارم که چندین بار عمل کنم به اندازه یک عمل نسبتا گران در همان سال عملم درآمد سال 91 از من 2 م گرفتند واسه ترمیم که نباید پولی میگرفتند ولی 500 گرفتند یکی از دوستانم معرفی کردند، و راضی هم نبودم (آقای دکتر اصغر اخوان مطب ایشان خ ملاصدرا است.) همه ی اطرافیانم که عمل کردند حداقل بینی شون صاف و بدون ورم است ولی برای من هم ورم دارد و هم شکل خوبی ندارد. خواستم از شما دکتر عزیز تقاضا کنم در مورد بینی بنده نظر دهید و برای ترمیم مجدد هزینه عمل جنابعالی چقدر است. ممنون از وقتی که در اختیارم گذاشتید. خواهش میکنم کمکم کنید این مسله معضل بزرگی برام شده
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. ترمیم بینی شما با استفاده از غضروف های پیوندی که معمولا از گوش برداشته می شود امکان پذیر است . با این حال برای اظهار نظر دقیق تر نیاز به معاینه حضوری وجود دارد .


 
پرسش ۳۶۸۸

با عرض سلام و خسته نباشید آقای دکتر حسنانی من قبلا به فکر جراحی بینی نبودم. چون همه اش فکر می کنم اگه بینی ام را عمل کنم کوچکتر از حالت طبیعی می شه و به صورت من نمی آد. همانطور که در پیوست عکسها مشاهده می کنید صورت من گرد و چاق هست و اگر بینی ام کوچک شود حالت غیرطبیعی به خود می گیرد. من تا به حال برای مشاوره به سه دکتر مراجعه کردم ولی هنوز نتوانستم تصمیم بگیرم. از شما درخواست داشتم که عکسهای من رو ببینید و بفرمائید که آیا بینی من بعد از عمل به صورت طبیعی و با اندازه مناسب درمی آید یا نه. یا اینکه فقط من قوز بینی ام را بگیرم؟ همچنین من اصلا نمی خوام بینی ام سربالا یا عروسکی باشه . فقط طبیعی. آیا امکان داره؟ لطفا هزینه جراحی را هم برایم بفرستید. از راهنمایی شما متشکرم
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. در نمای روبرو، بینی دارای انحراف و غیر قرینگی است. در نمای نیمرخ، روی بینی قوز خفیفی وجود دارد. نوک بینی افتادگی دارد. با عمل جراحی، بینی شما ۶۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.


 
پرسش ۳۵۲۹

سلام آقای دکتر بینی من خیلی زشته و سرش غضروفی هست و افتادگی داره بالای بینی هم عقابی هست دام می خواد بینی معمولی داشته باشم یک بینی طبیعی و صاف از مدل های عروسکی و کوچک هم خوشم نمیاد فقط می خوام انحرافاتش رفع بشه و شکل عادی داشته باشه اما از جراحی بینی خیلی می ترسم میترسم بینی ام اسیب ببینه
پاسخ دکتر حسنانی:

لطفا عکس های خود را در زوایای مختلف برای من ارسال نمایید .


 
پرسش ۳۳۶۱

​سلام.خسته نباشین.دختری 17 ساله هستم که تصمیم به عمل بینی دارم.میخواستم مشکلات و نحوه عمل رو بدونم. از عمل ترسی ندارم تمام استرس برای درد بعد عمله و اینکه دوست ندارم عمل زیبایی و عروسکی داشته باشم میخوام خیلی ساده و معمولی باشه.سئوال بعدی هم که داشتم این بود ک عمل روی تن صدام خدشه وارد میکند؟درمورد هزینه هم راهنمایی کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام.بعد از عمل جراحی بینی درد موضوع نگران کننده ای نیست زیرا بعد از عمل یا اصلا دردی وجود ندارد یا میزان آن به قدری ناچیز است که با یک استامینوفن ساده بهبود می یابد . اگر جراحی با مهارت کافی انجام شود هیچ گونه اثری روی کیفیت و تون صدا ندارد .


 
پرسش ۳۳۳۸

با سلامواحترام. من بینی طبیعی دوسدارم. و از مدل عروسکی و خوکی بدم میاد.و بخاطر ارتودنسی روی دندونام مدل لبهام اینجور شده.نظر شما در مورد عمل بینیه من چیست?
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. در نمای روبرو، پهنای بینی بزرگتر از سایز استاندارد است. در بینی غیرقرینگی و انحراف دیده می شود. در نمای نیمرخ، بینی قوز دارد. نوک بینی افتادگی دارد. تقویت چانه با استفاده از پروتز، به زیبایی شما خواهد افزود. با عمل جراحی، بینی شما ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.


 
پرسش ۳۳۲۲

سلام دکترمن سمیه یک دختر سی ساله ازشیرازم ازفرم بینی من راضی نیستم همه میگن به چهرت میادامادوسدارم زیباتربشم ولی به شکل طبیعی .نوع بینی من چی هست وچقداحتمال بهترشدنداره؟نوعش گوشتیه یاغضروفی وبعدااحتمال برگشت نداره؟وهزینه رولطف کنیدبگید.نمیخام سربالا وعروسکی بشه میخام طبیعی عمل شه
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. در نمای روبرو پهنای بینی بزرگتر از سایز استاندارد است. انحراف و غیر قرینگی مختصری دارد. با عمل جراحی، بینی شما ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.


 
پرسش ۳۲۳۶

سلام. دقیقا بفرمایید چه تغییرات اصلاحی مد نظر شما می باشد ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) است. در نمای روبرو اندازه بینی بزرگ است. در بینی غیرقرینگی و انحراف دیده می شود. در نمای نیمرخ بینی قوز دارد. نوک بینی افتادگی دارد. نتیجه جراحی، رضایت بخش خواهد بود. بینی طبیعی و عروسکی ( فانتزی ) هر دو برای شما مناسب است .


 
پرسش ۳۱۳۱

باسلام .می خواستم بدونم باتوجه به عکسهام بینی من از چه نوع بینیی هست اطرافیانم معتقدند بینی من گوشتی ست و در صورت جراحی پس از پدتی به حالت اول بر میگردد.واینکه نتیجه ی جراحی بینی من چگونه خواهد بود واکه لطف کنید بفرمایید نقص های بینی من چی هست.درضمن من اصلا بینی عروسکی و کوچک نمیخوام و در صورت عمل خواهان بینی طبیعی و متناسب با صورتم هستم.ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. در نمای روبرو سایز بینی مخصوصا در نیمه پایینی بزرگ است. با عمل جراحی، بینی شما ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.


 
پرسش ۳۰۹۹

دکتر این عکس بینی من هست،به نظرتون نیاز به عمل داره،من اصلا از بینی عروسکی خوشم نمیاد،به نظرتون اگه عمل بشه حالت طبیعی درمیاد؟؟؟عاطفه اسدی
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است . قوز خفیف دارد . نوک بینی مختصری افتادگی دارد . نتیجه جراحی رضایت بخش است . معمولا بعد از جراحی درد خفیفی وجود دارد . کشیدن بخیه ها نیز معمولا بدون درد است .


 
پرسش ۳۰۱۱

سلام خسته نباشید،جسارتا اقای دکتر من 10شهریور93عمل کردم،الان 6ماه و 10 روزه تقریبا که از عملم میگذره،عمل جراحی وحشتناک داشتم و یه ساعت دیرتر از همگان به هوش اومدم و بعد عملم تا ده روز پلکام شدید ورم داشتن و تا یک ماه داخل چشمم قرمز بود....اما از حال امروز بگم،احساس میکنم بینی م هنوز ورم داره مخصوصا قسمت بالای بینی م،به دکترم مراجعه کردم ایشون میفرمایند از الان مجددا باید 8ماهه دیگه صبر کنم،واقعا خسته شدم از چسب زدن از طرفی هم روم نمیشه چسب نزنم چون ورم دارم.....دکترم میگه اینا ورم اند،ولی نمیدونم حقیقت داره یا اشتباه عمل شده....لازم بذکره فقط قصدم بود قوز رو بینی م برداشته شه ک دکتر بنا به صلاح دید خودشون گفتن بهتره عروسکی عمل کنم،منم از اونجایی که نخواستم فردا حرفی بمونه،سخن دکترم رو پذیرفتم......اقای دکتر توروخدا بگین چیکاکنممممممممم،اگه اشتباه شده مجددا عمل کنم ولی تحمل سختیای گذشته رو ندارم ....اینم یاداور میشم ک تابحال دوبار اتفاق افتاده ک بگفته دکترم پوست بینی م بروی استخونی ک تراش دادند ،چسبیده ک طبق دستور دکترم ماساژ میدم تا از پوست جداشه...مرسی از صبر و حوصله ای که به خرج دادین،بی صبرانه منتظر پاسخم
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. با گذشت زمان بینی شما روز به روز بهتر می شود . با این حال بعد از گذشت یک سال از جراحی امکان ایجاد تغییرات بر روی بینی شما وجود دارد .


 
پرسش ۲۹۹۸

با سلام عکسهای نیم رخ و تمام رخ همچنان که در سایت اشاره شده بود رو ضمیمه کردم. تصمیم به جراحی بینی دارم و به هیچ عنوان دوست ندارم که حالت عروسکی پیدا کنه میخواستم ببینم با توجه به تصاویر نتیجه عمل تا چه حد میتونه رضایت بخش باشه؟ و اینکه هزینه عمل از الان مشخص میشه؟ خیلی ممنون خسته نباشید.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) است. در نمای روبرو پهنای نیمه پایینی بینی زیاد است. در نمای نیمرخ بینی قوز دارد. طول بینی (فاصله نقطه شروع بینی در بین دو ابرو تا نوک بینی در نمای نیم رخ) زیاد است. نمایش داخل سوراخ های بینی زیاد است . نتیجه جراحی، رضایت بخش خواهد بود.


 
پرسش ۲۹۸۸

با سلام.آقای دکتر من قصد دارم که بینی ام را جراحی کنم .فقط قصد دارم قوز بینیمو بردارم چون سر بینیمو دوست دارم و فکر میکنم به صورتم میاد ،و بینی عروسکی هم اصلا دوست ندارم حالا بفرمائین بینی من خوب میشه یانه؟متشکرم. لطفا عکسهایم در سایتتون گذاشته نشود.ممنونم از لطفتون.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) است . امکان برداشتن قوز بینی به تنهایی وجود دارد . البته بینی شما مختصر انحراف هم دارد . نتیجه جراحی بینی شما مطلوب است .


 
پرسش ۲۸۸۷

سلام دکتر من سحر ق 18 سالمه و میخوام بینیمو عمل کنم بینی من گوشی استخوانی هست البته خودم اینطور فکر میکنم. از کارهای شما خیلی خوشم اومده میخواستم ببینم آیا بینی من کوچیک میشه؟ یعنی از بغل پهناش کم میشه؟ و اینکه میخوام نه خیلی طبیعی باشه نه خیلی عروسکی حد وسط بهتره
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام.بینی شما گوشتی است ولی از غضروف های محکمی برخوردار است. در نمای روبرو پهنای بینی زیاد است. بینی قوز مختصری دارد. ارتفاع بینی (فاصله نوک بینی تا صورت در نمای نیم رخ) بلند است. با عمل جراحی، بینی شما ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود. تقویت چانه شما با پروتز بر زیبایی شما خواهد افزود .


 
پرسش ۲۸۷۶

با عرض سلام خدمت آقای دکتر عزیز: این تصویر بینی من از 3 زاویه ی مختلف است. ميخواستم از این موضوع مطلع بشم که عمل بینی من چه نتیجه ای خواهد داشت؟ میخوام بینی ام از پهلو کوتاه شود و شکل عروسکی و خوش فرم به خود بگیرد و همچنین از جلو پف و کندگی آن از بین برود آیا این شرایط امکان پذیر است؟ ممنون میشم اگه به ایمیل من پاسخ بدین و نتیجه را بگین
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی و پهن است . نتیجه دلخواه شما در حد 40 تا 60 % امکان پذیر است .


 
پرسش ۲۸۳۳

با عرض سلام و خسته نباشید،ممنون میشم اقای دکتر اگه نظر و تحلیلتون رو بابت سوالا و عکس بینی من بهم بگید؛نوع بینی من چیه؟و اگه بخوام عمل کنم نتیجه ی عمل در چه حدی خواهد بود؟هزینه ی عمل بینی من چقد میشه و ایا بینی من عروسکی عمل بشه نتیجه ی بهتری داره یا معمولی..(طبیعی نمیخوام باشه اقای دکتر) ممنون از لطفتون و اینکه جواب مراجعین رو میدین..منتظر پاسختون هستم‎
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) است . قوز خفیف دارد و نوک بینی مختصر افتادگی دارد . بینی مختصری پهن است . نتیجه جراحی مطلوب است .


 
پرسش ۲۶۳۶

سلام آقای دکتر خسته نباشید. من قصد عمل بینی دارم،ولی از نتیجه عمل واینکه بینی موردنظرم نشه میترسم.تنفسم عالیه و با نیمرخ بینی من مشکلی ندارم،از تمام رخ نوک بینیمو دوست ندارم.ب خاطره ظریف بودن اجزای صورتم بینی عروسکی و کوچیک میخوام.خودم فکر میکنم بینی من غضروف قوی داشته باشه.عکس نیم و تمام رخ،عکس خودم با بینی کوچیک شده و عکس مدل موردنظرم رو ضمیمه کردم.نظر شما درباره عمل بینی من چیه؟ آیا شدنیه؟هزینه عمل من چقدر میشه؟ با تشکر از زحمات شما
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. نتیجه مورد نظر شما در حد نسبتا مطلوبی قابل حصول است ولی به نظر من اگر بینی شما در صورتتان جلب توجه نکند زیبایی بیشتری خواهید داشت . همین که اشکالات بینی بر طرف شود کفایت می کند . اگر برای شما بینی ایجاد بشود که جلب توجه بنماید از زیبایی شما خواهد کاست .


 
پرسش ۲۶۳۱

سلام و خسته نباشید.آقای دکتر من 18 سالمه و مشکل بینی من گوشتی بودن اون هستش.من نمیخوام مثل اکثر افرادی که عکسش در سایتتون بود بینی من رو به حالت عروسکی و رو به بالا در بیارم.من فقط میخوام حالت گوشتی بینی من که بیشتر در نوک بینی من هستش حل بشه و گوشتی که در نوک بینی من به سمت پایین هست صاف بشه (رو به بالا نشه) به طوری که کاملا طبیعی به نظر برسه.من در کودکی تنگی نفس هم داشتم که چند سالیه بهتر شده.میشه در سوراخ بینی تغییری ایجاد نکرد یا تغییری کوچیک در اندازه اش ایجاد کرد به طوری که مشکلی در تنفسم به وجود نیاره؟سوال آخرم اینکه چند درصد عمل بینی و عدم بازگشت رو برای بینی من که حالت گوشتی داره تضمین می کنید؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما و نتیجه گیری شما شبیه مورد 56 در گالری سایت است . احتمال مشکل تنفسی و احتمال برگشت وابسته به مهارت جراح است و ناچیز است .


 
پرسش ۲۵۵۸

سلام آقای دکتر وقت شما بخیر من خیلی تلاش کردم با استفاده از فرم تماس که در سایتتون قراردادید عکسم رو برای شما ارسال کنم اما مدام با پیغام خطای (آپلود عکس تمام رخ اجباری ...) مواجه شدم با اینکه عکسم رو آپلودهم کرده بودم شایدم پیغام من ارسال شده باشه اما چون مدام این خطا رو میداد بنابراین چاره ای نبود جز اینکه این جوری مزاحم شما بشم من دختر 28 ساله ای هستم که بینی گوشتی دارم و فوق العاده از عمل میترسم در زمان مدرسه دو بار توپ بسکتبال با صورتم اصابت کرد در حال حاظر سینوزیت دارم و سابقه طولانی هم در عفونت گوش و سوراخ شدن پرده گوش دارم مدتیه که تصمیم گرفتم عمل کنم گالری عکس شما واقعا نظرم رو جلب کرد اما ترس از اینکه نتیجه عمل از این چیزی که الان هستم بدتر میشه اجازه هر تصمیمی رو ازم میگیره من بینی ساده و معمولی رو دوست درام و ترجیح میدم یه بینی ساده داشته باشم که به چهره م بیاد و دنبال بینی های عروسکی نیستم ممنون میشم اگر نظرتون رو در مورد عکسایی که فرستادم بیان کنید مسله ای که برای من خیلی مهمه هزینه عمل هست، با توجه به اینکه من ساکن اهواز هستم و برای عمل باید به تهران سفر کنم ، لطف بفرمایید هزینه عملتون رو هم اعلام بفرمایید که به راحتی بتونم برنامه ریزی انجام بدم ممنون از وقتی که گذاشتید اگر ایمیلم چند بار ارسال شده عذرخواهی می کنم چون اینترنتم در حین آپلود عکسها قطع شد خوش باشید
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی ولی با غضروف های قوی است . در نمای روبرو بینی پهن است . در نمای نیم رخ طول بینی زیاد است , قوز خفیفی دارد و نوک بینی افتادگی دارد . نتیجه جراحی در حد 70 % ایده آل است .


 
پرسش ۲۵۳۵

من مدتی هست که دنبال پزشکی هستم که بتواند بینییم را عمل کند چون بینی من از نوع بینی های گوشتی است درکاشان شاید بخاطرعدم داشتن تجهیزات مناسب تضمینی برای عدم برگشت به حالت قبل نمیکنند و بیشتر پیشنهاد میکنند که تهران عمل کنم. من تحت تاثیرتصاویر بعد ازجراحی بینی های گوشتی توسط شما قرار گرفتم ومیخواستم ببینم آیا عمل بینی من نتیجه ای قابل قبول خواهد داشت واصلا چقدر احتمال برگشت به حالت قبلی را دارد؟ همچنین اصلا تاکیدی روی بینی به اصطلاح عروسکی و سربالا ندارم،فقط میخواهم ظاهریک بینی طبیعی رو داشته باشد و به طور تقریبی هزینه عمل چقد خواهد شد؟ ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید متشکرم.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی بزرگ است . نتیجه جراحی در حد 20 % ایده آل است .


  پارسال بینیمو عروسکی فانتزی عمل کردم
پرسش ۲۳۳۷

سلام دکترجان خسته نباشین خانم ۲۴ساله هستم پارسال بینیمو عروسکی فانتزی عمل کردم الان بینی من قوس فانتزی داره و از روب رو معلومه و نوک بینی من یکم تیز شده سوالم اینه میشه سرپایی بدن جراحی فرمشو طبیعی و صاف کنین و نوک بینی من سوهان بزنین گرد باشه ازحالت تیزی در بیاد وسوراخ بینی من از روب رو معلوم نباشه خلاصه فرم طبیعی باشه؟ هزینه چقدره ؟ بیمه نیروهای مسلح هزینه رو پرداخت میکنن ؟ مرسی از راهنماییتون
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. موارد مورد اشاره شما نیاز به یک جراحی کامل دارد .


  مشکل اساسی من با بینی ام وقتیه که میخندم
پرسش ۲۲۳۵

سلام وقتتون بخیر، آقای دکتر بینی من گوشتی و بزرگه و مشکل اساسی من باهاش وقتیه که میخندم. به شکل محسوسی وقت خنده پایین میاد. می خواستم ببینم آیا ممکنه با عمل جراحی به شکلی که نه عروسکی بشه نه خیلی سربالا کوچیکش کنم؟در واقع طبیعی! از اون گذشته نگران تاثیرش روی صدام هم هستم چون کارم بی ارتباط با صدام نیست.سرآخر اگر ممکنه هزینه ی این عمل جراحی رو هم بفرمایید.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی ولی با غضروف های قوی است . در نمای تمام رخ بینی پهن است . در نمای نیمرخ طول بینی زیاد است و نوک بینی افتادگی دارد . چنان که اشاره فرمودید هنگام خنده بینی پهن تر می شود و نوک آن افتادگی بیشتری پیدا می کند . نتیجه جراحی برای به دست آمدن یک بینی طبیعی بدون ایجاد اشکال در صدا در حد قابل قبول و رضایت بخش است .


  تمایل دارم نوک بینی ام کوچک و پره های ان حالت عروسکی شوند
پرسش ۲۱۵۷

با سلام میخواستم نظرتون رو در مورد بینی من بگید.باتوجه به این که بینی من گوشتی هست تمایل دارم نوک بینی ام کوچک و پره های ان حالت عروسکی شوند ایا امکان موفقیت درعمل برای من وجود دارد؟و مشکلی در فاصله لب بالایی وبینی بوجود نمی اید؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بر خلاف تصور شما بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است و امکان ایجاد تغییرات زیبایی مطلوب برای آن بالا است .


  من شبها به خوبی نفس نمیکشم و خرو پف میکنم
پرسش ۲۰۹۰

با عرض سلام و خسته نباشید.من گالری عکس هارو دیدم و از کاراتون خیلی خوشم اومد عکس های خودم رو فرستادم برای عروسکی عمل کردن بینی من خوب در میاد؟ و میخواستم بپرسم هزینه جراحی من چقد میشه البته من شبها به خوبی نفس نمیکشم و خرو پف میکنم
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) و با پوست مناسب است و خوشبختانه قدرت جراح برای اعمال تغییرات مورد نظر متقاضی زیاد است ولی اولا این به این معنی نیست که شما توقعات غیر علمی داشته باشید ثانیا به دنبال ضمانت و گارانتی نباشید زیرا اعمال تغییرات روی بافت زنده با انجام تغییرات روی چوب و فلز متفاوت است و همه فاکتور ها تحت کنترل جراح نیست .


 
پرسش ۱۸۴۴

بزرگوار سلام - من 3تا سوال دارم خدمتتون خواهش میکنم به هر سوال اگه میشه کوتاه جواب بدین. خواهش میکنم اول اینکه چرا دکترا بینی خودشون عمل نمیکنن ایا عوارض داره دراز مدت؟ معذرت میخام از طرح این سوالم دوم اینکه قبلن میدیدم دکترا بینی رو سرسره مانند و حالت گود رفته عمل میکردن که خیلی خوشکلتر از بینی طبیعی'>طبیعی میشد اما الان دیگه عمل بینی عروسکی انجام نمیدن؟ سوم اینکه الان دیگه بینی های عمل شده از روبرو نگاه کنیم سوراخ های بینی پیدا نیست و نوک بینی سر بالا نیست؟ خواهش میکنم جواب بدین -حتی یه جواب کوتاه هم راضیم.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بسیاری از پزشکان بینی عمل شده دارند . ذائقه جامعه در مورد ظاهر بینی عوض شده و دیگر بینی های مصنوعی طرفدار ندارد . بیشتر مراجعین ما درخواست بینی طبیعی'>طبیعی دارند .


 
پرسش ۱۵۷۸

سلام اقای دکتر.من 17سالمه میخواستم بدونم باتوجه به سنم میتونم بینی م رو جراحی کنم وامکان برگشت بینی م به حالت قبل وجود داره یا نه؟و بینی عروسکی برای صورت من مناسبه؟؟وقیمت عمل چقدر میشه؟؟؟؟؟؟؟ (لطفا عکسم نمایش داده نشه)
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی خفیف است . قوز دارد . طول بینی زیاد است . مختصر انحراف دارد . نوک بینی پهن است و افتادگی دارد . احتمال برگشت ناچیز است . بینی عروسکی نیز برای شما مطلوب است .


 
پرسش ۱۵۲۱

با عرض سلام آقای دکتر از اینکه ایمیل هاتون رو زود چک میکنید و جواب میدید ممنونم من ... هستم همون که بینی من انواع مشکل هارو داشت جوابتون هم زیر نوشتم که یادتون بیاد میخاستم ببینم از نظر شما به من چطور بینی میاد ؟ عروسکی ؟ فانتزی ؟ یا ..... ممنون از زحمات شما سلام. بینی شما گوشتی ولی با غضروف های قوی است . بینی قوز دارد . انحراف دارد . نوک بینی پهن است و افتادگی دارد . پره های بینی بزرگ است . نتیجه جراحی در حد قابل قبول و رضایت بخش است .
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. انتخاب مدل بینی به خواسته شما بستگی دارد . اگر طالب جلب توجه دیگران هستید بینی فانتزی بهتر است . اگر مایلید کسی متوجه جراحی کردن شما نشود بینی طبیعی بهتر است .


 
پرسش ۱۵۰۴

سلام.آقای دکترببخشیداگرلطف کنیدجواب من روبدهیدممنون میشم. من درسن 19 سالگی بار اول بینی ام راعمل کردم که راضی نبودم بعداز6ماه مجدد عمل کردم که بازهم راضی نبودم وبعدازیکسال بازهم مجددعمل کردم که مجموعا سه بارعمل بینی بصورت کامل داشتم.اماراضی نیستم. دوست دارم بینی ام خیلی زیباترازالان بشه.اماقوس بینی ام خیلی زیباوطبیعی است.امادوست دارم کمی عروسکی وسربینی ام کمی بالاتربرودنظرشماچیه وهزینه عمل من تقریبا چند میشه.مریم هستم24ساله ازمشهد.سپاسگزارم
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. خدا به جراحی که مجددا شما را عمل کند رحم نماید !


 
پرسش ۱۵۰۱

باعرض سلام وادب؛ من حدود يك سال است كه بينی ام را عمل كرده ام و عروسكی ميخواستم ولی دكترم ميگه پوست بينی ات ضخيم و نميشه نوك تيز شد و عروسكی بشه به نظر شما امكانش هست كه عروسكی بشه من خيلی عاشق بينی عروسكي ام و مطمئنم بهم مياد مرسی لطفاً‌جوابشو برام بفرستيد با تشكر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی با پوست ضخیم عروسکی نمیشه .


 
پرسش ۱۴۶۷

با سلام , من خانم سی ساله ای هستم با چهره نسبتا گرد مایل به کشیده و چشمان رنگی و ابروهای کشیده اما بینی کشیده ای دارم که اگر صورت به سه قسمت تقسیم شود مقداری بینی کشیده تر است اما از بینی های سر بالا و عروسکی هم خوشم نمی اید در حال حاضر چون ده کیلو اضافه وزن دارم بینی به صورتم می اید اما در حال رژیم گرفتن هستم و اگر لاغر تر شوم بینی از صورتم بیرون زده میشود میخواستم ببینم نظر شما بابت جراحی بینی در حدی که ضایعه نشه امکانش هست یا اصلا دست به بینی نزنم اما همش تو فکر تغییر هستم. با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. اگر توانستید وزن مورد علاقه خود را حداقل سه ماه حفظ کنید و بعد از سه ماه از بینی خود راضی نبودید می توانید برای جراحی اقدام نمایید .


 
پرسش ۱۳۹۷

سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر در صورت امکان با مشاهده عکسهای بینی من هزینه عمل بینی را بفرمایید.. و آیا امکان عمل بدون بی هوشی عمومی و با بی حسی موضعی یا دارو خواب آور امکان پذیر است؟ چنانکه در عکسها دیده می شود بینی من گوشتی یا بدفرم نیست و استخوانی محسوب می شود. از ساق بینی راضیم و مایل نیستم تغییر کند تا اطراف آن کبودی ایجاد نشود. مشکل من سر بینی است که تغییراتی بدین شرح را خواستارم 1- کوچک شدن سوراخ بینی به شکل گرد و در نتیجه ترمیم جای بخیه عمل قبل در دوطرف بینی 2- کوتاه تر شدن بلندی سر بینی (ارتفاع). باتوجه به ساق آن سر بینی بلند است و مایلم کوچکتر و فانتزی تر باشد 3- اصلاح حالت هفتی و سرپایین بینی (بدلیل بیرون زدگی تیغه وسط) بطوریکه بیرون زدگی نداشته و کمی به سمت بالا کشیده شود درکل مایلم سر بینی من کوچکتر و شکل عروسکی و فانتزی به خود گیرد. پوست من تقریبا گندمی و چشمان نسبتا درشت عسلی دارم ضمن عذرخواهی از اتلاف وقت شما بدلیل سکونت در شیراز و عدم دسترسی سریع به شما مجبور به ارسال ایمیل شدم ضمنا علاوه بر عکسهای بینی خودم که با نامهای m ارسال کردم چند نمونه عکس بینی فانتزی مورد نظرم با نامهای p ارسال می شود ضمنا من مایلم فصل بهار یا تابستان عمل نمایم در حال حاضر باید عمل لیزر چشم انجام دهم ضمن تشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام . برای شما آرزوی موفقیت دارم .


 
پرسش ۱۲۹۳

باسلام و عرض ادب به دکتر حسنانی عزیز ، دکتر می خوام دماغمو طبیعی(مردانه) عمل کنم یعنی نمیخوام فانتزی ، عروسکی ، یا سربالا باشه ، یک بار قبلاً دماغم شکسته عمل خاصی روش نشده فقط دکتر fix کرد ، ممنون میشم نظرتان را راجب عمل بدونم لطف کنید هزینه ی عمل رو هم اگه امکان داره بگید.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) است . قوز دارد . انحراف مختصر دارد . طول بینی زیاد است . روی بینی نا منظم است . نتیجه جراحی در حد قابل قبول است .


 
پرسش ۱۰۴۰

سلام خدمت شماآقای دکترحسنانی من خیلی به جراحی بینی علاقه مندم اماازعوارض آن میترسم ازطرفی از بینی خوشم می آید که درعین اینکه کوچک وعروسکی باشدبه صورتم بیاید اگه راهنمایی کنید ممنون میشم عکس خود و مدلی را که دوست دارم برایتان میفرستم اگرامکانش هست عکسم رادر سایت قرار ندهید خیلی مچکرم
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) است . قوز دارد . طول بینی زیاد است . نوک بینی پهن است و افتادگی دارد . پره های بینی بزرگ است . نتیجه قابل قبولی در انتظار شما است . تصور کپی کردن چهره یا بینی هنرمندان برای شما دور از واقعیت است .


 
پرسش ۱۰۰۳

سلام مجدد و خسته نباشید. می شه علت اینکه می گید نتیجه جراحی بینی من قابل قبول نمی شه رو بگید؟ من نمی خوام بینی عروسکی داشته باشم. فقط در حدی که جمع و جور بشه کافیه. ایا بر نمی گرده؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. در حد جمع و جور شدن , نتیجه گیری خواهید داشت . بازگشت ناچیز است .


 
پرسش ۹۹۴

آقای دکتر حسنانی با عرض سلام و احترام و تشکر فراوان به خاطر تمام زحمات جنابعالی .آقای دکتر شما قبلا به من فرمودید که بینی ام گوشتی است و ممکن است نتیجه برای من رضایت بخش نباشد و از عمل بینی صرفنظر کنم .آقای دکتر من اصلا بینی عروسکی یا فانتزی یا خیلی کوچک نمی خواهم فقط میخواهم پهنی بینی ام گرفته شود و وقتی می خندم پره های بینی ام پهن نشود و صاف و شیک به نظر برسد وکمی نوک بینی کوچک شود .ایا در این حد هم امکان پذیر نیست ؟ با توجه به این که میخواهم شما عمل بینی ام را انجام دهید آیا نتیجه رضایت بخش خواهد بود ؟ضمنا آقای دکتر قد بینی من کوتاه است آیا ایجاد مشکل میکند ؟بسیار بسیار از شما سپاسگزارم
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. اگر انتظارات منطقی در حد تغییراتی که ذکر نمودید داشته باشید , حتما نتیجه خواهید گرفت .


 
پرسش ۹۹۲

با سلام وخداقوت خدمت شما . مدتها بود که به دنبال فرم عمل طبیعی بینی غضروفی (استخوانی) بودم .به طوریکه بعد عمل در عین زیبایی کسی متوجه ی عملی بودن بینی ام نشود . وقتی در گالری بینی های غضروفی (استخوانی) طبیعی شما رو دیدم . دقیقا همان انتظاری بود که داشتم. آقای دکتر من مشهد زندگی میکنم و متاسفانه دو دکتر مشهور اینجا بینی ها را کاملا عروسکی و مصنوعی درست می کنند و به همین خاطر بعد شش ماه تحقیق و بررسی دکترهای مختلف تصمیم گرفتم به شما مراجعه کنم . من با توجه به توضیحات شما بینی غضروفی (استخوانی) دارم که از نظر ضخامت خوبه ولی طولش بلنده .سینوزیت و کمی انحراف بینی هم دارم .قصدم کم کردن ارتفاع بینی ام بطور کاملا طبیعی و زیباست و همچنین درمان انحراف بینی ام.حال سوالم این است که برای این عمل حدودا چقد هزینه باید کنار بگذارم ؟و اینکه آیا نوبت دهی تلفنی انجام می شود؟ و اینکه برای این عمل چه مدت باید تهران باشم؟ با تشکر از سایت خوب و جامعتان
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی است . نتیجه جراحی در حد متوسط به بالا است . لطفا برای گرفتن نوبت با منشی تماس بگیرید . برای عمل بهتر است حداقل 48 ساعت در تهران توقف داشته باشید .


 
پرسش ۹۷۸

باسمه تعالی جناب آقای دکتر سلام اینجانب تصمیم به عمل بینی دارم . بینی من دارای قوز است . هدفم فقط صاف کردن قوز آن است ونمی خواهم نوک بینی فانتزی شود و به سمت بالا بیاید . به اصطلاح نوک دماغ عروسکی باشد . در این رابطه چند سوال دارم . 1- آیا پاسخ ها برای مشاوره توسط خود شما انجام می شود . 2- عکسی را که ارسال می کنم نمی خواهم در سایت نمایش داده شود . موکدا خواهش می کنم تصویر در سایت درج نشود . 3- با توجه به این که من به خاطر ماموریت در خارج از کشور هستم و در تیرماه مدت کوتاهی در ایران خواهم بود آیا امکان فراهم کردن مقدمات عمل _ آزمایش و عکس - و عمل در عرض یک هفته وجود دارد ؟ 4- بینی من از چه نوعی است ؟ من نمی خواهم نوک بینی جمع شود و نوک آن بالا رود و چند درصد عمل موفقیت آمیزی خواهد بود و مشکل بینی من رفع خواهد شد .
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. سوالات توسط خودم پاسخ داده می شود . بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است . نتیجه جراحی در حد قابل قبول است . حداقل از یک ماه قبل از جراحی با منشی هماهنگ نمایید .


 
پرسش ۹۳۵

درود بر شما جناب آقای دکتر حسنانی گرامی دکتر من میخوام بینی ام رو به شکل طبیعی و غیر فانتزی و غیر عروسکی و غیر خوکی! عمل کنم. یکبار تا حالا مشاوره رفتم ( پیش دکتر حمیدرضا مفرد ) متاسفانه پاسخ درستی مبنی بر برگشت یا عدم برگشت و یا حتا توضیحات کامل و جامعی هم دریافت نکردم نگرفتم ..بنظر شما نوک بینی ام افت میکنه بعدا؟ حتا نمیخوام خیلی باریک بشه یا سوراخهاش بحدی کوچیک بشه که تنفسم به مخاطره بیفته....... سوال خیلی خیلی مهم دیگه اینکه من آستیگماتیسم هستم و تقریبا 80 % کار و مطالعه و رانندگی مو با عینک طبیعی انجام میدم این مساله مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟ لنز طبی هم گرفتم چشمم اصلا بهش عادت نکرد و بیخیالش شدم.... ضمنا در همون مشاوره بمن گفته شد پوست نوک بینی بسیار ضخیم و چربی دارم که البته خودمم همینطور فکر میکنم ... حالا نظر شما چیه؟ انشالله بزودی حضوری به مطب شما خواهم آمد. ممنون میشم پاسخ منو بدین .. عکس هم براتون آپلود کردم با یک دنیا سپاس الهام
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی ولی با غضروف های قوی است . نتیجه گیری در حد متوسط به بالا است . احتمال افت نوک بینی ناچیز است .تا یک ماه نمی توانید از عینک استفاده نمایید .


 
پرسش ۷۷۴

با سلام خدمت شما دکتر حسنانی من به دلیل داشتن صورت گرد بینی کشیده و نوک تیز و اینکه حالت عروسکی نداشته باشد نیاز دارم به نظر شما میشود روی بینی من عملی انجام داد که متناسب با صورتم بشه و به صورتم بیاد متشکرم اگر جواب منو بدید .
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. لطفا عکس خود را برای من ارسال نمایید .


 
پرسش ۷۴۲

با سلام خدمت دکتر حسنانی... من 1.5 سال پیش بینیمو عمل کردم و اصلا از نتیجه عمل راضی نیستم بینی من 2 انحنا یکی از بالا و دیگری از پایین داشت که فقط بالایی برطرف شده و انحنای بینی من در پایین به سمت راست کاملا در عکس ها مشهوده...در ضمن اصلا از جهت ظاهری تغییری در صورتم ایجاد نکردند در حالیکه من خواستار باریک شدن بینی من شده بودم زیرا از پهن بودن اون خیلی عذاب می کشم بالاخص حین خندیدن...سوراخ های بینی کاملا بعد از عمل نامتقارن هستند...بنابراین سوالم اینه که آیا باریک شدن و کوچک شدن بینی من ممکن هست؟ آیا این انحنای پایین که احتمالا برای شکستگی غضروف است قابل ترمیم است؟آیا بینی من می تواند فرم سر بالا یا عروسکی داشته باشد...پیشاپیش از شما متشکرم بابت وقتی که برای این پرسش و پاسخ در اختیار ما می گذارید(من عکس ها رو از تمامی جهات براتون گذاشتم فقط تمایلی ندارم عکس ها روی سایت قرار بگیرند و ممنون)
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام . همانطور که اشاره کردید نوک بینی انحراف دارد و بینی پهن است . امکان اصلاح بینی تا حدودی وجود دارد . بینی صاف می شود و تاحدودی باریک تر می شود .و سوراخ های بینی قرینه خواهد شد .


 
پرسش ۷۴۰

ضمن عرض سلام و خسته نباشید. آقای دکتر من هانیه متولد72 هستم و شدیدا در فکر عمل بینی/اما با 2 سوال روبرو شدم/ نوع بینی من چیه و عملش موفقیت آمیزه؟ با توجه به اینکه نوک بینی من غضروف بزرگ داره و با دست قابل لمسه و روی قوز بالای بینی هم هست/نوک بینی هم افتاده/مشکل تنفسی هم ندارم.آیا کوچکترکردن سایز نتیجه مطلوب میده یا جراحی که بینی عروسکی میشه بهتره؟ با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی است ولی خوشبختانه غضروف های محکمی دارد . روی بینی قوز وجود دارد . نوک بینی پهن است و افتادگی دارد . پره های بینی بزرگ است . نتیجه جراحی در حد متوسط به بالا می باشد .

