مشاوره جراحی بینی | فروردین ۱۳۹۷
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی


عضو جامعه جراحان گوش و حلق و بینی ایران | عضو جامعه جراحان پلاستیک صورت اروپا


مشاوره جراحی بینی | فروردین ۱۳۹۷

 

مشاوره با دکتر حسنانی در خصوص جراحی زیبایی بینی

 
پرسش ۵۰۴۰

باعرض سلام حضورشماپزشک محترم. بنده سوالي داشتم ازحضورجناب عالي. دوهفته قبل عمل رينو انجام دادم الان متوجه شدم سوراخ سمت راست بيني بازو راحت نفس ميکنم ولي سوراخ چپ کمي بسته تروبه سختي تنفس ميکنم براي بيني بنده از تامپون استفاده نشد وبعدازعمل هم خونابه اي که ترشح ميشد بيشتر ازسوراخ سمت راست بود وخيلي کم يابه ندرت از سمت چپ خونابه ميامدولي باسرنگ هم سرم روبافشارداخل بيني ميريزم سوراخ سمت راست راحت تره و داخل حلقم وارد ميشه ولي سمت چپ به سختي. آقاي دکتر خيلي نگرانم ميخواستم نظرشمارودرباره اين مشکل جويابشم. خيلي سپاسگزارم ازشما.
پاسخ دکتر حسنانی:

پاسخ دادن به این سوالها به معاینه حضوری نیاز دارد و تا داخل بینی شما معاینه نشود نمی توان جواب داد ولی شایع ترین حالت این است که یک مقدار از انحراف بینی در سمت چپ باقی مانده باشد.
این مورد رو باید دکتر خودتان ببینند و نظر دهند.


 
پرسش ۵۰۳۹

من ماه آينده عمل جراحي دارم. ??ماه پيش بينيمو چربي سوزي زدم.بعد ازچندماه فروفتگي پيدا کرد.دوباره رفتم پيش دکترم گفت نيم سي سي يا کمتر يک سوم ژل بيني تزريق کرد که فرورفتگي از بين بره. ?ماهه ژل به بينيم تزريق کردم. باعمل فرورفتگيها ازبين ميره، فرم بينيم درست ميشه.عفونت به وجود نمياد. ماه آينده عمل بيني دارم، مشکلي پيش نمياد؟ لطفا ممکنه راهنمايي کامل کنيد.تشکر.
پاسخ دکتر حسنانی:

چربی سوزی یا تزریق ژل به بینی مورد تائید ما نیست و فقط باعث آسیب به بینی میشود و عمل جراحی را دچار مشکل میکند و ممکن است عفونت نیز رخ دهد و بعید است که اینها با عمل برطرف بشوند.
توصیه ی ما این است که این کارها را انجام ندهید.


 
پرسش ۵۰۳۸

ميشه لطفا بگيد هزينه جراحي بيني چقدره؟ من تقريبا به مدت يکسال قرص راکوتان مصرف کردم، ولي الان 6 ماه قطع کردم، براي عمل بيني مشکلي ايجاد نميکنه؟ و اينکه دو ماه پيش هم اگزوماي پوستي گرفتم و لکه هاي قرمز روي پام آمده بود ولي با رژيم غذايي از بين رفت ممکن براي جراحي بيني مشکلي ايجاد کنه؟ دکتر آلرژي گفته 6 ماه بايد رژيم غذايي رعايت کنم
nose 5038  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگزما های پوستی معمولا برای جراحی بینی مشکلی ایجاد نمیکنند ولی باید تحت نظارت یک دکتر پوست باشید و درمانهای لازم را دریافت کنید.


 
پرسش ۵۰۳۷

اقاي دکتر ? ماه پيش دماغمو تو اراک عمل کردم..دماغم گوشتي بودولي ن زياد فقط نوک و پرهاش..دکترم ب پره بيني اصلا دس نزده..نوکشم يکم تغيير کرده..دماغم انگار داره بر ميگرده ب حالت اوليه رفتم پيش دکترم..گفت خانم خيليم خوبه طبيعي هست دماغت بعد بدن با بدن فرق داره خون کم هميشه ک تخيله بيني ميکنم توش هس..بهم گفت حساسيته امپول زد بهم با ي کرم گفت مرطوب کن..ولي تاثيري نداره
پاسخ دکتر حسنانی:

اول باید این را در نظر بگیرید که بعضی از بینی های گوشتی را نمی توان زیاد تغییر داد و من نمیدانم که بینی شما چه شکلی بوده ولی شما باید یکسال صبر کنید و تقریبا نتیجه ی نهایی حالتی است که بعد از یکسال ایجاد می شود.
البته بینی های گوشتی تا سه یا چهارسال نیز تغییرات دارند و بعضی ار آنها بعد از 2 یا 3 سال زیبا میشوند، ولی خوب به هر حال بعد از یکسال تقریبا باید با چیزی که میبینید کنار بیایید و تفاوت فاحشی ایجاد نخواهد شد و بعد از یکسال باید با چیزی که هست کنار بیایید و اگر نمی توانید با آن حالت کنار بیایید باید برای عمل مجدد و عمل ترمیمی تصمیم بگیرید که آن هم نمیدونم جواب می دهد یا نه و باید معاینه ی حضوری صورت بگیرد.


 
پرسش ۵۰۳۶

من دوهفتست عمل بيني کردم براي بار دوم بينيم سربالا و خوکي شده فقط کارم شده گريه و شديدا افسرده شدم بخاطره ناراحتي قلبي که دارم اجازه يک بيهوشي دگرو اصلا دگ ندارم ميخواستم يدونم ايا با بيحسي ميشه کمي نوک بينيمو پايين اورد؟ البته من يک هفتست به نوک بينيم چسب ميزنم و کمي پايين امده ولي اصلا راضي نيستم و بخاطره محل زندگيم و خانواده اي که دارم اصلا نميتونم بااين بيني بيرون برم اگه ميشه راهنماييم کنيد ميتونم عکس هم بفرستم که قبل يه هفته چجوري بود و الان بعد چسب چطور شده فقط ميخوام کمي نوک بينيم بياد پايين ولي نميتونم بازم بيهوش بشم چون تو يک سال دوبار عمل بيني کردمو بيهوش شدم دکتر گفته توان بيهوشي دگه ايرو ندارم
پاسخ دکتر حسنانی:

این مورد را باید از دکتر خودتان سوال کنید چون به تکنیک مورد استفاده در جراحی شما بستگی دارد، اگر غضروفها را کوتاه کرده باشند نمی توان کاری برای آنها انجام داد ولی اگر نوک بینی توسط بخیه به سمت بالا کشیده شود ،می توان بخیه ها را باز کرد.
به هر حال به تکنیک عمل جراحی بستگی دارد و در این حال نمی توان قضاوت کرد، معمولا باید یکسال صبر کرد و بعد از یکسال جراحی ترمیمی انجام دهید. نمی توان بعد از دو یا سه هفته کاری انجام داد و ممکن است منجر به آسیب بیشتر بینی شما شود.


 
پرسش ۵۰۳۵

من الان 4 ماه عمل کردم دکترم استخوناي بالا ي ببنيمو خيلي سوهان کشيده خيلي تخت شده بينيم چشمام زده بيرون بشکلي ک تو اين چهار ماه بدون چسب هيچ جا نرفتم اصن يه وضع بدي شده قيافم افسرده شدم از طرفي دانشجو ام سخته همش با چسب برم واقعا زندگيم سياه شده ميخواستم ببينم امکان پيوند استخون هست ک سطح بينيم بياد بالا تر من شنيدم بعد يه سال ميشه عمل مجدد کرد ولي من خيلي سخته برام ميشه 7 ماه ک شد بيام خدمتتون
پاسخ دکتر حسنانی:

بله،امکان پیوند زدن غضروف به بینی شما وجود دارد و هرچه دیرتر اقدام به ترمیم کنید بهتر است. برای مثال بهتر است بعد از یک یا دو سال اقدام کنید و هرچه بیشتر بتوانید تحمل کنید برای شما بهتر است ولی اگر نمیتوانید تحمل کنید باید حداقل یکسال صبر کنید و بعد از یکسال برای اصلاح غضروف بینی خود مراجعه کنید.


 
پرسش ۵۰۳۴

من يه مدت پيش رفتم پيش دکتر عکسه بينيمو که طراحي کرد صورتم يه جوري شد نميدونم واقعا بعده عملم صورتم اونجوري ميشد يا فقط به خاطره فتوشاپيش بود که صورتم همزمان با تغيير بينيم کشيده ميشد و تغيير کرد
پاسخ دکتر حسنانی:

معمولا جراحی بینی تغییری روی صورت ایجاد نمیکند اما اگر بینی توسط برنامه ی فتوشاپ کوچک وبزرگ شود، در محیط نرم افزار صورت نیز همراه بینی کشیده میشود و این به دلیل اشکال برنامه هست و این برنامه آنقدری پیشرفت نکرده است که بتواند شکل بینی را به تنهایی تغییر دهد و هنگام تغییر شکل بینی توسط برنامه فتوشاپ، نواحی اطراف بینی نیز تحت تغییر قرار میگیرند و این واقعی نیست یعنی در حین عمل این اتفاق رخ نمیدهد.


 
پرسش ۵۰۳۳

سلام اقاي دکتر بعد عمل روي بينيم لک سياه افتاد علت انا بهم ميگين
پاسخ دکتر حسنانی:

گاهی اوقات در جراحی پوست آسیب میبیند و لک اتفاق می افتد و گاهی اوقات هیچ آسیبی ایجاد نشده و بعد از عمل جراحی به دلیل قرار گرفتن در مقابل آفتاب این تغییر رنگها در پوست ایجاد میشود.
به هر حال می توانید به یک متخصص پوست مراجعه کنید تا کمکتان کنند.
بعد از 2 سال، چسب زدن فایده ای ندارد و کمکی نمیکند.
برای رفع خشکی داخل بینی میتوانید از پماد ویتامین A استفاده کنید،مسئله ی مهمی نیست و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۳۲

سلام اقاي دکتر من بيست وهفت روز هستش که جراحي بيني انجام دادم با اينکه بيني طبيعي مي خواستم نوک بينيم بالاس و پرهاي بينيم و سوراخ ها با هم فرق داره دکترم هم تا الان نگذاشته بينيمو تو مطب ببينم مي خواستم بدونم امکانش هست که پرهاي بينيم درست بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

بستگی به تکنیک جراحی دارد، در بعضی از تکنیکهای جراحی، نوک بینی بعد از سه یا چهار ماه به سمت پایین کشیده میشود.اگر عمل جراحی شما با آن روش باشد، نوک بینی شما افت پیدا میکند و مشکل شما حل میشود اما اگر از روشهایی استفاده کرده باشند که در آن نوک بینی به تیغه ی وسط بینی وصل میشود؛ احتمال اینکه نوک بینی به سمت پایین بیاید کمتر است.
بعد از گذشت 6 یا 7 ماه تکلیف مشخص میشود،اگر بعد از 6 یا 7 ماه نوک بینی به سمت پایین آمده و به فرم مورد نظر شما درآمد مشکلی نیست، اما اگر مشکل حل نشد برای انجام هر اقدام ترمیمی باید حداقل یکسال صبر کرد و قبل از یکسال انجام هیچ اقدامی توصیه نمیشود.


 
پرسش ۵۰۳۱

سلام و خسته نباشيد با تشکر از شما و مشاوره هاي گرانبهاتون. آقاي دکتر من دختر 5ساله اي دارم که از اول پاييز تا آخر زمستان مداوم مريضه و هر هفته بايد داروي چرک خشک کن کو آموکسي کلاو بخوره چون گوشش عفونت ميکنه البته نه اينکه بهار و تابستان مريض نشه در اين دو فصل با فاصله زماني چند باري مريض ميشه که حس ميکنم طبيعيه. پارسال بخاطر عفونت گوش 10 روز بيمارستان بستري شد از گوشش عفونت شديد بيرون ميزدجواب ستي اسکن و نوار گوشش خوب بوده.هر پزشکي ميبرم ميگه مشکلي نيست و پرده گوشش سالم ولي من باز احتياط ميکنم و پنبه وازلين در گوشش قرار ميدم و حمام ميبرم ولي باز مريض ميشه. دکتر ها فقط چرک خشک کن ميدن و بهشون ميگم چرا دخترم اينجوره جوابي نميدم.ميترسم براش مشکلي پيش بياد و باز مثل پارسال که با سردرد شديد بردمش بيمارستان بشه.لوزه سوم هم دکتر گفت اگه دهانش باز بمونه داره که شبها کاملا دهانش بسته است و از بيني نفس ميکشه. چند وقت پيش مجبور شدم باز شستشوي گوش انجام بدم چون جرم گرفته بود اصلا از گوش پاک کن استفاده نميکنم ولي نميدونم چرا اينجوري ميشه. لطفا راهنماييم کنيد تا حالا چندين بار پيش متخصصان گوش و حلق بيني خوب بردم در اصفهان ولي جواب نگرفتم نهايتا يه قطره بتامتازون ميدن در گوشش بريزم.از لحاظ اشتها و غذا خوردن خيلي خوبه ولي سبزيجات خام اصلا نميخوره.ممنون ميشم راهنماييم کنيدچون واهمه دارم اشکالي در شنواييش پيش بياد و کار از کار بگذره.
پاسخ دکتر حسنانی:

عفونتهای مکرر گوش در کودکان اگر همراه با کاهش شنوایی نباشند نمی تواند مسئله ی مهمی برای کودک ایجاد کند.
با توجه به خوب بودن نوار گوش فرزند شما، مشکلی برای شنوایی پیش نیامده و جای نگرانی نیست.
اگر عفونتهای مکرر گوش باعث جمع شدن مایع درون گوش شود و شنوایی بیشتر از db25 افت کند، در آن صورت اقدام جراحی توصیه میشود ولی برای مواقعی که شنوایی مشکلی ندارد،بهتر است این عفونتها با آنتی بیوتیک کنترل شوند و جای نگرانی نیست و مشکلی برای فرزند شما پیش نمیاید.


 
پرسش ۵۰۳۰

سلام آقاي دکتر خوبين شرمنده خيلي بد موقع مزاحمتون ميشم من واقعا خيلي وقته دارم همه سوال جواب هاي عمل بيني رو ميخونم و شما به همشون ج دادين من ? ماهه عمل کردم تو شهرستان نتونستم برم دکتر خودم دوبار رفتم آمپول عضلاني نوشته بود زدم نوک بينيم يکم افتادکي داره ورم هم داره و فک نکنم تو حالت طبيعي درس بشه با چسب هم نشده و تا حالا هم اميد وار کننده نبوده حالا بخاطر نرفتنم شايد اگه راه حلي هست برا ترميمش از تزريق آمپول به داخل بيني که يکم نوکشو جمع کنه و نيفته ممنون ميشم من بيام هر جا که شد مطبتون ببينين چون نميتونم برم شهرستان کارم نميزاره بازم من منتظر جوابتون هستم ممنون ميشم ج بدين .
پاسخ دکتر حسنانی:

اولا اینکه بینی را اگر پزشک دیگری عمل کرده باشد، بنده دخالتی در آن انجام نمی دهم و تزریق یا موارد اینچنینی در آن انجام نمی دهم. اما جهت راهنمایی شما عرض می کنم که آمپول های کورتون می تواند ورم نوک بینی را از بین ببرد، مخصوصا اگر زیر یک سال زده شود؛ اما از افتادگی بینی جلوگیری نمی کند و ربطی به آن ندارد.


 
پرسش ۵۰۲۹

من رشتم تربيت بدنيه با عمل زيبايي بيني مشکلي ايجاد نميشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

برای کسانی که رشته تربیت بدنی هستند، سه ماه اول بعد از عمل را باید خیلی مدارا کنید، ورزش ها باید سبک باشد، با دیگر افراد تماس و برخورد نداشته باشید؛ اما بعد از گذشت سه ماه، بینی تقریبا محکم شده است و می توانید به زندگی عادی تان در رشته تربیت بدنی ادامه دهید.


 
پرسش ۵۰۲۸

سلام آقاي حسناني خسته نباشيد...ببخشيد من ? روز پيش عمل بيني داشتم...دو روز پيش گچ رو برداشتم...داخل سوارخ بيني سمت راستم احساس کردم که يه چيز اضافه هست بعد از تميز کردن فهميدم يک نخ بخيه هستش و خودم به اشتباه کمي کشيدمش...چون نميدونستم نخه اول....همين سوراخم داخلش راهش بسته تره يعني ديواره ها کيپ ترند
پاسخ دکتر حسنانی:

آن ها نخ های بخیه جذبی اند که خود به خود ازبین می روند، اینکه می فرمایید آن ها را کشیده اید، مشکلی ایجاد نمی کند، اگر جراحی کامل انجام شده باشد، کشیدن نخ جراحی مشکلی ایجاد نمی کند و جای نگرانی ندارد.


 
پرسش ۵۰۲۷

کمکم کنيد ممنون ميشم چون دبابت دارم دوست ندارم دوباره بيهوش بشم
پاسخ دکتر حسنانی:

بیهوشی بعد از یک سال برای شما هیچ ضرری ندارد و با بیهوشی های امروزی نیز معمولا مشکلی ایجاد نمی کند و برای دیابت نیز اختلالی ایجاد نمی شود و براحتی قابل کنترل است.


 
پرسش ۵۰۲۶

سلام ببخشيد ي سوال راجب ترميم بيني داشتم خاستم بدونم که من ? ماه عمل کردم بد از نيمرخ انگار بينيم دراز بنظر ميرسه خاستم بدونم بد يک سال با سوهان يا جراحي سرپايي ميشه که طول بيني از نيمرخ کوتاه کرد؟يني ميشه بدون بيهوشي اين کار انجام داد؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کوتاه کردن بینی، خیلی راحت تر از بلند کردن آن است؛ یعنی اگر مشکل شما بلند بودن بینی هست براحتی می توان آن را کوتاه کرد. اما کسانی که جراحی کرده اند و بینیشان کوتاه شده است، کار سخت تر است و باید غضروف پیوند زده شود و مشکلاتش بیشتر است. به طور کل، مشکل حل کردن بینی بلند، راحت تر است.


 
پرسش ۵۰۲۵

سلام آقاي دکتر خسته نباشيد .. من ? هفته س جراحي کردم .. پره ي سمت راست بينيم هيچ مشکلي نداره و ظاهر زيبايي داره اما پره ي سمت چپ حالت افتادگي داره ( صافه و حالت هلالي شکل رو مثل سمت راست نداره) خواستم بدونم طبيعيِ؟ اگه نيست با بخيه درست ميشه ؟ يک مقداري هم سوراخش بزرگ تر از سمت راست هست .. ميشه لطفا جواب بديد ؟ خيلي تو روحيه م تاثير بدي گذاشته
پاسخ دکتر حسنانی:

امکان اصلاح این مسئله وجود دارد، اما برای اصلاح آن نباید عجله کنید. یک سال باید صبر کنید و اگر بعد از این مدت همچنان این مشکل وجود داشت، تکنیک های مختلفی برای برطرف کردن آن بصورت سرپایی قابل انجام است.


 
پرسش ۵۰۲۴

من تازه بيني ام رو عمل كردم از نتيجه راضي ام و ميدونم كه براي قضاوت نهايي بايد 6 ماه حداقل صبر كنم، فقط يه نگراني دارم كه اگه لطف كنيد پاسخ بديد ممنون ميشم گچ بيني من رو بعد از عمل خيلي كج گذاشتن و بعد از باز كردن گچ قسمت بالاي بينيم فرو رفتگي داره در مورش خيلي نگرانم راه حل چيه
nose 5024  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

تورفتگی ها اگر براثر فشار گچ باشند، به مرور زمان برطرف می شوند؛ یعنی با گذشت چهار یا پنج ماه برطرف می شود. اما اگر تراش استخوان زیاد باشد، آن ها ماندگار اند. برای تفکیک این دو مورد از یکدیگر، بعد از 6 ماه اگر از بین رفته باشد مربوط به گچ می شود ولی اگر تراش زیاد خورده باشد، این مورد باقی می ماند و بعد از یک سال می توانید برای آن اقدامی انجام دهید.


 
پرسش ۵۰۲۳

مشکل پانيک دارم داروهاي اعصاب قرص اضطراب ميخورم آيا موقع بيهوشي مشکلي برايم پيش نمياد يا خطري ندارد
پاسخ دکتر حسنانی:

داروهای ضد اضطراب یا ضد افسردگی معمولا برای بی هوشی خطری ندارند، اما شما باید به متخصص بیهوشی بگویید که چه دارویی را مصرف می کنید.


 
پرسش ۵۰۲۲

من مشکل انحراف بيني دارم شکل ظاهر بيني ام خوب نيست گوشتي هستش ميخوام همزمان عمل کنم دکتر بهم گفت بيني گوشتي خوب عمل نميشه اگه بخواي انحراف و زيبايي عمل کني به مشکل ميخوري بعدها مشکل تنفسي پيدا ميکني ميگفت عمل نکني بهتره
پاسخ دکتر حسنانی:

نتیجه زیبایی بینی های گوشتی به اندازه بینی های استخوانی نیست، که آن هم یک طیف دارد، بعضی از بینی ها خیلی گوشتی اند و نتیجه گیری شان خیلی کم است و ما توصیه می کنیم که اصلا عمل نکنند. بعضی از افراد مشکلاتشان کمتر است و به عمل جواب می دهند. عکستان را بفرستید تا بنده بررسی کنم و به شما گفته می شود که آیا عمل کنید یا خیر.


 
پرسش ۵۰۲۱

من انحراف شديد بيني دارم و تنفس برام سخت....مشکل خروپف هم دارم....آيا با جراحي بيني مشکلم حل ميشه؟؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در خروپف معمولا چند علت باهم وجود دارد، مثلا انحراف بینی، چاقی، اضافه وزن، بزرگی لوزه. انحراف بینی به تنهایی عامل خروپف نمی تواند باشد و مشکلات دیگری نیز به همراه آن وجود دارد. با جراحی انحراف بینی مشکل خروپف شما کمتر می شود.


 
پرسش ۵۰۲۰

با سلام سه سال پيش عمل زيبايي داشتم بالاي پره سمت چپ بيرون زده بيش از 12 بار امپول تزريق کردن برام از جناب دکتر در مورد اين موضوع مشاوره خواستم
nose 5020  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

چون بیرون زدگی خیلی زیاد نیست و جلب توجه نمی کند، توصیه می شود با آن کنار بیایید اما اگر نخواهید کنار بیایید، نیاز به عمل ترمیمی دارد که با این مقدار جزئی برجستگی نیازی به این کار ندارد، توصیه می شود به آن توجه نکنید و کنار بیایید.


 
پرسش ۵۰۱۹

ميبخشيد من يه مشكل جدي واسم پيش اومده ماه بهمن 96با دكتر اسلامي جو بيني مو عمل كردم نك بيني مو خوب دراورده اما بين ابروهامو خيلي گود كرده افسردگي گرفتم بايد واسم غضروف ميزاشت بجاي اينكه گودش كنه شنيدم شما خوب غضروف ميزارين الان چيكار بايد بكنم من؟
پاسخ دکتر حسنانی:

باید عکس هایتان را ببینم و بررسی کنم که چه کاری نیاز دارد و اگر قرار باشد که بنده ترمیم را انجام دهم، معمولا ترجیح می دهم یک یا دوسال از عمل شما گذشته باشد تا ورم بینی کاملا خوابیده باشد و مشخص شود که چه مشکلاتی قرار است پیش بیاید و همه ی آن ها را باهم ترمیم کنم. موافق ترمیم زودرس نیستم و ترجیح می دهم که ورم بینی کاملا خوابیده باشد تا هر عیب و ایرادی دارد، خود را نشان دهد و در یک عمل ترمیمی تمام آن ها را برطرف نمایم. حداقل یک سال باید بگذرد و هرچه دیرتر باشد بهتر است. این موارد را می توان از پشت گوش غضروف برداشت و پیوند زد تا آن را برجسته کرد، در هر حال امکان ترمیم وجود دارد.


 
پرسش ۵۰۱۸

من ? سال بينيمو عمل کردم از همون اوايل بينيم پره هاش خيلي بد بود و همين طور سر بالاست بقيه جاهاش هيچ مشکلي نداره اين يکي دوسال اخير هم بزرگ شده ميخام عمل کنم پيش يکي از همکارانتون رفتم گفتن تو مطب عيبشو ميگيرن اما استرس دارم بايد چيکار کنم؟؟ممنون ميشم جوابمو بدين
پاسخ دکتر حسنانی:

در مطب کارهای سرپایی قابل انجام است ولی این مورد که بینی سربالا باشد و بخواهید سر آن را پایین بیاورید، یک کار سرپایی نیست، باید پیوند غضروفی انجام شود. بنده چنین کاری را در مطب انجام نمی دهم و در اتاق عمل، فضایی را فراهم می کنم که بتوانم کار بزرگتری انجام دهم. در مطب کارهای سرپایی در حد کوچک کردن پره های بینی را می توان انجام داد.


 
پرسش ۵۰۱۷

من ? ماه پيش عمل جراحي زيبايب بيني انحام دادم و انحراف هم داشت بيني ام. بعد ? ماه هنوز ورم داره و شکل واقعي اون معلوم نيست. بنظر مبارکتون چکار بايد کرد؟ يه قوس و تو رفتگي بدي هم در وسط بيني م ايجاد شده.و يه حالتي مث جاي عينک رو بينيم ديده ميشه. دکتر ميگه ماساژ بده من از شکل دماغم راضي نيستم. بنظرتون ترميم لازمه يانه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

قسمتی که حالت فرو رفتگی ایجاد شده است، اگر بعد از گذشت یک سال همچنان وجود داشت، با استفاده از غضروف های پیوندی قابل ترمیم است. حتما باید یک سال صبر کنید و بعداز این زمان اگر از بینی تان راضی نبودید، امکان ترمیم وجود دارد.


 
پرسش ۵۰۱۶

سلام آقاي دگتر ببخشيد من اگر بخام بينيم عمل کنم بعد چند ماه ميتونم دوباره فوتبال بازي کنم
پاسخ دکتر حسنانی:

در ورزش هایی که احتمال برخورد وجود دارد، مثل فوتبال، بهتر است که سه ماه صبر کنید و بعد از این مدت فوتبال را انجام دهید. البته قبل از آن، بعد از گذشت یک ماه، بدنسازی می توانید داشته باشید ولی برای بازی کردن، چون احتمال دارد که بینی تان ضربه بخورد، سه ماه صبر کنید. مگر اینکه از محافظ هایی که روی صورت بسته می شود، استفاده نمایید که در این صورت بعد از گذشت دو ماه نیز می تونید این کار را انجام دهید.


 
پرسش ۵۰۱۵

من از اهواز هستم و قصد عمل بيني پيش شما دارم اما در حال درمان جوش هاي کيستيک پوستم هستم .که داروي راکوتان مصرف ميکنم. ايا محدوديتي ايجاد ميکنه؟
nose 5015  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۰۱۴

سلام دکتر. کجي اسخوان بيني و غير قرينگي بيني و انحراف ممکنه به دليل چرخش فک بالا باشه؟؟؟؟ من دوتا دندونم کج درومده يکم فک بالامو منحرف کرده.کجي بيني دارم ممکنه به دليل چرخش فک باشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر که کل صورت غیرقرینه افت کرده باشد، یعنی فک بالا غیر قرینه باشد، بینی نیز جزئی از صورت است و آن نیز می تواند همزمان با آنها غیر قرینه و کج رشد کرده باشد و دچار انحراف و غیرقرینگی باشد. اینکه شما فکر کنید، کجی بینی بدلیل کجی یا غیرقرینگی فک است، مواردی هستند که با هم رشد می کنند. مثلا اگر در کودکی ضربه ای به صورت بخورد باعث می شود که هم فک ها غیر قرینه رشد کنند و هم بینی. بعضی از افراد بصورت ژنتیکی نیز صورتشان کج رشد می کند، همزمان بینی نیز کج رشد می کند. البته باید گفت که غیرقرینگی صورت در همه افراد وجود دارد، در برخی بیشتر است و در برخی کمتر.


 
پرسش ۵۰۱۳

ولي بشدت درگير موضع عمل هستم و ميترسم از جراحي از طرفيم هزينه ي عمل خيلي زياده برا همين تواينترنت سرچ کردم ديدم نوشته بدون عمل هم ميشه ک بيني کوچيک بشه با تزريق ژل هيالورونيک اسيد ميخام بدون ايا همچيم چيزي صحت داره واقعا ميشه؟؟تورو خدا راست بگين مهم نيس طولاني مدت هست يا ن مهم اينه بدونم همچين چيزي وجود داره يا اينم دروغه. من خيلي دماغم اعتماد بنفسم و اورده پايين خيلي زياد ب طوري ک ن ادامه تحصيل دادم ن کار ميکنم ن بيرون ميرم تو رو خدا جواب منو بدين شمارتونم تو اينترنت بود ببخشيد منو مزاحم شدم ولي خواهش ميکنم جوابمو بدين تو رو خدا
پاسخ دکتر حسنانی:

با تزریق ژل، بینی کوچک نمی شود، ممکن است بزرگ شود ولی کوچک نمی شود. ژل را در قسمت هایی که فرورفته است تزریق می کنند تا هم سطح قسمت های برجسته شود، مثلا قوز بینی برای مدتی محو می شود که در این صورت بینی بزرگ شده است. تاثیر ژل نیز موقتی است و بعد از 5 یا 6 ماه از بین می رود. بنده تزریق ژل بینی را اصلا توصیه نمی کنم. اینکه فرمودید اعتماد به نفستان را خیلی پایین آورده است، اصلا درست نیست و باید از مشاور کمک بگیرید، اینکه بخاطر بینی از خانه بیرون نروید و ادامه تحصیل ندهید، مشخص است که مشکل از جای دیگری است و ارتباطی به بینی ندارد و حتما باید به مشاور مراجعه نمایید.


 
پرسش ۵۰۱۲

دكتر من دو ماه پيش بينيمو ك استخواني و قوز دار بود عمل كردم ولي بينيم خيلي كوچيك شده طوري ك چهرمو بد كرده خيلي افسرده شدم دلم ميخاد بينيم بزرگتر شه ك ب صورتم بياد توروخدا دكتر نظرتونو بگين ك من بايد چيكا كنم لطفااا
پاسخ دکتر حسنانی:

بزرگتر کردن بینی شما، با استفاده از غضروف های پیوندی که براساس نیاز از پشت گوش یا از دنده گرفته می شود امکان پذیر است ولی قبل از هرگونه اقدام درمانی، حداقل باید یک سال صبر کنید و بعد از آن، اگر همچنان مایل بودید، جراحی ترمیمی امکان پذیر است.


 
پرسش ۵۰۱۱

اقاي دکتر من بيماري البينيسم دارم اگه عمل بيني انجام بدم به چشم هام اسيب وارد نميشه
پاسخ دکتر حسنانی:

جراجی بینی تاثیری روی چشم شما ندارد، تنها کسانی که در معرض جدا شدگی شبکیه هستند و احتمال جدا شدن شبکیه در آن ها وجود دارد، بهتر است که جراحی بینی انجام ندهند ولی سایر بیماری های چشمی مشکلی ندارند و می توان برای آن ها جراحی انجام داد.


 
پرسش ۵۰۱۰

دو روز پشت لبم و چونه و گردنم جوش هاي ريز سر سفيد زده بنظرتون مشکلي هست يا. عاديه؟؟ امروزم يه دونه روي بينم جوش زده
پاسخ دکتر حسنانی:

جوش ها بدلیل استرس ناشی از جراحی به بدن شما وارد شده است ایجاد شده اند و به صورت خود به خود برطرف می شوند و جای نگرانی نیست. معمولا نیاز به درمان نیز ندارند و در مدت دو الی سه ماه برطرف می شوند.


 
پرسش ۵۰۰۹

ببخشيد مزاحم وقت شريفتون شدم .چندتا سوال داشتم خدمتتون هزينه عمل چقد ميشه؟ شهرستانم.وگرنه خدمتتون ميرسيدم .دکتر شما عمل فک هم انجام ميدين آخه فک پايينم جلوتر از فک بالاس .بنظرتون اول بايد فک رو عمل کنم بعد جراحي بيني؟ بنظرتون خيلي اذيت نميشم هردو عمل باهم انجام بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

درمورد اینکه اول عمل فک انجام شود یا بینی، بستگی به این دارد که ابتدا فک بالا را عمل کنید یا پایین ، اگر قرار است فک بالا عمل شود بنابراین ابتدا باید فک بالا عمل شود و بعد بینی، چون جراحی فک بالا در شکل ظاهری بینی تاثیرگذار است و حتی ممکن است بینی را کج کند. پس باید اول فک بالا را عمل کنید تا تغییراتی که قرار است رخ دهد، اتفاق بیفتد و بعد جراحی بینی را انجام دهید. فک پایین تاثیری در فرم بینی ندارد و می توانید ابتدا بینی را عمل کنید و بعد فک پایین را یا برعکس. به طور کلی ترجیح بر این است که ابتدا فک عمل شود و بعد بینی، حتی فک پایین هم ترجیح داده می شود ابتدا عمل شود و بعد جراحی بینی صورت گیرد.


 
پرسش ۵۰۰۸

چشمانم نيز خيلي ضعيف است و ميخواهم ليزيک کنم ؛ چند وقت بعد از عمل ليزيک ميشه دماغ رو عمل کرد؟ مرسي.
پاسخ دکتر حسنانی:

یک ماه بعد از عمل لیزیک، می توانید بینی را عمل کنید و یک الی دو ماه بعد از عمل بینی نیز می توانید لیزیک کنید، البته با فاصله کمتر نیز می توان انجام داد، مثلا در این هفته لیزیک کنید و هفته بعد بینی را عمل کنید یا برعکس ولی خودتان اذیت می شوید. اگر می خواهید ریکاوری راحتی داشته باشید و دوره نقاهت آسان باشد، بهتر است یک الی دو ماه بین آن ها فاصله بگذارید. که این مدت زمان از لحاظ راحتی خودتان است و با فاصله کمتر نیز می توان این کار را انجام داد.


 
پرسش ۵۰۰۷

شرمنده وقتتونو ميگيرم بابت مشاوره واسه عمل بيني پي ام ميدم خواستم ببينم بينيم مشکل انحراف تيغه داره يانه اگ الان عمل کنم تو آينده تغييري نميکنه ظاهر بينيم حدود يه ماه پيش تصادف کرده بودم احساس ميکنم يه مقداري انحراف پيدا کرده يه مقدارم مشکل تنفسي پيدا کردم من اگه عمل زيبايي انجام بدم بعدا ظاهرش ديگه تغيير نميکنه؟
nose 5007  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در ct scan شما انحرافی دیده نمی شود، البته برای تشخیص انحراف علاوه بر ct scan باید داخل بینی را نیز معاینه کرد اما زمانی که در ct scan، انحرافی دیده نشود معمولا در معاینه نیز انحرافی دیده نمی شود. درخصوص اینکه اگر عمل زیبایی انجام دهید، بعدا تغییر شکل نمی دهد، معمولا خیر، با تکنیک های جدید جراحی تغییرات ماندگار است و با گذشت زمان تغییر آنچنانی اتفاق نخواهد افتاد.


 
پرسش ۵۰۰۶

سلام . علت کبودي بعد از جراحي رو قسمت قوز بيني و زير چشم چيه ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در جراحی، پوست از روی اسکلت بینی جدا می شود، اسکلت بینی تراش می خورد و بعد پوست مجددا روی اسکلت بینی فیکس می شود، این دستکاری ها باعث می شود که یک قسمت از رگ های زیر پوست بینی آسیب ببینند و خونریزی کنند، این خون ها چون جایی برای خارج شدن ندارند، زیر همان پوست جمع می شوند و به زیر پوست چشم گسترش پیدا می کنند، بنابراین بعد از عمل، کبودی را مشاهده می کنید که در حقیقت، همان خونریزی است که از رگ های زیرپوستی اتفاق افتاده است. این مورد چیز عجیبی نیست و بعد از مدتی نیز بدن، آن خون را جذب می کند و از بین می برد و کبودی برطرف می شود.


 
پرسش ۵۰۰۵

من يه سوالي از اقاي دکتر داشتم . من بينيمو دو هفتس عمل کردم دکترم غضروفاي نوک بينيمو به جاي اينکه برش بدن و کوچک کنند ، به قسمت سوراخ هاي بيني چرخوندن طوري که وقتي به سوراخاي بيني نگاه ميکنم غضروفارو ميبينم و دکترم‌گفتن اونا جذب ميشه ميخواستم ببينم علت اين کار چيه؟ چون کامل اون غضروفارو احساس ميکنم و تا حدي جلوي تنفس منو گرفتن
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۰۰۴

ببخشيد اگه من نخام قوز بينمو بدون جراحي رفع کنم بهترين روش درمان چيه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

تغییراتی که قرار است روی اسکلت بینی انجام شود، مثلا برداشتن قوز بینی، فقط با جراحی امکان پذیر است و راه دیگری ندارد. برخی مواقع گفته می شود که با تزریق ژل، قوز را از بین می برند، به این صورت است که در کنار قوز، ژل تزریق می کنند و قسمت های اطراف بالاتر می آیند و با قوز مساوی می شوند و شما فکر می کنید قوز از بین رفته است، درحالی که بینی تان را با این کار، بزرگتر کرده اند، ضمن اینکه بعد از 5 یا 6 ماه اثر آن از بین می رود و دوباره قوز خودش را نشان می دهد، بنابراین راهی غیر از جراحی برای برداشتن قوز وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۰۳

من امير هستم 24 سالمه تبريزم من 3 ماهه که الان پيش دکتر ش عمل کردم توو تبريز ولي متاسفانه تيغه غضروفي بينيم کج شده يه طرفم بيرون زده يه طرفش فرو رفتگي داره دکترم گفتن با تزريق ژل درست ميشه من ميخواستم نظر شمارو هم بدونم تورو خدا من اگه مجدد عمل کنم بهتره واسم يا تزريق ژل بکنم کدومو شما صلاح ميدونين؟؟؟ اين هم عکسم آقاي دکتر خواهش ميکنم کمکم کنيد نميخوام بينيم بد بشه تا آخر عمرم متقارن نيست 2 طرف
پاسخ دکتر حسنانی:

اصلاح آن باید بعد از یک سال انجام شود، ولی اگر تا یک سال نمی توانید تحمل کنید، می توان مقداری ژل برای شما تزریق کرد که اثر موقت دارد و تا 5 الی 6 ماه ماندگاری دارد، در این مدت به صورت کاذب انحراف برطرف می شود و بعد از اینکه اثر ژل ازبین رفت، دوباره انحراف خود را نشان می دهد و می توانید برای ترمیم اقدام کنید، البته بهتر است ژل تزریق نکنید چون کار ترمیم را سخت می کند و صبر کنید تا یک سال آن بگذرد و اگر تمایل داشتید، می توانید از دکتر خود بخواهید که ترمیم را انجام دهد.


 
پرسش ۵۰۰۲

سلام آقاي دکتر من سال ?? عمل کردم و ? ماه پيش ترميم انجام دادم بعد ? ماه هنوز بيني من بزرگ و خيلي خيلي پهن هست و شکل عدد ? داره پوست بيني من ضخيم لطفا راهنماييم کنيد چکار کنم براي کاهش اين ورم خيلي زياد دکتر جراح همچنان ميگن چسب بزن و اصلا قبول نميکنن که جراحي ترميمي من بوده و ? گذشته و کمتر نشده ورم که بيشتر هم شده آقاي دکتر شکل ظاهري تمامرخ بيني من فرم عدد ? و بسيار بزرگ دکتر خودم اصلا پاسخگو نيست و فقط ميگن چسب بزن الان هم خارج از کشور هستن ، من موندمو يه بيني با فرم و شکل عدد ? اون همه بعد ? ماه دارويي هست که استفاده کنم تا اين ورم از بين بره؟
nose 5002  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بینی که دوبار عمل شده است، کاری نمی توان برای آن انجام داد. واقعیت همین است که باید چسب بزنید تا ورم آن بخوابد. بعد از مدت زمان یک الی یک و نیم سال، اگر از شکل بینی راضی نبودید، آن یک بحث دیگر است یا باید با آن کنار بیایید و یا دوباره عمل ترمیمی انجام دهید، اما در حال حاضر هیچ اقدام دیگری جز صبر کردن نمی توان انجام داد. چسب زدن نیز فقط تا یک حدی اثر دارد و می توانید چسب هم نزنید ولی اگر نمی توانید با ورم آن کنار بیایید، چسب زدن به شما کمک می کند، اینکه فکر کنید می توانید یک اقدام فوری انجام دهید تا ورم آن بخوابد، چنین چیزی نداریم. تزریق کورتون می تواند مفید باشد ولی آن نیز ورم های نقطه ای را می خواباند، در اینکه کل بینی ورم دارد، نمی تواند به شما کمکی کند و فقط باید صبر کنید.


 
پرسش ۵۰۰۱

ببخشيد آقاي دکتر من سوالي داشتم خدمتتون ،نميدونم آيا اينجا ميشه پرسيد يا نه ،بهر حال من سوالم رو ميرسم و اگه امکانش هست پاسخ بدين ممنون ميشم آقاي دکتر من ??روزه عمل بيني انجام دادم اول که از همون روز اول که اسپيلنت رو بينيم بود پره هاي بيني بالا و پايين بود و يک سمت بينيم پايين تره از سمت ديگه هست تا الان که ??روزه ،بعد از اين مشکل الان حدود ده روز هست يک سمت بينيم يک خط يک سانتي فرو رفته و دکترم گفتن بخاطر لبه چسبه و فرمودند لبه چسب اونجا نيفته درست ميشه ولي الان ده روزه هنوز مونده و اين خيلي ناراحتم کرده ،آقاي دکتر لطفا شما بفرماييد اين فرو رفتگي برا چي هست و ايا برطرف ميشه يا من تا دير نشده کاري بايد براش انجام بدم ،ممنون ميشم اگه پاسخ بديد
nose 5001  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

تا زمانی که معاینه نشوید، نمی توان علت را تشخیص داد. شایع ترین حالتی که اتفاق می افتد این است که، غضروف بینی را که کوچک کرده اند، این غضروف نتوانسته خودش را نگه دارد و به سمت راه هوایی بینی، فرو رفتگی پیدا کرده است، اگر غضروف از یک حدی کوچکتر شود، نمی تواند در برابر فشار پوست مقاومت کند و به سمت داخل فرو می رود، در چنین حالتی باید یک الی یک سال و نیم صبر کنید و بعد از آن می توان با یک جراحی ترمیمی آن را اصلاح کرد. البته این یکی از شایع ترین علل بود و برای تشخیص دقیق نیاز به معاینه حضوری هست و پزشک شما که از نزدیک معاینه کرده است بهتر می تواند تشخیص دهد.


 
پرسش ۵۰۰۰

آقاي دکتر صبحتون به خير ميخواستم ازتون سوال کنم که من قرص کورتن مصرف ميکنم براي التهاب تيروئيدم البته الان خيلي بهتر شده و قرص رو کمتر کردم ميخواستم ببينم چون کورتن ميخورم ميتونم بيني مو عمل کنم من يه بار بيني مو عمل کردم ولي راضي نيستم
پاسخ دکتر حسنانی:

بهتر است دوره درمانی تیروئیدتان را تمام کنید، بعداز عمل جراحی بینی مصرف قرص کورتون یا قطع شود یا مقدارش خیلی خیلی کم شود، در هنگام مصرف قرص کورتون توصیه به جراحی نمی شود.


 
پرسش ۴۹۹۹

سلام اقای دکتر وقتتون بخیر و نیکی من ی سوال داشتم من حدودا دوماه اول بینی انجام دادم بالای پرهام خیلی پهن و بزرگه بعد دست ک میزنم استخونه .دکترم بهم میگه ورمه..ولی من احساس نمیکنم ورم باشه جاهای دیگه بینیم نسبتا ورمش خوابیده و کوچیک شده ولی این قسمت ک تو عکس نشون میدم خیلی بزرگه...تو روخدا شما منو راهنمایی کنید🙏🏻💙 دقت کنین اقای دکتر چقدر پهنه بالای بینیم بالای سوراخای بینیم استخونه انگار اصلا دکترم دست بهش نزده
nose 4999  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام .بخش زیادی ورم است و به خودی خود بهبود پیدا میکند. یک سال باید صبر کنید. پس از یک سال شکل بینی خیلی بهتر شده و سوراخها نیز کوچکتر میشود. هیچ عجله‌ای نداشته باشید.


 
پرسش ۴۹۹۸

ببخشید مزاحمتون شدم من تقریبا پنجاه روز میشه عمل زیبایی بینی انجام دادم بینی گوشتی ،غضروفی داشتم . در این مدت بینی من هنوز بزرگه و پهنای بینی ام بزرگه و انگار جم‌نشده البته از خود پره بینی ام کم کرده و جراحی انجام داده ولی هنوز کناره های ستون بینی و کنار پره های بینی ام پهنه دست که میزنم هنوز استخوان داره . نوک و ستون بینی روی بینی ام خوبه ولی کمی سفته البته شاید ورم باشه . مشکل من‌پهنای بینی و پهنای پره ها هستش آیا جم و کوچیک میشه. با تشکر از شما که وقت گذاشتین.
پاسخ دکتر حسنانی:

اکنون برای قضاوت زود است. باید صبر کنید یک سال بگذرد. اگر بعد از یک سال هنوز از حجم بینی راضی نبودید میتوانید مجدد مطرح کنید. شاید پزشکتان بگویند نیاز به جراحی ترمیمی دارد. اما این موارد معمولا پس از گذشت یک سال بهبود پیدا میکنند و نیاز به هیچ اقدامی ندارند. به همین دلیل فقط باید صبر کنید.


 
پرسش ۴۹۹۷

سلام جناب اقای دکتر حالتون خوبه صبحتون بخیر و شادی من حدودا چهار ده روز پیش بینیم رو که استخوانی بود عمل کردم الان از همه چی بینیم راضی هستم جز اینکه سرش خیلی بالاست و عروسکی شده من دوست ندارم اینجوری ایا بهتر میشه یا نه البته میدونم هنوز ورم داره و زمان میبره ولی اینکه سرش بالا رفته ناراحتم میکنه اصفهان عمل کردم.
nose 4997  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بستگی به تکنیک جراحی شما دارد. در برخی تکنیکها بعد از مدتی نوک بینی پایین می‌آید. در برخی تکنیکها فیکس میکنند به تیغه وسط بینی نوک بینی پایین نمی‌آید. برای اینکه تشخیص دهید کدام تکنیک انجام شده، نوک بینی را به سمت صورت فشار دهید، انگشت خود را روی نوک بینی بگذارید و هول دهید به سمت صورت. اگر شل باشد معمولا افت میکند. اما اگر سفت باشد احتمال پایین امدن کمتر است. اما بهرحال باید صبر کنید. اکنون هیچگونه اقدام اورژانسی را پیشنهاد نمیکنم. حداقل یک سال صبر کنید اگر انچه که انتظار داشتید نبود، با یک جراحی ترمیم میشود مشکل را برطرف کرد.


 
پرسش ۴۹۹۶

من سال 89 بینی استخوانی مو عمل کردم اصفهان. مشکلی نداشتم تا 9 تیرماه امسال بینیم بر اثر افتادن سبد فلزی از آبچکون شکست. تشخیص دکتر این بود که از دوجا دچار شکستگی شده و در 10 روز اول جااندازی شد از همون روز ضربه، قسمت میانی تیغه ی بینیم دچار برآمدکی کوچکی شد. این قسمت اصلا ضربه نخورده بود. تشخیص دکترم ورم استخوانی هست. ولی الان بعد از گذشت بیش از 4 ماه نه تنها با وجود چسب و ماساژ بهتر نشده که بدتر هم شده. لطفا راهنماییم کنید. اصلا نمی دونم علتش چیه و باید چه کار کنم به نوضیح دیگه اینکه دقیقا ورم از قنگسمتی شروع میشه که بالاش اون قسمت خالی بینی هست. البته از زاویه سه ره خیلی مشخص تره. انگار قسمت پایینی بیتی کلا جداست. شتید تو عکسا درست معلوم نباشه نیاز به سوهان زدن داره یا بازم باید صبر کنم؟ در مورد ماساژو چسب هم راهنماییم کنید که آیا فایده داره یا نه؟ پیشاپیش از زمانی که می گذارید بی نهایت سپاسگزارم ضمنا آقای دکتر آیا نیازی به عمل مجدد هست؟ می شه بهتر از این بشه بینی م؟
nose 4996  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در اثر ضربه ای که خورده است غضروف شکسته و یک تکه از آن جابجا شده. ماساژ یا چسب زدن حدود 20% تاثیر دارد. چون زیاد نیست. 20 درصد هم مفید است اگر جواب نداد باید یک سال صبر کنید از ضربه بگذرد، اگر همچنان باقی بود و مثلا قابل مشاهده بود و شما را اذیت میکرد، در اینصورت نیاز به یک عمل مجدد سرپایی دارد. مثلا یک سوهان روی آن میشود کشید و برطرف کرد. بطور کلی هرچه دیرتر برای این موارد اقدام کنید بهتر است. باید صبر کنید ورم کاملا فروکش کند. اگر ماساژ و چسب زدن فایده ای نداشت با سوهان کشی میشود مشکل را حل کرد.


 
پرسش ۴۹۹۵

با سلام وقتتون بخير باشه راهنمايي ميخواستم ازتون جهت ترميم بينيمو سه ماهه عمل كردم پره هاي بينيم خيلي كوچيك شده خواستم ببينم امكان ترميم و بزرگ تَر شدن پرها هست؟ سلام ببخشيد من خارج از ايران زندگي ميكنم و امكان اومدن براي مشاوره رو ندارم اگه من رو جهت مشاوره براي ترميم راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم
پاسخ دکتر حسنانی:

مشکل‌ترین بینی ها برای ترمیم، بینی‌هایی هستند که کوچک شده اند. چه اسکلت انها کوچک شده باشد چه پره‌های آنها. اما برای اینها نیز جای امیدواری هست و امکان ترمیم وجود دارد. معمولا باید غضروف و پوست را از پشت گوش شما برداریم و پیوند بزنیم تا بتوانیم پره بینی را بزرگ کنیم. این ترمیم نیز هر چه دیرتر انجام شود بهتر است. حداقل یک سال باید گذشته باشد اما هر چه دیرتر بهتر است. مثلا دو سال، سه سال. هرچه بیشتر تحمل کنید و مراجعه کنید برای ترمیم نتیجه بهتری میگیرید.


 
پرسش ۴۹۹۴

سلام اقای دکتر خسته نباشید. بنده ماه قبل اومدم پیشتون مشاوره و گفتید که براتون ct بفرستم. اینct بنده هست. میخاستم نظرتون رو راجب نتیجه عملم با توجه به انحرافی که دارم بدونم. خیلی ممنون
nose 4994  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

ببینید نتیجه عمل را حتما در مشاوره خدمت شما عرض کرده‌ام. در C-T اسکن شما یک انحراف است که با جراحی برطرف میشود. اما اینکه نتیجه جراحی زیبایی چیست حتما در مشاوره خدمت شما عرض کرده ام.


 
پرسش ۴۹۹۳

Slm Vaghtetun bekheir jenab dr Man ye soal dashtam az hozuretun? Man teye amal bini ghabli ke hodude 4,5 sale pish bude binim be nazaram az hade normal kuchiktar shode va be suaratm nemiad , surakhaye bini ham kuchik shode va hata moshkele tanafosi ham ijad shode Soalr man ine ke emkan bozorg kardane bini ba estefade az ghozruf hast? Mitunam omidvar basham?
nose 4993  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
nose 4993
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. مشکل‌ترین بینی ها برای ترمیم، بینی‌هایی هستند که کوچک شده اند. اما بهرحال امکان بزرگ کردن آنها با استفاده از عضروف‌های پیوندی هست. این غضروف‌ها را از پشت گوش یا دنده شما بسته به اینکه چه مقدار نیاز داشته باشیم برمیدارم، به بینی پیوند میزنیم و معمولا موفقیت آمیز است. و جای امیدواری هست.


 
پرسش ۴۹۹۲

سلام خوب هستید دکتر.شب بخیر ببخشید من چون میخواستم سریع ب جواب برسم بهتون‌ پیام دادم‌.شرمنده من یکماه پیش عمل کردم.بعد بینیم ناقرینه هست. یعنی بینیم یکطرفش استخونش برآمده هست.طرف دیگه صاف الان یکماه از عمل گذشته.دکتر چجوری میتونم مشکلشو حل کنم یا اینکه طی این چندماه ممکنه مشکلش حل بشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. غیرقرینگی‌هایی که در بینی وجود دارد تا 6 ماه طبیعی است. البته بخش عمده اینها را معمولا پزشکان با ماساژ دادن برطرف میکنند. اما اگر پس از 6 ماه رفع نشد، احتمال باقی ماندن آنها بیشتر است. اما ترمیم را باید یک سال به تاخیر بیاندازید. یعنی پیش از یکسال اقدام به ترمیم نکنید. این نکته را هم عرض کنم که اگر تا 6 ماه رو به بهبود بود، احتمال برطرف شدن بیشتر است. یعنی باید حتما صبر کنید. در هر صورت باید 1 سال صبر کنید و سپس برای ترمیم اقدام کنید. زیرا اکثر این موراد تا 1 سال برطرف میشوند. اگر بهتر نشد نیاز به ترمیم دارد.


 
پرسش ۴۹۹۱

خدمتان که عرض شود پسری سی ساله هستم که سه ماه پیش عمل توربینکتومی و انحراف بینی انجام دادم الان بعد از سه ماه هنوز از بینی و گلو ترشحاط تخلیه میکنم داخل گلوم پر خلط میشه که نمیزاره بخوابم و خیلی اذیتم میکنه حتی نمیتونم اب گلومو قورت بدم یه حالت چسبندگی ایجاد میکنه و داخل بینیمم خلطهای خشک جمع میشه و هر روز من چند نوبت باید تخلیه کنم.و اما دو ماه بعد از عمل خوب بودم ولی الان دوباره مثل قبل از عملم خور و پوف شدید میکنم بدون این که با دهن نفس بکشم خور و پف میکنم...میخواستم منو راهنمایی کنید که برای خلط گلو چه اقدامی کنم و دوم دلیل خر و پفی که میکنم چی هست...با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

پاسخ دادن به این سوالات معمولا در معاینه حضوری انجام میشود. من معمولا در این موارد شایع‌ترین علت را میگویم.شایعترین علت در مورد شما رنیت آلرژیک یا غیرآلرژیک است. یعنی مواردی که باعث حساسیت یا التهاب در بینی میشوند و باعث میشوند که ترشحات پشت حلق ایجاد شود. درمان اینها معمولا دارویی است. سردسته داروهای موثر نیز اسپری بینی حاوی کورتون است. این داروها باید حتما تحت نظر پزشک تجویز شود. دوره درمانی نیز چندساله است. یعنی تا چند سال شبها یا دو بار در روز داخل بینی اسپری حاوی کورتون بزنید. این اسپری ها با اینکه کورتون دارند معمولا عوارض چندانی ندارند. به این علت که کورتون انها یا جذب نشده یا جذب بسیار کمی دارد و عوارض کورتون را ایجاد نمیکند.


 
پرسش ۴۹۹۰

من در بچگی آسم کودکی داشتم و الان خوب شدم مگر اینکه در هوای خیلی الوده غلیظی قرار بگیرم میخواستم بدونم اگر عمل بینی انجام بدم ممکنه نتونم خوب نفس بکشم؟
پاسخ دکتر حسنانی:

خیر بیماری آسم هیچگونه ممنوعیتی برای جراحی بینی ندارد و شما میتوانید بینی خود را جراحی کنید. مشکلی پیش نمی‌آید.


 
پرسش ۴۹۸۹

سلام اقای دکتر.من یک ماه پیش بینی مو عمل کردم.بینیم شکستگی داشت همچنین کمی انحراف بینی داشتم بعد عمل وقتی گچ بینیم باز شد دیدم اصلا پره های بینیم رو دست نزده وقتی ازش پرسیدم گفت غضروف نداشتن نمیشد درستشون کنم الان پره های بینیم بزرگ هستن و با وجود اینکه به پرها دست نزده اما یکی از سوراخ های بینیم بزرگتر از اون یکیه میخوام ببینیم راهی هست که پره های بینیم کوچکتر بشه یا اصلا سوراخ های بینی بعد کاهش ورم درست میشن ؟ ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

سوراخهای بینی به خودی خود با کاهش ورم کوچک میشوند. معمولا 6 ماه طول میکشد تا مشخص شود. باید 6 ماه صبر کنید. اگر همچنان این سایز سوراخهای بینی را دوست نداشتید در آن صورت میتوانید از پزشک درخواست کنید آن را کوچک کند. یک یا دو ماه برای قضاوت زود است . باید صبر کنید.


 
پرسش ۴۹۸۸

سلام اقای دکتر امیدوارم که پیام من پاسخ بدید ممنون میشم از شما جناب دکتر من 5 سال پیش بینیم رو عمل کرده بودم بعد دکتر همه غضروف بینیم رو برداشته بود و این باعث شد که وسط بینیم گود بشه بعد 3 اردیبهشت امسال بینیم رو پیش یه دکتر عمل کردم از گوشم غضروف برداشتن گذاشتن الان بعد از 5 ماه و نیم بینیم سمت راست همونجایی که غضروف گوشم هست یه برامدگی کوچیک داره که دکترم میگه این کم کم خودش درست میشه من اوایل ماساژش میدادم دکتر گفت ماساژ نده به نظرتون راهی داره و این درست میشه خیلی ذهنم درگیر بود گفتم از شما بپرسم چون نظرتون رو خیلی قبول دارم
پاسخ دکتر حسنانی:

غضروفهای پیوندی گاهی این مشکل را دارند. یعنی هرقدر هم پزشک دقت کند، گاهی برجستگی کوچکی از زیر پوست مشخص است. البته با تمهیدانتی که ما در جراحی بکار میبریم میتوانیم بر این مشکل فائق آییم. اما گاهی پس از گذشت مدتی برجستگی کوچکی زیر پوست مشخص است. اگر در حدی باشد که شما را آزار دهد باید یک سال صبر کنید. پس از یکسال میتوانید از پزشکتان درخواست کنید روی آن سوهان کشیده و مشکل را حل کند. اما اگر چندان آزاردهنده نیست و قابل تحمل است بهتر است اقدام ترمیمی انجام ندهید و با آن کنار بیایید.


 
پرسش ۴۹۸۷

سلام. آقای دکتر از خوزستان پیام میدم. خواستم عرض کنم حدود 10 سال پیش جراحی پلیپ دو طرفه داشتم. و حدود یک سال هست که موقع خواب خر پوف میکنم و الان جدیدا تو خواب نفسم میگیره واز خواب میپرم. آیا میشه وقتی نفسم بگیره به قلب و عروق فشار بیاره من 35 ساله وحدود 20 سال فوتبال بازی کردم. سپاس
پاسخ دکتر حسنانی:

گرفتگی بینی معمولا به تنهایی عامل خروپف نیست. یعنی خروپف علل متعددی دارد که دست به دست هم داده و سبب خروپف میشوند. گرفتگی بینی در اثر پلیپ یا انحراف میتواند عامل باشد. بزرگی لوزه ها میتواند عامل آن باشد. چاقی و یا سیگار کشیدن میتواند علت باشد. عللتهای متعددی متواند داشته باشد. برای تشخیص علت نیاز به معاینه حضوری است. اما نکته این است که گرفتگی بینی به تنهایی معمولا علت خروپف نیست و معمولا نمیتواند بر روی قلب و عروق فشار بیاورد.


 
پرسش ۴۹۸۶

سلام آقای دکترممنون میشم جواب سوال منوبدید...من لوزه هام بزرگه قبل عمل بایداول لوزه هاموبردارم...؟چه مدت بعدازعمل میتونم عمل پیرسینگ بینی انجام بدم...؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر کسی مایل باشد میشود جراجی لوزه‌ها را همراه با جراحی بینی انجام داد اما بهرحال هر دو عمل اذیت کننده است و ما معمولا نمیخواهیم این دو عمل را با هم انجام دهیم چون هم راه تنفسی بینی مریض جراجی شده و هم راه تنفس دهان او مورد جراحی قرار گرفته. بطور کلی دردسر آن کمی زیاد است هم برای پزشک هم برای مریض و معمولا دوست نداریم هر دو را باهم انجام دهیم گرچه امکانپذیر است. یعنی ممنوعیتی ندارد. در مورد اینکه کدام را اول انجام دهید، تقدم یا تاخری بر هم ندارند. هر کدام بیشتر شما را اذیت میکند انجام دهید. در مورد پیرسینگ بینی دو ماه بعد از جراحی میتوانید انجام دهید. مشکلی ندارد.


 
پرسش ۴۹۸۵

من مشهد هستم زیر چشمم تزریق چربی داشتم همراه با عمل بینی الان یک ماه شده کبودی خوب شده ولی زیر پوست لکش مونده و خط چشمم هنوز پيداست آیا خوب میشه یا شما کرم یا پمادی پيشنهاد میکنید ممنونم از پاسخ شما
پاسخ دکتر حسنانی:

کبودی‌هایی که بدنبال جراحی بینی، یا تزریق چربی یا پلک، یا جراحی پلک، با کرم یا پماد از بین نمیروند. باید صبر کنید با گذشت زمان بدن خود آنها را محو کرده و از بین میبرد. متاسفانه کرم یا پماد خاصی روی آن تاثیر ندارد. تنها گذشت زمان میتواند باعث بهبودی شود.


 
پرسش ۴۹۸۴

من 15 عمل کردم امروز 18 بازم خون میاد پماد زدمداخل بینیم چیکارکنم بنظزتون کلا 4 روز عمل کردم هنش سرم باید بالا باشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر خونریزی بصورت خارج شدن خون روشن از بینی وجود دارد باید به پزشک خود مراجعه کنید تا مشخص کنند علت چیست. ممکن است نیاز باشد رگ خونریز را پیدا کنند و ببندند یا بسوزانند. یا راه حل های ساده تر این است که داخل بینی را برای مدتی پانسمان کنند. اما اگر اینطور باشد که خونریزی بصورت گاه به گاه و لکه های خونی است، این اهمیتی ندارد و به مرور زمان برطرف میشود. خونریزی خون روشن از داخل بینی مخصوصا اگر همراه با گرفتگی و کیپ شدن بینی باشد مهم است و پزشک حتما باید علت آن را بررسی کند. اما اینکه گاها لخته ها و رگه های خون که خارج میشود و تنفس هم طبیعی است اهمیتی ندارد. جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۹۸۳

چطور ميتونيم بفهميم قوز بينى كاذب يا واقعى است ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سوالی که پرسیدید سوال بسیار تخصصی است. اما من برای اینکه طوری توضیح دهم که مطلب ساده تر انقال یابد باید گفت اگر بینی در نواحی خاصی مثلا در اثر ضربه یا جراحی‌های قبلی، پشت بینی دچار فرورفتگی شده باشد، قسمتهای کناری که فرورفته نشده‌اند، بصورت کاذب برجسته به نظر میرسد و به نظر قوز میرسند. اما اگر هیچ فرورفتگی خاصی روی پشت بینی وجود نداشته باشد و فقط یک قسمت برجسته وجود نداشته باشد، قوز واقعی است. در مواردی که قوز واقعی است درمان آن نیز با برداشتن آن به وسیله سوهان یا دستگاه‌های برنده استخوان است. اما اگر کاذب باشد یعنی واقعا قوزی وجود ندارد، بخاطر فرورفتگی اجزای کناری قوز بنظر برسد، درمان آن پر کردن فرورفتگی‌ها بویسیله غضروف‌های پیوندی است. تشخیص آن با یک معاینه ساده امکانپذیر است.


 
پرسش ۴۹۸۲

سلام آقای دکتر خسته نباشید من ۲هفته پیش عمل کوچک کردن شاخک بین انجام دادم اما هیچ تاثیری تا الان روی تنفسم نداشته وتا الان من دارم درد میکشم میخواستم بدونم این درد و کیپ بودن بینیم طبیعی هست یاکه نه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کوچک کردن شاخک بینی از آن دسته عمل‌هایی است که کمی در مورد آن اخلاف نظر وجود دارد. فقط در مواردی که شاخک بینی خیلی بزرگ باشد، و علت دیگری برای کیپ بودن تنفس وجود نداشته باشد، مثلا انحراف بینی، آلرژی یا حساسیت وجود نداشته باشد، علل دیگری که باعث کیپ شدن بینی است وجود نداشته باشد. مثلا بدنبال جراجی گاهی دریچه های بینی تنگ میشود، به آن توجهی نمیکنند و شاخک بینی را کوچک میکنند. بهرحال فقط در صورتی کوچک کردن شاخک بینی تاثیرگذار است که علل دیگر کیپ شدن و گرفتگی بینی هستند، وجود نداشته باشد. اگر فقط علت آن شاخک بینی باشد و شما کوچک کنید، بعد از مدتی مشکلات شما برطرف میشود. برای مثال دو هفته قابل قضاوت نیست. بعد از یک الی دو ماه ممکن است مشکل برطرف شود. اما اینها تنها در صورتی است که شاخک بینی موثر باشد. زیرا در این مورد تمام پزشکان نظر واحدی ندارند و اختلاف نظر زیادی در مورد تاثیر شاخک بینی روی تنفس وجود دارد.


 
پرسش ۴۹۸۱

سلام دکتر وقت بخیر و خسته نباشید ببخشید دکتر 8 ماهی هست عمل کردم و با کم شدن ورم انحنای بینی که باعث زیبایی بینی داره از بین میره به نظرتون کورتون بزنم انحناش حفظ میشه با تشکر اقای دکتر اگر کورتون لازمه بهم بگید که بزنم مرسی چون میخام انحنای بینی که قبل از نوک بینی حفظ بشه از بین نره
nose 4981  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کورتون زمانی اثر دارد که بافت نرم بینی زیاد باشد. یعنی پوست ضخیم باشد یا زیر آن فیبروز باشد. اگر پشت بینی که میخواهید قوس داشته باشد دست بزنید تا ببینید سفت است یعنی اسکلت غضروفی دارد، تزریق کورتون اثری ندارد. اما اگر شل است، یعنی بافت نرم است، که یا پوست است یا فیبروز، در اینصورت کورتون میتواند یک الی یک سال و نیم اثر داشته باشد و سبب شود ان قسمت ضخامن کمتری پیدا کند و به قول شما قوس ایجاد شود.


مشاوره با دکتر حسنانی در مورد جراحی بینی

09126115922
تلفن واتساپ و تلگرام برای درخواست مشاوره


drhosnani@gmail.com
ایمیل برای مطرح کردن سوالات پزشکی و علمی

پاسخ سوالتان را پس از یک هفته از اینجا مشاهده کنید

پاسخ سوالات قبلی

آرشیو
۸۴

