مشاوره جراحی بینی | خرداد ۱۳۹۷
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی


عضو جامعه جراحان گوش و حلق و بینی ایران | عضو جامعه جراحان پلاستیک صورت اروپا


مشاوره جراحی بینی | خرداد ۱۳۹۷




مشاوره با دکتر حسنانی در خصوص جراحی زیبایی بینی

 
پرسش ۵۱۶۰
کوچک شدن نوک بینی با عمل

سلام اقای دکتر من یه ماه هست که عمل کردم نوک بینیم خیلی کوچک شده اصلا انگار نوک بینی ندارم من دلم میخواست پهنتر میشد این حالت تغییر میکنه ؟ یا همینجوری میمونه
پاسخ دکتر حسنانی:

در این مورد برای اظهار نظر دقیق ترباید عکس ارسال کنید تا من ببینم. منتها ا اظهار نظر دقیق بعد از یک ماه اصلا امکان پذیر نیست. حتما باید یکسال صبر کنید تا ورم بینی بخوابد وبعد از یکسال میشود در این مورد دقیق تر اظهار نظر کرد.


 
پرسش ۵۱۵۹
تشخیص چسبندگی بینی

سلام اقای دکتر.من در مورد چسبندگی بعد از عمل سوال داشتم.اگه میشه چند مورد عکس از این مشکل بذارین که دقیق متوجه بشیم مشکلمون چسبندگی یا نه.من امکان معاینه حضوری شما رو ندارم.پزشک خودم هم مسوولیت پذیر نبودن.لطفا چند مورد عکس رو که از داخل بینی و چسبندگی هست بذازین پیج اطلاع رسانی بشه.توی گوگل هم نبود عکسی در اینمورد.ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

اولا که هر پزشکی مسئولیت پذیر است و اگر مشکلی باشد حتما خودشان در این زمینه پیش قدم هستند و توضیحات را به شما میدهند. منها چسبندگی بینی به این معنی است که تیغه ی وسط بینی به دیواره ی کنار بینی بچسبد. این حالت، حالتی است که معمولا در جراحی پیش نمی آید و جزو اتفاقات با شیوع کم است. وقتی که زخمهای داخل بینی خیلی وسیع باشند ممکن است این حالت پیش بیاید. یعنی در جراحی زخمهای وسیع داخل بینی ایجاد شده باشد. این حالت بیشتر در عملهای کلوز که در قدیم رواج بیشتری داشت پیش می آید. الان با رواج عملهای باز که مخاط درون بینی کمتر دستکاری میشود این عارضه شیوع کمتری دارد. به هر حال به این صورت است که تیغه ی وسط بینی به دیواره ی کناری میچسبد. یعنی فرض کنید درون بینی شما هر طرف یک سوراخ داری که این سوراخ به یک حفره وصل است، بینی در هر طرف یک حفره دارد که این حفره ها توسط تیغه ی وسط بینی از هم جدا شده اند. حالا اگر دستکاری آنقدر شدید باشد که تیغه ی وسط یک طرف به دیواره ی کنار بینی بچسبد، این حالت چسبندگی است. معمولا مشکل مریضهایی که برای چسبندگی مراجعه میکنند اصلا چسبندگی نیست. معمولا اینقدر مشکل شدید نمیشود که چسبندگی ایجاد شود وتنگی ایجاد شده است. یعنی اینکه فاصله ی بین کناره ی بینی و تیغه ی وسط بینی کم شده و دریچه ی بینی؛ حفره ی بینی تنگ تر شده است و مریضها به این حالت چسبندگی میگویند، در حالی که این با چسبندگی فرق میکند. درمان تنگ شدن فضای بینی و چسبندگی متفاوت با یکدیگر است. مشکل شما نیز به احتمال زیاد همان تنگ شدن دریچه ی بینی میباشد.


 
پرسش ۵۱۵۸
عوارض تزریق کورتون

من یک ماه عمل کردم و دکترم برام دوبار تزریق کورتون انجام داده به فاصله دوهفته ازهم . وگفتند دویا سه هفته دیگه برم اگر ورم بینی کمتر شده دیگه چسب نزنم یااینکه دوباره کورتون بزنه. میخاستم ببینم این تزریق ها عوارض ندارن ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کورتون ها چون با دوز کم تزریق میشوند عوارض عمومی ندارند. یعنی آن عوارض نگران کننده مانند فشار خون، مرض قند، زخم معده و پوکی استخوان را ندارد. تنها عارضه ای که میتواند داشته باشد این است که در محل تزریق ایجاد فرورفتگی کند. به همین خاطر بهتر است که فاصله ی تزریق کورتون ها حداقل یک ماه باشد.


 
پرسش ۵۱۵۷
عوارض تزریق کورتون بعد از عمل بینی

nose 5157
پاسخ دکتر حسنانی:

کورتونها معمولا عارضه ی چندانی ندارند. به خاطر اینکه با دوز خیلی کم تزریق میشوند و آن عوارض کورتون مانند فشار خون، مرض قند، زخم معده و پوکی استخوان را ندارد. گاهی اوقات اگر فواصل تزریق کم باشد میتواند باعث فرورفتگی در پوست بینی شود. چسب زدن تاثیر چندانی در فرم بینی ندارد و فقط باعث میشود که ورم بینی زودتر بخوابد. من توصیه میکنم 2 ماه چسب بزنید، اگر دوست نداشتید روزها چسب بزنید میتوانید شبها چسب بزنید.


 
پرسش ۵۱۵۶
سوهان کشیدن و تزریق کورتون برای برآمدگی بینی

سلام بنده یک سال و هفت ماه از عمل بینیم میگذره بالای نوک بینی ( قسمت کمر بینیم )برامدگی داره که با دست زدن میره داخل یعنی شل هست ! خیلی اذیتم میکنه باید چیکار کنم؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بهتر است این سوال را پزشک خودتان که از شرح عمل شما آگاه هستند جواب دهند. ولی به صورت کلی یک یا دو بار داخل آنها آمپول کورتون میزنید، اگر که جواب نداد ممکن است به صورت جراحی سرپایی یک سوهان کشیدن نیاز باشد.


 
پرسش ۵۱۵۵
امکان خراب شدن فرم لب بالایی با عمل بینی

سلام‌دکتر خیلی سوالم مهمه‌هیچکسی این‌سوالو ازتون‌نپرسیده میشه جواب بدین هرجا سرچ کردم پیدانکردم. راست میگن بعد از عمل بینی لب بالایی فرمش خراب میشه‌و‌لثه مشخص میشه موقع خنده بعلت‌کشیدگی پوست بینی به بالا؟ خواهش‌میکنم جواب بدید دکترجان
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام، نخیر چنین چیزی صحت ندارد و با عمل بینی فرم لب بالایی خراب نمیشود، لثه نیز مشخص نمیشود و هیچ مشکلی پیش نمی آید و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۵۴
آمپول کورتون برای رفع ورم بینی

سلام اقای دکتروقتتون بخیر...آقای دکترمن3سال پیش بینیم روعمل کردم بینیم گوشتیه باپوست ضخیم کمی نوک بینیم گردشده...پدرومادرم بهم اجازه ترمیم نمیدن. به نظرشمااستفاده ازروش هایی مثل لیزربادستگاه پلاسماجت کارسازهست؟حتی یه ذره هم ممکن نیست تاثیرداشته باشه؟من توقع چندانی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنین آقای دکتر.چون واقعاسردرگمم
پاسخ دکتر حسنانی:

آمپول کورتون میتواند به شما کمک کند.لیزر یا پلاسماجت هیچ ارزشی ندارد. بهترین راه حل برای شما صبر و انتظار است. بهتر است صبر کنید، یکسال دیگر این مشکلات خود به خود حل میشوند.


 
پرسش ۵۱۵۳
بزرگ تر شدن بینی با عمل جراحی

سلام خسته نباشید اقای دکتر من قبلا هم به شما پیام داده بودم شما فرمودید باید یکسال صبر کنم الان یکسال صبر کردم ولی تغییری ندیدم ممکنه راهنمایی کنید من به هر کسی میگم كه اون دماغ اين شده كسي حتي باورم نمي كنه چن دفه رفتم پیش دکتر قبلی گفتن براي قسمت بالاييش غضروف میذارن ولي پايينشو چي كار كنم ؟اصلا چرا بزرگ‌تر شده!!؟؟حتی انحنا داخل هم درست نشده يني بعد از عمل چيزي باقي مونده ك فقط وقتي تو اينه نگاه مي كنم عصبي ميشم لطفا راهنمايي كنيد من ك نميدونم چي كار كنم بنظر شما این می تونه ورم باشه؟ صبر کنم ؟ یا الان عمل کنم؟
nose 5153
پاسخ دکتر حسنانی:

ورم هنوز هسا ولی در این مورد دکتر خود شما باید نظر بدهد. من در این مورد صاحب نظر نیستم چون شرح عمل شما را نمیدانم. ولی گاهی غضروفهای پیوندی که برای فرم گرفتن نوک بینی پیون میزنند این حالت را ایجاد میکنند و یک مقدار باعث بزرگ به نظر رسیدن بینی میشود و درمان آن این است که باید غضروفهای پیوندی خارج شوند. این یک مورد کلی است که من بیان کردم و دقیق تر آن را باید از دکتر خود سوال کنید، من از شرح عمل شما خبری ندارم.


 
پرسش ۵۱۵۲
عمل بینی برای افراد با سابقه تشنج

سلام خسته نباشید من اگر تو 1سال دوبار تشنج کردم میتونم بینی خودمو عمل کنم
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر تشنج شما تحت کنترل دارویی باشد، یعنی متخصص مغز و اعصاب تائید کند که تحت کنترل است، میتوانید بینی خود را عمل کنید، مشکلی ندارد.


 
پرسش ۵۱۵۱
ورم ، تاول و جوش های زرد رنگ بعد از عمل

سلام خسته نباسید اقای دکتر اقای دکتر تورو خدا بدادم برسید ۰ من ۲۵ روزه عمل بینی انجام دادمه ۰ ودو روزه که صورتم وبینیم خیلی ورم کرده ورم تا چشمها وپیشونیم هم رفته درد خیلی کمی وخفیفی تو سر بینیم دارم وداخل بینیم تاول وجوش سفید زده ۰ دیشب چسب بینیم رو باز کردم چون بخاطر ورم داشت خفم میکرد وبعدی که چسب رو باز کردم دیدم بالای سوراخای بینیم سر بینیم تاولای زرد رنگ زده
nose 5151
پاسخ دکتر حسنانی:

این را باید با پزشک خودتون مشورت کنید، احتمالا آنجا یک زرد زخم ایجاد شده و نیاز به درمان آنتی بیوتیک دارد. به هر حال حتما باید با پزشک خودتون مشورت کنید.


 
پرسش ۵۱۵۰
عمل بینی با لیزر

سلام خسته نباشيد ببخشيد دكتر شما بيني با ليزر عمل ميكنيد؟
پاسخ دکتر حسنانی:

این سوالی است که مرتب از من پرسیده میشود. ما اصلا در جراحی زیبایی بینی از لیزر استفاده نمیکنیم و اگر کسی بیان میکند که از لیزر استفاده میکند، مطمئن باشید که پزشک نیست و یا اینکه به هر حال صداقتی در این کار نیست. لیزر در جراحی زیبایی بینی هیچ نقشی ندارد. ممکن است بعضی از برشها را با لیزر انجام دهیم و یا روی شاخک بینی با لیزر عمل کنیم ولی این هیچ نقشی در جراحی زیبایی بینی ندارد و اصلا با لیزر نمیشود بینی را عمل کرد.


 
پرسش ۵۱۴۹
اقدامات غیرجراحی برای تغییر فرم بینی

mn 3sale binimo amal krdm baz 2taraf varam dare dast ke mizni hess mishe sefte corton ham zadm be nazareton rahe hale digehi has
پاسخ دکتر حسنانی:

بعد از 3 سال راه حلهای غیر جراحی هیچ کدام تاثیری ندارند. یا با همین بینی کنار بیایید و یا اینکه از جراح خود بخواهید دوباره عمل ترمیمی برای شما انجام دهند که من نمیدانم عمل ترمیمی برای شما قابل انجام است یا نه. باید با جراح خودتون مشورت کنید ولی به هر حال اقداماتی غیر جراحی بعد از 3 سال اثری ندارد.


 
پرسش ۵۱۴۸
استفاده از چسب و لیزر پلاسما سه سال بعد از عمل

سلام اقای دکتروقتتون بخیر یه سوال داشتم...ممنون میشم راهنماییم کنین اقای دکترمن بینیم گوشتیه وسه سال پیش عملش کردم دکترم واسم پروتزگذاشته وپروتزنوک بینیم پهنه بخاطرهمین نوک بینیم خیلی گردوپهنه...پدرومادرم اجازه نمیدن ترمیم انجام بدم...سوال ازشمااین بوداگه مدت زیادی بافایبرگلاس وچسب ببندمش یااینکه ازروش های جدیدی مث لیزرپلاسماجت استفاده کنم بینیم حتی یه کم جمع ترنمیشه؟ اگه کمی هم کارسازباشه انجام میدمِ.توروخداراهنماییم کنین چونکه واقعافکرمومشغول کرده این موضوع
پاسخ دکتر حسنانی:

بعد از 3 سال چسب زدن ارزشی ندارد و کمکی نمیکند. پلاسما جت هم هیچ ارزشی ندارد و کمکی به شما نمیکند. به نظر من این اقدامات را انجام ندهید و یا با همین بینی کنار بیایید و یا اینکه باید دوباره ترمیم شود. به هر حال این اقداماتی که شما فرمودید هیچ کدام تاثیری ندارد.


 
پرسش ۵۱۴۷
مدت زمان تاثیر کورتون

nose 5147
پاسخ دکتر حسنانی:

بیشترین تاثیر کورتون زیر یکسال است ولی بعضی اوقات بعد از یکسال هم میشود امتحان کرد، ضرری ندارد وشاید جواب دهد.


 
پرسش ۵۱۴۶
نارضایتی از فرم بینی بعد از عمل

Slm dr vaqt b khor Binimo 4 sale amal karam Az nim rokh injorie,chika konam mikhandam badtar mishe
nose 5146
پاسخ دکتر حسنانی:

به نظر من بهتر است با آن کنار بیایید، چون واقعا اشکال مهمی نیست. اشکال زیبایی ایجاد نکرده است ولی برای هر تغییری جراحی نیاز است.


 
پرسش ۵۱۴۵
درد ناحیه لب و بینی بعد از جراحی غضروف

من برای دومین بار جراحی بینی داشتم دکترهام متفاوت بود الان دقیقا ۱۶۳ روز هست ک جراحی کردم اما هنوزم نمیتونم بعضی کلمات رو درست تلفظ‌کنم لب بالایی سفته انگار و وقتی ک فشار میارم لبمو تکون بدم بینیم درد میگیره،حتی موقه خندیدن هنوز مجبورم دوطرف لپم رو بگیرم چون شدیدا دردمیگیره و انگار یه لایه توی‌بینی هس ک باز میشه از هم .سوال من اینه ک تا چ مدت اینطوریه! ایا بخیه های غیرجذبی نوک‌بینیم باعث این مشکله؟و چ تاثیری داره این بخیه ها چون دکتر گفته تا ۱ سال باید باشن بخیه ها ، ایا باگذشت این مدت از جراحی خندیدن تاثیر منفی روی فرم بینی داره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

احتمالا غضروفی که بین غضروفهای نوک بینی شما قرار داده اند که نوک بینی افت نکند، یک مقدار بلند است و در بافت لب فرو میرود و مقع خندیدن درد میگیرد. این چیز مهمی نیست و به مرور زمان بدن شما با آن کنار می آید و این مشکلات برطرف میشود. الان بعد از گذشت این مدت خندیدن تاثیر منفی روی بینی شما ندارد. به هر حال این مشکل نیاز به هیچ اقدامی ندارد و خود به خود برطرف میشود.


 
پرسش ۵۱۴۴
ترمیم افت بینی تنها با جراحی ترمیمی

سلام جناب دکتر. خسته نباشید. شیش ماهه بینیمو عمل کردم ولی سر بینیم پایینه میخوام بدونم میشه با چسب زدن یکم ببرمش بالا یا تنها راه حل ترمیم هست؟
پاسخ دکتر حسنانی:

نخیر با چسب زدن نمیشود سر بینی را بالا برد، اگر سر بینی واقعا افت کرده باشد تنها راه آن ترمیم است.


 
پرسش ۵۱۴۳
تزریق ژل و لیفت با نخ راههای غیر قطعی برای بالا بردن نوک بینی

سلام آقای دکتر یه سوال داشتم . من بینم یه کچلو افتادگی داده بعد وقتی پوستشو بالا میکشم خوب میشه فرم بیم سر بالا میشه خاستم بدونم میشه بدون جراحی و لیف این پوست جمعش کرد یعنی پوست بینم کوتا کرد؟؟؟؟!؟!؟؟؟!؟!؟! من یک ماه پیش یه دکتر رفتم گفت با تزریق اون افتادگیش درست میکنم دیدم بزرگش کن افتادگیشم درست نکرد الان خیلی پشیمونم خاستم بدونم شما میتونید درستش کنید من مدلم نمیتونم عملش کنم
پاسخ دکتر حسنانی:

تزریق ژل برای رفع افتادگی بینی و یا مثلا لیفت کردن و بالا کشیدن بینی با نخ، به مدت 2 یا 3 ماه و یا حداکثر 5 یا 6 ماه تاثیر دارند و بعد از آن بینی دوباره به حالت اولیه باز میگردد. هیچ راه دائمی به غیر از جراحی بینی برای اصلاح مشکل افتادگی بینی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۱۴۲
عوض شدن شکل بینی عمل شده با دست زدن

سلام.ببخشید من سه ماهه که عمل کردم.بینی من استخونی بود و قوز بینی داشتم و افتادگی.دوتا سوال داشتم یک اینکه آیا دست زدن به بینی بعد سه ماه باعث عوض شدن شکل بینی میشه؟(من از روی عادت بینیم رو لمس میکنم).سوال بعدیمم اینه که آیا امکان داره بعد ۳ ماه بینی افتادگی پیدا کنه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

چسب زدن بعد از 3 ماه تاثیری روی عوض شدن شکل بینی ندارد و ارزشی در این مورد ندارد. اما افتادگی نوک بینی ممکن است اتفاق بیفتد، یعنی تا یکسال بعد از عمل احتمال اینکه نوک بینی افتادگی پیدا کند هست ولی معمولا در همان 5 یا 6 ماه اول افتادگی اتفاق می افتد.


 
پرسش ۵۱۴۱
عمل بینی برای افراد با بیماری لوپوس

سلام آقای دکتر .ببخشید میخواستم بپرسم ببینی بیمار لوپوس قابل ترمیم هست.درحال حاضر لوپوس خاموش وکنترل شدس.ببینی تقریبا ده سال پیش عمل جراحی زیبایی شده اما از نتیجه عمل راضی نیستم.ممنون اگه جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

معمولا اگر لوپوس در مرحله ی خاموش بیماری باشد اشکالی برای جراحی ترمیمی بینی شما ایجاد نمیکند و میتوانید دوباره جراحی زیبایی انجام دهید.


 
پرسش ۵۱۴۰
بانک غضروف و استفاده از غضروف جسد

من بینیمو عمل ترمیمی کردم به خاطر کوچک شدن و فرو رفتگی پیوند غضروف گذاشتن واسم دکتر گفت از بانک غضروف استفاده کردیم تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم بانک غضروف های اشعه دیده جسد است باز امروز یه بار دیگه پرسیدم اابته از دستیار دکترم گفت خودمون غضروف داشتیم غضروف افراد دیگه که بانک کرده بودیم نگه داشته بودیم از عملاشون حالا دکتر جان سوالم اینه ایا میشه از غضروف یکی دیگه استفاده کرد؟ ایا عوارض داره؟ یه وقتی عفونتی چیزی سیاهی کبودی؟ ایا ممکنه به مرور زمان از بین بره ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

شایعترین مشکل غضروفهایی که از جسد برداشته میشوند و اشعه میدهند و آن را ضد عفونی میکنند، یا غضروفهای افراد دیگر که بانک کرده اند و استفاده میکنند این است که ممکن است با گذشت زما یک مقدار از آن را بدن جذب کند و از بین ببرد. احتمال عفونت و مشکلات دیگر خیلی کم است. شایعترین مشکل همان است که عرض کردم که اگر این اتفاق بیافتد ممکن است دوباره مجبور باشند از آن غضروفها استفاده کنند. من معمولا از غضروفهای اشعه دیده یا غضروفهای بانک استفاده نمیکنم و معمولا از غضروف گوش و یا غضروف دنده ی خود فرد استفاده میکنم. باید از کسانی که از غضروفهای اشعه دیده استفاده میکنند سوال کنید که آیا برای مریض آنها بعد از گذشت چند سال مشکلی پیش آمده است یا نه. به هر حال شایعترین عارضه را من خدمت شما عرض کردم.معمولا اگر لوپوس در مرحله ی خاموش بیماری باشد اشکالی برای جراحی ترمیمی بینی شما ایجاد نمیکند و میتوانید دوباره جراحی زیبایی انجام دهید.


 
پرسش ۵۱۳۹
استفاده از بخور گرم یا سرد بعد از عمل

سلام وقتتون بخیر آقای دکتر من شنبه عمل کردم به دلیل سرماخوردگی راه تنفسی بینیم کیپ شده میخواستم بدونم میتونم بوخور بدم یا ضرر داره؟ سلام آقای دکتر لطفا جواب بدید.من بینیم 3 ماهه عمل کردم اما وقتی دست میزنم یه سمته بینیم تو رفتگی و سمته بعدیش حالت استخون زده بیرون و یه حالت کج داره.انحراف داشتم و دکتر این مشکل رو میگه بخاطر انحرافه و گفتن نمیشه انحراف رو 100 درصد درست کرد ولی عکس رایولوژیی گرفتم و اصلاانحراف وجود نداره..حس میکنم نوک بینیم هم به همون سمتی ک تو رفتگی داره کج شده.من بینی سربالا تر دوس داشتم از فرمش راضی نیستم دو طرفه بینیم اصلا شبیه هم نیس و از رو ب رو پهنه.میشه 6ماه عمل ترمیمی انجام بدم؟؟مشکلی نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بهتر است از بخور استفاده نکنید، چون اگر از بخور گرم استفاده کنید ممکن است باعث ورم یا خونریزی بینی شود. میتوانید از بخور سرد استفاده کنید که آن هم در منزل قابل انجام نیست، به دستگاه نیاز دارد که باید آن را خریداری کنید که به نظر من ارزش ندارد. بهتر است از بخور استفاده نکنید.


 
پرسش ۵۱۳۸
جراحی ترمیم پره های بینی

سلام آقای دکتر خسته نباشید من الان چهار ماهه بینیما عمل کردم به دکتر گفته بودم طبیعی ولی دکتر معلوم نیست چی عمل کرده خیلی سربالاست مثلا الان یه کمی پایین اومده از بغل پره هاش خیلی پایینه اصلا کوتاه نشده که یه کمی دماغم قشنگ نشون بده خیلی بعده بعد دکترم میگه شیش ماه که شد بیا برات ترمیم کنم بعد شیش ماه زود نیست دکترم میگه برای پره های بینی شیش ماه کافیه بعد میخواستم ببینم به بینیم آسیب آنچنانی نمیخوره خطر داشته باشه عملش سخت نیست بعد شما چقد هزینه میگیرین فقط پره ها راترمیم کنید ممنون وتشکر الان عکس هم میفرستم بازم ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

برای ترمیم بهتر است حداقل یکسال صبر کنید، زودتر از یکسال اقدام نکنید. اگر می خواهید مه من عمل را انجام دهم حداقل باید دو سال صبر کنید، من زودتر از 2 سال عمل ترمیم انجام نمی دهم.


 
پرسش ۵۱۳۷
درمان کیپ بودن و بسته بودن بینی

باسلام وقت به خیر آقای دکتر حسنانی عزیز ببخشید مزاحمتون میشم من علیرضا چهری پسر 17 ساله در کرمانشاه زندگی میکنم وهم مشکلات شنوایی دارم واز سمعک استفاده میکنم بینیم خیلی بسته میشه یعنی نمیزاره نفس بکشم من این طول هشت ماه اذیت میشم اصلا عمل نکردم وقتی که هردو بینی ام بسته بشه نمیزاره بخوابم خواهش میکنم توروخدا کمکم کنید باید چکار کنم یا از چه دارویی استفاده کنم تا بهتر بشم خیلی اذیت شدم توی این هشت ماه هرچه فین میکنم خوب نمیشم کمکم کن خیلی ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

چسب زدن تاثیر چندانی ندارد، در حال حاضر در 2 ماه نمیشود قضاوت کرد. یکسال صبر کنید، بعد از یکسال اگر همچنان مشکل داشتید ب دکتر خود مشورت کنید. آن موقع میتوانند تصمیم بگیرند که آیا به اقدام ترمیمی نیاز دارد یا نه.


 
پرسش ۵۱۳۶
انجام عمل سوم و امکان اصلاح بینی

من پیش اقای ف هم رفتم ایشون گفتن انحراف بینی شما از جمجمه هست و امکان اینکه بشه به طور کامل انحرافش از بین بره وجود نداره وهیچ دکتری هم نمیتونه صاف صاف عمل کنه بینی شمارو .....من گفتم شاید چون بیمارستان عمل کردم این مدلی خراب شده اما کلینیک هم رفتم این حرف رو زدن گفتن ظاهر بینی رو خوب عمل کرده اما شما اگه عمل سوم هم انجام بدی فقط شاید به صورت میلی متری انحراف بینیتون درست بشه که ارزش نداره دکتر خودمم گفت نه سر بیتیتو میتونم بالابدم نه نوک بینیتو میتونم تغییر بدم فقط یک غضروف از پشت گوشت میزاریم تو بینیت ....همه خانواده بمن میگن دیگه ارزشی نداره برای همچین چیزی بری زیر عمل .....من اعتماد به نفس ندارم دیگه میشه شما منو راهنمایی کنید چه کاری درسته
پاسخ دکتر حسنانی:

به نظر من ارزش عمل مجدد ندارد. برای اعتماد به نفس خودتون میتوانید از مشاوران و روان شناسان کمک بگیرید. ولی اگر خیلی دوست دارید میتوان عمل جراحی انجام داد وتا حدودی بینی شما را صاف تر کرد. ولی اینطور نیست که 100% صاف شود، میشود 80% صاف تر کرد. ولی به نظر من اگر عمل نکنید بهتر است. با همین بینی کنار بیایید.


 
پرسش ۵۱۳۵
جراحی کونکابلوزا

ببخشید آیا در کلینیک دکتر حسنانی جراحی کونکابولوزا هم انجام می شود؟ انحراف شدید بینی + کونکابولوزا هزینه چقدر می شود؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر conca bloza باعث تنگ شدن راه هوایی شود، بله جراحی conca bloza انجام میدهم ولی معمولا conca bloza نیاز به جراحی ندارد.


 
پرسش ۵۱۳۴
ترس از بیهوشی و جراحی بینی

سلام خدمت جناب دکترحسنانی بزرگوار.اینجانب حدوداً 10ساله قصد انجام عمل جراحی بینی دارم.ولی متاسفانه مثل خیلی دیگه از بیماران جنابعالی ترسی شدیداز جراحی و اتاق عمل و بیهوشی دارم.نمی تونم به ترسم غلبه کنم.شایدصدبرابربیمارای دیگه شما ترس دارم.وقتی به جراحی حتی فکر می کنم فشارم می افته وچشام سیاهی می‌ره.خیلی اتفاقی تواینترنت سایت شما رو دیدم.باخودم گفتم ایشون همانطوری که از چهره صمیمی شوند پیدا هست،ممکنه باراهنمایی ارزشمندشون بتونن ترس منواز جراحی ازبین ببرن.وباعث بشن من با اشتیاق و شجاعت روز جراحی به اتاق عمل برم.ازتون خواهشمندم به من کمک کنید.باتشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

جراحی ترس ندارد و معمولا وقتی وارد اتاق عمل میشوید دارویی به شما تزریق میشود که مقداری خواب آلود میشوید و بعد از ورود به اتاق عمل بیهوش میشوید.یعنی شما در فرآیند جراحی بیهوش هستید و جای ترس و نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۱۳۳
ترس از فرم نگرفتن بینی گوشتی بعد از عمل

بینی من گوشتی هست و خیلی ترس از عمل دارم می ترسم عمل کنم بدتر بشه بینی ام. میشه راهنمایی ام کنید. داداشم هم عمل کرده بینی اش گوشتی بوده اصلا راضی نیست.
پاسخ دکتر حسنانی:

واقعیت این است که نتیجه گرفتن از بینی گوشتی خیلی سخت تر از بینی استخوانی است. به هر حال هیچ وقت یک بینی گوشتی مانند یک بینی استخوانی نتیجه نمیدهد. ولی اگر بینی گوشتی خوب عمل شود، صورت و قیافه ی فرد عمل شده را بهتر میکند و معمولا به عمل کردن آن می ارزد.


 
پرسش ۵۱۳۲
زمان لازم برای رسیدن به شکل واقعی بینی

آقای دکتر من حدودا ۸ ماه پیش بینیمو عمل کردم جنس بینی من استخوانی با پوست متوسط رو به نازک بود ، تقریبا بینی من کوچک با کمی قوز روی پل و کنی هم افتاده بود درخواست من از دکتر بینی نیمه فانتزی بود که ایشون کاملا طبیعی دراورند الان بینی از نیم رخ تقریبا خوبه ولی از روبرو یه بینی پهن با نوکی کاملا گرده و توی ذوق میزنه آقای دکتر آیا بینی من هنوز ورم داره یا من باید دیگه باهاش کنار بیام یا عمل مجدد کنم؟ ممنون میشم جوابمو بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

یکسال و نیم صبرکنید. شکل بینی شما بعد از یکسال و نیم مشخص میشود و ورم ندارد و باید با آن بینی کنار بیایید و اگر نتوانستید با آن کنار بیایید، باید با دکتر خودتان مشورت کنید که می خواهید چه کاری انجام دهید.


 
پرسش ۵۱۳۱
عمل بینی در سن رشد و نوجوانی

من 16 سالمه اگ بینیمو عمل کنم امکانش هس ک بعد از چند سال تغییر کنه چون میگن درحال رشد هستمو اینا ...
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر آقایان بعد از 18 سال و خانمها بعد از 16 سال عمل جراحی انجام دهند دیگر رشد نمی کند و مشکلی پیش نمی آید. خانمها باید 16 سال تمام و آقایان 18 سال تمام داشته باشند.


 
پرسش ۵۱۳۰
جراحی بدون خونریزی با روش لیزر

در یکی از فیلما دیدم مخیط عمل بدون خونریزی بود ایا این همان روش با لیزر است یا خیر ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

ما اصلا استفاده از لیزر در جراحی زیبایی بینی نداریم. میشود یک سری برش درون بینی را با لیزر انجام داد ولی هیچ تاثیری در تغییر نتیجه ی جراحی بینی ندارد. به همین خاطر لیزر در جراحی زیبایی بینی جا نیفتاده و اصلا هیچ کاربردی ندار. این که محیط عمل خونریزی داشته باشد یا نه، بیشتر به تکنیک بیهوشی و تکنیک جراحی بستگی دارد؛ ربطی به استفاده از لیزر ندارد.


 
پرسش ۵۱۲۹
مدت زمان نقاهت و چسب زدن بعد از جراحی

با سلام داخل وب سایت فرموذه بودید جهت مشاوزه به این شماره پیغام داده شود همه جا گفته شده دوران نقاهت 1 هفته تا 2 هفته ولی خیلیا هستند که بیش از دوماه هست از چسب بینی استفاده میکنند ایا این تفاوت در نوع عمل بینی است ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دوره ی نقاهت با دوره ی چسب زدن تفاوت دارد. منظور از دوره ی نقاهت دوره ای است که شما باید در مرخصی باشید و در خانه استراحت کنید که معمولا یک هفته و یا حداکثر دو هفته کافی است. دوره ی چسب زدن دوره ای است که شما چسب میزنید و سرکار و یا دانشگاه می روید و به کارهای خود رسیدگی میکنید ولی روی بینی چسب دارید. این دو موضوع با یکدیگر متفاوت هستند.


 
پرسش ۵۱۲۸
تغییر در نمای بالایی و عرضی بینی

ببخشید امکان داره که بینی فقط از نمای طرفی تغییر کنه و تغییری در نمای قدامی بینی ایجاد نشه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر بینی فقط قوز داشته باشد، میشود با برداشتن قوز کاری کرد که نمای نیم رخ عوض شود و نمای تمام رخ عوض نشود. ولی اگر ایرادهای دیگری مانند افتادگی نوک بینی در نمای نیمرخ وجود داشته باشد، با برطرف کردن آن مشکلی در نمای نیم رخ، در نمای تمام رخ نیز تغییر ایجاد میشود. به هر حال تا حدودی امکان برآورد ساختن خواسته ی شما وجود دارد.


 
پرسش ۵۱۲۷
امکان تغییر شکل بینی با گرم کردن و ماساژ بینی

من ب تازگی ورزش بکس شروع کردم و مربیم میگه برای جلوگیری از شکستگی باید بینی تونو گرم کنید(با دس به جهات مختلف فشار دادن)من این کارو انجام دادم احساس میکنم قوز بینیم بیشتر شده بینی من تو سن بلوغ بزرگتر بوده اما بعد مدتی ک گذشت کوچیک تر شد و قوزشم کمتر امکان داره با این کار ب حالت قبل برگرده یا تغیر شکل بده بینی من گوشتی با قضرف نرمه البته زیاد گوشتی هم ن بینا بین
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر حرکت روی بینی در حدی شدید باشد که باعث شکستن غضروف و یا استخوان شود، ممکن است باعث ایجاد قوز شود. ولی اگر فشار در آن حد نباشد خیلی بعید است که روی بینی تغییر شکل یا قوز ایجاد کند. تغییر شکل بینی فقط در صورتی اتفاق می افتد که آسیب در حدی باشد که غضروف یا استخوان بینی بشکند.


 
پرسش ۵۱۲۶
تغییر رنگ پوست بینی بعد از تزریق کورتون

سلام اقای دکتر خسته نباشید، میخواستم بگم ک من واسه کم شدن ورم بینیم آمپول کورتون زدم ، چندروز بعد دوطرف استخون دماغم و یه کمم دور نوکش، کبود و ب رنگ تیره دراومده، همینم فرمشو بد کرده ، میخواستم ببینم این موندگاره?یا ازبین میره?
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر موقع تزریق کورتون، تزریق داخل رگ صورت گرفته باشد و رگ دچار آسیب شده باشد و در زیر پوست خونریزی اتفاق افتاده باشد، حالت کبودی و تیرگی پیش می آید ولی این حالت موقتی است و معمولا برطرف میشود و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۲۵
رضایت والدین برای جراحی بینی کمتر از 18 سال

آقاي دكتر شما براي عمل رضايت والدين مي خواين؟ حضور پدر لازمه!
پاسخ دکتر حسنانی:

از نظر قانونی برای افراد بالای 18 سال رضایت والدین الزامی نیست. ولی از لحاظ عرفی والدین باید راض باشند. اگر پدر یا مادر شما رضایت ندارند مشکلی است که باید شما بین خودتان حل کنید و رضایت آنها را فراهم کنید. اما از لحاظ قانونی فردی که بالای 18 سال باشد خودش میتواند تصمیم بگیرد و مشکل قانونی ندارد.


 
پرسش ۵۱۲۴
ورم سمت راست و فرورفتگی سمت چپ بینی بعد از عمل

واقعا به کمکتون احتیاج دارم...من یک سال و نیم هست بینی و عمل کردم پیش دکتر ..ولی هنوز ی طرف بینی من ورم داره سمت راست بینی ام سمت چپ ببینی بالای پره ی ببینی غرو رفتگی داره.رفتم پیشش بد برخورد کرد..چون خیلی حساس هستم تو زندگیم به مشکل خوردم.هرکی منو میبینه میگه..نمیدونم چیکار کنم.تعریف شمارو زیاد شنیدم..خیلی تحقیق کردم خیلی ها گفتن اگه دوباره دست بزنم بدتر میشه ایراد بیشتری پیدا میکنه نمیدونم الان باید چیکار کنم مزاحم شما شدم.لطفا راهنماییم کنید
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۵۱۲۳
کج بودن بینی 3 ماه بعد از عمل

حدودا اواخر اردیبهشت عمل بینی انجام‌دادم تهران پیش یکی از پزشک های جراح پلاستیک بینی ۳ماه بعد عمل چسپ زدم دکترم گفتن ورم زیادی داری چسپ بزن بعد عملم‌حس میکردم بینیم کجه اما هم دکتر هم تموم افرادی ک عمل بینی انجام داده بودن گفتن با چسپ زدن فرم‌بینی تغییر میکنه الان ۱ماهه چسپ نمیزنم ولی کاملا بینیم ب سمت راست کج شده حتی افراد خیلی معمولی ک یبار ب صورتم نگا میکنه متوحه این انحراف میشع خودم خیلی ناراحتو ناراضی هستم خواهش میکنم کمکم کنین ایا بینی م نیاز ب ترمیم داره من خیلی میترسم ازینکه مجددا عمل بینی انجام بدم
پاسخ دکتر حسنانی:

در صورت کج بودن و یا نبودن، زودتر از یکسال هیچ اقدامی نمیشود انجام داد. باید حداقل یکسال صبر کنید، اگر بعد از یکسال همچنان احساس کردید که بینی شماکج است و کج بودن آن واضح است، در آن موقع به ترمیم نیاز دارید. ولی در 3 یا 4 ماه نمیشود قضاوت کرد.


 
پرسش ۵۱۲۲
بیهوشی برای افراد با سابقه تشنج

ببخشید دکتر من بچه ک بودم یبار دچار تشنج‌شدم اما چیزیم‌نشده و ۱بار بوده فقد بیهوشی برام‌خطرناک نیست؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر بیماری شما کنترل شده باشد مشکلی وجود ندارد. اگر همچنان دارو مصرف میکنید باید متخصص بیهوشی را در جریان قرار دهیدف ولی معمولا خطری برای بیهوشی شما ایجاد نمیکند.


 
پرسش ۵۱۲۱
کنترل خنده ، گریه و خوردن لقمه های بزرگ بعد از عمل بینی

ببخشید من ۱۸ مهر عمل کردم بینیم استخونی غضروفی بود متاسفانه یا خوشبختانه خیلی خنده رو هستم این دو هفته با مکافات عمل خنده امو کنترل کردم. دیروز همکارام گفتن ک بینیت جوش نمیخوره اینقدر خندیدی ی آشوبی تو دلم انداختن ک چنین استرسی رو تو عمرم نداشتم میخواستم نظر شما رو بدونم لطفا راهنماییم کنید
nose 5121
پاسخ دکتر حسنانی:

بهتر است تا یک ماه بعد از عمل، از کارهایی که باعث حرکت شدید فک میشود، مثل خندیدن و یا گریه کردن شدید و یا خوردن لقمه های بزرگ و یا خوردن غذاهای سفت خودداری کنید. ولی معمولا مشکل مهمی پیش نمی آید و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۲۰
عمل همزمان سینوزیت و زیبایی بینی

سلام اقای دکتر من کارامو انجام دادم برای زیبایی بینی ولی اسکن نشون داد که من سینوزیت مزمن دارم دکترعملمو کنسل کرد گفت اول باید سینوزت عمل کنی خوب شی بعد قبول نکردن همه راباهم انجام بدن گفت نمیشه بهم گفت حداقل یکسال طول میکشه تازیبایی انجام بدی 😔
پاسخ دکتر حسنانی:

جراحی همزمان سینوزیت و جراحی زیبایی امکان پذیر است. سینوزیت با یک جراحی به نام functional endoscopic sinus surgery یا Fes یا همان آندوسکوپی سینوس اصلاح میشود و جراحی زیبایی نیز بعد از آن انجام میشود. هر دو در قالب یک عمل و در یک روز به صورت همزمان قابل انجام است.


 
پرسش ۵۱۱۹
عدم ماندگاری تزریق ژل و لیفت بینی با نخ

اقای دکتر یه سوال دارم من بینم یه کچلو افتادگی داره بعد وقتی پوستشو بالا می بردم فرم بینم سر بالا میشه خاستم بدونم میشه بدون جراحی و لیف این پوستو یخورده از بالا جمع بشه یا کوتا بشه کرد ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

هرگونه تغییر شکل ظاهری بینی که ماندگار باشد به جراحی نیاز دارد. بالا کشیدن بینی با نخ و یا تزریق ژل اثرات موقت دارند و طی یک یا دو ماه ویا نهایتا در طول 6 ماه از بین میروند و معمولا با این روسها اشکالات بینی باقی میماند. اگر می خواهید فرم بینی شما زیبا و ماندگار باشد تنها راه جراحی میباشد.


 
پرسش ۵۱۱۸
عوارض کورتون برای بیماران دیابتی

من سه هفتس عمل بینی انجام دادم بینیم زیاد ورم داره بعد جراحی دکتر آمپول دگزا متازون برام تجویز کرده بود. مصرف نکردم چون دیابت دارم وگلوکوفاژ مصرف میکنم اطرافیان که جراحی داشتن میگن آمپولهارو مصرف کن ورمت کمتر میشه به نظر شما تاثیر داره بعد ۳هفته وبه خاطر دیابتم مشکلی برام پیش نمیاد
پاسخ دکتر حسنانی:

توصیه ی من این است که با توجه به دیابت شما کورتون مصرف نکنید. ورم برطرف میشود و نیاز نیست که اصرار کنید و ورم زودتر برطرف شود.ممکن است با مصرف کورتون کنترل قند خون شما دچار مشکل شود و این ارزش مصرف ندارد.


 
پرسش ۵۱۱۷
ایجاد رورفتگی و تیزی بینی بعد از تزریق آمپول کورتون

دکتر من دماغ استخوانی داشتم عمل کردم و بعد از ۶ماه تورم بینیم زیاد بود برای همین امپول تریامسینولون خارجی رو تزریق کردم اما بعد از چن هفته نوک بینیم خیلی تیز و نازک شده و یک ورم دایره ای شکل بر سمت چپ بینیم افتاده میخاستم ازتون بپرسم این نازک شدن نوک بینیم ک غضروف هم مشخص میشه برطرف میشه؟؟؟ و اون ورم کشیده میشه یا ن؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

مشکل آمپولهای کورتون تریامسینولون این است که بعضی اوقات باعث این میشود که نوک بینی بسیار کوچک شود و یا اینکه در محل تزریق یک فرورفتگی ایجاد میشود. به همین دلیل کورتون باید خیلی با احتیاط استفاده شود.


 
پرسش ۵۱۱۶
تفاوت تزریق چربی یا ژل به صورت

چربی صورت بخوام انجام بدم چقد هزینش میشه ؟و ایا چربی خوبه یا ژل چون من دو بار خط لبخندمو ژل تزریق کردم ،میشه الان صورتم کامل چربی بزنم سوال دیگه اینه که بعد از تزریق چربی پوست صورت تیره نمیشه؟ ممنون میشم پاسخ سوالم را بدین🙏
پاسخ دکتر حسنانی:

چربی و ژل تفاوتهایی با هم دارند. ماندگاری چربی بیشتر است و معمولا به خوبی ژل، آن زیبایی ژل را ایجاد نمیکند. در مورد لب یا گونه با ژل خیلی بهتر میشود فرم داد و برجستگی ایجاد کرد ولی مشکل ژل این است که اثر آن بعد از 6 ماه از بین می رود ولی در مورد چربی، اگر تکنیک جراحی خوب باشد یک مقدار زیادی از چربی باقی میماند و چندین سال ماندگاری دارد. البته مشکل چربی این است که حتی با بهترین تکنیک ها هم نزدیک 70 درصد چربی تزریق شده از بین میرود. به همین دلیل برای اثر بخشی بهتر چربی تزریق آن 2 یا 3 نوبت باید تکرار شود. ولی به هر حال ماندگاری چربی از ژل بیشتر است. ژل باید هر 6 ماه یکبار دوباره تزریق شود.


 
پرسش ۵۱۱۵
ورم بینی گوشتی با پوست ضخیم بعد از عمل

من ی سال عمل کردم بینی عروسکی بینیم گوشتی بود ولی ن خیلی گوشتی خیلی ورم داره جوری ک همه فک میکنن طبیعی عمل کردم امپول کورتن نزدم اصلا منوترسوندن گفتن عوارض داره.خیلی پشیمونم ورم بینیم خیلی عصابمو خورد میکنه ب نظرتون من با گزشت ی سال امپول کورتن بزنم تاثیر داره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر بینی گوشتی باشد و پوست آن ضخیم باشد، معمولا حتی اگر کورتون هم بزنند خیلی ظریف در نمی آید و نوک بینی خیلی ظریف نمیشود. نتیجه ی نهایی جراحی شما چیزی است که الان برای شما حاصل شده و باید با آن کنار بیایید.


 
پرسش ۵۱۱۴
قرمزی بینی بعد از عمل زیبایی

۱۹دهم عمل کردم خرم اباد الان زیر بینی ام قرمزه این قرمزی درست میشه
پاسخ دکتر حسنانی:


بله با مرور زمان بهتر میشود و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۱۳
رفع فرورفتگی بینی با غضروف پیوندی از گوش

من ده سال پيش بينيمو عمل كردم ، شكل ظاهري بسيار بهبود پيدا چرا كه كاملا كج و داري قوز بود . ولي برداشت زياد استخوان از وسط بيني باعث گودي اونجا شده و به گفته ي دكتر و دكتر هاي ديگه بخاطر ارتفاع كم بيني و غضروف هايي كه درون بيني ديده ميشه تنفسم مشكل داره بخصوص در پاييز و بهار و شروع حساسيت هاي فصلي . با توجه به عكس هاي ارسالي آيا امكان ترميم گودي و بهبود تنفس وجود داره آيا ؟ ممنونم از وقتي كه اختصاص ميديد .
nose 5113
پاسخ دکتر حسنانی:

بله، امکان ترمیم این گدی ایجاد شده با استفاده از غضروفهای پیوندی که معمولا از پشت گوش شما برداشته میشوند وجود دارد. این کار باغث تغییر شکل ظاهری گوش شما نمیشود و هیچ مشکلی برای گوش شما پیش نمی آید.


 
پرسش ۵۱۱۲
چسب زدن مانعی برای افت نوک بینی

سلام اقای دکتر خسته نباشی این عکس بینی من که سه ماه از عمل جراحی می گذره ولی احساس می کنم که نوک بینیم یک ذره اومد پایین به نظر شما هم همین طور هستش یا نه ؟؟؟ اگه یک ذره افتاده هستش با چسپ زدن درست می شه و ایا بیشتر از این هم امکان داره که افتاده بشه یا نه؟؟؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

چسب زدن مانع از این نمیشود که نوک بینی دیگر افت پیدا نکند. افتادگی نوک بینی به تکنیک جراحی بستگی دارد و با چسب زدن نمی شود مانع از افتادگی نوک بینی شد. چسب زدن فقط باعث میشود که یک مقدار ورم بینی زودتر از بین برود و کارایی دیگری ندارد.


 
پرسش ۵۱۱۱
سوهان کشیدن و تراش دادن استخوان بینی

سلام و خدا قوت آقای دکتر عزیز من ۴ ماه پیش عمل داشتم که بینیم گوشتی هست. نتیجه عمل من رو تو عکس ملاحظه بفرمایید.که قسمت راست بینیم و سمت چپ برآمدگی دارم.دکترم دیگه ماساژ نمیده و میگه ورم نیست باید سوهان کشیده بشه.خواستم نظر شما رو بدونم که ۱. آیا نیاز به سوهان هست؟و بهترین زمان برای سوهان کی هست؟ ۲.امکان رشد بعد از اصلاح هست؟ ۳. داخل بینی تیغه من خیلی بد فرمه( با بی نظمی بخیه خورده بود) که میگن بخیه میزنن خوب میشه .آیا میشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.چون ضعف بدنی که دارم اجازه نمیده مجدد بیهوش بشم 😔اگه نتیجه داره انجام بدم. یک دنیا سپاس از صبر شما🙏
پاسخ دکتر حسنانی:

بله با سوهان کشیدن یا تراش دوباره ی آن ناحیه ی استخوانی موافق هستم. برای انجام این کار اجازه دهید حداقل یکسال بعد از عمل اقدام کنید. به نظر میرسدکه قسمتهای دریچه های بینی در یک سوم میانی بینی به تقویت غضروفی نیاز دارد. البته در این مورد باید دکتر خودتان تصمیم بگیرند. برای ترمیم حداقل باید یکسال صبر کنید.


 
پرسش ۵۱۱۰
جراحی بینی در افراد با کم کاری تیرویید

من ۷ سال از عمل قبلیم میکذره من التهاب تیروئید دارم و قرص کورتون مصرف میکنم در حال حاضر یک چهارم قرص رو مصرف میکنم میخوام ببینم میتونم‌ عمل رو انجام بدم یا نه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کسانی که کم کاری تیروئید دارند و قرص لووتیروکسین مصرف میکنند، منعی برای جراحی بینی ندارند. یعنی میتوانند جراحی بینی را انجام دهند. باید قرصهای خود را حتی روز عمل هم مصرف کنند و جای نگرانی نیست و میتوانند جراحی کنند.


 
پرسش ۵۱۰۹
احتمال چروک پوست بینی بعد از جراحی

سلام خسته نباشید من آذر ماه عمل دارم با آقای دکتر حسنانی میخوام بدونم واسه بینی استخوانی چند درصد ممکنه پوست بینی چروک بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

پوست بینی اصلا چروک نمیشود. در جراحی زیبایی همچین عارضه ای وجود ندارد. جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۰۸
احتمال نابینایی افراد مستعد به جداشدن شبکیه چشم در جراحی بینی

اقاي دكتر من قصد جراحي بيني دارم اما يكي از دوستان منو ترسوندن و گفتن احتمال نابينايي هست اخه خواهرش يه چشمش نابيناس گفتم شبكيه چشمشون بعد جراحي بيني نابينا شده و به هوش اومده چشمش نميديده الان خواستم بدونم اين احتمال هس؟! چون بيني منم غضروفي هست و با پلك زدن اگه نوك انگشتمو بذارم روي نوك بيني تكون خوردنشو با پلك زدنم حس ميكنم
پاسخ دکتر حسنانی:

نخیر نگران نباشید. نابینایی جز عوارض جراحی بینی نیست. احتمالا شخصی که درباره ی آن صحبت میکنید استعداد جداشدگی شبکیه داشته است و مثلا در جراحی بینی، ضربه هایی که حین تراش استخوان وارد میشود باعث این مسئله شده باشد. جدا شدن شبکیه یک بیماری نادر است و ثانیا فردی که میخواهد جراحی انجام دهد باید این مشکل خود را بیان کند. در افراد عادی که جراحی بینی انجام میدهند هرگز چنین مشکلی پیش نمی آید.


 
پرسش ۵۱۰۷
علت چرب شدن پوست بعد از عمل

سلام ببخشید علت چرب شدن پوست بعد از عمل چیه راه جلوگیریش چیه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

این حالت در بعضی از افراد ایجاد میشود و در همه ی افراد نیست. به دلیل استرس ناشی از جراحی ایجاد میشود و درمان آن این است که روزانه چسب را از روی بینی بردارید و با آب وصابون بینی را بشویید و به مدت 2 ماه این کار را انجام دهید.


 
پرسش ۵۱۰۶
فرورفتگی پشت بینی و بالا رفتن بیش از حد بینی بعد از عمل

اقای دکتر حسنانی وقتتون بخیر من حدود 9ماه قبل جراحی انجام دادم بینی قبل از عملم مشکل خاصی نداشت فقط خواستم کمی باریکتر بشه قسمت پایین بینیم بعد از عمل متوحه شدم استخوان روی بینیم پل بینی من خیلی برداشته شده یه حالت انحنی روی بینی من وجود داره که اصلا حالت بینیمو دوست ندارم چون بینیم نوک نداره پشت بینیمم فرو رفتگی داره کوتاه شده طول نداره بخدا اقای دکتر اعتماد به نفس من از 80درصد بعد از جراحی شده 0درصد...قبل از جراحی بینیم حالت باریک و استخوانی بود من میخواستم کمی باریکتر وکشیده تر بشه اما الان بعد از جراحی شده پهن وکوتاه ... بارها اندوه فراوان که چرا بینیمو جراحی کردم آنقدر مشاوره گرفتم که با شما آشنا شدم و همه از شما تعریف کردند کارتون خوب و عالی هستش میخواستم بگم ایا ممکنه با جراحی بینی من به شکل و ظاهر بینی قبلی خودم برگرده؟آیا شما مشکل منو حل میکنید؟چند درصد ممکنه حل بشه مشکلم؟اقای دکتر میتونم عکس های قبل از عمل و بعد رو براتون بفرستم؟ عیب های بینیمو از نظر خودم خدمتتون میگم فاصله بین لب و بینیم زیاد شده پشت بینیم فرورفتگی داره وحالت منحنی شده نوک بینی ندارم با قسمت پرها مساویه حالت نداره پهن شده کوتاه شده عرض نداره بینیم طولشم کوتاست خیلی ناراحتم از این بابت اقای دکتر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام، بینی شما با استفاده از غضروفهای پیوندی که معمولا از پشت گوش برداشته میشوند قابل اصلاح است. یعنی هم میشود فرورفتگی پشت بینی را اصلاح کرد و هم بالا رفتن بیش از حد سر بینی وبلند شدن پشت لب را اصلاح کرد. ولی باید حداقل یکسال صبر کنید. هر چقدر زمان بیشتری از عمل اول گذشته باشد نتیجه ی جراحی ترمیمی بیشتر میشود. حداقل یکسال، یکسال و نیم و یا دو سال صبر کنید، هرچه بیشتر صبر کنید عمل جراحی ترمیمی برای شما آسان تر انجام میشود و نتیجه ی بهتری خواهد داشت.


 
پرسش ۵۱۰۵
تاثیر کورتون بدون انجام عمل بینی

سلام خسته نباشید.آقای دکتر من بینیم رو عمل نکردم اما میخوام یکم پف بینیم بخوابه.میشه از همون آمپولای کورتون استفاده کرد؟یا تاثیری برای من که جراحی بینی انجام ندادم نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کورتون فقط برای کسی که جراحی بینی انجام داده است فایده دارد و برای کسی که جراحی بینی انجام نداده است تاثیری ندارد.


 
پرسش ۵۱۰۴
جراحی بینی در افراد با مشکلات کم خونی و انعقاد خون

سلام من کم خونی دارم و در طول روز کلی ازم خون میره این عمل حتما گفتن باید بیهوش بشم خطر داره از نظر شما ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر هموگلوبین خون شما بالای 10 باشد و بیماری که باعث اختلال انعقاد خون شود نیز نداشته باشید، میتوانید جراحی انجام دهید و مشکلی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۱۰۳
ایجاد زخم بوسیله گچ روی بینی

بنده ٢هفته اس بينيم عمل كردم گچ روي بيني از قسمت تيزي گوشه هاي بيني من زخم كرده و ي سمت خوب شده و سمت ديگه به صورت زخم عميق شده و خيلييييي خيلييي نگرانم اين زخم عميق به صورت حفره بشه ميشه راهنمايي كنيد تا به حال با همچين موردي برخورد داشتين؟ گفتن پماد زينك استفاده كنم
پاسخ دکتر حسنانی:

باید پمادهای حاوی سیلیکون که به صورت ژل یا پماد هستند به مدت 2 ماه و هر 12 ساعت و یا هر 8 ساعت روی محل زخم بمالید تا کمرنگ تر شود. بهتر است هر 8 ساعت این کار را انجام دهید.


 
پرسش ۵۱۰۲
ترس از بیهوشی جراحی بینی

بنده تصمیم گرفتم بینی ام عمل کنم خیلی پیج تون خوندم از مطالب خوبتون واقع استفاده کردم .مشکل من آینه که از بیهوشی میترسم .چه کنم .؟ولی قصد دارم عمل کنم .با تشکر و کی خدمت برسم ؟؟ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

بیهوشی های امروزی معمولا بیشتر از مخدر استفاده میکنند و داروهای خطرناکی که قبلا استفاده میشد خیلی کمتر استفاده میشود. به همین خاطر ماده ای است که بسیار بی خطر است و جای نگرانی نیست ومعمولا مشکلی در بیهوشی پیش نمی آید.


 
پرسش ۵۱۰۱
عدم رضایت از سایز و مدل بینی بعد از جراحی

خدا قوت خدمت دکتر بزرگوار من از داشتن دکترهایی مثل شما در کشورم به خود میبالم ولی افسوس که دسترسی به شما برای بنده بسیار سخت است من از دیار خوزستان مزاحمتون میشم من مرتب به سایت شما سرکشی میکنم واز اینکه اطلاعات بسیار دقیق رو ثبت میکنید واز اینکه با حوصله فراوان به سوالات پاسخ میدهید بسیار سپاسگزارم واقعا من از مطالب شما بسیار آموختم من مدت 3 ماه هست که عمل زیبایی بینی رو انجام دادم ولی متااسفانه راضی نیستم مشکلات بینی من سوراخهای بینی که دو شکل متفاوت دارن که از قبل به همین شکل بوده و بعد از عمل به علت کوتاه کردن نوک بینی بسیار مشخص شد ه اند و یک طرف بینی من استخوانش به سمت داخل است و داخل بینی سمت چپ احساس گرفتگی دارم به دکتر خود که مراجعه میکنم می گوید شاخک بینی است و همی جور میماند واقعا در این مدت بسیار افسرده شدم و وقتی مطالب شما را میخوانم کمی امیدوار میشوم عاجزانه از شما خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

با گذشت زمان هم نوک بینی یک مقدار افت پیدا میکند و هم ورم بینی از بین میرود و اینها باعث بهتر شدن ظاهر بینی میشود و غیر قرینه بودن سوراخهای بینی کمتر جلب توجه میکند. حاقل باید یکسال صبر کنید تا میزان تقریبی غیر قرینه بودن سوراخها مشخص شود. بعد از یکسال میتوان تصمیم گرفت که عمل ترمیم نیاز است یا نه ولی در کل برای عمل ترمیم هرچه بیشتر صبر کنید نتیجه ای که از ترمیم میگیرید رضایت بخش تر خواهد بود. شاید اگر 2 یا 3 سال صبر کنید به این نتیجه برسید که ترمیم نیاز نیست و زیبایی آن کفایت میکند.


مشاوره با دکتر حسنانی در مورد جراحی بینی

09126115922
تلفن واتساپ و تلگرام برای درخواست مشاوره


به پرسش افرادی که کمتر از شش ماه از تاریخ جراحی شان گذشته باشد پاسخ داده نخواهد شد.


drhosnani@gmail.com
ایمیل برای مطرح کردن سوالات پزشکی و علمی

پاسخ سوالتان را پس از یک هفته از اینجا مشاهده کنید

پاسخ سوالات قبلی

آرشیو
۸۶
