آیا برای عمل ترمیمی واقعا باید دو سال صبر كنم؟ 
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی




آیا برای عمل ترمیمی واقعا باید دو سال صبر كنم؟ 

سلام اقای دكتر ٨ شهريور با يكی از هم كاران شما عمل كردم نيم رخ عالی شد ولی تمام رخم به كفته دكتر تا ١،٥سال طول ميكشه ورمش بخوابه و اطراف بينی من از تمام رخ بيرون زده . ايا واقعا بوست من ضخيم بوده تا ٢ سال طول ميكشه وقتی الان گاهی چسب ميزنم ورمش كم ميشود برای عمل ترميمی واقعا دو سال صبر كنم

پاسخ دکتر حسنانی:
سلام. اگر بینی شما گوشتی بوده است , بهتر است دو سال صبر نمایید . 

13

اصلاح کجی بینی(کجی ظاهری بینی)مشکل ترین نوع جراحی زیبایی است، مخصوصا اگر غیرقرینگی صورت و انحراف صورت هم وجود داشته باشد در این موارد احتمال نیاز به جراحی بینی دوم، مختصری بیشتر می شود و احتمالا فرد باید عمل جراحی بینی ترمیمی(ثانویه)انجام دهد زیرا حتی اگر هنگام عمل، انحراف به طور کامل اصلاح شود حین فرآیند ترمیم،که حدود یکسال طول می کشد،احتمال ایجاد غیرقرینگی های مختصر توسط بافت های کشنده ی درون بینی وجود دارد.


16

جراحی بینی ترمیمی،رینوپلاستیه ثانویه،خانم آرزو دو سال بعد از عمل ترمیمی بینی،عمل اول توسط جراح دیگری انجام شده است.


17

سربالا کردن نوک بینی:در روش های مدرن به جای کوتاه کردن غضروف های بینی به غضروف های نوک بینی،غضروف هایی به صورت کمکی پیوند زده می شود که نقش ستون را ایفا می کنند و نوک بینی را بالا نگاه میدارند و در برابر جاذبه و فرآیندهای ترمیمی بینی مقاومت می کنند.در این روش ها نه تنها بینی مستعد آسیب نیست بلکه محکم تر و قوی تر می شود و لازم نیست سر بینی حین جراحی بیشتر از حد مورد نیاز بالا برده شود ونتایج جراحی بیشتر تحت کنترل جراح خواهد بود.غضروف های پیوندی،بینی سربالا


18

در گذشته جراحان برای اصلاح افتادگی نوک بینی غضروف های بینی را کوتاه می کردند اشکال روش فوق این بود که بعد از مدتی در اثر نیروی جاذبه و فرآیندهای ترمیمی داخل بینی در برخی افراد دوباره نوک بینی پایین می آمد به همین دلیل،جراحان برای غلبه بر این مشکل،نوک بینی را خیلی بالا می بردند و تا بعد از مدتی نوک بینی پایین بیاید و به حالت دلخواه آنها نزدیک شود بالا بردن بیش تر ازمطلوب نوک بینی دو عیب مهم داشت:اولا در بعضی از افراد نوک بینی به حد دلخواه پایین نمی آمد و بینی به حالت خوکی باقی می ماند ثانیا برای این کار مقدار زیادی از غضروف های نوک بینی برداشته میشد و بینی مستعد مشکلات تنفسی و آسیب بود.افتادگی بینی،کوتاه کردن غضروف های بینی،برگشت بینی،برگشت نتیجه جراحی،بینی خوکی،بینی سربالا،آسیب دیدن بینی




 

پرسش و پاسخ با دکتر حسنانی در مورد جراحی بینی ترمیمی

 
پرسش ۵۳۳۷
سوالم این بود که اگرکسی قبلا عمل انحراف بینی انجام داده و دوباره بخواد عمل زیبایی بینی انجام بده ایا ترمیمی محسوب میشه یا خیر. مرسی ممنون ازجناب عالی
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۵۳۱۹
سلام آقای دکتر. من ۴سال پیش عمل زیبایی بینی رو انجام دادم. ولی بعد ۴سال سمت راست بینیم ورم داره و اسختون سمت راستم انگار یکم فرو رفتگی داره عکس بینیم رو میفرستم خواستم نظرتونو بدونم. که باید دوباره عمل کنم یا با عمل ترمیمی درست میشه.مرسی
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۵۳۰۲
باسلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر. من در سال 1392 به دلیل انحراف تیغه بینی تحت عمل قرار گرفتم که عمل زیبایی هم انجام دادم(بینی استخوانی). الان تصمیم به عمل ترمیمی دارم چون بینیم نوک داره و چون صورتم پهنه و بینیم هم کوچک بود و الان کوچکتر شده، خوب نشده و میخواهم هم نوک بینیم برداشته بشه و هم کمی حالت داره که اون هم طبیعیتر بشه. اما من پوستم نازکه. چون من یکسال قبل از عمل بینی، عمل پیوند کبد(خودایمنی) انجام دادم. وچون از سالها قبل از عمل کورتن مصرف میکردم، پوستم نازک شده. و بیماری رزاسه هم در صورتم دارم. اما خانوادم هم مثل من از بینی من راضی نیستن. خواستم بپرسم با این وجود من میتوانم عمل مجدد انجام بدم. لطفا راهنماییم کنید. و در ضمن توضیح، این عمل مجدد چقدر زمان میبره و چقدر ریسک و چه خطراتی ممکنه داشته باشه؟ اصلا میتونم امیدوار باشم؟
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۵۲۹۱
سلام آقای دکتر وقت بخیر.من پنج سال پیش عمل زیبایی بینی انجام دادم متاسفانه دکتر نه انحراف بینیم رو برطرف کرد نه سینوزیت و علاوه بر این عملم به ترمیم خورد و در عمل ترمیمی دکتر از غضروف پشت گوشم استفاده کرد واسه فرورفتگی که ایجاد شد وسط بینیم الان میخاستم عمل انحراف انجام بدم میترسم که غصروف پیوندی که تویه بینیم هست مشکل واسم درست کنه(جابجا بشه و...)چنین چیزی ممکنه؟صلاح هست انحرافمو با این اوضاع عمل کنم یا نه مشکل واسم پیش میاد؟
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۵۲۸۰
من سال۹۵ عمل جراحی بینی که هم زیبایی و هم رفع انحراف بوده داشتم بعد از یه سال به خاطر وجود یک برامدگی روی غضروف نوک بینی که دریک طرف بود عمل ترمیمی را در اسفند ماه ۹۶ انجام دادم الان بعد از گذشت ۸ ماه دوباره در همون نقطه یه برجستگی وجود داره نه به بزرگی قبل اما بازهم روی بینی تا حدودی قابل مشاهده هست میخواستم سوال کنم ایا باید مجدد عمل ترمیمی برای اصلاحش انجام بشه؟امکانش هست سرپایی قابل اصلاح باشه؟و ایا راهکاری هست که بدون عمل ترمیمی اصلاح بشه؟باتشکر
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۵۲۷۸
سلام گقتتون بخیر من سه هفتس ک عمل کردم. داخل بینیم یکم حالت ورم داره یچیزی مثل گوشت اضافه. به دکترم ک مراجعه کردم گفت مستعد چسبندگی هستی و گفت ک پنبه چرب کنم و هرروز به مدت چندساعت داخل بینیم بذارم.میخواستم ببینم اینکار تاثیری در درمانش داره ؟؟آیا خوب میشه ؟ یا اینکه نیاز به عمل ترمیمی داره؟؟ راهی جز عمل ترمیم نیست؟؟ من خیلی نگرانم و ترسیدم‎
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۵۲۷۰
من الان سه هفتست ک از عمل بینیم میگذره،سوراخای بینیم یکی گرد و بزرگتره اون یکی کوچیکترو بیضی هستش از همون روز اول بعد از برداشن اسپلینت نوک بینیم کجه و این کاملا مشهوده اوایل گفتم حتما به خاطرِ ورمه،اما الان ک یه هفته میگذره همونجوری کجه و تغییر نکرده/ضمنا قبل از عمل از نظر ظاهری بینیم اصلا کج نبود/ ،لطفا راهنمابیم کنین خیلی نگرانم
پاسخ دکتر حسنانی:

غیرقرینگی سوراخ های بینی معمولا با گذشت زمان خیلی کمتر می شود و فرم سوراخ ها تقریبا مساوی می شود، اگر این مشکل به خاطر ورم باشد، بعد از یک سال سوراخ های بینی تقریبا مساوی می شوند ولی اگر به خاطر ورم نباشد و به خاطر ساختار بینی باشد و ساختار سوراخ ها به طور کل با یکدیگر متفاوت اند، بعد از یک سال می توان تصمیم گرفت که آیا می شود با آن کنار آمد یا اینکه نیاز به عمل ترمیمی دارد. در هر صورت باید یک سال صبر کنید تا مشخص شود به خاطر ورم است یا بخاطر اسکلت بینی است که با یکدیگر فرق می کنند.


 
پرسش ۵۲۶۷
سلام آقای دکتر روزتون بخیر سه تا سوال داشتم از خدمتتون یک اینکه سیاهی زیر چشم چه مدت طول میکشه تا کاملا از بین بره بعد از جراحی بینی و دو اینکه من ۲۵ شهریور ماه عمل کردم میخواستم ببینم باید تا چند وقت چسب بزنم? و سوال آخر اینکه سوراخ های بینی متقارن نیستن یکی از سوراخ ها گرد و اون یکی کوچک تره این نامتقارن بودن کی کاملا از بین میره یا اینکه امکانش هست اصلا نره? ممنون میشم پاسخ بدید
پاسخ دکتر حسنانی:

دو ماه برای چسب زدن کافی است، درمورد سیاهی زیر چشم نیز، معمولا ظرف یک یا دو ماه برطرف می شود. اما درخصوص غیرقرینگی سوراخ ها، اگر به دلیل ورم باشد، معمولا بعد از یک سال قرینه می شود، ولی اگر بعد از یک سال هنوز قرینه نشده بود، نیاز به بررسی دارد که آیا قابل اغماض است و یا نیاز به عمل ترمیمی دارد.


 
پرسش ۵۲۶۴
سلام دکتر.خوب هستین؟ببخشید که مزاحم شدم سایتتونو تو اینترنت پیدا کردم. خیلی خوشحال میشم اگه جواب بدین چون واقعا حالم بده و ناراحتم. راستش من 36 روز پیش بینیمو عمل کردم و اصلا راضی نیستم و فکرم بی نهایت درگیر شده. دکتر من کناره های پره های بینیمو برش نزده و اصلا بخیه نخورده، دکترم گفته از داخل برش خورده ولی پره های بینیم خیلی بزرگه و پره هام گرده و اصلا تناسب با بینیم نداره. میخوام بپرسم که پره هام گرد و بزرگ میمونه یا کوچیک تر میشه؟ حتما باید یک سال بگذره تا باز عمل کنم؟شما ترمیمی انجام میدین؟ ممنونم دکتر
پاسخ دکتر حسنانی:

پره ها به مرور زمان خیلی کوچک تر می شوند، حتما باید یک سال صبر کنید و بعد از آن اگر پره ها آن اندازه ای که دوست داشتید نبودند، می توانید با پزشک خود مشورت کنید که این کار را انجام دهید یا خیر. فعلا اصلا دنبال این کار نباشید.


 
پرسش ۵۲۵۹
من ۷ ماه پیش عمل زیبایی بینی استخوانی داشتم الان استخوانهای بینیم از کنار و از بالا خیلی برامدگی و فرورفتگی داره رفتم پیش دکترم گفت برات سر میکنم و سوهان میکشم من میتونم یک ماه دیگه که میشه ۸ ماه برم برام سوهان بزنه و روی بینیم خیلی ورم داره که دست میزنم مثل گوشت شده وآیا این گوشت میره یانه در هردو مورد لطفا راهنمایی کنید و بگید که سوهان زدن سخته و ورم داره و احتیاج به استراحت داره یانه . من چون راهم از دکترم دوره نمیتونم حالاحالاها برگردم و نمیتونم صبر کنم تا یکسال بگذره . ممنونم بابت مشاورتون
پاسخ دکتر حسنانی:

حتما باید حداقل یک سال صبر کنید؛ چنانچه عجله کنید ممکن است کارتان به عمل های سوم و چهارم نیز بکشد. اصلا توصیه نمی شود که این گونه عمل های ترمیمی را زیر یک سال انجام دهید. حداقل یک تا یک و نیم سال صبر کنید و بعد اگر نیاز بود می توانند برای شما سوهان بکشند. عجله کردن اصلا توصیه نمی شود.


 
پرسش ۵۲۴۴
من از استان فارس مزاحمتون ميشم مدير مدرسه هستم جهل و دو سالمه سال گذشته بينيمو در ارديبهشت عمل كردم 😔يه عمل خيييلي بد كل ظاهرمو بهم ريخت افسرده شدم خيييلي شديد با دكتر درميون گذاشتم خودشم كه ديد خوب نشده برام يه نوبت مجدد عمل مشخص كرد حدود سه ماه بعداز عمل بود خودم گفتم بزار بشه شش ماه عيد پارسال هيجدهم اسفند مجددا عمل كرد 😔ولي متاسفانه دوباره ناموفق تر از دفعه قبل خلاصه بيني اول خودم خييلي بهتر بود الان مجددا افسرده شدم بهم گفت برو يه سال ديگه بيا ولي تصميم گرفتم ديگه پيشش نرم و يه دكتر خوب پيدا كنم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼خواهش ميكنم كمكم كن دكتر من همه عكسامو قبل از عمل و بعداز عمل در همه زاويه ها التماس ميكنم اگه بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

برای کسانی که دو بار عمل می کنند توصیه این است که حداقل باید دو سال از عمل دوم آن ها بگذرد تا ورم، کاملا بخوابد تا بتوان تصمیم گرفت که آیا بینی به همان صورت خوب است یا نیاز به عمل ترمیمی دارد. فعلا باید حداقل دو سال صبر کنید تا ورم بصورت کامل از بین برود.


 
پرسش ۵۲۴۰
سلام آقای دکتر با عرض خسته نباشید من ۵ ماه پیش عمل زیبایی بینی انجام دادم همزمان از دو طرف آندوسکوپی هم انجام شد به خاطر پلیپ بینی و سر شاخک های بینی هم تنگ شد و انحراف هم داشتم که بعد از عمل هنوز من حسش میکنم چند ماه هم به من گفتن ماساژ بده ولی هنوزم از بین نرفته از همان ابتدا فرق خیلی زیادی بین سوراخهای بینی بود هر موقع ویزیت دارم به من میگن سمت راست بینی ورمش خوابیده ولی سمت چپ که اکثر کارها در آن قسمت انجام شده ورم دارد و هنوز خط بینی سمت چپ نیفتاده، کاش عمل نمیکردم افسردگی گرفتم و از خانه بیرون نمیرم فقط با ماسک صورت میتونم بیرون برم عاجزانه از شما خواهش میکنم جواب من رو بدید نظر شما خیلی برام مهمه من عکسهای قبل از عمل و بعد را میفرستم به نظر شما چند درصد بینی من به عمل دوم میکشه😔😔😔
پاسخ دکتر حسنانی:

غیرقرینگی در هر عملی ممکن است پیش بیاید، ظاهر بینی شما آن گونه که می فرمایید مشکلی ندارد، اینکه ماسک می- زنید و از خانه بیرون نمی روید، مشکل زیبایی مهمی ندارید، یک غیرقرینگی مختصری هست که توجه افراد را نیز جلب نمی کند. در هرصورت توصیه می شود که یک سال صبر کنید، بعد از آن اگر چیزی که می خواستید نشده بود، می توانید به پزشکتان مراجعه کنید و با ایشان مشورت نمایید تا بررسی شود، آیا نیاز به اقدام ترمیمی دارد یا خیر. ولی تا یک سال هیچ اقدامی انجام ندهید.


 
پرسش ۵۲۳۷
سلام اقای دکترخسته نباشین .بنده ازلرستان هستم پنجاه روزه عمل بینی انجام دادم اما نوک دماغم داره پایین میادوشل میشه نوکش بده وسوراخاش تاب تاهستش .به نظرشماعمل دومو باید چه موقع انجام بدم
پاسخ دکتر حسنانی:

عمل دوم را هیچ وقت نباید زودتر از یک سال انجام داد، ابتدا باید یک سال صبر کنید تا نتیجه جراحی مشخص شود، بعد از یک سال می توان اقدام ترمیمی انجام داد.


 
پرسش ۵۲۳۶
سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر/دو ونیم ماه عمل بینی کردم دکتر عمل گفتن پروتز استفاده کردن وگفتن محال بینیت افتادگی پیدا کنه اما تازگیا غضروفم نشست کرده و دکتر عمل گفتن هفته بعد برم تا ژل تزریق کنن در ضمن نوک بینیم کمی کج اگه ممکنه خواهش میکنم راهنماییم بفرمایین / سپاسگزارم دکتر حاذق
پاسخ دکتر حسنانی:

بنده معمولا از پروتز استفاده نمی کنم، پروتز یک غضروف مصنوعی است که برخی از همکاران ممکن است استفاده کنند و آن را بین غضروف های نوک بینی قرار می دهند تا نوک بینی افتادگی پیدا نکند، ولی این مورد قطعی نیست که اگر غضروف مصنوعی استفاده شود، افت پیدا نکند؛ آن نیز مانند غضروف های طبیعی ممکن است افت پیدا کند و نیاز به اقدام ترمیمی داشته باشد. ژل نیز بنده تزریق نمی کنم چون شش ماه بیشتر ماندگاری ندارد و بعد از آن دوباره برگشت دارد، این وابسته به پزشک شماست که چه تصمیمی اتخاذ کند.


 
پرسش ۵۲۲۷
Saalm aqaye doktor Man 5sale pish binimo amal kardam ama aln 1sale binim safe ama das mizanam engar pele pelas bad ye moghe hai rosh varam mikone Bad in k rosh chasb mizanam Yeki doroz khobe ama baz injori mishe
پاسخ دکتر حسنانی:

اینکه می فرمایید در ظاهر مشکلی وجود ندارد ولی با دست زدن احساس پله، پله بودن می کنید، اهمیتی ندارد و نیاز به اقدام خاصی نیز ندارد، اگر در ظاهر مشکلی ایجاد کرده باشد و درحدی باشد که قابل چشم پوشی نباشد، می توان به عمل ترمیمی فکر کرد، اما ترجیحا با این مسائل کناربیایید بهتر از این است که دوباره عمل ترمیمی انجام دهید.


 
پرسش ۵۲۲۶
سلام اقای دکتر من بینیم رو عمل نیمه فانتزی کردم خواستم بدونم زاویه هایی که باید رعایت میشد شده یا نه هم از رخ و نیمرخ عکس میدم ...ممنون میشم بهم بگین و خواستم بدونم چرا قسمت نوک بینیم ک غضروفه سمت چپ بر امده تر از سمت راسته ایا انحراف شدیدم سمت چپ بود و صاف شد میتونه تاثیر این باشه و اینکه ی مشکلی هست این بند میان بین دوتا سوراخ حس میکنم یکم کج شده ایا میتونه باعث کجی کل بینی بشه داخلش صافه موردی نیس فقط همون قسمتی ک بخیه خورده کج شده که عکسم براتون میفرستم و بگین ایا اینا بیشتر میشه یا خوب میشه ...الان ۴۵ روز عمل کردم و اینکه سوراخای بینیم متقارن نیس و حس میکنم خیلی کوچیک شده سوراخای بینی نظر شما چیه باید چیکار کنم ایا اون قسمته تیغه ی بینی ک زیر بند بین دوسوراخ هست هنوز ورمه ینی؟ و همینطور ی فرو رفتگی قسمت نوک بینی سمت راست ایجاد شده روز اول اینطور نبود و فک کنم بار اول منشی دکتر چسب و محکم زدن اینطور شد و همینطور پره های ی طرف حمع تره یور باز تر درسته ... ایا میتونم این مشکلات رو بعد از ۶ ماه حل کنم و اینکه سرپایی یا باید باز عین عمل اولیه انجام بشه لطفا کمکم کنین ممنون میشم. من منتظر جوابتون میمونم یچیز دیگه دکتر من صدام هنوز بعد از ۴۵ روز تو دماغی کمی بیشتر در قسمتی ک بخوام بلند حرف بزنم و بخونم نشون میده کلی نسبت ب روزای اول بهتر شده ینی تا ماه های اینده با کاهش ورم توی بینی خوب میشه ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در تصویر ارسالی که فرستاده اید، جراحی خوبی برای شما انجام شده است، اینکه ایرادات به این ظریفی از بینی خودتان می گیرید و توقع دارید که پزشکتان آن ها را درست کند، اصلا منطقی نیست. اینکه می فرمایید آیا تمام زوایا رعایت شده است، قرار نیست که جراحی شما صد در صد برابر با استانداردهای زیبایی باشد، همین که توانسته اند چهره شما را بهتر کنند و فرم زیباتری به بینی شما بدهند، یعنی جراحی موفقیت آمیز بوده است. گرفتن اشکالات ریز و توقع برای جراحی دوباره، منطقی نیست و اگر بنده به جای پزشک شما باشم، جراحی دوباره شما را قبول نمی کنم. عمل ترمیمی درصورتی انجام می گیرد که بینی، یک ایراد فاحش داشته باشد، مثل ایراد زیبایی یا تنفسی مهمی که نیاز به برطرف شدن داشته باشد. گرفتن ایرادهای میلیمتری و قرینه نبودن جزئی یا برجستگی مختصر در تصاویر شما دیده نمی شود و به نظر می- رسد که جراحی خوبی برای شما انجام شده است. از نظر بنده با همین نتیجه کنار بیایید و ادمه ندهید، البته نظر بنده براساس تصاویر شماست، شاید از نزدیک نظر دیگری داشته باشم. توصیه هایی که عرض شد، توصیه هایی کلی است که همه باید بعد از عمل رعایت کنند، ممکن است ایراداتی وجود داشته باشد که باید با ایرادات کوچک کنار بیایید.


 
پرسش ۵۲۲۳
ببخشید اگه پررویی کردم اینجا پی ام دادم بهتون ولی واقعا ب مشاورتون نیاز داشتم چون خیلی خیلی از لحاظ روحی و فکری درگیرم. من اول تیر عمل داشتم کمی انحراف بینی داشتم ولی در کل هدفم از جراحی ی تغییر فاحش بود ک متاسفانه ب نظر خودم هیچ تغییری نکردم و شاید میتونم بگم نوک بینیم همچنان ورم داره و سوراخ های بینی تا ب تاس چن روز پیش ک پیش دکترم رفتم گفت من اصلا ب سوراخ و پره های بینی دست نزدم و نوک بینی تو گوشتیه اگه بخوام پره ها رو کوچیک تر کنم ورم و بزرگی نوک بینی بیشتر ب چشم میادولی اگه خودت بخوای من واست با بی حسی موضعی تا حدی کوچیک تر میکنم اما توقع نداشته باش همسان و ی اندازه بشن.من واقعا نمیدونم چیکار کنم بدون چسب تا سر کوچه هم نمیتونم برم اصلا اعتماد ب نفسم صفر شده اینا نیمرخ من بعد از عمله نوک بینی رو تو عمل ترمیمی میشه باریک تر کرد؟چون ب من گفتن تمام غضروف هاش رو‌ تا جایی ک میشده جمع کردن ی همچین چیزی.و اینکه ب نظرتون من پره ها رو دست بهش بزنم یا ن ?😣 اینم یادم رفت بگم ک من حدود1ماه و نیم پیش ی نوبت تزریق کورتون هم داشتم
پاسخ دکتر حسنانی:

توصیه می شود فعلا تا یک سال اقدامی روی بینی خود انجام ندهید، بعد از آن مدت با همکاری پزشک مربوطه تصمیم بگیرید که نیاز به جراحی دارد یا خیر. زیر یک سال معمولا مشکلی را حل نمی کند چون ورم، کامل برطرف نشده است و بسیاری از مشکلات بینی هنوز تکلیفشان مشخص نیست. باید یک سال بگذرد تا پزشک بتواند بهتر تصمیم بگیرد. در رابطه با مشکل روحی که برای شما بوجود آمده است، باید از مشاورها کمک بگیرید و با کمک آن ها فعلا این مسئله را تحمل کنید تا زمان یک سال سپری شود، اقدام زودهنگام نتایج مطلوبی ندارد.


 
پرسش ۵۲۱۰
سلام اقای دکتر .خسته نباشین .. من یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین..من الان ۵ ماه از جراحیم گذشته یعنی ۵ ماهم کامل شده رفتم تو ۶ ماه.. میخواستم بدونم الان میتونم ترمیم بینی انجام بدم . روی بینیم کمی قوز باقی مونده دکترم گفتن تو مطبشون برام سوهان میکشن .. اما چون تازه رفتم تو ۶ ماه میخوام بدونم موردی نیس که ۶ ماهم کامل نشده؟؟من ساکن رشتم اینجا جراحی کردم وببخشید که وقت شمارو گرفتم .‌ خواهش میکنم نظرتونو بهم بگین
پاسخ دکتر حسنانی:

به طور کلی برای عمل های ترمیمی، بهتر است که حداقل یک سال صبر کنید، درمواردی که مجبور باشیم این کار را سریع تر انجام دهیم، شش ماه حداقل زمانی است که باید صبر کنید. به لحاظ قانون عمل های ترمیمی، باید یک سال صبر کرد و بعد از آن اقدام کرد.


 
پرسش ۵۲۰۹
من چند سال پیش عمل رینو انجام دادم و بعد یکسال دوباره عمل ترمیمی هم انجام دادم خدا رو شکر از عمل خودم راضی هستم فقط من تنها مشکلی که دارم خواب کشیدن هست هنوز اطرافیان میگن که هنگام خواب، خواب کشیدن با صدای بلند از من وجود داره
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر منظور شما خروپف کردن در خواب است؛ به این معنی که تنفس شما درخواب سر و صدا دارد؛ علت های متفاوتی می تواند داشته باشد؛ صرفا با عمل کردن بینی خروپف برطرف نمی شود و ممکن است علل دیگری داشته باشد، مثل بزرگی لوزه، افتادگی عضلات حلق، چاقی و ... که مشکلات بینی نیز می تواند آن ها را تشدید کند، اما اینکه با برطرف کردن انحراف بینی، خروپف نیز اصلاح می شود، اینگونه نیست و خروپف، علت های دیگری نیز دارد.


 
پرسش ۵۲۰۵
من اقايي هسم ٢٥ ساله بينيم استخواني و قوزدار بود ك عمل كردم ولي چون بينيم خيلي كوچيك شد عمل ترميمي ك از پشت گوش هر دو غضروف برداشتن انجام دادم ك بينيم بزرگتر بشه ك شد از دكترم خاسم ك پره هاي بينيمم بزرگ كنه ولي دكتر ترميمي گف پره رو نميشه بزرگ كرد ميخاستم عاجزانه از شما منو راهنمايي كنين ايا راهي جهت بزرگ كردن پره هاي بيني وجود دارد اين قضيه واقعا فكرمو مشغول كرده پره هاي بينيم خيلي كوچيك شدن ي اينكه يكمم نوك بيني بالاس ميخام پايين بياد و طبيعي بشه با اين كه من عضروف از گوش ورداشتم يعني از طريق گوش اگه نياز ب غضروف باشه يعني ديگه نميشه ورداشت؟؟؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

ترمیم کردن پره های بینی؛ یعنی پره هایی که قبلا کوچک کرده اند و بخواهند آن ها را بزرگ کنند، یکی از مشکل ترین قسمت های جراحی ترمیمی است، در برخی موارد اصلا امکان پذیر نیست. گاهی نیز امکان پذیر است؛ یعنی می توان پوست و غضروف را همزمان از گوش گرفت و با آن، پره ها را تا حدودی بزرگتر کرد. درهرحال عمل مشکل و پیچیده ای است و جوابدهی آن نیز نامشخص است و تنها یک راه حل است.


 
پرسش ۵۱۹۷
باسلام و عرض ادبو احترام خدمت جناب دکتر حسنانی بنده ۱۵سالی هست که مشکل سینوزیت دارم وسالی دوسه بار عود میکنه و چرکی میشه حتی اگه خیلی مراقبت کنم اخرش عفونت میکنه ولی بامصرف یک بسته آزیترومایسین ۵۰۰طی یک هفته عفونت ازبین میره اماسالهاست که مشکل صدای تو دماغی پیدا کردم باتوجه به اینکه بنده خواننده هستم بشدت و بسیار زیاد با این مسئله مشکل دارم،و اکثر مواقع هم خلط پشت حلق دارم ینی موقع خوندن همش ترشحات خلطی اذیتم میکنه و مدام باید صدامو صاف کنم ک این کارم هم آزار دهندست وهم ب حنجرم اسیب میزنه درضمن بنده سال ۸۷ عمل جراحی زیبایی بینی داشتم و مجددا سال ۹۴ نیز عمل ترمیمی بینی داشتم و به عارضه آلرژی دائم وگرفتگی مداوم مجاری تنفسی دچارم که بابت الرژیم هم از سروم شستشو قرص های مونته لوکاست۱۰ و ستیریزین۱۰ و اسپری بینی فلوتیکازون باتجویز متخصص گوش حلق بینی استفاده میکنم ولی متاسفانه این داروها بسیارکم موثرهستند وهمیشه احساس احتقان وبسته بودن مجاری تنفسی دارم،بتازگی سی تی اسکن از بینی و سینوس ها انجام دادم که در گزارش سی تی اسکن بنده یک کیست احتباسی ثبت و ضخیم شدن مخاطی نیز درج گشته واکنون باتوجه ب توضیحات فوق و ارسال گزارش سی تی اسکن از شما بزرگوار خواهش مندم که بفرمائید آیا بنده به سینوزیت مزمن دچار هستم؟و آیا نیاز به عمل جراحی آندوسکوپی سینوس دارم یاخیر؟و آیا صدای تو دماغی من بخاطر چه چیزی است واقعا ممنون و سپاسگذار میشم که لطف میکنید و وقت میزارید و جواب میدین باتشکر فراوان پیام قاسم اقایی
پاسخ دکتر حسنانی:

پاسخ دهی به صورت دقیق نیازمند مراجعه حضوری است. با توجه به شرح حال و CT Scan شما، به نظر بنده مشکل شما، آلرژی و حساسیت است. البته مختصری انحراف بینی نیز دارید که باقی مانده است؛ ترجیح بنده نیز ادامه دادن اسپری بینی Fluticasone است برای چندین سال. البته این یک مشاوره کلی و از راه دور است که نمی تواند ملاک عمل شما قرار گیرد و برای نظر دقیق تر نیازمند معاینه حضوری هست.


 
پرسش ۵۱۹۵
دکتر بنده دو سال پیش عمل بینی انجام دادم که قسمت پل بینی بنده ی مقدار زیادی ازش برداشت شده بود (که اصطلاحا شما بهش میگید بینی زین اسبی ) و عمل ترمیمی انجام دادم بعد از عمل با کماله تعجب دیدم رویه بینی بنده برش داده شده فک میکنم دوتا برش باشه و درش ی بخیه ریز هست این موضوع برای پیوند غضروف طبیعیه ؟ و ی سوال هم داشتم درمورده چسب بینی که آیا باید محکم زده بشه یا نیاز به هیچ گونه فشاری نیست برای کاهش ورم
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر منظور شما برش های خیلی ریز میلیمتری است که در کنار استخوان بینی داده می شود، طبیعی است و جای آن نیز نمی ماند. اگر منظورتان چیز دیگری است باید عکس ارسال کنید تا بررسی شود کدام برش منظورتان است. درمورد چسب بینی نیز، چسب نباید محکم زده شود، باید خیلی آرام روی پوست بخوابانید و از هرگونه فشار دادن چسب روی بینی، خودداری کنید.


 
پرسش ۵۱۸۶
nose 5186  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

درمان، همان ماساژ دادن است و معمولا با ماساژ مشکل برطرف می شود. چنانچه بعد از یک سال مشکل برطرف نشده بود، در آن صورت ممکن است پزشک شما تصمیم به اقدام ترمیمی کند، به هر حال در زمان زیر یک سال، همان ماساژ دادن کفایت می کند.


 
پرسش ۵۱۶۲
اقای دکتر من پارسال آذر ماه بینیم رو عمل کردم پیش یکی از همکاراتون ولی دو ماه بعد از عمل که چسبم رو کامل باز کردم استخون اضافه اورده بود گفت که بعد از ۶ ماه دوباره برم برام یه ترمیمی انجام بده من گذاشتم که حتی بیشتر هم بگذره ۹ ماه گذشت تا این که برای ترمیم‌ اوایل شهریور رفتم‌ جراحی ترمیمی . الان یک ماهه که از ترمیمم هم گذشته ولی هنوز وقتی چسب رو که برمیدارم قوز داره هنوز همون قسمت دکتر هر دفعه برام فشار میده ماساژ میده میگه این ورمه میره تو میترسم که اینطور نباشه و الکی گفته باشه . بعدم دکتر حسنانی من به خاطر شرایط ترس و وحشتی که دارم و حمله های اضطرابی شدید نمیتونم دیگه عمل کنم شرایطش رو ندارم از ترس تو رو خدا بگید این قوز و ورم از بین‌ میره به نظر شما یا نه ؟؟؟؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۵۱۴۹
mn 3sale binimo amal krdm baz 2taraf varam dare dast ke mizni hess mishe sefte corton ham zadm be nazareton rahe hale digehi has
پاسخ دکتر حسنانی:

بعد از 3 سال راه حلهای غیر جراحی هیچ کدام تاثیری ندارند. یا با همین بینی کنار بیایید و یا اینکه از جراح خود بخواهید دوباره عمل ترمیمی برای شما انجام دهند که من نمیدانم عمل ترمیمی برای شما قابل انجام است یا نه. باید با جراح خودتون مشورت کنید ولی به هر حال اقداماتی غیر جراحی بعد از 3 سال اثری ندارد.


 
پرسش ۵۱۴۱
سلام آقای دکتر .ببخشید میخواستم بپرسم ببینی بیمار لوپوس قابل ترمیم هست.درحال حاضر لوپوس خاموش وکنترل شدس.ببینی تقریبا ده سال پیش عمل جراحی زیبایی شده اما از نتیجه عمل راضی نیستم.ممنون اگه جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

معمولا اگر لوپوس در مرحله ی خاموش بیماری باشد اشکالی برای جراحی ترمیمی بینی شما ایجاد نمیکند و میتوانید دوباره جراحی زیبایی انجام دهید.


 
پرسش ۵۱۴۰
من بینیمو عمل ترمیمی کردم به خاطر کوچک شدن و فرو رفتگی پیوند غضروف گذاشتن واسم دکتر گفت از بانک غضروف استفاده کردیم تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم بانک غضروف های اشعه دیده جسد است باز امروز یه بار دیگه پرسیدم اابته از دستیار دکترم گفت خودمون غضروف داشتیم غضروف افراد دیگه که بانک کرده بودیم نگه داشته بودیم از عملاشون حالا دکتر جان سوالم اینه ایا میشه از غضروف یکی دیگه استفاده کرد؟ ایا عوارض داره؟ یه وقتی عفونتی چیزی سیاهی کبودی؟ ایا ممکنه به مرور زمان از بین بره ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

شایعترین مشکل غضروفهایی که از جسد برداشته میشوند و اشعه میدهند و آن را ضد عفونی میکنند، یا غضروفهای افراد دیگر که بانک کرده اند و استفاده میکنند این است که ممکن است با گذشت زما یک مقدار از آن را بدن جذب کند و از بین ببرد. احتمال عفونت و مشکلات دیگر خیلی کم است. شایعترین مشکل همان است که عرض کردم که اگر این اتفاق بیافتد ممکن است دوباره مجبور باشند از آن غضروفها استفاده کنند. من معمولا از غضروفهای اشعه دیده یا غضروفهای بانک استفاده نمیکنم و معمولا از غضروف گوش و یا غضروف دنده ی خود فرد استفاده میکنم. باید از کسانی که از غضروفهای اشعه دیده استفاده میکنند سوال کنید که آیا برای مریض آنها بعد از گذشت چند سال مشکلی پیش آمده است یا نه. به هر حال شایعترین عارضه را من خدمت شما عرض کردم.معمولا اگر لوپوس در مرحله ی خاموش بیماری باشد اشکالی برای جراحی ترمیمی بینی شما ایجاد نمیکند و میتوانید دوباره جراحی زیبایی انجام دهید.


 
پرسش ۵۱۳۹
سلام وقتتون بخیر آقای دکتر من شنبه عمل کردم به دلیل سرماخوردگی راه تنفسی بینیم کیپ شده میخواستم بدونم میتونم بوخور بدم یا ضرر داره؟ سلام آقای دکتر لطفا جواب بدید.من بینیم 3 ماهه عمل کردم اما وقتی دست میزنم یه سمته بینیم تو رفتگی و سمته بعدیش حالت استخون زده بیرون و یه حالت کج داره.انحراف داشتم و دکتر این مشکل رو میگه بخاطر انحرافه و گفتن نمیشه انحراف رو 100 درصد درست کرد ولی عکس رایولوژیی گرفتم و اصلاانحراف وجود نداره..حس میکنم نوک بینیم هم به همون سمتی ک تو رفتگی داره کج شده.من بینی سربالا تر دوس داشتم از فرمش راضی نیستم دو طرفه بینیم اصلا شبیه هم نیس و از رو ب رو پهنه.میشه 6ماه عمل ترمیمی انجام بدم؟؟مشکلی نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بهتر است از بخور استفاده نکنید، چون اگر از بخور گرم استفاده کنید ممکن است باعث ورم یا خونریزی بینی شود. میتوانید از بخور سرد استفاده کنید که آن هم در منزل قابل انجام نیست، به دستگاه نیاز دارد که باید آن را خریداری کنید که به نظر من ارزش ندارد. بهتر است از بخور استفاده نکنید.


 
پرسش ۵۱۳۷
باسلام وقت به خیر آقای دکتر حسنانی عزیز ببخشید مزاحمتون میشم من علیرضا چهری پسر 17 ساله در کرمانشاه زندگی میکنم وهم مشکلات شنوایی دارم واز سمعک استفاده میکنم بینیم خیلی بسته میشه یعنی نمیزاره نفس بکشم من این طول هشت ماه اذیت میشم اصلا عمل نکردم وقتی که هردو بینی ام بسته بشه نمیزاره بخوابم خواهش میکنم توروخدا کمکم کنید باید چکار کنم یا از چه دارویی استفاده کنم تا بهتر بشم خیلی اذیت شدم توی این هشت ماه هرچه فین میکنم خوب نمیشم کمکم کن خیلی ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

چسب زدن تاثیر چندانی ندارد، در حال حاضر در 2 ماه نمیشود قضاوت کرد. یکسال صبر کنید، بعد از یکسال اگر همچنان مشکل داشتید ب دکتر خود مشورت کنید. آن موقع میتوانند تصمیم بگیرند که آیا به اقدام ترمیمی نیاز دارد یا نه.


 
پرسش ۵۱۰۶
اقای دکتر حسنانی وقتتون بخیر من حدود 9ماه قبل جراحی انجام دادم بینی قبل از عملم مشکل خاصی نداشت فقط خواستم کمی باریکتر بشه قسمت پایین بینیم بعد از عمل متوحه شدم استخوان روی بینیم پل بینی من خیلی برداشته شده یه حالت انحنی روی بینی من وجود داره که اصلا حالت بینیمو دوست ندارم چون بینیم نوک نداره پشت بینیمم فرو رفتگی داره کوتاه شده طول نداره بخدا اقای دکتر اعتماد به نفس من از 80درصد بعد از جراحی شده 0درصد...قبل از جراحی بینیم حالت باریک و استخوانی بود من میخواستم کمی باریکتر وکشیده تر بشه اما الان بعد از جراحی شده پهن وکوتاه ... بارها اندوه فراوان که چرا بینیمو جراحی کردم آنقدر مشاوره گرفتم که با شما آشنا شدم و همه از شما تعریف کردند کارتون خوب و عالی هستش میخواستم بگم ایا ممکنه با جراحی بینی من به شکل و ظاهر بینی قبلی خودم برگرده؟آیا شما مشکل منو حل میکنید؟چند درصد ممکنه حل بشه مشکلم؟اقای دکتر میتونم عکس های قبل از عمل و بعد رو براتون بفرستم؟ عیب های بینیمو از نظر خودم خدمتتون میگم فاصله بین لب و بینیم زیاد شده پشت بینیم فرورفتگی داره وحالت منحنی شده نوک بینی ندارم با قسمت پرها مساویه حالت نداره پهن شده کوتاه شده عرض نداره بینیم طولشم کوتاست خیلی ناراحتم از این بابت اقای دکتر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام، بینی شما با استفاده از غضروفهای پیوندی که معمولا از پشت گوش برداشته میشوند قابل اصلاح است. یعنی هم میشود فرورفتگی پشت بینی را اصلاح کرد و هم بالا رفتن بیش از حد سر بینی وبلند شدن پشت لب را اصلاح کرد. ولی باید حداقل یکسال صبر کنید. هر چقدر زمان بیشتری از عمل اول گذشته باشد نتیجه ی جراحی ترمیمی بیشتر میشود. حداقل یکسال، یکسال و نیم و یا دو سال صبر کنید، هرچه بیشتر صبر کنید عمل جراحی ترمیمی برای شما آسان تر انجام میشود و نتیجه ی بهتری خواهد داشت.


 
پرسش ۵۰۹۴
سلام اقای دکتر وقت بخیر. من سه ماه پیش عمل زیبایی بینی انجام دادم وخانم هستم‌.افتادگی بینی داشتم وانحراف.بعد از عملم همه چیز عالی بود کم کم انحراف بینیم برگشت ودکترم میگه ورمه خوب میشه.اما معلوم که انحراف ک بینیم کاملا کج دیده میشه.‌ورم بینی چه ربطی به انحراف یا کجی بینی دارد ایا. میخواستم نظر شمارو بدونم .و ورم بینی من فقط قسمتی که انحراف دارم هستش وسط بینیم یک دایره ورم داره . ممنون میشم جواب منو بدین با سپاس از شما👏🏻👏🏻 ویک سوال دیگه ایا سوراخ های بینی تغییر نمیکند.دکترم میگه سوراخ های بینی خودت یک مدل نبوده از اول من نمیتونستم یک مدلش کنم
nose 5094  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

پاسخ سوال شما این است که حتی اگر کجی هم وجود داشته باشد الان کار خاصی نمیتوان انجام داد. چون 3 ماه از زمان عمل شما میگذرد بینی هنوز ورم دارد. شما حداقل باید یکسال صبر کنید. بعد از گذشت یکسال میتوان در مورد بینی شما قضاوت کرد. اگر بعد از یکسال کجی وجود داشته باشد به عمل ترمیمی نیاز دارید. حتی اگر الان هم به این نتیجه برسید که بینی شما کج است تا یکسال کار خاصی نمیتوان انجام داد، حتما باید یکسال بگذرد و بعد از یکسال اگر کجی وجود داشت ؛میشود برای شما عمل ترمیمی انجام داد.


 
پرسش ۵۰۹۳
سلام اقای دکتر خسته نباشید خواهش میکنم این سوال منو جواب بدید خیلی استرس دارم من نزدیک 25 روزه عمل کردم اوایل کاملا سوراخ بینیم یه اندازه بود اما الان نزدیک 4 روزه سوراخ بینی چپم کوچکتر شده و به سمت راست تمایل پیدا کرده وقتی سرمو بالا میگیرم مشخص میشه با توجه به اینکه اولش عدم تقارن وجود نداشت ممکنه این عدم تقارن بخاطر خنده خمیازه و یا گریه یا عدم مراقبت صحیح باشه؟ الان میشه جلوی کج شدن بینی رو گرفت؟
پاسخ دکتر حسنانی:

وقتی که جراحی انجام میشود دیگر کار خاصی نمیتوان انجام داد و شما باید صبر و انتظار داشته باشید. حداقل باید یکسال صبر کنید. بعد از گذشت یکسال میتوان در مورد بینی شما قضاوت کرد که آیا به عمل ترمیمی نیاز دارد یا نه. الان نمیتوان کار خاصی برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکل انجام داد. هر کاری که میشد انجام داد در جراحی انجام شده است.


 
پرسش ۵۰۹۲
سلام اقاي دكتر،وقتتون بخير،شرمنده مزاحمتون شدم،من نزديك٦ماه از جراحي بيني گذشته،اما بعد از اين مدت در قسمت بالاي نوك بيني سمت راست يه برامدگي هست كه خيلي ناراحتم كرده (شبيه غضروف )،از پزشكم كه ميپرسم ميگن صبر كن برطرف ميشه و...ولي خيلي نگرانم باور كنيد اصلا روم نميشه بدون چسب برم بيرون ،ميخواستم ازتون بپرسم واقعا برطرف ميشه؟!امكان داره سرپايي جراحي كنن تا ازبين بره؟ممنون ميشم جواب سوال منو بديد،مرسي از لطفتتون اقاي دكتر ،وقتتون بخير،ميشه به سوال من جواب بديد؟واقعا نگرانم،به نظرتون با سوهان كشيدن برطرف ميشه؟؟؟
nose 5092  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

حداقل باید یکسال صبر کنید. بعد از گذشت یکسال این برآمدگی با یک جراحی ترمیمی خیلی ساده قابل برطرف شدن است و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۸۹
آقای دکتر من ۴ ماه پیش عمل زیبایی بینی تو شهرستان تبریز انجام دادم بینی من قوز داشت دکتر برداشته ولی بازم قوز داره بینی دکتر گفته چسب بزن و با دست روش فشار بده این کارو میکنم یه کم فرق میکنه بعد دوباره بر میگرده نگرانم خواستم نظر شما رو بدونم؟ دو طرف بینی ام هم متقارن نیست سوراخ هاش هم فرق داره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

ماساژ دادن روی قوز مفید است، این کار را میتوانید تا دو ماه دیگر نیز انجام دهید ونهایتا اگر برطرف نشد باید یکسال صبر کنید. اگر بعد از یکسال قابل چشم پوشی و اغماض بود با آن کنار بیایید و اگر نه میتوانید از پزشک خود بخواهید که یک سوهان روی آن بکشد. در مورد قرینه نبودن سوراخهای بینی نیز همین طور است و باید حداقل یکسال صبر کنید. بعد از یکسال می توانید تصمیم بگیرید. چون باید یکسال بگذرد و ورم بینی از بین برود تا اینکه بتوانیم در مورد آن تصمیم بگیریم که به اقدام ترمیمی نیاز دارد یا نه.


 
پرسش ۵۰۸۴
میشه با شما مشورت کنم لطفا کمکم کنید تصمیم درست رو بگیرم من بینیم رو عمل کردم به دکترم گفتم هم یه کم قوز داره هم خیلی نوکش کوتاه نشده مخصوصا وقتی میخندم نوکش میاد پایین دکترم‌میگه من رایگان برات سوهان میکشم اما برای اینکه سرش رو ببری بالا یه هزینه بیمارستان و بیهوشی باید بپردازی به نظر شما اگه سربالاش کنم خراب نمیشه؟ زشت تر نمیشم و فاصله بینی و دهنم زیاد نمیشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

با توجه به عکسهای ارسالی شما، به نظر من بینی شما متناسب با صورت شماست و خوب است.بهتر است از انجام جراحی ترمیمی صرف نظر کنید. ولی اگر تمایل داشتید، اگر یک مختصر سر بینی شما بالاتر برود فاصله ی دهان وبینی زیاد نمی شود و تاثیر منفی روی زیبایی صورت شما ندارد. اما در کل به نظر من این بینی خوب است و بهتر است از جراحی ترمیمی صرف نظر کنید.


 
پرسش ۵۰۷۴
ببخشید اقای دکتر دختره من ۱ماه ونیم عمل بینی کرده البته ترمیمی عمل اولش دو سال قبل بود که شکل تغییر کرده بود نوک بینیش تجمع چربی وورم شدید وتیغه بالای بینیش فرورفتگی پیدا کرده بودبالایه نوک بینیش هم فرو رفتگی داش ودکترش دوباره عمل کرد روزه ۲۵ بعد عمله ترمیمی بینیش جوش داشت از جوشاش موقع تمیز کردن خون میومدولی یکبار از روی پوست بینیش تقریبا بغله تیغه بینی که اصلا جوشی هم وجود نداش عفونت زد بیرون دکترش که خارج کشور بود من باهاش تماس گرفتم گفت ببر دکتر پوست چسب هم نزنه منم بردم و قرص کلو گزاسیلین و پماد داد الان یک ماه ونیم دکتر میگه چسب نزنه فقط ۲۵ روز اول چسب زد گفتم ببینم اون عفونتی که ازش اومده از چی بوده و الان که چسب نمیزنه فرم بینیش دوباره ورمش بیشتر میشه نوک بینیش مثله قبل میشه گوشتی هستش بینیش اینم شکل بینیش که به نظر کج میاد و سوراخایه بینی باهم برابر نیستن ولی دکترش میگه خوب میشه نمیدونم نگرانم که این کجی درس میشه یانه ویا باز فرمش مثله قبل عمل ترمیمی میشه؟
nose 5074  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

چسب نزدن تاثیر زیادی در نتیجه ی نهایی ندارد یعنی اگر از چسب استفاده نکنید ورم میکند و ورم بیشتر می شود ولی روی نتیجه نهایی جراحی بینی تاثیری ندارد، بنابراین جای نگرانی نیست و چسب نزدن مشکل مهمی پیش نمی آورد. در مورد کج به نظر رسیدن نیز باید صبر کنید تا ورم از بین برود و اگر بعد از 6 ماه هنوز این مسئله وجود داشت می توان روی آن قضاوت کرد. در حال حاضر نگران نباشید انشاالله که با برطرف شدن ورم این مسئله نیز حل میشود. فعلا من اقدام خاصی برای شما توصیه نمیکنم، فقط صبر کنید.


 
پرسش ۵۰۶۶
سلام اقایی دکتر ببخشید میشه یه سوال بپرسم من سه هفته بپش عمل کردم الان وسط ببینی کمی فرو رفته گی داره بنظر شما با ماساژ درست میشه خواهش میکنم جواب بدی خیلی ناراحتم
nose 5066  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

این مسئله تا حدودی با ماساژ بهتر میشود.اگر با ماساژ بهتر نشد، بهتر است که دکتر معالج شما درون آن آمپول تزریق کنند و فعل با مواد خاصی آن را پر کنند تا یکسال بگذرد. بعد از گذشت یکسال اگر همچنان مشکل داشت، میشود با جراحی ترمیمی آن را اصلاح کرد. فعلا برای برطرف کردن این مشکل از راههایی به جز جراحی باید استفاده کرد.


 
پرسش ۵۰۶۲
من سال ۹۵ بینیمو عمل کردم دوباره خرداد امسال پیش یه دکتر دیگه ترمیمی عمل کردم تو عمل دوم یکم پوستم پاره شد و دکتر بخیه زده الان جای بخیش تورفتگی ایجاد شده دکتر گفت با لیزر تورفتگی پر میشه ی دکتر دیگه رفتم گفت باید ژل تزریق بشه نظره شما چیه؟اصلا درست میشه؟
nose 5062  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بهترین کار این است که زیر قسمت فرو رفته ی پوست شما یک مقدار Fascia (فاشیا) پیوند زده شود. Fascia یک قسمتی از بافت هم بند است که از زیر پوست پشت گوش شما برداشته میشود. یک بافت نرم که از پشت گوش برداشته میشود و زیر این محل پیوند زده میشود. البته بهتر است که حداقل یکسال بعد از عمل دوم شما باشد.اگر تمایل به انجام این کار ندارید، میتوانید از تزریق ژل استفاده کنید. ژل به صورت موقت آن محل را پر میکند. البته ژل همیشه خطر خودش را دارد. خطر ژل عفونت یا از بین بردن پوست آن محل است. این عوارض همیشه جزو عوارض ژل است و یک مقدار خطرناک است وعلاوه بر اینها به صورت دائم نیست و موقتی میباشد.


 
پرسش ۵۰۵۹
سلام اقایی دکتر ببخشید میشه یه سوال بپرسم من سه هفته بپش عمل کردم الان وسط ببینی کمی فرو رفته گی داره بنظر شما با ماساژ درست میشه خواهش میکنم جواب بدی خیلی ناراحتم این عکسم نگاه کنید خواهش میکنم
پاسخ دکتر حسنانی:

این فرورفتگی ها گاهی اوقات با ماساژ بهبود می یابند، گاهی اوقات به تزریق آمپول نیاز است و گاهی اوقات با وجود تمام این موارد درست نمی شود و به عمل ترمیمی نیاز دارد. گذشت زمان این موارد را مشخص میکند و به صورت فوری و اورژانسی نمی توان جواب داد.


 
پرسش ۵۰۵۸
سلام آقای دکتر ، شب بخیر ، آقای دکتر من نزدیک سه ماهه عمل جراحی زیبایی بینی انجام دادم ، قبل عمل بینی من کاملآ راست بود ، اما الان بینیم به طرفه چپ کجه ، مخصوصآ قسمت غضروفی بینیم ، آیا این کجی امکان داره با گذشتت زمان درست بشه یا نه؟ و اگر درست نشه آیا باز هم باید اتاق عمل برم یا همون مطب دکتر قابل درمانه؟ آقای دکتر این موضوع منو خیلی ناراحت کرده خواهشآ به سئوالم جواب بدید ، ممنون از محبت شما دکتر محترم
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر کجی واقعی غضروف وجود داشته باشد که با گذشت زمان بهتر نمیشود،اگر به علت ورم باشد، مثلا یک طرف ورم بیشتری داشته باشد با گذشت زمان بهتر میشود. برای تفکیک این دو مورد از یکدیگر باید یکسال صبر کرد، اگر ورم باشد که از بین خواهد رفت و مشکل حل خواهد شد ولی اگر بعد از گذشت یکسال همچنان کج بود، در این صورت نیاز به جراحی ترمیمی دارد و باید به اتاق عمل بروید و به یک جراحی مشابه فعلی نیاز دارد.


 
پرسش ۵۰۵۵
سلام دکتر من از اصفهانم و دقیقا ۸ ماهه بینیمو عمل کردم ولی یه طرف بینیم بر امدگی داره و طرف دیگش صافه.. خیلی اذیت میشم و کمی از قوز بینیم مونده. دکترم میگه ورمه و بعد از یه سال خوب میشه
پاسخ دکتر حسنانی:

تا یکسال صبر کنید،بعد از یکسال اگر از بین رفته بود که مشکلی نیست ولی اگر از بین نرفته بود یا باید با آن کنار بیایید و یا اینکه باید جراحی ترمیمی انجام دهید، کار دیگری نمی شود انجام داد.


 
پرسش ۵۰۵۴
سلام دکتر روز بخیر اقای دکتر ی سوال داشتم ازتون من دوماهو نیم پیش بینیمو عمل کردم بینی خودم کوچیکتر از الان بود اصلا قشنگ نشده و پایین بینیم کج شده و لبم هم کج شده هر روز گریه میکنم افسردگی گرفتم دکترم این سری گفت برو یک ماه بعد بیا چسبم نزن فعلا من نمیدونم چرا اینجوری شد همه عمل میکنن قشنگ میشن من اصلا دوست ندارم چسبمو دربیارم خجالت میکشم اقای دکتر تو رو خدا کمکم کنید راهنمایم کنید چیکار کنم
پاسخ دکتر حسنانی:

من باید عکس قبل عمل و بعد عمل شمارو ببینم تا بدونم چه اتفاقی افتاده است و چه مشکلی پیش آمده است. ولی به صورت کلی خدمتتون عرض میکنم که تا یکسال هیچ کاری نمی شود انجام داد. باید یکسال با همین بینی کنار بیایید و اگر بعد از یکسال فرم بینی خودتون رو دوست نداشتید و فکر کردید که زیبا نیست، امکان جراحی ترمیمی برای شما وجود دارد.


 
پرسش ۵۰۴۸
سلام اقای دکتر خسته نباشید.بنده 9 روزه بینیم رو عمل کردم.متاسفانه قول خوردم کاش میومدم پیش شما به خاطر هزینه کم .حالا بگذریم.بینی من بزرگ بود و انحراف شدید داشت.بعد الان میبینم انحراف بینی کمی مونده .و وقتی میخندم یا دهنم رو باز میکنم غضروف بالای لبم تکون میخوره و جابه جا میشه. ایا بعد از اینکه تورمش خوابید درست میشه؟اگه درست نمیشه هزینه عمل ترمیمی چقدر میشه؟ ممنون .منتظر جوابتون هستم
nose 5048  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام، فعلا نمی توانم نظر بدهم، باید یکسال صبر کنید تا ورم کاملا از بین برود و بعد از آن ببینیم که چیزی از انحراف باقی مانده است یا نه. بعد از آن می توان برای عمل تصمیم گرفت، فعلا تا یکسال فقط باید صبر کرد.


 
پرسش ۵۰۳۷
اقاي دکتر ? ماه پيش دماغمو تو اراک عمل کردم..دماغم گوشتي بودولي ن زياد فقط نوک و پرهاش..دکترم ب پره بيني اصلا دس نزده..نوکشم يکم تغيير کرده..دماغم انگار داره بر ميگرده ب حالت اوليه رفتم پيش دکترم..گفت خانم خيليم خوبه طبيعي هست دماغت بعد بدن با بدن فرق داره خون کم هميشه ک تخيله بيني ميکنم توش هس..بهم گفت حساسيته امپول زد بهم با ي کرم گفت مرطوب کن..ولي تاثيري نداره
پاسخ دکتر حسنانی:

اول باید این را در نظر بگیرید که بعضی از بینی های گوشتی را نمی توان زیاد تغییر داد و من نمیدانم که بینی شما چه شکلی بوده ولی شما باید یکسال صبر کنید و تقریبا نتیجه ی نهایی حالتی است که بعد از یکسال ایجاد می شود.
البته بینی های گوشتی تا سه یا چهارسال نیز تغییرات دارند و بعضی ار آنها بعد از 2 یا 3 سال زیبا میشوند، ولی خوب به هر حال بعد از یکسال تقریبا باید با چیزی که میبینید کنار بیایید و تفاوت فاحشی ایجاد نخواهد شد و بعد از یکسال باید با چیزی که هست کنار بیایید و اگر نمی توانید با آن حالت کنار بیایید باید برای عمل مجدد و عمل ترمیمی تصمیم بگیرید که آن هم نمیدونم جواب می دهد یا نه و باید معاینه ی حضوری صورت بگیرد.


 
پرسش ۵۰۳۶
من دوهفتست عمل بيني کردم براي بار دوم بينيم سربالا و خوکي شده فقط کارم شده گريه و شديدا افسرده شدم بخاطره ناراحتي قلبي که دارم اجازه يک بيهوشي دگرو اصلا دگ ندارم ميخواستم يدونم ايا با بيحسي ميشه کمي نوک بينيمو پايين اورد؟ البته من يک هفتست به نوک بينيم چسب ميزنم و کمي پايين امده ولي اصلا راضي نيستم و بخاطره محل زندگيم و خانواده اي که دارم اصلا نميتونم بااين بيني بيرون برم اگه ميشه راهنماييم کنيد ميتونم عکس هم بفرستم که قبل يه هفته چجوري بود و الان بعد چسب چطور شده فقط ميخوام کمي نوک بينيم بياد پايين ولي نميتونم بازم بيهوش بشم چون تو يک سال دوبار عمل بيني کردمو بيهوش شدم دکتر گفته توان بيهوشي دگه ايرو ندارم
پاسخ دکتر حسنانی:

این مورد را باید از دکتر خودتان سوال کنید چون به تکنیک مورد استفاده در جراحی شما بستگی دارد، اگر غضروفها را کوتاه کرده باشند نمی توان کاری برای آنها انجام داد ولی اگر نوک بینی توسط بخیه به سمت بالا کشیده شود ،می توان بخیه ها را باز کرد.
به هر حال به تکنیک عمل جراحی بستگی دارد و در این حال نمی توان قضاوت کرد، معمولا باید یکسال صبر کرد و بعد از یکسال جراحی ترمیمی انجام دهید. نمی توان بعد از دو یا سه هفته کاری انجام داد و ممکن است منجر به آسیب بیشتر بینی شما شود.


 
پرسش ۵۰۳۲
سلام اقاي دکتر من بيست وهفت روز هستش که جراحي بيني انجام دادم با اينکه بيني طبيعي مي خواستم نوک بينيم بالاس و پرهاي بينيم و سوراخ ها با هم فرق داره دکترم هم تا الان نگذاشته بينيمو تو مطب ببينم مي خواستم بدونم امکانش هست که پرهاي بينيم درست بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

بستگی به تکنیک جراحی دارد، در بعضی از تکنیکهای جراحی، نوک بینی بعد از سه یا چهار ماه به سمت پایین کشیده میشود.اگر عمل جراحی شما با آن روش باشد، نوک بینی شما افت پیدا میکند و مشکل شما حل میشود اما اگر از روشهایی استفاده کرده باشند که در آن نوک بینی به تیغه ی وسط بینی وصل میشود؛ احتمال اینکه نوک بینی به سمت پایین بیاید کمتر است.
بعد از گذشت 6 یا 7 ماه تکلیف مشخص میشود،اگر بعد از 6 یا 7 ماه نوک بینی به سمت پایین آمده و به فرم مورد نظر شما درآمد مشکلی نیست، اما اگر مشکل حل نشد برای انجام هر اقدام ترمیمی باید حداقل یکسال صبر کرد و قبل از یکسال انجام هیچ اقدامی توصیه نمیشود.


 
پرسش ۵۰۲۰
با سلام سه سال پيش عمل زيبايي داشتم بالاي پره سمت چپ بيرون زده بيش از 12 بار امپول تزريق کردن برام از جناب دکتر در مورد اين موضوع مشاوره خواستم
nose 5020  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

چون بیرون زدگی خیلی زیاد نیست و جلب توجه نمی کند، توصیه می شود با آن کنار بیایید اما اگر نخواهید کنار بیایید، نیاز به عمل ترمیمی دارد که با این مقدار جزئی برجستگی نیازی به این کار ندارد، توصیه می شود به آن توجه نکنید و کنار بیایید.


 
پرسش ۵۰۱۹
ميبخشيد من يه مشكل جدي واسم پيش اومده ماه بهمن 96با دكتر اسلامي جو بيني مو عمل كردم نك بيني مو خوب دراورده اما بين ابروهامو خيلي گود كرده افسردگي گرفتم بايد واسم غضروف ميزاشت بجاي اينكه گودش كنه شنيدم شما خوب غضروف ميزارين الان چيكار بايد بكنم من؟
پاسخ دکتر حسنانی:

باید عکس هایتان را ببینم و بررسی کنم که چه کاری نیاز دارد و اگر قرار باشد که بنده ترمیم را انجام دهم، معمولا ترجیح می دهم یک یا دوسال از عمل شما گذشته باشد تا ورم بینی کاملا خوابیده باشد و مشخص شود که چه مشکلاتی قرار است پیش بیاید و همه ی آن ها را باهم ترمیم کنم. موافق ترمیم زودرس نیستم و ترجیح می دهم که ورم بینی کاملا خوابیده باشد تا هر عیب و ایرادی دارد، خود را نشان دهد و در یک عمل ترمیمی تمام آن ها را برطرف نمایم. حداقل یک سال باید بگذرد و هرچه دیرتر باشد بهتر است. این موارد را می توان از پشت گوش غضروف برداشت و پیوند زد تا آن را برجسته کرد، در هر حال امکان ترمیم وجود دارد.


 
پرسش ۵۰۱۲
دكتر من دو ماه پيش بينيمو ك استخواني و قوز دار بود عمل كردم ولي بينيم خيلي كوچيك شده طوري ك چهرمو بد كرده خيلي افسرده شدم دلم ميخاد بينيم بزرگتر شه ك ب صورتم بياد توروخدا دكتر نظرتونو بگين ك من بايد چيكا كنم لطفااا
پاسخ دکتر حسنانی:

بزرگتر کردن بینی شما، با استفاده از غضروف های پیوندی که براساس نیاز از پشت گوش یا از دنده گرفته می شود امکان پذیر است ولی قبل از هرگونه اقدام درمانی، حداقل باید یک سال صبر کنید و بعد از آن، اگر همچنان مایل بودید، جراحی ترمیمی امکان پذیر است.


جراحی بینی ترمیمی در مقالات دکتر حسنانی



جراحی بینی ترمیمی

اگر یک بار عمل جراحی انجام داده اید و از نتیجۀ جراحی راضی نیستید، برای هرگونه اقدام در خصوص جراحی بینی ترمیمی یا ثانویه حداقل یک سال صبر کنید. اگر می خواهید برای بار دوم عمل جراحی انجام دهید، نکات این بخش را به خوبی رعایت کنید
 سربالاشدن یا خوکی شدن نوک بینی چرا برای رینوپلاستی ترمیمی یک سال باید صبر کرد؟ جراحی زیبایی ( پلاستیک ) بینی عملی است که در طی آن جراح روی اسکلت بینی تغییراتی ایجاد می کند تا بینی ظاهر زیباتری پیدا کند و تناسب بهتری با اجزاء دیگر صورت بیابد و در کل زیبایی کل صورت افزایش یابد . برای این اقدام جراح ناچار است که پوست بینی را از روی اسکلت غضروفی – استخوانی آن جدا کند تا بتواند تغییرات مورد نظر را روی ساختار بینی اعمال نماید . بعد از انجام جراحی بینی، مدت یکسال طول می کشد تا پوست به طور کامل به اسکلت زیر خود اتصال یابد و فرآیند ترمیم کامل شود . در این مدت بینی ورم دارد و ظاهر نهایی آن مشخص نشده است . فرمی از بینی که بعد از یک سال ایجاد می شود تقریبا همان فرم و شکل نهایی بینی است . پزشک خود را برای اقدام فوری تحت فشار نگذارید! یکی از مشکلاتی که بسیاری از جراحان پلاستیک با آن برخورد می کنند افرادی هستند که بلافاصله بعد از جراحی از ظاهر بینی خود ابراز نارضایتی می کنند و از جراح خود درخواست می کنند که تا دیر نشده باید برای من ترمیم انجام دهید ! این مشکل ناشی از اطلاع رسانی نا کافی به بیمار است . افرادی که برای جراحی مراجعه می نمایند باید آگاه باشند که اولا تا دو ماه که بینی ورم عمده دارد و بزرگتر از سایز واقعی است و قضاوت در مورد سایز آن صحیح نیست . بعد از دو ماه نیز اگر فرد از ظاهر بینی خود رضایت کافی نداشته باشد باید به این نکته توجه نماید که عمل ترمیم تا یک سال از نظر علمی صحیح نیست زیرا پوستی که تازه از روی اسکلت جدا شده اگر زودتر از یک سال، مجددا از روی ساختار خود جدا شود احتما آسیب دیدگی دارد و آسیب دیدن پوست بینی از آن فجایعی است که غیر قابل جبران است . حتی برای افرادی که از نظر روحی روانی بسیار شکننده و آسیب پذیر هستند و هرگونه اشکال ظاهری بینی را برای خود مشکل مرگ وزندگی می پندارند هم توصیه می شود که جراح زودتر از شش ماه دست به هیچ اقدامی نزند و در این مدت فقط با صحبت کردن بیمار را دعوت به آرامش نماید تا مدت شش ماه سپری شود . هر گونه اقدام ترمیمی زیر یک سال باید بصورت محدود و کاملا با احتیاط انجام گیرد تا از ایجاد آسیب به پوست اجتناب شود.
 اقدامات ترمیمی اغلب برای بر طرف شدن اشکالات ظریفی انجام می گیرد که بیمار وجود آنها را نمی پذیرد . هر چند توصیه اصلی این است که اگر اشکالات جزیی هستند و روی زیبایی فرد تاثیر چندانی ندارند، جراح در مقابل درخواست بیمار مقاومت نماید و زیر بار عمل ترمیمی نرود . دلیل این امر هم مشخص است . هر جراحی مجددی ریسک و عوارض خود را دارد و ممکن است برای اصلاح یک مشکل کوچک جراح و بیمار درگیر مشکلات و عوارض بسیار پیچیده ای شوند که اصلاح آنها به سادگی امکان پذیر نباشد . اگر فردی بعد از جراحی به طور کامل از ظاهر بینی خود راضی نباشد و بخواهد تغییرات اساسی ایجاد نماید، باید حداقل یک سال صبر نماید . جراحان زیبایی اغلب با افرادی مواجه می شوند که بطور مثال دو هفته بعد از جراحی بینی توسط یک همکار دیگر به آنها مراجعه می کند و در خواست جراحی فوری می نماید . باید این افراد را دعوت به آرامش نمود و برای آنها روشن کرد که زیر یک سال اقدامات ترمیمی امکان پذیر نیست .
 از کمال گرایی پرهیز کنید سخن دیگر با افرادی که برای عمل ترمیمی مراجعه می نمایند این است که از کمال گرایی بپرهیزند و در پی نتایج صد در صدی نباشند . تاریخ جراحی پلاستیک نشان می دهد که اغلب افرادی که دچار عوارض جبران ناپذیر جراحی شده اند افرادی بوده اند که جراحان را برای چندمین بار مجبور به اقدامات ترمیم نموده اند .
 بسیار پیش می آید که شما در جامعه یا در رسانه ها با فردی برخورد می کنید که بینی او شما را مسحور خود می کند و در رویاهای خود آرزوی داشتن آن بینی را می نمایید . غافل از اینکه فاکتور های متعددی در ایجاد این حس دخالت دارند . به طور مثال ممکن است فرد مورد نظر صورت بسیار زیبایی دارد و شما تمام آن زیبایی را ناشی از بینی او می دانید در حالیکه اگر آن بینی روی صورت یک فرد معمولی کپی شود اصلا برای شما جذاب نخواهد بود . یا مثلا ممکن است آن فرد هنر پیشه معروفی باشد و ذهن شما ظاهر بینی وی را با معروفیت و محبوبیت او در هم بیامیزد و حس خاصی را به شما القا نماید، در حالیکه اگر بینی او روی صورت یک فرد گمنام کپی شود اصلا برای شما جذابیت نداشته باشد . بنابراین این که شما از جراح بخواهید بینی فرد خاصی را برای شما ایجاد نماید دور از واقعیت است . علاوه بر مسایل ذکر شده فرد متقاضی عمل ترمیمی باید به این نکته توجه داشته باشد که میزان تغییرات زیبایی برای هر بینی متفاوت است . یک بینی غضروفی (استخوانی) با اشکالات جزیی روی صورت یک فرد زیبا و معروف نتیجه ای بسیار متفاوت با نتیجه جراحی یک بینی گوشتی در یک فرد عادی با ظاهر معمولی دارد و نباید از جراحی انتظارات غیر واقع بینانه داشت .
 سخن آخر در نهایت به بیماران توصیه می شود اگر در جراحی اول اشکالات زیبایی تقریبا بر طرف شده است و مشکل تنفسی هم به وجود نیامده است از افکار رویایی و فانتزی دست بردارید و از انجام جراحی ترمیمی منصرف شوید تا خدای ناکرده مصداق از چاله بیرون آمدن و در چاه افتادن نشوید .
 برای اطلاعات بیشتر توضیحات دکتر حسنانی در مورد جراحی بینی ترمیمی را در برنامه تلویزیونی شبکه 2 ببینید و بشنوید
مشاهده مطلب

مدت جراحی بینی

مدت زمان جراحی بینی بستگی به نوع بینی، نوع جراحی و مهارت جراح دارد. یک عمل جراحی معمولا به طور میانگین دو ساعت به طول می انجامد اما از یک و نیم تا سه ساعت متغیر است.
 • نوع جراحی: اینکه جراحی با روش باز انجام می شود یا روش بسته. اینکه بیمار قبلا عمل کرده یا بینی ترمیمی است و قبلا جراحی شده است. اینکه جراحی قبلی توسط جراح دیگری انجام شده باشد یا جراح فعلی همگی از عواملی هستند که روی مدت زمان انجام جراحی تاثیر دارند.
مشاهده مطلب

جراحی بینی مدرن

در روش های مدرن جراحی بینی، جراحان هنر اصلی خود را امروزه در این می بینند که فرد زیباتر شود بدون آن که مشخص شود جراحی انجام شده است. یعنی هیچ گونه ردپایی از جراحی نباید باقی بماند.
 دکتر حسنانی بالای 6000 هزار نفر جراحی انجام داده است اما هیچ یک از بیماران دچار عارضه جراحی نشده اند. ولی همکارانی که از تکنیک های قدیمی استفاده می کنند، ممکن است از هر 10 مریضی که که عمل می کنند نصفشان دچار مشکلات تنفسی و بویایی می شوند. این برتری تکنیک های مدرن بر تکنیک های قدیمی را نشان می دهد. در گذشته هدف جراحان این بود که بیمار با توجه به هزینه ای که پرداخت کرده تغییرات شدید و اساسی روی صورتش ایجاد شود. در واقع آنها از این طریق بیمار را راضی می کردند. ولی به علت نتایج فاجعه باری که رخ می داد و عمل های ترمیمی زیادی که مجبور بودند (با پیوند غضروف از دنده یا گوش) انجام دهند، این روش ها امروزه منسوخ شده است و هدف اصلی ما آن است که جراحی طوری انجام شود که هیچ گونه عارضه ای اتفاق نیفتد.
مشاهده مطلب

برنامه های تلویزیونی

نکات آموزنده از برنامه های تلویزیونی دکتر حسنانی که در شبکه های مختلف در طول چند سال گذشته پخش شده، جمع آوری شده و در قالب کلیپ های کوتاه و نکته ای در این بخش ارائه شده است.
  جراحی بینی ترمیمی
 برای اطلاعات بیشتر مقاله دکتر حسنانی در مورد جراحی بینی ترمیمی را بخوانید عوارض و خطرات جراحی بینی
 عمل بینی 5 دقیقه ای در واقع همان عمل بینی تزریقی است که به صورت سرپایی برای رفع ایرادهای جزئی بینی (بخصوص در جراحی های ترمیمی بینی) انجام می شود.
مشاهده مطلب

بینی هنرپیشه مورد علاقه

فردی که تصمیم به جراحی بینی می گیرد همراه بااین سوال در ذهنش روبرو است که بهترین بینی برای صورت من چیست و چگونه به جراح منظور خودم را برسانم . آیا می توانید بینی من را شبیه این عکس در بیاورید؟ آیا امکان جراحی بینی از روی عکس وجود دارد ؟ آیا بینی من بعد از عمل جراحی شبیه به این بازیگر می شود ؟
مشاهده مطلب

ترمیم جزئی بینی

گاهی پیش می آید که فردی بینی اش مورد جراحی قرار گرفته است و نتیجه جراحی هم نسبتا رضایت بخش بوده است ولی به نظر فرد می رسد که هنوز جای بهتر شدن وجود دارد . 
 ممکن است از جراح خود در خواست ترمیم جزیی بنماید ولی جراح وی از پذیرش جراحی مجدد به دلیل ترس از ایجاد عوارض خودداری نماید . در این حالت ممکن است آن فرد به جراح دوم مراجعه نماید و این درخواست را از او مطرح کند . در این موارد معمولا جراح دوم نیز از پذیرش این افراد با همان استدلال جراح اول خودداری می کنند ولی اگر به هر دلیلی جراح دوم به عمل رضایت دهد این جراحی برای وی مانند یک جراحی اولیه محسوب می شود و هزینه کامل جراحی را دریافت خواهد کرد . زیرا اگر بعد از عمل ترمیمی هر گونه عارضه ای پیش بیاید دیگر هیچ مسئولیتی متوجه جراح اول نیست و جراح دوم مسئول ایجاد عوارض است .
مشاهده مطلب

گالری جدید

عکس های قبل و بعد از عمل جراحی زیبایی بینی، گالری، عکس ها و تصاویر عمل بینی، نمونه کارهای رینوپلاستی دکتر حسنانی، جراحی بینی، بینی عروسکی، بینی گوشتی، بینی مردانه، بینی دخترانه، ترمیمی، نیمه فانتزی، طبیعی
مشاهده مطلب






new question og


gallery revision og
 جراحی بینی ترمیمی. معاینه قبل از عمل ضرورت دارد.
revision rhinoplasty og
 افزایش بیش از اندازه طول بینی یکی از عوارض جراحی بینی توسط جراحان ناوارد است که در بینی این بیمار اتفاق افتاده بود. عمل جراحی قبلی، توسط جراح دیگری انجام شده بود. عکس های قبل و بعد از عمل ترمیمی این بیمار را که توسط دکتر حسنانی انجام شده است، مشاهده می کنید.