فیبروز چیست؟
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح پلاستیک و زیبایی بینی




فیبروز چیست؟






 

مشاوره های دکتر حسنانی در مورد رینوپلاستی

پرسش 1875
سلام آیا عمل رینوپلاستی همزمان با عمل اتو پلاستی امکان پذیر است؟
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بله . امکان پذیر است .

پرسش 1877
سلام آقای دکتر.من 14فروردین 93یعنی 12روز پیش جراحی رینوپلاستی انجام دادم قوز بینی داشتم و همچنین بینیم انحراف تیغه هم داشت که الان برطرف شده اما وسط سوراخ های بینیم یعنی جایی که بخیه خورده الان کاملا کجه.به نظر شما این کجی به مرور زمان و خوابیدن ورم های بینیم میخوابه یا همینطوری کج می مونه؟:-(
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. قبل از دو ماه از گذشت زمان جراحی بینی قضاوت در مورد نتیجه نهایی صحیح نیست .

پرسش 1909
با سلام......حدود شش ساله رینوپلاستی انجام دادم....بینی گوشتی داشتم ولی راضی بودم ....اما حدود سه ساله عطسه های شدید و ]بریزش بینی و اختلال در بویایی پیدا کردم و این باعث شده تیغه بینیم . نوکش منحرف و افتاده بشه....وسوال من از جنابعالی اینه که...برای ترمیم شما صلاح میدونید نزد پزشک معالجم برم یا ی پزشک دیگر.....بعدشم نرخ ترمیمی شما در چ حدودیه....آیا اختلالات قابل رفع هستش یا خیر.....واقعن اذیت شدم این چند وقت....مرسی از راهنماییتون
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. عطسه و آبریزش بینی شما آلرژِی است که از سه سال پیش به آن مبتلا شده اید و ربطی به جراحی بینی شما ندارد . اگر به پزشک خود مراجعه نمایید هزینه کمتری برای شما در بر خواهد داشت .

پرسش 2029
آقای دکتر با سلام و ضمن تشکر صمیمانه از وقتی که در اختیار افراد قرار می دهید. من در سال 81 زمانی که 24 سال سن داشتم جراحی رینوپلاستی انجام دادم. به استخوان بینی من دست زده نشده است فقط نوک بینی که قبلاً هم بزرگ بود جمع شده و رو به بالا شده که من اصلاً از شکل آن خوشم نمیاد. لطفاً در صورت امکان به من بگید آیا امکان عمل مجدد هست یا نه و اگر هست چقدر ممکن هست که ای ن سربالایی بودن مصنوعی برطرف بشه. یعنی من اصلاً می خوام به حالت اول برگرده. در ضمن لطفاً و با عرض شرمندگی عکس ها پیش خودتون محفوظ باشه.
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. امکان اصلاح حالت مصنوعی بینی شما با استفاده از غضروف های پیوندی که معمولا از گوش برداشته می شود , وجود دارد .

پرسش 2187
سلام آقای دکتر وقتتون به خیر. من میخواستم رینوپلاستی ریویژن انجام بدم . چون خیلی وسواس دارم میخواستم جای واقعا مطمینی برم. برم امکانس هست هر جایی از دنیا عمل کنم. تو این فکر هستم که لس آنجلس پیش دکتر توبی مایر و ریچارد فلمینگ عمل کنم . میخواستم بدونم آیا می ارزه اونجا برم یا اینکه تو ایران میتونم همون نتیجه رو بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید چون خیلی تردید دارم
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. در جراحی بینی پزشکان ایرانی در رده اول هستند ولی به هر حال اگر توان مالی خوبی دارید لوس آنجلس عمل کنید رضایت روانی بالاتری دارید .

پرسش 2454
با سلام، جناب دکتر بنده 24 ماه قبل عمل سپتورینوپلاستی انجام دادم و متاسفانه ضمن تشدید مشکلات تنفسی موجود نسبت به قبل از عمل، ظاهر بینی هم به شدت دچار نقصان گردید و بینی کشیده و قلمی با ساپورت مناسب استخوانی- غضروفی من تبدیل به یک بینی کوتاه و سربالا و گوشتی و پخ و فرو رفته داخل چهره باحداقل ساپورت شد، و طول و ارتفاع و پروجکشن بینی به شدت کم شد به نحوی که در 20 سانتی متر طول صورت طول بینی فقط 5 سانتی متره و اصل یک سوم به اصل یک چهارم مبدل شده و فاصله ی نوک بینی با لب بالا 4 سانتی متره در حال حاضر! نوک بینی به شدت بالا رفت و زاویه ی N.L.A از 120 درجه قبل از عمل به 135 درجه تبدیل شد، نوک بینی به کلی کات شده، بر اثر کاهش بیش از حد ارتفاع بینی پره های بینی به شدت باز شده و عرض و پهنای بینی 4 سانتی متر و ارتفاع بینی در قسمت تحتانی و قاعده ی بین فقط 3.5 سانتی متره، تیغه ی بینی از نمای روبرو به شدت پخ و ضخیم و فاقد ارتفاع مناسب از سطح صورته و ... و گمان میکنم برای ترمیم احتیاج به cartilage graft ازغضروف دنده و در سراسر طول بینی و هر 3 قسمت nasal bone, upper lateral cartilage, lower lateral cartilage داشته باشه جهت افزایش مجدد طول و ارتفاع و projection و البته سایز بینی. نظر شما قطعا علمی تر و صائب خواهد بود. تشکر.
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی هر قدر در نمای نیم رخ ارتفاع بلندتری داشته باشد از رو برو باریک تر به نظر می رسد . بنابراین وقتی شما ارتفاع نیم رخ بینی را با برداشتن قوز کم می کنید در نمای تما رخ بینی پهن تر می شود که برای رفع این مشکل ما از استخوانها را از طرفین برش می دهیم و به هم نزدیک می کنیم . ولی اگر پوست بینی ضخیم باشد یا قوز بینی زیاد برداشته شده باشد با وجود مانوری که ذکر شد بینی باریک نخواهد شد و در نمای روبرو پهن به نظر می رسد . این یک نکته بسیار ظریف و دقیق است . به علاوه برداشتن قوز بینی باعث می شود دریچه های بینی تنگ بشود که دوباره بازسازی آنها نیز باید مد نظر قرار بگیرد . به هر حال بازساز بینی شما در حد 60 % ایده آل شما امکان پذیر است .

پرسش 2482
سلام بر شما آقای حسنانی اجمل هستم از کابل افغانستان شما را زحمت میدم اصلا من زیاد در جستجوی یک جراح عالی بینی بودم زیاد جستجو کردم حتا در هندوستان و پاکستان اما متأسفانه اقدام به رفتن نتانیسم چون در حراس بودم که آیا طبق خواست من عمل رینوپلاستی را انجام خواهند داد یا نه اما خوشبختانه چون شما یک دوکتور عالی و تجربه کار را یافتم اصلامن از شکل بینی ام راضی نیستم نمیدانم گوشتی غضروفی است یا چگونه اما برایم بزرگ معلوم میشه طبق هدایت انترنتی شما من چند تصاویر بینی ام را گرفتم پس اگر لطف کنید و بگویید که اگر من رینوپلاستی را نزد شما انجام بیدم آیا چند در صد تغیر خواهد یافت و یا هم امکان تغیرش هست و یاد آور شوم که من میخواهم که بینی ام زیاد شارپ یا قلمی شود اصلا میخواهم یک بینی زیبا داشته باشم پس اگر لطف نمایید و برایم بگویید لطفا لطفا بی صبرانه منتظر جواب تون هستم سپاس.........
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است . در نمای روبرو پهن است . در نمای نیم رخ قوز دارد و ارتفاع بینی زیاد است . نتیجه جراحی در حد 70 % ایده آل شما است .

پرسش 2566
سلام و خسته نباشید اقای دکتر 2 سوال ازتون داشتم. 3 ماه از عمل رینوپلاستیم گذشته اما هنوز ستون بینم که قبل جراحی دارای قوز بود کامل بر طرف نشده به خصوص از نمای نیم رخ فقط در حد 40% کم شده.1:ایا ممکنه به دلیل ورم باشه این برامدگی؟ نوک بینی من در حد بسیار کمی بالا رفته اگر پایین تر بیاد دیگر زیبایی ندارد 2:امکانش هست بعد 3 ماه نوک بینی پایین بیاد.اقای دکتر بابت این دو موضوع بسیار نگرانم.با تشکر شماره پیگیری: 913151
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. افتادگی نوک بینی معمولا در سه ماه اول اتفاق می افتد و بعد از آن دیگر افت چندانی ندارد . تورم روی ستون بینی به مرور زمان بهتر می شود .

پرسش 2575
سلام بر شما آقای حسنانی اجمل هستم از کابل افغانستان شما را زحمت میدم اصلا من زیاد در جستجوی یک جراح عالی بینی بودم زیاد جستجو کردم حتا در هندوستان و پاکستان اما متأسفانه اقدام به رفتن نتانیسم چون در حراس بودم که آیا طبق خواست من عمل رینوپلاستی را انجام خواهند داد یا نه اما خوشبختانه چون شما یک دوکتور عالی و تجربه کار را یافتم اصلامن از شکل بینی ام راضی نیستم نمیدانم گوشتی غضروفی است یا چگونه اما برایم بزرگ معلوم میشه طبق هدایت انترنتی شما من چند تصاویر بینی ام را گرفتم پس اگر لطف کنید و بگویید که اگر من رینوپلاستی را نزد شما انجام بیدم آیا چند در صد تغیر خواهد یافت و یا هم امکان تغیرش هست و یاد آور شوم که من میخواهم که بینی ام زیاد شارپ یا قلمی شود اصلا میخواهم یک بینی زیبا داشته باشم پس اگر لطف نمایید و برایم بگویید لطفا لطفا بی صبرانه منتظر جواب تون هستم سپاس.........
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است . در نمای روبرو پهن است . در نمای نیم رخ قوز دارد و ارتفاع بینی زیاد است . نتیجه جراحی در حد 70 % ایده آل شما است .

پرسش 2852
با سلام و خسته نباشید. من 2 سال و 2 ماه قبل، بینیم رو رینوپلاستی کردم. دیشب تو تاریکی اتاقم بینیم نسبتا شدید به جسمی خورد. تیغه بینیم قرمز شد اما از بینیم خون نیومد. درد هم احساس نمیکنم. به نظر خودم ورم هم نکرد. نمیدونم آسیبی به شکل بینیم وارد شده یا خیر. نمیدونم باید پیگیری کنم یا خیر.
پاسخ دکتر حسنانی
سلام. اگر تغییری در شکل ظاهری بینی ایجاد نشده است جای نگرانی وجود ندارد .
