مشاوره جراحی بینی | شهریور ۱۳۹۷
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی


عضو جامعه جراحان گوش و حلق و بینی ایران | عضو جامعه جراحان پلاستیک صورت اروپا


مشاوره جراحی بینی | شهریور ۱۳۹۷


nose surgery question og
پاسخ به پرسش های شما در مورد جراحی بینی


مشاوره با دکتر حسنانی در خصوص جراحی زیبایی بینی

 
پرسش ۴۸۴۹
من بینیم قسمت استخوانیش سال های پیش دچار شکستگی شد الان برای عمل به دکتری مراجعه کردم و خواستم فقد شکستگی عمل بشه ایشون گفتن امکانش نیست و برای عمل تمام بینی عمل میشه و توضیح دادن که کوچیکش میکنن و غیره.. میخواستم ببینم ایا درست گفتن؟یعنی نمیشه فقط استخوان شکسته رو عمل کنن و فرم بینیم همون بمونه؟ واقعا مهمه واسم لطفا جواب بدید
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود



 
پرسش ۴۸۴۸
سلام وقتتون بخیر آقای دکتر راستش من چند ساله که از بیماری سینوزیت رنج میبرم به دلیل مشکلات مالی قادر به رفتن به دکترای متخصص نیستم ازشما سوالی داشتم به نظر شما برای درمان بیماریم اسپری نیکو صفت رو سفارش بدم میدونم فرموده بودید از این نوع سوالات نپرسیم ولی من واقعا به جواب شما احتیاج دارم .اسپری نیکوصفت روخیلی تو سایت تبلیغ میکنند به نظر شما عوارضی نداره ؟ممنون میشم جواب سوالمو پاسخ بدید.
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود



 
پرسش ۴۸۴۷
سلام آقای دکتر خسته نباشید.من هفت ماه پیش سپتورینوپلاستی انجام دادم و بینیم گوشتی بود. نوک بینی من خوبه یعنی نه سربالا هست و نه سرپایین ولی تیغه ی بینیم پایینه و دکترم میگه که باید سرپایی تو مطب برش بده. میخواستم بدونم که همچین چیزی امکان داره که سرپایی برش داد؟ تو برش دقیقا چیکار میکنن و چقد قراره مشکل بینیم برطرف بشه؟ الان نوک بینی من نسبت به قسمتای دیگه بینیم خیلی جلوتر هست که نمیدونم از ورمه یا اینکه کلا فرمش اینجوریه. به نظرم اگه برش بدم نوک بینی از نیمرخ جلوتر معلوم میشه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که من باید چیکار کنم برای حل مشکلم؟ آیا باید ترمیم کنم؟ مرررررررسی
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود



 
پرسش ۴۸۴۶
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز . من ۲۰روزه عمل کردم بینی من با چسب خیلی خوش فرم تره و خیلی به صورتم میاد و از فرمش راضیم ولی بدون چسب اصلا به صورتم نمیاد میخواستم بدونم بعد از گذشت چند ماه دیگه بدون چسب هم بینیم فرم رضایت بخشی که الان داره رو بدست میاره یا نه ممنون میشم جواب بدین.
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود



 
پرسش ۴۸۴۵
با عرض سلام و خسته نباشید ، ببخشید من مشکل انحراف بینی دارم که در اثر‌ تصادف تو بچگی بوجود اومده ، من تو هر فصلی غیر از تابستان ، هرماه دچار سرماخوردگی شدید می شم طبق گفته ی دکتر دلیلش همین انحراف و عدم تنفس شبانه مناسب هست ، دکتر گفتش که باید حتما انحرافمو عمل کنم ، دماغ من دارای کجی خیلی کم ظاهری و قوز نیز هست ، که ایشون گفت این مشکل ها نیز با این عمل درست میشه ، من پیش چند دکتر رفتم و گفتن که حتما باید زیبایی نیز انجام بدی ، ولی من نمی خوام عمل زیبایی انجام بدم و فقط شکستگی های ناشی از تصادف رو می خوام بر طرف شه ، من تو اینترنت سرچ کردم با عنوان sinus surgery که دقیقا همون گفته ی دکتر متخصص داخلی بود و ظاهر بینی تغییر زیادی نکرده بود فقط کجی و قوز بر طرف شده بوود ، ولی هیچ دکتری این موضوع رو قبول نمیکنه حتی با نشون دادن عکس ، و میگن عمل زیباییه در حالی که به سادگی میشه تشخیص داد عمل زیبایی نیست چون دماغ هنوز بزرگ و سایز غیر متناسبی دارد، سوال من اینه که آیا شما می تونین همچین عملی رو انجام بدین ؟ دلیل پا فشاریم واسه این نوع عمل هم اینه که دوره نقاهت کمتری داره و اینکه بطور کلی از ظاهرم دماغم راضیم و فقط شکستگیش کمی مشکل ساز شده ، و اگه هم عمل نکنم باز هم مریضی هام شروع میشه، خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید و توضیح قابل فهمی برام در این موضوع بدید
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود



 
پرسش ۴۸۴۴
من حدود ٦ماه پيش دماغم رو عمل كردم ولي الان يه برامدگي به وجود اومده كه فقط موقع لمس حس ميشه امكان داره اين برامدگي بيشتر بشه به مرور زمان؟ يا كلا رفع بشه؟ خيلي نگرانم كه عود كنه چون گاهي اوقات تو نواحي برامدگي درد هم دارم و اينكه علتش چي ميتونه باشه؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود



 
پرسش ۴۸۴۳
من هفته اینده وقت عمل بینی در شیراز دارم.و قرص زیر زبونی( b2(boprenorphin2,mg روزی ۱عدد با دستو پزشک مصرف میکنم.الان نمیدونم که با دارو بیهوشی تداخلی داره،نداره.رو بیهوشی تاثیری داره،نداره،واقعا میترسم. و دکتر نمیشه هم ۱هفته قبلش نخوری،چون عوارض جسمی ای داره که تو این مقطعی که من هستم نمیشه.چکار کنم.راهنمایی؟ اگه ۱روز قبل عمل نخورم چی؟خوبه اگه بجای یکی روز عمل یک چهارم بخورم چی؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود



 
پرسش ۴۸۴۲
بنده سالهاست که از مشکل سینوزیت رنج میبرم بینی چپم هم با معاینه و سیتی اسکن مشخص شده که 90 درصد گرفتگی داره واین روی تنفس بنده مشکل ایجاد کرده و انحراف بینی البته نه شدید دارم ولی علیرغم این مساله پزشک به من گفت که کیست بینی شما انقدر بزرگ نیست که ارزش جراحی با شکافتن بالای لب رو داشته باشه با توجه به اینکه قصدعمل زیبایی دارم انجام بدم به من گفتند که با توربیتگتومی مشکل انسداد وگرفتگی بینیت هم حل میشه خواستم ازتون راهنمایی بخوام ایا واقعا این عمل مشکل تنفس وگرفتگی بینی بنده رو حل میکنه وآیا کیست نیاز نیست که درحین این جراحی برداشته بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

براي پاسخ دقيق به سوال شما بايد داخل بيني شما معاينه شود و عكس سيتي اسكن شما نيز ملاحظه شود. به طور كلي بعضي از كيست هايي كه داخل سينوس هستند دهانه سينوس را مسدود نكرده اند و براي سينوس ها، اشكالي ايجاد نكرده اند به اينها كيست هاي ريتانسيونل مي گوييم. كيست هاي ريتنشن يا ريتانسيونل اهميت چنداني ندارند و نياز به جراحي آنها نيست. احتمالاً داخل بيني شما انحراف تيغه وجود داشته و شاخك بيني شما نيز بزرگ بوده است. شاخك همان توربين است كه به آن turbinate هم گفته مي شود. دكتر شما پيشنهاد دادند كه توربين كمي كوچك شود و انحراف كمي اصلاح شود بهرحال كوچك كردن توربين تا حدي موثر است. نمي توان گفت كه تاثيري ندارد براي اظهارنظر دقيق نياز به معاينه و ديدن عكس هاي سيتي اسكن شما مي باشد.


 
پرسش ۴۸۴۱
زیر چشمم گود میخوام پر بشه ميگن چربی تزریق کنم از همه بهتر جواب میده درسته؟ بینی هم پهناش زیاده ميخوام یکم کوچکتر بشه چقدر جواب ميگيرم اگ عمل کنم چند در صدموفق ميشم قشنگ بشم
nose 4841
nose 4841
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

تزريق چربي براي پر كردن گودي زير چشم، تا حدودي موثر است و باعث زيباتر شدن زير چشم مي شود بيني شما حالت نيمه گوشتي دارد و با جراحي حدود 40 تا 50 درصد افزايش زيبايي داريد. بيني شما ظاهرش بهتر مي شود اما نتيجه آن ايده آل نخواهد بود فقط مي توانم بگويم از ايني كه هست بهتر مي شود.


 
پرسش ۴۸۴۰
من چند سالی هست همزمان با سرماخوردگی برخی علایم سینوزیت مثل درد بالای ابروها و اطراف بینی و درد دندون رو دارم. امسال بعد از مصرف چرک خشک کن و خوب شدن سرماخوردگیم رفتم دکتر گوش و حلق و بینی و بعد از دیدن عکس های سیتی اسکن به من گفتن هیچ وقت سینوزیت نداشتم و نه الان دارمش. خواستم بپرسم واقعا میشه از روی عکس سی تی اسکن فهمید کسی تا به حال توی زندگیش سینوزیت داشته یا نه؟؟ یا اون دکتر صرفا چون اون موقع چرکی تو عکس ندیده اینو گفته؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

سينوزيت مزمن يعني سينوزيتي كه بيشتر از سه ماه طول كشيده باشد. در مخاط سينوس مبتلایان به این نوع سینوزیت، تغييراتي ايجاد مي شود كه با سيتي اسكن قابل تشخیص است. در سيتي اسكن این افراد، افزايش ضخامت مخاطي، كيست و ترشحات داخل سینوس های قابل مشاهده است. اگر با ديدن سيتي اسكن مشاهده كنيم كه سينوس ها كاملاً پاك و تميز هستند و مخاط سينوس ها كاملاً تميز هستند و افزايش ضخامت ندارند هيچگونه تغييرات التهابي در سينوس ها ديده نمي شود، مي توان به اين نتيجه رسيد كه در چند ماه اخير سينوزيت نداشته ايد يا هيچوقت سينوزيت مزمن نداشته ايد. سينوزيت حاد ممكن است داشته باشيد. سينوزيت حاد آن است كه گاهي سينوس ها درگير عفونت مي شوند. این نوع سینوزیت قبل از يك ماه معمولا بهبود مي يابد.. با سيتي اسكن نمی توان تشخيص داد كه مثلاً شما سه ماه قبل آيا سينوزيت حاد داشته ايد يا نداشته ايد. ولي سينوزيت مزمن كه تغييرات آن ممكن است بيشتر از سه ماه طول بكشد (علائم را فرد بيشتر از سه ماه داشته باشد) تغييراتي در سيتي اسكن ايجاد مي كند كه قابل رويت است. اگر سيتي اسكن كاملا پاك و تميز باشد مي توان گفت كه مثلا شما قبلاً سينوزيت مزمن نداشته ايد. اگر داشتيد تغييرات آن در عكس سيتي اسكن ديده مي شد.


 
پرسش ۴۸۳۹
nose 4839
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بعد از جراحي بهتر است به مدت يك ماه مراعات كنيد و اعمالی كه فك بالا را زیاد حركت مي دهند، مثل خنده شديد و گريه شديد انجام نشود. بعد از عمل، پره هاي بيني ورم دارد تا چند ماه پره هاي بيني و نوك بيني ورم دارد و ممكن است كمي پهن ديده شود ولي اين ورم به مرور زمان مي خوابد و بيني كوچكتر مي شود و فرم زيباتري پيدا مي كند.


 
پرسش ۴۸۳۸
با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر. من 1سالی هست که سوراخ چپ بینیم گرفتگی داره و نمی تونم تخلیه کنم ولی تو تنفس مشکلی ندارم لطفا با وجود جواب CT اسکن راهنمایی بفرمایید باید عمل کنم. ممنونم
nose 4838
nose 4838
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

سيتي اسكن شما بجز يك انحراف خفيف در تيغه وسط بيني يا انحراف سپتوم (که نياز به عمل هم ندارد) چیزی دیده نمی شود. البته هيچ گاه تشخيص مريض را از روي سيتي اسكن مطرح نمي كنيم. بايد معاينه هم بشود. باید با معاينه حضوري داخل بيني ديده شود همزمان سيتي اسكن هم دیده شود بر اساس معاينه حضوري و عكس هاي سيتي اسكن، مشکل مریض تشخیص داده می شود. اما با توجه به عكس هاي ارسالي، در سيتي اسكن شما مشكل خاصي به جز يك انحراف خفيف ديده نمي شود.


 
پرسش ۴۸۳۷
ن ۲ماه هست که عمل بینی انجام دادم.بینیم مشکل چندانی نداشت.یه قوز خیلی کم بود که برطرف شد و خیلی کم سر بالا.از همون روز اول که گچ رو باز کردم ورم و کبودی زیادی روی قسمت قوز بینیم بود که حس کردم اصلا برطرف نشده.اما چون روز اول بود فکر کردم فقط ورمه.الان ۲ماه گذشته و قوز بینیم هنوز وجود داره اما به مقدار کمتر.میخوام بدونم ۱:الان ماساژ رو شروع کنم فایده داره؟؟اگر بله چجوری ماساژ بدم.۲:اصلا امکان برطرف کردن این قوز با توجه به اینکه حس میکنم ورم نیست و‌بدون ترمیم وجود داره؟؟ ممنون میشم حتما جواب بدین.خیلی فکرم درگیرشه
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اگر قوز حالت نرم دارد و با فشار، پايين مي رود بله، ماساژ دادن فايده دارد. شما مي توانيد روزي دو سه نوبت و هر بار ده دقيقه روي قوز را فشار دهيد به سمت پايين به طوري كه قوز از بين برود ولي اگر روي قوز را فشار مي دهيد و بسيار محكم است و تغيير نمي كند آن ماساژ دادن هيچ فايده اي ندارد و كمكي نمي كند. بهتر است آن را رها كنيد و بعد از يك سال اگر همچنان باقي مانده بود مي توانيد از پزشكتان درخواست كنيد برايتان عمل ترميمي انجام دهد يا اينكه با آن برجستگي كوچك كنار بياييد.


 
پرسش ۴۸۳۶
من چهل روز از عمل بینیم پیش یه دکتر دیگه گذشته.تمام چهل روز روی کمر و دوتا بالشت زیر سر گذاشتم و مراقبت کامل انجام دادم. ولی هربار که سر رو کج کنم و یا مثلا الان بخوام روی پهلو چپ دراز بکشم احساس میکنم بینیم به سمت چپ خیلی سنگین میشه و اگه به سمت راست دراز بکشم بینیم به سمت راست خیلی سنگین میشه.اگه سرمو پایین بیارم بینیم به سمت پایین خیلی سنگین میشه.این مشکلیه؟متاسفانه دکتر تا سه ماه بعد از عمل هیچ نوبتی برای مشاوره و دیدن نمیده
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

خير، اين احساس، مشكلي براي بيني شما ايجاد نمي كند و نيازي به نگراني نيست. خيلي از مريض ها بعد از جراحي ممكن است چنين احساسي داشته باشند ولي مشكلي براي شما پيش نمي آيد. بيشتر يك احساس ذهني است تا يك مشكل عيني و واقعي


 
پرسش ۴۸۳۵
سلام و وقت بخیر من حدود یک ماه پیش عمل جراحی ترمیمی بینی انجام دادم ولی متاسفانه 6 روز بعد عمل بینی من آبسه کرد و بستری شدم و تیغ زدند و تخلیه کردند ولی متاسفانه با وجود مصرف داروهای قوی آنتی بیوتیک وریدی و خوراکی من مرتب بینی م التهاب و متورم و قرمز میشه ولی این نکته را هم عرض کنم من قبل از عمل حساسیت هم داشتم آیا این التهاب و قرمزی ممکنه ناشی از حساسیت باشه یا از عوارض عمل و آبسه است میشه لطفا به من پاسخ بدید من خیلی میترسم که همون آبسه باشه و درست تخلیه نشده باشه
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اينكه علت آبسه شما چيست من به طور دقيق بدون معاينه نمي توانم اظهارنظر كنم اما شايع ترين علت آن يكي هماتوم سپتوم است كه معمولاً بعد از جراحي هاي بيني خصوصاً جراحي هاي ترميمي اتفاق مي افتد و شايع است. هماتوم سپتوم يعني تيغه وسط بيني داخلش خونريزي مي كند. در اثر اين خونريزي، خون هايي كه وسط تيغه جمع شده تبديل به آبسه مي شود كه آبسه را برش مي دهيم و تخليه مي كنيم. اين شايع ترين علت آبسه و عفونت بعد از جراحي بيني است. علت هاي ديگري هم وجود دارد كه نادرتر هستند و شيوع كمتري دارند كه آنها را بايد با معاينه تشخيص دهيم اما من شايع ترين دليل آن را به صورت كلي براي شما گفتم.


 
پرسش ۴۸۳۴
سلام من سه هفتست بينيمو حراحي كردم خيلي خارش داره بينيم و انگار يك پر توي بينيم تكان ميدن و واقعا كلافم كرده ممنون ميشم راهنماييم كنيد درضمن قرص لوراتادين هم خوردم فايده اي نداشت و روزي ٥ بار با سرم شستشو ميزم
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در اين موارد استفاده از اسپري هاي حاوي كورتن مفيد است. مثل اسپري هاي فلوتيكازون، بتامتازون، بدوزانايد اما اين اسپري ها بايد حتماً تحت نظر پزشك تجويز شود يعني به صورت خودسر آن را استفاده نكنيد. اول بايد داخل بيني معاينه شود ببينند چه مشكلي وجود دارد، اگر به جز حساسيت مشكلي وجود نداشت، استفاده از اين اسپري ها توصيه مي شود.


 
پرسش ۴۸۳۳
اقای دکتر من به انتی بیوتیک از خانواده بتالاکتمها حساسیت دارم،می خواستم بدونم برای جراحی زیبایی بینی مشکلی ندارم، البته من دوبار سزارین داشتم که برام انتی بیوتیکهای دیگه استفاده کردن و مشکلی پیش نیومد. و دیگه اینکه امکانش هست به جای بیهوشی با بی حسی عمل بینیم انجام بشه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

شما مي توانيد آنتي بيوتيك از خانواده هاي ديگر استفاده كنيد. مثلاً كليندامايسين به جاي آنتي بيوتيك هاي خانواده بتالاكتام براي شما قابل تجويز است. استفاده از بي حسي به جاي بيهوشي، ممكن است توسط برخي از همكاران انجام شود ولي من انجام نمي دهم. من با بيهوشي عمومي عمل مي كنم.


 
پرسش ۴۸۳۲
بنده مرد هستم و 29 سال دارم و مدت 5 ماه عمل زیبابیی انجام دادم ساختار بینی من استخوانی با قوز بینی بوده و برطرف شده اما مشکلات ذیل همچان پابرجا است
1- قوز دوطرف بینی بعد از گذشت 5 ماه همچنان باقی است و با فشار دست همانطور که قبل خدمت شما مشاوره داشتم فرمودید ماساژ بدهید که با ماساژ برطرف میشود و بعد از چند ساعت یا یکروز مجدد بیرون زدگی قوز را خواهم داشت.
2- عدم بهبود ورم نوک بینی با گذشت 5 ماه همچنان حالت بادکنی دارد و حالت بدی به خودش گرفته انگار اصلا دماغ را عمل نکردی
3- منافذ باز و چرب شدن زیاد این ناحیه
خواهش از شما دارم موارد بالا را تفهیم نمائید و برای برطرف شدن آن راهنمایی کنید و همچنین عاجزانه خواهشمندم هر گونه قرص کمکی و یا کرم کمکی که میتونه ورم بینی را کم کنه به من معرفی کنید. پیشاپیش از حسن توجه جنابعالی و زحمات گرانقدر شما کمال تشکر و قدردانی را دارم.
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در مورد ورم نوك بيني يا در مورد باز شدن و چرب شدن منافذ آن، اگر پوست بيني ضخيم باشد استفاده از قرص راكوتان براي يك دوره چهار ماهه توصيه مي شود. اين باعث مي شود كه پوست، كمي نازك تر شود و فرم بيني بهتر شود. همچنين استفاده از آمپول كورتن در قسمت پشت نوك بيني كه ورم دارد توصيه مي شود كه باعث مي شود ورم بيني زودتر برطرف شود. در خصوص قوز بيني(مورد شماره يك) ، به مدت يك سال ماساژ دادن را ادامه دهيد بعد از يكسال اگر آن قوز باقي مانده بود دكتر خودتان مي تواند روي آن سوهان بكشد بهرحال در مورد نتايج جراحي بيني عجله نكنيد. بيني هايي كه پوست ضخيم دارند و حالت گوشتي دارند ممكن است دو تا سه سال طول بكشد تا ورمشان كامل بخوابد.


  پین فلزی
پرسش ۴۸۳۱
سلام وقت بخیر.ببخشید توی همه جراحی های بینی پین فلزی کنار بینی میذارن؟چرا؟
nose 4831
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در جراحي بيني هيچگونه جسم خارجي در داخل بيني استفاده نمي شود. تمام تغييراتي كه روي فرم بيني مي شود با استفاده از غضروف هاي خود بيني است هيچگونه جسم خارجي داخل بيني استفاده نمي شود. اگر منظور شما قالبي است كه بعد از اتمام جراحي روي بيني قرار مي گيرد آن قالب هم بعد از هفت روز برداشته مي شود. هيچگونه جسم فلزي نه در داخل بيني و نه در كنار بيني در جراحي بيني قرار داده نمي شود.


 
پرسش ۴۸۳۰
با سلام آقاي دكتر با توجه به شرايط نابسامان امكانات پزشكي از جمله داروي بيهوشي و ساير تجهيزات شما چه توصيه اي براي بيماراني كه از خارج ايران به شما مراجعه ميكننددارين ؟ با تشكر فراوان
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

خيلي به صحبت هايي كه در خارج از كشور در مورد ايران مي شود توجه نكنيد. اينطور نيست. امكانات بيهوشي ما كافي است و مشكلي در اين زمينه نداريم.


 
پرسش ۴۸۲۹
آیا درست است؟
nose 4829
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

كلاً هرگونه عملي روي فك بالا، بهتر است قبل از جراحي بيني انجام شود اگر قرار است جراحي روي فك انجام شود و فرم فك جابجا شود و تغيير كند بايد اول حتماً فك بالا عمل شود و بعد جراحي بيني انجام شود ولي از آنجا كه ارتودنسي تأثير ناچيزي روي شكل فك دارد و بيشتر روي فرم دندان ها اثر دارد مثل جراحي فك نيست. هرچند بهتر است آنهم اول انجام شود بعد جراحي بيني انجام شود. ولي بهرحال چون تأثيرات آن خيلي شديد نيست همزمان براي كسي كه ارتودنسي دارد مي تواند عمل جراحي بيني انجام داد.


 
پرسش ۴۸۲۸
nose 4828
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

گاهی به دنبال عفونت، ويروسي اعصاب بويايي آسيب مي بيند و متأسفانه برگشت آن خيلي كم است. به عبارت ديگر بويايي براي هميشه از بين مي رود. درصد بسيار كمي از اين افراد بويايي شان برمي گردد ولي اكثريت برنمي گردد. وقتي بويايي از بين مي رود، فرد بايد حواسش باشد كه ممكن است آتش سوزي اتفاق بيفتد و شخص متوجه نشود. افراد خانه دار ممكن است موقع آشپزي غذا را بسوزانند به عبارت ديگر آلارم هاي هشداردهنده كه به وسيله بويايي دريافت مي كنند دريافت نخواهند كرد و بايد حواسشان باشد كه به زندگي خودشان آسيب نزند. متاسفانه افرادي كه به علت عفونت ويروسي، بويايي شان را از دست مي دهند اغلب حس بويايي برنمي گردد.


 
پرسش ۴۸۲۷
اقای دکتر من نوک بینی م یه کم افتادس راهی جز عمل هست که به فرمدهی بینی م کمک کنه
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

راهي بجز جراحي وجود ندارد. صحبت هايي مثل تزريق ژل براي بالا آوردن نوك بيني مي شود اما اين راه حل به طور كامل مشكل را برطرف نمي كند و شايد 10 تا 20 درصد نتيجه داشته باشد و مشكل ديگرش آن است كه موقتي است يعني شش ماه بعد ممكن است ژل آب شود جذب بدن شود و اين افتادگي دوباره برمي گردد يا مثلاً گفته مي شود كه بيني را با نخ ليفت مي كنيم. افتادگي بيني را بلند مي كنيم. نخ هم دائم نيست از زير پوست بيني نخ را رد مي كنند نوك بيني را به قسمت استخوان هاي بالاي بيني فيكس مي كنند بعد از مدتي يا نخ پاره مي شود يا بافت هايي كه نخ از درون آنها رد شده پاره مي شود و بيني به حالت اولش برمي گردد و جراحي آن بيني نيز سخت مي شود در حقيقت مي توان گفت به جز جراحي راه حل ماندگار و تاييد شده ديگري وجود ندارد.


 
پرسش ۴۸۲۶
باسلام و ادب اقای دکتر من مشکل تنفسی دارم ازیکی سوراخهای دماغم خیلی بد نفس میکشم 16سالگی سردردهای خیلی شدید میگرفتم دکترگفت انحراف بینی داری باید عمل کنی الان 15سال گذشته و 2سالی هست ک صبحهاک ازخواب بیدارمیشم بوی گوشت پخته تودماغم حس میکنم وخیلی اذیت میشم خیلی وقتهاهم موقع حرف زدن توی دماغم صدای تق تق میشنوم ناگفته نمونه ک توی ورزش چندین بار دماغم ضربه خورده.علاوه برمشکلاتی ک دارم از قوز دماغمم خیلی رنج میبرم هم کجه هم قوزداره 😔.لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنونم ببخشید ک پرحرفی کردم🙏
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اينكه از يكي از سوراخ هاي بيني بد نفس مي كشيد معمولاً نشان دهنده انحراف بيني است تاكيد مي كنم كه معمولاً ! علت هاي ديگري هم مي تواند داشته باشد. مثلاً وجود توده درون بيني يا پليپ ها. علت هاي مختلفي مي تواند داشته باشد ولي شايع ترين آنها اين است كه داخل بيني انحراف وجود داشته باشد و يك طرف بيني را بسته باشد. در اين حالت فرد در سمتي كه انحراف هست مشكل تنفسي دارد و ممكن است حتي سمت مقابل هم در اثر بزرگ شدن شاخك بيني به صورت جبراني دچار مشكل شده باشد. درمان اينها جراحي انحراف بيني است.در اين نوع جراحي بدون آنكه بخواهيم از بيرون برشي بزنيم تيغه وسط بيني را صاف مي كنيم اما اگر قوز بيني هم براي شما مشكل ساز شده باشد...


 
پرسش ۴۸۲۵
من الان قرص اعصاب استفاده میکنم باوجوده این قرصامیتونم عمل زیبایی بینی انجام بدم؟ توبیهوشیم مشکلی پیش نمیاره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

قرص هاي اعصاب براي بيهوشي مشكلي پيش نمي آورد اما بايد قبل از بيهوش شدن قرص هايي كه استفاده مي كنيد را به متخصص بيهوشي اعلام كنيد


 
پرسش ۴۸۲۴
من فوبیا و ترس از تزریق و هر نوع از آمپول و سوزن را دارم آیا دکتر راهی به من پیشنهاد می کنند؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در جراحي بيني تنها سوزني كه استفاده مي شود همان است كه از شما رگ مي گيرند تا مسير رگ را باز كنند و به آن سرم وصل كنند. شما مي توانيد 45 دقيقه قبل از زدن سوزن روي محلي كه قرار است از شما رگ گرفته شود پماد يا كرم اِملا استفاده كنيد كه بي حس كننده است تا آن محل بي حس شود و شما متوجه نشويد اما در كل نيازي به نگراني وجود ندارد.


 
پرسش ۴۸۲۳
ضمن تشکر از پاسخ شما، می خواستم بدونم این شستشو بصورت سرپایی در مطب شما انجام میشه یا باید در بیمارستان بستری بشم و مجدد عمل با بیهوشی بشم، هزینه توسط شما؟! تشکر
nose 4823
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

نياز به عمل جراحي به نام آندوسكوپي سينوس دارد كه در كلينيك يا بيمارستان انجام مي شود بستري ندارد ولي يك نوع جراحي است ولي با بيهوشي عمومي انجام مي شود. از يك صبح تا عصر در كلينيك خواهيد بود.


 
پرسش ۴۸۲۲
یک سوال هم اینکه شما کلا با بی حسی و روش بسته عمل نمیکنید ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

من با بي حسي عمل نمي كنم. با بيهوشي عمومي عمل مي كنم ولي اگر لازم باشد عمل بسته هم عمل مي كنم و مشكلي نيست


 
پرسش ۴۸۲۱
سلام اقای دکتر وقت بخیر خسته نباشید ببخشید من مدتی هست که در یکی ازسوراخهای بینیم یک زخم دارم که خشک شده و خوب نمی شود وبوی بدی هم میدهد به نظر شما مشکل ساز هست یا نه؟ ممنونم
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بايد علت زخم بيني مشخص شود با يك معاينه ساده علت آن مشخص مي شود. اگر به دليل خشكي مخاط باشد با پمادهاي چرب كننده داخل بيني بهبود خواهد يافت اما گاهي علت هاي ديگر هم دارد. گاهي نياز به نمونه برداري است و ممكن است نشان دهنده بيماري خاصي باشد.بهرحال براي دادن نظر دقيق نياز به معاينه است.


 
پرسش ۴۸۲۰
سلام من دوماه عمل بيني كردم ميخواستم بدونم قرص لاغري slim me و ال كارنتين كه در داروخانه ها هست اشكال نداره مصرف كنم و باعث ورم نميشه ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

من توصيه اي براي مصرف اين داروها ندارم. اينها را بايد با كسي كه براي شما تجويز كرده مشاوره كنيد ولي باعث ورم بيني معمولاً نمي شود.


 
پرسش ۴۸۱۹
Man mikhastam baray tazrigh bini o zire chesh moshavere begiqm
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

تزريق بيني انجام نمي دهم. اين كارها را بيشتر همكارهاي پزشك عمومي انجام مي دهند. ژل در داخل بيني تزريق مي كنند. ژل تغييراتي در فرم بيني ميدهد و براي مدت شش ماه اين تغييرات وجود دارد و بعد تأثير آن از بين مي رود.اين ژل ها هم هميشه بدون عارضه نيستند گاهي به پوست بيني آسيب مي زنند، عفونت مي كنند، باعث تغيير فرم بيني مي شوند و در موارد نادر اصلاً توصيه نمي كنم.


 
پرسش ۴۸۱۸
سلام روز شما بخیر ببخشید خواستم بدونم قیمت ژل برای افتادگی بینی چه قیمتی؟ ۶ ماه یک بار باید تکرار بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

من (دكتر حسناني) براي عمل بيني ژل استفاده نمي كنم. ژل ها اثرشان موقت است هر شش ماه يكبار بايد تكرار شود و گاهي به بيني آسيب مي زند. به همين علت براي بيني ژل استفاده نمي كنم.


 
پرسش ۴۸۱۷
ببخشید بعد عمل چقد طول می کشد بویایی به حالت اول بر گردد
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بويايي معمولاً در عمل جراحي بيني آسيبي نمي بيند اگر مشكلي براي بويايي بوجود بيايد معمولاً موقتي است و ظرف يكي دو ماه بعد از عمل برطرف مي شود. دو تا سه ماه بعد از عمل، بويايي حالت نرمال خود را پيدا مي كند.


 
پرسش ۴۸۱۶
من ازطریق اینترنت باهاتون آشنا شدم و کارتونو خیلی میپسندم ولی چون متاسفانه شهرستان هستم و امکان اومدنم به تهران نیس از دکتر های شهر خودم تحقیق میکردم ک شنیدم یه مشکلی بیشتر مواقع واس عمل کننده ها بوجود میاد و اون خونریزی بینی تو فصل های سرد سال هس . دلیل این مساله به خاطر چی هس ؟ و راه حلی داره ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اولا كه اين موضوع براي همه پيش نمي آيد و فقط براي درصد كمي از افراد پيش مي آيد اگر هم پيش بيايد به علت خشكي مخاط است. بعد از دو سه سال اين مسئله خود بخود حل مي شود بهترين كار چرب كردن داخل بيني با پماد ويتامين A مي باشد. چند وقت يكبار كه احساس مي كنيد مخاط بيني خشك شده و لخته هاي خون مي بينيد شب ها داخل بيني را ويتامين A چرب كنيد.


 
پرسش ۴۸۱۵
nose 4815
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در بعضي از موارد كه پايه بيني كوتاه است و به اصطلاح تخصصي تر كلوملا يا خط وسط بيني كوتاه باشد و بخواهيم نوك بيني را بلند كنيم ممكن است بخيه زير بيني تا نوك لب گسترش پيدا كند. حالت بعدي آن است كه گاهي همزمان با جراحي زيبايي بيني ليفت لب هم انجام شده است.دقيقاً نمي دانم چه كاري براي شما انجام شده است بر اساس كاري كه انجام شده مي توان نظر داد كه اين بخيه براي چيست


 
پرسش ۴۸۱۴
nose 4814
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

سوراخ هايي كه روي خط وسط بيني قرار دارند گاهي توسط يك مجرا، به مغز وصل هستند به همين خاطر به اين سادگي نيست. بايد بررسي شود سيتي اسكن و ام آر آي انجام شود اگر بين آن سوراخ و مغز ارتباطي وجود نداشته باشد مي توان آن را راحت برداشت. اگر آن ارتباط وجود داشته باشد، عمل هاي جراحي هاي سنگين تري نياز دارد و بايد ابتدا آن ارتباط قطع شود.


 
پرسش ۴۸۱۳
nose 4813
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اگر ضربه خيلي شديد بوده به طوري كه تغيير شكل ظاهري در بيني ايجاد شده است مثلاً بيني دچار كجي شده فرم آن عوض شده است بايد جااندازي شود ولي اگر ضربه طوري بوده كه فرم ظاهري بيني تغيير نكرده و مشكلاتي مثل قوز بيني ايجاد نشده است و فقط مختصري خون آمده، مهم نيست. اشكالي پيش نمي آيد و خودبخود خوب مي شود و نيازي به انجام اقدام خاصي نيست.


 
پرسش ۴۸۱۲
nose 4812
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

براي بيني هايي كه قبل از عمل گوشتي بوده اند، تزريق كورتن بعد از عمل مفيد است. براي بيني هايي كه غضروفي يا استخواني بوده اند تزريق كورتن چندان مفيد نيست و ممكن است حتي مضر هم باشد ولي معمولاً براي بيني هاي گوشتي مفيد است.


 
پرسش ۴۸۱۱
nose 4811
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بهتر است يك پزشك شما را معاينه كند ولي به طور كلي مصرف يك آمپول دگزامتازون مشكل چنداني ندارد و خطرناك نيست.


 
پرسش ۴۸۱۰
nose 4810
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بسته به اينكه بيني گوشتي باشد يا استخواني، زمان خوابيدن ورم متفاوت است. در بيني هاي استخواني كه پوست نازكي دارند معمولاً بعد از شش ماه ورم بيني از بين مي رود ولي بيني هاي گوشتي ممكن است تا 5 سال ورم داشته باشد پس زمان خوابيدن پف بيني به ضخامت پوست بيني بستگي دارد. ميزان تغيير آن نيز به ضخامت پوست بستگي دارد. بيني هاي استخواني تغييرات بيشتري دارند. بيني هاي گوشتي تغييرات كمتري دارند. نمي توان درصد كلي اعلام كرد. براي هر بيني فرق مي كند مگر آنكه عكس بيني تان را بفرستيد تا بعد از ديدن آن به شما اعلام كنم چه مقدار و به ميزان چه درصد بيني شما تغيير خواهد كرد.


 
پرسش ۴۸۰۹
nose 4809
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بيني كه ضربه مي خورد بالاي 90 درصد استحكام اوليه را دارد ولي اين كه فكر كنيد بيني عمل شده بعد از ضربه خوردن نوكش مي افتد چنين چيزي نيست اگر تكنيك جراحي مناسب نباشد در سه ماه اول بدون آنكه ضربه بخورد، بيني دچار افتادگي خواهد شد. اينكه نوك بيني دچار افتادگي شود به تكنيك جراحي بستگي دارد و در صورتي كه از تكنيك هاي مناسب استفاده شده باشد نوك بيني افت نمي كند اگر قرار باشد بيني افت كند، در سه ماه اول بدون هيچ؟ افت مي كند . بيني عمل شده تقريباً 90 درصد استحكام اوليه را دارد.


 
پرسش ۴۸۰۸
nose 4808
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بسته به اينكه عمل بيني تا چه حد مشكل باشد بين 45 دقيقه تا 4 ساعت طول مي كشد به طور متوسط يك عمل بيني يك تا يك و نيم ساعت انجام مي شود. اكثريت عمل هاي جراحي بيني بين يك ساعت تا يك و نيم ساعت به طول مي انجامد ولي خب برخي بيني ها بعد از 45 دقيقه و بعضي از بيني ها هم ممكن است 4 ساعت جراحي شان طول بكشد ولي اكثريب قريب به اتفاق بيني ها يك ساعت تا يك و نيم ساعت به طول مي انجامد. بيهوشي با قرص اعصاب تداخل چنداني ندارد ولي قبل از بيهوشي حتما قرص هايي كه مصرف مي كنيد را به متخصص بيهوشي اطلاع دهيد.


 
پرسش ۴۸۰۷
nose 4807
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

مشكلي نيست. شما مي توانيد جراحي كنيد. كساني كه دوره شش ماهه كامل راكوتان را مصرف كرده اند بهتر است حداقل دو ماه مصرف اين دارو را قطع كنند بعد جراحي بيني انجام دهند. قبلاً گفته مي شد كه بايد به مدت شش ماه قطع شود ولي امروزه تا دو ماه را هم قبول داريم يعني اگر دو ماه از قطع كردن راكوتان گذشته باشد مي توانيم عمل جراحي بيني را انجام دهيم.


 
پرسش ۴۸۰۶
nose 4806
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

مشكلي نيست. سه دهم بالاتر از رنج نرمال اصلاً اهميتي ندارد و مشكلي ايجاد نمي كند. نگران نباشيد.


 
پرسش ۴۸۰۵
nose 4805
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بيهوشي هاي امروزي خيلي بي خطر هستند برخلاف گذشته كه گاهي در هنگام بيهوشي مشكلاتي پيش مي ‌آمد امروزه از تركيبات مخدر براي بيهوشي استفاده مي شود كه داخل رگ استفاده مي شود و به ندرت ممكن است عوارضي ايجاد كند تا كنون 7 هزار نفر را با بيهوشي عمل كرده ام و خوشبختانه همه سالم هستند و هيچكدام مشكلي ندارند


 
پرسش ۴۸۰۴
nose 4804
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

هر دو حالت ممكن است. ممكن است استخوان خوب تراش نخورده باشد يا ممكن است هنوز ورم باقي مانده باشد. در ماه هاي اول اگر استخوان خوب تراش نخورده باشد يا تراش خورده باشد و به جاي اول خود برگشته باشد، مي توان در يكي دو ماه اول با انجام اعمالي در مطب آن را به محل خود برگرداند. ولي اگر برنگشت بايد حداقل شش ماه صبر كنيد براي آنكه استئوتومي يا برش استخوان دوباره انجام شود و آن را به محل اول خود برگرداند. كلاً براي انجام اقدامات ترميمي توصيه كلي آن است كه عجله نداشته باشيد حداقل شش ماه و ترجيحاً يكسال بايد بگذرد و بعد از آن عمل هاي ترميمي را انجام دهيد.


 
پرسش ۴۸۰۳
nose 4803
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

كلا جراحي بيني بعد از عمل بايد بگونه اي باشد كه مشخص نباشد كه بيني عمل شده است. اگر مشخص باشد كه عمل شده، كيفيت كار كمي پايين مي آيد. بعد از عمل، بيني بايد ايراداتش برطرف شود زيبا شده باشد، موجب افزايش زيبايي چهره شده باشد در عين حال مشخص نباشد كه عمل شده است در اين حالت بيني طبيعي خواهد بود برخي از افراد مايلند بيني شان سربالاتر باشد يا قوس بيشتري در قسمت پشت بيني وجود داشته باشد يا كوچكتر باشد. تا حدودي مي توان اين كارها را انجام داد در آن صورت بيني حالت نيمه فانتزي به خودش مي گيرد اما افرادي هم هستند كه مي خواهند نوك بيني خيلي بالا بيايد و خيلي كوچك شود و پشت بيني قوس شديدي داشته باشد آنها بيني هاي فانتزي و عروسكي هستند كه از لحاظ علمي درست نمي باشد آن بيني ها حتماً اشكال تنفسي برايشان ايجاد مي شود و در درازمدت هم مشكلات زيبايي برايشان ايجاد خواهد شد بنابراين من (دكتر حسناني) بيني هاي تمام فانتزي و عروسكي را اصلا نمي پذيرم و انجام نمي دهم بيني هاي طبيعي و نيمه فانتزي را قبول مي كنم و انجام مي دهم


 
پرسش ۴۸۰۲
nose 4802
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

فرورفتگي هاي قسمت استخواني بيني معمولاً به علت تراش استخوان در آن ناحيه به وجود مي آيد. در ماه هاي اول در مطب قابل اصلاح است اگر بيشتر از شش ماه بگذرد و فرورفتگي همچنان باقي مانده باشد نياز به اقدام ترميمي دارد ولي اقدام ترميمي بهتر است زير يكسال انجام نشود. اقدامات ترميمي بهتر است بعد از يكسال انجام شود. به صورت موقت براي ايجاد پوشش، مي توان در قسمت فرورفته ژل تزريق نمود. اين ژل ها ظرف شش ماه از بين مي رود. به اين ترتيب مي توان يكسال زمان مورد نياز براي ترميم بيني شما بدون اشكال زيبايي بگذرد و سپري شود. بعد از يكسال اگر فرورفتگي قابل توجه بود مي توان عمل ترميمي انجام داده و آن را اصلاح نمود.


 
پرسش ۴۸۰۱
nose 4801
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

جراحي براي خانم ها بعد از 16 سال تمام و براي آقايان بعد از 18 سال تمام امكان پذير است. يعني خانمي كه 16 سالش تمام شده و وارد 17 سالگي شده، مي تواند بيني اش را جراحي كرد و آقايي هم كه 18 سالش تمام شده و وارد 19 سالگي شده مي توان بيني اش را جراحي كرد. بعد از اين سن، بيني رشد ندارد و تغييري در داخل آن ايجاد نمي شود.


 
پرسش ۴۸۰۰
nose 4800
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بيني گوشتي بيني اي است كه پوست آن ضخيم مي باشد. بعبارت ديگر اگر پوست بيني ضخيم باشد به آن گوشتي مي گوييم. بستگی دارد به اینکه چقدر پوست بینی، ضخيم باشد. اگر خيلي ضخيم باشد جراحي نتيجه اي ندارد حتي ممكن است بدتر هم بشود. ولي اگر ضخامت پوست كمتر باشد، احتمال اينكه بيني گوشتي هم نتيجه بگيرد، هست. مريض بايد معاينه شود و در معاينه تشخيص داده شود كه آيا اين عمل اصلاً ارزش دارد يا ندارد. بهرحال اگر ضخامت پوست بيني در حدي باشد كه بتوان آن را جراحي كرد بيني هاي گوشتي هم از جراحي نتيجه مي گيرند. براي تشخيص دقيق آنكه آيا جراحي به درد شما مي خورد يا خير نياز به معاينه از نزديك داريد.


 
پرسش ۴۷۹۹
nose 4799
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اينكه شما از يك خون دادن مي ترسيد و به قول خودتان حالت بيهوشي به شما دست مي دهد و به قول ما شوك وازوواگال vasovagal syncope مي كنيد مسئله مهمي نيست. چون حين جراحي شما بيهوش هستيد و ترسي نداريد و مشكلي پيش نمي آيد. من بيش از 7 هزار نفر را تا كنون جراحي كردم و هيچكدام خداروشكر تا الان فوت نكرده اند و همگي زنده هستند.


 
پرسش ۴۷۹۸
nose 4798
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بعد از جراحي بيني، براي بيني هاي استخواني دو ماه و براي بيني هاي گوشتي حدود چهار ماه طول مي كشد تا فرم اصلي خود را نشان دهد ولي اگر سوالتان اين است كه بعد از جراحي چقدر طول مي كشد تا نتيجه نهايي مشخص شود براي بيني هاي استخواني بعد از يكسال و براي بيني هاي گوشتي دو تا پنج سال طول مي كشد تا نتيجه نهايي جراحي مشخص شود.


 
پرسش ۴۷۹۷
nose 4797
پاسخ دکتر حسنانی:

بعد از جراحي بيني به مدت يك تا دو هفته نبايد در معرض حرارت باشيد. اگر در معرض حرارت نباشيد، پخت و پز اشكالي ندارد و آشپزي هم مي توانيد بكنيد و نزديك اجاق گاز هم مي توانيد برويد ولي بهرحال اين حرف درست نيست كه بعد از جراحي بيني نمي توان آشپزي كرد! يكي دو هفته فقط بايد مراعات كنيد تا حرارت به صورتتان نزديك نشود. بعد از آن حالت عادي دارد و هيچ مشكلي ندارد كه آشپزي كنيد.


 
پرسش ۴۷۹۶
nose 4796
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در جراحي بيني، استخوان بيني تراشيده مي شود و استخوان هاي باقيمانده دوباره به هم جوش مي خورند بعد از عمل، معمولاً 90 تا 95 درصد استحكام قبلي بيني وجود دارد ولي بهرحال اگر قرار باشد فوتبال حرفه اي داشته باشيد بهتر است تا زماني كه فوتبال انجام مي دهيد بيني تان را عمل نكنيد بعد از آنكه دوره حرفه اي شما تمام شد براي جراحي اقدام كنيد ولي بهرحال به اين شكل هم نيست كه كسي كه بيني اش را عمل مي كند بيني اش خيلي آسيب پذير شود تقريباً بالاي 90 درصد استحكام بيني قبلي را دارد


 
پرسش ۴۷۹۵
nose 4795
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

وقتي شما دو بار جراحي كرديد و با جراحي سر بيني شما بالا نيامده، چطور توقع داريد كه بدون جراحي سر بيني بالا آورده شود چنين چيزي صحت ندارد جديداً شنيده ام كه بعضي ها از نخ هاي جراحي استفاده مي كنند و به قول خودشان ليفت با نخ مي كنند. يعني يك نخ جراحي را از زير پوست رد مي كنند نوك بيني را مي كشند و به استخوان هاي بالاي بيني وصل مي كنند با اينكار، نوك بيني براي مدتي تحت فشار باقي مي ماند بعد از مدتي، بافت بيني پاره مي شود يا خود نخ پاره مي شود و نوك بيني سر جاي اول خودش برمي گردد و اينكار هيچ ارزشي ندارد. بالا بردن نوك بيني فقط به وسيله جراحي امكان پذير است.


 
پرسش ۴۷۹۴
nose 4794
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بستگی به این دارد که وقتي گوشي به بيني تان خورد، آيا صداي ضربه شديدي احساس كرديد، خونريزي پيدا كرد، بعد از ضربه يا ظاهر بيني كج شد، ورم كرد خونريزي زير پوست اتفاق افتاد هركدام از اين مسائل اگر اتفاق افتاده باشد احتمال اينكه استخوان يا غضروف بيني شكسته باشد وجود دارد ولي اگر ظاهر آن تغيير نكرد، خونريزي نكرد، مشكل تنفسي ايجاد نشد، كبودي و ورم ايجاد نشد و هيچ مشكلي نيست احتمال اينكه آسيب ديده باشد خيلي كم است.


 
پرسش ۴۷۹۳
nose 4793
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

هرگونه اصلاح ظاهر بيني مثلاً قوز بيني يا كجي بيني نياز به جراحي دارد. اينكه گفته مي شود بدون جراحي، قوز بيني را برداريد چنين مسائلي صحت ندارد و كار درستي نيست. برخي افراد از نخ هاي جراحي در داخل بيني استفاده مي كنند. نوك بيني را مي كشند و نوك بيني را از زير پوست به استخوان هاي بالاي بيني وصل مي كنند اينكارها ارزشي ندارد و بعد از دو الي سه ماه اين نخ ها ممكن است پاره شود يا نخ ها بافت بيني را پاره كند و به اين ترتيب نوك بيني به حالت اول بر مي گردد. بعضی ها كنار قوز بيني ژل تزريق مي كنند تا كنار قوز بالا بيايد و هم سطح قوز شود تا بيمار فكر كند كه قوز وجود ندارد ولي اين ژل هم بعد از مدتي از بين مي رود و به بافت زير جلد بيني هم آسيب مي رسد. اينها هيچكدام اصولي نيست به اصطلاح عاميانه اين كارها، ماست مالي است و ارزشي ندارد و بعد از پنج الي شش ماه، نتیجه آن از بين مي رود به علاوه اينكه ممكن است حتي آثار سوء نيز روي بافت بيني گذاشته شود و جراحي مجدد آن نيز سخت تر مي شود.


 
پرسش ۴۷۹۲
nose 4792
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بيني هايي كه پوستشان خيلي ضخيم است و حالت گوشتي دارد اگر اسكلت زيرشان بيش از اندازه كوچك شده باشد با گذشت زمان بهتر نمي شوند و حتي ممكن است بدتر هم بشود ولي بيني هاي گوشتي كه اسكلت زير آنها محكم باشد و خوب تقويت شده باشد با گذشت زمان بهتر خواهند شد و بعد از گذشت چند سال هر چه بيشتر مي گذرد كوچكتر و قشنگتر مي شوند براي آنكه تشخيص دهيم يك راه ساده آن است كه شما انگشتتان را نوك بيني بگذاريد و به سمت صورت فشار دهيد. اگر بيني مقاومت كند و سفت باشد بيني به مرور زمان زيباتر مي شود ولي اگر شل باشد و روي صورت پهن شود، نشان دهنده آن است كه بيني به خوبي تقويت نشده با گذشت زمان ممكن است خيلي بهتر نشود بهرحال تشخيص دقيق و اصلي آن با معاينه حضور امكانپذير است و پزشكتان بايد تشخيص دهد.


 
پرسش ۴۷۹۱
nose 4791
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

تزريق كورتن معمولاً زير يكسال تأثير دارد. بعد از آنكه يكسال گذشت، معمولاً تأثير آنچناني ندارد البته در برخي از بيني هايي كه پوست ضخيم دارند گاهي تا دو الي سه سال هم مي تواند تأثير داشته باشد به هر حال نياز به معاينه حضوري دارد و بعد از معاينه حضوري مي توان تصميم گرفت كه آيا كورتن تأثير دارد يا خير


 
پرسش ۴۷۹۰
nose 4790
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

درمان بيماري هاي حساسيت و سينوزيت، دارويي است. به عبارت ديگر با درمان هاي جراحي از بين نمي روند. بخاطر آنكه مخاط بيني دچار مشكل است و وقتي مخاط بيني مشكل داشته باشد ممكن است حساسيت ايجاد شود يا دچار التهاب و عفونت گردد. اگر دچار التهاب و عفونت گردد به آن سينوزيت مي گوييم. سينوزيت و حساسيت درمانشان دارويي است. بعضي وقتها سينوزيت به دارو جواب نمي دهد و ما ممكن است مجبور شويم از جراحي كمك بگيريم ولي باز هم مشكل اصلي مريض كه همان التهاب مخاط است درمان نهاييش، دارويي است بنابراين، اينكه فكر كنيم سينوزيت و حساسيت با عمل خوب مي شود، چنين چيزي صحت ندارد. جراحي زيبايي بيني فقط مي تواند اشكالات ظاهري بيني را برطرف نمايد.


 
پرسش ۴۷۸۹
nose 4789
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

يكي از راه هايي كه مي توانيم به وسيله آن ورم بيني هاي گوشتي را بعد از عمل زودتر از بين ببريم تزريق آمپول كورتن مي باشد. آمپول كورتن باعث مي شود كه بافت فيبروز ايجاد شده از بين برود. براي توضيح در مورد بافت فيبروز بايد اشاره كرد كه در جراحي بینی، پوست از اسكلت بيني جدا مي شود. اسكلت بيني تراش داده مي شود سپس پوست دوباره روي آن قرار داده شده و دوخته مي شود. پوست به وسيله بافتي كه بدن مي سازد و بافت فيبروز نام دارد دوباره به اسكلت بيني مي چسبد. در بيني هاي گوشتی، بافت فيبروز زيادي توليد مي شود. براي همين بيني خيلي بزرگ به نظر مي رسد و ورم مي كند. آمپول كورتن باعث مي شود كه اين بافت فيبروز كمتر شود. مخصوصاً در نقاط خاصي كه مجاز هستيم كه يكي از آنها نقطه سوپراتيپ است در واقع پشت نوك بيني كه آمپول كورتن بسيار مؤثر است. مشكلي كه آمپول كورتن ايجاد مي كند اين است كه ممكن است بافت فيبروز را بيش از حد از بين ببرد و باعث شود كه چربي هاي زير پوست هم از بين بروند. بخاطر همين، اگر چنين اتفاقي بيفتد زير آن چاله مي شود و فرورفتگي پيدا مي كند همين اتفاقي كه براي شما افتاده است اينها معمولاً بعد از گذشت شش ماه يا يكسال دوباره خودبخود پر مي شود اگر پر نشد مي توان داخل آن پركننده يا فيلر تزريق كرد. اشكال فيلرها اين است كه ممكن است بعد از شش ماه تا يك سال از بين بروند. اما در اين شش ماه الي يك سال پوست دوباره اين فرصت را خواهد داشت كه خودش آن ناحيه را دوباره پر كند. بهرحال به صورت موقت مي توان درداخل آن فيلر تزريق كرد. كه ظاهر آن اصلاح شود. در آن مدت ممكن است پوست دوباره خودش را احيا كند چربي بسازد و بافت فيبروز بيايد و دوباره آن ناحيه را پر كند. بهرحال هم مي توان سياست صبر و انتظار را در پيش گرفت يا در داخل آن فيلر تزريق نمود.


 
پرسش ۴۷۸۸
پاسخ دکتر حسنانی:



 
پرسش ۴۷۸۷
nose 4787
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

چسب زدن در صورتی می تواند اشکال روی نتیجه جراحی بوجود آورد که محکم فشار داده شود یعنی اگر موقع چسب زدن محکم بکشید یا فشار دهید ممکن است بینی را کج کند یا آسیب بزند ولی اگر چسب را به آرامی روی پوست بینی بخوابانید به طوری که هیچ فشاری روی آن نباشد چسب نمی تواند مشکلی ایجاد کند


 
پرسش ۴۷۸۶
nose 4786
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

صاف کردن بینی که کج است فقط از طریق جراحی زیبایی یا جراحی پلاستیک قابل انجام می باشد راه دیگری برای صاف کردن بینی کج وجود ندارد از همان تکنیک های جراحی پلاستیک استفاده می شود و از طریق همان تکنیک ها بینی را صاف می کنیم هزینه اش هم با دیگر تکنیک های جراحی زیبایی فرقی نمی کند و یک هزینه جراحی کامل را در بر دارد.


 
پرسش ۴۷۸۵
nose 4785
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

قرص آلپرازولام یا زاناکس از دست داروهای خواب آور آرامبخش می باشد این داروها را معمولاً اگر مریض قبل یا بعد از عمل استرس داشته باشد به مدت یک الی دو هفته ممکن است برایش تجویز کنیم ولی در کل اگر از این داروها استفاده نشود بهتر است.


 
پرسش ۴۷۸۴
nose 4784
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

سه ماه بعد از عمل می توان ورزش های سنگین را انجام داد ولی تا شش ماه مواظب باشید ضربه مستقیم به بینی تان نخورد مثلاً اگر ورزش رزمی انجام می دهید مواظب باشید تا شش ماه ضربه مستقیم به بینی نخورد. بعد از آن هم بهتر است ضربه نخورد ولی در شش ماه اول بینی نیاز به فرصت دارد تا ترمیم شود و استحکام اولیه را پیدا کند تا شش ماه در آب شیرجه نزنید ولی سه ماه بعد از عمل فعالیت های ورزشی سنگین قابل انجام است و مشکلی ندارد.


 
پرسش ۴۷۸۳
nose 4783
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

برخی از این مشکلات می تواند مربوط به ورم باشد مثلاً بالا پایین بودن سوراخ های بینی بعضی وقت ها به دلیل ورم است و به صورت خودبخود برطرف می شود ولی اینکه آیا به علت ورم است یا اینکه در اثر جراحی، این اتفاق افتاده است باید حداقل شش ماه بگذرد تا بتوان در مورد آن تصمیم گرفت اگر بعد از شش ماه این مشکلات باقی مانده بود و هیچ تغییری نکره بود احتمالاً به دلیل جراحی است و مربوط به ورم نمی باشد ولی اگر شدت این مسائل خیلی کمتر شده بود اینها به دلیل ورم است و باید باز هم صبر کنید نهایتاً اگر قرار باشد اقدام جراحی برای آن انجام شود باید حتماً یکسال بگذرد اگر بعد از گذشت یکسال همچنان مشکل باقی مانده بود و هیچ تغییری نکرده بود و روبه بهبود نبود، معمولاً نیاز به جراحی ترمیمی دارد بهرحال الان بعد از گذشت یکماه نمی توان در مورد آن قضاوت نمود.


 
پرسش ۴۷۸۲
nose 4782
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اگر علت گلو درد عفونت حاد جدید باشد مثلاً گلو درد چرکی باشد که جدیداً ایجاد شده یا در اثر سرماخوردگی ایجاد شده باشد و یا عفونت دستگاه تنفسی فوقانی باشد که جدیداً ایجاد شده باید زمان دهیم تا بیماری خوب شود بعد بینی عمل کنید یعنی باید اول دارو مصرف شود عفونت دستگاه تنفسی فوقانی بهبود یابد و یکی دو هفته بعد از آن جراحی بینی انجام شود ولی اگر به دلیل عفونت حاد نباشد مثلاً گلو درد گاهی به علت مشکلات طولانی مدت لوزه می باشد یا اینکه مثلا به علت برگشت اسید معده باشد در افرادی که دریچه معده به علت شل بودن دریچه معده، اسید معده برمی گردد باعث گلو درد می شود اگر در این حالت ها باشد جراحی بینی منعی ندارد


 
پرسش ۴۷۸۱
nose 4781
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

احساس درد به صورت نقطه ای روی استخوان های بینی به طوری که وقتی دستتان را روی نقطه خاصی از بینی می گذارید بینی درد بگیرد تا دو سه ماه بعد از عمل بینی هم اگر باشد مسئله مهمی نیست ولی اگر ترشحات چرکی وجود داشته باشد بحث دیگری است. علت ترشحات چرکی باید بررسی شود و حتماً باید درمان شود و ترشحات چرکی نباید به حال خودش گذاشته شود زیرا ترشحات چرکی معمولاً پیشرفت می کند و مشکلات خاصی را برای فرد ایجاد می کند ممکن است جسم خارجی باقیمانده باشد یا پوست بینی به داخل مخاط بینی راه پیدا کرده باشد بهرحال علتی دارد که باید بررسی شده و برطرف شود


 
پرسش ۴۷۸۰
nose 4780
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اگر فردی واقعاً هر سه مشکل را با هم داشته باشد یعنی هم سینوزیت مزمن هم انحراف بینی و هم اشکال زیبایی بینی وجود داشته باشد و هر سه این مشکلات در حدی باشد که نیاز به جراحی باشد در آن صورت بهتر است که همه آنها به طور همزمان با هم انجام شود. ولی معمولاً یک فرد همزمان این سه مشکل را نخواهد داشت معمولاً یکی از این مشکلات به تنهایی یا دو تا از این مشکلات با هم وجود دارد. سینوزیت مزمن به آن معنا است که فرد بیشتر از سه ماه است که علائم سینوزیت را داشته باشد علائم سینوزیت عبارتند از: ترشحات چرکی در بینی، احتقان بینی، احساس پری و فشار در صورت، خلط پشت حلق، سرفه، تب خفیف. اگر این علائم در سیتی اسکن تأیید شود و با آندوسکوپی هم چرک و ترشح در داخل بینی دیده شود و این علائم بیشتر از سه ماه طول بکشد سینوزیت مزمن خواهد بود. فرض کنید فردی این سینوزیت مزمن را داشته باشد همزمان داخل بینی را نگاه کنیم و تیغه وسط بینی کج باشد به طوری که راه هواییش بسته شده باشد به آن معنا که انحراف بینی داشته باشد و در نمای ظاهری هم بینی ایراد داشته باشد یعنی بزرگ باشد و کج باشد و یا قوز داشته باشد یا ایراد مهم داشته باشد اگر هر سه این ایرادات با هم وجود داشت بهتر است فرد به طور همزمان هر سه را عمل کند درست نیست که یک عمل اول انجام شود و بعد عمل های دیگر


 
پرسش ۴۷۷۹
nose 4779
nose 4779
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در مورد افرادی که بعد از جراحی زیبایی بینی اشکالات زیبایی برایشان باقی می ماند اینکه ترمیم بکنند یا نکنند بستگی به این دارد که آیا می توانید با مشکلاتی که وجود دارد کنار بیایید یا خیر اگر قابل تحمل است و می توان با آن کنار آمد کلاً از جراحی ترمیمی صرف نظر بکنید بهتر است زیرا جراحی های ترمیمی همیشه عوارض خودشان را دارند و ممکن است چیزی که شما می خواهید به دست نیاید و دوباره کار به عمل های سوم و چهارم بکشد ولی اگر احساس می کنید اشکالات زیبایی پیش آمده را نمی توان با آن کنار آمد و قابل تحمل نیست بینی شما الان حالتی دارد که قابل ترمیم هست یعنی می توان آن را ترمیم کرد به نظر می رسد با ترمیم بتوان رضایت خاطر شما را جلب کرد.


 
پرسش ۴۷۷۸
یه سالی میشه عمل کردم منتهی گرفتی بینی دارم بعضی وقتا گرفتگیم جابه جا میشه ثابت نیست هر چند دقیقه یه سوارخه بعد عوض میشه خواستم بدونم راه درمانش چیه راهنماییم کنی
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

گرفتگی بینی که جابجا می شود و فقط در یک سمت خاص بینی نیست معمولاً علتش آلرژی است. به جراحی ربطی ندارد. اگر انحراف بینی باقی مانده باشد یا دریچه بینی تنگ شده باشد یا چسبندگی ایجاد شده باشد معمولاً مشکلی که ایجاد می شود فیکس است یعنی مثلاً فقط سمت راست گرفته می شود یا گرفتگی همیشه در سمت چپ بینی است یا هردو. وقتی یک طرف باز می شود و بسته می شود و این گرفتگی جابجا می شود معمولاً علت مخاطی دارد و ربطی به جراحی ندارد البته علت دقیق آن با معاینه مشخص می شود ولی اینها درمانشان اسپری های ضدحساسیت است این حالت معمولاً قبل از عمل هم وجود داشته است یعنی این مشکل گرفتگی بینی قبل از عمل هم وجود داشته است و اگر دقت کنید که متوجه می شوید که ربطی به عمل ندارد.


 
پرسش ۴۷۷۷
nose 4777
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در این موارد فرد نیاز به آندوسکوپی سینوس دارد یعنی در مواردی که فرد، سینوزیت مزمن دارد که بیشتر از سه ماه طول کشیده است، به یک جراحی به نام آندوسکوپی سینوس نیاز دارد. در آندوسکوپی سینوس، یک لنز جراحی تیغه دار وارد بینی شده سینوس را پیدا نموده دهانه سینوس را باز نموده چرک و عفونت داخل آن تخلیه می شود شستشوی بینی انجام داده شده و پروب، خارج می شود. همه این کارها بدون هیچگونه برش جراحی انجام می شود. به این روش آندوسکوپی سینوس گفته می شود. به صورت عامیانه به آن لیزر سینوس گفته می شود در حالیکه اصلاً لیزر اینجا وجود ندارد و اصلاٌ لیزر، کاربردی در سینوس ندارد. به غلط لیزر سینوس گفته می شود اسم درست آن آندوسکوپی سینوس می باشد.


 
پرسش ۴۷۷۶
nose 4776
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

گاهی وقت ها بعد از عمل جراحی زیبایی بینی داخل قسمت سفیدی چشم خونریزی اتفاق می افتد و بعد از عمل، فرد متوجه می شود که در حین عمل، چشم دچار قرمزی شده است اینها هیچ خطری ندارد، نیاز به هیچ دارویی ندارد بیمار خودبخود خوب می شود و اصلاً جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۷۷۵
nose 4775
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

برای افراد بالای 18 سال نه رضایت پدر لازم است نه رضایت مادر ولی بهرحال از لحاظ عرفی بهتر است که پدر و مادر رضایت داشته باشند تا مشکلی پیش نیاید ولی از لحاظ قانونی فرد بالای 18 سال می تواند خودش اقدام به عمل بینی نماید.


 
پرسش ۴۷۷۴
nose 4774
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

من فقط با بیهوشی عمومی جراحی زیبایی بینی انجام می دهم با بی حسی و تزریق آرامبخش به داخل رگ هم می توان جراحی زیبایی بینی انجام داد ولی معمولا این روش را جراحان دیگر استفاده نمی کنند چون بیهوشی های امروز بی خطر است و معمولاً برای مریض مشکلی پیش نمی آید و جراح می تواند با آرامش کامل عملش را انجام دهد.


 
پرسش ۴۷۷۳
nose 4773
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بعد از بارداری، افتادگی بینی اتفاق نمی افتد افرادی که جراحی بینی کرده اند و باردار می شوند مثل بقیه افراد در دوران بارداری بینی شان ورم می کند دو سه ماه بعد از زایمان، ورم بینی به طور کامل برطرف می شود هیچ تأثیری هم روی شکل بینی ندارد و هیچ مشکلی پیدا نمی کند.


 
پرسش ۴۷۷۲
آیا فرد مبتلا به بیماری استئوژنز اینفرپکتا می تواند جراحی بینی انجام دهد؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

به بیماران استئوژنز اینفرپکتا توصیه می کنیم که جراحی زیبایی بینی انجام ندهند چون ممکن است دوباره استخوان های بینی تغییر شکل پیدا کند و شکل بینی عوض شود.


 
پرسش ۴۷۷۱
سلام دكتر شب بخير يه سوال داشتم اگر استخوان بالآي بيني يعني استخوان بين ٢ چشم پهن باشد در صورت باريك كردن يا گرد كردن در باز شدن چشم يا زيبايي چشم تأثير دارد
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

باریک کردن استخوان های بینی، تأثیری روی زیبایی چشم ندارد فقط اگر قسمت ریشه بینی را پر کنند یعنی در داخل آن ناحیه، غضروف پیوند بزنند یا زیاد تراشیده شود در اینصورت روی زیبایی چشم تأثیر می گذارد به عبارت دیگر، اگر خیلی تراشیده شود، فاصله بین دو چشم زیاد به نظر می رسد. اگر با پیوند غضروف بالا آورده شود فاصله بین دو چشم کمتر به نظر می رسد. اما باریک کردن استخوان های بینی روی چشم تأثیری نمی گذارد.


 
پرسش ۴۷۷۰
سلام آقاي دكتر من ي ٤٥روزي ميشه رينو پلاستي انجام دادم ولي استخوان اطراف بينيم نا متقارن و حالت پهني دارد ...ببخشيد تا چند وقت بعد خوب جم ميشه در ضمن بيني گوشتي دارم
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در اینگونه موارد باید حتماً یک سال صبر کنید. یک سال کاملاً بگذرد اگر بعد از یکسال همچنان پهن و نامتقارن بود می توان در مورد آن تصمیم گرفت.


 
پرسش ۴۷۶۹
آیا میشه بدون دست زدن ب استخوان!پره های بینی رو جراحی و کوچک کرد؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

بله در موارد خاصی، استخوان بینی نیاز به هیچ کاری ندارد و خوب است، کج نیست. در اینگونه موارد به استخوان دست نمی زنیم و فقط روی نوک بینی و پره های بینی کار می کنیم. امکانش وجود دارد ولی نیاز به معاینه دارد در هر صورت این اقدام، جراحی زیبایی بینی محسوب می شود و هزینه یک عمل جراحی زیبایی بینی را دارد .


 
پرسش ۴۷۶۸
یک سوال داشتم خدمتتون...من حدود 4هفته پیش عمل فک بالا و پایین و ژنیوپلاستی(جلو آوردن چانه) انجام دادم چون فکم انحراف داشت ورشد طرف راست صورتم کلا از چپ بیشتر بود.. دکتر هم کمی بخاطر نامتقارن بودن صورتم پودر استخوان هم به طرف چپ صورتم تزریق کردن...من قبل عمل هم تفاوت جزئی در پرده های بینی ام مشاهده میکردم ولی اصلا معلوم نبود ولی الان بعد عمل این تفاوت کمی بیشتر معلوم شده و پرده بینی سمت چپم چون کمی بزرگتره باعث شده که بینیم کج به سمت چپ به نظر برسه خواستم بدونم هنوز برای تصمیم گیری زوده؟ممکنه دوباره به همون حالت قبل عمل که زیاد مشخص نبود برگرده؟ چون هنوز اطراف صورتم ورم داره. واین که حتما نیاز به عمل بیهوشی داره یا ممکنه روشی به غیر عمل بشه مثلا برای یکی کردن پرده های دماغ انجام داد؟چون احساس میکنم اگه پره های بینی یکسان بشه اگه دماغمم کمی کج باشه معلوم نمیشه متشکر میشم اگه وقت داشتین پاسخ بدین...از توجهتون ممنونم...من با اجازتون دو عکس قبل عمل و دو عکس بعد عمل رو با یک عکس نیم رخ میفرستم خدمتتون...
پاسخ دکتر حسنانی:

استخوان های فک بالا می تواند روی شکل بینی تأثیر بگذارد یعنی باعث کج شدن یا غیرقرینه شدن بینی شود در اینجور موارد باید حداقل 6 ماه صبر کنید بعد از جراحی فک اگر هنوز غیرقرینگی وجود داشته باشد می توان با استفاده از جراحی بینی، آن را اصلاح کرد ولی روش غیر جراحی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۷۶۷
سلام وقت بخیر.ببخشید من 7سال پیش عمل زیبایی بینی انجام داده بودم روی نوک بینیم یه توده گوشتی اومد بالا که دکترم گفتن بافت چربی هستش.الان یک ماهه ترمیمی دوباره عمل کردم ولی بازم یه نقطه کوچیک دقیقا رو همون قسمت اومده بالا و بازم بهم گفتن که چربی هستش.میخاستم بپرسم آیا راهی وجود داره که چربی سوزی واسم جواب بده ؟ یا آمپولی وجود داره که مانع رشد این بافت چربی بشه؟خیلی ممنون.
nose 4767
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر بافتی که به آن اشاره می کنید سفت باشد، چربی نیست و معمولاً غضروف است و کار خاصی بجز عمل ترمیمی نمی توان برای آن انجام داد ولی اگر نرم باشد با آمپول کورتن می توان آنها را از بین برد ولی تشخیص این موضوع با پزشکتان است باید معاینه شوید اگر علت آن بافت فیبروز باشد که نرم است آن را با آمپول کورتن می توان از بین برد. اینکه می فرمایید چربی، معمولاً در بینی چربی وجود ندارد شاید اینگونه به زبان عامیانه گفته شده تا بتوانند منظورشان را برساند ولی چربی به صورتی که چرب باشد نیست.


 
پرسش ۴۷۶۶
همسرم حدود دوماه پیش در اثر سانحه،بینیش شکست وتحت عمل جراحی شکستگی ورینو پلاستی قرار گرفت..الان بعد گذشت دوماه ،علاوه بر مشکل تنفسی ،کاهش حس بویایی رو هم داره..بعضی وقتها بویایی تا حد 50 درصد رسیده وبعضی وقتها حتی از نزدیک هم بو زو ضعیف حس می کنه..با توجه به اینکه بعد سانحه حس بویایی داشت،آیا امکان داره که دوباره حس بویاییش به حالت نرمال برگرده؟ همسرم خیلی رو این موضوع حساس ونگران هست،لطفا در این مورد مارو راهنمایی کتید..آیا امکانش هست حین سانحه به مرکز اعصاب صدمه وارد شده؟
nose 4766
پاسخ دکتر حسنانی:

خود سانحه یا تصادف اگر ضربه به سر خورده باشد می تواند باعث از بین رفتن بویایی شود این معمولاً بلافاصله بعد از ضربه اتفاق می افتد یعنی اینطور نیست که برای مدتی شخص، بویایی داشته باشد ولی بعداً این بویایی از بین برود. معمولاً اگر بویایی بخواهد در اثر ضربه یا سانحه از بین رفته باشد فوری است در خصوص قسمت بعدی سوالتان، به دنبال جراحی زیبایی بینی بویایی معمولاً مشکلی پیدا نمی کند یعنی ناحیه ای که مربوط به بویایی است، در قسمتی از بینی قرار گرفته شده است که معمولاً در جراحی زیبایی بینی در دسترس نمی باشد و آسیب نمی بیند. بنابراین آسیب بویایی بعد از جراحی زیبایی بینی نداریم این ممکن است به دنبال ورم بافت های داخل بینی بعد از جراحی بینی به مدت 2 تا 3 ماه کاهش بویایی داشته باشید ولی این کاهش بویایی موقت است و به زودی برمی گردد.


 
پرسش ۴۷۶۵
nose 4765
پاسخ دکتر حسنانی:

ماساژ بینی، فقط در موارد خاصی لازم می شود. در مواقعی که نقاط خاصی برجستگی روی بینی دارد پزشک صلاح می داند که آن نواحی را به صورت نقطه ای ماساژ دهد که برجستگی برطرف شود ولی اینکه به طور کلی بعد از عمل جراحی، بینی را ماساژ دهیم که ورم آن سریعتر بهبود یابد چنین چیزی صحت ندارد و لازم نیست بینی بعد از عمل ماساژ داده شود.


 
پرسش ۴۷۶۴
nose 4764
پاسخ دکتر حسنانی:

40 روز بعد از جراحی می توان عینک زد و مشکلی پیش نمی آید بعد از 40 روز استخوان های بینی جوش خورده عینک را به راحتی تحمل می کنید.


 
پرسش ۴۷۶۳
اگر كسي بيمارى استئوژنز ايمپرفكتا از نوع دوم داشته باشه عمل ميكنيد بينيشو زيبايي البته بگم به مرور زمان از اين بيمارى كمتر شده رو به بهبود كامل هست شكستگي ها خيلى خيلى كمتر شده حدود دو سال بدون هيچ شكستگي ابي بودن دور چشم كامل پاك شده
پاسخ دکتر حسنانی:

خیر توصیه می کنم برای افراد مبتلا به این بیماری که جراحی بینی انجام ندهند چون نمی دانیم تأثیر آن روی استخوان بینی چیست و بعد از عمل چه اتفاق هایی قرار است بیفتد به همین علت توصیه می شود که از فکر جراحی بیرون بیایید


 
پرسش ۴۷۶۲
یه سوال داشتم آیا اعتیاد به شربت اپیوم به میزان ۶ سی سی در روز البته در حال ترک زیر نظر کنگره مشکلی برای جراحی بینی ایجاد میکنه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

مصرف اوپیوم یا هرگونه مواد مخدر به طور کلی برای کسانی که معتاد به مواد مخدر هستند مانعی برای جراحی بینی نیست فقط قبل از بیهوش شدن باید این موضوع به اطلاع دکتر بیهوشی رسانده شود که چه مقدار مواد مخدر مصرف می کنند و چه موادی مصرف می کنند


 
پرسش ۴۷۶۱
من معلولیت دیستروفی دارم میخوام انحراف بینی عمل کنم ایا مشکلی نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

برای جراحی بینی مشکلی ندارد ولی برای بیهوشی ممکن است مشکل داشته باشید باید با یک متخصص بیهوشی مشورت کنید احتمالاً قبول نخواهند کرد که شما را بیهوش کنند


 
پرسش ۴۷۶۰
nose 4760
پاسخ دکتر حسنانی:

رفلاکس یا همان برگشت اسید معده که از معده به مری برمی گردد مانعی برای جراحی بینی نیست


 
پرسش ۴۷۵۹
nose 4759
پاسخ دکتر حسنانی:

برای بزرگ کردن پشت بینی آسیایی ها روش های مختلفی وجود دارد یا ممکن است از پروتز استفاده شود که مواد مصنوعی هستند روش دوم این است که از بافت های خود بدن استفاده شود. یکی از این بافت ها استخوان سر است که پیشنهاد شده که روش جالبی نیست و اکنون تقریباً کنار گذاشته شده است دیگری غضروف دنده است فاشیا است که از پوست سر برداشته می شود غضروف دنده را لای فاشیا می پیچیم و در قسمت پشت بینی قرار می دهیم این بهترین روشی است که الان توصیه می شود و من این روش را استفاده می کنم.


 
پرسش ۴۷۵۸
nose 4758
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر موقع جراحی بینی به دریچه های بینی دقت کافی بشود انحراف بینی اصلاح شود شاخک های بینی در صورت بزرگ بودن کوچک شود و تمام مواردی که مربوط به تنفس است کاملاً در نظر گرفته شود نه تنها صدای شما بدتر نمی شود بلکه صدای شما خیلی بهتر هم ممکن است بشود یا اصلاً هیچ تغییری نکند بنابراین چنین نیست که هر کس بینی اش را عمل کند صدایش خراب شود در اکثریت موارد هیچ مشکلی پیش نمی آید.


 
پرسش ۴۷۵۷
nose 4757
پاسخ دکتر حسنانی:

خیر، اینها فقط در حد حس باشد چنین اتفاقی نمی افتد چون ده روز بعد از عمل، بافت های بینی تقریباً جوش خورده و محکم شده است. چنین چیزی وجود ندارد و بیشتر یک احساس ذهنی است.


 
پرسش ۴۷۵۶
nose 4756
پاسخ دکتر حسنانی:

برای کوچک کردن نوک بینی راه های مختلفی وجود دارد یکی آنکه غضروف های خود بینی تراشیده و کوچک می شود و دیگر آنکه غضروف های نوک بینی توسط بخیه جمع می شود و کوچکتر می شود البته آن بخیه ها زیر پوست هستند و بنابراین نه دیده می شوند و نه لمس می شوند این روش جزء تکنیک های جراحی می باشد.


 
پرسش ۴۷۵۵
nose 4755
پاسخ دکتر حسنانی:

بله در روش بسته هم مي توان نوك بيني را كوچك نمود. تقريباً همه كارهايي كه در روش باز مي توان انجام داد در روش بسته هم قابل انجام است فقط تفاوت اين است كه در روش باز چون پست بيني باز مي شود دقت جراحي بالاتر است و احتمال خطا كمتر است ولي خب در روش بسته ورم بيني زودتر مي خوابد و بيني زودتر فرم مي گيرد بهرحال هركدام مزايا و معايب خاص خودشان را دارند.


 
پرسش ۴۷۵۴
nose 4754
پاسخ دکتر حسنانی:

دوره نقاهت اصلي يك تا دو هفته است يعني يك تا دو هفته بعد از عمل شما مي توانيد سركار برگرديد، معمولاً درد يا تنگي نفس بعد از عمل وجود ندارد.
Recovery time is one to 2 weeks. In other words, you may get back to work after 1 to 2 weeks. Usually, there is no pain or breathing problem after surgery.


 
پرسش ۴۷۵۳
nose 4753
پاسخ دکتر حسنانی:

برخي از افراد مغرضانه نظر مي دهند و حرف هايي كه مي زنند درست نيست به اينگونه افراد نمي توان اجازه داد كه هر چه مي خواهند بگويند اگر انتقادي واقعي و سازنده باشد پاك نمي كنيم.


مشاوره با دکتر حسنانی

09126115922
تلفن واتساپ و تلگرام برای درخواست مشاوره


drhosnani@gmail.com
ایمیل برای مطرح کردن سوالات پزشکی و علمی

توجه داشته باشید که به علت زیاد بودن درخواست ها، برای دریافت پاسخ، باید حدود سه روز منتظر بمانید. از شکیبایی شما پیشاپیش سپاسگزارم.

آرشیو سوالات قبلی

آرشیو
۸۹
پایان

