دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی


عضو جامعه جراحان گوش و حلق و بینی ایران | عضو جامعه جراحان پلاستیک صورت اروپا



جراحی بینی دکتر حسنانی


before after insta
گالری

مشاوره با دکتر حسنانی

09126115922
تلفن واتساپ و تلگرام برای درخواست مشاوره


drhosnani@gmail.com
ایمیل برای مطرح کردن سوالات پزشکی و علمی

توجه داشته باشید که به علت زیاد بودن درخواست ها، برای دریافت پاسخ، باید حدود سه روز منتظر بمانید. از شکیبایی شما پیشاپیش سپاسگزارم.

آرشیو سوالات قبلی

گفتگوی France24 با دکتر حسنانی

خبرنگار شبکه فرانسوی فرانس 24 اخیراً گزارشی از وضعیت توریسم سلامت در تهران تهیه نمود. یکی از افرادی که در این گزارش با آن ها مصاحبه شد، دکتر حمیدرضا حسنانی بود. دکتر حسنانی در پاسخ به این پرسش که آیا تعداد متقاضیان جراحی بینی که از کشورهای خارجی به ایران سفر می کنند افزایش داشته یا خیر، پاسخ مثبت داد با این توضیح که ...

گفتگوی BBC با دکتر حسنانی

سفر به ایران از کشورهای اروپایی و آمریکایی برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی در ۱۰ سال گذشته رشد چشمگیری داشته و افراد زیادی برای انجام عمل رینوپلاستی به ایران و تهران سفر می کنند. این پدیده در روزهای اخیر برای رسانه های خارجی جذاب شده بطوریکه بسیاری از آنها اقدام به تهیه گزارش در مورد این موضوع نموده اند.

گفتگوی ITV با دکتر حسنانی

گرایش به جراحی های زیبایی در ایران موضوع جدیدی نیست. امروزه در تهران بیش از هر شهر دیگری در جهان، عمل جراحی بینی انجام می شود. دکتر حسنانی به من گفت که حدود یک چهارم متقاضیان را نپذیرفته است. چون به نظر او، انجام جراحی برایشان غیر ضروری بوده است. از او پرسیدم انگیزۀ دیگر بیماران از انجام این عمل جراحی چه بوده است؟

داستان جراحی بینی Cyra

کایرا دختری است که از استرالیا برای انجام عمل جراحی بینی نزد دکتر حمیدرضا حسنانی به ایران سفر می کند. روی بینی اش قوز دارد و می خواهد انحراف بینی اش را برطرف نموده و نوک بینی را کمی بالا ببرد. در جلسه مشاوره با دکتر در مورد بینی مورد نظرش صحبت می کند و سوالاتش را می پرسد.

داستان جراحی بینی اسمرالدا

این فیلم، داستان دختری به نام اسمرالدا را روایت می کند که برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی به ایران سفر می کند. در این فیلم کوتاه ۵ دقیقه ای، از لحظه ای که اسمرالدا تصمیم به عمل جراحی در ایران می گیرد با او همراه می شویم و روایت او را می شنویم.

مشاوره جراحی بینی

 
  
پرسش کاربر
میبخشید من سال ۹۵ به دلیل انحراف و تورم شاخک بینی تصمیم به انجام عمل جراحی شدم... بعد از گذشت ۲ سال همچنان مشکل تنفس و همچنین از نظر شکل ظاهری یه فرورفتگی در سمت چپ بینی دارم درواقع مجددا انحراف داره بینیم.




پاسخ دکتر حسنانی
اگر انحراف بيني برگشته باشد، يعني تيغه وسط بيني كج شده باشد و اين كجي روي ظاهرش هم اثر گذاشته باشد و كلاً بيني از ظاهر كج شود، درمانش جراحي مجدد است. ولي اگر گرفتگي به دليل تورم شاخك بيني باشد، معمولاً توصيه درماني استفاده از داروهاي كوچك كننده شاخك هاي بيني است كه معمولاً با اسپري هاي حاوي كورتن كه در داخل بيني زده مي شوند امكان پذير است البته كورتن جذب نمي شود و فقط روي شاخك و محيط اطرافش اثر دارد. بنابراين عوارض مربوط به كورتن را ندارد.



پرسش کاربر
آقای دکتر سلام خیلی نگرانم لطفا کمک کنید دوسال سردرد داشتم دوماه اخیر خیلی شدید شد. درد از سمت راست بینی شروع وبه زیر چشم سمت راست کشیده وبعد به کل سر. سیتی اسکن و ام ار ای کردم حفرهای سمت راست سیاه بودن. رفتم تهران بیمارستان امیر اعلم دکتر آندوسکوبی کرد گفت هم پولیب داری هم قارچی شده باید جراهی آندوسکوپی کنی. نوبت جراهی زدن یک ماه دیگه. با توجه به خطرناک بودن بیماری درته که تا یک ماه دیگه صبر کنم. مرسی لطفا کمکم کنید


پاسخ دکتر حسنانی
اگر كه فرد اختلال ايمني نداشته باشد، مثلاً نقص ايمني ناشي از ديابت يا مرض قند طولاني يا خداي ناكرده نقص ايمني ناشي از سرطان ها يا نقص ايمني ناشي از ايدز وجود نداشته باشد، قارچ هاي داخل بيني يا سينوس معمولاً جاي نگراني ندارد. يعني فردي كه از نظر ايمني، بدن سالمي دارد، بيماري هاي قارچي در سينوسش معمولاً خطري ندارد. فقط كمي اذيت كننده است و ترشحات ايجاد مي كند و ممكن است گاهي ايجاد درد نمايد. درمان آنها با جراحي آندوسكوپيك است كه در طي آن قارچ ها خارج مي شوند و مشكل فرد حل مي شود و معمولاً خطري ندارد و حيات فرد را تهديد نمي كند. بيماري هاي قارچي سينوس فقط در افرادي كه دچار نقص ايمني هستند خطرناك است.



پرسش کاربر




پاسخ دکتر حسنانی
هفته اول بعد از عمل يك قالب گچي يا پلاستيكي كه به آن اسپيلينت گفته مي شود روي بيني هست و مي توانيد روي آن عينكتان را بزنيد ولي بعد از هفته اول كه آن قالب برداشته مي شود بهتر است كه تا يك ماه از عينك استفاده نكنيد چون عينك مي تواند روي استخوان هاي بيني كه تراش خورده تأثير بگذارد و شكل آنها را تغيير دهد. بعد از گذشت حدوداً چهل روز عينك زدن مشكلي ايجاد نمي كند و با خيال راحت مي توانيد از عينك استفاده كنيد.



پرسش کاربر
سلام وقت بخیر . من بعد از عمل به کسایی برا عیادت پیشم اومدن کمی توضیح دادم و حرف زدم . حرف زدن چه تاثیری رو عمل خواهد داشت ؟


پاسخ دکتر حسنانی
توصيه كلي ما آن است كه بعد از عمل حركاتي كه باعث مي شود فك شديد حركت كند مثل خنديدن شديد به مدت يك الي دو ماه انجام نشود. اگر حرف زدن در حد چند جمله باشد و در حد پاسخ دادن كارهاي روزمره باشد مشكلي ايجاد نمي كند ولي اينكه بنشينيد و با دوستتان يك ساعت پشت سر هم حرف بزنيد توصيه ما آن است كه يك الي دو ماه يا حداقل يك ماه كمتر صحبت شود ولي معمولاً حرف زدن مشكل آنچناني ايجاد نمي كند. نگران نباشيد.



پرسش کاربر




پاسخ دکتر حسنانی
داروهايي مثل متاتروكسات كه ترميم بافت ها را دچار اختلال مي كنند بهتر است دو هفته قبل و حداقل دو هفته بعد از جراحي استفاده نشوند. البته بعد از جراحي، هرچه مدت استفاده از آنها بيشتر باشد بهتر است. مثلاً يك الي دو ماه استفاده نشوند ولي گاهي استفاده نكردن از اينها مي تواند باعث عود كردن بيماري زمينه اي كه در مورد شما بيماري آرتريت روماتوئيد است شود. به همين خاطر بايد رابطه اي بين پزشك جراح و پزشكي كه مسئول درمان بيماري اصلي شما است برقرار باشد. حداكثر زماني كه آن دارو مي تواند قطع شود را در حقيقت بايد پزشك اصلي شما كه براي درمان بيماري تان تحت نظرشان هستيد مشخص كند كه چه مدت مي توانيد اين دارو را استفاده نكنيد. ولي از نظر ما، هرچه مدت استفاده نكردن آن بعد از عمل بيشتر باشد بهتر است.



پرسش کاربر
سلام اقای دکتر شرمنده مزاحم شدم وقتتون بخیر من ۲ ماهه بینیم رو عمل کردم گوشتی بود برام غضروف گذاشتن و انحراف تیغه بینی داشتم که درست کرده بعد من میکاپ کارم و روزی ۷،۸ ساعت کار میکنم و بیشتر مجبورم سرم رو پایین بندازم ایا به مرمر نوک بینیم افتاده نمیشه و لازمه بیشتر از ۲ ماه چسب بزنم؟؟ ممنون میشم جواب بدین


پاسخ دکتر حسنانی
پايين نگه داشتن سر باعث افتادگي نوك بيني نمي شود. افتادگي نوك بيني مربوط به تكنيك جراحي است اگر تكنيك جراحي دقيق انجام شده باشد افتادگي اتفاق نمي افتد اينكه سرتان را به مدت طولاني پايين نگه داريد تنها اتفاقي كه ممكن است بيفتد آن است كه ممكن است بيني ورم كند و ورم آن ديرتر بخوابد ولي باعث تغيير شكل بيني يا تغيير نتايج جراحي نمي شود.



پرسش کاربر
سلام دكتر من عمل كردم الان دو هفته ديگه از عملم ميگذره ولي در يكي از سوراخاي بينيم احساس تنگي نفس ميكنم و احساس ميكنم ك داخلش خيلي تنگ تر ميخواستم بدونم ميشه بر اثر تورم بافت هاي داخلي باشه اين تنگي يا بر اثر ديگه اي البته فقط يطرف از بينيم ممنون ميشم زود تر پاسخ بدين و منو از اين دل نگروني در بيارين اخه سابقه تنگي نفسي هم نداشتم


پاسخ دکتر حسنانی
گرفتگي يك طرفه بيني بعد از جراحي مي تواند به علت تورم بافت هاي داخل بيني مثلاً شاخك بيني ايجاد شده باشد. همچنين مي تواند به دليل باقي ماندن انحراف تيغه وسط بيني باشد. يا اينكه تيغه وسط بيني در حين جراحي منحرف شده باشد. به هرحال تشخيص اينها به وسيله معاينه حضوري است. يعني با معاينه داخل بيني مي توان آن را تشخيص داد. اما براي اينكه مطمئن شويد مشكل چيست بايد صبر كنيد. دو ماه بعد از عمل دوباره معاينه شويد. معاينه دو ماه بعد از عمل در اين زمينه دقيق تر است. چون تورم هاي داخل بيني برطرف شده. معمولاً اكثريت قريب به اتفاق اين مشكلات گرفتگي بعد از عمل، ظرف دو ماه اول برطرف مي شود. اگر بعد از دو ماه اول همچنان باقي مانده باشد مي توان بررسي كرد. ممكن است تنگي دريچه هاي بيني اتفاق افتاده باشد. بيني دو دريچه دارد يكي دريچه خارجي (نزدیک سوراخ بيني) يكي دريچه داخلي كه يك سانت عقب تر است و فضاي تنگي است كه هوا از آن رد مي شود. در حين جراحي گاهي هر كدام از اين دريچه ها ممكن است تنگ شده باشد و گرفتگي ايجاد شده باشد. يا ممكن است كه تيغه وسط بيني منحرف شده باشد. يا انحرافش باقي مانده باشد. يا ممكن است شاخك بزرگي در آن ناحيه بوده باشد كه كوچك نشده است. هر كدام از اين عوامل مي تواند عامل تنگي يك طرفه بيني باشد كه اين را در حين معاينه حضوري بعد از ماه دوم بعد از دو ماه از جراحي مي توان تشخيص داد.



پرسش کاربر




پاسخ دکتر حسنانی
سينوزيت هايي كه بيشتر از سه ماه طول بكشد و به درمان هاي دارويي پاسخ ندهد و با آنتي بيوتيك درمان نشود معمولاً كانديد انجام جراحي سينوس به وسيله آندوسكوپ هستند. آندوسكوپ ها، لنزهايي هستند كه از سوراخ بيني وارد مي شوند به وسيله آنها دهانه سينوس ها را باز مي كنيم و عفونت و ترشحات داخل سينوس را تخليه مي كنيم. به اشتباه مردم اين آندوسكوپ را ليزر مي نامند و كسي كه عمل آندوسكوپي انجام داده را مي گويند با ليزر عمل كرده ولي صحيح و علمي آن استفاده از آندوسكوپ مي باشد. در حقيقت ليزر اينجا استفاده نمي شود. آندوسكوپ ها مزيتشان آن است كه هيچ برشي داده نمي شود برخلاف روش هاي قديمي كه برش داده مي شد آندوسكوپ نياز به برش ندارد با اين لنزها وارد بيني و سينوس مي شويم ترشحات و عفونت را تخليه مي كنيم و مشكل برطرف مي شود.



پرسش کاربر




پاسخ دکتر حسنانی
پروجكشن يا ارتفاع بيني استاندارد خاصي دارد و آن استاندارد آن است كه 65 درصد طول بيني باشد. طول بيني هم استانداردي دارد: طول بيني بايد 65 درصد يك سوم مياني صورت باشد هر كدام از اينها را بر اساس اين استانداردها طراحي مي كنيم. شما قسمت پشت بيني تان زياد تراشيده شده است اما به همين علت به نظر مي رسد نوك بيني بلند است حال يا خواسته خودتان بوده كه مي خواستيد قوس زياد داشته باشد يا هرچه . بهرحال به اشتباه به نظر مي رسد كه پروجكشن يا ارتفاع بيني تان زياد است اما در حقيقت اين يك پروجكشن كاذب است بخاطر اينكه پشت بيني زياد پايين آورده شده است. در هر صورت اگر بخواهم به صورت كلي به سوالتان جواب دهم پروجكشن را مي توان با عمل ترميمي كم كرد در صورتي كه صلاح باشد. من معمولاً عمل هاي ترميمي را با بيهوشي عمومي انجام مي دهم. با بي حسي موضعي انجام نمي دهم.



پرسش کاربر




پاسخ دکتر حسنانی
خير. شما مي توانيد از براكت دندانپزشكي استفاده كنيد و هيچ اثري روي نتيجه جراحي بيني يا پروتز چانه نخواهد داشت. دو ماه بعد از عمل به راحتي مي توانيد استفاده كنيد. حتي هفته اول بعد از عمل هم مي توان استفاده كرد به شرطي كه با دقت انجام شود و روي بيني و روي چانه فشاري وارد نشود ولي بهرحال بعد از دو ماه گذشتن از عمل مشكلي وجود ندارد.