معیارهای زیبایی بینی، عوارض جراحی بینی، فرق روش باز و بسته، لیزر در جراحی بینی، حقایقی در مورد دستگاه های کوچک کننده بینی، بررسی انتقادات به این جراحی، تاریخچه جراحی بینی، نکات قبل و بعد از عمل بینی و درصد موفقیت جراحی بینی از مطالبی هستند که در سایت دکتر حسنانی به قلم ایشان نوشته و درج شده اند.
راهنمای کامل جراحی بینی: سرفصلها و نکات ضروری
جراحی بینی یا رینوپلاستی عمل تغییر شکل بینی با هدف زیباسازی بینی و با حفظ عملکردهای طبیعی آن است. رینو به معنای بینی و پلاستی به معنای تغییر شکل دادن است. رینوپلاستی یا جراحی بینی به عملی گفته می شود که در آن، جراحی با در نظر گرفتن ملاحظاتی از قبیل عدم ایجاد مشکلات تنفسی، اقدام به زیباسازی و انجام تکنیک های جراحی پلاستیک و جراحی زیبایی بینی با هدف تغییر شکل و بهبود ظاهر بینی می نماید. در این قسمت تمام نکات جراحی بینی به صورت خلاصه و سرفصل وار ارائه شده است.
ادامه مطلب
جراحی بینی ترمیمی: چرا باید یک سال صبر کنید؟
اگر یک بار عمل جراحی انجام داده اید و از نتیجۀ جراحی راضی نیستید، برای هرگونه اقدام در خصوص جراحی بینی ترمیمی یا ثانویه حداقل یک سال صبر کنید. اگر می خواهید برای بار دوم عمل جراحی انجام دهید، نکات این بخش را به خوبی رعایت کنید
ادامه مطلب
راهنمای شستوشوی بینی پس از جراحی | از قطره تا سرنگ
از سه هفته بعد از عمل جراحی بینی می توانید مطابق روشی که در این قسمت توسط دکتر حسنانی آموزش داده شده، با استفاده از سرنگ بینی خود را بشوئید. در سه هفته اول استفاده از قطره های بینی کفایت می کند. برای شست وشوی بینی روش های مختلفی معرفی شده. اما برای شست وشوی بینی عمل شده، بهترین روش به عقیدۀ دکتر حسنانی، استفاده از سرنگ است.
ادامه مطلب
غضروف مصنوعی در جراحی بینی: چه زمانی لازم است؟
آیا در جراحی بینی از غضروف مصنوعی یا پروتز استفاده میشود؟ در مواقعی که تیغه وسط بینى ( سپتوم ) غضروف كافى براى تقویت نوك بینى در اختیار جراح قرار نمى دهد، بعضى از جراحان از غضروف مصنوعى ( پروتز ) براى تقویت نوك بینى استفاده مى كنند.
ادامه مطلب
چسب بینی بعد از عمل: چطور بزنیم و تا کی ادامه دهیم؟
چسب زدن به بینی بعد از عمل، دو فایدۀ مهم دارد: کاهش ورم بینی و بهتر فرم گرفتن بینی. فیلم آموزش روش چسب زدن بینی، همچنین آموزش گام به گام چسب زدن روی بینی بعد از عمل جراحی در این قسمت ارائه شده است. بعد از جراحی زیبایی بینی بهتر است دو هفته تا دو ماه روی بینی چسب بزنید. روش صحیح استفاده از چسب بینی، به این صورت است که ابتدا بینی و گونه های خود را به خوبی تمیز کنید سپس چسب کاغذی...
ادامه مطلب
مصاحبه BBC با دکتر حمیدرضا حسنانی
سفر به ایران از کشورهای اروپایی و آمریکایی برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی در 10 سال گذشته رشد چشمگیری داشته و افراد زیادی برای انجام عمل رینوپلاستی به ایران و تهران سفر می کنند. این پدیده در روزهای اخیر برای رسانه های خارجی جذاب شده بطوریکه بسیاری از آنها اقدام به تهیه گزارش در مورد این موضوع نموده اند.
ادامه مطلب
فیلم واقعی و فیلم انیمیشن عمل بینی | دکتر حسنانی
در این بخش می توانید فیلم عمل واقعی دکتر حسنانی در اتاق عمل ایشان حین جراحی فیلمبرداری شده را مشاهده بفرمایید. در صورتی که حساس هستید و دیدن صحنه های جراحی شما را آزرده می کند، بهتر است فیلم انیمیشن عمل بینی را ببینید. این فیلم ها به زبان فارسی، انگلیسی و عربی در دسترس هستند.
ادامه مطلب
مصاحبه شبکه France 24 با دکتر حسنانی
سفر به ایران از کشورهای اروپایی و آمریکایی برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی در 10 سال گذشته رشد چشمگیری داشته و افراد زیادی برای انجام عمل رینوپلاستی به ایران و تهران سفر می کنند. این پدیده در روزهای اخیر برای رسانه های خارجی جذاب شده بطوریکه بسیاری از آنها اقدام به تهیه گزارش در مورد این موضوع نموده اند.
ادامه مطلب
فیلمهای جراحی بینی نزد دکتر حسنانی | تجربه چهار بیمار از استرالیا تا ایران
داستان جراحی بینی نجیم ، کایرا، اسمرالدا و آمال به صورت فیلم کوتاه در این بخش ارائه شده است. برای آن دسته از دوستانی که از دیدن صحنه های جراحی آزرده می شوند، فیلم ها به دو شکل دارای اپیزود جراحی و فاقد اپیزود جراحی ارائه شده و در این قسمت در دسترس است. اسمرالدا از دوستان نزدیک آمال است که یک سال پس از او برای جراحی بینی نزد دکتر حسنانی مراجعه نمود.
ادامه مطلب
پرسش و پاسخ درباره جراحی بینی | سوالات خود را از دکتر حسنانی بپرسید
در صورتی که درخواست شما طرح پرسش در خصوص عمل جراحی پلاستیک بینی است یا سؤال پزشکی مربوط به آن دارید، می توانید پرسش خود را با در نظر گرفتن موارد ممنوعه که در انتهای این صفحه توضیح داده شده،برای دکتر حسنانی ارسال نمایید. مواردی از قبیل پرسش در خصوص کار همکاران و نظردهی در مورد جراحی هایی که توسط همکاران دیگر انجام شده، از مواردی هستند که پاسخ داده نمی شوند.
ادامه مطلب
سوالات متداول جراحی بینی | پرسش و پاسخ با دکتر حسنانی
برخی از پرسش ها، متداول هستند. یعنی مکرراً توسط بازدیدکنندگان سایت و متقاضیان جراحی بینی پرسیده می شوند. سؤالاتی از قبیل سن جراحی بینی، بهترین فصل برای عمل بینی، تفاوت روش باز و بسته و غیره در این بخش پاسخ داده شده است. توصیه می شود قبل از مطرح کردن پرسش خود، این پرسش و پاسخ ها را بخوانید.
ادامه مطلب
بهترین فصل برای عمل بینی | دکتر حسنانی
برای جراحی بینی فصل خاصی توصیه نمی شود. مطالب متعددی که در خصوص بهتر بودن فصل زمستان یا فصل تابستان ارائه می شوند، پایه علمی ندارند. برخی می گویند در فصل زمستان سرماخوردگی بیشتر است یا در فصل بهار آلرژی زیاد است یا می گویند در فصل تابستان چون هوا گرم است، ورم بینی بدتر می شود. واقعیت این است که برای جراحی بینی فصل خاصی توصیه نمی شود.
ادامه مطلب
پرواز با هواپیما و مسافرت بعد از عمل بینی | دستورالعملهای ضروری دکتر حسنانی
برای بیمارانی که از شهرستان های دور یا کشورهای خارجی مسافرت می کنند، پرواز با هواپیما حداقل تا یک هفته توصیه نمی شود. اگر مشکل خاصی مثل خونریزی بینی پیش نیاید، برای مسافرت داخل کشور می توان بعد از 48 ساعت با هواپیما پرواز نمود. برای افرادی که از راه های دور مراجعه می کنند و همچنین برای افرادی که از خارج از کشور سفر می کنند، مسافرت با هواپیما پس از یک هفته امکانپذیر است.
ادامه مطلب
طراحی کامپیوتری بینی | دکتر حسنانی
بکارگیری نرم افزارهای کامپیوتری مثل فوتوشاپ، می تواند مانند ابزاری برای تعامل پزشک و بیمار استفاده شود. اما نتیجۀ طراحی کامپیوتری را نمی توان تضمین نمود. در کل بهتر است به جای درخواست طراحی کامپیوتری...
ادامه مطلب
گالری عکس جراحی بینی گوشتی | نمونه کارهای دکتر حسنانی
بینی هایی که دارای پوست ضخیم می باشند را بینی گوشتی می نامند. در این بینی ها معمولاً غضروف و استخوان ضعیف هستند. با تکنیک های جدید، دستیابی به زیبایی برای بینی های گوشتی نیز میسر شده. در این صفحه، گالری جراحی های بینی گوشتی دکتر حسنانی را ملاحظه می فرمایید.
ادامه مطلب
انحراف و کجی بینی | دکتر حسنانی
انحراف بینی با کجی بینی فرق دارد. کج بودن تیغۀ داخل بینی، با کج بودن خود بینی اشتباه می شود. در داخل بینی یک صفحۀ عمودی نازک به نام سپتوم وجود دارد که مانند ستون چادر، بینی را پابرجا نگاه می دارد....
ادامه مطلب
جراحی بینی با لیزر | آیا «رینوپلاستی تماملیزری» ممکن است؟
شنیده شده که برخی جراحان ادعاهایی مانند جراحی بدون تامپون، بدون اسپلینت و با لیزر را مطرح می کنند. آیا این ها حقیقت دارد؟ برخی از ادعاهای جراحان مانند «جراحی بدون تامپون»، «حذف اسپلینت» یا «لیزری بودن کامل عمل» در شرایط خاص و با تکنیکهای پیشرفته ممکن است قابل اجرا باشند، اما اغلب این موارد به محدودیتهایی مانند ساده بودن جراحی یا مهارت بسیار بالای جراح وابسته است. تامپون و اسپلینت در بیشتر موارد برای حفظ ساختار بینی و کاهش عوارض ضروریاند و لیزر صرفاً به عنوان ابزار کمکی در کنار تیغ جراحی کاربرد دارد، نه به عنوان روش اصلی. بنابراین، این ادعاها گاهی اغراقآمیز هستند و باید با دقت و واقعبینی بررسی شوند.
ادامه مطلب
کوچک کردن شاخک های بینی | دکتر حسنانی
امکان کوچک کردن شاخک بینی با بیحسی وجود دارد. برای اصلاح مشکل تنفسی ناشی از بزرگی شاخک بینی بهترین و موثرترین جراحی رزکشن ساب موکوزال است که به معنی خارج کردن استخوان داخل شاخک است. سوزاندن شاخک تاثیرات دراز مدت ندارد.
ادامه مطلب
آلرژی و جراحی بینی: آیا حساسیت مانع رینوپلاستی میشود؟
آلرژی و حساسیت به خودی خود منعی برای انجام عمل جراحی بینی نیست. آلرژی نوعی افزایش واکنش فرد است نسبت به موادی که به صورت طبیعی در محیط وجود دارد. مثلاً برخی گیاهان در بهار گرده افشانی نموده و موجب ایجاد آلرژی در افراد مستعد می شود. در آلرژی فصلی، فرد مبتلا در فصول خاصی از سال دچار علائم حساسیت می شود. در آلرژی سالیانه، فرد مبتلا در تمامی طول سال به علائم فوق دچار می شود.
ادامه مطلب
تفاوتهای کلیدی رینوپلاستی مردانه و زنانه؛ از قوس پشت بینی تا زاویه نوک
سبک جراحی بینی در آقایان و خانم ها متفاوت است. زیرا گرایش این دو جنس نسبت به جراحی تا حدودی متفاوت است. بینی های مردانه طبیعی تر بوده، قوس ایجاد شده روی ناحیه پل بینی کمتر است و زاویه بین نوک بینی و لب در آقایان معمولاً کمتر از خانم ها است. در صورتی که خطی از ریشۀ بینی به نوک بینی رسم کنیم، پشت بینی در خانم ها دو میلی متر عقب تر از این خط قرار می گیرد. در آقایان بهتر است روی این خط باشد. زاویه بندی در جراحی بینی بسیار مهم است. این زوایا برای خانم ها و آقایان تفاوت هایی دارد.
ادامه مطلب
اقدامات دندانپزشکی قبل یا بعد از عمل بینی: ترتیب درست برای بهترین نتیجه + نکات طلایی
یک ماه پس از عمل می توانید کارهای دندان پزشکی خود را انجام دهید. جراحی فک بر جراحی بینی مقدم هست اگر کسی می خواهد فک خود را عمل کند ابتدا باید عمل فک را انجام دهد سپس به سراغ جراحی بینی برود. لاً هرگونه عملی روی فک بالا، بهتر است قبل از جراحی بینی انجام شود اگر قرار است جراحی روی فک انجام شود و فرم فک جابجا شود و تغییر کند باید اول حتماً فک بالا عمل شود و بعد جراحی بینی انجام شود ولی از آنجا که ارتودنسی تأثیر ناچیزی روی شکل فک دارد و بیشتر روی فرم دندان ها اثر دارد مثل جراحی فک نیست. هرچند بهتر است آنهم اول انجام شود بعد جراحی بینی انجام شود. ولی بهرحال چون تأثیرات آن خیلی شدید نیست همزمان برای کسی که ارتودنسی دارد می تواند عمل جراحی بینی انجام داد. اقدامات دندانپزشکی قبل از عمل بینی مشکلی ندارد ولی بعد از عمل بینی بهتر است تا یکماه کارهای دندانپزشکی انجام نشود.
ادامه مطلب
خرخر شبانه ( خروپف ) و جراحى بینى | دکتر حسنانی
عامل ایجاد خرخر شبانه ( خروپف ) معمولا به دلیل وجود مشكلاتى در سطح حلق است. انسداد و گرفتگى بینى معمولا عامل اصلى ایجاد خروپف نیست. بنابراین انحراف تیغه بینى یا وجود پولیپ در بینى یا آلرژى نمى تواند عامل اصلى ایجاد خروپف باشد. با این حال گرفتگى بینى كیفیت خواب را پایین مى آورد و تنفس دهانى حین خواب ایجاد مى كند و مى تواند تشدید كننده خروپف باشد.
ادامه مطلب
بینی شناسی - Rhinology | دکتر حسنانی
بینی جزئی از صورت و بخشی از دستگاه تنفسی است. وظیفۀ اصلی بینی، تهویه و تصویۀ هواست. سینوس ها، چهار حفرۀ توخالی هستند که به بینی متصل می-شوند. سینوس ها نقش کیسۀ هوا را در تصادفات ایجاد می کنند...
ادامه مطلب
بدنسازی و جراحی بینی: بهترین زمان شروع + هشدارهای مهم درباره مکملها
بعد از گذشت دو ماه از عمل بینی، بدنسازی می توانید داشته باشید ولی برای بازی کردن با توپ، چون احتمال دارد که بینی تان ضربه بخورد، سه ماه صبر کنید. قرص های بدنسازی و هرگونه قرص های مکمل دیگر باید دو هفته قبل از انجام عمل جراحی بینی قطع شوند و بهتر است تا دو هفته بعد از عمل نیز شروع نشوند. برخی از اینها موجب اختلال خونریزی می دهند و ممکن است حین عمل یا بعد از عمل بینی دچار خونریزی شود. دو ماه بعد از عمل بینی ورزش بدنسازی مانعی ندارد .
ادامه مطلب
تاثیر الکل بر خونریزی و ورم بعد از عمل بینی
الکل مى تواند باعث گشاد شدن رگ هاى بینى بشود و احتمال خونریزى بعد از جراحى ( عمل صورت و عمل بینی و جراحی پلک ) را افزایش مى دهد. همچنین الکل مى تواند از طریق همین مكانیسم باعث افزایش ورم بینى بعد از جراحى بشود.
ادامه مطلب
علت بوی بد بینی بعد از عمل | احتمالات و راهکارها
بخیه های زیر پوستی به مخاط داخل بینی راه پیدا کرده و یک مقداری ترشحات عفونی نیز زیر پوست می رود و بوی بد می دهد این را باید مرتب شستشو بدهید. سینوزیت مزمن یعنی سینوزیتی که بیشتر از سه ماه طول کشیده باشد می تواند عامل بوی بد دهان باشد. بوی بد داخل بینی معمولا با شست و شو مکرر بینی و استفاده گاه گاه از آنتیبیوتیک برطرف میشود. هماتوم سپتوم(Hematoma Septum) به این صورت اتفاق می افتد که داخل تیغه ی وسط بینی خونریزی اتفاق می افتد و مخاط روی آن بلند می شود و باعث کیپ شدن بینی و ایجاد مشکل در تنفس میشود. بعد از گذشت چند روز از خونریزی درون تیغه، آن خون عفونی میشود و بوی بدی می دهد.
ادامه مطلب
شستشوی بینی بعد از رینوپلاستی: با سرنگ یا بطری؟ راهنمای کامل
شستشوی بینی پس از عمل بینی (رینوپلاستی) یکی از مراحل مهم مراقبتهای پس از عمل است که گاهی توصیه می شود. میتوانید از محلولهای آماده نرمال سالین یا محلول خانگی (آب جوشیده سرد + نمک بدون ید) استفاده کنید. از سرنگ بدون سوزن استفاده کنید. از بطری مخصوص شستشو (مانند نتی پات) استفاده نکنید
ادامه مطلب
اگر بینی بعد از عمل ضربه ببیند چه میشود؟ از خونریزی تا کجی بینی
اگر بعد از جراحی، بینی دچار ضربهای ناخواسته شد، حتما باید با توجه علائم خود، اقدامات لازم انجام داده و در اولین فرصت با پزشک خود مشورت و یا در صورت لزوم حضوری به پزشک مراجعه کنید. بطور کلی اگر ضربه به قدری باشد که بلافاصله بعد از آن بینی دچار درد و یا خونریزی همراه با تغییر شکل آنی در آن، مثلا کج شدگی، نشده باشد، معمولا جای نگرانی نیست. در غیر اینصورت نیاز به معاینه خواهد بود. ضربه اگر خیلی محکم نبوده، تغییر شکل ایجاد نشده، تنفستان مشکل نشده بعید است که باعث ایجاد شکستگی شده باشد. اگر ضربه خیلی شدید بوده و باعث تغییر شکل ظاهری بینی شده، یعنی مثلا به طور واضح، بینی کج شده است در این حالت مشکل پیش آمده است. ولی اگر ظاهر بینی به نظر می رسد که تغییری نکرده است خونریزی شدید نداشته اید درد آنچنانی که طول بکشد نداشته اید این بعید است که مشکل پیش آمده باشد. برای تشخیص دقیق تر و پاسخ دقیق تر نیاز به معاینه حضوری است.
ادامه مطلب
گرفتگی بینی بعد از عمل: آلرژی، التهاب یا سینوزیت؟ راهنمای تشخیص و درمان
گرفتگی بینی که جابجا می شود و فقط در یک سمت خاص بینی نیست معمولاً علتش آلرژی است. اگر گرفتگی به دلیل تورم شاخک بینی باشد، معمولاً توصیه درمانی استفاده از داروهای کوچک کننده شاخک های بینی است. گرفتگی بینی بعد از عمل می تواند به دلیل آلرژی یا حساسیت و یا انواع التهابات بینی باشد. علائم سینوزیت عبارتند از: ترشحات چرکی در بینی، احتقان بینی، احساس پری و فشار در صورت، خلط پشت حلق، سرفه، تب خفیف
ادامه مطلب
آیا جراحی بینی خطر مرگ دارد؟ پاسخ صادقانه یک جراح با ۱۲ هزار عمل موفق
آیا جراحی بینی میتواند مرگبار باشد؟ واقعیتهای آماری و تجربه جراحان حرفهای را بخوانید تا با خیالی آسوده تصمیم بگیرید. امکان مرگ در جراحی بینی بسیار پایین است. مثل این است که بپرسیم اگر سوار هواپیما بشویم احتمال سقوط هواپیما وجود دارد یا ندارد. من بیش از 12 هزار نفر را تا کنون جراحی کردم و هیچکدام خداروشکر تا الان فوت نکرده اند و همگی زنده هستند.
ادامه مطلب
براق شدن پوست بینى بعد از جراحى زیبایى بینى | بخوانید چرا | دکتر حسنانی
پوست بینی بعد از عمل رینوپلاستی ممکن است به طور موقت براق یا چرب به نظر برسد که این حالت معمولاً به دلایل زیر اتفاق میافتد: جراحی بینی ممکن است موقتاً غدد چربی پوست را تحریک کند. برخی افراد متوجه میشوند پوست بینیشان چربتر از قبل شده که این هم میتواند باعث براقی شود. این وضعیت معمولاً با بازگشت به حالت طبیعی پوست (۳ تا ۶ ماه بعد) از بین میرود.
ادامه مطلب
تبخال و جراحی بینی: هشدارها، داروها و زمان مناسب عمل
اگر سابقه تبخال دارید (خصوصاً تبخال لب یا بینی)، حتماً قبل از عمل به جراح اطلاع دهید. در برخی موارد، جراح داروی ضدویروس (مثل آسیکلوویر یا والاسیکلوویر) را قبل از عمل تجویز میکند تا از فعال شدن تبخال جلوگیری شود. اگر در روزهای نزدیک به عمل تبخال فعال دارید، ممکن است جراحی به تعویق بیفتد تا عفونت کاملاً بهبود یابد.
ادامه مطلب
اول ارتودنسی کنم یا عمل بینی؟ | دکتر حسنانی پاسخ می دهد
در كل بهتر است هر گونه تغییرات روى شكل ظاهرى فك ها قبل از جراحى بینى انجام شود. ارتودنسى در سنى كه جراحى بینى انجام مى شود هیچ تاثیرى روى نتیجه جراحى بینى ندارد و بنابراین تقدم یا تاخرى نسبت به جراحى بینى ندارد و بسته به ترجیح بیمار هر كدام مى تواند زودتر انجام گیرد. حتى همزمان با فرآیند ارتودنسى ، جراحى بینى قابل انجام است و هیچ تداخلى با یكدیگر ندارند
ادامه مطلب
چهار تصور اشتباه درباره جراحی بینی که باید همین حالا فراموش کنید!
برخی به اشتباه فکر می کنند عمل جراحی بینی را می توان به صورت جزئی انجام داد. مثلا از جراح خود می خواند فقط قوز بینی را بردار و فکر می کنند کاری بسیار آسان است. اشتباه دیگر آنکه فکر می کنند عمل رینوپلاستی می تواند تحت پوشش بیمه قرار گیرد. اشتباه بعدی تصور اجتناب ناپذیر بودن اثرات جراحی است. برخی فکر می کنند بینی عملی حتما مشخص است. تصور غلط شبیه سازی بینی هنرپیشه های هالیوود روی صورت فرد نیز از اشتباهات پرتکرار است.
ادامه مطلب
انواع ترشحات بینی پس از عمل: از خونابه تا چرک + اقدامات لازم
بعد از عمل بینی (رینوپلاستی)، ترشحات مختلفی ممکن است از بینی خارج شود که هر کدام علت و معنای خاصی دارند. در اینجا انواع ترشحات بینی پس از عمل و توضیحاتی درباره هر یک آورده شده است: ترشحات خونی یا خونابه مخلوطی از خون و مایع شفاف (در روزهای اول پس از عمل). ترشحات زرد یا سبز (چرکی): علت ترشحات چرکی باید بررسی شود و حتماً باید درمان شود و ترشحات چرکی نباید به حال خودش گذاشته شود زیرا ترشحات چرکی معمولاً پیشرفت می کند. ترشحات مخاطی غلیظ، سفید و شیری رنگ
ادامه مطلب
چسبندگی بینی پس از عمل: علائم، تشخیص و درمان تخصصی
در چسبندگی، تیغه وسط بینی به دیواره های کناره های بینی می چسبد در این حالت، فرد بیشتر احساس تنگی نفس دارد و مشکل اصلی که از آن شکایت دارد آن است که نمی تواند نفس بکشد یک معاینه ساده تکلیف را مشخص می کند که مشکل شما چسبندگی است یا عفونت سینوس ها
ادامه مطلب
کاهش حس چشایی بعد از عمل بینی: نکات مهم و اقدامات لازم
حس چشایى بعد از جراحى بینى ممکن است به صورت موقتی دچار اخلال شود. پس از جراحی بینی، اختلال موقتی در حس چشایی شایع است که عمدتاً به دلیل تورم مسیرهای بویایی (که ۸۰% درک طعمها را تشکیل میدهند)، خشکی دهان ناشی از تنفس دهانی، التهاب عصب بویایی یا تأثیر داروها رخ میدهد. این حالت معمولاً طی ۲ تا ۶ هفته با کاهش تورم و بهبود جریان هوا در بینی برطرف میشود. برای تسریع بهبودی، شستشوی بینی با محلول سالین، مرطوب نگه داشتن دهان و مصرف غذاهای ملایم توصیه میشود. اگر مشکل پس از ۳ ماه ادامه یابد، باید با جراح مشورت کنید.
ادامه مطلب
توربینوپلاستی چیست؟ همه چیز درباره جراحی کوچک کردن شاخکهای بینی
شاخکهای بینی (Turbinates) ساختارهای استخوانی پوشیده از بافت نرم (مخاط) در دیوارههای داخلی بینی هستند که سه جفت پایین، میانی و فوقانی دارند. وظیفه اصلی آنها مرطوب کردن، گرم کردن و فیلتر کردن هوای تنفسی است. اگر این شاخکها بهدلیل آلرژی یا التهاب بزرگ شوند، میتوانند باعث گرفتگی بینی و مشکل در تنفس شوند. در این موارد، جراحی کوچک کردن شاخکها (توربینوپلاستی) انجام میشود.
ادامه مطلب
تهوع و استفراغ بعد از جراحی بینی: علت، زمان بهبود و هشدارها
با وجود داروهای جدید بیهوشی تهوع و استفراغ بعد از عمل پدیده شایعی نیست. با این حال داروهای ضد استفراغ قوی وجود دارد. با این حال احتمال تهوع و استفراغ بعد از عمل بینی وجود دارد اما تاثیری روی نتیجه جراحی ندارد. این عارضه معمولاً طی ۲۴ ساعت اول بهبود مییابد، اما در صورت تداوم یا همراهی با علائم خطرناک (مانند استفراغ خونی یا سردرد شدید)، باید فوراً به پزشک اطلاع دهید.
ادامه مطلب
جراحی بینی برای نژادهای آسیایی و افغان | دکتر حسنانی
ویژگی خاص بینی های آسیایی مثل بینی افغانی ها، چینی ها و کره ای ها این است که در نمای نیم رخ، بینی نسبت به صورت به اندازه کافی رشد نکرده است. این رشد ناکافی باعث می شود که علاوه بر نمای نیم رخ، بینی در نمای تمام رخ هم، پهن و بدون حالت به نظر برسد.
ادامه مطلب
جراحی بینی و زایمان طبیعی: ارتباطی وجود دارد؟ پاسخ علمی دکتر حسنانی
كسانی كه جراحی زیبایی بینی انجام می دهند، نمی توانند طبیعی زایمان كنند!! این باور کاملاً نادرست است و هیچ ارتباط علمی بین جراحی بینی (رینوپلاستی) و توانایی زایمان طبیعی وجود ندارد. جراحی بینی فقط بر ساختارهای خارجی و داخلی بینی تأثیر میگذارد و هیچ تأثیری بر اندامهای لگن یا روند زایمان ندارد. انتخاب بین زایمان طبیعی یا سزارین تنها به عوامل مرتبط با سلامت مادر و جنین بستگی دارد، نه جراحیهای زیبایی بینی!
ادامه مطلب
خطرات سرماخوردگی برای جراحی بینی: از بیهوشی تا عفونت ریه
در صورتى كه سرماخوردگى در دوره فعال باشد بهتر است انجام جراحى بینى حداقل یك هفته به تعویق بیافتد زیرا ریسك ایجاد عوارض بیهوشى و همچنین عفونت ریه بیشتر مى شود و دوره نقاهت و بهبودى جراحى هم سخت تر و طولانى تر خواهد شد. ویروس سرماخوردگی چه نقشی دارد؟ علائم سرماخوردگی چیست؟ سرماخوردگی چه خطراتی برای جراحی بینی دارد. درمان سرماخوردگی بعد از عمل بینی سرماخوردگی بعد از عمل زیبایی بینی سرما برای بینی عمل شده ماساژ بینی بعد از جراحی بهترین فصل عمل بینی درمان آبریزش بینی بعد از عمل بینی سرماخوردگی قبل از عمل جراحی
ادامه مطلب
بزرگترین بینی جهان - سرگرمی | دکتر حسنانی
بزرگترین بینی جهان متعلق به کیست؟ آمار جراحی بینی در ایران هفت برابر آمریکاست. نظرسنجی: علت بالا بودن تعداد متقاضیان جراحی بینی را چه می دانید؟ به نظر شما شکل بینی باید بعد از عمل به وضوح تغییر کند یا در حد رفع عیوب؟...
ادامه مطلب
سربالا کردن نوک بینی: از کوتاه کردن غضروف تا روشهای مدرن
در گذشته جراحان براى اصلاح افتادگى نوك بینى غضروف هاى بینى را كوتاه مى كردند. اشكال روش فوق این بود كه بعد از مدتى در اثر نیروى جاذبه و فرآیندهاى ترمیمى داخل بینى ، در بعضى از افراد دوباره نوك بینى پایین مى آمد. به همین دلیل جراحان براى غلبه بر این مشكل نوك بینى را خیلى بالا مى بردند تا بعد از مدتى نوك بینى پایین بیاید و به حالت دلخواه آنان نزدیك شود.
ادامه مطلب
چرا معاینه حضوری بینی قبل از جراحی یا مشاوره حیاتی است؟
در بسیاری از موارد تشخیص بیماری یا انجام مشاوره به صورت غیرحضوری امکانپذیر نبوده و نیاز به معاینه حضوری دارد. مشکلات تنفسی معمولاً از این دسته از موارد می باشند. مواردی که در اثر ضربه، شکستگی، سینوزیت و غیره بیماری را دچار پیچیدگی نموده، حتماً باید معاینه شوند. افرادی که قبلاً بینی خود را تحت عمل جراحی زیبایی قرار داده و برای رینوپلاستی ترمیمی یا عمل جراحی ثانویه مراجعه می کنند، قبل از پذیرش حتما باید معاینه شوند. همچنین پذیرش انجام جراحی زیبایی زودتر از موعد برای برخی افراد منوط به معاینه بینی از نزدیک است.
ادامه مطلب
چه آزمایشهایی قبل از جراحی بینی لازم است؟ چک لیست سلامت قبل از عمل بینی
قبل از عمل جراحی بینی و عمل زیبایی صورت برای اطمینان از سلامت جسمانی شما تعدادی آزمایش خون برای اطمینان از عدم انعقاد خون یا بیماری های خاص و همچنین عدم بارداری خانم ها انجام می شود. آزمایش خون که بیمار قبل از جراحی بینی انجام می دهد، معمولاً شامل قند خون ناشتا، مشکل کم خونی، تست مشکلات انعقادی خون همچنین تست ایدز و هپاتیت است. بدیهیست هرگونه بیماری خونی باید به پزشک اطلاع داده شود تا بیمار بعد از عمل دچار خونریزی نشود.
ادامه مطلب
غذاهای ممنوعه بعد از جراحی بینی + لیست غذاهای مجاز
از خوردن غذاهای عجیب و غریب که تا کنون امتحان نکرده اید خودداری کنید. با نی مایعات ننوشید. از این فرصت برای کاهش وزن استفاده نکنید. از خوردن غذاهای سفت اجتناب کنید. غذاهای نرم مانند سوپ و سیب زمینی آب پز بخورید. از غذاهای دیرهضم اجتناب کنید. فلفل و غذاهای تند نخورید. به غیر از اینها محدودیت غذایی دیگری ندارید.
ادامه مطلب
فین کردن بعد از جراحی بینی: نکاتی که حتماً باید بدانید!
بعد از عمل جراحی بینی تا سه هفته یا حتی یک ماه نباید فین کنید. فین کردن فشار زیادی به بافت های بینی وارد می کند و احتمال پاره شدن بخیه های بینی وجود دارد. از آنجا که در سه هفته اول مخاط بینی فقط با بخیه کنار هم قرار گرفته، احتمال گسستن در اثر فین کردن وجود دارد. بعد از سه هفته و ترجیحاً بعد از یک ماه فین کردن خطری ندارد. بهتر است موقع فین کردن، فشار زیادی به بینی خود وارد نکنید.
ادامه مطلب
راهنمای استفاده از پمادها بعد از جراحی بینی: از آنتیبیوتیک تا ویتامین A
بعد از جراحی بینی تا یک هفته از پمادهای آنتی بیوتیک برای چرب کردن بخیه های بینی استفاده می شود. بعد از یک هفته نیازی به پماد آنتی بیوتیک نیست و با پماد ویتامین A چشمی می توان مخاط داخل بینی را به مدت دو هفته دیگر چرب نمود. از پمادهای ضدبخیه برای به حداقل رساندن جای بخیه از هفته اول بعد از جراحی تا 3 الی 6 ماه استفاده می شود.
ادامه مطلب
غضروف پیوندی در جراحی بینی: از گوش و دنده تا مواد مصنوعی
در جراحی بینی برای تغییر شکل و ترمیم بافت ها از غضروف های پیوندی استفاده می شود. این غضروف ها می توانند از خود فرد برداشته شوند که به آن غضروف های پیوندی خودی یا اتولوگوس گفته می شود. همچنین جراح می تواند از غضروف های مصنوعی استفاده نماید. گوش و دنده بهترین غضروف های پیوندی هستند که از خود فرد برداشته می شوند.
ادامه مطلب
خطرات پنهان غضروفهای مصنوعی در جراحی بینی
استفاده از غضروف طبیعی همواره به غضروف مصنوعی ترجیح دارد و غضروف های مصنوعی معمولاً انتخاب های بعدی هستند. زیرا احتمال عفونت و بیرون زدن در غضروف های مصنوعی بیشتر است. توجه داشته باشید که جایگزین کردن استخوان بینی با غضروف مصنوعی امکانپذیر نیست.
ادامه مطلب
از دنده تا بینی: همه چیز درباره پیوند غضروف دنده در جراحی بینی
در مواردی که اسکلت بینی نقص غضروفی شدید داشته باشد و نیاز به غضروف زیاد است، غضروف دنده بهترین انتخاب است. افرادی که در اثر تصادف بینی شان آسیب دیده، همچنین بینی نژادهای آفریقایی و برخی نژادهای افغان و نژادهای شرق آسیا که به صورت مادرزادی کمبود غضروفی دارند از غضروف دنده استفاده می شود. غضروف دنده با یک برش کوچک روی سینه برداشته می شود، تراش می خورد تا به شکل استخوان بینی درآید. سپس روی استخوان بینی فیکس می شود.
ادامه مطلب
کوچک کردن سوراخهای بینی: چه زمانی و چگونه انجام میشود؟
مطابق معیارهای زیبایی، در نگاه از زیر، قطر سوراخ های بینی باید دو برابر فاصله نقطه بالایی سوراخ های بینی تا نوک بینی باشد. تا دو ماه بعد از عمل جراحی در مورد تقارن سوراخ های بینی قضاوت نکنید. عدم تقارن سوراخ های بینی معمولاً به علت ورم نامتقارن ایجاد شده و بعد از 6 ماه برطرف می شود. کوچک کردن سوراخ های بینی یکی از مواردیست که در صورت نیاز در حین عمل جراحی زیبایی بینی برای بیمار انجام می شود.
ادامه مطلب
۶۷٪ طلایی: نسبت استاندارد ارتفاع به طول بینی
فاصله نوک بینی تا صورت در نمای نیم رخ را ارتفاع بینی می نامند ارتفاع بینی باید حدوداً ۶۷ % طول بینی باشد. کاهش دادن ارتفاع بینی یکی از مواردیست که در هنگام انجام عمل زیبایی بینی انجام می شود. ارتفاع بینی به میزان برآمدگی یا بیرون زدگی بینی اشاره دارد.
ادامه مطلب
طول بینی چیست و چگونه در جراحی زیبایی اصلاح میشود؟
فاصله نقطه شروع بینی در بین دو ابرو تا نوک بینی در نمای نیم رخ را طول بینی می نامند. در نمونه کارهای دکتر حسنانی در بسیاری از موارد از طول بینی کاسته شده است. کاهش طول بینی با جراحی بینی امکانپذیر است. طول بینی در مدل های نیمه فانتزی بیشتر از مدل های طبیعی کاسته می شود. بزرگی طول بینی معمولاً با افتادگی نوک بینی همراه است. بعد از جراحی معمولاً دو ماه طول می کشد تا بینی فرم زیبای خود را پیدا کند.
ادامه مطلب
اصلاح فرورفتگی بینی و پیشانی: چگونه با جراحی بینی، چهرهای مهربانتر داشته باشیم؟!
وجود فرورفتگی بین پیشانی و بینی در ناحیه بین دو ابرو، به چهره ظاهری خشن می دهد. مشکل فرورفتگی بین بینی و پیشانی را می توان با جراحی برطرف نمود. در بسیاری از موارد اصلاح فرورفتگی بینی و پیشانی موجب ملایم تر و مهربان تر شدن چهره فرد می گردد. فرورفتگی های دو طرف بینی را نیز می توان با غضروف های پیوندی اصلاح نمود. فرورفتگی پره های بینی نیز با عمل رینوپلاستی قابل اصلاح است.
ادامه مطلب
غضروف سپتوم؛ ستون پنهان بینی و منبع طلایی پیوند در جراحی
سپتوم، دیواره یا تیغه ای در وسط بینی است که بینی را به دو قسمت تقسیم می کند. سپتوم منبع غضروف بوده و در جراحی از غضروف های این ناحیه برای پیوند زدن به نواحی دیگر بینی استفاده می شود. سپتوم مهمترین منبع غضروفی برای ترمیم قسمت های دیگر بینی است. سپتوم یا تیغه بینی یک دیوار غضروفی استخوانی است که سمت چپ و راست حفره بینی را از هم جدا می کند. سپتوم نقش ستون را برای سایر اجزای بینی بازی می کند. در جراحی بینی، غضروف مورد نیاز را از سپتوم بر می داریم و به وسیله آن قسمت های نوک بینی را تقویت می کنیم. در داخل بینی یک صفحه عمودی نازک به نام سپتوم وجود دارد که مانند ستون چادر بینی را پابرجا نگه می دارد.
ادامه مطلب
مخاط بینی چیست و چه نقشی در عملکرد بینی دارد؟
مخاط بینی لایه پوشاننده داخل بینی است و به دو نوع تقسیم می شود. مخاط تنفسی و مخاط بویایی. مخاط تنفسی پوشاننده اصلی داخل بینی است و تقریباً تمام فضای داخل بینی را پوشش می دهد. مخاط بویایی قسمت ناچیزی از سقف بینی را می پوشاند.
ادامه مطلب
تامپون بینی چیست و چرا دیگر استفاده نمیشود؟
دکتر حسنانی از تامپون استفاده نمی کند. در گذشته از پانسمان های حجیم به نام تامپون بینی (عامیانه: فتیله، فیتیله، مش، فیلتر) برای ترمیم برش های داخلی بینی استفاده می شد. تحمل تامپون برای بیمار سخت بود و خارج کردن آن برای بیمار دردناک و ناراحت کننده بود. خوشبختانه با تکنیک های جدید جراحی، نیازی به گذاشتن تامپون نیست.
ادامه مطلب
داروهای بیهوشی که دکتر حسنانی برای جراحی بینی استفاده می کند
در گذشته از داروهای پر ریسک تری برای بیهوشی استفاده می شد. اما داروهای امروزی که برای بیهوشی در اتاق عمل استفاده می شوند، بسیار ایمن هستند و عوارض جانبی داروهای قدیمی را ندارند. در گذشته های خیلی دور از اتر و سیکلوپروپان نیز برای بیهوشی استفاده می شد که امروزه از رده خارج شده اند. هالوتان، ایزوفلوران و انفلوران نسل بعدی داروها بودند که بسیاری از آن ها دیگر در ایران استفاده نمی شوند. امروزه از داروهایی مثل فنتانیل، سوفنتانیل، پتی ئیل ئیدرو کلراید، میدازولام، آترا کوریوم بسیلات، پروپوفول برای بیهوشی استفاده می شود. این داروها نسبت به داروهایی که در گذشته تجویز می شد مثل هالوتان از ایمنی بالاتری برخوردارند.
ادامه مطلب
ترشحات پشت حلق: علتها و راههای کنترل آن
سلول های موجود در حفره های بدن مثل مخاط بینی و سینوس ها دائماً در حال ترشح مایعات مختلفی هستند. گاهی در اثر تحریک با جسم خارجی و یا در اثر آلرژی این ترشحات زیاد می شوند. ترشحات پشت حلق، موکوز اضافی است که از پشت حلق به پایین جاری می شود. ذرات غبار و آلودگی هوا می تواند موجب افزایش ترشحات پشت حلق شود. آلرژی یا حساسیت با علایمی نظیر عطسه, آبریزش بینی , خارش , گرفتگی بینی و خلط پشت حلق می تواند خود را نشان دهد.
ادامه مطلب
آیا جراحی بینی باعث کاهش دائمی بویایی میشود؟ پاسخ متخصصان
کاهش حس بویایی جز عوارض دراز مدت جراحی زیبایی بینی نیست. گاهی ممکن است به علت وجود ترشحات زیاد یا ورم و التهاب بافت های درون بینی حس بویایی بعد از عمل کاهش یابد. در این موارد جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد چون این مسایل موقتی است و معمولا بعد از یک الی دو ماه بویایی به وضعیت طبیعی خود بر می گردد.
ادامه مطلب
بافت فیبروز چیست و چگونه به ترمیم زخمها کمک میکند؟
بافت فیبروز نوعی بافت همبند سفت و غنی از کلاژن است که در پاسخ به آسیب (مثل بریدگی یا جراحی) تشکیل میشود. این بافت با پر کردن فضای زخم، به بستن و ترمیم ناحیه آسیبدیده کمک میکند، اما اگر بیشازحد تشکیل شود، ممکن است باعث اسکار (جای زخم سفت) یا محدودیت حرکتی شود. پس از جراحی بینی، تشکیل متعادل بافت فیبروز به حفظ ساختار جدید بینی کمک میکند، اما جراحان با تکنیکهای دقیق سعی میکنند از فیبروز اضافی جلوگیری کنند تا بینی نرم و طبیعی بماند.
ادامه مطلب
جراحی بینی در افراد دیابتی: نکات مهم و عوارض احتمالی
دیابت یا مرض قند بیماری است که در آن کنترل قند خون در فرد دچار مشکل میشود و میزان قند خون از حد نرمال بالاتر میرود. انجام جراحی بینی برای افراد مبتلا به دیابت ممنوع نیست. ولی ممکن است با مشکلات و عوارضی همراه باشد. مثلاً زخمها دیرتر جوش بخورد یا اینکه ورم بینی دیرتر بخوابد. یا دچار عفونت شوند یا دچار خونریزی شوند و یا مشکلات و عوارض دیگری از این دست پیدا کنند. به هر حال با وجود وجود تمام این مسائل جراحی بینی برای این افراد ممنوع نیست و توصیه میشود قبل از جراحی به مدت طولانی قند خون به خوبی کنترل شده باشد.
ادامه مطلب
خونریزی بعد از عمل بینی |راهنمای کامل پیشگیری و مدیریت خونریزی پس از رینوپلاستی
خونریزی بعد از عمل، بسیار نادر است. اما اگر اتفاق بیفتد، می تواند علت های مختلفی داشته باشد. اگر خونریزی در مدت کمتر از ۱۲ ساعت بعد از جراحی اتفاق بیفتد معمولا به دلیل بالا رفتن فشار خون است که علت آن هم یا وجود درد و یا بروز تهوع و استفراغ ناشی از دارو های بیهوشی است. برای پیشگیری از ایجاد خونریزی مرتبط با درد باید از مسکن استفاده نمود. همچنین از داروهای ضد تهوع برای کنترل تهوع و استفراغ استفاده شود.
ادامه مطلب
چرا آمپول کورتون یک هفته بعد از رینوپلاستی حیاتی است؟
گاهى بعد از جراحى بینى قسمت هایى از بینى دچار ورم و فیبروز خارج از حد نرمال مى شوند. تزریق كورتون در آن نقاط باعث مى شود كه ورم به سرعت از بین برود و مانع از پیشرفت فرآیند فیبروز بشود. برای کاهش ورم بینی، ممکن است لازم شود یک هفته بعد از عمل جراحی، روی بینی، آمپول کورتون تزریق شود تا قوس خفیفی که باید در ناحیۀ پشت بینی برای خانم ها ایجاد شود، از بین نرود. در صورتی که این ناحیه ورم کند.
ادامه مطلب
چگونه بدون داروهای خطرناک گرفتگی بینی را برطرف کنیم؟
گرفتگی بینی گاهی در اثر آلرژی ایجاد می شود که راه حل آن اسپری های ضد آلرژی است. استفاده از قطره فنیل افرین برای رفع گرفتگی بینی خطرناک و اعتیادآور است. گرفتگی بینی همچنین می تواند در اثر عدم اجرای صحیح تکنیک های جراحی بینی و یا به دلیل باقی ماندن انحراف بینی ایجاد شده باشد.
ادامه مطلب
راهکارهای مدرن برای پیشگیری از برگشت نتیجه در بینیهای گوشتی
آیا نتیجه جراحی بینی گوشتی برگشت می کند؟ بینی های گوشتی به علت برخورداری از غضروف های ضعیف در اثر فعل و انفعالات پوستی و همچنین جاذبه زمین به سمت پایین متمایل می شوند. افتادگی یا برگشت بینی های گوشتی به همان دلیل اتفاق می افتد. برای جلوگیری از برگشت بینی گوشتی، امروزه از تقویت غضروفی، حالت دادن و بازآرایی کردن آن استفاده می شود. به همین علت، پدیده برگشت بینی های گوشتی خیلی کم شده و شاید اصلاً اتفاق نیافتد.
ادامه مطلب
ترمیم بینی زینیشکل؛ مراحل، درصد موفقیت و مراقبتهای پس از عمل
بدشکلی زینی شکل در اثر برداشتن بیش از حد غضروف و استخوان بینی اتفاق می افتد و یکی از عوارض زیبایی جراحی بینی است. بینی زینی شکل معمولاً در اثر اصرار بیش از حد بیمار برای ایجاد قوس پشت بینی و همچنین بی دقتی جراح ایجاد می شود. ترمیم عارضه زینی شکل معمولاً با استفاده از غضروف های گوش انجام می شود. استفاده از غضروف های گوش در ترمیم عارضه بینی زینی شکل معمولا با در صد بالایی موفقیت آمیز است.
ادامه مطلب
چسبندگی داخل بینی پس از جراحی: علل، علائم و روشهای تشخیص
چسبندگی داخل بینی یکی از عوارض عملکردی جراحی بینی است و در اثر ترمیم نشدن برش ها و زخم های جراحی و چسبیدن بافت های داخل بینی ایجاد می شود. برای تشخیص علت چسبندگی بینی، گاهی انجام سی تی اسکن نیاز می شود. وجود چسبندگی داخل بینی و انحراف داخلی بینی می توانند باعث گرفتگی و مشکلات تنفسی گردند. به ندرت در اثر چسبندگی داخل بینی ممکن است بویایی مختل شود که البته موقتی است.
ادامه مطلب
شنا و شیرجه بعد از جراحی بینی | تا یک ماه شنا ممنوع!
شنا کردن بعد از عمل جراحی بینی تا یک ماه ممنوع است. یک ماه بعد از عمل می توانید به استخر بروید و شنا کنید اما تا 6 ماه شیرجه نز نید. شیرجه زدن بسیار خطرناک است. به همین دلیل توصیه می شود که تا شش ماه بعد از عمل جراحی بینی از شیرجه زدن پرهیز کنید.
ادامه مطلب
دکتر حمیدرضا حسنانی؛ تلفیق علم و هنر در رینوپلاستی مدرن تهران
دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص گوش، حلق، بینی و جراحی سر و گردن هستند که در تهران فعالیت میکنند. فعالیت های دکتر حمیدرضا حسنانی روی جراحی زیبایی بینی یا همان رینوپلاستی متمرکز است. به عقیده دکتر حسنانی، جراحی بینی تلفیق علم و هنر است. قبل از عمل در دو مرحله با زیباجو مشاوره می کنند و تغییرات مورد نظر زیباجو را به شکل کامل ارزیابی می کنند. ایشان هر سال در چندین کنگره بین المللی جراحی بینی شرکت می کنند و علاوه بر آشنایی با تکنیک های روز ، تجربیات و دانش تخصصی خود را با پزشکان دیگر به اشتراک می گذارند.
ادامه مطلب
بیوگرافی دکتر حمیدرضا حسنانی | متخصص و جراح بینی در تهران
متخصص گوش و حلق و بینی، جراحی بینی و صورت، متخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بینی، دکتر حمیدرضا حسنانی دارنده بورد تخصصی گوش و حلق و بینی از سال 1386 فعالیت خود را روی جراحی بینی متمرکز نموده و تا کنون بیش از 12000 عمل جراحی بینی موفق انجام داده است. ایشان از مبتکرین جراحی بینی بر اساس شاخص های فرهنگی بوده و معتقدند در صورتیکه پزشک متخصص جراحی بینی از تبحر کافی برخوردار باشد، عوارض عمل بینی بسیار ناچیز است.
ادامه مطلب
رینوپلاستی چیست؟ | راهنمای کامل از دکتر حسنانی
نکات قبل از عمل رینوپلاستی، نکات بعد از عمل رینوپلاستی، رینوپلاستی برای بینی های استخوانی، رینوپلاستی برای بینی های گوشتی رینوپلاستی بینی بدون جراحی، فیلم رینوپلاستی، هزینه عمل رینوپلاستی، رینوپلاستی بینی های گوشتی، مراقبتهای بعد از عمل رینوپلاستی، هزینه رینوپلاستی و قیمت رینوپلاستی از مهمترین مطالب سایت دکتر حسنانی در این دسته اند.
ادامه مطلب
مقالات تخصصی جراحی و زیبایی بینی | دکتر حمیدرضا حسنانی
معیارهای زیبایی بینی، عوارض جراحی بینی، فرق روش باز و بسته، لیزر در جراحی بینی، حقایقی در مورد دستگاه های کوچک کننده بینی، بررسی انتقادات به این جراحی، تاریخچه جراحی بینی، نکات قبل و بعد از عمل بینی و درصد موفقیت جراحی بینی از مطالبی هستند که در سایت دکتر حسنانی به قلم ایشان نوشته و درج شده اند.
ادامه مطلب
مشاوره آنلاین و حضوری جراحی بینی | دکتر حسنانی
درخواست مشاوره از دکتر حسنانی هم به صورت اینترنتی و آنلاین با ارسال عکس و هم به صورت حضوری امکانپذیر است. واستاپ و تلگرام بهترین ابزارهای درخواست مشاوره از دکتر حسنانی هستند. طرح سؤال، آرشیو سؤالات، سؤالات رایج و سؤالات منتخب در بخش مشاوره ها گردآوری شده است.
ادامه مطلب
مدل های بینی | دکتر حسنانی
مدل های بینی شامل طبیعی و نیمه فانتزی در هر چهار گروه گوشتی، نیمه گوشتی، غضروفی و نیمه غضروفی تقسیم بندی شده است. مدل های طبیعی و مدل های نیمه فانتزی هرکدام گالری جداگانه دارند. همچنین مدل های مختلف بینی های غضروفی در بخش گالری تقسیم بندی شده است.
ادامه مطلب
سردرد بعد از عمل بینی؛ چرا ایجاد میشود و چقدر طول میکشد؟
سردرد خفیف پس از جراحی بینی یک عارضه شایع اما معمولاً موقتی است که به دلیل تورم بافتها، فشار ناشی از تامپونهای بینی یا واکنش به بیهوشی ایجاد میشود. این سردرد اغلب طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول بهبود مییابد و با استراحت، کمپرس سرد روی پیشانی و مصرف مسکنهای ساده مانند استامینوفن (با تأیید جراح) قابل کنترل است. در صورتی که سردرد شدید، مداوم یا همراه با علائمی مانند تهوع و تاری دید باشد، باید فوراً به پزشک اطلاع دهید. بسیاری از بیماران اصلاً سردرد را تجربه نمیکنند، اما این حالت در هر فرد متفاوت است.
ادامه مطلب
جراحی اصلاحی افتادگی بینی پس از رینوپلاستی؛ چه زمانی ضروری است؟
افتادگی یا پهنشدن بینی هنگام خندیدن معمولاً به دلیل ضعف غضروفهای نوک بینی یا الاستیسیته بیشازحد پوست رخ میدهد. پس از جراحی بینی، اگر غضروفهای حمایتی (مثل سپتوم یا غضروفهای جانبی) بهدرستی تقویت نشوند یا پوست بینی نازک باشد، ممکن است با انقباض عضلات صورت حین خنده، بینی کمی پهن یا افتاده به نظر برسد. برای پیشگیری، جراحان از تکنیکهایی مانند پیوند غضروف (از گوش یا دنده) یا استفاده از استراتهای تقویتی در ساختار بینی استفاده میکنند. اگر این عارضه پس از عمل شدید باشد، ممکن است نیاز به جراحی اصلاحی وجود داشته باشد.
ادامه مطلب