عوارض جراحی بینی: عفونت
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی


عضو جامعه جراحان گوش و حلق و بینی ایران | عضو جامعه جراحان پلاستیک صورت اروپا


عوارض جراحی بینی: عفونت



9

جراحی بینی گوشتی :چنانکه قبلا ذکر شده استفاده از غضروف مصنوعی یا غضروف دنده یا غضروف گوش می تواند به بهبود نتایج در بینی گوشتی منجر شود.غضروف مصنوعی ماندگار است و از بین نمی رود ولی احتمال کم ایجاد عفونت یا بیرون زدن از پوست برای آن وجود دارد.غضروف گوش ماندگار است و احتمال عفونت و عارضه دار شدن برای آن وجود ندارد،تاثیری هم روی ظاهر یا عملکرد گوش ندارد.اشکال غضروف گوش این است که ضعیف است و توانایی نقش ستون برای نوک بینی را ندارد.غضروف دنده مانگار،قوی و بدون عارضه است ولی اشکال آن وجود یک خط بخیه در زیر پستان است،چنانکه ملاحظه می شود هر یک از غضروف های مورد اشاره، مشکلات خاص خود را دارند.



سينوس ها چهار جفت حفره تو خالى هستند كه در اسكلت صورت تعبيه شده اند و همگى توسط منافذى به بينى وصل مى شوند . وظيفه اصلى آن ها كمك به تهويه هوا است . اين حفره ها به طور معمول تميز هستند . در صورتى كه توسط ميكروب ها آلوده و عفونى بشوند بيمارى به نام سينوزيت ايجاد خواهد شد . سينوزيت معمولا در كمتر از چهار هفته بهبود مى يابد . اگر با وجود مصرف دارو سينوزيت بيشتر از سه ماه طول بكشد ممكن است به درمان جراحى نياز داشته باشد . جراحى مورد نظراندوسكوپى سينوس است كه بدون هيچ گونه برشى انجام مى شود و عفونت داخل سينوس تخليه خواهد شد . جراحى اندوسكوپى سينوس همزمان با جراحى زيبايى بينى قابل انجام است . دکتر حمیدرضا حسنانی #جراح_بینی متخصص گوش و حلق و بینی (بورد تخصصی) #جراحی_بینی تهران، میدان ونک، گاندی شمالی، خیابان صانعی ، ساختمان نشاط، طبقه ۳ ، واحد ۸ Telegram: 09127719804 کانال تلگرام: telegram.me/nosesurgery

A post shared by جراحی بینی دکتر حسنانی (@dr.hosnani) on

32

جراحی اندوسکوپی سینوس همزمان با جراحی زیبایی بینی: سينوس ها چهار جفت حفره تو خالى هستند كه در اسكلت صورت تعبيه شده اند و همگى توسط منافذى به بينى وصل مى شوند . وظيفه اصلى آن ها كمك به تهويه هوا است . اين حفره ها به طور معمول تميز هستند . در صورتى كه توسط ميكروب ها آلوده و عفونى بشوند بيمارى به نام سينوزيت ايجاد خواهد شد . سينوزيت معمولا در كمتر از چهار هفته بهبود مى يابد . اگر با وجود مصرف دارو سينوزيت بيشتر از سه ماه طول بكشد ممكن است به درمان جراحى نياز داشته باشد . جراحى مورد نظراندوسكوپى سينوس است كه بدون هيچ گونه برشى انجام مى شود و عفونت داخل سينوس تخليه خواهد شد . جراحى اندوسكوپى سينوس همزمان با جراحى زيبايى بينى قابل انجام است .




 

پرسش و پاسخ با دکتر حسنانی در مورد عفونت

 
پرسش ۴۸۴۰
من چند سالی هست همزمان با سرماخوردگی برخی علایم سینوزیت مثل درد بالای ابروها و اطراف بینی و درد دندون رو دارم. امسال بعد از مصرف چرک خشک کن و خوب شدن سرماخوردگیم رفتم دکتر گوش و حلق و بینی و بعد از دیدن عکس های سیتی اسکن به من گفتن هیچ وقت سینوزیت نداشتم و نه الان دارمش. خواستم بپرسم واقعا میشه از روی عکس سی تی اسکن فهمید کسی تا به حال توی زندگیش سینوزیت داشته یا نه؟؟ یا اون دکتر صرفا چون اون موقع چرکی تو عکس ندیده اینو گفته؟
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

سينوزيت مزمن يعني سينوزيتي كه بيشتر از سه ماه طول كشيده باشد. در مخاط سينوس مبتلایان به این نوع سینوزیت، تغييراتي ايجاد مي شود كه با سيتي اسكن قابل تشخیص است. در سيتي اسكن این افراد، افزايش ضخامت مخاطي، كيست و ترشحات داخل سینوس های قابل مشاهده است. اگر با ديدن سيتي اسكن مشاهده كنيم كه سينوس ها كاملاً پاك و تميز هستند و مخاط سينوس ها كاملاً تميز هستند و افزايش ضخامت ندارند هيچگونه تغييرات التهابي در سينوس ها ديده نمي شود، مي توان به اين نتيجه رسيد كه در چند ماه اخير سينوزيت نداشته ايد يا هيچوقت سينوزيت مزمن نداشته ايد. سينوزيت حاد ممكن است داشته باشيد. سينوزيت حاد آن است كه گاهي سينوس ها درگير عفونت مي شوند. این نوع سینوزیت قبل از يك ماه معمولا بهبود مي يابد.. با سيتي اسكن نمی توان تشخيص داد كه مثلاً شما سه ماه قبل آيا سينوزيت حاد داشته ايد يا نداشته ايد. ولي سينوزيت مزمن كه تغييرات آن ممكن است بيشتر از سه ماه طول بكشد (علائم را فرد بيشتر از سه ماه داشته باشد) تغييراتي در سيتي اسكن ايجاد مي كند كه قابل رويت است. اگر سيتي اسكن كاملا پاك و تميز باشد مي توان گفت كه مثلا شما قبلاً سينوزيت مزمن نداشته ايد. اگر داشتيد تغييرات آن در عكس سيتي اسكن ديده مي شد.


 
پرسش ۴۸۳۵
سلام و وقت بخیر من حدود یک ماه پیش عمل جراحی ترمیمی بینی انجام دادم ولی متاسفانه 6 روز بعد عمل بینی من آبسه کرد و بستری شدم و تیغ زدند و تخلیه کردند ولی متاسفانه با وجود مصرف داروهای قوی آنتی بیوتیک وریدی و خوراکی من مرتب بینی م التهاب و متورم و قرمز میشه ولی این نکته را هم عرض کنم من قبل از عمل حساسیت هم داشتم آیا این التهاب و قرمزی ممکنه ناشی از حساسیت باشه یا از عوارض عمل و آبسه است میشه لطفا به من پاسخ بدید من خیلی میترسم که همون آبسه باشه و درست تخلیه نشده باشه
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اينكه علت آبسه شما چيست من به طور دقيق بدون معاينه نمي توانم اظهارنظر كنم اما شايع ترين علت آن يكي هماتوم سپتوم است كه معمولاً بعد از جراحي هاي بيني خصوصاً جراحي هاي ترميمي اتفاق مي افتد و شايع است. هماتوم سپتوم يعني تيغه وسط بيني داخلش خونريزي مي كند. در اثر اين خونريزي، خون هايي كه وسط تيغه جمع شده تبديل به آبسه مي شود كه آبسه را برش مي دهيم و تخليه مي كنيم. اين شايع ترين علت آبسه و عفونت بعد از جراحي بيني است. علت هاي ديگري هم وجود دارد كه نادرتر هستند و شيوع كمتري دارند كه آنها را بايد با معاينه تشخيص دهيم اما من شايع ترين دليل آن را به صورت كلي براي شما گفتم.


 
پرسش ۴۸۲۸
nose 4828
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

گاهی به دنبال عفونت، ويروسي اعصاب بويايي آسيب مي بيند و متأسفانه برگشت آن خيلي كم است. به عبارت ديگر بويايي براي هميشه از بين مي رود. درصد بسيار كمي از اين افراد بويايي شان برمي گردد ولي اكثريت برنمي گردد. وقتي بويايي از بين مي رود، فرد بايد حواسش باشد كه ممكن است آتش سوزي اتفاق بيفتد و شخص متوجه نشود. افراد خانه دار ممكن است موقع آشپزي غذا را بسوزانند به عبارت ديگر آلارم هاي هشداردهنده كه به وسيله بويايي دريافت مي كنند دريافت نخواهند كرد و بايد حواسشان باشد كه به زندگي خودشان آسيب نزند. متاسفانه افرادي كه به علت عفونت ويروسي، بويايي شان را از دست مي دهند اغلب حس بويايي برنمي گردد.


 
پرسش ۴۸۱۹
Man mikhastam baray tazrigh bini o zire chesh moshavere begiqm
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

تزريق بيني انجام نمي دهم. اين كارها را بيشتر همكارهاي پزشك عمومي انجام مي دهند. ژل در داخل بيني تزريق مي كنند. ژل تغييراتي در فرم بيني ميدهد و براي مدت شش ماه اين تغييرات وجود دارد و بعد تأثير آن از بين مي رود.اين ژل ها هم هميشه بدون عارضه نيستند گاهي به پوست بيني آسيب مي زنند، عفونت مي كنند، باعث تغيير فرم بيني مي شوند و در موارد نادر اصلاً توصيه نمي كنم.


 
پرسش ۴۷۹۰
nose 4790
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

درمان بيماري هاي حساسيت و سينوزيت، دارويي است. به عبارت ديگر با درمان هاي جراحي از بين نمي روند. بخاطر آنكه مخاط بيني دچار مشكل است و وقتي مخاط بيني مشكل داشته باشد ممكن است حساسيت ايجاد شود يا دچار التهاب و عفونت گردد. اگر دچار التهاب و عفونت گردد به آن سينوزيت مي گوييم. سينوزيت و حساسيت درمانشان دارويي است. بعضي وقتها سينوزيت به دارو جواب نمي دهد و ما ممكن است مجبور شويم از جراحي كمك بگيريم ولي باز هم مشكل اصلي مريض كه همان التهاب مخاط است درمان نهاييش، دارويي است بنابراين، اينكه فكر كنيم سينوزيت و حساسيت با عمل خوب مي شود، چنين چيزي صحت ندارد. جراحي زيبايي بيني فقط مي تواند اشكالات ظاهري بيني را برطرف نمايد.


 
پرسش ۴۷۸۲
nose 4782
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

اگر علت گلو درد عفونت حاد جدید باشد مثلاً گلو درد چرکی باشد که جدیداً ایجاد شده یا در اثر سرماخوردگی ایجاد شده باشد و یا عفونت دستگاه تنفسی فوقانی باشد که جدیداً ایجاد شده باید زمان دهیم تا بیماری خوب شود بعد بینی عمل کنید یعنی باید اول دارو مصرف شود عفونت دستگاه تنفسی فوقانی بهبود یابد و یکی دو هفته بعد از آن جراحی بینی انجام شود ولی اگر به دلیل عفونت حاد نباشد مثلاً گلو درد گاهی به علت مشکلات طولانی مدت لوزه می باشد یا اینکه مثلا به علت برگشت اسید معده باشد در افرادی که دریچه معده به علت شل بودن دریچه معده، اسید معده برمی گردد باعث گلو درد می شود اگر در این حالت ها باشد جراحی بینی منعی ندارد


 
پرسش ۴۷۷۷
nose 4777
پاسخ دکتر حسنانی:

دانلود

در این موارد فرد نیاز به آندوسکوپی سینوس دارد یعنی در مواردی که فرد، سینوزیت مزمن دارد که بیشتر از سه ماه طول کشیده است، به یک جراحی به نام آندوسکوپی سینوس نیاز دارد. در آندوسکوپی سینوس، یک لنز جراحی تیغه دار وارد بینی شده سینوس را پیدا نموده دهانه سینوس را باز نموده چرک و عفونت داخل آن تخلیه می شود شستشوی بینی انجام داده شده و پروب، خارج می شود. همه این کارها بدون هیچگونه برش جراحی انجام می شود. به این روش آندوسکوپی سینوس گفته می شود. به صورت عامیانه به آن لیزر سینوس گفته می شود در حالیکه اصلاً لیزر اینجا وجود ندارد و اصلاٌ لیزر، کاربردی در سینوس ندارد. به غلط لیزر سینوس گفته می شود اسم درست آن آندوسکوپی سینوس می باشد.


 
پرسش ۴۷۳۵
سلام آقای دکتر، من ۶ سال پیش عمل انحراف بینی انجام دادم به علت چسبندگی مجدد ۴ سال پیش عمل انحراف و زیبایی انجام دادم باز مجدد به علت عفونت شدید قارچ زد و دو سال پیش عمل اندوسکپی ماگزیلاری چپ و مجدد پارسال ماگزیلازی راست انجام دادم الان از اخرین عمل یکسال گذشته و من به شدت عفونت زرد و قهوه ای دارم و بوی ماهی گندیده از بینی من خارج میشه و احساس خفگی و درد استخوان بینی هم دارم، امروز ctscan انداختم منتظر نظر و راهنمایی شما هستم‌.
nose 4735
nose 4735
پاسخ دکتر حسنانی:

همانطور كه در عكس مشخص است شما هنوز سينوس هايتان گرفتار و درگير است و نياز به آندوسكوپي، شستشو و تخليه داريد. بايد دوباره براي شما درمان هاي دارويي انجام شود. سينوس هاي شما دچار التهاب و عفونت مزمن است و دوباره بايد برايش كاري انجام شود.


 
پرسش ۴۷۲۶
nose 4726
پاسخ دکتر حسنانی:

سينوزيت هايي كه بيشتر از سه ماه طول بكشد و به درمان هاي دارويي پاسخ ندهد و با آنتي بيوتيك درمان نشود معمولاً كانديد انجام جراحي سينوس به وسيله آندوسكوپ هستند. آندوسكوپ ها، لنزهايي هستند كه از سوراخ بيني وارد مي شوند به وسيله آنها دهانه سينوس ها را باز مي كنيم و عفونت و ترشحات داخل سينوس را تخليه مي كنيم. به اشتباه مردم اين آندوسكوپ را ليزر مي نامند و كسي كه عمل آندوسكوپي انجام داده را مي گويند با ليزر عمل كرده ولي صحيح و علمي آن استفاده از آندوسكوپ مي باشد. در حقيقت ليزر اينجا استفاده نمي شود. آندوسكوپ ها مزيتشان آن است كه هيچ برشي داده نمي شود برخلاف روش هاي قديمي كه برش داده مي شد آندوسكوپ نياز به برش ندارد با اين لنزها وارد بيني و سينوس مي شويم ترشحات و عفونت را تخليه مي كنيم و مشكل برطرف مي شود.


 
پرسش ۴۷۲۳
nose 4723
پاسخ دکتر حسنانی:

بوي بدي كه بعد از جراحي گاهي احساس مي شود به خاطر راه ارتباطي است كه بين پوشش مخاطي داخل بيني و پوست زير بيني ايجاد شده يعني مثلاً در اثر بخيه هايي كه در حين جراحي زده شده يا در اثر برش هايي كه در حين جراحي داده شده راهي بين محفظه داخل بيني و بافت هاي زير پوست بيني باز شده. اين باعث مي شود كه عفونت از داخل بيني به زير پوست بيني منتقل شود و بو بگيرد. بهترين راه درمان اين مشكل، شستشوي مكرر بيني با استفاده از سرم فيزيولوژي يا آب نمك كه با همان غلظت سرم فيزيولوژي ساخته شده است. اگر اين كار را مرتب انجام دهيد اين مشكل معمولاً به صورت خود به خود كنترل مي شود و از بين مي رود. اگر خيلي مقاوم باشد و از بين نرود در اين صورت بايد جراحي مجدد شود يا حداقل يك بازبيني مجدد با آندوسكوپ بشود تا بفهميم كجا چنين مشكلي به وجود آمده است. اگر با آندوسكوپ تشخيص ندهيم كه مشكل از كجا بوده بايد دوباره بيني باز شود تا ببينيم مشكل از كجا ايجاد شده است ولي معمولاً با شستشوي مكرر داخل بيني بوي بد داخل بيني از بين مي رود و نيازي به اقدام جراحي نيست و بايد صبر و حوصله كنيد. گاهي آنتي بيوتيك نيز مفيد است استفاده از آنتي بيوتيك باعث مي شود كه اين بو زودتر كنترل شود مخصوصاً اگر عفونت واقعي ايجاد شده باشد. قرمزي و التهاب ايجاد شده باشد يا ترشح چركي از قسمتي از ساختار بيني ايجاد شده باشد در آن صورت آنتي بيوتيك كمك مي كند ولي اگر عفونت واضح نباشد بيشتر همان شستشوي بيني توصيه مي شود.


 
پرسش ۴۷۰۵
بنده روز شنبه بخيه هامو كشيدم روز چهارشنبه كه ميخواستم چسب رو تعويض كنم متوجه شدن روي تيغه وسط كنار حفره بينيم يك بخيه گره دار باقي مونده كه همون روز برام كشيدن...محل بخيه كاملا قرمز شده و يكم حس ميكنم يه حالت جوش مانند اون قسمت به وجود اومده و يكم ميپره! ميخواستم بدونم احتمال عفونت وجود داره؟ چه كار ميتونم براي مداواش انجام بدم...اگر عفونت باشه ممكنه به قسمت هاي داخلي تر نفوذ كنه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

داخل بيني، مخصوصاً تيغه وسط بيني چون خون رساني خيلي خوبي دارد معمولاً عفونت نمي كند يعني اگر مثلاً بخيه اي هم آنجا جا بماند معمولاً عفونت نمي كند. اينكه بخيه را كشيده اند و يك قسمتي از آن جا مانده است، احتمال اينكه بخواهد مشكلي پيش بياورد خيلي خيلي كم است و معمولاً جاي نگراني نيست.


 
پرسش ۴۷۰۴
من پنج ماه پیش عمل کردم و دماغم گوشتی بزرگ بود دکتر گفت که اگه سر بینی رو کمی جمع کنیم و یک کمی به عقب ببریم درست میشه. الان شبیه قبله و جمع کردنش هیچ تاثیری نداشت.. مشکل من:الان سمت راس از داخل نوک بینی من یک چیزی بیرون زده که با انگشتم حسش میکنم قبلا اینطور نبود درد که خدا را شکر نمیکنه ولی میترسم بینی مو از دست بدم. کمک کنید لطفا در همون موقعیت هم یک بخیه مونده
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر از داخل نوك بيني شما ، چيزي بيرون زده كه قبلاً احساسش نمي كرديد، ولی درد و عفونت ندارد و مشكل ترشحات چركي ندارد، معمولاً باعث مشكلي نمي شود و اصلاً ربطي به اين مسأله ندارد كه عنوان مي كنيد كه بيني تان را از دست مي دهيد! بيني گوشتي كه پوست ضخيم دارد، ممكن است نتيجه زيادي از جراحي نگيرد. مشكل شما آن است كه عمل كرده ايد ولي نتيجه اي كه مي خواستيد را نگرفتيد ولي اينكه بيني تان را از دست بدهيد يا مشكلي در آينده پيش بيايد، خير چنين چيزي نيست. كلاً بيني هايي كه پوست ضخيم و غضروف ضعيف دارند بهتر است كه جراحي نشوند چون ممكن است تغيير خاصي نكند و مريض راضي نباشد.


 
پرسش ۴۷۰۳
آقای دکتر دختر من یک سالشه بر اثر زمین خوردن بالای بینی و زیر ابروش شکافت عمل شد و بخیه زدن برای کشیدن بخیه بخیه کامل خارج نشد و مقداری زیر پوست مانده آیا این خطرناک است ؟! لطفا من را راهنمایی کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

بخيه اي كه زير پوست مانده است خطرناك نيست ولي اگر درآورده بشود بهتر است، چون بهرحال مي تواند كانون عفونت باشد و اگر از بخيه هاي غيرقابل جذب باشد ممكن است در آينده، كنار آن بخيه، عفونت كند اما معمولاً مشكلي پيش نمي آيد.


 
پرسش ۴۶۹۲
nose 4692
پاسخ دکتر حسنانی:

اصلاح غيرقرينگي ها معمولاً با بيهوشي عمومي انجام مي شود و نياز به يك جراحي ترميمي كامل دارد. معمولاً غيرقرينگي ها را با جراحي هاي سرپايي ساده نمي توان اصلاح كرد مگر آنكه خيلي جزئي باشند مثلاً فقط سوراخ هاي بيني غير قرينه باشد يا فقط عير قرينگي در ناحيه پشت بيني باشد. اما اگر كل بيني از بالا تا پايين غيرقرينه است نياز به درمان ترميمي كامل دارد. با تزريق ژل به صورت موقت مي توان غيرقرينگي ها را تا حدودي اصلاح كرد. ولي اين کار، فقط يک راح حل موقت است و بعد از اينكه ژل جذب شد غيرقرينگي ها دوباره برمي گردد (جذب ژل حدود يكسال به طول مي انجامد يعني بعد از يكسال غيرقرينگي ها برمي گردد). من به طور كلي با تزريق ژل موافق نيستم بخاطر اينكه اگر بيني واقعاً اشكالي داشته باشد، بايد جراحي کند. اين ژل هايي كه تزريق مي شود، فقط جراحي را دچار دردسر و مشكل مي كند. اگر هم بيني به آن صورت مشكلي ندارد چرا اصلاً بايد ژل تزريق شود؟ ژل ممكن است باعث عفونت شود. ژل ممكن است به بافت بيني آسيب برساند. كلاً ژل چيزي است كه به صورت موقت تغييرات ايجاد مي كند براي نواحي ديگر صورت چون قرار نيست جراحي رويشان انجام شود مثلاً براي لب ها، تزريق تزريق ژل قابل قبول است چون براي لب معمولاً هيچ جراحي توصيه نمي شود به همين علت تزريق ژل در ناحيه لب مي تواند مفيد باشد يا مثلاً براي چين و چروك هاي صورت تزريق ژل مي تواند مفيد باشد ولي براي بيني كه اسكلت آن استخوان و غضروف است و نهايتاً مشكلاتش بايد با جراحي برطرف شود تزريق ژل توصيه نمي شود.


 
پرسش ۴۶۷۸
با سلام.من حدود یک ماه پیش عمل زیبایی انجام دادم.چند روزه که بخیه داخل بینی سمت چپ درد میکنه وهمینطور بوی بدی داخل بینیم حس میکنم.وقتی نفس عمیق میکشم بوی بدی رو حس میکنم.ایا بخیه ها عفونتکردن؟میتوانم ان ها را بکشم؟ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

بوي بد داخل بيني بعد از جراحي علت هاي مختلفي دارد. شايع ترينش آن است كه يك ارتباطي بين فضاي داخلي بيني و فضاي زير پوست بيني ايجاد شده كه اينها معمولاً در اثر وجود بخيه هاي غيرقابل جذب ايجاد مي شوند كه اين بخيه هاي غيرقابل جذب محلي براي عبور ميكروب مي شود بطوري كه از داخل بيني به زير پوست انتقال مي يابند اينها معمولاً به صورت خود به خود خوب مي شوند ولي شستشوي مكرر داخل بيني و مصرف آنتي بيوتيك ها مي توان اين بوي بد را برطرف نمود البته در جراحي بيشتر از بخيه هاي قابل جذب بهتر است استفاده شود چرا كه بعد از مدتي جذب مي شوند، از بين مي روند و ديگر بخيه اي باقي نمي ماند كه بخواهد مشكل را ايجاد كند اما برخي جراحان هنوز اعتقاد دارند كه بخيه هاي غيرقابل جذب بهتر هستند مانع از افتادگي بيني مي شوند و براي مدت طولاني تري باقي مي مانند. جراحاني كه نخ هاي غيرقابل جذب استفاده مي كنند با اين مشكل بيشتر روبرو هستند ولي خب الان مشخص شده كه واقعاً تفاوت چنداني بين بخيه هاي قابل جذب و غيرقابل جذب در ماندگاري نتيجه جراحي وجود ندارد. بخاطر همين من خودم بيشتر بخيه هاي قابل جذب را استفاده مي كنم بهرحال درمان اصلي اش شستشوي مكرر داخل بيني، فين كردن بعد از شستشو و گاهي استفاده از آنتي بيوتيك ها مي باشد. اگر بعد از گذشت شش ماه يا يكسال اين مشكل برطرف نشد، ممكن است نياز به اقدام جراحي هم باشد.


 
پرسش ۴۶۶۹
سلام خسته نباشيد آقاى دكتر حسنانى مدتى ميشد كه در سمت راست بينيم احساس فرورفتگى داشتم، تا اينكه امروز هنگام تعويض چسب بينى به طور واضح اين فرورفتگى رو ديدم، مخصوصا وقتى از پايين به بينى نگاه ميكنم كاملا اين مشكل مشخصه! ٣ماه ميشه كه عمل كردم با اينكه گفتين تا قبل از ٦ماه به سوالى جواب داده نميشود از ترس اينكه دير بشه بهتون ايميل زدم به نظرتون بايد براى تزريق ژل برم پيش دكترم؟ يا منتظر بمونم، آيا ممكن تزريق ژل باعث عفونت بشه؟ ممنون ميشم اگه پاسخ بدين
پاسخ دکتر حسنانی:

براي تزريق ژل يا تزريق غضروف هيچگاه عجله نكنيد هرچه ديرتر انجام شود بهتر است.


 
پرسش ۴۶۳۸
با عرض سلام و احترام خدمت جناب آقاي دکتر حسناني مشاوره اي از حضورتان داشتم بنده پسري 30 ساله هستم که از حدود 4الي 5 سال پيش دچار کاهش شديد و قطع حس بويايي و چشايي شده که با اسکن و اندوسکپي بيني سينوزيت و پوليپ بيني با پايه الرژي و انحراف تيغه بيني تشخيص داده شد که با استفاده از دارو و اسپري درمان هاي موقتي داشتم همچنين دچار آسم خفيف نيز شده و از اسپري سيمبوکورت استفاده مينمايم حال با توجه به قطع حس بويايي و مشکلات تنفسي و عکس اسکن و آزمايش که در ادامه ارسال ميشود نظر شما در مورد عمل اندسکوپ بيني براي به دست اوردن حس بويايي و برطرفي مشکلات تنفسي رو چطور و تا چه حد ميدانيد همچنين احتمال بازگشت مشکلات بعد از عمل چگونه است.با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

وقتي كه سينوزيت مزمن بشود، يعني پس از سه ماه درمان، به دارو جواب ندهد يا اينكه در داخل بيني پوليپ هايي وجود داشته باشد كه به دارو جواب نمي دهد درمان جراحي پيشنهادي، جراحي آندوسكوپي سينوس است. به اين صورت بدون هيچ گونه برشي به وسيله يك سري دستگاه هايي كه شامل لنز و وسايل جراحي است از طريق سوراخ هاي بيني وارد مي شويم و پوليپ ها را خارج مي كنيم، تميز مي كنيم، بيني و سينوس شستشو داده مي شود هرگونه عفونت و چرك خارج مي شود دهانه سينوس ها گشاد مي شود، حفره هاي بيني و سينوس را تميز مي كنيم. اين جراحي آندوسكوپي سينوس باعث مي شود كه بيني و سينوس ها كاملاً تميز شوند ولي اين به معناي ريشه كن شدن بيماري نمي باشد. فردي كه آلرژي دارد يا فردي كه التهاب هميشگي در مخاط دارد مستعد تجمع چرك و عفونت مي باشد و ممكن است كه دوباره در داخل بيني اين فرد پوليپ درست شود. به همين علت بعد از جراحي آندوسكوپي بيني دوباره بايد درمان هاي نگهدارنده شروع شود كه شامل شستشوي مكرر بيني و اسپري هاي حاوي كورتن است. اين داروها را فرد بايد براي مدت طولاني استفاده كند وگرنه بيماري دوباره عود مي كند. اسپري هاي حاوي كورتن، نكته مثبتي كه دارند اين است كه كورتن آنها جذب نمي شود به همين علت عوارض كورتن ها را ندارد. افرادي كه علاوه بر پوليپ يا سينوزيت مزمن، آسم هم داشته باشند به درمان سخت تر جواب مي دهند و بعد از اينكه درمان شدند، نسبت به افرادي كه همزمان آسم ندارند، احتمال عود كردن بيماري شان بيشتر است. اين افراد بايد بيشتر رعايت كنند و درمان هاي دارويي را بعد از عمل جراحي، حتما انجام دهند.


 
پرسش ۴۶۰۸
من,٤.٥سال هست بینیم رو عمل كردم تا ٤/٥ماه پیش خوب بود ولی یه دفعه ورم كردوسنگین شد( با تكان دادن سرم عین وزنه شده) انگار ٢برابر شده بینیم یه ذره پهن شده اصلاً قابل مقایسه نیست با قبلش،تا چند ماه پیش هرچی میگذشت قشنگ تر میشد،یه روزایی جمع میشه،میخواستم بدونم این ورم بعد ٤سال طبیعیه؟و دوباره بینیم اون فرم قبل رو میگیره؟(بینیم خیلی خوش فرم و ظریف شده بود البته ظریف پسرونه)و این سنگین شدن واسه چیه؟ تا ١سال ورم میكرد ولی از سال ٢ به بعد هر روز كه میگذشت بهتر از روز قبل ولی الان اصن نمیدونم چیكا كنم،این بینی دوباره درست میشه؟ و از كجا بدونم این ورم هست؟ دكترم گفت مال عملت نیست؟!ممنون میشم اقای دكتر
پاسخ دکتر حسنانی:

معمولش اینطور است كه بینی هرچقدر از عمل می گذرد زیباتر می شود یعنی هرچه از زمان عمل فاصله بیشتری می گیریم ورم بینی بیشتر می خوابد و فرم آن زیباتر و قشنگ تر می شود. این مورد شما حالت غیرعادی است. باید به دنبال علت آن گشت تا ببینیم مساله چیست. مثلاً ممكن است داخل بینی شما پروتز كار گذاشته شده باشد. پروتز نوعی غضروف مصنوعی است. غضروف های مصنوعی ممكن است گاهی عفونت كنند و باعث ورم بینی شوند یا مثلاً ممكن است نخ هایی كه در جراحی استفاده شده نخ های غیرقابل جذب بوده باشد و یكی دوتا از آنها عفونت كرده باشد اما این موضوع یك حالت غیرعادی است و باید به دنبال علت آن گشت. در حالت عادی با گذشت زمان، بینی روز به روز كوچكتر و زیباتر می شود.


 
پرسش ۴۶۰۱
‫سلام آقای دکتر خسته نباشید .خانومم بینیشو عمل کرده و از غضروف مصنوعی پلاستیکی استفاده کرده دکترش. الان خیلی اذیت میشه میخاستم ببینم چکار میشه کرد .آیا میشه عمل کرد و برش داشت؟؟؟ ممنون میشم‌‬‎
پاسخ دکتر حسنانی:

این سوال بسیار خوبی است. در گذشته برخی از بینی ها كه نیاز به تقویت غضروفی داشت با استفاده از غضروف های مصنوعی و به قول شما پلاستیكی آنها را تقویت می كردند. البته این غضروف های پیوندی از جنس پلاستیك نیستند بنابراین كلمه غضروف های پلاستیكی اشتباه است. جنس اینها یا از متفور است یا از سیلیكون. به هر حال اینها مواد مصنوعی هستند. این مواد مصنوعی معمولاً خنثی و بی خاصیت هستند و معمولاً عارضه ای ایجاد نمی كنند. اما اگر عارضه ای ایجاد شود عوارضشان بسیار اذیت كننده ومخرب است. یعنی ممكن است از پوست بینی بیرون بزنند، عفونت كنند و به بینی آسیب بزنند به همین علت امروزه دیگر استفاده از غضروف های مصنوعی طرفداران چندانی ندارد و توصیه ما آن است كه غضروف مصنوعی اصلاً داخل بینی استفاده نشود. من خودم هرگز غضروف مصنوعی در بینی استفاده نمی كنم. اگر قرار باشد بخواهیم بینی را با استفاده از غضروف ها تقویت كنیم حتماً باید غضروف خود فرد باشد یعنی اینكه یا باید از تیغه وسط بینی برداشته شود یا از غضروف پشت لاله گوش یا از غضروف های دندنه خودِ فرد. اینها بهترین انتخاب هستند. یك آلترناتیو یا یك جایگزین دیگری كه مطرح می شود غضروف های اشعه دیده هستند غضروف های اشعه دیده آنهایی هستند كه از یك فرد دیگر برداشته شده، مثلاً فردی كه مرده است غضروفش را برمی دارند، اشعه می دهند، ضدعفونی می كنند، آنتی ژن هایش را از بین می برند این غضروف تحت عنوان اشعه دیده در بازار به فروش می رسد و می توان آن را برای تقویت غضروفی افراد استفاده كرد ولی این نوع غضروف ها را نیز تا آنجا كه امكان دارد بهتر است استفاده نشود مگر آنكه مجبور باشیم چون ممكن است بعد از مدتی این نوع از غضروف ها جذب شده و از بین برود. بنابراین بهترین انتخاب غضروف خود فرد است . در خصوص سوالتان كه فرمودید آیا می توان این غضروف را برداشت، بله افرادی كه با این غضروف ها مشكل دارند یا احساس می كنند یك جسم خارجی داخل بینی شان وجود دارد می توان آن را برداشت. اما باید با یك غضروف دیگر جایگزین كرد كه این غضروف می تواند از خود بینی، از گوش فرد یا از دنده فرد برداشته شود.


 
پرسش ۴۵۸۲
با سلام وعرض ادب، اگر ممکنه راهنمایی بفرمایین. ۳سال پیش عمل کردم بعداز یک هفته که پانسمان بینی رو باز کردم با زخم بزرگی روی بینی مواجه شدم و بعدش هم یک لایه عفونت ب روی زخم بعد حدود ۲ ماه بعد از مراقبت عفونت برطرف شد و ۶ ماه بعد جای زخم رو لیزر کردم که جای زخم کمتر بشه و ۸ ماه از عمل بینی میگذشت که دکتر بینیم رو ترمیم کرد و نتیجه کار این شد. حالا با توجه به عکسهایی که واستون فرستادم میخوام عیبهای بینیم رفع بشه میخوام نظر شما رو بدونم که آیا نیاز به ترمیم دارم یا جراحی ؟ واگر هر کدوم اینها بود هزینه چقدر میشه؟ در ضمن من از خوزستان تماس میگیرم واسه گرفتن نوبت واسه ترمیم و یا جراحی چیکار کنم. ممنون میشم جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. اثری که روی پوست باقی مانده قابل اصلاح نیست ولی اشکال اسکلت بینی قابل ترمیم است .


 
پرسش ۴۵۶۱
سلام.من 20 روزه ک عمل زیبایی بینی انجام دادم.بعد از کشیدن بخیه هام ،جاشون داره سفید میشه ....خیلی شکل بدی پیدا کرده.ایا ممکنه عفونت کرده باشه ؟؟؟؟لطفا جواب بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. عفونت نیست . استفاده از کرم های ضد بخیه برای شما مفید است.


 
پرسش ۴۵۵۴
سلام خدمت آقای دکتر خدمت آقای دکتر عرض کنم من 27 سالمه و دو سالی هست که ترشحات پشت حلق دارم و دائما احساس سرماخوردگی دارم شب ها تو خواب سرم عرق میکنه انگار که بخشی از بدنم عفونت داره ترشحات که وارد معدم میشه باعث شده همیشه اسهال داشته باشم میخواستم بدونم ایا این عفونت است یا آلرژی..برای مراجعه به مطب شما آیا نوبت قبلی لازمه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.. باتشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. آلرژی فرد را مستعد عفونت های بینی و سینوس می کند. برای تفکیک دو مورد فوق نیاز به معاینه حضوری وجود دارد. اگر سی تی اسکن از بینی و سینوس بگیرید و برای من بفرستید تشخیص دقیق تری می دهم .


 
پرسش ۴۵۲۹
سلام،اطلاعاتی که شاید از توی عکس مشخص نباشه انحراف بینی من یکی از سوراخ های بینی من رو مسدود کرده یعنی بیشتر عمل تنفس من از طریق یکی از سوراخ های بینی انجام میگیره یعنی علاوه بر انحراف ساختمان بینی انحراف تیغه بینی هم دارم البته موارد مشابه مشکلات سینوزیتی رو فکر نمیکنم تاحالا تجربه کرده باشم یا خیلی خفیف بودن به جز یک بار که مشکل عفونت گوش داشتم تقریبا شدید توی کودکیم بینیم اسیب دیده از لحاظ پس زمینه خانوادگی پدرم حالت Snore رو داره من نمیدونم این مشکل رو دارم یا نه چون کسی نزدیک یا پیشم نمیخوابه که متوجه بشه و اینکه من 18 سالمه هنوز تصمیم نگرفتم هر چند به زیبایی صورتم آسیب زده ولی باهاش کنار اومدم ولی فکر میکنم که اگه هم میتونه از لحاظ پزشکی هم زیبایی موثر باشه چرا که نه؟نظر شما چیه راستی از لحاظ نوع پوستم هم میخواستم بتونم بگم ولی اطلاع زیادی ندارم با فرض بدترین حالت یعنی اینکه پوست ضخیمی دارم به نظر شما نتیجه ی خوبی میده؟اگه بخوام یه بینی کاملا کاملا کاملا نرمال داشته باشم، اینکه میشه از هزینه احتمالی روهم بهم اطلاع بدید همرا با نظر پزشکیتون؟ فکر کنم زیاد نوشتم ولی فکر میکنم که لازم بود (راستی فکر میکنم بخش فرم تماس سایتتون مشکل داشته باشه) منتظر جوابتون هستم،با مهربانی فاطمه
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. پهنای بینی بزرگتر از سایز استاندارد است. بینی دارای انحراف و غیر قرینگی است. در نمای نیمرخ، نوک بینی افتادگی دارد. با عمل جراحی، بینی شما ۶۰ تا ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود. هزینه جراحی بینی بسته به نوع بینی هفت تا ده میلیون تومان است. برای ارائه مشاوره دقیق تر، ضمن هماهنگی با یکی از شماره های زیر، برای معاینه و مشاوره حضوری مراجعه فرمائید.


 
پرسش ۴۵۲۵
سلام،اطلاعاتی که شاید از توی عکس مشخص نباشه انحراف بینی من یکی از سوراخ های بینی من رو مسدود کرده یعنی بیشتر عمل تنفس من از طریق یکی از سوراخ های بینی انجام میگیره یعنی علاوه بر انحراف ساختمان بینی انحراف تیغه بینی هم دارم البته موارد مشابه مشکلات سینوزیتی رو فکر نمیکنم تاحالا تجربه کرده باشم یا خیلی خفیف بودن به جز یک بار که مشکل عفونت گوش داشتم تقریبا شدید توی کودکیم بینیم اسیب دیده از لحاظ پس زمینه خانوادگی پدرم حالت Snore رو داره من نمیدونم این مشکل رو دارم یا نه چون کسی نزدیک یا پیشم نمیخوابه که متوجه بشه و اینکه من 18 سالمه هنوز تصمیم نگرفتم هر چند به زیبایی صورتم آسیب زده ولی باهاش کنار اومدم ولی فکر میکنم که اگه هم میتونه از لحاظ پزشکی هم زیبایی موثر باشه چرا که نه؟نظر شما چیه راستی از لحاظ نوع پوستم هم میخواستم بتونم بگم ولی اطلاع زیادی ندارم با فرض بدترین حالت یعنی اینکه پوست ضخیمی دارم به نظر شما نتیجه ی خوبی میده؟اگه بخوام یه بینی کاملا کاملا کاملا داشته باشم، اینکه میشه از هزینه احتمالی روهم بهم اطلاع بدید همرا با نظر پزشکیتون؟ فکر کنم زیاد نوشتم ولی فکر میکنم که لازم بود
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. پهنای بینی بزرگتر از سایز استاندارد است. بینی دارای انحراف و غیر قرینگی است. در نمای نیمرخ، نوک بینی افتادگی دارد. با عمل جراحی، بینی شما ۶۰ تا ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.


 
پرسش ۴۴۱۸
سلام آقا دکتر بینی من انحراف تیغه داره و به علت الرژی شاخک های بینی من بزرگ شده و مدام سینوس هام عفونت میکنه مخواستم بدونم این عمل رو با عمل زیبایی میشه همزمان انجام داد با فرستادن عکس هزینه عمل رو میفرمایین
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. جراحی همزمان سینوس ها و زیبایی بینی امکان پذیر است ولی به هزینه جراحی اضافه خواهد شد.


 
پرسش ۴۳۴۳
با عرض سلام وادب خدمت جناب آقای دکتر حسنانی آقای دکتر ببخشین من یه سوالی داشتم ازتون که ازتون.خواهشمندم کمکم کنید بنده سه چهار سال بود که علائم عجیبی داشتم که واقعا زندگیمو ریخته بود به هم این علائمم شبیه سرماخوردگی بود بیشتر ععلائمم در صورتم بود مثلا اینکه یه باده ملایم به صورتم میخورد یک حالته بسیار بدی بهم دس میداد کلا صورتم جمع میشد و.. و اینکه آب سرد نمیتوانستم بنوشم چه در زمستان چه در گرمای تابستان چون با نوشیدن آب سرد کلا حالم بد میشد بدنم همیشه سست بود احساس کلا بدی در صورتم داشتم فکر میکردم صورتم تب کرده فکر میکردم درون صورتم و پشت چشم ها و بینی من پر عفونت که با تنفس از بینی هم احساس بدی داشتم یه باده ملایمم به سرو صورتم و بدنم میخورد سرما میخوردم ترشحات حلقم افزایش پیدا میکرد و بینی من توسط عفونت بسته میشد و فشار در صورتم بیشتر میشد و کلا بدنم سست میشد و عجیب تر اینکه این علائم رو همیشه داشتم هر روز و دوازده ماهه سال رو کلا این علائم رو داشتم یکی از رفقام گفت که به دکتر برو شاید سینوزیت داری من به یکی از دکترا رفتم و ایشون تنها یه سرم شستشو واسم تجویز کردن و گفتند روزی سه بار با بینی من بکشم و از حلقم بریزم بیرون من مدتی رو رو با این روش گذروندم ولی دیدم هیچ نتیجه ای نیافتم و این بیماریم با تمام این علائم داره بیشتر بدتر میشه تا اینکه پیشه یه دکتر خوب که تعریفشم خیلی شنیده بودم رفتم ایشون اول با یه وسیله ی خاصی داخل گوشم رو نیگا کردند و با یه چراغ عجیبی داخل بینی من رو نیگا نداختند و گفتند که حساسیت داری و مدت درمانش تقریبا ده ساله و درمانی نداره و.فقط باید با دارو کنترلش کنی و برام دو قرص نوشتن به اسم های zaximeو loratadine10 و گفتند که با این قرصا فقط میشه علائم رو کمی کاهش داد و درمان دهنده نیستند من یه مدتی میشه که از قرصا استفاده میکنم و هرروز از سرم شستشو 5بار شستشو بینی انجام میدم ولی این مشکلم هنوز حل نمیشه و علائمش هنوز پایداره. و حتی یکمم کاهش پیدا نمیکنه آقای دکتر من در مورد این موضوع چنتا سوال داشتم اول اینکه آیا آن پزشک با آن وسیله های ساده که به گوش و بینی من نگاه کردن میتونستند آلرژی داشتنه منو تشخیص بدن یا احتمال تشخیص غلط وجود داره?? و اینکه آقای حسنانی به نظر شما من چطوری میتونم از این درد خلاص شم کلا زندگیمو ریخته به هم به خاطر این موضوع افت شدید تحصیلی داشتم و به خاطر این موضوع همیشه و هرروز و هر ساعت در عذاب هستم و علائم کاهش پیدا نمیکنه آقای دکتر ممنون میشم کمکم کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. من با درمان هر دو پزشک موافقم ولی جهت اطمینان بیشتر می توانید یک سی تی اسکن از بینی و سینوس خود برای من بفرستید یا برای معاینه حضوری تشریف بیاورید .


 
پرسش ۴۱۴۶
با عرض سلام و خسته نباشید، بابت إیمیل و سوال قبلی مبنی بر معرفی دكتر عذرخواهی می كنم صفحه رو كامل نخونده بودم. سؤالم رو به این صورت تصحیح میكنم: بنده دانشجوی دكتراى بیوملكولی پزشكی در ایتالیا هستم، بینی بنده در كودكی دچار ضربه شده و علاوه بر تغییر شكل اون باعث تغییر حفرات بینی شده به طوریكه بینی سمت چپ تقریبا بسته شده و یا در هنگام سرما خوردگی كاملا بسته میشه، در دوران دانشجوی كارشناسی در ایران یعنی تقریبا پنج سال پیش یك بار به دلیل افزایش cpk-mb و درد قفسه سینه بستری شدم كه بعد از آزمایشات عفونت ماهیچه قلبی تشخیص داده شده. بعد از اون سابقه خاصی نداشتم و در حال حاضر به صورت مرتب ورزش میكنم سوالی كه از خدمتتون داشتم: اینكه با توجه به سابقه بیماری داخلی و شكل بینی آیا جراحی مناسبی میتونه تغییرات محسوسی رو فرم بینی داشته باشه و یا دورن بینی مشكل اون حل میشه؟ و همچنین نوع بینی بنده چی هستش؟ سوال بعدی اینكه با توجه به مشغله درسی چند روز لازمه كلا تو ایران بمونم چه پیش از عمل و چه پس از عمل؟ پیشاپیش سپاسگذارم
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام.بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. در نمای روبرو، پهنای بینی مختصری بزرگتر از سایز استاندارد است. در بینی غیرقرینگی و انحراف دیده می شود. در نمای نیمرخ، قوز کوچکی روی بینی دیده می شود. نوک بینی افتادگی دارد. با عمل جراحی، بینی شما ۶۰ تا ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.نامه تایید از پزشک قلب هم برای جراحی نیاز دارید . حداقل هفت روز بعد از عمل باید در ایران بمانید .


  من 5 ساله که از درد و عفونت گوش روز خوشی ندارم
پرسش ۴۱۳۹
سلام آقای دوکتور حسنانی میخواستم بگم که بنده 5 ساله که از درد گوش و عفونتی گوش روز خوشی ندارم لطفآ منو رهنمایی کنید ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. برای پاسخ دقیق به معاینه حضوری نیاز است . با این حال فعلا از قطره پلی میکسین هر 6 ساعت 4 قطره در گوش خود بریزید و به مدت ده روز ادامه دهید .


  میشه چند تا راه حل بگین تا از شر سینوزیت مزمن خلاص شم؟
پرسش ۴۰۸۱
خدمت شما جناب دکترعرض سلام وخسته نباشید دارم ببخشید سوال من اینکه من سینوزیت مزمن دارم آیا عمل زیبایی بینی باعث بدترشدن بیماریم نمیشود ؟؟؟ ببخشید میشه چنتا راه حل بگین تا از شره سینوزیت مزمن خلاص شم بنده چهارساله به این درد مبتلا هستم و علائمم به شکل زیراست سرماخوردگی پی در پی عفونت پی دی پی در گلو ناتوان در خوردن آب سرد ناتوان در دویدن احساس بد و طاقت فرسا هنگام خوردن باد به صورت و چشم ها ریزشدن چشم هام احساس اینکه بینی من بزرگترشده درد زیر چشم ها سردرد آقای دکتر ازتون خواهش میکنم کمکم کنید خیلی ممنون علیرضا
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. سینوزیت مزمن اگر با دارو بهبود نیامد نیاز به جراحی آندوسکوپیک دارد . لطفا یک سی تی اسکن از بینی و سینوس های خود برای من ارسال نمایید .


  شبها موقع خواب نمیتونستم نفس بکشم
پرسش ۴۰۷۳
سلام وقت بخیر اقای دکتر بنده 22 سالمه تقریبا چهار سال پیش انحراف بینی عمل کردم ب دلیل مشکل شدید تنفسی شبا موقع خواب نمیتونستم نفس بکشم عمل انجام دادم سه تا تیکه از دماغم خارج کردن مشکل تنفسیم بهتر شده /حالا بعد این چند سال دو روزه شبا دوبار مشکل تنفسی دارم نمیتونم راحت نفس بکشم سوالم اینه یعنی باز عود کردم انحراف بینی و الان باید چیکار کنم.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. این گونه مشکلات معمولا به دلیل آلرژی یا عفونت می باشد و معمولا موقتی است .


 
پرسش ۳۹۶۴
با سلام و وقت بخیر خدمت شما. بنده چند وقتیه که به هنگام تخلیه بینی (واقعا عذر میخوام) دچار نوعی بوی بد در داخل بینی خودم می شوم که به مدت چند ساعت این بوی بد ادامه داره. خواهشمندم در صورت امکان به این سوال بنده پاسخ دهید. با تشکر.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام.بوی بد داخل بینی معمولا به دلیل وجود عفونت در ناحیه بینی و سینوس است . اولین قدم معاینه داخل بینی و دهانه سینوس ها توسط پزشک است . اگر یک سی تی اسکن از بینی و سینوس خود برای من ارسال نمایید تا حدودی می توانم کمک نمایم.


 
پرسش ۳۹۳۲
سلام آقای دکتر. امیدوارم تنتون سالم باشه و تو کار وز ندگیتون موفق باشید. راستش من دختری 31 ساله هستم و نزدیک 8 ساله درگیر بیماری آلرژی هستم اولش با عطسه و سرفه شروع شد و بعد تنگی نفس داشتم تا اینکه بعد از مراجعات فراوان به پزشکای مختلف تشخیص دادن که آلرژی تنفسی دارم الان دوساله که بینی من کیپ میشه به طوریکه اصلا نمیتونم از بینی نفس بکشم و سینوسامم عفونت دارم و گفتن سینوزیت مزمن و پولیپ بینی دارم همیشه آب ریزش بینی دارم و بویایو چشاییم انگار از کار افتاده قرصای مونته لوکاست و سیتریزین و پردنیزولون و کلداکس هم مصرف کردم اما بیفایده هستش دکترم تشخیص داده که باید جراحی بشم اما چون خیلیا از فامیل انجام دادن و دوباره به حالت قبل برگشتن من انجام ندادم. اسپریای بینی هم استفاده کردم و خلاصه داروهای زیادی خوردم اما بیفایده ست و همچنان بینی من کیپه. لطفا راهنماییم بفرمایید سپاسگزارم.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. لطفا یک سی تی اسکن از بینی و سینوس خود برای من ارسال نمایید .


 
پرسش ۳۸۷۰
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر حسنانی.مدت 5سال است که ازالرژی وپولیپ رنج میبرم یکسال پیش عمل جراحی انجام داده ام ولی فقط برای 6ماه ازاین مشکل اسوده بودم درحال حاضردچار این مشکل هستم گوشت های اضافی را در بینی ام احساس میکنم وهمچنین ترشهات زیادی ازبینی ام بیرون می اید طوری که سینه ام هم دچارعفونت شده دیگرتحمل کردن این وضع برایم مشکل شده خواهش میکنم کمکم کنید چه کاربایدبکنم؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. استفاده طولانی مدت از اسپری های کورتون دار ضد حساسیت می تواند برای شما مفید باشد .


 
پرسش ۳۸۵۹
سلام دکتر خسته نباشید من بینی من انحراف داره و به قول دکتری که رفتم شاخکشم بایدتراش بخوره و عفونت سینوسی دارم و معمولا سوزش شدیدی داره اول اینکه خواستم بدونم واسه درمانش عمل باز انجام میشه؟ علاقه دارم زیباییشم عمل کنم ولی میترسم مشکلاتش برطرف نشه و دوباره اذیت شم !!دکتر یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که یه سمت بینی من غضروفی تره میترسم عمل کنم بینم نوکش کج شه !!! بعد خواستم بدونم شما تو کدوم شهرا عمل میکنید؟و هزینه عمل چقدره؟با تشکر از لطفتون
nose 3859
nose 3859
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. برای اظهار نظر در مورد تنفس باید یک سی تی اسکن از بینی و سینوس خود برای من ارسال نمایید .و اما در مورد ظاهر : بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. در نمای روبرو، سایز بینی بزرگ است. بینی دارای انحراف و غیر قرینگی است. در نمای نیمرخ، روی بینی قوز وجود دارد. نوک بینی افتادگی دارد. با عمل جراحی، بینی شما ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.


 
پرسش ۳۷۳۹
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر گرامی آقای دکتر من چندین مشاور رفتم برای عمل بینی بعضی از دکترا غضروف مصنوعی نمیگذارند بعضی از دکترا هم از غضروف مصنوعی برای بیمار خود استفاده میکنند. من در دوراهی مانده ام کدومو قبول کنم. بعد اینکه با چندین از دوستای خودم که عمل بینی انجام دادن یکشون که عمل طبیعی و بدون غضروف بوده بعد 5 سال افتادگی بینی داشتن و مجدد در پی عمل بینی هستن. شما چه پیشنهادی میکنید.لازم به ذکر است بینی من گوشتی میباشد. باتشکر فراوان
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. غضروف مصنوعی ظاهر زیبایی به بینی های گوشتی می دهد ولی احتمال عفونت و بیرون زدن از پوست در مورد آن وجود دارد و بهتر است به جای آن از غضروف طبیعی استفاده شود .


 
پرسش ۳۶۳۰
باسلام ببخشيدبينی من براثرضربه چندسال پيش شکسته شدهم انحراف پيداکردوکج شدوهم دکترهاميگن اصلا غضروف نداره ميخوام بدونم عمل ترميمی چنددرصدبينی مرابهبودوتغييرميدهد وآياغضروف مصنوعی بهتراست ياطبيعي؟غضروف طبيعی ازگوش باشدياقفسه سينه که آسيب نرساند؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. غضروف طبيعی همواره بهتر از غضروف مصنوعی است . غضروف مصنوعی احتمال عفونت يا بيرون زدن از پوست را دارد هر چند که احتمال آن کم است . غضروف گوش و دنده هر دو موثر هستند . اگر غضروف کمی نياز باشد گوش ارجح است . اگر به مقدار بيشتری غضروف نياز باشد دنده بهتر است . نتيجه جراحی شما 60 % ايده آل است .


 
پرسش ۳۴۸۳
از بهمن سال 1392 دچار مشکل ورم بدون درد سمت راست صورت شده ام که در تصاویر مشخص است .جهت درمان به چندین متخصص و پزشک مراجعه نموده ام که مشکل هنوز برطرف نشده است . از جمله اقدامات انجام شده: مراجعه به دندانپزشک .کشیدن دندان عقل پوسیده مراجعه به پزشک عمومی و بررسی مشکل تیروید کلیه و ... که نرمال بوده مراجعه به چشم پزشک بابت بررسی مجرای اشکی که بدون مشکل بوده مراجعه به متخصص ریشه دندان و تست و بررسی ریشه ها که مشکل ورم از آنها نبوده است. مراجعه به جراح فک وصورت جناب دکتر محمد ب و ارجاع ایشان به ام ار ای و سی تی اسکن و اندوسکپی سینوس مراجعه به جناب آقای دکتر محسن ن و اندوسکپی و نمونه برداری از سینوس و پاتولوژِی که جواب پاتولوژِی به پیوست ارسال میشود مراجعه به متخصص عفونت و داخلی در حال حاضر داروهای سیتریزین 10م و مونته لوکاست 10م و اسپری راینوکورت استفاده میکنم جناب دکتر چون خدمت آقای استاد دکتر منوچهر د هم بیمار داشتیم که دچار مشکل سرطان بود من حتی خدمت دکتر د هم مراجعه کردم و از ایشان نیز مشاوره خواستم که ایشان به مرکز آلرژی ایران ارجاع دادند که با مراجعه به مرکز آلرژی ویزیت توسط پزشکان مرکز اعلام نمودند که به نظر دلیل آلرژیک ندارد و از انجام ازمایشات خودداری نمودند. از قبل از این مشکل هم قصد عمل بینی داشتم که در حال حاضر با وجود این مشکل به شدت اعتماد به نفس خودم را از دست داده ام.تقاضا دارم با دستان توانمند ما و مشاوره شما درمان شده و بینی خود را به دست شما جراحی کنم. به پیوست تصاویر و نتایج آزمایشات و سی تی و ام ار ای و ... ارسال میشود. با سپاس فراوان از بذل توجه جنابعالی بیصبرانه منتظر پاسخ و تعیین وقت ویزیت شما می باشم .
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. در ازمایشات ارسالی شما بیماری خاصی مشاهده نمی شود . بینی شما گوشتی است. در نمای روبرو، بینی پهن است. بینی دارای انحراف و غیر قرینگی می باشد. در نمای نیمرخ، بینی قوز مختصری دارد. نوک بینی افتادگی دارد. با عمل جراحی، بینی شما ۶۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود.برای ارائه مشاوره دقیق تر، ضمن هماهنگی با یکی از شماره های زیر، برای معاینه و مشاوره حضوری مراجعه فرمائید.


 
پرسش ۳۴۵۱
با سلام خدمت دکتر عزیز بنده یه آقایی 27 ساله هستم که مدت 5 ماه میشه که عمل بینی انجام دادم.و قبل از عمل یه سرماخوردگی کوچیک داشتم که رفع شد و بعدش عمل انجام شد.اما پس از عمل گلو درد گرفتم و رفتم دکتر که گفتن عفونت داره و پنی سیلین تجویز شد و خوب هم شدم اما بعد از یک ماه دوباره شروع شد و بازم هم پنی سیلین.دکتر خودمم هم که باهاش مشورت میکردم میگفتن که التهابه و آلرژی و ایشون هم گاهی پنی سیلین تجویز میکردن و گاهی آمپول ضد التهاب.الان هم بازم گلو درد دارم.موقع قورت دادن آب گلو درد دارم.راستش دیگه کلافم کرده این گلو درد و میترسم که مشکل جدی و خطرناکی باشه و آخرین باری که دکتر رفتم گفتن حساسیته(یعنی بعد از عمل من 3/4 بار رفتم دکتر و خوب شدنم مقطعی بوده و باز بعداز مدتی برگشته.تنها مشکلم موقع قورت دادن آب دهانه و خیلی کم موقع خورن غذا.).میخواستم نظر شمارو هم راجع به این موضوع بدونم آیا مشکل جدی هست یا نه و باید چیکار کنم؟ با تشکر.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام . برای اظهار نظر دقیق تر نیاز به معاینه حضوری وجود دارد ولی احتمال دارد شما مبتلا به برگشت اسید معده شده باشید .


 
پرسش ۳۴۴۰
با عرض سلام .آقای دکتر من 3 تیر 93 اقدام به عمل بینی در شهر خودم کردم. ولی بعد از یک سال سوراخهای بینی من بالا وپایین بود.دکتر فرمودند که با غضروف مصنوعی ترمیمش میکنه .ولی در سایت نوشته که غضروف مصنوعی بعد از چند سال عفونت میکنه و میزنه بیرون میخواستم نظر شما رو بدونم.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. استفاده از غضروف خود فرد بر غضروف مصنوعی ارجح است .


 
پرسش ۲۹۴۶
با سلام از مهر تا بهمن سرم سنگین شده و حالت فشار از بالا به سرم وارد می شد و گرمم می شد با مراجعه به متخصص گوش و حلق و بینی ، بیماری عفونت قارچی تشخیص داده شده و پنج بار شست وشوی گوش و ساکشن انجام دادم . اما باز هنوز سرم سنگین است ، مشکل کجاست در گوش میانی است ؟؟؟ لازم به ذکر است کلاس شنا نمی رفتم ، سیگاری نیز نیستم . معالجه چگونه است؟ ممنون می شوم اگر پاسخ دهید . با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بیماری قارچی گوش معمولا باعث خارش گوش و گاهی مختصر کم شنوایی می شود و معمولا باعث سنگینی و فشار در سر نمی شود .


 
پرسش ۲۹۳۵
با سلام خدمت آقای دکترحسنانی.سوالی داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنید.3ماه عمل بینی من میگذره که بینی استخوانی داشتم.چند روزه که موقع خندیدن و خمیازه کشیدن ی بوئی از یکی ازلوله بینی من همراه با درد خفیف دربینی من احساس میکنم که از سرم شستشو و چوب پنبه واسه تمیزکردن بینی من استفاده میکنم .بخاطربو ازقطره فینیل افرین استفاده کردم که موقع ریختن قطره درهمون لوله بینی من ک بو و درد احساس میکنم دچارسوزش شدم. باید چیکارکنم؟آیا خطرناک نیست واسه استخونم؟ممکنه بینی من عفونت کنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. این موارد معمولا با استفاده از شستشوی بینی با سرم نرمال سالین و استفاده از پماد آنتی بیوتیک موپیروسین بر طرف می شود .اگر مشکل بر طرف نشد نیاز به معاینه حضوری وجود دارد .


 
پرسش ۲۷۶۰
سلام.خسته نباشید.دکتر یه سوال داشتم.میخاستم ببینم ایا راهی برای مستحکم ساختن دماغ بعد عمل وجود داره؟ شنیدم میشه تو بینی پلاتین گذاشت برای جلوگیری از شکستن.با تشکر از شما
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بهترین راه برای افزایش استحکام بینی استفاده از غضروف های خود بینی است . استفاده از هر گونه جسم خارجی در بینی با خطر عفونت و یا بیرون زدن جسم خارجی از پوست بینی همراه است .


 
پرسش ۲۷۴۷
با سلام واحترام من بر اثر عفونت وعدم مراقبت دچار پرگی پرده گوش شده ام وبا مراجعه به چندین دکتر ضرورت جراحی ترمیم پرده گوش برای جلوگیری از عوارض احتمالی گفته شده ونیز بسیار جزیی انحراف بینی دارم که در اسکن بینی نشان داده شده وظاهرا ملموس نیست آیا جراحی ترمیم پرده گوش وانحراف بینی وزیبایی همزمان قابل انجام است .با تشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بهتر است این دو جراحی به صورت جدا از هم انجام شود .


 
پرسش ۲۵۷۸
سلام ، وقت بخیر برای جراحی زیبایی می خواستم با شما مشورت کنم ،و اینکه تا چه حد درست میشه و هزینش چقدر میشه . در ضمن بر اثر فین زیاد پوست داخلی بینی من ضعیف شده و باعث میشه بعضی اوقات خون دماغ کنم . این برای جراحی زیبایی مشکلی پیش نمیاره ؟ دکتر من سینوس هام عفونت هم میاد و دکتر هم رفتم و خشک کننده هم برام تجویز کردن ولی بعد از اتمام دوره دوباره فعال میشه ، کافیه یه باد تو زمستون به صورتم بخوره سینوسام فعال میشه و به گلوم میزنه ، بعد اینکه مدت طولانی خشک کننده می خورم رنگ عفونت سفید میشه و بعد از قطع خشک کننده دوباره بعد مدتی سبز میشه . گفتن که آلرژی هستش حالا نظر شما رو می خواستم بدونم . لطفا عکس در سایتتون منتشر نشه ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی و پهن است . نوک بینی دو شاخه است و افتادگی دارد . نتیجه گیری از جراحی در حد حداقل 40 % و حد اکثر 60 % ایده آل است . مشکل سینوس شما به دلیل آلرژی است و باید از اسپری های بینی ضد آلرژی به مدت چندین سال استفاده نمایید . خونریزی از بینی من عی برای جراحی زیبایی بینی نمی باشد .


 
پرسش ۲۵۵۸
سلام آقای دکتر وقت شما بخیر من خیلی تلاش کردم با استفاده از فرم تماس که در سایتتون قراردادید عکسم رو برای شما ارسال کنم اما مدام با پیغام خطای (آپلود عکس تمام رخ اجباری ...) مواجه شدم با اینکه عکسم رو آپلودهم کرده بودم شایدم پیغام من ارسال شده باشه اما چون مدام این خطا رو میداد بنابراین چاره ای نبود جز اینکه این جوری مزاحم شما بشم من دختر 28 ساله ای هستم که بینی گوشتی دارم و فوق العاده از عمل میترسم در زمان مدرسه دو بار توپ بسکتبال با صورتم اصابت کرد در حال حاظر سینوزیت دارم و سابقه طولانی هم در عفونت گوش و سوراخ شدن پرده گوش دارم مدتیه که تصمیم گرفتم عمل کنم گالری عکس شما واقعا نظرم رو جلب کرد اما ترس از اینکه نتیجه عمل از این چیزی که الان هستم بدتر میشه اجازه هر تصمیمی رو ازم میگیره من بینی ساده و معمولی رو دوست درام و ترجیح میدم یه بینی ساده داشته باشم که به چهره م بیاد و دنبال بینی های عروسکی نیستم ممنون میشم اگر نظرتون رو در مورد عکسایی که فرستادم بیان کنید مسله ای که برای من خیلی مهمه هزینه عمل هست، با توجه به اینکه من ساکن اهواز هستم و برای عمل باید به تهران سفر کنم ، لطف بفرمایید هزینه عملتون رو هم اعلام بفرمایید که به راحتی بتونم برنامه ریزی انجام بدم ممنون از وقتی که گذاشتید اگر ایمیلم چند بار ارسال شده عذرخواهی می کنم چون اینترنتم در حین آپلود عکسها قطع شد خوش باشید
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما گوشتی ولی با غضروف های قوی است . در نمای روبرو بینی پهن است . در نمای نیم رخ طول بینی زیاد است , قوز خفیفی دارد و نوک بینی افتادگی دارد . نتیجه جراحی در حد 70 % ایده آل است .


 
پرسش ۲۴۶۸
با سلام و عرض ادب خدمت شما . دکتر حسنانی عزیز .با توجه به رزومه کاری و مشاهده ویدیو های شما . می خواستم اگر امکان هست راهنماییم کنید . من متولد سال 1363 هستم و حدود 7 تا 8 سال قبل عمل بینی تحت بیهوشی کامل انجامدادن برام . شکل اولیه بینی کمی گوشتی .برش جراحی ار کنار پره ه ی بینی .از نظر فیزیکی هم سلامت کامل داشتم . بعد از اتمام جراحی به مدت یک هفته کاملا بیمار بودم . و بعد از خارج کردن تامپون و برداشتن گچ حال فیزیکی من بدتر میشد که دکترم گفتن به خاطر خونریزی بیش از حد در حین عمل بوده. بغد از5 یا 4 هفته که شکل ظاهری بینی بسیار زیبا شد .همیشه احساس درد شدید و ورم غیر طبیعی داشتم و از راه دهان تنفس میکردم تا اینکه ورم بینی و کل صورت بیشتر شد و دچار غفونت بینی شدم عفونت از سمت چپ بینی ترشح میشد چرا که 2 هفته ابتدای عمل احساس سوزش شدید در بالای سمت چپ بینی داشتم .بلافاصله سفیکسیم 400 تجویز کردن و 4 هفته بعد گذشت و وزم بینی و صورتم بیشتر شد مجبور شدم سفتراکس وریدی استفاده کنم .و هم چنان 4 ماه نیم از عمل میگدشت و من درگیر عفونت درد .و از همه بدتر از شدت ورم دماغم به سمت راست کج و پهن شده بود .شاید خوندن این مطالب برای شما که پزشک هستید قابل درک باشه . روزهای بسیار سختی رو گذروندم تحمل این لحظات اصلا آسون نبود . ضعف جسمانی و عوارض بیهوشی .کاهش وزن و ریزش مو و از دست دادن زیبایی صورت و جالب از همه عفونت بینی و ctاسکن های بی نتیجه و و بدتر از اون مدت 2 ماه اول از راه دهان تنفس میکردم.در هر حال این موضوع باعث آرزردگی من شده بود . حال که 7 سال از این ماجرا می گذره و شکل ظاهری بینی من خیلی طبیعی و معمولی اما از سمت غضروف کمی کج . از نظر بویایی هیچ مشکلی ندارم و از نظر تنفس مشکلی حادی ندازم . اما در هوای آلوده کاملا راه سمت چپ بینی بسته و و افتادگی بینی باعث از بین رفتن زیبایی لبخند شده .و غضروف بالای بینی بعد از عفونت نشست کرده . البته باز هم شما معایب و محاسن رو تشخیص میدید . دکتر حسنانی عزیز از اینکه برای خوندن این مطالب طولانی وقت میزاربد ممنونم . آیا با این اوضاع من میتونم برای جراحی دوم اقدام کنم ؟ آیا مشکلی برای من پیش نمیاد؟ علت اصلی عفونت چه چیزی بوده ؟ علت افت بینی من چیست ؟ آیا غضروف ازبین رفته ؟ آیا به عمل جراحی واسه افت بینی نیاز دارم /؟ با تشکر از شما که تحمل کردید .منتظر پاسخ شما هستم .
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. با عمل ترمیمی امکان ایجاد تغییرات اصلاحی در حد 30 % ایده آل برای شما وجود دارد ولی در کل جراحی مجدد برای شما توصیه نمی شود . علت آسیب غضروف بینی شما همان عفونت بوده است .


  آیا خارج کردن باندها (تامپون) درد دارد؟
پرسش ۲۱۴۶
سلام دكتر من بينيم پوليپ داره تقريبا پنج ساله از دهان نفس ميكشم تا حدی كه دهانم هرچه مسواك ميزنم باز هم بوی بد برطرف نميشه عفونت لثه دارم اولا از دردش كه بعد از عمل باندها رو ميگند خارج ميكنند ازبينی ميترسم و تيغه بينيم هم از داخل كج هست ولی از بيرون مشخص نيست زياد لطفا راهنماييم كنيد ‎
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بر خلاف گذشته باند هایی که داخل بینی گذاشته می شود کوچک هستند و هنگام خارج کردن دردی ایجاد نمی کنند . بوی بد دهان علت های متعددی دارد ولی سر دسته آنها عفونت دندان و لثه , عفونت لوزه ها و عفونت سینوس ها می باشد .


 
پرسش ۱۵۴۶
اقای دكتر با توجه به كذشت حدود ٥ سال خطری من رو تهديد نمی كنه؟ شنيدم كه عفونت در اين نواحی حتی می تواند عوارض مغزی داشته باشد، ايا صحت دارد؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. نگران ایجاد عوارض مغزی نباشد . بسیار نادر و در حد صفر است .


 
پرسش ۱۴۸۸
با سلام و عرض ادب اینجانب مبتلا به عفونت سینوسهای پیشانی و صورت می باشم به طوری که بویایی خود را از دست داده و دچار تنگی نفس نیز میباشم.(ریه سالم میباشد.)2 بار عمل کرده و اقدام به تخلیه آنها نموده ام ولی به از چند ماه عفونتها دوباره بازگشته اند لازم به ذکر است آلرژی نیز دارم که قرص تلفست مصرف میکنم نزد دکتر فرید ح.. بهترین متخصص آلرژی.ولی تا کنون بهبود نیافته ام لطفا راهنمایی کنید اگر بنده مجددا عمل جراحی انجام دهم نتیجه بخش است یا خیر .ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. جراحی سینوس فقط باعث می شود که تاثیر دارو ها برای مدتی بیشتر شود و هر چند سال یک بار باید برای شما انجام شود .


 
پرسش ۱۴۴۰
باسلام، من 4ماه پیش رینو پلاستی انجام دادم، با اینکه دوره مصرف کپسول سفالکسین رو منظم مصرف کردم،ولی در ناحیه بخیه پره بینی حالت جوش مانند ریز، ولی بعد از تخلیه جوش پر از چرک می باشد، یک ماه بعد از رینو پلاستی به وجود آمده است،آقای دکتر لطفآ راهنمایی ام کنید که درمانش چیست؟ و آیا این عفونت ایجاد شده خطرناک است؟ ناگفته نماند به مدت10روز از جنتامایسین چشمی استفاده کردم ولی زیاد کارساز نبوده است.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. کیست های زیر پوستی عفونی که در ناحیه بخیه پره بینی ایجاد می شود خطرناک نیست و به صورت خود بخود بهبود می یابد . تخلیه دستی بوسیله خود فرد موثر تر از مصرف آنتی بیوتیک است .


 
پرسش ۱۰۵۹
سلام اقاي دكتر،من يك ماه پيش عمل بيني انجام دادم و دكترم از غضروف اهدايي استفاده كرد.و به من گفتن چون از غضروف خودم بر روي غضروف اهدايي استفاده كرديم إمكان تحليل غضروف صفر است.اين منو نگران كرده أيا اين احتمال وجود داره كه غضروف تحليل بره و مجددا دكتر بيني مو عمل كند و احتمال عفونت غضروف وجود داره
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بهترین غضروف پیوندی , غضروفی است که از بدن خود فرد و به طور همزمان حین جراحی برداشته شود . مثلا همزمان از غضروف گوش یا دنده بیمار برداشته شده و در بینی استفاده شود . هر گونه عدول از این قانون , امکان موفقیت پیوند را کمتر می کند . برای مثال اگر از غضروف بینی خود فرد برداشته شود و شش ماه بعد همان غضروف ها برای بینی همان فرد استفاده شود احتما موفقیت کمتر می شود . اگر غضروف از بدن فرد دیگری برداشته شود واستفاده شود باز موفقیت کمتر می شود .


 
پرسش ۸۰۶
سلام مجدد خدمت دکتر عزیز و مرسی بابت پاسخ گوییتان ... دکتر ایا آلرژی با عمل اندوسکوپی درمان میشود ؟ در سی تی اسکن من جواب اینه The left omc is compromised خواهش میکنم یه راهنمایی کنید ... من گاهی اوقات هنگام فین کردن بوی بدی را حس میکنم اما سی تی نشون داده که عفونت ندارم ؟ نظرتان چیست دکتر ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. اصل درمان بیماریهای بینی و سینوس با دارو است .در مواردی که درمان های مختلف دارویی قادر به اثر بخشی نبود , آندوسکوپی بینی و سینوس ها می تواند کمک کننده و راه گشا باشد .


 
پرسش ۷۷۵
باسلام خدمت اقای دکتر حسنانی از سایت خوب و پرمحتواتون کمال تشکر رادارم .آقای دکتر من قصد انجام عمل زیبایی بینی رو دارم ولی خیلی استرس و ترس دارم خیلی .باتوجه به اینکه من لوزه دارم و موقع سرماخوردن عفونت میکنن و گلودرد دارم و ازیطرف هم پولیپ دارم شدید .خواستم بدونم اگه عمل کنم مشگلی پیش نمیاد ازلحاظ تنفسی مشگلی برام پیش نیاد ومیخوام که بهم مشاوره بدید بینی من ازچه نوعی و چنددرصد عملم موفقیت امیز و تغییرمیکنم ؟؟؟باسپاس فراوان ازشما .
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. بینی شما غضروفی (استخوانی) ولی با پوست ضخیم است. در نمای روبرو، پهنای بینی مختصری بزرگتر از سایز استاندارد است. در نمای نیمرخ، طول بینی (فاصله نقطه شروع بینی در بین دو ابرو تا نوک بینی در نمای نیم رخ) زیاد است. پایه تیغ بینی افتادگی بیش از اندازه دارد که در جراحی بازسازی و اصلاح می شود. با عمل جراحی، بینی شما ۷۰ درصد از وضعیت فعلی بهتر می شود. برای ارائه مشاوره دقیق تر، ضمن هماهنگی با یکی از شماره های زیر، برای معاینه و مشاوره حضوری مراجعه فرمائید.


 
پرسش ۷۰۵
با سلام من در سال 2 یا 3 بار به مدت 1 هفته سردر می گیرم که عکس که انداختم سینوزیت و عفونت سینوس تشخیص داده شد دارای انحراف هم هستم .می خواستم هم انحرافم را جراحی کنم هم اینکه ایا جراحی زیبایی لازم دارم و ایا نتیجه ان مطلوب هست و ایا انحرافم مجددا بر نمی گرده ای انحراف در خانواده ما ارثی که خواهر پس از بزرگ شدن انحراف شدید به راست پیدا کرده لطفا راهنماییم کنید .ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام . بینی شما غضروفی (استخوانی) است . علاوه بر انحراف , نوک بینی بزرگ است . نتیجه گیری شما از عمل در حد مطلوب است . امکان بازگشت انحراف بینی ناچیز است .


 
پرسش ۵۰۴
با سلام و احترام خدمت جناب آقاي دكتر حسناني من حدود 2 ماهه كه عمل كردم، بيني ام كمي گوشتي بود،از فرم بيني بعد از عمل راضي بودم تا اينكه هفته قبل به دليل بي احتايطي و قرارگرفتن چندساعته در معرض سرما بيني ام عفونت كرد و نوك آن قرمز شد،‌ بعد از مراجعه به پزشكم و استفاده از داروهاي تجويزي ايشان مشكل درد،‌قرمزي و عفونت بيني ام برطرف شده ولي متاسفانه پره سمت راست بيني ام كمي فرورفتگي پيدا كرده كه نظر پزشك خودم اين است كه بايد بعد از مدتي در صورت برطرف نشدن مشكل،‌به آن ژل تزريق كرد يا مجددا غضروف پيوند داد. سوال من از جنابعالي اين است كه آيا امكان دارد كه اين مشكل خودبخود برطرف شود يا خير؟ كداميك از اين دو روش پيشنهادي پزشكم بهتر است و اينكه چه مدت بعد مي توانم اين كار را انجام دهم؟ آيا براي پيوند غضروف روي پره بيني، نياز مجدد به انجام عمل جراحي با تمام مراحل قبل مي باشد؟با تشكر از جنابعالي
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام . استفاده از غضروف پیوندی بهتر است ولی بعد از حداقل شش ماه باید انجام گیرد . در این مدت می توانید از تزریق ژل استفاده نمایید .


 
پرسش ۳۷۸
با سلام و خسته نباشيد خدمت آقاي دكتر حسناني. دختري 27 ساله هستم مبتلا به آسم كه حدود 10 سال هست كه آسم دارم و در حال حاضر اسپري سرتايد به صورت دهاني استفاده ميكنم و با مصرف اون شرايط نرمالي دارم. حدود 2 سال هست كه دچار گرفتگي شديد بيني آبريزش بيني و چشم هستم. بارها به دكتر مراجعه كردم و دليل اون رو انحراف بيني يا پليپ اعلام كردن. اسپري هاي بيني و داروهاي حساسيت به هيچ عنوان جواب گو نيست و در حال حاضر گهگاه دچار گرفتگي گوش می شوم و احساس عفونت گوش دارم و خصوصا سمت چپ بينيم كه گرفتگي بيشتري داره در قسمت چشم و پيشاني دچار سوزش و درد هستم كه دكتر متخصص به من گفتم به خاطر پليپ بيني هست و در صورت جراحي زيبايي بيني امكان بهتري براي رفع وجود داره. همچنين در مورد جراحي پليپ بدون جراحي زيبايي اين رو به من گفتن كه احتمال بازگشت وجود داره. حالا براي شخصي مثل من امكان عمل زيبايي بيني و رفع مشكلات بينيم وجود داره؟ واقعا امكان تحمل شرايط فوق برام اصلا ديگه ممكن نيست. باعث بدتر شدن وضعيت تنفسي و آسم من هم ميشه. در صورتي كه امكان عمل هست هزينه عمل چقدر هست و چقدر بين وقت گرفتن و نوبت عملم طول ميكشه؟ عوارضي در آينده برام نداره؟ ممنون از توجهتون.
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام . اکثر مشکلاتی که عنوان نمودید مربوط به آلرژی و حساسیت می باشد که درمان آن دارویی است و جراحی کمک چندانی در رفع آن نمی نماید . با جراحی اشکالات زیبایی نظیر افتادگی نوک بینی و پهن بودن آن بر طرف می شود و گرفتگی سمت چپ بینی نیز اصلاح می شود


 
پرسش ۲۷۲
باسلام خدمت جناب دکترحسنانی من تو سانحه تصادف بینی سمته راستم دچارپارگی شدوهمین اتفاق دلیل بخیه خوردن قسمت ذکرشده وبدشکلی بینی گشته خواستم بدونم هزینه زیبای کامل بینی چقدر میشه،ازآنجایی که محل زندگیم واقع در هرمزگان می باشدبعدازعمل مشکل عفونت بینی ندارم ، باتشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

-سلام . با جراحی زیبایی نمی توان محل بخیه را از بین بردولی می توان سایر اشکالات بینی را برطرف نمود و ظاهر آن را قابل قبول تر کرد . خوشبختانه امکان عفونت بعد از عمل در جراحی بینی بسیار کم است ولی به هر حال باید مراقبت های لازم را انجام دهید .


 
پرسش ۲۱
فرزند من دو بار تشنج كرده است . دكتر گفته است كه علت تشنج عفونت گوش مياني است . در خون او عفونت پيدا شده است . در زمان سرماخوردگي به طور مكرر گوش درد مي گيرد. از لحاظ شنوايي سنجي خوب بوده است . بعد از مصرف دارو گوش درد او خوب مي شود. دارو تشنج «لاموتريژين» مصرف مي كند و تا دو سال بايد مصرف كند. آيا علت تشنج عفونت گوش مياني است ؟ لطفا پاسخ خود را سريع به ايميلم بفرستيد . ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام. تشنج های دوره ی کودکی یا با تب است یا بدون تب . در صورتیکه با تب تشنج ایجاد شود عفونت گوش میانی می تواند محرک ایجاد تشنج باشد. ولی در صورتیکه بدون تب تشنج ایجاد شده باشد عفونت گوش میانی در آن نقشی ندارد .


عفونت در مقالات دکتر حسنانی



رینوپلاستی نژادی

از آن جایى كه بینی نژاد هاى مختلف با یکدیگر متفاوت هستند، روش های زیباسازی آن ها نیز متفاوت می باشد.
 1- دسته اول عرب های خاورمیانه هستند که هم از کشورهای حوزه خلیج فارس و هم از کشورهای اروپایی به ایران سفر می کنند. بر خلاف اين فرض غالب که تصور می شود بینی نژاد عرب غالبا گوشتی است، بسیاری از آن ها دارای بینی های حجیم و استخوانی هستند. بنابراین نمی توان با یک فرمول همه را جراحی کرد. اگرچه مشکلاتی مثل قوز بینی، ضخیم بودن پوست بینی، پهنای بینی در بسیاری از بیماران این نژاد مشترک است اما بینی هر فرد آناتومی مخصوص خودش را دارد. برداشتن غضروف بیش از حد از بینی بیمار، به منگنه ای شدن نوک بینی و بینی غیرطبیعی منجر می شود. اگرچه نظر بیماران نیز شرط است و در جلسه مشاوره از سلیقه بیمار و گرایش او به بینی طبیعی یا نیمه فانتزی سوال پرسیده می شود. 2- دسته دوم، نژاد آسیایی و افغان هستند که از کشورهای شرقی و افغانستان مراجعه می کنند. این افراد معمولا پل بینی کوچک و نوک بینی پهن دارند. که منجر به بزرگ بودن سوراخ های بینی می شود. در گذشته از ایمپلنت های سیلیکونی برای رفع مشکل کوچک بودن پل بینی استفاده می شد. اگرچه این روش در بسیاری از موارد موفقیت آمیز بود، اما در 10 تا 15 درصد بیماران به ایجاد عفونت منجر می شد. به طوری که پزشک مجبور می شد ایمپلنت یا پروتز را از بینی خارج کند. دکتر حسنانی برای تغییر شکل این نوع بینی ها از غضروف های پیوندی برگرفته از بدن خود فرد برای تقویت پل بینی این افراد استفاده می کند. به این ترتیب از کاربرد سیلیکون و دیگر مواد خارجی و سنتزی در داخل بدن فرد اجتناب می شود. معمولا این افراد با استفاده از غضروف های برگرفته از ناحیه پشت گوش يا دنده تحت جراحی قرار می گیرند.
مشاهده مطلب

بزرگ کردن بینی

بزرگ کردن و افزایش سایز بینی برای افرادی که به دنبال جراحی های قبلی اندازه بینی شان بیش از حد کوچک شده است قابل انجام است. برخی از افراد بینی به دنبال جراحى هاى قبلى بینى شان كوچك شده است به طوری که از نظر تنفسی دچار مشکل هستند.
 منابع غضروفي متفاوت است: غضروف های مصنوعی : يك انتخاب غضروف هاي مصنوعي هستند. غضروف هاي مصنوعي ماندگاري خوبي دارند ولي اشكالي كه دارد آن است كه ممكن است در درازمدت دچار عفونت شوند و از پوست فرد بيرون بزند. در اين صورت عوارض ناهنجار و ناگواري دارد. بنابراين توصيه مي شود كه از غضروف هاي مصنوعي استفاده نشود.
 غضروف هاي هوموگرافت: منبع غضروفي ديگري كه در دست داريم غضروف هاي افرادي است كه در اثر عوامل مختلف، حيات خود را از دست داده اند. غضروف بدن اين افراد را معمولاً درمي آورند، اشعه مي دهند، ضدعفوني مي كنند و در بدن افراد ديگر استفاده مي كنند. به اين غضروف ها، غضروف هاي هوموگرافت مي گويند. غضروف هاي هوموگرافت معمولاً عوارض غضروف هاي مصنوعي را ندارد. معمولاً عفونت نمي كند، از پوست بيرون نمي زند، عفونت بسيار كمتري دارد ولي اشكال عمده اي كه دارد آن است كه معمولاً در طي ده سال جذب مي شود و از بين مي رود و بيني ممكن است دوباره به حالت قبلي برگردد به همين علت استفاده از غضروف هاي هوموگرافت هم زياد مورد تأييد نمي باشد .
مشاهده مطلب

پروتز در بینى

آیا در جراحی بینی از غضروف مصنوعی یا پروتز استفاده میشود؟ در مواقعی که تیغه وسط بینى ( سپتوم ) غضروف كافى براى تقویت نوك بینى در اختیار جراح قرار نمى دهد، بعضى از جراحان از غضروف مصنوعى ( پروتز ) براى تقویت نوك بینى استفاده مى كنند.
 با تمام مزايايى كه غضروف هاى مصنوعى دارند معايب بالقوه خطرناكى هم دارند كه عفونت و بيرون زدن از پوست جز آن ها است . به دليل معايب مورد اشاره من از پروتز در بيني هيچگاه استفاده نمي كنم و عطاى آن را به لقايش بخشيده ام .
مشاهده مطلب

رینوپلاستی نژادهای افغان

ویژگی خاص بینی های آسیایی مثل بینی افغانی ها، چینی ها و کره ای ها این است که در نمای نیم رخ، بینی نسبت به صورت به اندازه کافی رشد نکرده است. این رشد ناکافی باعث می شود که علاوه بر نمای نیم رخ، بینی در نمای تمام رخ هم، پهن و بدون حالت به نظر برسد. 
 •  غضروف مصنوعی امکان ناچیز عفونت و بیرون زدن از پوست را دارد.
مشاهده مطلب

بوی بد بینی بعد از عمل

بوی بد بینی، استشمام بوی بد در بینی، احساس بوی عفونت در بینی بعد از عمل جراحی بینی به چه علت است
 اگر بوى بد بيشتر از سه ماه ماندگار بشود علت هاى ديگرى هم مى تواند داشته باشد . از علل اصلى بوى بد بعد از جراحى بينى ، باقى ماندن بخيه هاى غير جذبى داخل بينى است كه راهى بسيار ظريف بين فضاى داخل بينى و فضاى زير پوست بينى براى ورود ميكروب ايجاد مى كند و عفونت هاى ميكروسكوپى و كوچك ايجاد مى كند و بوى بد توليد مى نمايد . اين عفونت هاى كوچك به غير از بوى بد مشكل ديگرى نمى تواند ايجاد كند . درمان آن ها هم شستشوى مكرر داخل بينى با سرم و استفاده متناوب دوره اى از آنتى بيوتيك ها تحت نظر پزشك است .
 علت هاى با شيوع خيلى كمتر وجود كانون هاى عفونى در اثر نفوذ مخاط بينى به زير پوست بينى ، عفونت سينوس ها بعد از جراحى و همچنين عفونت ساختمان هاى داخل بينى است .
مشاهده مطلب

کاندید مناسب

فردی که بینی اش مشکل زیبایی جدی یا مشکل عملکردی دارد، می تواند برای جراحی بینی اقدام کند. بزرگی بینی، کجی بینی، قوز بینی، در برخی افراد به گونه ای جلب توجه می کند که گاهی مورد تمسخر اطرافیان قرار می گیرند...
  از سوالات شایعی که از جراح زیبایی پرسیده می شود این است که آیا بینی من نیاز به جراحی زیبایی دارد یا خیر؟ برای پاسخ به این پرسش باید توجه داشته باشیم که فلسفه انجام جراحی های زیبایی با جراحی های درمانی از اساس تفاوت دارد. برای مثال ممکن است فردی مبتلا به انحراف شدید تیغه بینی بوده و این مشکل، تنفس وی را مختل کرده باشد. در این صورت ممکن است جراح به وی توصیه نماید که برای جلوگیری از عفونت مکرر سینوس ها باید جراحی انجام دهد. از طرف دیگر، فردی را در نظر بگیرید که بینی وی ظاهر کجی دارد ولی هیچ گونه اشکال تنفسی ندارد. در این صورت فرد مورد اشاره از نظر پزشکی نیاز به انجام جراحی ندارد و موضوع، متفاوت می شود. اگر فرد دوم بپرسد که بینی من نیاز به جراحی دارد یا خیر، پاسخی که به او داده می شود باید موارد دیگری مد نظر قرار گیرد. برای توضیح بیشتر فرد دیگری را در نظر بگیرید که سایز بینی او بزرگ است . آیا بینی بزرگ اشکالی برای سلامت او ایجاد می کند؟ واضح است که چون اشکال پزشکی وجود ندارد، جراح نمی تواند بگوید بینی شما نیاز به جراحی دارد.
مشاهده مطلب

سی تی اسکن بینی

عکس سی تی اسکن از نمای داخلی بینی معمولاً قبل از عمل بینی توسط بیمار تهیه شده و به پزشک ارائه می شود. این عکس ها در اتاق عمل روی یک صفحه پرنور که به دیوار متصل است آویزان شده و وضعیت داخلی بینی در حین جراحی توسط دکتر در نظر گرفته می شود.
مشاهده مطلب






new question og


sinusitis
 سینوس ها چهار جفت حفره توخالی هستند که درون اسکلت صورت و در اطراف بینی تعبیه شده اند و ترشحات آن ها به درون بینی تخلیه می شود. آلرژی و التهابات، عفونت ها، بیماری های ایمنی و تومورها و سرطان ها از بیماری هایی هستند که بینی و سینوس های را درگیر می کنند.
sinus and sinusitis
 سینوس ها، چهار جفت حفره توخالی هستند که درون اسکلت صورت و در اطراف بینی تعبیه شده اند و ترشحات آن ها به درون بینی تخلیه می شوند. در صورتی که این حفره ها درگیر عفونت شوند، اصلاحاً‌ به آن سینوزیت گفته می شود.