پاسخ به نگرانی ها
دکتر حمیدرضا حسنانی

دکتر حمیدرضا حسنانی متخصص جراحی بینی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی | جراح بینی


عضو جامعه جراحان گوش و حلق و بینی ایران | عضو جامعه جراحان پلاستیک صورت اروپا


پاسخ به نگرانی ها

 ترسی از عمل بینی، نگرانی از ایجاد مشکلات بویایی، نگرانی از بروز اسکار یا جای زخم، پاسخ به نگرانی های شما در مورد بیهوشی، خونریزی، کبودی اطراف چشم ها، ورم بینی، مشکلات تنفسی، تنگی دریچه های بینی و گرفتگی بینی در سایت دکتر حسنانی توضیح داده شده است. 
concerns og
پاسخ به سوالات شما در مورد موضوعات مختلف مرتبط با عمل بینی مثل بیهوشی، ترس از عمل بینی، بارداری، اسکار و جای زخم و غیره.
جراحی بینی و بارداری
 دو ماه بعد از زایمان، می توان برای جراحی بینی اقدام نمود. یک ماه بعد از عمل جراحی بینی، می توان برای بارداری اقدام نمود. جراحی بینی در زمان حاملگی برای خانم های باردار ممنوع است. زیرا بیهوشی و جراحی می تواند اثر بدی روی جنین داشته باشد....
جراحی بینی و بارداری
بی هوشی یا بی حسی؟
 در گذشته استفاده از روش بی حسی بسیار متداول بود. زیرا مردم از بیهوشی می-ترسیدند. اما این روش یک عیب بزرگ دارد و آن هم خاطرۀ ناخوشایندیست که در ذهن بیمار باقی می گذارد. یک فرد عادی که حتی با دیدن خون می ترسد...
بی هوشی یا بی حسی؟
ترس از عمل!
 از آنجا که جراحی بینی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود، ترس از عمل بی مورد است.
مشکلات بویایی
 کاهش حس بویایی جز عوارض دراز مدت جراحی زیبایی بینی نمی باشد. گاهی ممکن است به علت وجود ترشحات زیاد یا ورم و التهاب بافت های درون بینی حس بویایی بعد از عمل کاهش یابد . در این موارد جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد چون این مسایل موقتی است و معمولا بعد از یک الی دو ماه بویایی به وضعیت طبیعی خود بر می گردد. بیشتر بدانیم
اسکار یا جای زخم
 اسکار یا جای زخم ناشی از برشهای جراحی بینی ظرف دو ماه برطرف می شود. قرمزی جای بخیه بعد از عمل بینی
ترمیم افتادگی نوک بینی
 افتادگی نوک بینی یکی از مهمترین و شایعترین مشکلات بینی است. ترمیم افتادگی نوک بینی با استفاده از تکنیک های جراحی پلاستیک قابل انجام است.
بی هوشی
 خیلی ها از بیهوشی می ترسند و به همین علت از جراحی بینی گریزان هستند. ریشۀ این نگرانی ها احتمالاً به گذشته برمی گردد. زیرا در گذشته ای نه چندان دور از داروهای بیهوشی با ضریب خطر بالاتر استفاده می شد که عوارضی به دنبال داشت.
بی هوشی
خونریزی
 خونریزی بعد از عمل، بسیار نادر است. اما اگر اتفاق بیفتد، می تواند علت های مختلفی داشته باشد. اگر خونریزی در مدت کمتر از ۱۲ ساعت بعد از جراحی اتفاق بیفتد معمولا به دلیل بالا رفتن فشار خون است که علت آن هم یا وجود درد و یا بروز تهوع و استفراغ ناشی از دارو های بیهوشی است . برای پیشگیری از ایجاد خونریزی مرتبط با درد باید از مسکن استفاده نمود . همچنین از داروهای ضد تهوع برای کنترل تهوع و استفراغ استفاده شود .
خونریزی
بیشتر بدانیم
مشکلات تنفسی
 اگر در حین جراحی، مواردی مانند اصلاح انحراف تیغۀ وسط بینی، بازسازی دریچه های خارجی و داخلی بینی، رفع پولیپ ها و ضایعه های اضافی، اصلاح صحیح توربین ها یا شاخک های بینی به درستی رعایت شده باشند، حتی اگر بینی کوچک شده باشد، مشکلات تنفسی نباید به وجود آید.
مشکلات تنفسی
کبودی اطراف چشمها
 کبودی اطراف چشم ها به اشکال مختلف بروز می کند. از تغییر رنگ خفیف زردرنگ تا کبودی های شدید بنفش رنگ. این کبودی ها جای نگرانی ندارد. زیرا پس از یک هفته تقریباً محو می شوند. کمپرس سرد، می تواند تا حد زیادی به کاهش کبودی ها کمک کند.
کبودی اطراف چشمها
تنگی دریچه های بینی
 تنگی دریچه داخلی بینی با گذاشتن بافت های پیوندی غضروفی که اصطلاحا اسپریدر گرافت گفته می شود اصلاح می شود .
دیابت و جراحی بینی
 دیابت یا مرض قند بیماری است که در آن کنترل قند خون در فرد دچار مشکل میشود و میزان قند خون از حد نرمال بالاتر می‌رود. انجام جراحی بینی برای افراد مبتلا به دیابت ممنوع نمی باشد. ولی ممکن است با مشکلات و عوارضی همراه باشد. مثلاً زخمها دیرتر جوش بخورد یا اینکه ورم بینی دیرتر بخوابد. یا دچار عفونت شوند یا دچار خونریزی شوند و یا مشکلات و عوارض دیگری از این دست پیدا کنند. به هر حال با وجود وجود تمام این مسائل جراحی بینی برای این افراد ممنوع نیست و توصیه می‌شود قبل از جراحی به مدت طولانی قند خون به خوبی کنترل شده باشد. بیشتر بدانیم
گرفتگی بینی
 گرفتگی بینی گاهی در اثر آلرژی ایجاد می شود که راه حل آن اسپری های ضد آلرژی است. استفاده از قطره فنیل افرین برای رفع گرفتگی بینی خطرناک و اعتیادآور است. گرفتگی بینی همچنین می تواند در اثر عدم اجرای صحیح تکنیک های جراحی بینی و یا به دلیل باقی ماندن انحراف بینی ایجاد شده باشد.
بازگشت بینی های گوشتی
 آیا نتیجه جراحی بینی گوشتی برگشت می کند؟ بینی های گوشتی به علت برخورداری از غضروف های ضعیف در اثر فعل و انفعالات پوستی و همچنین جاذبه زمین به سمت پایین متمایل می شوند. افتادگی یا برگشت بینی های گوشتی به همان دلیل اتفاق می افتد. برای جلوگیری از برگشت بینی گوشتی، امروزه از تقویت غضروفی، حالت دادن و بازآرایی کردن آن استفاده می شود. به همین علت، پدیده برگشت بینی های گوشتی خیلی کم شده و شاید اصلاً اتفاق نیافتد. بیشتر بدانیم
بینی زینی شکل
 بدشکلی زینی شکل در اثر برداشتن بیش از حد غضروف و استخوان بینی اتفاق می افتد و یکی از عوارض زیبایی جراحی بینی است. بینی زینی شکل معمولاً در اثر اصرار بیش از حد بیمار برای ایجاد قوس پشت بینی و همچنین بی دقتی جراح ایجاد می شود. ترمیم عارضه زینی شکل معمولاً با استفاده از غضروف های گوش انجام می شود. استفاده از غضروف های گوش در ترمیم عارضه بینی زینی شکل معمولا با در صد بالایی موفقیت آمیز است. بیشتر بدانیم
احساس چسبندگی داخل بینی
 چسبندگی داخل بینی یکی از عوارض عملکردی جراحی بینی است و در اثر ترمیم نشدن برش ها و زخم های جراحی و چسبیدن بافت های داخل بینی ایجاد می شود. برای تشخیص علت چسبندگی بینی، گاهی انجام سی تی اسکن نیاز می شود. وجود چسبندگی داخل بینی و انحراف داخلی بینی می توانند باعث گرفتگی و مشکلات تنفسی گردند. به ندرت در اثر چسبندگی داخل بینی ممکن است بویایی مختل شود که البته موقتی است. بیشتر بدانیم
استرس قبل از عمل
 استرس قبل از عمل بینی تا حدی طبیعی است. برخی از افراد به علت اطلاعات نادرستی که از اطرافیان در خصوص جراحی بینی دریافت کرده اند، دچار نگرانی و استرس می شوند. برخی نیز از بیهوشی می ترسند. بسیاری از این نگرانی ها و استرس ها بی مورد است.
ورم بینی
 هر عمل جراحی، هرچقدر هم سبک باشد، با ورم ناحیۀ تحت جراحی همراه است. میزان ورم از فرد به فرد فرق می کند. افراد با بینی گوشتی ورم بیشتری را تجربه می کنند. ورم های شدید بعد از 2 ماه از بین می روند.
ورم بینی
مدل نیمه فانتزی غضروفی
 بینی های غضروفی یا استخوانی، قدرت مانور بیشتری به جراح برای تغییرات عمده تر می دهند. بعضی افراد خواستار بینی های فانتزی و عروسکی هستند. سبک کار دکتر حسنانی، مدل های طبیعی و نیمه فانتزی است. در این صفحه، گالری بینی های غضروفی با مدل نیمه فانتزی را مشاهده می نمایید.
مدل نیمه فانتزی غضروفی



 

پرسش و پاسخ با دکتر حسنانی در مورد نگرانی ها در مورد عمل بینی

 
پرسش ۵۴۰۱

سلام اقای دکتر من ازخوزستان مزاحمتون میشم..۲ماهه بینیمو اهوازعمل کردم..یه بینی طبیعی میخواستم.الان بینیمودوس دارم وراضی ام...فقط ورم سمت راست بینیم ۲برابر ورم سمت چپش هست وخیلی ضایع است..به نظرشما به مروززمان ورم سمت راستش ازبین میره...مشکلی نداره؟؟دکترخودم گفت چون بینیتون کج بودبخاطرهمین ورم یکطرفش بیشتره..نظرشما چیه؟؟۲بارم برای ورم بینیم سوزن به بینیم تزریق کردن ورم سمت راست بینیم ۲برابرسمت چپ بینیمه ۲ماهه عمل کردم لکه ی روبینیمم حساسیت به موادعمل داشتم..که الان فوق العاده کمرنگ شده ..دوکترم گفته یه پمادلایه بردارمعرفی میکنم بهتون که بزنیدوکاملا لکه اش بره الان تمام نگرانیم فقط برای ورم خیلی زیاد سمت راست بینیمه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۳۰۹

با عرض سلام خدمت دکتر حسنانی عزیز. من ۳ هفته اس که بینیمو عمل کردم از نظر ظاهری راضیم تنفسم هم مشکلی نداره . فقط الان مشکلی که ذهنمو کامل بهم ریخته اینه که حدود یک هفته اس هنگام حرف زدن پشت بینیم صدای تق تق میشنوم . این صدا رو هنگام سرماخوردگی در صدای همسرم هم قبلا شنیدم یا حتی خودم قبل از عمل گاهی برام اتفاق افتاده بود ولی خیلی زود گذر بود . ولی الان تقریبا این حالت رو ۸ روزه دارم . خیلی نگرانم میترسم ماندگار باشه این مساله . و اینکه اصلا میخوام علتش رو بدونم چون تا دو هفته بعد از عمل نبود یهو ایجاد شد . ضمن اینکه خودم هم از انجام مراقبتهای بعد از عمل مطمئنم که کوتاهی نکردم . خواهشمندم پاسخ بدید دکتر عزیز و منو از نگرانی در بیارید . ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۲۹۳

با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر من تقریبا 5 ماهه بینی ام رو عمل کردم . بینی گوشتی با پوست ضخیم داشتم که انحراف نیز داشت .دوماه بعد عمل دکتر به نوک بینی ام تزریق انجام داد . تا قبل از تزریق حالت بین ام عالی بود . از سه ماه به بعد روی بینی ام دچار فرورفتگی شد که این فرورفتگی کاملا مشخص بود . بعد از 5 ماه به دکترم مراجعه کردم. ایشون برام تزریق انجام دادند و گفتند این بافت ساز هست و به مرور درست میشه ولی من خیلی نگرانم که آیا درست میشه فرورفتگی و اصلا علت بوجود اومدن فرورفتگی چی بوده؟ ممنون از صبر و حوصله .خوشحال میشم من رو از نگرانی نجات ده
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۲۷۱

nose 5271  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در این ct scan که فقط یک انحراف بینی و یک retention cyst گزارش شده است. retention cyst ها مهم نیستند و نیاز به هیچگونه اقدام درمانی ندارند، جراحی نیز نمی خواهند. البته این گزارش ct scan است و ما باید مریض را ببینیم و نظر دقیق دهیم. این چیزی که در ct scan گزارش شده است، مسئله مهمی نیست و جای نگرانی ندارد؛ اما برای تشخیص دقیق و اینکه گفته شود باید چه کار کنید، حتما باید یک پزشک گوش و حلق و بینی از نزدیک بیمار را معاینه کند.


 
پرسش ۵۲۶۸

من ۳ ماهه بینیمو عمل کردم ولی هنوز داخل بینی ام و نگاه میکنم نخ بخیه داره و هنوز نه جذب شده نه افتاده طبیعییه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بخیه های جذبی تا شش ماه نیز می مانند ولی جای نگرانی ندارد و خود به خود از بین می روند.


 
پرسش ۵۲۶۲

ايا در اوردن اسپلينت داخلى بينى دردناكه
پاسخ دکتر حسنانی:

اسپلینت داخلی معمولا برای همه گذاشته نمی شود، برای درصد کمی از بیماران گذاشته می شود، بیرون آوردن آن نیز دردناک نیست و جای نگرانی ندارد.


 
پرسش ۵۲۳۲

سلام روزتون بخیر..من از اینترنت شمارتونو برای مشاوره گرفتم.من ۴ ماه پیش بخاطره تصادفو شیشه ای ک تو چشمم رفته بود عمل کرایوپسکی کردم.قصد دارم بینیمو عمل کنم حداقل تا سال اینده .خواستم بدونم مشکلی نداره و اسیبی ب چشمم میرسونه یا ن؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در بین بیماری های چشمی، مواردی که مشکوک به آسیب شبکیه هستند، با احتیاط بیشتری با آن ها برخورد می شود، مثلا کسانی که احتمال جدا شدن شبکیه در آن ها وجود دارد؛ ولی کسانی که مشکلات قرنیه دارند معمولا جراحی بینی برایشان مشکلی ندارد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۲۰۲

سلام اقای دکتر این جواب اسکن هستش من میتونم بااین مشکل سینوزیت مزمن که دارم وزیبایی باهم انجام بدم هزینش عملش چقدر میشه من رشت زندگی میکنم دکتربهم گفته اول سینوزیت وبعدازاون حداقل یکسال طول میکشه تا زیبایی انجام بدی چون باید تحت درمان باشی من خیلی ناراحتم چون دوست دارم اگه میشه باهم عمل شم نه جدا ازهم
nose 5202  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

هردو حالت امکان پذیر است، هم می توانید ابتدا سینوزیت عمل کنید و بعد از آن جراحی زیبایی انجام دهید و همینطور می توانید هردو را همزمان انجام دهید، بستگی به سیاستی که پزشک مربوطه اتخاذ می کند، دارد. برخی از همکاران ترجیح می دهند که این دو عمل را جداگانه انجام دهند و برخی نیز ترجیح می دهند، در یک مرحله انجام دهند. هردو امکان پذیر است و جای نگرانی ندارد، بیشتر به پزشک شما بستگی دارد که کدام استراتژی را قبول داشته باشد و انجام دهد. بنده اگر با چنین موردی مواجه شوم، هردو را در یک عمل انجام می دهم.


 
پرسش ۵۱۶۱

سلام دکتر شبتون بخیر...ممکنه بخیه ی داخل که روی ستون بینی هست آبسه کنه؟اگه آبسه کنه خوب میشه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در هر حال احتمالش هست، ولی احتمال آن کم است، چنانچه آبسه کند نیز درمان آن آسان است. آبسه تخلیه می شود و آنتی بیوتیک تجویز می شود که براحتی درمان می شود و جای نگرانی ندارد.


 
پرسش ۵۱۵۵

سلام‌دکتر خیلی سوالم مهمه‌هیچکسی این‌سوالو ازتون‌نپرسیده میشه جواب بدین هرجا سرچ کردم پیدانکردم. راست میگن بعد از عمل بینی لب بالایی فرمش خراب میشه‌و‌لثه مشخص میشه موقع خنده بعلت‌کشیدگی پوست بینی به بالا؟ خواهش‌میکنم جواب بدید دکترجان
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام، نخیر چنین چیزی صحت ندارد و با عمل بینی فرم لب بالایی خراب نمیشود، لثه نیز مشخص نمیشود و هیچ مشکلی پیش نمی آید و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۳۴

سلام خدمت جناب دکترحسنانی بزرگوار.اینجانب حدوداً 10ساله قصد انجام عمل جراحی بینی دارم.ولی متاسفانه مثل خیلی دیگه از بیماران جنابعالی ترسی شدیداز جراحی و اتاق عمل و بیهوشی دارم.نمی تونم به ترسم غلبه کنم.شایدصدبرابربیمارای دیگه شما ترس دارم.وقتی به جراحی حتی فکر می کنم فشارم می افته وچشام سیاهی می‌ره.خیلی اتفاقی تواینترنت سایت شما رو دیدم.باخودم گفتم ایشون همانطوری که از چهره صمیمی شوند پیدا هست،ممکنه باراهنمایی ارزشمندشون بتونن ترس منواز جراحی ازبین ببرن.وباعث بشن من با اشتیاق و شجاعت روز جراحی به اتاق عمل برم.ازتون خواهشمندم به من کمک کنید.باتشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

جراحی ترس ندارد و معمولا وقتی وارد اتاق عمل میشوید دارویی به شما تزریق میشود که مقداری خواب آلود میشوید و بعد از ورود به اتاق عمل بیهوش میشوید.یعنی شما در فرآیند جراحی بیهوش هستید و جای ترس و نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۱۲۶

سلام اقای دکتر خسته نباشید، میخواستم بگم ک من واسه کم شدن ورم بینیم آمپول کورتون زدم ، چندروز بعد دوطرف استخون دماغم و یه کمم دور نوکش، کبود و ب رنگ تیره دراومده، همینم فرمشو بد کرده ، میخواستم ببینم این موندگاره?یا ازبین میره?
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر موقع تزریق کورتون، تزریق داخل رگ صورت گرفته باشد و رگ دچار آسیب شده باشد و در زیر پوست خونریزی اتفاق افتاده باشد، حالت کبودی و تیرگی پیش می آید ولی این حالت موقتی است و معمولا برطرف میشود و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۲۱

ببخشید من ۱۸ مهر عمل کردم بینیم استخونی غضروفی بود متاسفانه یا خوشبختانه خیلی خنده رو هستم این دو هفته با مکافات عمل خنده امو کنترل کردم. دیروز همکارام گفتن ک بینیت جوش نمیخوره اینقدر خندیدی ی آشوبی تو دلم انداختن ک چنین استرسی رو تو عمرم نداشتم میخواستم نظر شما رو بدونم لطفا راهنماییم کنید
nose 5121  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بهتر است تا یک ماه بعد از عمل، از کارهایی که باعث حرکت شدید فک میشود، مثل خندیدن و یا گریه کردن شدید و یا خوردن لقمه های بزرگ و یا خوردن غذاهای سفت خودداری کنید. ولی معمولا مشکل مهمی پیش نمی آید و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۱۴

۱۹دهم عمل کردم خرم اباد الان زیر بینی ام قرمزه این قرمزی درست میشه
پاسخ دکتر حسنانی:


بله با مرور زمان بهتر میشود و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۱۰

من ۷ سال از عمل قبلیم میکذره من التهاب تیروئید دارم و قرص کورتون مصرف میکنم در حال حاضر یک چهارم قرص رو مصرف میکنم میخوام ببینم میتونم‌ عمل رو انجام بدم یا نه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کسانی که کم کاری تیروئید دارند و قرص لووتیروکسین مصرف میکنند، منعی برای جراحی بینی ندارند. یعنی میتوانند جراحی بینی را انجام دهند. باید قرصهای خود را حتی روز عمل هم مصرف کنند و جای نگرانی نیست و میتوانند جراحی کنند.


 
پرسش ۵۱۰۹

سلام خسته نباشید من آذر ماه عمل دارم با آقای دکتر حسنانی میخوام بدونم واسه بینی استخوانی چند درصد ممکنه پوست بینی چروک بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

پوست بینی اصلا چروک نمیشود. در جراحی زیبایی همچین عارضه ای وجود ندارد. جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۰۲

بنده تصمیم گرفتم بینی ام عمل کنم خیلی پیج تون خوندم از مطالب خوبتون واقع استفاده کردم .مشکل من آینه که از بیهوشی میترسم .چه کنم .؟ولی قصد دارم عمل کنم .با تشکر و کی خدمت برسم ؟؟ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

بیهوشی های امروزی معمولا بیشتر از مخدر استفاده میکنند و داروهای خطرناکی که قبلا استفاده میشد خیلی کمتر استفاده میشود. به همین خاطر ماده ای است که بسیار بی خطر است و جای نگرانی نیست ومعمولا مشکلی در بیهوشی پیش نمی آید.


 
پرسش ۵۰۹۲

سلام اقاي دكتر،وقتتون بخير،شرمنده مزاحمتون شدم،من نزديك٦ماه از جراحي بيني گذشته،اما بعد از اين مدت در قسمت بالاي نوك بيني سمت راست يه برامدگي هست كه خيلي ناراحتم كرده (شبيه غضروف )،از پزشكم كه ميپرسم ميگن صبر كن برطرف ميشه و...ولي خيلي نگرانم باور كنيد اصلا روم نميشه بدون چسب برم بيرون ،ميخواستم ازتون بپرسم واقعا برطرف ميشه؟!امكان داره سرپايي جراحي كنن تا ازبين بره؟ممنون ميشم جواب سوال منو بديد،مرسي از لطفتتون اقاي دكتر ،وقتتون بخير،ميشه به سوال من جواب بديد؟واقعا نگرانم،به نظرتون با سوهان كشيدن برطرف ميشه؟؟؟
nose 5092  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

حداقل باید یکسال صبر کنید. بعد از گذشت یکسال این برآمدگی با یک جراحی ترمیمی خیلی ساده قابل برطرف شدن است و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۷۴

ببخشید اقای دکتر دختره من ۱ماه ونیم عمل بینی کرده البته ترمیمی عمل اولش دو سال قبل بود که شکل تغییر کرده بود نوک بینیش تجمع چربی وورم شدید وتیغه بالای بینیش فرورفتگی پیدا کرده بودبالایه نوک بینیش هم فرو رفتگی داش ودکترش دوباره عمل کرد روزه ۲۵ بعد عمله ترمیمی بینیش جوش داشت از جوشاش موقع تمیز کردن خون میومدولی یکبار از روی پوست بینیش تقریبا بغله تیغه بینی که اصلا جوشی هم وجود نداش عفونت زد بیرون دکترش که خارج کشور بود من باهاش تماس گرفتم گفت ببر دکتر پوست چسب هم نزنه منم بردم و قرص کلو گزاسیلین و پماد داد الان یک ماه ونیم دکتر میگه چسب نزنه فقط ۲۵ روز اول چسب زد گفتم ببینم اون عفونتی که ازش اومده از چی بوده و الان که چسب نمیزنه فرم بینیش دوباره ورمش بیشتر میشه نوک بینیش مثله قبل میشه گوشتی هستش بینیش اینم شکل بینیش که به نظر کج میاد و سوراخایه بینی باهم برابر نیستن ولی دکترش میگه خوب میشه نمیدونم نگرانم که این کجی درس میشه یانه ویا باز فرمش مثله قبل عمل ترمیمی میشه؟
nose 5074  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

چسب نزدن تاثیر زیادی در نتیجه ی نهایی ندارد یعنی اگر از چسب استفاده نکنید ورم میکند و ورم بیشتر می شود ولی روی نتیجه نهایی جراحی بینی تاثیری ندارد، بنابراین جای نگرانی نیست و چسب نزدن مشکل مهمی پیش نمی آورد. در مورد کج به نظر رسیدن نیز باید صبر کنید تا ورم از بین برود و اگر بعد از 6 ماه هنوز این مسئله وجود داشت می توان روی آن قضاوت کرد. در حال حاضر نگران نباشید انشاالله که با برطرف شدن ورم این مسئله نیز حل میشود. فعلا من اقدام خاصی برای شما توصیه نمیکنم، فقط صبر کنید.


 
پرسش ۵۰۷۰

سلام آقای دکتر ممنون میشم پاسخ بدید به سوالاتم دکتر جان من بینی مو در بیمارستان ۳ ماه عمل کردم از پره بینیم کم نکردن میتونم با بی حسی کوچیک کنم مخصوصا سمت چپ پره بینیم گوشتی بزرگه انچه به صلاح هست بگید صبر کنم برای ترمیم یا میتونم کوچیک کنم با بی حسی
nose 5070  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

باید بین اندازه ی نوک بینی، سایز پره های بینی، سایز صورت یک نسبتی وجود داشته باشد و این نسبتها باید رعایت شوند. الان با عکسی که شما فرستاده اید من زیاد با کوچک کردن پره های بینی شما موافق نیستم. ولی به هر حال الان چون 3 ماه از عمل گذشته است، یک مقدار زود است؛ باید صبر کرد حداقل یکسال بگذرد. بعد از یکسال میشود دوباره قضاوت کرد. اگر که پره های بینی به نظر بزرگ رسید، در آن صورت با یک جراحی سرپایی این پره ها ی بینی قابل کوچک کردن است و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۶۸

میخواستم دکتر بینی من رو ببینن که ایا عملش موفقیت امیز خواهد بود یا خیر ضمنا برام مهم هست که حس بویایی و نیز کنترل ابریزش بینی خود را از دست ندهم و در تنفس دچار مشکل نشوم.
پاسخ دکتر حسنانی:

حس بویایی در جراحی زیبایی از بین نمیرود و اصلا به جراحی زیبایی ربطی ندارد و از دست دادن کنترل آبریزش بینی نیز واقعیت ندارد و جزو مسائلی است که به اشتباه در مورد جراحی بینی در اذهان عمومی وجود دارد.مثلا بیان میکنند که با عمل کردن بینی کنترل آبریزش بینی خود را از دست می دهید که اصلا همچین چیزی جزو خواص جراحی بینی نیست و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۶۷

سلام اقای دکتر خواهش میکنم جوابم رو بدین واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم میدونم الان تو سایت شمارتون ومشاوره هاتون رو دیدم من خانمی ۳۰ساله از اهواز هستم که چند وقت پیش میخواستم عمل زیبایی بینی انجام بدم رفتم دکتر بینیم رو معاینه کرد گفتن که سمت چپ بینیت گرفتگی داره ولی جوری نبوده که خودم متوجه بشم یا اذیت سی تی دادم جوابش اینه حالا با این جواب میشه هر دوعمل رو هم زمان انجام داد
nose 5067  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در سینوس شما یک Retention Cyst گزارش شده است که نیازی به جراحی ندارد و یک کونکابلوزااست که آن هم به جراحی نیاز ندارد. یک انحراف بینی نیز گزارش شده است که انحراف بینی نیز همزمان با جراحی زیبایی اصلاح میشود. در کل بینی شما مشکلی ندارد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۶۴

سلا من نه ماهه عمل کردم اماغضروف های بینیم صدامیدن ویا انگار ک گیرمیکنن ایا مشکل خاصی هست؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بعضی مواقع غضروفی که به غضروفهای نوک بینی پیوند زده میشوند تا نوک بینی افتادگی پیدا نکند، یک مقدار بلند تر از حالت استاندارد است و هنگام صحبت کردن و خندیدن یک مقدار حرکت میکند و صدا میدهد. این مسئله، مسئله ی مهمی نیست و اگر خیلی باعث اذیت شما نمیشود به آن توجه نکنید؛ مشکلی برای شما ایجاد نمیکند ولی اگر باعث اذیت شما شد، بعد از گذشت یکسال از زمان عمل میتوانید از پزشک خود بخواهید که یک مقدار آن را کوتاه کند که این مسئله از بین برود. ولی به هر حال مسئله ی مهمی نیست و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۶۱

بینی من استخوانی هست یکسال پیش یه گوشی همراه به بینیم برخور کرد و چند وقتی ورم داشت بعد از مدتی ورم خوابید و به شکل قوز مانند شد کم کم داشتم عادت میکردم که تو یه شلوغی دست یکی محکم خور همون جایی که قبلا خورده بود الان دوباره ورم کرده درد خاصی نداره ولی دیدنش خیلی اذیتم میکنه لطفا راهنمایی کنید مرسی
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر همان زمان که عمل بینی انجام دادید سرماخوردگی نیز پیدا کنید، ورم سرماخوردگی به ورم جراحی بینی اضافه میشود. ولی معمولا سرماخوردگی بعد از عمل روی نتیجه ی نهایی جراحی زیبایی بینی تاثیر منفی ندارد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۵۱

من دوهفته پیش عمل کردم و الان در کنار سوراخ های بینیم قرمز شده و ورم کرده و ی جاهاییش عین گوشت اضافه شده
nose 5051  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اینها التهاب محل بخیه هستند و معمولا به طور خود به خود خوب می شوند و جای نگرانی نیست و خود به خود برطرف می شوند.


 
پرسش ۵۰۴۴

من 9 روز عمل زيبايي انجام دادم ديروز بخيه هامو کشيدم و آتل بينيمو برداشت وقتي اومدم خونه وسط بينيم جاي بخيه اش باز شد به دکترم گفتم گفت فقط جنتامايسين بزن خواستم بدونم مشکلي پيش نمياد نياز به بخيه نداره؟
nose 5044  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:


مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۳۳

سلام اقاي دکتر بعد عمل روي بينيم لک سياه افتاد علت انا بهم ميگين
پاسخ دکتر حسنانی:

گاهی اوقات در جراحی پوست آسیب میبیند و لک اتفاق می افتد و گاهی اوقات هیچ آسیبی ایجاد نشده و بعد از عمل جراحی به دلیل قرار گرفتن در مقابل آفتاب این تغییر رنگها در پوست ایجاد میشود.
به هر حال می توانید به یک متخصص پوست مراجعه کنید تا کمکتان کنند.
بعد از 2 سال، چسب زدن فایده ای ندارد و کمکی نمیکند.
برای رفع خشکی داخل بینی میتوانید از پماد ویتامین A استفاده کنید،مسئله ی مهمی نیست و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۳۱

سلام و خسته نباشيد با تشکر از شما و مشاوره هاي گرانبهاتون. آقاي دکتر من دختر 5ساله اي دارم که از اول پاييز تا آخر زمستان مداوم مريضه و هر هفته بايد داروي چرک خشک کن کو آموکسي کلاو بخوره چون گوشش عفونت ميکنه البته نه اينکه بهار و تابستان مريض نشه در اين دو فصل با فاصله زماني چند باري مريض ميشه که حس ميکنم طبيعيه. پارسال بخاطر عفونت گوش 10 روز بيمارستان بستري شد از گوشش عفونت شديد بيرون ميزدجواب ستي اسکن و نوار گوشش خوب بوده.هر پزشکي ميبرم ميگه مشکلي نيست و پرده گوشش سالم ولي من باز احتياط ميکنم و پنبه وازلين در گوشش قرار ميدم و حمام ميبرم ولي باز مريض ميشه. دکتر ها فقط چرک خشک کن ميدن و بهشون ميگم چرا دخترم اينجوره جوابي نميدم.ميترسم براش مشکلي پيش بياد و باز مثل پارسال که با سردرد شديد بردمش بيمارستان بشه.لوزه سوم هم دکتر گفت اگه دهانش باز بمونه داره که شبها کاملا دهانش بسته است و از بيني نفس ميکشه. چند وقت پيش مجبور شدم باز شستشوي گوش انجام بدم چون جرم گرفته بود اصلا از گوش پاک کن استفاده نميکنم ولي نميدونم چرا اينجوري ميشه. لطفا راهنماييم کنيد تا حالا چندين بار پيش متخصصان گوش و حلق بيني خوب بردم در اصفهان ولي جواب نگرفتم نهايتا يه قطره بتامتازون ميدن در گوشش بريزم.از لحاظ اشتها و غذا خوردن خيلي خوبه ولي سبزيجات خام اصلا نميخوره.ممنون ميشم راهنماييم کنيدچون واهمه دارم اشکالي در شنواييش پيش بياد و کار از کار بگذره.
پاسخ دکتر حسنانی:

عفونتهای مکرر گوش در کودکان اگر همراه با کاهش شنوایی نباشند نمی تواند مسئله ی مهمی برای کودک ایجاد کند.
با توجه به خوب بودن نوار گوش فرزند شما، مشکلی برای شنوایی پیش نیامده و جای نگرانی نیست.
اگر عفونتهای مکرر گوش باعث جمع شدن مایع درون گوش شود و شنوایی بیشتر از db25 افت کند، در آن صورت اقدام جراحی توصیه میشود ولی برای مواقعی که شنوایی مشکلی ندارد،بهتر است این عفونتها با آنتی بیوتیک کنترل شوند و جای نگرانی نیست و مشکلی برای فرزند شما پیش نمیاید.


 
پرسش ۵۰۲۸

سلام آقاي حسناني خسته نباشيد...ببخشيد من ? روز پيش عمل بيني داشتم...دو روز پيش گچ رو برداشتم...داخل سوارخ بيني سمت راستم احساس کردم که يه چيز اضافه هست بعد از تميز کردن فهميدم يک نخ بخيه هستش و خودم به اشتباه کمي کشيدمش...چون نميدونستم نخه اول....همين سوراخم داخلش راهش بسته تره يعني ديواره ها کيپ ترند
پاسخ دکتر حسنانی:

آن ها نخ های بخیه جذبی اند که خود به خود ازبین می روند، اینکه می فرمایید آن ها را کشیده اید، مشکلی ایجاد نمی کند، اگر جراحی کامل انجام شده باشد، کشیدن نخ جراحی مشکلی ایجاد نمی کند و جای نگرانی ندارد.


 
پرسش ۵۰۱۰

دو روز پشت لبم و چونه و گردنم جوش هاي ريز سر سفيد زده بنظرتون مشکلي هست يا. عاديه؟؟ امروزم يه دونه روي بينم جوش زده
پاسخ دکتر حسنانی:

جوش ها بدلیل استرس ناشی از جراحی به بدن شما وارد شده است ایجاد شده اند و به صورت خود به خود برطرف می شوند و جای نگرانی نیست. معمولا نیاز به درمان نیز ندارند و در مدت دو الی سه ماه برطرف می شوند.


 
پرسش ۴۹۸۴

من 15 عمل کردم امروز 18 بازم خون میاد پماد زدمداخل بینیم چیکارکنم بنظزتون کلا 4 روز عمل کردم هنش سرم باید بالا باشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر خونریزی بصورت خارج شدن خون روشن از بینی وجود دارد باید به پزشک خود مراجعه کنید تا مشخص کنند علت چیست. ممکن است نیاز باشد رگ خونریز را پیدا کنند و ببندند یا بسوزانند. یا راه حل های ساده تر این است که داخل بینی را برای مدتی پانسمان کنند. اما اگر اینطور باشد که خونریزی بصورت گاه به گاه و لکه های خونی است، این اهمیتی ندارد و به مرور زمان برطرف میشود. خونریزی خون روشن از داخل بینی مخصوصا اگر همراه با گرفتگی و کیپ شدن بینی باشد مهم است و پزشک حتما باید علت آن را بررسی کند. اما اینکه گاها لخته ها و رگه های خون که خارج میشود و تنفس هم طبیعی است اهمیتی ندارد. جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۹۶۳

سلام اقای دکتر شبتون بخیر عذرخواهی میکنم یه سوال داشتم از خدمتتون خیلی ممنون از اینکه پاسخ میدید خانمی ۲۷ ساله هستم که ۵ ماهه بینیم رو شیراز عمل کردم بعد از این مدت حد فاصله بینی و لب بالام تورم زیادی داره به طوری که اصلا بدون ماسک نمیتونم برم سر کار انگار زنبور گزیدگی هست و این تورم ریتم لبخندم هم بهم زده خیلی نارحتم دومین مشکل و هم سوراخ های بینیم هست که پره های اون هنوز بازه بطوری که وقتی از کنار نگاه میکنی کلوملا جلوتر به نظر میرسه لطفا راهنمایی بفرماین خیلی خیلی خیلی ممنون
nose 4963  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

مشکل لب بالای شما به مرور زمان برطرف میشود جای نگرانی ندارد. اما آن قسمت از پره‌های بینی که میفرمائید کمی باز است، و کلوملا یا همان قسمت وسطی بینی پایینتر است، اگر نمیتوانید با آن کنار بیایید، بعد از یک سال نیاز به عمل ترمیمی دارد. یعنی معمولا خودش اصلاح نمیشود. بهتر است با آن کنار بیائید، اما اگر نمیتوانید با عمل ترمیمی قابل اصلاح است.


 
پرسش ۴۹۶۱

سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید آقای دکتر خودتون تو قسمت مشاوره از طریق واتس آپ حضور دارین ؟؟ من ۱۵ روزه یه عمل زیبایی مختصری انجام دادم زیبایی نوک بینیم اصلاح انحراف و کونکای بینی با پیوند غضروف بین دو ابروم همه چی روی روال و نتیجه با گذشت مدت کوتاهی عالیه هم کبودی کم داشتم هم تنفسم تأثیر چشم گیری داشته هم نوک بینیم حالت خوبی داره تنها مشکل من در قسمت پیوند غضروف هست که کمی متمایل به سمت سمت چپم هست و دقیق وسط قرار نگرفته و در یه سمتم باعث این شده کمی تقارنو به هم بزنه و برجستگی بی موردی رو درس کنه خواستم بپرسم این مشکل من راهی داره که حل بشه ؟؟ اصلا خوشایندم نیست و نمی‌دونم دکتر م چقدر قادر به اصلاح این ایراد هست سمت راست تصویر دوتا خط مشاهده میکنید که بالای هم هستن البته صورتم ورم داره و ۱۵ روزه که عمل انجام شده لطفا یه راهی جلو پام بذارید این ایراد برام قابل هضم نیست 😣😣😣😣 من به استخوانم دس زده نشده هر چیه این غضروفه تو رو خدا بگید که خط بینیم درس شدنیه 😭😭😭😭 غضروفم از خودم بوده
پاسخ دکتر حسنانی:

برجستگی که وسط پیشانی شما است و به سمت چپ منحرف شده تا دو ماه قابلیت این را دارد که با ماساژ دادن به خط وسط بیایند . البته ماساژ باید توسط پزشک خودتان انجام شود. در چند نوبت ماساژ میدهند و اینها معمولا در خط وسط قرار میگیرند. معمولا جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۹۵۴

سلام آقای دکتر وقت بخیر برای مشاوره خدمتتون مطب اومدم چون بیماری آرتریت مفصلی داشتم فرمودین از دکتر نامه بگیرم که دوره خاموش باشه با دکترصحبت کردم فرمودن زمانNPOآمپول پریدنیزولون بزنم بنظرتون نیاز به تزریق هست و اگه تزریق بشه چه عوارضی داره برام
پاسخ دکتر حسنانی:

خود آمپول پردنیزولون عارضه خاصی ندارد که میخواهند برای شما تجویز کنند. بحث من این است که اگر بیماری شما فعال باشد، در حین جراحی مشکلی پیش نمی‌آید. ممکن است پس از جراحی در حین ترمیم یعنی در دوره ای که بافتهای جراحی شده ترمیم میشود دچار عارضه شود. به همین علت صحبت من این بود که ابتدا بیماری آرتریت روماتوئید شما کنترل شود و وارد دوره خاموشی شود و سپس جراحی را انجام دهید. اگر در دوره خاموشی باشد جای نگرانی کمتر است. میشود جراحی انجام داد.


 
پرسش ۴۹۵۰

استحضارا بنده ۱۳ روز پیش بطور همزمان عمل بینی و چانه انجام داده ام. لکن علی رغم گذشت بیش از ۱۳ روز بی حسی شدیدی در ناحیه چانه احساس میکنم و تکلم بنده مختل شده است. علی رغم گفته دکتر جراح مبنی بر اینکه موضوع مطروحه ظرف یک ماه آینده برطرف میشود لکن نگرانی شدیدی از این موضوع حاصل است چرا که تکلم بنده دچار مشکل شده است. لطفا مشاوره و نقطه نظرات خود را اعلام فرمایید. ضمناً علت ارسال پیام از آن جهت است که بنده در حال حاضر عسلویه هستم. توفیقتان آرزوست
پاسخ دکتر حسنانی:


باید دید جراحی چانه چه بوده است. اگر پروتز برای شما استفاده شده در پروتز دستکاری کمتر است و این بیحسی و فلج حرکتی موقت بوده و معمولا به حالت عادی برمیگردد. یعنی جای نگرانی نیست. اما اگر جراحی شده، یعنی استخوان برش خورده و جلو آمده و مجددا فیکس شده باشد، در این موراد دستکاری بیشتر است و نیاز به بررسی بیشتر است. احتمال اسیب دیدن اعصاب حرکتی و حسی ناحیه چانه و لب در مواقعی که برش روی استخوان زده میشود بیشتر است. در مواقعی که از پروتز استفاده میشود، چون برشی روی استخوان نمیخورد از آنجا که دستکاری زیاد نیست جای نگرانی نیست. بهرحال در هر صورت احتمال موقتی بودن آسیب بیشتر است. باید صبر کنید اگر پس از 3 الی 4 ماه همچنان این مشکلات وجود داشت نیاز به بررسی بیشتر دارد. در حال حاضر نمیشود قضاوت کرد. اما در اکثر موارد موقت بوده و بهبود پیدا میکند.


 
پرسش ۴۹۴۸

من ۴۰ روزه که بینیمو عمل کردم . دیروز متوجه شدم داخل بینیم ،یه نخ آویزونه که چسبیده به دیواره وسط بینیم . ولی خیلی داخله و نمیتونم نخ و کوتاه کنم. این نخ چیه؟ خطرناک نیس ؟ یکم با گوش پاککن که تمیز کردم متوجه شدم هنوز زخمام خشک نشده چون گوش پاککن یکم قرمز شد . خیلی میترسم لطفا راهنمایی کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

اینها نخ‌های جذبی است که تیغه وسط بینی شما را با آن دوخته‌اند. اینها خود بخود پودر شده، ریخته و از بین خواهند رفت. گاهی ممکن است بصورت نخ بلند از بینی خارج شود که در اینصورت باید آن را قیچی کنید. بهرحال جای نگرانی ندارد. دستکاری نکنید.


 
پرسش ۴۹۲۶

من بینیمو کمتر از پنج هفته پیش عمل کردم دکترم بهم گفته بود میتونی بعد از یک ماه بخندی من چند روز پیش زیاده روی کردم و زیاد خندیدم ولی بعدش لب بالام ورم کرد یه مقدار میخواستم ببینم ایا مشکلی به وجود اورده و روی فرم بینیم تاثیر گذاشته یا خیر؟؟ممنون میشیم پاسخ بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

ممکن است حرکاتی که باعث می‌شود فک حرکت شدید بکند، مثل خندیدن یا گریه شدید یا خوردن غذاهای سفت یا غذاهایی مثل ساندویچ‌های بزرگ که باعث شود فک زیاد حرکت کند و به آن فشار بیاید، توصیه شود در یک ماه اول انجام ندهید چون ممکن است باعث جابجا شدن استخوانهای تازه تراش خورده بینی شود. اما پس از پنج هفته معمولا مشکلی پیش نمی‌آید و جای نگرانی نیست. به احتمال زیاد مشکلی پیش نخواهد آمد.


 
پرسش ۴۹۲۵

من حدود ۹ ماهه که عمل بینی انجام دادم بینیم تقریبا گوشتی غضروفی بود حدود ۲ ماهه که بالای نوک بینیم ورم کرده پیش دکترم رفتم گفتن احتمالا چرک کرده ،برام دارو تجویز کردن ولی خوب نشد باز هم رفتم ، اینسری گفتن فیبروز هستش و باید عمل کنی تا فیبرز رو خارج کنه پرسیدم آمپول کورتن تزریق نمیکنین ؟ گفتن ریسکش بالاس به نظر شما چیکار کنم ؟؟ 😢 ممنون میشم منو با راهنماییتون از نگرانی در بیارید
پاسخ دکتر حسنانی:

ببینید من تا زمانی که معاینه حضوری انجام ندهم و یا حداقل عکس‌های شما را در نمای رخ و نیم‌رخ نبینم نمیتوانم قضاوت کنم. اما اگر به شما گفتند فیبروز است، فیبروز به تزریق کورتون جواب میدهد. شاید چیز دیگری باشد که من با توضیحات فعلی شما نمیتوانم تشخیصی بدهم. اما ممکن است آن قسمت خوب تراش نخورده و بخشی از بافت غضرفی باقی مانده باشد که به شما گفته‌اند باید جراحی مجدد انجام دهید. اما اگر فیبروز باشد، معمولا به تزریق کورتون جواب میدهد. این مورد را باید با پزشک خودتان در میان بگذارید که مشکل چیست و چرا احتیاج به جراحی مجدد وجود دارد.


 
پرسش ۴۸۷۶

يك ساله عمل كردم، تو سرما بينيم مي سوزه


اقای دکتر من یکساله بینیمو عمل کردم البته با دکتر دیگه ای، تو فصل سرد که پیاده روی میکنم داخل بینیم میسوزه، هوا تیز وارد بینیم میشه، مشکل از چیه
پاسخ دکتر حسنانی:

احساس سوزش بینی در هوای سرد مشکل خاصی نیست در افراد عادی هم ممکن است اتفاق بیفتد ممکن است در اثر جراحی بینی، کمی خشکی مخاط پیدا کرده باشید و این مسئله تشدید بشود ولی بهرحال جای نگرانی وجود ندارد و چیز مهمی نیست.


 
پرسش ۴۸۵۱

گچ بينيم خود بخود افتاد


سلام دکتر ..بینی من گوشتی بود و یک هفته است بینیم را عمل کردم اما گچ بینیم ۳ روز روی بینیم بود بعد خود به خود کنده شد .. به پزشکم مراجعه نکردم تا وقتی گچ را برداشتن گفتن تو باید میومدی ...حالا که نرفته ام الان به بینیم چسپ زدن میخوام بدونم روی شکل بینیم‌ تاثیر داره که قالب نبوده ...چ چیزی رخ میده ...لطفا جواب بدین خیلی ناراحتم .....ممنون میشم یه کم توضیح بدین ....
پاسخ دکتر حسنانی:

در حالت هایی که بینی، استخوانی بوده و تغییرات زیاد است و هرم استخوانی جابجا شده است، گچ بینی نقش مهمتری دارد و ترجیح می دهیم تا یک هفته حتماً بماند. ولی برای بینی های گوشتی مخصوصاً در افرادی که هرم بینی زیاد دستکاری نشده، بلند شدن گچ، بعد از سه روز اشکال آنچنانی در نتیجه نهایی جراحی بینی ایجاد نمی کند و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۸۴۶

بيني من فقط با چسب خوش فرمه


با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز . من ۲۰روزه عمل کردم بینی من با چسب خیلی خوش فرم تره و خیلی به صورتم میاد و از فرمش راضیم ولی بدون چسب اصلا به صورتم نمیاد میخواستم بدونم بعد از گذشت چند ماه دیگه بدون چسب هم بینیم فرم رضایت بخشی که الان داره رو بدست میاره یا نه ممنون میشم جواب بدین.
پاسخ دکتر حسنانی:

در حال حاضر بینی شما ورم دارد با گذشت زمان ورم بینی می خوابد و انشاالله بعد از دو یا سه ماه فرم ظاهری بینی، بدون چسب هم به همان شکل می شود که الان با چسب است و شما می پسندید. در حال حاضر چون ورم دارد، چسب که می زنید خوش فرم تر شده و برایتان مطلوب تر است. بعد از دو تا سه ماه، بدون چسب هم همین شکلی خواهد بود. جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۸۳۶

به هر طرف كه مي خوابم اونور بينيم سنگين ميشه


من چهل روز از عمل بینیم پیش یه دکتر دیگه گذشته.تمام چهل روز روی کمر و دوتا بالشت زیر سر گذاشتم و مراقبت کامل انجام دادم. ولی هربار که سر رو کج کنم و یا مثلا الان بخوام روی پهلو چپ دراز بکشم احساس میکنم بینیم به سمت چپ خیلی سنگین میشه و اگه به سمت راست دراز بکشم بینیم به سمت راست خیلی سنگین میشه.اگه سرمو پایین بیارم بینیم به سمت پایین خیلی سنگین میشه.این مشکلیه؟متاسفانه دکتر تا سه ماه بعد از عمل هیچ نوبتی برای مشاوره و دیدن نمیده
پاسخ دکتر حسنانی:

خیر، این احساس، مشکلی برای بینی شما ایجاد نمی کند و نیازی به نگرانی نیست. خیلی از مریض ها بعد از جراحی ممکن است چنین احساسی داشته باشند ولی مشکلی برای شما پیش نمی آید. بیشتر یک احساس ذهنی است تا یک مشکل عینی و واقعی


 
پرسش ۴۸۲۴

فوبيا و ترس از آمپول


من فوبیا و ترس از تزریق و هر نوع از آمپول و سوزن را دارم آیا دکتر راهی به من پیشنهاد می کنند؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در جراحی بینی تنها سوزنی که استفاده می شود همان است که از شما رگ می گیرند تا مسیر رگ را باز کنند و به آن سرم وصل کنند. شما می توانید 45 دقیقه قبل از زدن سوزن روی محلی که قرار است از شما رگ گرفته شود پماد یا کرم اِملا استفاده کنید که بی حس کننده است تا آن محل بی حس شود و شما متوجه نشوید اما در کل نیازی به نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۷۷۶

nose 4776  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

گاهی وقت ها بعد از عمل جراحی زیبایی بینی داخل قسمت سفیدی چشم خونریزی اتفاق می افتد و بعد از عمل، فرد متوجه می شود که در حین عمل، چشم دچار قرمزی شده است اینها هیچ خطری ندارد، نیاز به هیچ دارویی ندارد بیمار خودبخود خوب می شود و اصلاً جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۷۳۲

آقای دکتر سلام خیلی نگرانم لطفا کمک کنید دوسال سردرد داشتم دوماه اخیر خیلی شدید شد. درد از سمت راست بینی شروع وبه زیر چشم سمت راست کشیده وبعد به کل سر. سیتی اسکن و ام ار ای کردم حفرهای سمت راست سیاه بودن. رفتم تهران بیمارستان امیر اعلم دکتر آندوسکوبی کرد گفت هم پولیب داری هم قارچی شده باید جراهی آندوسکوپی کنی. نوبت جراهی زدن یک ماه دیگه. با توجه به خطرناک بودن بیماری درته که تا یک ماه دیگه صبر کنم. مرسی لطفا کمکم کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر که فرد اختلال ایمنی نداشته باشد، مثلاً نقص ایمنی ناشی از دیابت یا مرض قند طولانی یا خدای ناکرده نقص ایمنی ناشی از سرطان ها یا نقص ایمنی ناشی از ایدز وجود نداشته باشد، قارچ های داخل بینی یا سینوس معمولاً جای نگرانی ندارد. یعنی فردی که از نظر ایمنی، بدن سالمی دارد، بیماری های قارچی در سینوسش معمولاً خطری ندارد. فقط کمی اذیت کننده است و ترشحات ایجاد می کند و ممکن است گاهی ایجاد درد نماید. درمان آنها با جراحی آندوسکوپیک است که در طی آن قارچ ها خارج می شوند و مشکل فرد حل می شود و معمولاً خطری ندارد و حیات فرد را تهدید نمی کند. بیماری های قارچی سینوس فقط در افرادی که دچار نقص ایمنی هستند خطرناک است.


 
پرسش ۴۷۱۸

سلام آقای دکتر من ۸ ماه از عمل بینی ام گذشته سری قبل ک بهتون پیام دادم ۱ ماه و نیم پیش بود ک گفتم با چسب فرم بینی ام خیلی بهتر است ولی الان حدود یک‌ماهه ک دیگ به گفته پزشکم چسب نمیزنم قبلا خیلی فرم بهتری داشت ک چسب میزدم ولی باز هم بعضی وقتا خوب نبود ولی عکس های رو ک گرفتم مقایسه میکنم میبینم اون موقع خیلی خوب بوده بینی ام گوشتی بوده ولی آیا ممکنه با اینکه ۸ ماه گذشته قسمت پایین بینی انقد بزرگ باشد و ورم باشه؟ مشکل دیگ ای نداره از نظرتون ؟ براتون عکس هم ارسال میکنم لطف میکنید که جواب میدید خیلی بزرگوار هستید ک ما رو از نگرانی در میارید
پاسخ دکتر حسنانی:

ورم بینی های گوشتی ممکن است دو یا سه سال طول بکشد اگر احساس می کنید بینی بزرگی دارید و قبلاً با چسب فرم بهتری داشت می توانید حداقل شب ها به مدت دو سه ماه، چسب بزنید. چون شب ها بینی بیشتر ورم می کند وقتی که فرد در حالت درازکش قرار می گیرد و سر پایین تر از بدن قرار بگیرد یا هم سطح بدن قرار بگیرد بینی ورم می کند. به همین علت بهتر است که شب ها چسب بزنید صبح که بلند می شوید بینی فرم بهتری خواهد داشت. لازم نیست شبانه روز چسب زده شود. همینکه شب ها چسب بزنید کفایت می کند. می توانید به مدت دو الی سه ماه چسب بزنید. استفاده از آمپول های کورتن هم کمک کننده است. کورتن می تواند باعث کوچک شدن بینی شما شود ولی تزریق کورتن باید حتماً تحت نظر پزشک انجام شود. چون اگر پوست در اثر کورتن های قبلی نازک شده باشد دیگر نمی توان کورتن زد ولی اگر پوست نازک نباشد، امکان تزریق مجدد کورتن وجود دارد.کورتن هایی که در بینی تزریق می شود به علت مقدار کم آنها، عوارض چندانی ندارد و عوارض کورتن ها مثل فشار خون، پوکی استخوان را ندارد. مقدار ناچیزی فقط در داخل خود بینی تزریق می شود که ورم بینی کم شود ولی باید حتماً تحت نظر پزشک باشد که آسیبی به شما وارد نشود.


 
پرسش ۴۷۱۵

سلام اقای دکتر ببخشید بخام بیامً عمل کنم از عمل میترسم قبل اینکه بیامً اتاق عمل قرص خاب آور میدی ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

قبل از اینکه وارد اتاق عمل بشوید معمولاً داروهای آرام بخش به شما داده می شود و به این ترتیب شما اضطراب و نگرانی تان کمتر می شود. معمولاً جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۷۰۸

سلام آقای دکتر ببخشید بنده از بیهوشی میترسم. میخواستم بدونم بدون بیهوشی میشه کاری کرد. غضروف فوقانی بینی بنده شکسته. ممنون...
پاسخ دکتر حسنانی:

بیهوشی های امروزی بی خطر است معمولاً از مواد تخدیرکننده استفاده می کنند که خطر چندانی ندارد. به خاطر همین برای کارهایی که دردناک باشد بیشتر تمایل داریم که از بیهوشی استفاده نماییم. بر خلاف قدیم که بیهوشی ها کمتر تحت کنترل بودند، در حال حاضر بیهوشی های مدرن زیاد خطری ندارد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۷۰۵

بنده روز شنبه بخیه هامو کشیدم روز چهارشنبه که میخواستم چسب رو تعویض کنم متوجه شدن روی تیغه وسط کنار حفره بینیم یک بخیه گره دار باقی مونده که همون روز برام کشیدن...محل بخیه کاملا قرمز شده و یکم حس میکنم یه حالت جوش مانند اون قسمت به وجود اومده و یکم میپره! میخواستم بدونم احتمال عفونت وجود داره؟ چه کار میتونم برای مداواش انجام بدم...اگر عفونت باشه ممکنه به قسمت های داخلی تر نفوذ کنه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

داخل بینی، مخصوصاً تیغه وسط بینی چون خون رسانی خیلی خوبی دارد معمولاً عفونت نمی کند یعنی اگر مثلاً بخیه ای هم آنجا جا بماند معمولاً عفونت نمی کند. اینکه بخیه را کشیده اند و یک قسمتی از آن جا مانده است، احتمال اینکه بخواهد مشکلی پیش بیاورد خیلی خیلی کم است و معمولاً جای نگرانی نیست.




20

کاهش حس بویایی جزء عوارض دراز مدت جراحی زیبایی بینی نمی باشد گاهی ممکن است به علت وجود تراشحات زیاد یا ورم یا التهاب بافت های درون بینی حس بویایی بعداز عمل کاهش یابد در این موارد جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد چون این مسائل موقتی هستند و معمولا بعد از یک الی دو ماه بویایی به وضعیت قبلی و طبیعی خود برمیگردد. تاثیرجراحی بینی بر بویایی،کاهش موقتی حس بویایی بعداز عمل بینی


23

کبودی اطراف چشم ها بعد از عمل جراحی بینی به شکل های مختلفی بروز می کند.از تغییر رنگ خفیف زرد رنگ تا کبودی های شدید بنفش رنگ.این کبودی های جای نگرانی ندارند زیرا پس از یک هفته تقریبا محو می شوند کمپرس سرد می تواند تا حد زیادی به کاهش کبودی ها کمک کند.




 

پرسش و پاسخ با دکتر حسنانی در مورد نگرانی ها در مورد عمل بینی

 
پرسش ۵۴۰۱

سلام اقای دکتر من ازخوزستان مزاحمتون میشم..۲ماهه بینیمو اهوازعمل کردم..یه بینی طبیعی میخواستم.الان بینیمودوس دارم وراضی ام...فقط ورم سمت راست بینیم ۲برابر ورم سمت چپش هست وخیلی ضایع است..به نظرشما به مروززمان ورم سمت راستش ازبین میره...مشکلی نداره؟؟دکترخودم گفت چون بینیتون کج بودبخاطرهمین ورم یکطرفش بیشتره..نظرشما چیه؟؟۲بارم برای ورم بینیم سوزن به بینیم تزریق کردن ورم سمت راست بینیم ۲برابرسمت چپ بینیمه ۲ماهه عمل کردم لکه ی روبینیمم حساسیت به موادعمل داشتم..که الان فوق العاده کمرنگ شده ..دوکترم گفته یه پمادلایه بردارمعرفی میکنم بهتون که بزنیدوکاملا لکه اش بره الان تمام نگرانیم فقط برای ورم خیلی زیاد سمت راست بینیمه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۳۰۹

با عرض سلام خدمت دکتر حسنانی عزیز. من ۳ هفته اس که بینیمو عمل کردم از نظر ظاهری راضیم تنفسم هم مشکلی نداره . فقط الان مشکلی که ذهنمو کامل بهم ریخته اینه که حدود یک هفته اس هنگام حرف زدن پشت بینیم صدای تق تق میشنوم . این صدا رو هنگام سرماخوردگی در صدای همسرم هم قبلا شنیدم یا حتی خودم قبل از عمل گاهی برام اتفاق افتاده بود ولی خیلی زود گذر بود . ولی الان تقریبا این حالت رو ۸ روزه دارم . خیلی نگرانم میترسم ماندگار باشه این مساله . و اینکه اصلا میخوام علتش رو بدونم چون تا دو هفته بعد از عمل نبود یهو ایجاد شد . ضمن اینکه خودم هم از انجام مراقبتهای بعد از عمل مطمئنم که کوتاهی نکردم . خواهشمندم پاسخ بدید دکتر عزیز و منو از نگرانی در بیارید . ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۲۹۳

با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر من تقریبا 5 ماهه بینی ام رو عمل کردم . بینی گوشتی با پوست ضخیم داشتم که انحراف نیز داشت .دوماه بعد عمل دکتر به نوک بینی ام تزریق انجام داد . تا قبل از تزریق حالت بین ام عالی بود . از سه ماه به بعد روی بینی ام دچار فرورفتگی شد که این فرورفتگی کاملا مشخص بود . بعد از 5 ماه به دکترم مراجعه کردم. ایشون برام تزریق انجام دادند و گفتند این بافت ساز هست و به مرور درست میشه ولی من خیلی نگرانم که آیا درست میشه فرورفتگی و اصلا علت بوجود اومدن فرورفتگی چی بوده؟ ممنون از صبر و حوصله .خوشحال میشم من رو از نگرانی نجات ده
پاسخ دکتر حسنانی:




 
پرسش ۵۲۷۱

nose 5271  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در این ct scan که فقط یک انحراف بینی و یک retention cyst گزارش شده است. retention cyst ها مهم نیستند و نیاز به هیچگونه اقدام درمانی ندارند، جراحی نیز نمی خواهند. البته این گزارش ct scan است و ما باید مریض را ببینیم و نظر دقیق دهیم. این چیزی که در ct scan گزارش شده است، مسئله مهمی نیست و جای نگرانی ندارد؛ اما برای تشخیص دقیق و اینکه گفته شود باید چه کار کنید، حتما باید یک پزشک گوش و حلق و بینی از نزدیک بیمار را معاینه کند.


 
پرسش ۵۲۶۸

من ۳ ماهه بینیمو عمل کردم ولی هنوز داخل بینی ام و نگاه میکنم نخ بخیه داره و هنوز نه جذب شده نه افتاده طبیعییه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بخیه های جذبی تا شش ماه نیز می مانند ولی جای نگرانی ندارد و خود به خود از بین می روند.


 
پرسش ۵۲۶۲

ايا در اوردن اسپلينت داخلى بينى دردناكه
پاسخ دکتر حسنانی:

اسپلینت داخلی معمولا برای همه گذاشته نمی شود، برای درصد کمی از بیماران گذاشته می شود، بیرون آوردن آن نیز دردناک نیست و جای نگرانی ندارد.


 
پرسش ۵۲۳۲

سلام روزتون بخیر..من از اینترنت شمارتونو برای مشاوره گرفتم.من ۴ ماه پیش بخاطره تصادفو شیشه ای ک تو چشمم رفته بود عمل کرایوپسکی کردم.قصد دارم بینیمو عمل کنم حداقل تا سال اینده .خواستم بدونم مشکلی نداره و اسیبی ب چشمم میرسونه یا ن؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در بین بیماری های چشمی، مواردی که مشکوک به آسیب شبکیه هستند، با احتیاط بیشتری با آن ها برخورد می شود، مثلا کسانی که احتمال جدا شدن شبکیه در آن ها وجود دارد؛ ولی کسانی که مشکلات قرنیه دارند معمولا جراحی بینی برایشان مشکلی ندارد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۲۰۲

سلام اقای دکتر این جواب اسکن هستش من میتونم بااین مشکل سینوزیت مزمن که دارم وزیبایی باهم انجام بدم هزینش عملش چقدر میشه من رشت زندگی میکنم دکتربهم گفته اول سینوزیت وبعدازاون حداقل یکسال طول میکشه تا زیبایی انجام بدی چون باید تحت درمان باشی من خیلی ناراحتم چون دوست دارم اگه میشه باهم عمل شم نه جدا ازهم
nose 5202  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

هردو حالت امکان پذیر است، هم می توانید ابتدا سینوزیت عمل کنید و بعد از آن جراحی زیبایی انجام دهید و همینطور می توانید هردو را همزمان انجام دهید، بستگی به سیاستی که پزشک مربوطه اتخاذ می کند، دارد. برخی از همکاران ترجیح می دهند که این دو عمل را جداگانه انجام دهند و برخی نیز ترجیح می دهند، در یک مرحله انجام دهند. هردو امکان پذیر است و جای نگرانی ندارد، بیشتر به پزشک شما بستگی دارد که کدام استراتژی را قبول داشته باشد و انجام دهد. بنده اگر با چنین موردی مواجه شوم، هردو را در یک عمل انجام می دهم.


 
پرسش ۵۱۶۱

سلام دکتر شبتون بخیر...ممکنه بخیه ی داخل که روی ستون بینی هست آبسه کنه؟اگه آبسه کنه خوب میشه؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در هر حال احتمالش هست، ولی احتمال آن کم است، چنانچه آبسه کند نیز درمان آن آسان است. آبسه تخلیه می شود و آنتی بیوتیک تجویز می شود که براحتی درمان می شود و جای نگرانی ندارد.


 
پرسش ۵۱۵۵

سلام‌دکتر خیلی سوالم مهمه‌هیچکسی این‌سوالو ازتون‌نپرسیده میشه جواب بدین هرجا سرچ کردم پیدانکردم. راست میگن بعد از عمل بینی لب بالایی فرمش خراب میشه‌و‌لثه مشخص میشه موقع خنده بعلت‌کشیدگی پوست بینی به بالا؟ خواهش‌میکنم جواب بدید دکترجان
پاسخ دکتر حسنانی:

سلام، نخیر چنین چیزی صحت ندارد و با عمل بینی فرم لب بالایی خراب نمیشود، لثه نیز مشخص نمیشود و هیچ مشکلی پیش نمی آید و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۳۴

سلام خدمت جناب دکترحسنانی بزرگوار.اینجانب حدوداً 10ساله قصد انجام عمل جراحی بینی دارم.ولی متاسفانه مثل خیلی دیگه از بیماران جنابعالی ترسی شدیداز جراحی و اتاق عمل و بیهوشی دارم.نمی تونم به ترسم غلبه کنم.شایدصدبرابربیمارای دیگه شما ترس دارم.وقتی به جراحی حتی فکر می کنم فشارم می افته وچشام سیاهی می‌ره.خیلی اتفاقی تواینترنت سایت شما رو دیدم.باخودم گفتم ایشون همانطوری که از چهره صمیمی شوند پیدا هست،ممکنه باراهنمایی ارزشمندشون بتونن ترس منواز جراحی ازبین ببرن.وباعث بشن من با اشتیاق و شجاعت روز جراحی به اتاق عمل برم.ازتون خواهشمندم به من کمک کنید.باتشکر
پاسخ دکتر حسنانی:

جراحی ترس ندارد و معمولا وقتی وارد اتاق عمل میشوید دارویی به شما تزریق میشود که مقداری خواب آلود میشوید و بعد از ورود به اتاق عمل بیهوش میشوید.یعنی شما در فرآیند جراحی بیهوش هستید و جای ترس و نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۱۲۶

سلام اقای دکتر خسته نباشید، میخواستم بگم ک من واسه کم شدن ورم بینیم آمپول کورتون زدم ، چندروز بعد دوطرف استخون دماغم و یه کمم دور نوکش، کبود و ب رنگ تیره دراومده، همینم فرمشو بد کرده ، میخواستم ببینم این موندگاره?یا ازبین میره?
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر موقع تزریق کورتون، تزریق داخل رگ صورت گرفته باشد و رگ دچار آسیب شده باشد و در زیر پوست خونریزی اتفاق افتاده باشد، حالت کبودی و تیرگی پیش می آید ولی این حالت موقتی است و معمولا برطرف میشود و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۲۱

ببخشید من ۱۸ مهر عمل کردم بینیم استخونی غضروفی بود متاسفانه یا خوشبختانه خیلی خنده رو هستم این دو هفته با مکافات عمل خنده امو کنترل کردم. دیروز همکارام گفتن ک بینیت جوش نمیخوره اینقدر خندیدی ی آشوبی تو دلم انداختن ک چنین استرسی رو تو عمرم نداشتم میخواستم نظر شما رو بدونم لطفا راهنماییم کنید
nose 5121  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بهتر است تا یک ماه بعد از عمل، از کارهایی که باعث حرکت شدید فک میشود، مثل خندیدن و یا گریه کردن شدید و یا خوردن لقمه های بزرگ و یا خوردن غذاهای سفت خودداری کنید. ولی معمولا مشکل مهمی پیش نمی آید و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۱۴

۱۹دهم عمل کردم خرم اباد الان زیر بینی ام قرمزه این قرمزی درست میشه
پاسخ دکتر حسنانی:


بله با مرور زمان بهتر میشود و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۱۰

من ۷ سال از عمل قبلیم میکذره من التهاب تیروئید دارم و قرص کورتون مصرف میکنم در حال حاضر یک چهارم قرص رو مصرف میکنم میخوام ببینم میتونم‌ عمل رو انجام بدم یا نه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

کسانی که کم کاری تیروئید دارند و قرص لووتیروکسین مصرف میکنند، منعی برای جراحی بینی ندارند. یعنی میتوانند جراحی بینی را انجام دهند. باید قرصهای خود را حتی روز عمل هم مصرف کنند و جای نگرانی نیست و میتوانند جراحی کنند.


 
پرسش ۵۱۰۹

سلام خسته نباشید من آذر ماه عمل دارم با آقای دکتر حسنانی میخوام بدونم واسه بینی استخوانی چند درصد ممکنه پوست بینی چروک بشه
پاسخ دکتر حسنانی:

پوست بینی اصلا چروک نمیشود. در جراحی زیبایی همچین عارضه ای وجود ندارد. جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۱۰۲

بنده تصمیم گرفتم بینی ام عمل کنم خیلی پیج تون خوندم از مطالب خوبتون واقع استفاده کردم .مشکل من آینه که از بیهوشی میترسم .چه کنم .؟ولی قصد دارم عمل کنم .با تشکر و کی خدمت برسم ؟؟ممنون
پاسخ دکتر حسنانی:

بیهوشی های امروزی معمولا بیشتر از مخدر استفاده میکنند و داروهای خطرناکی که قبلا استفاده میشد خیلی کمتر استفاده میشود. به همین خاطر ماده ای است که بسیار بی خطر است و جای نگرانی نیست ومعمولا مشکلی در بیهوشی پیش نمی آید.


 
پرسش ۵۰۹۲

سلام اقاي دكتر،وقتتون بخير،شرمنده مزاحمتون شدم،من نزديك٦ماه از جراحي بيني گذشته،اما بعد از اين مدت در قسمت بالاي نوك بيني سمت راست يه برامدگي هست كه خيلي ناراحتم كرده (شبيه غضروف )،از پزشكم كه ميپرسم ميگن صبر كن برطرف ميشه و...ولي خيلي نگرانم باور كنيد اصلا روم نميشه بدون چسب برم بيرون ،ميخواستم ازتون بپرسم واقعا برطرف ميشه؟!امكان داره سرپايي جراحي كنن تا ازبين بره؟ممنون ميشم جواب سوال منو بديد،مرسي از لطفتتون اقاي دكتر ،وقتتون بخير،ميشه به سوال من جواب بديد؟واقعا نگرانم،به نظرتون با سوهان كشيدن برطرف ميشه؟؟؟
nose 5092  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

حداقل باید یکسال صبر کنید. بعد از گذشت یکسال این برآمدگی با یک جراحی ترمیمی خیلی ساده قابل برطرف شدن است و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۷۴

ببخشید اقای دکتر دختره من ۱ماه ونیم عمل بینی کرده البته ترمیمی عمل اولش دو سال قبل بود که شکل تغییر کرده بود نوک بینیش تجمع چربی وورم شدید وتیغه بالای بینیش فرورفتگی پیدا کرده بودبالایه نوک بینیش هم فرو رفتگی داش ودکترش دوباره عمل کرد روزه ۲۵ بعد عمله ترمیمی بینیش جوش داشت از جوشاش موقع تمیز کردن خون میومدولی یکبار از روی پوست بینیش تقریبا بغله تیغه بینی که اصلا جوشی هم وجود نداش عفونت زد بیرون دکترش که خارج کشور بود من باهاش تماس گرفتم گفت ببر دکتر پوست چسب هم نزنه منم بردم و قرص کلو گزاسیلین و پماد داد الان یک ماه ونیم دکتر میگه چسب نزنه فقط ۲۵ روز اول چسب زد گفتم ببینم اون عفونتی که ازش اومده از چی بوده و الان که چسب نمیزنه فرم بینیش دوباره ورمش بیشتر میشه نوک بینیش مثله قبل میشه گوشتی هستش بینیش اینم شکل بینیش که به نظر کج میاد و سوراخایه بینی باهم برابر نیستن ولی دکترش میگه خوب میشه نمیدونم نگرانم که این کجی درس میشه یانه ویا باز فرمش مثله قبل عمل ترمیمی میشه؟
nose 5074  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

چسب نزدن تاثیر زیادی در نتیجه ی نهایی ندارد یعنی اگر از چسب استفاده نکنید ورم میکند و ورم بیشتر می شود ولی روی نتیجه نهایی جراحی بینی تاثیری ندارد، بنابراین جای نگرانی نیست و چسب نزدن مشکل مهمی پیش نمی آورد. در مورد کج به نظر رسیدن نیز باید صبر کنید تا ورم از بین برود و اگر بعد از 6 ماه هنوز این مسئله وجود داشت می توان روی آن قضاوت کرد. در حال حاضر نگران نباشید انشاالله که با برطرف شدن ورم این مسئله نیز حل میشود. فعلا من اقدام خاصی برای شما توصیه نمیکنم، فقط صبر کنید.


 
پرسش ۵۰۷۰

سلام آقای دکتر ممنون میشم پاسخ بدید به سوالاتم دکتر جان من بینی مو در بیمارستان ۳ ماه عمل کردم از پره بینیم کم نکردن میتونم با بی حسی کوچیک کنم مخصوصا سمت چپ پره بینیم گوشتی بزرگه انچه به صلاح هست بگید صبر کنم برای ترمیم یا میتونم کوچیک کنم با بی حسی
nose 5070  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

باید بین اندازه ی نوک بینی، سایز پره های بینی، سایز صورت یک نسبتی وجود داشته باشد و این نسبتها باید رعایت شوند. الان با عکسی که شما فرستاده اید من زیاد با کوچک کردن پره های بینی شما موافق نیستم. ولی به هر حال الان چون 3 ماه از عمل گذشته است، یک مقدار زود است؛ باید صبر کرد حداقل یکسال بگذرد. بعد از یکسال میشود دوباره قضاوت کرد. اگر که پره های بینی به نظر بزرگ رسید، در آن صورت با یک جراحی سرپایی این پره ها ی بینی قابل کوچک کردن است و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۶۸

میخواستم دکتر بینی من رو ببینن که ایا عملش موفقیت امیز خواهد بود یا خیر ضمنا برام مهم هست که حس بویایی و نیز کنترل ابریزش بینی خود را از دست ندهم و در تنفس دچار مشکل نشوم.
پاسخ دکتر حسنانی:

حس بویایی در جراحی زیبایی از بین نمیرود و اصلا به جراحی زیبایی ربطی ندارد و از دست دادن کنترل آبریزش بینی نیز واقعیت ندارد و جزو مسائلی است که به اشتباه در مورد جراحی بینی در اذهان عمومی وجود دارد.مثلا بیان میکنند که با عمل کردن بینی کنترل آبریزش بینی خود را از دست می دهید که اصلا همچین چیزی جزو خواص جراحی بینی نیست و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۶۷

سلام اقای دکتر خواهش میکنم جوابم رو بدین واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم میدونم الان تو سایت شمارتون ومشاوره هاتون رو دیدم من خانمی ۳۰ساله از اهواز هستم که چند وقت پیش میخواستم عمل زیبایی بینی انجام بدم رفتم دکتر بینیم رو معاینه کرد گفتن که سمت چپ بینیت گرفتگی داره ولی جوری نبوده که خودم متوجه بشم یا اذیت سی تی دادم جوابش اینه حالا با این جواب میشه هر دوعمل رو هم زمان انجام داد
nose 5067  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در سینوس شما یک Retention Cyst گزارش شده است که نیازی به جراحی ندارد و یک کونکابلوزااست که آن هم به جراحی نیاز ندارد. یک انحراف بینی نیز گزارش شده است که انحراف بینی نیز همزمان با جراحی زیبایی اصلاح میشود. در کل بینی شما مشکلی ندارد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۶۴

سلا من نه ماهه عمل کردم اماغضروف های بینیم صدامیدن ویا انگار ک گیرمیکنن ایا مشکل خاصی هست؟؟
پاسخ دکتر حسنانی:

بعضی مواقع غضروفی که به غضروفهای نوک بینی پیوند زده میشوند تا نوک بینی افتادگی پیدا نکند، یک مقدار بلند تر از حالت استاندارد است و هنگام صحبت کردن و خندیدن یک مقدار حرکت میکند و صدا میدهد. این مسئله، مسئله ی مهمی نیست و اگر خیلی باعث اذیت شما نمیشود به آن توجه نکنید؛ مشکلی برای شما ایجاد نمیکند ولی اگر باعث اذیت شما شد، بعد از گذشت یکسال از زمان عمل میتوانید از پزشک خود بخواهید که یک مقدار آن را کوتاه کند که این مسئله از بین برود. ولی به هر حال مسئله ی مهمی نیست و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۶۱

بینی من استخوانی هست یکسال پیش یه گوشی همراه به بینیم برخور کرد و چند وقتی ورم داشت بعد از مدتی ورم خوابید و به شکل قوز مانند شد کم کم داشتم عادت میکردم که تو یه شلوغی دست یکی محکم خور همون جایی که قبلا خورده بود الان دوباره ورم کرده درد خاصی نداره ولی دیدنش خیلی اذیتم میکنه لطفا راهنمایی کنید مرسی
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر همان زمان که عمل بینی انجام دادید سرماخوردگی نیز پیدا کنید، ورم سرماخوردگی به ورم جراحی بینی اضافه میشود. ولی معمولا سرماخوردگی بعد از عمل روی نتیجه ی نهایی جراحی زیبایی بینی تاثیر منفی ندارد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۵۱

من دوهفته پیش عمل کردم و الان در کنار سوراخ های بینیم قرمز شده و ورم کرده و ی جاهاییش عین گوشت اضافه شده
nose 5051  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

اینها التهاب محل بخیه هستند و معمولا به طور خود به خود خوب می شوند و جای نگرانی نیست و خود به خود برطرف می شوند.


 
پرسش ۵۰۴۴

من 9 روز عمل زيبايي انجام دادم ديروز بخيه هامو کشيدم و آتل بينيمو برداشت وقتي اومدم خونه وسط بينيم جاي بخيه اش باز شد به دکترم گفتم گفت فقط جنتامايسين بزن خواستم بدونم مشکلي پيش نمياد نياز به بخيه نداره؟
nose 5044  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:


مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۵۰۳۳

سلام اقاي دکتر بعد عمل روي بينيم لک سياه افتاد علت انا بهم ميگين
پاسخ دکتر حسنانی:

گاهی اوقات در جراحی پوست آسیب میبیند و لک اتفاق می افتد و گاهی اوقات هیچ آسیبی ایجاد نشده و بعد از عمل جراحی به دلیل قرار گرفتن در مقابل آفتاب این تغییر رنگها در پوست ایجاد میشود.
به هر حال می توانید به یک متخصص پوست مراجعه کنید تا کمکتان کنند.
بعد از 2 سال، چسب زدن فایده ای ندارد و کمکی نمیکند.
برای رفع خشکی داخل بینی میتوانید از پماد ویتامین A استفاده کنید،مسئله ی مهمی نیست و جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۵۰۳۱

سلام و خسته نباشيد با تشکر از شما و مشاوره هاي گرانبهاتون. آقاي دکتر من دختر 5ساله اي دارم که از اول پاييز تا آخر زمستان مداوم مريضه و هر هفته بايد داروي چرک خشک کن کو آموکسي کلاو بخوره چون گوشش عفونت ميکنه البته نه اينکه بهار و تابستان مريض نشه در اين دو فصل با فاصله زماني چند باري مريض ميشه که حس ميکنم طبيعيه. پارسال بخاطر عفونت گوش 10 روز بيمارستان بستري شد از گوشش عفونت شديد بيرون ميزدجواب ستي اسکن و نوار گوشش خوب بوده.هر پزشکي ميبرم ميگه مشکلي نيست و پرده گوشش سالم ولي من باز احتياط ميکنم و پنبه وازلين در گوشش قرار ميدم و حمام ميبرم ولي باز مريض ميشه. دکتر ها فقط چرک خشک کن ميدن و بهشون ميگم چرا دخترم اينجوره جوابي نميدم.ميترسم براش مشکلي پيش بياد و باز مثل پارسال که با سردرد شديد بردمش بيمارستان بشه.لوزه سوم هم دکتر گفت اگه دهانش باز بمونه داره که شبها کاملا دهانش بسته است و از بيني نفس ميکشه. چند وقت پيش مجبور شدم باز شستشوي گوش انجام بدم چون جرم گرفته بود اصلا از گوش پاک کن استفاده نميکنم ولي نميدونم چرا اينجوري ميشه. لطفا راهنماييم کنيد تا حالا چندين بار پيش متخصصان گوش و حلق بيني خوب بردم در اصفهان ولي جواب نگرفتم نهايتا يه قطره بتامتازون ميدن در گوشش بريزم.از لحاظ اشتها و غذا خوردن خيلي خوبه ولي سبزيجات خام اصلا نميخوره.ممنون ميشم راهنماييم کنيدچون واهمه دارم اشکالي در شنواييش پيش بياد و کار از کار بگذره.
پاسخ دکتر حسنانی:

عفونتهای مکرر گوش در کودکان اگر همراه با کاهش شنوایی نباشند نمی تواند مسئله ی مهمی برای کودک ایجاد کند.
با توجه به خوب بودن نوار گوش فرزند شما، مشکلی برای شنوایی پیش نیامده و جای نگرانی نیست.
اگر عفونتهای مکرر گوش باعث جمع شدن مایع درون گوش شود و شنوایی بیشتر از db25 افت کند، در آن صورت اقدام جراحی توصیه میشود ولی برای مواقعی که شنوایی مشکلی ندارد،بهتر است این عفونتها با آنتی بیوتیک کنترل شوند و جای نگرانی نیست و مشکلی برای فرزند شما پیش نمیاید.


 
پرسش ۵۰۲۸

سلام آقاي حسناني خسته نباشيد...ببخشيد من ? روز پيش عمل بيني داشتم...دو روز پيش گچ رو برداشتم...داخل سوارخ بيني سمت راستم احساس کردم که يه چيز اضافه هست بعد از تميز کردن فهميدم يک نخ بخيه هستش و خودم به اشتباه کمي کشيدمش...چون نميدونستم نخه اول....همين سوراخم داخلش راهش بسته تره يعني ديواره ها کيپ ترند
پاسخ دکتر حسنانی:

آن ها نخ های بخیه جذبی اند که خود به خود ازبین می روند، اینکه می فرمایید آن ها را کشیده اید، مشکلی ایجاد نمی کند، اگر جراحی کامل انجام شده باشد، کشیدن نخ جراحی مشکلی ایجاد نمی کند و جای نگرانی ندارد.


 
پرسش ۵۰۱۰

دو روز پشت لبم و چونه و گردنم جوش هاي ريز سر سفيد زده بنظرتون مشکلي هست يا. عاديه؟؟ امروزم يه دونه روي بينم جوش زده
پاسخ دکتر حسنانی:

جوش ها بدلیل استرس ناشی از جراحی به بدن شما وارد شده است ایجاد شده اند و به صورت خود به خود برطرف می شوند و جای نگرانی نیست. معمولا نیاز به درمان نیز ندارند و در مدت دو الی سه ماه برطرف می شوند.


 
پرسش ۴۹۸۴

من 15 عمل کردم امروز 18 بازم خون میاد پماد زدمداخل بینیم چیکارکنم بنظزتون کلا 4 روز عمل کردم هنش سرم باید بالا باشه
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر خونریزی بصورت خارج شدن خون روشن از بینی وجود دارد باید به پزشک خود مراجعه کنید تا مشخص کنند علت چیست. ممکن است نیاز باشد رگ خونریز را پیدا کنند و ببندند یا بسوزانند. یا راه حل های ساده تر این است که داخل بینی را برای مدتی پانسمان کنند. اما اگر اینطور باشد که خونریزی بصورت گاه به گاه و لکه های خونی است، این اهمیتی ندارد و به مرور زمان برطرف میشود. خونریزی خون روشن از داخل بینی مخصوصا اگر همراه با گرفتگی و کیپ شدن بینی باشد مهم است و پزشک حتما باید علت آن را بررسی کند. اما اینکه گاها لخته ها و رگه های خون که خارج میشود و تنفس هم طبیعی است اهمیتی ندارد. جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۹۶۳

سلام اقای دکتر شبتون بخیر عذرخواهی میکنم یه سوال داشتم از خدمتتون خیلی ممنون از اینکه پاسخ میدید خانمی ۲۷ ساله هستم که ۵ ماهه بینیم رو شیراز عمل کردم بعد از این مدت حد فاصله بینی و لب بالام تورم زیادی داره به طوری که اصلا بدون ماسک نمیتونم برم سر کار انگار زنبور گزیدگی هست و این تورم ریتم لبخندم هم بهم زده خیلی نارحتم دومین مشکل و هم سوراخ های بینیم هست که پره های اون هنوز بازه بطوری که وقتی از کنار نگاه میکنی کلوملا جلوتر به نظر میرسه لطفا راهنمایی بفرماین خیلی خیلی خیلی ممنون
nose 4963  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

مشکل لب بالای شما به مرور زمان برطرف میشود جای نگرانی ندارد. اما آن قسمت از پره‌های بینی که میفرمائید کمی باز است، و کلوملا یا همان قسمت وسطی بینی پایینتر است، اگر نمیتوانید با آن کنار بیایید، بعد از یک سال نیاز به عمل ترمیمی دارد. یعنی معمولا خودش اصلاح نمیشود. بهتر است با آن کنار بیائید، اما اگر نمیتوانید با عمل ترمیمی قابل اصلاح است.


 
پرسش ۴۹۶۱

سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید آقای دکتر خودتون تو قسمت مشاوره از طریق واتس آپ حضور دارین ؟؟ من ۱۵ روزه یه عمل زیبایی مختصری انجام دادم زیبایی نوک بینیم اصلاح انحراف و کونکای بینی با پیوند غضروف بین دو ابروم همه چی روی روال و نتیجه با گذشت مدت کوتاهی عالیه هم کبودی کم داشتم هم تنفسم تأثیر چشم گیری داشته هم نوک بینیم حالت خوبی داره تنها مشکل من در قسمت پیوند غضروف هست که کمی متمایل به سمت سمت چپم هست و دقیق وسط قرار نگرفته و در یه سمتم باعث این شده کمی تقارنو به هم بزنه و برجستگی بی موردی رو درس کنه خواستم بپرسم این مشکل من راهی داره که حل بشه ؟؟ اصلا خوشایندم نیست و نمی‌دونم دکتر م چقدر قادر به اصلاح این ایراد هست سمت راست تصویر دوتا خط مشاهده میکنید که بالای هم هستن البته صورتم ورم داره و ۱۵ روزه که عمل انجام شده لطفا یه راهی جلو پام بذارید این ایراد برام قابل هضم نیست 😣😣😣😣 من به استخوانم دس زده نشده هر چیه این غضروفه تو رو خدا بگید که خط بینیم درس شدنیه 😭😭😭😭 غضروفم از خودم بوده
پاسخ دکتر حسنانی:

برجستگی که وسط پیشانی شما است و به سمت چپ منحرف شده تا دو ماه قابلیت این را دارد که با ماساژ دادن به خط وسط بیایند . البته ماساژ باید توسط پزشک خودتان انجام شود. در چند نوبت ماساژ میدهند و اینها معمولا در خط وسط قرار میگیرند. معمولا جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۹۵۴

سلام آقای دکتر وقت بخیر برای مشاوره خدمتتون مطب اومدم چون بیماری آرتریت مفصلی داشتم فرمودین از دکتر نامه بگیرم که دوره خاموش باشه با دکترصحبت کردم فرمودن زمانNPOآمپول پریدنیزولون بزنم بنظرتون نیاز به تزریق هست و اگه تزریق بشه چه عوارضی داره برام
پاسخ دکتر حسنانی:

خود آمپول پردنیزولون عارضه خاصی ندارد که میخواهند برای شما تجویز کنند. بحث من این است که اگر بیماری شما فعال باشد، در حین جراحی مشکلی پیش نمی‌آید. ممکن است پس از جراحی در حین ترمیم یعنی در دوره ای که بافتهای جراحی شده ترمیم میشود دچار عارضه شود. به همین علت صحبت من این بود که ابتدا بیماری آرتریت روماتوئید شما کنترل شود و وارد دوره خاموشی شود و سپس جراحی را انجام دهید. اگر در دوره خاموشی باشد جای نگرانی کمتر است. میشود جراحی انجام داد.


 
پرسش ۴۹۵۰

استحضارا بنده ۱۳ روز پیش بطور همزمان عمل بینی و چانه انجام داده ام. لکن علی رغم گذشت بیش از ۱۳ روز بی حسی شدیدی در ناحیه چانه احساس میکنم و تکلم بنده مختل شده است. علی رغم گفته دکتر جراح مبنی بر اینکه موضوع مطروحه ظرف یک ماه آینده برطرف میشود لکن نگرانی شدیدی از این موضوع حاصل است چرا که تکلم بنده دچار مشکل شده است. لطفا مشاوره و نقطه نظرات خود را اعلام فرمایید. ضمناً علت ارسال پیام از آن جهت است که بنده در حال حاضر عسلویه هستم. توفیقتان آرزوست
پاسخ دکتر حسنانی:


باید دید جراحی چانه چه بوده است. اگر پروتز برای شما استفاده شده در پروتز دستکاری کمتر است و این بیحسی و فلج حرکتی موقت بوده و معمولا به حالت عادی برمیگردد. یعنی جای نگرانی نیست. اما اگر جراحی شده، یعنی استخوان برش خورده و جلو آمده و مجددا فیکس شده باشد، در این موراد دستکاری بیشتر است و نیاز به بررسی بیشتر است. احتمال اسیب دیدن اعصاب حرکتی و حسی ناحیه چانه و لب در مواقعی که برش روی استخوان زده میشود بیشتر است. در مواقعی که از پروتز استفاده میشود، چون برشی روی استخوان نمیخورد از آنجا که دستکاری زیاد نیست جای نگرانی نیست. بهرحال در هر صورت احتمال موقتی بودن آسیب بیشتر است. باید صبر کنید اگر پس از 3 الی 4 ماه همچنان این مشکلات وجود داشت نیاز به بررسی بیشتر دارد. در حال حاضر نمیشود قضاوت کرد. اما در اکثر موارد موقت بوده و بهبود پیدا میکند.


 
پرسش ۴۹۴۸

من ۴۰ روزه که بینیمو عمل کردم . دیروز متوجه شدم داخل بینیم ،یه نخ آویزونه که چسبیده به دیواره وسط بینیم . ولی خیلی داخله و نمیتونم نخ و کوتاه کنم. این نخ چیه؟ خطرناک نیس ؟ یکم با گوش پاککن که تمیز کردم متوجه شدم هنوز زخمام خشک نشده چون گوش پاککن یکم قرمز شد . خیلی میترسم لطفا راهنمایی کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

اینها نخ‌های جذبی است که تیغه وسط بینی شما را با آن دوخته‌اند. اینها خود بخود پودر شده، ریخته و از بین خواهند رفت. گاهی ممکن است بصورت نخ بلند از بینی خارج شود که در اینصورت باید آن را قیچی کنید. بهرحال جای نگرانی ندارد. دستکاری نکنید.


 
پرسش ۴۹۲۶

من بینیمو کمتر از پنج هفته پیش عمل کردم دکترم بهم گفته بود میتونی بعد از یک ماه بخندی من چند روز پیش زیاده روی کردم و زیاد خندیدم ولی بعدش لب بالام ورم کرد یه مقدار میخواستم ببینم ایا مشکلی به وجود اورده و روی فرم بینیم تاثیر گذاشته یا خیر؟؟ممنون میشیم پاسخ بدین
پاسخ دکتر حسنانی:

ممکن است حرکاتی که باعث می‌شود فک حرکت شدید بکند، مثل خندیدن یا گریه شدید یا خوردن غذاهای سفت یا غذاهایی مثل ساندویچ‌های بزرگ که باعث شود فک زیاد حرکت کند و به آن فشار بیاید، توصیه شود در یک ماه اول انجام ندهید چون ممکن است باعث جابجا شدن استخوانهای تازه تراش خورده بینی شود. اما پس از پنج هفته معمولا مشکلی پیش نمی‌آید و جای نگرانی نیست. به احتمال زیاد مشکلی پیش نخواهد آمد.


 
پرسش ۴۹۲۵

من حدود ۹ ماهه که عمل بینی انجام دادم بینیم تقریبا گوشتی غضروفی بود حدود ۲ ماهه که بالای نوک بینیم ورم کرده پیش دکترم رفتم گفتن احتمالا چرک کرده ،برام دارو تجویز کردن ولی خوب نشد باز هم رفتم ، اینسری گفتن فیبروز هستش و باید عمل کنی تا فیبرز رو خارج کنه پرسیدم آمپول کورتن تزریق نمیکنین ؟ گفتن ریسکش بالاس به نظر شما چیکار کنم ؟؟ 😢 ممنون میشم منو با راهنماییتون از نگرانی در بیارید
پاسخ دکتر حسنانی:

ببینید من تا زمانی که معاینه حضوری انجام ندهم و یا حداقل عکس‌های شما را در نمای رخ و نیم‌رخ نبینم نمیتوانم قضاوت کنم. اما اگر به شما گفتند فیبروز است، فیبروز به تزریق کورتون جواب میدهد. شاید چیز دیگری باشد که من با توضیحات فعلی شما نمیتوانم تشخیصی بدهم. اما ممکن است آن قسمت خوب تراش نخورده و بخشی از بافت غضرفی باقی مانده باشد که به شما گفته‌اند باید جراحی مجدد انجام دهید. اما اگر فیبروز باشد، معمولا به تزریق کورتون جواب میدهد. این مورد را باید با پزشک خودتان در میان بگذارید که مشکل چیست و چرا احتیاج به جراحی مجدد وجود دارد.


 
پرسش ۴۸۷۶

يك ساله عمل كردم، تو سرما بينيم مي سوزه


اقای دکتر من یکساله بینیمو عمل کردم البته با دکتر دیگه ای، تو فصل سرد که پیاده روی میکنم داخل بینیم میسوزه، هوا تیز وارد بینیم میشه، مشکل از چیه
پاسخ دکتر حسنانی:

احساس سوزش بینی در هوای سرد مشکل خاصی نیست در افراد عادی هم ممکن است اتفاق بیفتد ممکن است در اثر جراحی بینی، کمی خشکی مخاط پیدا کرده باشید و این مسئله تشدید بشود ولی بهرحال جای نگرانی وجود ندارد و چیز مهمی نیست.


 
پرسش ۴۸۵۱

گچ بينيم خود بخود افتاد


سلام دکتر ..بینی من گوشتی بود و یک هفته است بینیم را عمل کردم اما گچ بینیم ۳ روز روی بینیم بود بعد خود به خود کنده شد .. به پزشکم مراجعه نکردم تا وقتی گچ را برداشتن گفتن تو باید میومدی ...حالا که نرفته ام الان به بینیم چسپ زدن میخوام بدونم روی شکل بینیم‌ تاثیر داره که قالب نبوده ...چ چیزی رخ میده ...لطفا جواب بدین خیلی ناراحتم .....ممنون میشم یه کم توضیح بدین ....
پاسخ دکتر حسنانی:

در حالت هایی که بینی، استخوانی بوده و تغییرات زیاد است و هرم استخوانی جابجا شده است، گچ بینی نقش مهمتری دارد و ترجیح می دهیم تا یک هفته حتماً بماند. ولی برای بینی های گوشتی مخصوصاً در افرادی که هرم بینی زیاد دستکاری نشده، بلند شدن گچ، بعد از سه روز اشکال آنچنانی در نتیجه نهایی جراحی بینی ایجاد نمی کند و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۸۴۶

بيني من فقط با چسب خوش فرمه


با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز . من ۲۰روزه عمل کردم بینی من با چسب خیلی خوش فرم تره و خیلی به صورتم میاد و از فرمش راضیم ولی بدون چسب اصلا به صورتم نمیاد میخواستم بدونم بعد از گذشت چند ماه دیگه بدون چسب هم بینیم فرم رضایت بخشی که الان داره رو بدست میاره یا نه ممنون میشم جواب بدین.
پاسخ دکتر حسنانی:

در حال حاضر بینی شما ورم دارد با گذشت زمان ورم بینی می خوابد و انشاالله بعد از دو یا سه ماه فرم ظاهری بینی، بدون چسب هم به همان شکل می شود که الان با چسب است و شما می پسندید. در حال حاضر چون ورم دارد، چسب که می زنید خوش فرم تر شده و برایتان مطلوب تر است. بعد از دو تا سه ماه، بدون چسب هم همین شکلی خواهد بود. جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۸۳۶

به هر طرف كه مي خوابم اونور بينيم سنگين ميشه


من چهل روز از عمل بینیم پیش یه دکتر دیگه گذشته.تمام چهل روز روی کمر و دوتا بالشت زیر سر گذاشتم و مراقبت کامل انجام دادم. ولی هربار که سر رو کج کنم و یا مثلا الان بخوام روی پهلو چپ دراز بکشم احساس میکنم بینیم به سمت چپ خیلی سنگین میشه و اگه به سمت راست دراز بکشم بینیم به سمت راست خیلی سنگین میشه.اگه سرمو پایین بیارم بینیم به سمت پایین خیلی سنگین میشه.این مشکلیه؟متاسفانه دکتر تا سه ماه بعد از عمل هیچ نوبتی برای مشاوره و دیدن نمیده
پاسخ دکتر حسنانی:

خیر، این احساس، مشکلی برای بینی شما ایجاد نمی کند و نیازی به نگرانی نیست. خیلی از مریض ها بعد از جراحی ممکن است چنین احساسی داشته باشند ولی مشکلی برای شما پیش نمی آید. بیشتر یک احساس ذهنی است تا یک مشکل عینی و واقعی


 
پرسش ۴۸۲۴

فوبيا و ترس از آمپول


من فوبیا و ترس از تزریق و هر نوع از آمپول و سوزن را دارم آیا دکتر راهی به من پیشنهاد می کنند؟
پاسخ دکتر حسنانی:

در جراحی بینی تنها سوزنی که استفاده می شود همان است که از شما رگ می گیرند تا مسیر رگ را باز کنند و به آن سرم وصل کنند. شما می توانید 45 دقیقه قبل از زدن سوزن روی محلی که قرار است از شما رگ گرفته شود پماد یا کرم اِملا استفاده کنید که بی حس کننده است تا آن محل بی حس شود و شما متوجه نشوید اما در کل نیازی به نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۷۷۶

nose 4776  به نظر شما تزريق آمپول روي بيني ضرر يا خطر نداره؟
پاسخ دکتر حسنانی:

گاهی وقت ها بعد از عمل جراحی زیبایی بینی داخل قسمت سفیدی چشم خونریزی اتفاق می افتد و بعد از عمل، فرد متوجه می شود که در حین عمل، چشم دچار قرمزی شده است اینها هیچ خطری ندارد، نیاز به هیچ دارویی ندارد بیمار خودبخود خوب می شود و اصلاً جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۷۳۲

آقای دکتر سلام خیلی نگرانم لطفا کمک کنید دوسال سردرد داشتم دوماه اخیر خیلی شدید شد. درد از سمت راست بینی شروع وبه زیر چشم سمت راست کشیده وبعد به کل سر. سیتی اسکن و ام ار ای کردم حفرهای سمت راست سیاه بودن. رفتم تهران بیمارستان امیر اعلم دکتر آندوسکوبی کرد گفت هم پولیب داری هم قارچی شده باید جراهی آندوسکوپی کنی. نوبت جراهی زدن یک ماه دیگه. با توجه به خطرناک بودن بیماری درته که تا یک ماه دیگه صبر کنم. مرسی لطفا کمکم کنید
پاسخ دکتر حسنانی:

اگر که فرد اختلال ایمنی نداشته باشد، مثلاً نقص ایمنی ناشی از دیابت یا مرض قند طولانی یا خدای ناکرده نقص ایمنی ناشی از سرطان ها یا نقص ایمنی ناشی از ایدز وجود نداشته باشد، قارچ های داخل بینی یا سینوس معمولاً جای نگرانی ندارد. یعنی فردی که از نظر ایمنی، بدن سالمی دارد، بیماری های قارچی در سینوسش معمولاً خطری ندارد. فقط کمی اذیت کننده است و ترشحات ایجاد می کند و ممکن است گاهی ایجاد درد نماید. درمان آنها با جراحی آندوسکوپیک است که در طی آن قارچ ها خارج می شوند و مشکل فرد حل می شود و معمولاً خطری ندارد و حیات فرد را تهدید نمی کند. بیماری های قارچی سینوس فقط در افرادی که دچار نقص ایمنی هستند خطرناک است.


 
پرسش ۴۷۱۸

سلام آقای دکتر من ۸ ماه از عمل بینی ام گذشته سری قبل ک بهتون پیام دادم ۱ ماه و نیم پیش بود ک گفتم با چسب فرم بینی ام خیلی بهتر است ولی الان حدود یک‌ماهه ک دیگ به گفته پزشکم چسب نمیزنم قبلا خیلی فرم بهتری داشت ک چسب میزدم ولی باز هم بعضی وقتا خوب نبود ولی عکس های رو ک گرفتم مقایسه میکنم میبینم اون موقع خیلی خوب بوده بینی ام گوشتی بوده ولی آیا ممکنه با اینکه ۸ ماه گذشته قسمت پایین بینی انقد بزرگ باشد و ورم باشه؟ مشکل دیگ ای نداره از نظرتون ؟ براتون عکس هم ارسال میکنم لطف میکنید که جواب میدید خیلی بزرگوار هستید ک ما رو از نگرانی در میارید
پاسخ دکتر حسنانی:

ورم بینی های گوشتی ممکن است دو یا سه سال طول بکشد اگر احساس می کنید بینی بزرگی دارید و قبلاً با چسب فرم بهتری داشت می توانید حداقل شب ها به مدت دو سه ماه، چسب بزنید. چون شب ها بینی بیشتر ورم می کند وقتی که فرد در حالت درازکش قرار می گیرد و سر پایین تر از بدن قرار بگیرد یا هم سطح بدن قرار بگیرد بینی ورم می کند. به همین علت بهتر است که شب ها چسب بزنید صبح که بلند می شوید بینی فرم بهتری خواهد داشت. لازم نیست شبانه روز چسب زده شود. همینکه شب ها چسب بزنید کفایت می کند. می توانید به مدت دو الی سه ماه چسب بزنید. استفاده از آمپول های کورتن هم کمک کننده است. کورتن می تواند باعث کوچک شدن بینی شما شود ولی تزریق کورتن باید حتماً تحت نظر پزشک انجام شود. چون اگر پوست در اثر کورتن های قبلی نازک شده باشد دیگر نمی توان کورتن زد ولی اگر پوست نازک نباشد، امکان تزریق مجدد کورتن وجود دارد.کورتن هایی که در بینی تزریق می شود به علت مقدار کم آنها، عوارض چندانی ندارد و عوارض کورتن ها مثل فشار خون، پوکی استخوان را ندارد. مقدار ناچیزی فقط در داخل خود بینی تزریق می شود که ورم بینی کم شود ولی باید حتماً تحت نظر پزشک باشد که آسیبی به شما وارد نشود.


 
پرسش ۴۷۱۵

سلام اقای دکتر ببخشید بخام بیامً عمل کنم از عمل میترسم قبل اینکه بیامً اتاق عمل قرص خاب آور میدی ؟
پاسخ دکتر حسنانی:

قبل از اینکه وارد اتاق عمل بشوید معمولاً داروهای آرام بخش به شما داده می شود و به این ترتیب شما اضطراب و نگرانی تان کمتر می شود. معمولاً جای نگرانی وجود ندارد.


 
پرسش ۴۷۰۸

سلام آقای دکتر ببخشید بنده از بیهوشی میترسم. میخواستم بدونم بدون بیهوشی میشه کاری کرد. غضروف فوقانی بینی بنده شکسته. ممنون...
پاسخ دکتر حسنانی:

بیهوشی های امروزی بی خطر است معمولاً از مواد تخدیرکننده استفاده می کنند که خطر چندانی ندارد. به خاطر همین برای کارهایی که دردناک باشد بیشتر تمایل داریم که از بیهوشی استفاده نماییم. بر خلاف قدیم که بیهوشی ها کمتر تحت کنترل بودند، در حال حاضر بیهوشی های مدرن زیاد خطری ندارد و جای نگرانی نیست.


 
پرسش ۴۷۰۵

بنده روز شنبه بخیه هامو کشیدم روز چهارشنبه که میخواستم چسب رو تعویض کنم متوجه شدن روی تیغه وسط کنار حفره بینیم یک بخیه گره دار باقی مونده که همون روز برام کشیدن...محل بخیه کاملا قرمز شده و یکم حس میکنم یه حالت جوش مانند اون قسمت به وجود اومده و یکم میپره! میخواستم بدونم احتمال عفونت وجود داره؟ چه کار میتونم برای مداواش انجام بدم...اگر عفونت باشه ممکنه به قسمت های داخلی تر نفوذ کنه؟
پاسخ دکتر حسنانی:

داخل بینی، مخصوصاً تیغه وسط بینی چون خون رسانی خیلی خوبی دارد معمولاً عفونت نمی کند یعنی اگر مثلاً بخیه ای هم آنجا جا بماند معمولاً عفونت نمی کند. اینکه بخیه را کشیده اند و یک قسمتی از آن جا مانده است، احتمال اینکه بخواهد مشکلی پیش بیاورد خیلی خیلی کم است و معمولاً جای نگرانی نیست.


نگرانی ها در مورد عمل بینی در مقالات دکتر حسنانی



نکات بعد عمل

مراقبت های بعد از عمل جراحی زیبایی یا جراحی پلاستیک بینی. لطفا توصیه های زیر را مطالعه نموده و بعد از عمل جراحی زیبایی (پلاستیک) بینی با دقت اجرا کنید تا بهترین نتیجه را از عمل بینی خود بگیرید.
 بابت ورم و تغيير رنگ بينی، چشمها ولب بالا كه بعد از برداشتن پانسمان ممكن است وجود داشته باشند نگرانی به خود راه ندهيد اين تغييرات معمولاً ظرف - هفته پس از عمل بینی بر طرف می شوند
 بعد از انجام جراحی مدت دو ماه طول می کشد تا بینی تقریبا شکل جدید خود را نمایان سازد و زیباییش آشکار گردد . در این مدت باید صبور باشید و از نگرانی بیمورد در مورد ورم یا بزرگی بینی بپرهیزید. در 6 ماه اول بعد از عمل ،بسیاری از اطرافیان در مورد بینی شما اظهار نظر می نمایند و ممکن است عمدا یا سهوا خاطر شما را آزرده سازند .
مشاهده مطلب

جلسه مشاوره حضوری

قبل از عمل بینی، حتماً با پزشکتان یک جلسه حضوری بگذارید و با او ملاقات کنید. در این جلسه عکس های بینی موردنظر خود را به او نشان دهید و از انتظاراتتان در مورد جراحی بگویید. هرگونه بیماری یا نگرانی که در مورد مصرف داروها....
مشاهده مطلب

سوراخ های بینی

مطابق معیارهای زیبایی، در نگاه از زیر، قطر سوراخ های بینی باید دو برابر فاصله نقطه بالایی سوراخ های بینی تا نوک بینی باشد. تا دو ماه بعد از عمل جراحی در مورد تقارن سوراخ های بینی قضاوت نکنید. عدم تقارن سوراخ های بینی معمولاً به علت ورم نامتقارن ایجاد شده و بعد از 6 ماه برطرف می شود. کوچک کردن سوراخ های بینی یکی از مواردیست که در صورت نیاز در حین عمل جراحی زیبایی بینی برای بیمار انجام می شود.
  مطابق معیارهای زیبایی، در نگاه از زیر، قطر سوراخ های بینی باید دو برابر فاصله نقطه بالایی سوراخ های بینی تا نوک بینی باشد. وجود تقارن در سوراخ های بینی، نقش مهمی در زیبایی بینی فرد دارد. بسیاری از بیماران بعد از عمل جراحی بینی از عدم تقارن در سوراخ های بینی نگران هستند. این عدم تقارن در سوراخ های بینی در بسیاری از موارد، به علت ورم نامتقارن بینی بعد از عمل جراحی است و بعد از چند ماه خود به خود برطرف می شود و جای نگرانی ندارد.
مشاهده مطلب

جراحی بینی و بارداری

دو ماه بعد از زایمان، می توان برای جراحی بینی اقدام نمود. یک ماه بعد از عمل جراحی بینی، می توان برای بارداری اقدام نمود. جراحی بینی در زمان حاملگی برای خانم های باردار ممنوع است. زیرا بیهوشی و جراحی می تواند اثر بدی روی جنین داشته باشد....
 صفحه اینستاگرام دکتر حسنانی با بیش از دنبال کننده جراحی بینی در دوران شیردهی تعدادی از افرادی که قصد جراحی زیبایی بینی را دارند و به کودکشان نیز شیر می دهند نگران این هستند که آیا بیهوشی تأثیری روی شیر آنها دارد و آیا می تواند تأثیری روی کودک داشته باشد یا نه. در پاسخ به این نگرانی ها باید گفت که داروهای بیهوشی حداکثر تا ساعت بعد از جراحی از بدن پاک شده و هیچگونه اثری از آنها باقی نمی ماند. بنابراین ساعت بعد از جراحی می توان با خیال راحت به کودک خود شیر داد. حال اگر کسی می خواهد حتماً در این ساعت نیز شیردهی را داشته باشد، باید این را بداند که داروهای بیهوشی موجود در شیر ممکن است باعث خواب آلودگی کودک شوند. بنابراین بهتر است تا ساعت به کودک خود شیر ندهد. اما بعد از آن هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
مشاهده مطلب

مشکلات بویایی

کاهش حس بویایی جز عوارض دراز مدت جراحی زیبایی بینی نمی باشد. گاهی ممکن است به علت وجود ترشحات زیاد یا ورم و التهاب بافت های درون بینی حس بویایی بعد از عمل کاهش یابد . در این موارد جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد چون این مسایل موقتی است و معمولا بعد از یک الی دو ماه بویایی به وضعیت طبیعی خود بر می گردد.
  گاهی ممکن است به علت وجود ترشحات زیاد یا ورم و التهاب بافت های درون بینی حس بویایی بعد از عمل کاهش یابد . در این موارد جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد چون این مسایل موقتی است و معمولا بعد از یک الی دو ماه بویایی به وضعیت طبیعی خود بر می گردد .
مشاهده مطلب

بی هوشی

خیلی ها از بیهوشی می ترسند و به همین علت از جراحی بینی گریزان هستند. ریشۀ این نگرانی ها احتمالاً به گذشته برمی گردد. زیرا در گذشته ای نه چندان دور از داروهای بیهوشی با ضریب خطر بالاتر استفاده می شد که عوارضی به دنبال داشت.
  بیهوشی یکی از نگرانی های عمده بسیاری از افرادی است که در خصوص جراحی بینی از دکتر حسنانی درخواست مشاوره می کنند. این هراس بی مورد غالباً به تصورات و باورهای شایع درباره بیهوشی مربوط است.
 پروین ساله نگرانی خود را در خصوص تاثیر بی هوشی بر حافظه ابراز کرده. ندا ساله که قبلا تحت بی هوشی، آپاندیس خود را عمل کرده بود گفته که تا چند ماه در بدنش احساس ضعف می کرده. میترا ساله از 3 سال پیش تا به حال تصمیم به عمل گرفته اما به دلیل ترس از بی هوشی تا کنون با مشکل انحراف بینی اش کنار آمده است. ثریا پا را از بقیه فراتر گذاشته و گفته که «از مرگ زیر عمل می ترسم»!
 ریشه نگرانی ها کجاست؟ ریشه این نگرانی ها احتمالا به گذشته بر می گردد. زیرا در گذشته ای نه چندان دور، از داروهای بیهوشی با ضریب خطر بالاتر استفاده می‌شد که عوارضی را به‌دنبال داشت. اما با پیشرفت علم پزشکی و دستاوردهای چشمگیری که در عرصه بی هوشی حاصل شده، آن داروها در حال حاضر از رده خارج شده‌اند. امروزه نسل جدیدی از داروهای بیهوشی در دسترس است که ایمنی فوق‌العاده ای دارند.
 فیلم آموزشی پاسخ به نگرانی های شما در مورد بی هوشی در این ویدئوی آموزشی، اقدامات قبل از بیهوشی، اتفاقاتی که در زمان بی هوشی و بعد از آن (ریکاوری) بالای سرتان در اتاق عمل رخ می دهد با توضیحات دکتر حسنانی نمایش داده می شود
مشاهده مطلب

کبودی اطراف چشمها

کبودی اطراف چشم ها به اشکال مختلف بروز می کند. از تغییر رنگ خفیف زردرنگ تا کبودی های شدید بنفش رنگ. این کبودی ها جای نگرانی ندارد. زیرا پس از یک هفته تقریباً محو می شوند. کمپرس سرد، می تواند تا حد زیادی به کاهش کبودی ها کمک کند.
  یکی از مسائلی که بیماران را از انجام عمل بینی می ترساند کبودی اطراف چشم ها بعد از عمل است. کبودی به اشکال مختلف بروز می کند و از تغییر رنگ خیلی خفیف زرد رنگ تا کبودی های شدید اطراف چشم ها امکان پذیر است . معمولا متقاضیان جراحی بینی از این مساله کبودی ابراز نگرانی و ترس می نمایند . حقیقت این است که کبودی وسیاه شدن اطراف چشم ها بعد از عمل جراحی بینی طبیعی است و به سرعت بر طرف می شود و جای هیچ نگرانی نمی باشد .
مشاهده مطلب






new question og

new-question-og.jpg

کبودی اطراف چشم ها، ورم بینی
 کبودی اطراف چشم ها بعد از عمل جای نگرانی ندارد و بعد از یک هفته به طور کامل رفع می شود.
bruising-og.jpg
گاز استریل، پانسمان زیر بینی
 وجود ترشحات خونابه ای تا چند روز بعد از عمل بینی طبیعی است و نیاز به نگرانی نیست. گاز استریل زیر بینی برای نگهداری ترشحات استفاده می شود. هر وقت ترشحات قطع شد می توانید، دیگر پانسمان زیر بینی را استفاده نکنید.
esm-01.jpg
scared to get a nose job
 با توجه به اینکه جراحی زیبایی بینی، تحت بیهوشی عمومی انجام می شود، ترس از عمل بینی بی مورد است. بی هوشی های امروز بسیار بی خطر و بدون عارضه می باشد. بنابراین نگرانی از عوارض داروهای بیهوشی نیز بی مورد است. اگر چه استرس بیمار قبل از جراحی تا حدودی طبیعی است و البته تاثیری نیز در نتیجه جراحی ندارد.
scared-to-get-a-nose-job.jpg